Com actualitzar automàticament els complements de WordPress

automàticament actualitzar-wordpress-plugins.png


Tot i que podeu fer un bloc sense un sol complement a la llista, el més probable és que haureu d’instal·lar-ne almenys uns quants. Per molt expert que siguis, algunes de les funcions trigarien massa des del vostre preuat temps a desenvolupar-se des de zero. Com que hi ha desenes de milers de plugins fora, tard o d’hora us adonareu que en necessiteu alguns.

Tot i que els plugins són només extensions de WordPress i no poden funcionar fora del CMS, els plugins actuen com a programari per si sol. Cada complement es codifica de manera diferent, té funcions úniques i necessita actualitzacions periòdiques.

Els desenvolupadors haurien d’actualitzar els complements de WordPress de manera regular. Bé, almenys si es preocupen pel seu producte. Algunes actualitzacions us brindaran noves funcions, d’altres solucionareu problemes d’errors i de compatibilitat, mentre que el més important és remenar forats de seguretat coneguts. No us agradaria tenir un complement que permeti als intrusos accedir al vostre lloc, no ho faríeu??

Amb el pas del temps, podríeu acabar tenint dotzenes de plugins al vostre lloc i haureu d’actualitzar els complements de WordPress de manera regular. Alguns tindran algunes actualitzacions algunes vegades al mes i actualitzar-les manualment pot tornar-vos boig. Si teniu un fusible curt, potser voldreu actualitzar els complements de WordPress automàticament.

Actualitzar automàticament tots els complements de WordPress

Per habilitar les actualitzacions automàtiques de tots els vostres complements de WordPress, només heu de dir-ho al CMS. No, deixa de cridar a la pantalla de l’ordinador; per desgràcia, encara estem lluny de tenir la tecnologia que ens entendrà del tot, per la qual cosa cal canviar el canal de comunicació i actualitzar el fitxer funcions.php. Tot i que no teniu ni idea de què tracta el fitxer, no us haureu de preocupar. Només heu d’assegurar-vos que esteu coberts, creeu una còpia de seguretat.

  1. Obre el fitxer functions.php
  2. Copieu i enganxeu el següent:
  3. add_filter ("auto_update_plugin", "__return_true");
  4. Guardar canvis

En cas que vulgueu fer el mateix per a tots els temes instal·lats, necessiteu un altre filtre que sembli pràcticament igual:

add_filter ("auto_update_theme", "__return_true");

Per obtenir més informació sobre això, consulteu com configurar les actualitzacions automàtiques de fons a WordPress.

Després de guardar els canvis, WordPress actualitzarà automàticament tots els complements quan hi hagi noves versions disponibles per a la seva descàrrega. No heu de fer res. Tot i que això pot semblar pràctic, pot ser perillós habilitar actualitzacions automàtiques per a tots els vostres complements. Alguns poden trencar el vostre lloc completament, alguns provocaran problemes de compatibilitat i els complements que heu personalitzat sobreescriuen tot el que heu fet. Per tant, si teniu aquest tipus de plugins que no voleu actualitzar automàticament, us interessarà activar les actualitzacions automàtiques només per a plugins específics.

Seleccioneu plugins que obtindran actualitzacions automàtiques

Si només voleu que alguns dels vostres complements s’actualitzin automàticament, haureu d’adoptar un altre enfocament. Per sort, aquesta vegada no haurà de copiar funcions. Només cal que instal·leu un connector que us faci fora de problemes.

Administrador d’actualitzacions senzilles

PREU: Gratuït

Amb més de 100.000 instal·lacions actives, aquest complement gratuït és l’opció més popular quan es tracta d’actualitzacions automàtiques de WordPress. Easy Updates Manager us ofereix un control complet sobre les actualitzacions de WordPress, però no parlarem de totes les funcions d’aquest article.

Administrador d’actualitzacions senzilles

La part interessant és la característica que permet habilitar actualitzacions automàtiques per a plugins i temes. El complement és relativament senzill i us permet seleccionar plugins i temes de la llista. Tot el que heu de fer és triar quins articles han de fer i que no s’han d’actualitzar automàticament.

Actualitzacions automàtiques del complement

PREU: Gratuït

Tot i que no és tan popular com l’anteriorment esmentat, aquest complement és tan senzill com ho és. Després d’instal·lar-lo i activar-lo, tots els plugins que teniu al vostre bloc de WordPress començaran a actualitzar-se automàticament. Ara, si voleu controlar això, aneu a Configuració -> Actualitzacions automàtiques dels complements.

Actualitzacions automàtiques del complement

A la pàgina de configuració, veureu una llista de totes les extensions que teniu. Només heu de comprovar el complement que no voleu actualitzar automàticament. Això és!

Com que acaba de començar a actualitzar automàticament els complements de WordPress, és una bona idea deixar que el complement us notifiqui els canvis mitjançant el correu electrònic. Així, en cas que alguna cosa vagi malament, puguis reaccionar a temps.

Com recuperar la versió antiga

En alguns casos, les actualitzacions provocaran problemes al vostre lloc. Fins que no tingueu l’oportunitat de solucionar les coses o de trobar una altra solució, probablement voldreu tornar la versió antiga. Sí, això és possible i podeu tornar a la versió que vulgueu. Ja us hem mostrat com fer-ho, així que consulteu com podeu recuperar la versió antiga d’un tema o un complement al vostre lloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked