Ce este Gravatar? Cum să o creezi și să o folosești?

ce este gravatar


Atunci când porniți un blog, pictogramele simple care reprezintă persoane probabil nu vor fi deasupra listei dvs. pentru a vedea. Dar, după doar câteva zile de blogging și a început să vă conectați cu oameni, este greu să nu observați că majoritatea bloggerilor și comentatorilor au pozele lor asociate cu numele. Acele mici imagini care reprezintă o persoană se numesc avatare și au o istorie lungă în comunitățile online.

Chiar înainte ca WordPress (și blogurile în general) să devină atât de populare, avatarurile au fost prezente pe forumuri, diferite grupuri de discuții, iar jucătorii foloseau adesea avatare ca persoane digitale. Cu Gravatar, lucrurile s-au schimbat pentru comunitatea blogging.

Ce este Gravatar?

În loc să aveți un avatar diferit pentru fiecare site web în care scrieți și participați la discuții, Gravatar vă permite să configurați un avatar recunoscut la nivel mondial. Serviciul popular a fost creat de Tom Preston-Werner, dar în 2007, Automattic l-a achiziționat și a început să-l folosească pentru proiecte legate de WordPress. Acum, milioane de utilizatori îl folosesc zilnic.

Cum functioneaza

Gravatar este strâns conectat la adresa dvs. de e-mail. După ce înregistrați un cont gratuit la Gravatar, serviciul vă va permite să încărcați o fotografie pe care doriți să o utilizați ca avatar. Indiferent dacă este fotografia dvs. reală sau o pictogramă care tocmai vă place, această imagine vă va reprezenta pe toate site-urile care utilizează serviciul. Puteți lăsa comentarii pe alte site-uri WordPress cu noul dvs. avatar, să scrieți bloguri pentru invitați și să aveți poza afișată pe propriul blog, desigur.

Trebuie să încărcați o imagine cu o lățime de până la 2048 pixeli. Indiferent de dimensiunea imaginii, Gravatar o va face întotdeauna pătrată și va afișa, de regulă, dimensiunea 80 × 80 pixeli. Deși aceasta este dimensiunea implicită, vă recomandăm să folosiți imagini ceva mai mari. Unele site-uri web și servicii ar putea să ocolească opțiunile implicite și să crească dimensiunea implicită. Nu doriți ca avatarul dvs. să fie neclar.

Acum, de fiecare dată când vă conectați la un site web WordPress cu adresa de e-mail atașată Gravatar, acesta va trage automat informațiile din profilul dvs. și vă va identifica pentru cititori. Nu-i așa, nu-i așa?

De ce ar trebui să utilizați serviciul?

Pentru început, Gravatar îi va ajuta pe oameni să te recunoască mai ușor. În loc să afișați un nume cu o pictogramă a unei persoane misterioase (acea gri care afișează doar o siluetă), puteți anunța oamenii cum arătați.

Oamenii vor avea mai multe șanse să-și amintească de tine. Acest lucru este deosebit de important dacă ai tendința să scrii pe diverse bloguri și să comentezi mult.

În plus, Gravatar vă permite să completați detaliile despre dvs. Doar făcând clic pe acea mică imagine de lângă numele autorilor sau comentatorilor, puteți afla mai multe despre individ, puteți vedea site-ul și profilurile lor sociale. Nu numai că acest lucru face ca autorul să fie mai influent, dar vă permite să vă conectați cu alte persoane din afara blogului pe care le-ați găsit.

Cum să vă configurați profilul Gravatar

Acum că știți mai multe despre serviciu, suntem siguri că sunteți interesat să aveți propriul profil. Să mergem pas cu pas și să creăm un cont nou.

Aveți deja un cont WordPress.com?

Pentru început, ar trebui să știți că Gravatar necesită să aveți un cont WordPress.com. Acest lucru poate părea confuz pentru persoanele care își rulează blogurile pe versiunea self-hosting. Dar nu vă faceți griji. Puteți înregistra rapid un cont WordPress.com gratuit chiar și fără a crea un site cu ei.

Autentificare Gravatar

Dacă aveți deja un cont WordPress.com, puteți sări peste procesul de înregistrare și vă puteți autentifica imediat.

 1. Mergi la Site-ul Gravatar
 2. În partea de sus a paginii, găsiți o bară care conține butonul de conectare WordPress.com
 3. Faceți clic pe buton
 4. Completați numele de utilizator și parola
 5. Faceți clic pe butonul „Conectați-vă”

Acum veți putea configura imaginea dvs. Gravatar și edita profilul.

Înregistrați un cont WordPress.com gratuit

Înregistrând un cont gratuit la WordPress.com, trebuie să utilizați VaultPress, Akismet, Polldaddy, Gravatar și IntenseDebate. Cunoscut sub numele de WordPress.com Connect, vă permite să utilizați un singur cont pentru toate aceste servicii.

Înscrieți-vă la Gravatar

 1. Mergi la Site-ul Gravatar
 2. Faceți clic pe butonul albastru „Creați-vă propriul Gravatar”
 3. Completați adresa de e-mail, numele de utilizator și parola dorite
 4. Faceți clic pe butonul „Înscriere”

După aceea, ar trebui să primiți un e-mail de confirmare la adresa pe care ați completat-o. Deci, navigați la căsuța de e-mail, deschideți noul e-mail și confirmați înregistrarea făcând clic pe link. După aceea, ar trebui să vedeți un ecran nou care vă va cere să vă conectați la noul dvs. cont WordPress.com.

Configurează-ți imaginea Gravatar

Dacă este prima oară cu Gravatar, în mod evident nu ai încă o poză. Serviciul vă va avertiza frumos și vă va oferi un link pentru a încărca noua dvs. imagine Gravatar.

 1. Faceți clic pe linkul „Adăugați unul făcând clic aici”
 2. Selectați o fotografie de pe computer și încărcați-o
 3. Recoltați dacă este nevoie
 4. Selectați un rating – vă sugerăm să utilizați G sau PG, deoarece alte două sunt de obicei blocate pe majoritatea site-urilor

După configurarea imaginii, o puteți testa rapid lăsând un comentariu sub acest articol. Dacă totul este în regulă, ar trebui să vedeți noua dvs. imagine asociată cu numele dvs..

Editarea profilului dvs. Gravatar

La fel ca în cazul celor mai multe servicii, puteți edita cu ușurință informațiile despre profilul dvs. Cu Gravatar, veți putea modifica și modifica imaginea dvs., precum și informațiile despre profil.

Gravatarii mei

După logare, veți fi imediat dus în fila „Gravatarsele mele”. Acolo veți putea adăuga e-mailuri suplimentare pe care le puteți controla din același cont. De asemenea, după ce adăugați prima imagine, va fi foarte ușor să vă schimbați Gravatarul sau să adăugați noi imagini, astfel încât să puteți comuta între ele mai rapid.

Gestionează gravitarii

Pentru a adăuga o nouă imagine, faceți clic pe linkul „Adăugați o nouă imagine” și repetați pașii de mai devreme. După ce ai mai multe imagini atașate Gravatarului tău, vei putea selecta rapid cea pe care o dorești și schimbă-l oricând dorești un nou avatar.

Profilul meu

După cum am menționat anterior în articol, Gravatar este mult mai mult decât o simplă imagine. Pentru a beneficia la maxim de servicii, ar trebui să completați alte informații despre dvs. Pentru a începe adăugarea informațiilor, deschideți fila „Profilul meu”.

Nume și detalii în Gravatar

Aici puteți adăuga detalii despre dvs., adăugați mai multe imagini la galerie, puteți schimba fundaluri și multe altele. Dar una dintre cele mai importante opțiuni vă permite să adăugați link-uri la site-urile dvs. web și la social media. Procedând astfel, vă puteți dovedi identitatea și vă puteți conecta cu cititorii.

Da, ar trebui să folosiți Gravatar

De când ați început un blog, probabil că doriți ceva din el. Fie că este doar un hobby și o modalitate de conectare cu oamenii sau un mod de a câștiga un salariu, trebuie să-l faceți cât mai bine. Deci, atunci când publică articole noi și comentează alte bloguri, vei dori ca oamenii să te recunoască.

Folosiți-vă fotografia, adăugați detalii la profilul dvs. și vă puteți permite să uitați de tot. Gravatar va conecta automat punctele și vă va arăta profilul pe WordPress.com, site-urile găzduite și chiar unele platforme și servicii terțe care folosesc Gravatar prin diferite extensii..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map