Το Best Managed WordPress Hosting 2020

Καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress


Το WordPress πρέπει να είναι απλό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το αγαπημένο μας CMS είναι τόσο δημοφιλές. Αλλά είναι τόσο απλό όσο φαίνεται?

Όταν μιλάτε για εγκατάσταση του WordPress, δημοσίευση πρώτων δημοσιεύσεων και διαχείριση φωτογραφιών, τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ απλά. Ακόμα και οι πλήρεις αρχάριοι θα συμφωνήσουν ότι η περιήγηση στο WordPress δεν απαιτεί μεγάλη ικανότητα. Αμέσως μετά από μερικές ώρες ή ίσως ημέρες συνεχούς εργασίας με την πλατφόρμα, ακόμη και όσοι δεν έχουν δουλέψει ποτέ σε ένα blog πριν θα αισθανθούν σαν στο σπίτι τους με το WordPress. Αλλά αν είστε ο κάτοχος του αυτο-φιλοξενούμενου ιστότοπου και θέλετε να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας, τα πράγματα μπορούν γρήγορα να μετακινηθούν σε μια άλλη διάσταση.

Τώρα, αντί να απολαμβάνετε το απλό CMS όπως σκοπεύατε, θα πρέπει να φροντίσετε για ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια, θέματα και προσθήκες και πολλά άλλα πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε τίποτα. Θα ακούσετε για πράγματα όπως την προσωρινή αποθήκευση και τη βελτιστοποίηση βάσεων δεδομένων και αυτό είναι κάτι που δεν έχετε επιλέξει, έτσι; Και είναι αλήθεια ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της διαχείρισης ιστότοπων του WordPress.

Εάν βρεθείτε χαμένοι από τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress ή εάν έχετε έναν πονοκέφαλο μόνο αν σκεφτείτε όλη την επιπλέον εργασία που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας υγιές, διαβάστε.

Τι είναι το Managed WordPress Hosting?

Από τότε που το WordPress εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο, διάφορες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν αρχίσει να φιλοξενούν ιστότοπους WordPress. Αυτό δεν ήταν μεγάλη υπόθεση για τις εταιρείες, καθώς οι ιστότοποι του WordPress δεν ήταν τίποτα άλλο από άλλα διαδικτυακά έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στα ισχυρά μηχανήματά τους. Αλλά μετά, χρόνο με το χρόνο, το WordPress έχει αποκτήσει γρήγορα δημοτικότητα. Όλοι όσοι ήθελαν να ξεκινήσουν ένα προσωπικό ιστολόγιο ή μια επαγγελματική διαδικτυακή πύλη ήθελαν να ενισχυθούν από το πιο δημοφιλές CMS.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Με περισσότερους από 28% ιστότοπους που μπορούν να ευχαριστήσουν την ύπαρξή τους στο WordPress, οι εταιρείες φιλοξενίας ήξεραν ότι ήρθε η ώρα να εντείνουν το παιχνίδι τους. Η κοινή φιλοξενία δεν ήταν κάτι που όλα αυτά τα εκατομμύρια χρηστών ήθελαν πλέον. Έπρεπε να επικεντρωθούν στους χρήστες του WordPress και να προσφέρουν κάτι μοναδικό.

Το Managed WordPress Hosting είναι το αποτέλεσμα της δημοτικότητας της πλατφόρμας WordPress. Όλο το σύστημα των διακομιστών, μαζί με επαγγελματίες που τρέχουν τα πάντα, είναι πλέον αφιερωμένα μόνο σε χρήστες του WordPress και στους ιστότοπούς τους. Θα επιταχύνουν τον ιστότοπό σας, θα φροντίσουν για την ασφάλειά του, θα βελτιστοποιήσουν τις βάσεις δεδομένων και πολλά άλλα για να κάνουν τον ιστότοπό σας να λειτουργεί καλύτερα. Και δεν θα χρειαστεί καν να κινήσεις ένα δάχτυλο.

Αντί να ανησυχείτε για όλες αυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες κατά τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress, με τη Διαχείριση WordPress Hosting, μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς τις τεχνικές λεπτομέρειες και να αναθέσετε εργασίες σε επαγγελματίες του WordPress που πληρώνονται για να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καλύτερα και ασφαλή.

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας σήμερα προσφέρουν τη Διαχείριση WordPress Hosting που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια και οφέλη ρητά για τους χρήστες του WordPress.

Ποιος χρειάζεται μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress?

Προφανώς, όλη η επιπλέον φροντίδα και προσοχή που παρέχεται με το Managed WordPress Hosting επιβάλλει υψηλότερη τιμή. Έτσι, αντί για 3-10 $ το μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία, όπου θα πρέπει να κάνετε σχεδόν τα πάντα μόνοι σας, το διαχειριζόμενο πακέτο μπορεί εύκολα να σας κοστίσει έως και εκατό δολάρια (και μερικές φορές ακόμη περισσότερα) ανά μήνα. Όλα εξαρτώνται φυσικά από το σχέδιο και τις υπηρεσίες που συνοδεύουν. Εάν ανησυχείτε για την τιμή, τότε θα πρέπει να δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα προγράμματα διαχείρισης φιλοξενίας WordPress από μήνα σε μήνα.

Έτσι, το ερώτημα είναι, ποιος θα προτιμούσε να πληρώσει δέκα φορές το ποσό μιας κανονικής υπηρεσίας φιλοξενίας; Ενώ κάποιος που τρέχει ένα blog WordPress μόνο για διασκέδαση, σαφώς δεν θα χρειαστεί μια διαχειριζόμενη φιλοξενία, πολλοί χρήστες θα επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία του:

 • Μεγάλες ιστοσελίδες με υψηλή επισκεψιμότητα
 • Άτομα χωρίς τεχνικές γνώσεις που θέλουν γρήγορο και σταθερό ιστότοπο
 • Εταιρείες που δεν μπορούν να πάνε εκτός σύνδεσης ούτε καν για ένα δευτερόλεπτο
 • Όλοι όσοι χρειάζονται γρήγορη και επαγγελματική υποστήριξη WordPress 24/7

Αυτά ήταν μερικά μόνο παραδείγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιος εκτελεί έναν ιστότοπο WordPress θα επωφεληθεί από τη Διαχείριση Φιλοξενίας WordPress, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη ομάδα κατόχων ιστότοπων που δεν θα επωφεληθούν από τέτοιου είδους φιλοξενία είναι άλλοι ειδικοί του WordPress που θέλουν να διαχειρίζονται τον ιστότοπο μόνοι τους και με τους δικούς τους όρους.

Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε Managed WordPress Hosting?

Ποιοι χρειάζονται Διαχειρισμένη φιλοξενία WordPress

Μέχρι τώρα, το καταλαβαίνετε Φιλοξενία ιστότοπου WordPress προσφέρει το πλεονέκτημα για όλους τους χρήστες του WordPress. Ας δούμε τι μπορείτε να περιμένετε από μια εταιρεία φιλοξενίας εάν επιλέξετε ένα τέτοιο σχέδιο:

 • Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για εκδόσεις WordPress και ζητήματα συμβατότητας
 • Καθημερινά ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας και βάσης δεδομένων
 • Βελτιωμένη ασφάλεια
 • Διακομιστές βελτιστοποιημένοι ειδικά για ιστότοπους WordPress
 • Επαγγελματική υποστήριξη 24/7
 • … Και πολλά άλλα

Οι λεπτομέρειες θα εξαρτηθούν τόσο από την εταιρεία που θα επιλέξετε όσο και από το πρόγραμμα για το οποίο πληρώνετε.

Υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες σε αυτό?

Δυστυχώς, παρόλο που το Managed WordPress Hosting ακούγεται σαν μια τέλεια επιλογή για οποιονδήποτε, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα σε αυτό που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Είναι συνήθως πιο ακριβό από την κανονική φιλοξενία (μερικές φορές ακόμη και δέκα φορές πιο ακριβό)
 • Έχετε λιγότερο έλεγχο στις ρυθμίσεις του διακομιστή
 • Απαγορεύονται ορισμένες δημοφιλείς προσθήκες

Ακόμα κι αν ξεπεράσετε το εμπόδιο τιμών, η διαχειριζόμενη φιλοξενία μπορεί να είναι πολύ περιοριστική για επαγγελματίες του WordPress που τους αρέσει να δημιουργούν πράγματα μόνοι τους. Εκτός αν είστε χρήστης ισχύος WordPress που ξέρει ακριβώς τι θέλει και έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό – η διαχειριζόμενη φιλοξενία θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Οι πιο δημοφιλείς εταιρείες Managed Hosting

Τώρα που ξέρετε τι είναι η διαχειριζόμενη φιλοξενία και πώς μπορεί να σας βοηθήσει με έναν ιστότοπο WordPress, ήρθε η ώρα να δείτε τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις που προσφέρουν τέτοιου είδους φιλοξενία. Ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές. Λοιπόν, πάρτε το χρόνο σας πριν λάβετε μια απόφαση και βρείτε τον εαυτό σας το σχέδιο που είναι κατάλληλο για το ιστολόγιό σας.

Μηχανή WP

ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από $ 28

Μηχανή WP

Το WP Engine είναι ένας τεράστιος παίκτης στο παιχνίδι. Η εταιρεία προσφέρει Managed WordPress Hosting από την αρχή της, και μπορείτε να πείτε ότι είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στο γήπεδο. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα πίσω από τους διακομιστές ξέρει τι κάνουν. Παρέχουν περιβάλλοντα ανάπτυξης, παραγωγής και στάσης για κάθε ιστότοπο.

Τα προσωπικά τους σχέδια διαθέτουν:

 • 10 GB αποθήκευσης
 • Έως 25.000 επισκέπτες το μήνα
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Δωρεάν αυτόματη μετεγκατάσταση
 • Περιλαμβάνεται CDN
 • Η απόδοση της σελίδας περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια
 • 35+ premium θέματα αξίας άνω των 1700 $ περιλαμβάνονται δωρεάν σε όλα τα πακέτα
 • Βραβευμένη υποστήριξη 24/7

Χρησιμοποιήστε το αποκλειστικό κουπόνι μας με τη δωρεάν προσφορά 2 μηνών σε ετήσια προγράμματα για να εξασφαλίσετε 4 μήνες δωρεάν σε 12 μήνες φιλοξενίας!

Μπλε Χοστ

ΤΙΜΗ: Από 19,99 $

Μπλε Χοστ

Το Bluehost είναι μια δημοφιλής επιλογή, καθώς διαθέτει απίστευτο αριθμό χαρακτηριστικών σε λογική τιμή. Με το βασικό τους σχέδιο, έχετε έως και 100 εκατομμύρια χρήστες ανά μήνα, κάτι που είναι κάτι πέρα ​​από τους ανταγωνιστές. Επίσης, η Bluehost διατηρεί τον ιστότοπό σας εξαιρετικά ασφαλή προσφέροντας SiteLock CDN και SiteLock Pro. Και αυτά, φυσικά, είναι μερικά απλά χαρακτηριστικά μεταξύ πολλών που περιμένουν τους πελάτες της Bluehost.

Το πρόγραμμα WP Standard περιλαμβάνει:

 • 100 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα
 • 30 GB αποθήκευσης
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 30 GB
 • SiteLock Pro και CDN
 • Δωρεάν SSL
 • Ενισχυμένο cPanel

SiteGround

ΤΙΜΗ: Από 3,95 $

SiteGround

Το SiteGround είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις φιλοξενίας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η εταιρεία λειτουργεί από το 2004 και τώρα απασχολεί περισσότερους από 400 υπαλλήλους. Επίσης, το SiteGround προσφέρει ένα από τα πιο προσιτά σχέδια Managed WordPress Hosting που είναι η τέλεια επιλογή για τους αρχάριους και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη δύναμη της διαχειριζόμενης φιλοξενίας.

Αρχικά χαρακτηριστικά σχεδίου:

 • Έως 10.000 επισκέπτες το μήνα
 • Χώρος αποθήκευσης SSD 10 GB
 • Δωρεάν CDN
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Συστήματα και βοήθεια κατά της παραβίασης
 • 24/7 υποστήριξη

DreamHost

ΤΙΜΗ: Από 16,95 $

Dreamhost

Με 20 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους υπό την αιγίδα του, είναι προφανές γιατί το DreamHost βρίσκεται στη λίστα των πιο δημοφιλών εταιρειών φιλοξενίας. Προσφέρει επίσης εγγραφή τομέα, φιλοξενία ιστοσελίδων και υπηρεσίες cloud. Δεδομένου ότι οι μισοί από τους ιστότοπους που φιλοξενούνται από το DreamHost τροφοδοτούνται από το WordPress, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία ειδικεύεται στη διαχειριζόμενη φιλοξενία.

Το σχέδιο DreamPress τους προσφέρει:

 • Κλίμακες για τη διαχείριση των αυξήσεων της κυκλοφορίας χωρίς όρια εύρους ζώνης
 • Jetpack Premium για προηγμένη προστασία ασφαλείας και ασφαλείας
 • Πέντε φορές πιο γρήγορα από την κοινή φιλοξενία
 • Χρησιμοποιεί τόσο VPS για τον διακομιστή ιστού όσο και έναν ιδιωτικό διακομιστή βάσης δεδομένων
 • 24/7 υποστήριξη

Κίνστα

ΤΙΜΗ: Από 30 $

Λογότυπο Kinsta

Παρόλο που η Kinsta δεν ήταν παρούσα στην αγορά όσο ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας που αναφέρθηκαν προηγουμένως, σίγουρα άξιζε τη θέση της μεταξύ των πιο δημοφιλών εταιρειών όσον αφορά τη Διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Η εστίασή τους είναι σε ιστοσελίδες υψηλής ζήτησης με πολλή κίνηση. Είναι επίσης ένας από τους πρώτους που ξεκίνησαν αποκλειστικά τη χρήση του Google Cloud Platform για τους ιστότοπους των πελατών τους.

Χαρακτηριστικά:

 • Κορυφαία ασφάλεια
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις
 • 21 παγκόσμια κέντρα δεδομένων GCP

Πάμε μπαμπά

ΤΙΜΗ: Από 3,99 $ ανά μήνα

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy επεκτείνει αργά τις υπηρεσίες του για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες WordPress. Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία τους, μπορείτε να περιμένετε καλή απόδοση διακομιστή και αυξημένες τεχνολογίες ασφαλείας. Τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας του GoDaddy απευθύνονται σε αρχάριους WordPress με προϋπολογισμό.

Το βασικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • 10 GB αποθήκευσης SSD
 • 25.000 μηνιαίοι επισκέπτες
 • Εργαλείο διαχείρισης πολλαπλών τοποθεσιών Pro Sites
 • SFTP
 • 24/7 υποστήριξη

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

ΤΙΜΗ: Από 11,25 $

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Το Flywheel προσπαθεί να ξεχωρίσει από τις άλλες εταιρείες παρέχοντας μια κάπως μοναδική υπηρεσία. Στοχεύει σε σχεδιαστές, προγραμματιστές και άλλες δημιουργικές εταιρείες. Μαζί με όλα όσα συνοδεύονται από μια διαχειριζόμενη φιλοξενία, το Flywheel προσφέρει επίσης κομψά εργαλεία ροής εργασίας που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση

Τα χαρακτηριστικά του μικροσκοπικού σχεδίου τους:

 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • 5.000 μηνιαίες επισκέψεις
 • 5 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 250 GB χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • CDN αξίας 10 $ / μήνα

Σύγκριση

ΤιμήΙστότοποιΑποθήκευσηΕπισκέψειςCDN Υποστήριξη
Μπλε Χοστ 19,99 $ 1 30 GB 100 εκατομμύρια SiteLock 24/7
SiteGround 3,95 $ 1 10 GB 10.000 Ελεύθερος 24/7
Μηχανή WP 29 $ 1 10 GB 25.000 Ελεύθερος 24/7
DreamHost 16,95 $ α / α Απεριόριστος Απεριόριστος α / α 24/7
Κίνστα 30 $ 1 10 GB 20.000 Ελεύθερος 24/7
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα 11,25 $ 1 5 GB 5.000 Ελεύθερος 24/7
Πάμε μπαμπά 3,99 $ 1 10 GB 25.000 Οχι 24/7

συμπέρασμα

Το Managed WordPress Hosting είναι σίγουρα ένα βήμα από την καθημερινή κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας σας. Αντί να σας δίνουν μόνο χώρο για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας, οι επαγγελματίες που γνωρίζουν το WordPress από μέσα προς τα έξω θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το blog και την επιχείρησή σας σε καθημερινή βάση. Ο ιστότοπός σας θα εκτελείται πιο γρήγορα, καλύτερα και θα είναι πιο ασφαλής. Θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε επιπλέον υπηρεσίες για τις οποίες δεν πρέπει να γνωρίζετε τίποτα και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας. Χωρίς να ανησυχείτε για αυτό.

Φυσικά, μια τέτοια θεραπεία έρχεται σε υψηλότερη τιμή. Εάν μπορείτε να πληρώσετε κάποιο από τα σχέδια και δεν σας ενδιαφέρει μερικές αρνητικές πτυχές της διαχειριζόμενης φιλοξενίας που αναφέραμε, απλώς επιλέξτε την εταιρεία από τη λίστα που σας άρεσε περισσότερο. Επίσης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε από τις εταιρείες για να ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό σχέδιο για την επιχείρησή σας. Εγγυόμαστε ότι θα λατρέψετε το Managed WordPress Hosting από τη στιγμή που θα ανοίξετε λογαριασμό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked