Beneficiați de etichetele WordPress

Beneficiați de cele mai bune etichete din WordPress


Similar cu categoriile, etichetele sunt o modalitate de a grupa postări și pagini WordPress. De obicei, sunt mai specifice decât categoriile, dar sunt complet opționale. Deși puteți decide cu ușurință să nu utilizați etichete în postările dvs., majoritatea oamenilor din WordPress își etichetează postările cu cel puțin un cuvânt, care este cel mai relevant pentru articolul pe care l-au scris.

Problema cu etichetele este că majoritatea bloggerilor noi care au început blogurile lor, nu le folosesc corect. Unii vor completa caseta de text a etichetelor doar pentru a simți că postarea lor se îmbunătățește, în timp ce celelalte vor continua să adauge etichete irelevante și să depășească caseta de text. Ca în cazul majorității lucrurilor din viață, ar trebui să fiți moderat. Vă sugerăm să adăugați 2-3 etichete pe post și să păstrați, de asemenea, numărul minim de unice. Deoarece WordPress creează o pagină suplimentară pentru fiecare etichetă, nu doriți să vă completați baza de date cu informațiile inutile.

În acest ghid, suntem pe cale să vă arătăm:

 • Cum se adaugă automat etichete în WordPress
 • Cum se limitează numărul de etichete pe post
 • Cum să limitezi numărul de etichete din widgetul Cloud tag

Cum se adaugă automat etichete în WordPress

Dacă sunteți serios în ceea ce privește etichetarea postărilor, știți deja că puteți pierde chiar și câteva minute prețioase pentru fiecare postare alegând etichetele potrivite. Dar dacă vă spunem că puteți adăuga automat etichete la postările dvs. pe WordPress?

Insert de etichetă inteligentă

PRET: Gratuit

Insert de etichetă inteligentă

După cum puteți vedea deja, adăugarea automată a etichetelor se poate face cu ajutorul unui plugin gratuit. Nu va trebui să modificați fișierele sau să scrieți cod, deoarece Smart Tag Insert va face treaba pentru dvs. În loc să pierdeți timp gândindu-vă la etichete pentru fiecare postare pe care o scrieți, pluginul vă va permite să configurați lucrurile printr-o interfață de utilizator prietenoasă. Pluginul va găsi mai multe etichete care sunt cele mai bune pentru postările dvs. și veți putea să le utilizați sau să le modificați dacă trebuie.

Creați o listă de etichete

După ce instalați și activați pluginul, primul lucru pe care veți dori să îl faceți este să faceți creați o listă de etichete. Smart Tag Insert va folosi această listă în viitor; pluginul va scana toate etichetele pe care le-ați enumerat, astfel încât să poată găsi cele mai potrivite pentru articolele dvs..

Puteți utiliza cuvinte sau fraze întregi. Pentru a scrie o etichetă mai lungă, pur și simplu adăugați un spațiu între cuvinte.

Tipuri de post permise

În loc să adăugați automat etichete la fiecare tip de post pe care îl aveți, pluginul vă permite să alegeți tipul (tipurile) de postare cu care va funcționa. Aceasta înseamnă că puteți selecta numai postări, pagini sau revizii, de exemplu. Vestea bună este că pluginul va recunoaște toate tipurile dvs. de postări personalizate, astfel încât să puteți alege să lucrați cu ele.

Etichete inteligente Setări de inserare

Rolurile utilizatorilor li se permite să adauge noi etichete personalizate

Această opțiune vă va permite să alegeți roluri de utilizator care vor putea adăuga etichete personalizate din widgetul Etichete. De exemplu, dacă bifați caseta de lângă Autori, numai ei vor putea veni cu idei de etichete noi atunci când scriu articole. Toți ceilalți utilizatori nu vor putea vedea widgetul Etichete.

Adăugați automat etichete la postările mai vechi

Tot ceea ce am menționat mai sus va funcționa pentru postările viitoare. În cele mai multe cazuri, veți avea deja câteva postări publicate înainte de instalarea acestui plugin. Dar asta nu trebuie să vă îngrijoreze, deoarece Smart Tag Insert te-a acoperit cu cea mai recentă opțiune, astfel încât să puteți dedica mai mult timp promovării conținutului și câștigării de bani cu site-ul dvs..

Cu un singur clic pe un buton, puteți adăuga automat cele mai relevante etichete la toate postările mai vechi. Primul buton va adăuga numărul definit de etichete la tipurile de posturi selectate, în timp ce celălalt buton va elimina toate etichetele vechi și le va înlocui cu cele noi. Înainte de a atinge butonul, trebuie să știți că această opțiune este ireversibilă, așa că asigurați-vă că știți ce faceți și creați o copie de rezervă înainte de a aplica modificări.

Deși vă va lua ceva timp pentru a configura pluginul, vă veți economisi ceva timp în viitor. Pluginul va avea grijă de etichetele dvs. și veți putea să vă relaxați și să vă gândiți la crearea conținutului. Ați încercat pluginul Smart Tag Insert? Cum vă place?

Cum se limitează numărul de etichete pe post

Când lucrezi singur, probabil că nu trebuie să folosești funcții și pluginuri pentru a te restricționa de la a posta la mult sau de a scrie etichete în postările tale prea mult. Acesta este probabil cazul dacă aveți un blog personal sau un site web simplu, pe care îl puteți păstra singur.

Dar dacă aveți mai mult decât câțiva autori care scriu pe site-ul dvs. WordPress, șansele nu sunt toate acestea vor avea mereu grijă de regulile pe care le-ați creat.

Deși uneori mai multe etichete sunt opțiuni mai bune decât să ai doar una sau niciuna, prea multe etichete nu vor fi nici un lucru bun pentru site-ul tău. Plasarea prea multor etichete într-o postare își va pierde mai devreme sau mai târziu scopul. Deci, dacă trebuie să vă limitați autorii la câteva etichete, puteți face asta cu ușurință. Desigur, există un plugin pentru asta și acesta este gratuit și ușor de instalat și configurat.

Etichetă limită WP

PRET: Gratuit

Întrucât pluginul este gratuit, trebuie doar să îl instalați și să îl activați înainte de a merge în zona de setări. După ce faceți acest lucru, puteți seta cu ușurință numărul maxim de etichete pe care un utilizator le poate utiliza într-o postare. După ce salvați modificările, atunci când un autor ajunge la configurarea limitei, butonul „Adăugați nou” va dispărea pur și simplu și va face imposibilă adăugarea de noi etichete. În acest fel, autorii dvs. vor trebui să aleagă doar cele mai potrivite etichete pentru o postare.

Nu numai asta, dar aveți puterea de a alege ce tipuri de post sunt restricționate de acest plugin și care nu, în timp ce pluginul va funcționa pentru toate taxonomiile care nu sunt ierarhice..

Limitați numărul de etichete din widget-ul WordPress Tag Cloud

Ca o caracteristică a începutului Web 2.0, cloud cloud a devenit o parte foarte populară a site-urilor web recent create. Norul de etichete este o reprezentare vizuală a metadatelor de cuvinte cheie, aka tag-uri, unde cele mai frecvente cuvinte sunt afișate de obicei într-un font mai mare sau într-o culoare diferită, care ar accentua acel cuvânt. Cloudul arată ca o mică hartă care poate spune instantaneu unui vizitator care sunt cele mai frecvente subiecte din jurul site-ului dvs. și le poate naviga direct către articole de interes..

Deși un nor de etichete poate arăta grozav și poate ajuta foarte mult, dacă utilizați prea multe etichete diferite, norul dvs. va arăta foarte aglomerat. Nu numai că va părea dezordonat, dar unele etichete importante s-ar putea pierde în mulțime din cauza asta.

Deci, probabil, vă întrebați cum puteți limita numărul maxim de etichete în WordPress. Deoarece nu există nicio opțiune simplă în tabloul de bord WordPress sau în zona de setări pentru limitarea etichetelor din Cloud Cloud, va trebui să faceți una singură. Da, va trebui să copiați și să lipiți câteva linii de cod, dar lucrarea este făcută în câteva secunde.

  1. Deschideți fișierul funcție.php al unei teme pe care o utilizați
  2. Copiați și lipiți următorul cod:
add_filter ('widget_tag_cloud_args', 'limit_tag_in_tag_cloud_widget');

function limit_tag_in_tag_cloud_widget ($ args) {
if (isset ($ args ['taxonomie']) && $ args ['taxonomie'] == 'post_tag') {
$ args ['număr'] = 10; // Limitați numărul de etichete
}

returneaza $ args;
}
 1. În linia nr. 5, schimbați numărul la orice număr de etichete dorite într-un cloud.
 2. Salvează modificările

Asta e tot. Acum puteți adăuga un widget Tag Cloud care nu trebuie să afișeze mai mult decât numărul de etichete specificate în cod. se bucura!

Concluzie

Uneori, etichetele s-ar putea simți ca o tehnică arhaică. Dacă te simți așa, bine te înșeli. Etichetele sunt încă un element important al multor bloguri și site-uri web, dar problema este că majoritatea oamenilor nu le folosesc corect.

Când lucrați cu etichete, asigurați-vă că păstrați lucrurile îngrijite și organizate. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a restricționa numărul de etichete sau doriți să setați automat etichete pentru postările dvs., acest ghid vă va ajuta. Acum, spuneți-ne – folosiți etichete pe site-ul dvs.? Aveți vreo regulă specifică despre ele?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map