A WordPress bővítmények automatikus frissítése

automatikusan-frissítés-wordpress-plugins.png


Noha blogot készíthet egyetlen listán lévő bővítmény nélkül, valószínű, hogy legalább néhányat telepítenie kell. Nem számít, mennyire nagy szakértő vagy, néhány szolgáltatás igénybe vételéhez túl sok időt igényel a semmiből történő fejlesztés. Mivel több tízezer plugin van odakint, előbb-utóbb rájön, hogy szüksége van néhányukra a blogban.

Annak ellenére, hogy a beépülő modulok csak WordPress kiterjesztések, és nem képesek működni a CMS-en kívül, a beépülő modulok önálló szoftverként viselkednek. Minden plugin eltérően van kódolva, egyedi funkciókkal rendelkezik, és rendszeres frissítéseket igényel.

A fejlesztőknek rendszeresen frissíteniük kell a WordPress bővítményeket. Nos, legalább akkor, ha törődik a termékükkel. Néhány frissítés új funkciókat kínál, mások kijavítják a hibákat és a kompatibilitási problémákat, míg a legfontosabb az ismert biztonsági lyukak javítása. Nem szeretné, ha olyan bővítmény lenne, amely lehetővé teszi a betolakodók számára a webhely hozzáférését, nem te?

Az idő múlásával előfordulhat, hogy tucatnyi beépülő modulja van a webhelyén, és rendszeresen frissítenie kell a WordPress beépülő modulokat. Egyeseknek havonta néhányszor lesznek frissítéseik, és a manuális frissítés őrületbe hozhatja. Ha rövid biztosíték van, érdemes lehet automatikusan frissíteni a WordPress beépülő modulokat.

Az összes WordPress plugin automatikus frissítése

Az összes WordPress plugin automatikus frissítésének engedélyezéséhez ezt csak el kell mondania a CMS-nek. Nem, ne kiabáljon a számítógép képernyőjén; sajnos még mindig messze vagyunk annak a technológiának, amely teljesen megérti minket, ezért meg kell változtatnia a kommunikációs csatornát, és frissítenie kell a function.php fájlt. Még ha nem is tudja, mi a fájlról szól, ne aggódjon. Hogy biztos lehessen benne, hogy fedezte magát, készítsen biztonsági másolatot.

  1. Nyissa meg a function.php fájlt
  2. Másolja és illessze be a következőket:
  3. add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
  4. Változtatások mentése

Abban az esetben, ha ugyanezt akarja tenni az összes telepített témához, szüksége van egy másik szűrőre, amely gyakorlatilag ugyanaz:

add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Ha többet szeretne megtudni erről, kérjük, olvassa el az automatikus háttérfrissítések konfigurálása a WordPress programban.

A módosítások mentése után a WordPress automatikusan frissíti az összes bővítményt, amikor elérhetőek új verziók a letöltéshez. Nem kell tennie valamit. Noha ez praktikusnak tűnhet, veszélyes lehet az összes frissítés automatikus frissítésének engedélyezése. Néhány esetleg teljesen megsemmisíti a webhelyét, mások kompatibilitási problémákat okoznak, míg az Ön testreszabott pluginjai felülírják az összes tevékenységet. Tehát, ha vannak olyan bővítményei, amelyeket nem akar automatikusan frissíteni, érdekli, hogy csak az egyes bővítményekhez automatikusan frissítsen..

Válassza ki azokat a bővítményeket, amelyek automatikus frissítést kapnak

Ha azt szeretné, hogy csak néhány plugin automatikusan frissüljön, akkor más megközelítést kell alkalmaznia. Szerencsére ezúttal nem kell másolnia a funkciókat. Csak telepítenie kell egy plugint, amely eloszlatja a gondjait.

Egyszerű frissítések kezelője

ÁR: Ingyenes

Több mint 100 000 aktív telepítéssel ez az ingyenes bővítmény a legnépszerűbb választás az automatikus WordPress frissítésekről. Az Easy Updates Manager teljes mértékben irányíthatja a WordPress frissítéseit, de nem fogunk a cikk összes szolgáltatásáról beszélni.

Egyszerű frissítések kezelője

Az érdekes rész a szolgáltatás, amely lehetővé teszi a bővítmények és témák automatikus frissítését. A plugin viszonylag egyszerű, és lehetővé teszi a pluginek és témák kiválasztását a listából. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, mely elemeknek és melyiknek nem kell automatikusan frissülnie.

Automatikus bővítményfrissítések

ÁR: Ingyenes

Bár ez nem olyan népszerű, mint az előzőekben említett, ez a bővítmény annyira egyszerű, mint amilyennek van. A telepítés és aktiválás után a WordPress blogjában lévő összes plugin automatikusan frissülni fog. Most, ha ellenőrizni akarsz, menj ide Beállítások -> Automatikus plugin-frissítések.

Automatikus bővítményfrissítések

A beállítások oldalon megjelenik az összes kiterjesztés listája. Csak ellenőrizze azt a bővítményt, amelyet nem akar automatikusan frissíteni. Ez az!

Mivel csak most kezdte el automatikusan frissíteni a WordPress pluginokat, érdemes hagyni, hogy a plugin e-mailben értesítse Önt a változásokról. Tehát, ha valami rosszul fordul elő, időben reagálhat.

Hogyan lehet visszaállítani a régi verziót?

Bizonyos esetekben a frissítések problémákat okoznak az Ön webhelyén. Mindaddig, amíg nem kap alkalmat a dolgok javítására vagy más megoldás megtalálására, valószínűleg vissza akarja kérni a régi verziót. Igen, ez lehetséges, és visszaléphet bármilyen kívánt verzióra. Már megmutattuk, hogyan kell ezt csinálni, ezért kérjük, olvassa el, hogyan hozhat vissza egy témát vagy egy plugint a régi verzióra a webhelyére..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked