21 consells sobre com accelerar un bloc de WordPress

WordPress 21 Consells sobre com accelerar el lloc web


Quan navegueu per Internet, probablement no supereu la velocitat del lloc web. Si la vostra connexió a Internet és prou bona, probablement només tingueu dues conclusions sobre cada lloc sobre la velocitat: el lloc és o no és prou ràpid. I és com la majoria dels usuaris d’Internet veuran el lloc web de WordPress. Tot i que sigui atractiu per a un visitant concret, si el bloc no es carrega prou ràpid, el perdreu. Això és segur. I és per això que heu de fer tot el que estigueu al vostre abast perquè el vostre lloc de WordPress sigui el més ràpid possible.

Mentre hi hagi nombroses maneres d’accelerar un lloc, n’hi ha que necessitaran coneixements tècnics, d’altres necessitaran dedicació total, mentre que d’altres, senzillament, seran massa cars.

Com sempre, WordPress us pot ajudar amb el problema. No només WordPress millora constantment, sinó que també ho són els plugins, els temes i les empreses d’allotjament. En aquest article, estem a punt de mostrar-vos com accelerar el lloc web de WordPress. Hi ha molts factors que afecten la velocitat del lloc i, depenent del lloc, podeu millorar la velocitat en els propers minuts.

 1. Utilitzeu un complement de memòria cau
 2. Optimitzar les imatges
 3. Optimitzar la pàgina principal
 4. Carregueu Google Maps correctament
 5. Neteja i optimitza les bases de dades
 6. Elimineu caràcters innecessaris del codi font (minifiqueu-lo)
 7. Trieu un tema ràpid de WordPress
 8. No instal·leu plugins innecessaris
 9. Divideix publicacions més grans
 10. Limiteu el nombre de publicacions de les revisions
 11. Actualitza a PHP7. Ara!
 12. Modifiqueu la memòria cau del navegador
 13. Com eliminar les cadenes de consulta dels recursos estàtics
 14. Reduir el nombre de sol·licituds HTTP
 15. No utilitzeu gravats
 16. Elimineu els comentaris si no els feu servir
 17. Elimineu els emojis
 18. Utilitzeu CSS Sprites a WordPress
 19. Limiteu el nombre de botons de xarxes socials
 20. Descarregueu scripts i estils que no utilitzeu
 21. Desactiva les incrustacions

Contents

1. Utilitzeu un complement de memòria cau

Si instal·leu i configureu un complement de memòria cau, podreu sentir immediatament el canvi de la velocitat del vostre lloc. Tots els llocs web tindran parts que no canvien tan sovint. Tant si es tracta d’una imatge, un fitxer CSS o JS, un complement de memòria cau pot fer front a aquests fitxers de manera que no s’hagin de descarregar del servidor cada vegada que un usuari obri el vostre lloc. Principalment ajudarà a retornar els visitants que ja tinguin els fitxers emmagatzemats.

Hi ha nombrosos plugins de memòria cau de WordPress, però només uns quants populars. La bona notícia és que aquests codis estan ben codificats, acceleraran l’instant al vostre lloc i són completament gratuïts. El complement més popular per a la feina és Memòria cau total W3 que té més d’un milió d’usuaris actius. És impressionant. Hi ha altres complements que poden fer el mateix, com ara Complement de la memòria cau WP Fastest que ja mencionàvem en algun dels nostres articles anteriors.

2. Optimitzar les imatges

Tant si es tracta d’una sola imatge a la pàgina principal o de tota una galeria de fotografies que voleu mostrar, les imatges no optimitzades poden retardar el vostre lloc web dràsticament. Diguem que utilitzeu una càmera que pot gravar fotos d’alta resolució. Probablement aquestes fotos superaran els 2 MB i podran superar el límit de 4 MB fàcilment. Fins i tot les imatges dels telèfons intel·ligents moderns generaran fitxers grans. Si no hi penseu i simplement pengeu una imatge, imagineu-ne la càrrega al vostre lloc.

Amb l’afegit d’una imatge que és de 2 MB o 4 MB “pesat”, els usuaris hauran de descarregar aquesta imatge un cop obrin el vostre lloc. Si bé els usuaris procedents d’una connexió de banda ampla no sentiran cap diferència, els usuaris que tinguin una velocitat d’Internet més lenta patiran. No només això; fins i tot Google es deixarà caure amb un temps de càrrega més lent, de manera que el vostre rang de pàgina pot patir a llarg termini.

No hauria de ser un problema, ja que podeu optimitzar les imatges amb tanta facilitat. En primer lloc, si no mostreu la vostra obra més recent i no necessiteu mostrar imatges en resolució completa, comenceu a baixar la resolució. Per exemple, si el tema mostra una amplada màxima de 800px, la vostra imatge no hauria de ser més àmplia que aquesta. Simplement podeu canviar la mida o fins i tot retallar una imatge. També hi ha moltes eines i aplicacions que us poden ajudar a optimitzar les imatges. Tant si voleu utilitzar programes professionals com Photoshop, que poden fer miracles amb les vostres imatges i optimitzar-les específicament per a la web, com si voleu utilitzar una eina en línia senzilla, haureu d’optimitzar les vostres imatges.

També hi ha molts complements de WordPress com WP Smush: optimització d’imatges que us pot optimitzar automàticament les imatges.

3. Optimitzar la pàgina principal

La pàgina principal és una pàgina important. Tot i que una persona no arriba a la pàgina principal, probablement vulgui visitar-la des de les altres publicacions i pàgines. I és per això que ha de ser la pàgina principal optimitzat correctament. Com heu comentat abans, tingueu cura de les imatges del vostre lloc web i assegureu-vos que estiguin optimitzades. Feu servir fragments més petits per a les vostres publicacions en lloc de mostrar publicacions més grans. No mostreu imatges de publicacions; en canvi, deixeu un enllaç “llegeix més” abans de la primera imatge d’una publicació. No utilitzeu massa ginys de barra lateral i de peu que poden retardar el vostre lloc.

4. Carregueu Google Maps correctament

Giny Google Maps
Si utilitzeu Google Maps per mostrar una ubicació, assegureu-vos que el mapa interactiu no us retardarà. Un mapa senzill del vostre lloc web pot trigar fins a 2 MB, la qual cosa obligarà els vostres visitants a descarregar dades addicionals encara que no estiguin interessats en el mapa.

Però si utilitzeu WordPress, aquesta tasca pot ser encara més fàcil. Sí, estem parlant Complement de Google Maps Widget que pot presentar una imatge en miniatura des del vostre mapa. En fer-ho, afegireu només diversos Kilobytes de dades al vostre lloc en lloc d’un Megabyte o dos. Això tindrà un impacte enorme en la velocitat del vostre lloc web, mentre que els visitants que estiguin interessats en el mapa encara poden tenir tota l’experiència de Google Maps.

5. Neteja i optimitza les bases de dades

WordPress utilitza bases de dades per emmagatzemar pràcticament tot el necessari perquè el seu funcionament sigui correcte. Durant algun temps, aquestes bases de dades començaran a acumular-se i començaran a retardar el lloc. Amb la neteja i l’optimització de bases de dades, podeu accelerar el lloc de WordPress. Afortunadament, no heu d’obrir manualment totes les bases de dades i passejar per milers de línies emmagatzemades allà mateix, però podeu relaxar-vos i deixar la feina a un altre complement de WordPress. En aquest cas, us suggerim Complement d’optimització de WP , que és gratuït i pot funcionar sense la necessitat de PhpMyAdmin.

6. Elimineu els caràcters innecessaris del codi font (minifiqueu-lo)

El codi font pot contenir milers de línies. En afegir temes addicionals, complements i funcions personalitzades, el nombre creix ràpidament i afecta la velocitat del vostre lloc. Tot i que el codi sol ser útil, hi ha molts caràcters innecessaris que es poden trobar al codi font que només et poden retardar. Tant si es tracta d’un grup de caràcters d’espai blanc, de caràcters de línia nova, de comentaris o de delimitadors de blocs, podeu suprimir-los de manera segura per agilitzar el lloc de WordPress..

No, no hauràs de navegar pel codi font per eliminar aquests caràcters manualment; Hi ha un complement de WordPress que us pot fer la feina. Si heu instal·lat W3 Total Cache per solucionar el problema de la memòria cau, ja teniu un complement que es pot utilitzar per minificar. Un altre complement popular que pot minimitzar el codi al vostre lloc web WP és Autoptimitza.

Accedir a un lloc web de WordPress necessita temps. Hi ha tantes coses que podeu millorar per eliminar aquesta petita fracció de segon del temps de càrrega. Però, la velocitat del vostre lloc és important tant des de la perspectiva dels visitants com dels motors de cerca. I, tot i que haureu de passar per diferents tècniques i complements per treure el millor partit del vostre lloc, valdrà la pena.

Abans d’entrar en detalls, assegureu-vos que disposeu de la millor opció d’allotjament. Aquest és el primer pas que cal tenir un lloc ràpid.

Ara, us mostrem com minificar els fitxers CSS i JavaScript de forma manual i també enumerem dos complements que us ajudaran a accelerar el vostre lloc. Llest?

Què és la minificació?

Abans que les mans s’embruten dels fitxers, mirem ràpidament què significa minificar els fitxers CSS i JavaScript a WordPress. Com probablement ja sabeu, hi ha desenes i desenes de fitxers necessaris perquè WordPress funcioni correctament. Quan afegiu temes i plugins nous, el nombre continua creixent. Simultàniament, la velocitat del vostre lloc web continua disminuint. Per sort, no us heu de preocupar gaire pel codi que alimenta WordPress, temes i plugins. Però heu de saber que podeu reduir aquests fitxers i augmentar la velocitat del vostre bloc.

La minificació és un procés d’eliminació del codi de caràcters innecessaris. El procés farà que els fitxers afectats siguin més petits, però no canviarà la seva funcionalitat.

Quan reduïu fitxers CSS i JavaScript a WordPress, elimineu coses com els espais blancs, els caràcters de línia nova, els comentaris i els delimitadors de blocs. Per a cada personatge eliminat del codi, accelereu el vostre lloc una mica. Aquí teniu un exemple senzill de codi CSS abans i després del procés de minificació.

Codi CSS abans de la minificació

cos {
marge: 10px;
color: # 333333;
fons: blau;
}

Tot i que és molt més fàcil a l’ull humà, utilitza caràcters que la màquina no necessita per interpretar el codi.

Codi CSS després de la minificació

cos {marge: 20px; color: # 333; fons: blau}

En un equip, aquest codi sembla el mateix que el que s’ha mostrat anteriorment. Les línies noves no són una cosa que necessiti un ordinador per executar el codi correctament. Si mireu el color, podeu veure que fins i tot hem tret alguns números; un ordinador encara sabrà el color correcte. Tingueu en compte que no hi ha un punt i coma després del darrer element. En aquest exemple senzill, hem tret uns caràcters i hem reduït el codi. Ara imagineu què passa quan teniu milers de línies de codi.

Minimitzar els fitxers CSS i JavaScript manualment

Quan treballeu en un tema o un complement personalitzat per a WordPress, voldreu minvar els fitxers CSS i JavaScript on esteu treballant. En aquest cas, no haureu d’instal·lar plugins addicionals per fer la vostra tasca. En el seu lloc, només es poden minimitzar només els fitxers que necessiteu. Fent això, podeu permetre’t el luxe d’escriure el codi que us resulti fàcil als ulls i, tot i així, fer-lo el més ràpid possible. Si us interessa més la codificació, voldreu considerar l’ús de preprocessadors CSS i JS. Aquestes aplicacions sofisticades us poden ajudar a escriure el codi i també a minificar-lo i aixecar-lo un cop exporteu els fitxers.

Minificar manualment CSS

Minimitzar manualment JavaScript

Millors complements de minificació de WordPress

Els serveis que us hem mostrat anteriorment faran un bon treball amb el vostre codi personalitzat. Però si voleu minimitzar tots els fitxers del vostre lloc de WordPress, seria pràcticament ridícul passar tots els fitxers que hi ha al vostre servidor. Ens complau comunicar-vos que alguns fantàstics plugins gratuïts poden minvar el fitxer CSS i JavaScript a WordPress. Anem a mostrar-vos els millors.

Autoptimitza

Amb més de 200.000 instal·lacions actives, Autoptimize és una de les opcions més populars a l’hora d’optimitzar el vostre lloc de WordPress. Entre altres funcions sorprenents, el connector pot minvar scripts, estils i HTML. Comprimirà els fitxers, els emmagatzemarà en memòria cau i mourà el codi per agilitar el vostre lloc.

 1. Instal·leu i activeu el complement
 2. Anar a Configuració -> Autoptimize
 3. Feu clic a la tecla Mostra la configuració avançada
 4. Reviseu el Optimitzar el codi HTML, optimitzar el codi JavaScript, i Optimitza el codi CSS opcions
 5. Guardar canvis

Memòria cau total W3

Aquest popular complement ho fa tot. Per descomptat, el connector emmagatzemarà en memòria cau els fitxers en primer lloc. Però si esteu interessats a eliminar les cadenes de consulta dels recursos estàtics, la memòria cau total W3 ho farà per vosaltres. De la mateixa manera, reduirà els fitxers CSS i JavaScript i, fins i tot, farà el mateix per a les vostres publicacions, pàgines i RSS. Només cal comprovar-ho.

 1. Instal·leu i activeu el complement
 2. Desplaceu-vos a Rendiment -> Minimitzar
 3. Assegureu-vos de conservar la funció Reescriu l’estructura de l’URL comprovat
 4. Activa HTML minify settings, settings JS minify and CSS minify settings
 5. Desa tota la configuració

Com podeu veure, el procés de minificació és bastant senzill. Si utilitzeu un complement de WordPress, realment no teniu cap excusa. Minimitzeu els fitxers CSS i JS al vostre lloc i torneu a la prova de velocitat i rendiment en línia que escolliu. Estem segurs que obtindreu un millor punt i una nota d’agraïment dels vostres visitants i motors de cerca.

7. Trieu un tema ràpid de WordPress

Abans de començar a treballar al vostre lloc, heu d’anar amb compte a l’hora d’escollir un tema de WordPress. D’entrada, pot semblar que un tema específic atraurà més visitants només per la seva disposició i per les magnífiques imatges que utilitza. Però intenteu pensar endavant; en lloc de simplement triar el tema més bonic que trobeu, prova diversos temes en diferents navegadors, des de diferents dispositius.

Us sorprendrà quina diferència pot significar un tema per a tota la velocitat del lloc. No només un gran nombre d’imatges pot sufocar el tema, sinó que hi ha tantes coses ocultes al codi que poden significar una gran diferència. Tot i que no sempre és així, els temes premium s’han de codificar millor i han de funcionar millor.

8. No instal·leu plugins innecessaris

Quan comenceu a treballar al vostre lloc, pot ser temptador instal·lar nous complements. Tot i que hi hagi connectors que haureu d’haver instal·lats i en funcionament, tingueu cura de no sobrecarregar el vostre lloc. Per començar, els complements actius tindran un impacte en la velocitat del vostre lloc.
. D’altra banda, fins i tot els plugins inactius ocuparan l’espai preciós que afectarà la mida dels fitxers de còpia de seguretat. Si ho afegiu tot, els connectors tant actius com inactius poden fer mal a la velocitat del vostre lloc, així que penseu dues vegades abans d’instal·lar un complement que realment no necessiteu.

9. Dividiu publicacions més grans

Si acostumeu a escriure publicacions molt llargues on també tingueu molts vídeos i imatges adjunts, hauríeu de plantejar-los dividir-los en diverses pàgines. Això es pot fer molt ràpidament, ja que ni tan sols haureu d’utilitzar un plugin per això: WordPress us ha cobert, però potser ni ho sabeu..

10. Limiteu el nombre de revisions de publicacions

Les revisions de publicacions són una cosa útil. Però el cas és que la majoria dels usuaris no els utilitza gens o que no necessiten més que algunes revisions per publicació. Les revisions s’emmagatzemen en una base de dades i, si teniu un gran nombre de publicacions, imagineu quantes revisions addicionals hi haurà. Definitivament, això alentirà el vostre lloc de WordPress, així que assegureu-vos de limitar el nombre de revisions o, fins i tot, suprimir-les del tot si no és necessari.

11. Actualitzeu a PHP7. Ara!

Sempre heu d’esforçar-vos a fer el mínim treball possible per obtenir la major quantitat de resultats. No és diferent optimitzar el vostre lloc per fer-lo ràpid. Per què passar hores optimitzant només per afaitar uns mil·lisegons quan es poden fer uns quants clics i accelerar fàcilment el lloc en un 20%. El nostre mètode no té cap màgia. És simple, senzill i evident. Una vegada que ho implementeu, us preguntareu “per què no ho he fet abans més aviat”.

Nombroses proves demostren que PHP7 és Un 20% més ràpid que PHP5 en entorns de producció de la vida real. En proves genèriques, pot ser un 200% més ràpid. També és més segur, té noves funcions útils i és recomanable per WordPress. Així, com actualitzar?

Si utilitzeu una empresa de hosting decent, ja esteu a PHP7, per tant, comproveu la vostra versió abans d’anar més enllà. O bé agafar el El meu complement de WordPress Health Check o pengeu un fitxer amb el fitxer phpinfo () funció. Ja teniu a PHP7? Excel·lent! Estàs acabat. Feu servir PHP5? Deixem-ho desfer.

Inicieu la sessió al vostre cPanel. Si no teniu un enllaç pràctic, només heu d’afegir “: 2083” al final del vostre nom de domini, és a dir., http://www.mydomain.com:2083. Un cop entreu, busqueu una icona que digui “Selector PHP”, “Selecciona la versió PHP” o “Gestor de versions PHP” a la secció “Programari”. Feu clic a la icona per obrir el selector de versió PHP. En funció del que hagi permès la vostra empresa d’allotjament, podreu seleccionar la versió PHP per a tot el compte, per a dominis concrets o per nivell de cada carpeta. Qualsevol que estigui habilitada al vostre cPanel, assegureu-vos que trieu v7.0 o v7.1 per a la vostra instal·lació de WordPress. Feu clic a “Desa”. Actualitza el lloc per verificar que el canvi està actiu i gaudeix de la velocitat.

PHP7 WordPress

Però … (inseriu la vostra excusa aquí)

Si encara no l’heu actualitzat, segurament teniu un motiu “bo”. No hi ha ofensa, però no, no! Deixem-nos rebentar les excuses que teniu.

No crec que tinc moltes coses relacionades amb el treball i amb el servidor

Sí, està relacionat amb el servidor, però si sabeu com iniciar la sessió a cPanel, disposeu de totes les habilitats necessàries. És un treball tant com la creació d’una nova adreça de correu electrònic a cPanel. Cerqueu la icona; feu clic; selecciona una nova versió des del menú desplegable; guardar. Fet.

Si no us ve de gust fer-ho, està bé, obriu un bitllet d’assistència amb la vostra empresa d’allotjament i ho faran per vosaltres.

La meva empresa d’allotjament no admet PHP7

És un problema enorme Enorme! Aquest fet per si sol no pot tractar-se del que concerneix, però té moltes conseqüències. Significa que utilitzeu un programari de servidor obsolet i que la vostra empresa de hosting simplement no està fent la seva tasca. En aquest moment pagueu el preu de tenir un lloc lent, però aviat quan les coses comencin a desglossar-se perquè no mantenen servidors, tindreu un temps d’inici greu.

Envieu-los un missatge de correu electrònic i exigiu-los que migrin immediatament el vostre compte a un servidor nou que suporti PHP7. Si no ho fan (per qualsevol motiu), haureu de trobar una bona empresa de hosting de WordPress. Tens por i no ho vols fer? Està bé estar ansiós per les migracions, però no ho hauràs de fer tu mateix.

Les empreses d’allotjament decents faran la migració per vosaltres. De debò, no és un truc de màrqueting. Li dones la teva contrasenya antiga de cPanel, i així serà.

He sentit que WordPress no funciona amb PHP7

De debò !? WordPress nota explícitament PHP7 o superior com a requisit del servidor. Així, doncs, una història curta: funciona.

PHP7 és nou i experimental

PHP v7.0 va sortir el desembre de 2015. Tot això no és “nou”. És un programari provat i millor que PHP5. És més ràpid, té més funcions i és simplement el futur. Si això no és suficient perquè teniu en compte que PHP5 ja no es manté activament.

12. Millora la velocitat de WordPress modificant la memòria cau del navegador

Quan un usuari comença a carregar el vostre lloc web, el seu navegador comença immediatament a descarregar tots els fitxers necessaris d’un servidor on es troba el vostre lloc web. En funció de la velocitat de connexió a Internet de l’usuari i de les capacitats del servidor, el lloc es pot carregar de manera més ràpida o més lenta. Per descomptat, cadascuna de les parts vol carregar el lloc el més ràpidament possible i, com a administrador, heu de fer tot el que estigui a l’abast per aconseguir que el vostre lloc faci raig ràpid.

Milloreu la velocitat de WordPress i els fitxers estàtics de caché més temps

La primera visita al vostre lloc depèn completament de la connexió a Internet i del servidor, però podeu fer el canvi per als vostres visitants habituals. Probablement no seran conscients que es facin els canvis, però sempre tindran en compte la rapidesa amb el vostre lloc. Podeu posar-vos a punt: si els llocs triguen segons a carregar-se cada pàgina, probablement no us quedareu massa temps per molt que sigui el contingut, no és bo.?

La tecnologia de caché agafa alguns dels fitxers del servidor i els emmagatzema en un ordinador local. Aleshores, si un usuari torna a visitar el mateix lloc, el navegador comprovarà si hi ha fitxers emmagatzemats i els carregarà a l’instant en lloc de tornar-los a descarregar del servidor remot. Això fa que el temps de càrrega sigui molt més curt, millora la velocitat de WordPress i fa que el visitant sigui molt més feliç.

Si utilitzeu el codi següent, podreu indicar a WordPress la memòria cau dels fitxers estàtics durant un període de temps més llarg. Abans de sortir a copiar i enganxar el codi, trieu un minut a replantejar-vos-la freqüència amb què feu canvis al vostre lloc web, quin tipus de contingut teniu i això pot ajudar-vos realment al vostre lloc si prolongueu la memòria cau?

  1. Obre el fitxer .htaccess
  2. Copieu i enganxeu el següent:
# Memòria cau del navegador

Caducitat activa
ExpiresByType image / jpg "accés un any"
ExpiresByType image / jpeg "accedeix a un any"
ExpiresByType image / gif "accés un any"
ExpiresByType image / png "accés un any"
ExpiresByType text / css "accés un mes"
Aplicació ExpiresByType / pdf "accés un mes"
ExpiresByType text / x-javascript "accés un mes"
Aplicació ExpiresByType / x-shockwave-flash "accés un mes"
ExpiresByType image / x-icon "accés un any"
Caduca predeterminada "accés 2 dies"
 1. Guardar canvis

Després de desar els canvis, el servidor canviarà el temps d’accés per emmagatzemar els fitxers localment. Si no us convé modificar el fitxer .htaccess per si mateix, podeu fer el mateix mitjançant un senzill connector.

13. Com suprimir les cadenes de consulta dels recursos estàtics de WordPress i accelerar el vostre lloc

Si heu intentat accelerar i optimitzar el vostre lloc de WordPress, probablement heu trobat diferents eines de diagnòstic en línia que us poden ajudar. Us animem a fer les proves; us diran el funcionament del vostre lloc web i la majoria d’aquestes eines us mostraran detalls sobre la velocitat del vostre lloc.

Per exemple, si executeu una prova GTmetrix, us mostrarà quines imatges alenteixen el vostre lloc. Us indicarà la velocitat de càrrega de fulls i guions d’estil, detalls sobre la minificació i molt més. Una de les coses que molts usuaris de WordPress troben a la llista de dalt (és a dir, que s’ha d’abordar el problema tan ràpidament com sigui possible) és “eliminar les cadenes de consulta dels recursos estàtics”. En aquesta part, explicarem breument quines són les cadenes de consulta i com eliminar-les ràpidament per millorar la velocitat del vostre lloc web.

Què són les cadenes de consulta

Les cadenes de consulta són parts d’URL que podeu trobar després d’un símbol d’interrogació (?) O d’un símbol d’ampliació i (&). Els navegadors o aplicacions externes solen afegir aquestes parts a URL per afegir paràmetres addicionals.

Si utilitzeu cadenes de consulta, per exemple, un complement de WordPress pot passar diferents valors a través de l’URL de manera que altres aplicacions i serveis puguin utilitzar-los.

https://firstsiteguide.com/?utm_source=twitter&utm_medium=cpm&utm_campaign=twitter

Molt sovint, després de fer clic en un anunci, d’un article de les xarxes socials o de la bústia de correu electrònic, podreu veure una URL força llarga amb cadenes de consulta. Per indicar als serveis d’analítica l’origen de la vostra visita, s’hi afegiran altres serveis (i els humans mateixos) UTM – cadenes de consulta específiques que descriuen fonts, suports i campanyes. Els venedors utilitzen això per fer un seguiment de l’efectivitat de les seves campanyes. I això és una cosa completament normal; No us preocupeu per aquest tipus de cadenes de consulta.

Per què i quan voleu eliminar les cadenes de consulta??

GTmetrix elimina les cadenes de consulta dels recursos estàtics

Si bé les cadenes de consulta són una part important dels elements dinàmics, poden retardar el lloc de WordPress si s’utilitzen en recursos estàtics. Si alguna vegada heu obert una consola del navegador al vostre lloc, és possible que haureu vist que el lloc web mostra el número de versions de guions i estils. Això pot semblar familiar:

/wp-includes/css/dashicons.min.css?ver=4.4.2

Alguns servidors de memòria cau proxy i CDN no poden emmagatzemar en memòria cau aquest tipus de recursos. D’aquesta manera, cada vegada que obriu un lloc, el servidor us haurà d’enviar una i altra vegada. I això és una cosa que alenteix un lloc tremendament. Només una cadena de consulta no farà cap diferència, però, quan n’acumuleu algunes, les coses es poden posar serioses. Per fi és el moment de resoldre el problema i suprimir les cadenes de consulta dels recursos estàtics.

Com eliminar les cadenes de consulta dels recursos estàtics

Cadena de consulta

Hi ha algunes tècniques per eliminar les cadenes de consulta dels recursos estàtics a WordPress i estem a punt de mostrar-les. Podeu fer-ho copiant una funció senzilla o bé podeu utilitzar uns quants complements de WordPress que us resoldran el problema. Sigui quina sigui la tècnica que trieu, no us equivocareu: suprimireu les cadenes de consulta dels recursos estàtics en els pròxims minuts i accelereu el lloc fins al moment..

Afegiu una funció senzilla

El primer mètode requereix només copiar i enganxar una funció senzilla al fitxer funcions.php. Si alguna vegada hi heu afegit una funció, ja sabeu que no és tan important. Però si és la primera vegada, tingueu molta precaució, ja que un petit error al fitxer pot inutilitzar el vostre lloc. Només per sentir-se segur, creeu una còpia de seguretat del fitxer abans de continuar.

  1. Obre i edita el fitxer funcions.php
  2. Copieu i enganxeu el codi següent:
function _remove_script_version ($ src) {
$ parts = explotar ('? ver', $ src);
retornar $ parts [0];
}
add_filter ('script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1);
add_filter ('style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1);
 1. Guardar canvis

Desmarqueu l’opció a la memòria cau total W3

Com que W3 Total Cache és un connector popular que compta amb més d’un milió d’instal·lacions actives en aquest moment, el més probable és que ja esteu utilitzant el connector. En aquest cas, només heu de desmarcar una opció de la configuració:

 1. Desplaceu-vos a Rendiment -> Memòria cau del navegador
 2. Desmarqueu la casella Eviteu la memòria cau d’objectes després del canvi de configuració opció
 3. Guardar canvis

Utilitzeu Eliminar les cadenes de consulta del complement del recurs estàtic

Si no us agrada afegir el codi a funcions.php, podeu utilitzar un complement gratuït per a la tasca. Elimineu les cadenes de consulta dels recursos estàtics és un complement lleuger i senzill que farà el mateix sense haver de tocar el codi.

Només cal instal·lar el connector, activar-lo i ja heu acabat. En el moment d’activar el complement, les cadenes de consulta s’eliminaran dels recursos estàtics.

Independentment de la tècnica que vau utilitzar, suprimir les cadenes de consulta no hauria de ser una tasca difícil. Un cop acabat, podeu executar una altra exploració a l’eina de velocitat i rendiment que escolliu per veure si i com va millorar la puntuació (i la velocitat del vostre lloc)..

14. Reduïu el nombre de peticions HTTP i accelereu el lloc de WordPress

Tot i que només cal que es carregui un lloc web és un clic del botó, hi ha molt més per manejar els ordinadors. Aquest clic i un segon que es durà fins que es mostri una pàgina al vostre davant pot ocultar desenes si no centenars de peticions HTTP al servidor. Evidentment, com més informació vagi endavant i endavant, més temps haureu d’esperar que es carregui un lloc. Una de les coses més fàcils que podeu fer per accelerar el vostre lloc és tenir una bona empresa d’allotjament. Però quan decidiu aprofundir encara més per agilitzar el lloc web de WordPress, hauríeu de tenir cura de les sol·licituds HTTP.

Per començar, heu de provar el vostre lloc web per veure quantes peticions es necessiten per carregar una pàgina en concret. Hi ha diferents maneres de provar. En lloc de mostrar-vos totes les possibilitats, n’hi haurà prou amb introduir una URL a la web Comprobador de sol·licituds HTTP. Obtindreu els resultats de manera immediata i esperem que no tingueu més de 30 sol·licituds. Si ho fa, és hora de reduir el nombre de peticions HTTP i accelerar el lloc de WordPress.

Comprobador de sol·licituds HTTP

15. No utilitzeu gravats

Si utilitzeu el sistema de comentaris per defecte de WordPress, també utilitzeu Gravatars. Ara, si rebeu alguns comentaris al mes, no us hauria de preocupar gaire. Però si els visitants us agraden deixar notes ràpides a sota dels vostres articles, haureu de plantejar eliminar Gravatars de la imatge.

Un cop us expliquem que cada imatge de Gravatar afegeix una altra sol·licitud HTTP al servidor, imagineu què passa quan teniu més de, diguem-ne, cent comentaris en una sola pàgina? Endevineu què passa quan hi ha més de cent sol·licituds addicionals que no han de ser-hi; sí, el vostre lloc és més lent.

Sol·licitud HTTP Checker

Si no necessiteu aquestes petites imatges al costat de cada comentari, només cal que hi aneu Configuració -> Discussió -> Avatars i desmarqueu l’opció per mostrar avatars als comentaris. És fàcil així. En cas que només tingueu avatars, haureu de plantejar-vos instal·lar un sistema de comentaris de tercers per a WordPress que tracti les coses de manera diferent. Per exemple, Disqus és una opció popular que fa la feina de mostrar avatars molt més ràpidament.

16. Elimineu els comentaris si no els utilitzeu

Com podeu imaginar, l’ús de comentaris requereix fitxers addicionals. Si utilitzeu el sistema de comentaris per defecte, no haureu de fer res, és una cosa de la qual us en sortireu i que aquesta petició addicional es justifica. Però, en cas que no utilitzeu comentaris al vostre lloc, o si utilitzeu un sistema diferent de comentaris, haureu d’eliminar la seqüència de comandes de resposta. Per fer-ho, heu de copiar la funció següent al fitxer funcions.php:

function comentaris_clean_header_hook () {
wp_deregister_script ("comentari-resposta");
}
add_action ('init', 'comentaris_clean_header_hook');

17. Elimineu els emojis

Sí, els emojis són bonics. Sí, tothom els utilitza als seus ordinadors, telèfons intel·ligents i tauletes. Tot i que WordPress les va introduir a la versió 4.2. això no vol dir heu de carregar un fitxer JS addicional al vostre lloc només per tenir les cares somrients. La velocitat del vostre lloc hauria de ser més important que tenir emojis (tret que no pugueu viure sense ells).

18. Utilitzeu CSS Sprites a WordPress

Com es pot veure a la prova d’una pàgina, cada imatge requereix una sol·licitud HTTP. Això no significa que hàgiu de suprimir les imatges, sinó que les heu de tenir. Quan es tracta de la velocitat del vostre lloc, apreneu a optimitzar les imatges per a WordPress. Però quan es tracta de les sol·licituds, podeu reduir el nombre d’aquestes sol·licituds HTTP creant CSS Sprites.

Si aneu a Spriteme al lloc, podreu seleccionar totes les imatges d’una pàgina que feu servir i combinar-les en un sol fitxer. Després de canviar els enllaços a les imatges, augmentareu la mida de la imatge, però reduireu el nombre de sol·licituds. Pot semblar contradictori, però realment podeu accelerar les coses: un servidor funcionarà millor amb un fitxer gran que haver de respondre a desenes de sol·licituds..

19. Limiteu el nombre de botons de xarxes socials

Les xarxes socials s’han convertit en una part estàndard de tots els llocs web. Tant si teniu un lloc personal o empresarial petit, com si teniu un portal amb dotzenes d’escriptors, haureu de connectar les xarxes socials al lloc. Està bé, i hauríeu de fer-ho.

Però a l’hora de mostrar botons socials, menys ho és més. Tot i que és possible que hagis obert comptes en una dotzena de xarxes, mostra només els botons per a aquells que més nodreix. Cada botó carregarà la seva pròpia imatge i fitxers addicionals que poden alentir el vostre lloc.

20. Descarregueu scripts i estils que no utilitzeu

Descarregueu scripts i estils i accelereu el lloc

Un usuari mitjà de WordPress no té ni idea del que passa en segon pla. Qui ha tingut temps per pensar en els guions i estils d’un lloc. No us culpem per això, però ara que hem cridat l’atenció, trigueu un temps a comprovar els vostres scripts i estils que no necessiteu al vostre lloc..

No heu de ser un expert. Ja us hem mostrat un petit complement excel·lent que us mostrarà tots els scripts i estils que es carreguen a cadascuna de les vostres pàgines. Utilitzant WP Asset CleanUp, podeu reconèixer fàcilment els fitxers que ja no necessiteu i podeu descarregar-los ràpidament. Si teniu més experiència amb WordPress, el complement us ajudarà a aïllar les dades i, posteriorment, podreu eliminar els fitxers de forma manual. Si no, deixeu el connector i deixeu que us gestioni scripts i estils.

21. Desactivar les incrustacions

Per millorar l’experiència de l’usuari, els desenvolupadors de WordPress van introduir un nou fitxer JS que permet incrustar vídeos de diferents serveis com Youtube, només copiant una URL. Podeu incrustar imatges i tuits de la mateixa manera només enganxant l’enllaç a l’editor visual.

Tot i que aquesta característica és increïble, moltes persones no l’utilitzen. Si esteu intentant accelerar el vostre lloc, és més important eliminar una sol·licitud que tenir una vista prèvia del vídeo. Sabeu quin vídeo incrustarà, per la qual cosa no és necessari que tingueu la visualització prèvia correcta?

Si no us serveix bé el codi i només cal que instal·leu un connector, hi ha un simple complement que us farà elimina les incrustacions des del vostre lloc. Si podeu gestionar algunes línies de codi que només necessiteu copiar, utilitzeu la funció següent i poseu-lo al fitxer funcions.php:

function speed_stop_loading_wp_embed () {
if (! is_admin ()) {
wp_deregister_script ('wp-embed');
}
}
add_action ('init', 'speed_stop_loading_wp_embed');

Preneu-vos el temps i comproveu que el vostre lloc de WordPress tingui les peticions HTTP no desitjades. Tot i que reduïu el nombre només per unes quantes pàgines o si trobeu fitxers que no heu de carregar, serà un èxit. No et preocupis; fins i tot si els usuaris no se senten millora de la velocitat, els motors de cerca ho faran.

Conclusió: cuideu sempre la velocitat del vostre bloc

Si feu canvis només a diverses coses del vostre lloc, és possible que en beneficieu. Els passos que hem descrit en aquest article són completament gratuïts, de manera que no serà dolent provar-los. Tot i així, no oblideu tenir cura del vostre lloc; actualitzeu WordPress, temes i complements de forma regular i no oblideu mai el vostre bloc.

De vegades, fins i tot un lloc optimitzat no funciona ràpidament. En aquest cas, haureu de buscar una altra empresa d’allotjament o plantejar-vos pagar bucs addicionals per a un servidor gestionat o dedicat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map