Najbolji mjesečni planovi za web hosting u 2020. godini

mjesec u mjesec web hosting


Usluge web hostinga pružaju temelj vašoj web stranici – nude alate i tehnologije za održavanje web stranica ažurnim, a istovremeno pomažu posjetiteljima da im pristupe.

Od svibnja 2019. godine, širom svijeta postoji 154.608.076 domena, a ukupni broj pružatelja usluga web hostinga je 338.561 – što pokazuje rast i potencijal ovog tržišta. Međutim, problem je u tome što hosting web stranica može biti skupo za vlasnike web lokacija. To je zato što mnoge hosting usluge nude samo mogućnost plaćanja unaprijed tijekom cijele godine, što može koštati više stotina dolara. Ovi godišnji planovi plaćanja mogu vas zaključati čak i do dvije godine. S druge strane, web hosting iz mjeseca u mjesec omogućuje vlasnicima stranica da plaćaju svaki mjesec i nema potrebe za dugoročnom obvezom.

Prije odabira usluge hostinga, bitno je imati na umu vrstu web stranice koju gradite, potrebnu propusnost, značajke hostinga i potrebu za SSL certifikatima.

Naučimo više o mjesečnom hostingu web stranica i istražimo dostupne opcije.

Kada i zašto kupovati mjesečni web hosting?

Kada i zašto kupovati mjesečni hosting

Za neke vlasnike web lokacija mudro je dobivati ​​web hosting iz mjeseca u mjesec. Omogućuje vam testiranje performansi, alata, korisničke podrške i drugih značajki koje pruža domaćin. Možete u bilo kojem trenutku otkazati plan i po potrebi nadograditi na godišnja plaćanja – ne postoji rizik od kažnjavanja ili dodatnih naknada..

Mnogi domaćini također vam daju slobodu i fleksibilnost za rad po niskim cijenama bez narušavanja kvalitete.

Usporedba početnih web hosting planova

DreamHostHostingerNamecheapA2 hostingHostgator
Cijena$ 4,95$ 9,99$ 2,88$ 4,90$ 10,95
Naziv domene$ 7,99$ 8.99$ 9,06$ 14,95$ 12,95
Povrat novca97 dana30 dana30 danaNema ograničenja45 dana
SSL certifikatBesplatnoxBesplatnoBesplatnoBesplatno
Naknada za postavljanjex$ 4,99xxx
Širina pojasaNeograničen100GBNeograničenNeograničenNeograničen

Mjesečni nasuprot godišnjim planovima hostinga

Usporedba cijena - Mjesečni vs. Godišnji planovi hostinga

Povijesno gledano, hosting pretplatničkih planova prodavao se na godišnjoj osnovi, tj. Morali ste ukupno plaćati 12, 24 ili 36 mjeseci. Na primjer, tvrtke na svojoj web stranici pokazuju promotivne cijene od 3,99 USD mjesečno, ali u stvarnosti ćete morati platiti paušalni iznos unaprijed za 12, 24 ili 36 mjeseci. Da biste vidjeli mjesečne cijene (u većini slučajeva se ne prikazuje javno), morate pokrenuti postupak narudžbe i odabrati plaćanje mjesečno iz svih dostupnih opcija pretplate.

Ovo bi navelo vlasnike stranica da dugoročno plaćaju veći račun za veću vrijednost. Ali problem je bio u tome što si nisu svi mogli priuštiti plaćanje ogromnih svota novca u jednom pokretu. Nedavno je, međutim, došlo do promjene u strategijama cijene web hostinga i pružatelji usluga hosting usluga uvećavaju se prigodom nudeći više cjenovno dostupnih opcija za potrošače. Omogućuju jeftine mjesečne planove za web hosting koji ljudima olakšavaju posjedovanje i plaćanje za njihove web stranice.

Web stranice s mjesečnim plaćanjem u kratkom roku su daleko jeftinije, pa ako ste na uskom proračunu ili samo testirate vožnju na svojoj web stranici, savršeno je plaćati mjesečno web hosting. To ljudima čini lakše nego ikad prije pokretanje blogova, e-trgovine i ostalih vrsta web lokacija.

Nadalje, web hosting opcije mjesečne naplate omogućuju vam testiranje usluga prije dugoročnog počinjenja. Ali zbog kratkog razdoblja ugovora, ovi mjesečni paketi također su dugoročno skuplji.

No, ključno je razumjeti da većina hosting planova podrazumijeva godišnje plaćanje troškova, stoga obratite pažnju na odjavnoj blagajni kako biste osigurali da ćete platiti mjesečne usluge. Usporedili smo neke od vodećih web stranica domaćina da bismo pronašli najbolje web hosting usluge u nekoliko kategorija, a oni su navedeni ovdje. Slijedi nekoliko najboljih usluga mjesečnog hostinga, odaberite ih mudro.

Najbolji mjesečni jeftini hosting usluge

Mjesečni mjesec za mjesec, Jeftini Dijeljeni web hosting web mjesta

Web stranice za dijeljenje hostinga mogu istovremeno sadržavati više web stranica na jednoj platformi. Najznačajnija prednost ovog plana je pristupačnost jer se resursi i troškovi dijele među vlasnicima web mjesta koji zahtijevaju ove usluge. Ugledne hosting tvrtke pružaju zajedničke mjesečne hosting planove koji nude sve značajke koje su vam potrebne za pokretanje bloga ili web stranice.

Odabrali smo neke od njih najbolji mjesečni hosting hosting usluga u industriji koja nije teška za džep.

DreamHost

početna stranica dreamhosta

Posluju više od 20 godina, a reputacija im je donijela poziciju među top 3 tvrtke za web hosting koje je WordPress podržao. Oni su idealna hosting platforma za vlasnike malih poduzeća, nove blogere i ljude koji nisu pametni u tehnologiji. Ova usluga domaćin je više od 1,5 milijuna blogova i web stranica, što je čini jednom od najpouzdanijih hosting tvrtki.

Glavne značajke

 • Automatske sigurnosne kopije
 • 100% garancija za produženje rada
 • 97-dnevna garancija povrata novca
 • Besplatni SSL certifikat
 • Neprilagođena širina pojasa

cijena

Planovi cijena Dreamhosta počinju od 4,95 USD mjesečno za osnovni zajednički hosting plan, a za robusniji hosting plan mogu ići do 10,95 USD mjesečno. Ovi su paketi po povoljnim cijenama u usporedbi s ostalim mjesečnim web stranicama u svojoj klasi. Mjesečni planovi ne uključuju besplatno ime domene, dodatnih 7,99 USD godišnje.

prednosti

 • Izvrsna korisnička podrška
 • Jasne i transparentne cijene
 • Izvanredna vrijednost za novac
Posjetite DreamHost za dodatne informacije >>

Hostinger

početna stranica hostinger-a

Ovaj pružatelj usluga web hostinga pokrenuo je još 2011. godine i bio je poznat po jeftinim planovima zajedničkog hostinga. Sada opslužuju preko 29 milijuna korisnika u 178 zemalja. Hostinger se smatra jednim od lidera u industriji web hostinga sa savršenom ravnotežom između kvalitete i cijene njihovih hosting usluga.

Glavne značajke

 • Instalacijski program za 1 klik
 • Tjedne sigurnosne kopije
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Jednostavan graditelj web stranica

cijena

Osnovni paket hostinga započinje od 9,99 USD mjesečno. Također možete nadograditi na njihov Premium plan za 10,99 USD mjesečno ili čak Poslovni plan za 15,99 USD mjesečno. Mjesečni planovi ne uključuju ime besplatne domene, dodatnih je 8,99 USD godišnje. I morate platiti jednokratnu naknadu za postavljanje u iznosu od 4,99 dolara kada odaberete plan hostinga za mjesec na mjesec.

prednosti

 • 99,9% produženog jamstva
 • 10 GB prostora na disku
 • Snažna upravljačka ploča

Namecheap

Početna stranica stranice

Ovaj mjesečni hosting hosting usluga nedavno je prepoznat kao jedna od najbrže rastućih američkih tvrtki na popisu Inc. 5000. Namecheap dijeljeni hosting omogućuje tri web stranice da se pokreću na poslužitelju s maksimalnim produžetkom.

Glavne značajke

 • Neprilagođena širina pojasa
 • Zaštita privatnosti
 • Besplatni SSL certifikat
 • Besplatno graditelj web stranica
 • Zaštita imena domene i privatnosti
 • 30-dnevna garancija povrata novca

cijena

Paketi počinju od 2,88 USD mjesečno u Namecheap-u, to je ozbiljna konkurencija drugim jeftinim web lokacijama s mjesečnim hostingom. Dakle, ako su vam proračuni skupi, njihov hosting cijena po povoljnim cijenama može biti dobra opcija. Ako smatrate da su njihove usluge pouzdane, možete nadograditi i Stellar Plus plan za 4,44 USD mjesečno ili čak Stellar Business plan za 8,88 USD mjesečno. Mjesečni planovi ne uključuju ime besplatne domene, dodatnih je 8,88 USD godišnje.

prednosti

 • 99,88% produžetka
 • Učinkovita usluga kupcima
 • 100% kompatibilan sa značajkama i dodacima za WordPress

A2 hosting

A2 Početna stranica hostinga

To je usluga mjesečnog hostinga koja je samostalno u vlasništvu, a posluje od 2001. godine. A2 hosting je popularna opcija za blogove koji zahtijevaju dodatnu snagu za WordPress ili druge CMS platforme. Koristi softver za ubrzavanje web mjesta za povećanje stope učitavanja stranica WordPress stranica do 20 puta. Ovo je povoljno jer 40% posjetitelja napusti stranicu ako se učita više od 2 sekunde.

Glavne značajke

 • 99,9% produžetka
 • Besplatne poddomene
 • Turbo SSD poslužitelj s neograničenim prostorom na disku
 • SSL potvrda
 • Automatske sigurnosne kopije

cijena

Planovi hostinga počinju od 9,99 USD. Ali njihova trenutačna dugoročna prodaja iznosi 51% popusta za prvi ciklus naplate, a platili biste samo 4,90 USD mjesečno. Iako bi moglo biti nekoliko prilika tijekom godine u kojima se taj popust ipak povećava. Iako je njihov mjesečni plan po punoj cijeni, impresivne značajke to nadoknađuju.

prednosti

 • Poboljšana sigurnost
 • Izuzetno velika brzina
 • Alati za programere

Hostgator

Početna stranica HostGator

Jedan je od najpriznatijih igrača iz mjeseca u mjesec, web hosting igra, koja pruža više od osam milijuna kupaca vrlo pouzdanim uslugama. Ova je usluga poznata po pružanju moćnih značajki po povoljnim cijenama.

Glavne značajke

 • Neograničeno spremanje diska
 • Neprilagođena širina pojasa
 • Besplatni SSL certifikat
 • Instalira se WordPress jednim klikom

cijena

Mjesečni osnovni Hatchling plan dijeljenja hostinga HostGator košta 10,95 USD, a njihov poslovni plan 16,95 USD, postižući znatno visoko mjesto među ostalim cjenovnim planovima web mjesta za dijeljenje. Ovaj konkurentni plan cijena može se opravdati značajkama koje pruža.

prednosti

 • Jednostavna upravljačka ploča
 • Visoke brzine produženja i brze učitavanja
 • Izvrsna usluga kupcima
Posjetite HostGator za dodatne informacije >>

Najbolji mjesečni WordPress hosting hosting usluge

Mjesec za mjesec WordPress hosting
WordPress je najmoćnija platforma za izgradnju web lokacija koja ima 61,8% udjela na tržištu CMS-a i pokreće blogove, web stranice e-trgovine i čak globalne svjetske robne marke. WordPress hosting pruža optimizirana rješenja za web stranice kako bi bolje odgovarala performansama ovog CMS-a.

Ovdje je pregled nekih od najboljih WordPress planova mjesečnih izdavanja računa.

SiteGround

Početna stranica SiteGround

Jedna je od top 3 web hosting tvrtki koju je WordPress podržao zbog svojih impresivnih značajki i alata za skaliranje. Dostupne opcije korisničke podrške i optimizirane razine performansi, zajedno s raznim lokacijama poslužitelja, učinili su to najboljim izborom prema izboru korisnika.

Glavne značajke

 • Besplatni prijenosi web mjesta WordPress
 • WordPress SuperCacher radi smanjenja vremena učitavanja
 • Besplatna instalacija Gita
 • WordPress automatsko ažuriranje

cijena

SiteGround nudi nekoliko WordPress planova za mjesečni obračun koji počinju od 3,95 USD plus 14,95 USD jednokratne naknade za pokretanje plana pokretanja. Nakon završetka suđenja prvog mjeseca, tada morate platiti 11,95 USD mjesečno. Planovi slojevitih cijena pružaju malim poduzećima, startapima i većim tvrtkama koje imaju 10.000 do 100.000 posjetitelja mjesečno.

prednosti

 • Moderna i vrlo ugledna tehnologija
 • Mnogo mogućnosti podrške
 • Velika brzina učitavanja stranice
 • Konkurentna cijena
Posjetite SiteGround za dodatne informacije >>

InMotion hosting

Početna stranica InMotion

Jedan je od vodećih konkurenata među hosting uslugama za vlasnike web mjesta koji trebaju nadograditi web mjesto ili dobiti novi na WordPressu. Ovaj mjesečni web hosting pruža dvije vrste usluga: tradicionalni zajednički hosting i WordPress hosting. Prvi pruža usluge početnicima, dok drugi pruža usluge vlasnicima tvrtki i agencija.

Glavne značajke

 • BESPLATNO ime domene
 • Besplatne migracije web mjesta
 • cPanel uključen
 • Napredna zaštita vatrozida

cijena

Početna mjesečna cijena za njihov plan WP-4000S iznosi 27,99 USD. Također nude 90-dnevnu garanciju povrata novca kao i besplatnu cPanel licencu.

prednosti

 • 99.95% produžene stope
 • freebies
 • Pojačana sigurnosna zaštita
Posjetite InMotion hosting za dodatne informacije >>

A2 hosting WordPress

A2 hosting WordPress

Internetska web lokacija iz ovog mjeseca u mjesec izdvaja se od konkurencije svojim impresivnim prednostima i visokokvalitetnim rješenjima. Uz izvanredne rezultate rada, možete osigurati brze performanse vaše web stranice koje sprečavaju vaše posjetitelje da odskaču. To je idealno mjesečno web mjesto za WordPress hosting kako za amatere, tako i za napredne korisnike.

Glavne značajke

 • Besplatni SSL certifikat
 • Odabir lokacije podatkovnog centra
 • Besplatno graditelj web stranica
 • Postavljanje softvera jednim klikom

cijena

A2 hosting se može pohvaliti najboljim planovima za WordPress plaćanje koje možete odabrati, počevši od 9,99 USD. Njihovi paketi uključuju besplatne sigurnosne kopije i pouzdane usluge korisničke podrške.

prednosti

 • Najbolje sigurnosne postavke
 • Automatsko postavljanje WordPress-a
 • Turbo poslužitelji

Najbolje iz mjeseca u mjesec upravljane web stranice za WordPress hosting

Mjesec na mjesec upravljani WordPress hosting

Ovdje pružatelji usluga hostinga upravljaju svim tehničkim aspektima vaše web stranice WordPress. To uključuje brzinske performanse, izradu sigurnosnih kopija, ažuriranja softvera, predmemoriranje i još mnogo toga. To je prava opcija za vlasnike web mjesta koji zahtijevaju besplatnu uslugu koja im može pomoći da dobiju visoki promet i svakodnevne korisnike za svoje WordPress stranice.

Evo nekih od najbolje upravljanih web mjesta za WordPress hosting:

WP motor

Početna stranica WP motora

Bez obzira postavljate li osobni blog ili web mjesto za male tvrtke, WP Engine ima tehnologiju i brzinu kako bi vam pomogao da izvučete maksimum iz svoje WordPress stranice.

Glavne značajke

 • Svakodnevne sigurnosne kopije i otkrivanje prijetnji
 • Besplatna automatizirana migracija na WP Engine
 • Jednostavno za implementaciju

cijena

Startup paket iznosi 30 dolara mjesečno – omogućava vam hostiranje jedne web stranice s 10 GB lokalnog prostora za pohranu i ograničenjem prometa od 25 000 posjetitelja mjesečno. Također možete nadograditi na veći mjesečni plan web hostinga za do 290 USD mjesečno ako želite ugostiti više web lokacija.

prednosti

 • Namjenska korisnička podrška 24 sata dnevno
 • 10 puta brže skaliranje
 • Dostupnost više alata WordPress

Kinsta

Kinsta početna stranica

Ovo je sveukupno upravljana usluga koja uključuje besplatnu migraciju, pravljenje sigurnosnih kopija i optimizaciju brzine. Svi su alati prilagođeni korisnicima, a nude brz postupak instalacije i visoku sigurnost koja jamči anti-hack sustav.

Glavne značajke

 • 20 lokacija poslužitelja
 • Besplatna migracija web stranica WordPress
 • Česte provjere produženja rada
 • Nadzorna ploča za analizu posjetitelja
 • Keširanje web mjesta

cijena

Kinstaovi mjesečni planovi kreću se od 30 do 1500 USD mjesečno – uključuju besplatni SSL certifikat, CDN pristup i 30-dnevnu garanciju povrata novca za sve planove.

prednosti

 • Infrastruktura utemeljena na oblaku koja maksimizira brzinu
 • 99,9% zajamčeno produženje rada
 • Impresivna tehnička podrška
Posjetite Kinsta za dodatne informacije >>

Zamašnjak

Početna stranica FlyWheel-a

Usluga web hostinga iz mjeseca u mjesec olakšava život programerima sa skalabilnim značajkama i sučeljem koje je lako za upotrebu. Također olakšava izradu demo web stranica na kojima klijent može pregledati dizajn i razvoj web stranice.

Glavne značajke

 • Cloudly platforma FlyWheel
 • Brže vrijeme utovara
 • Alat za lokalni razvoj
 • Jednostavno i brzo postavljanje web mjesta i besplatne migracije

cijena

FlyWheel ima mjesečne planove koji iznose od 15 do 290 dolara mjesečno i uključuje postavljanje i CDN usluge. Ako prijeđete ograničenja unaprijed utvrđenog plana, naplatit će vam se prekomjerna naknada.

prednosti

 • Intuitivno sučelje
 • Jednostavna preprodaja hostinga
 • Mjesečna ažuriranja dodataka
Posjetite FlyWheel za dodatne informacije >>

Najbolji mjesečni VPS hosting web mjesta

Mjesecni mjesečni VPS hosting

VPS hosting je na višoj razini od web mjesta za dijeljenje hostinga – poslužitelj i dalje dijelite s drugim web lokacijama, ali malo ih je. To vam omogućuje veći udio resursa i dovodi do poboljšanih performansi.

Tamo je puno domaćina VPS-a, ali usluge detaljnije ispod istaknute su iz gomile.

Bluehost

Početna stranica Bluehosta

To je vodeća grana u VPS web hosting prostoru i jedina tvrtka koja trajno nudi besplatne domene. Usluge iz tvrtke BlueHost ističu se zahvaljujući nenadmašnoj fleksibilnosti koju nude njegovi poslužitelji. Stoga je idealno za web stranice kojima je potrebna mogućnost skaliranja bez ikakvog odlaganja, što mogu postići neposrednim pristupom naprednom cPanelu.

Glavne značajke

 • Besplatna domena
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Besplatni SSL certifikat
 • 30-dnevna garancija povrata novca

cijena

Mjesečni planovi za plaćanje web hostinga BlueHosta počinju od 29,99 USD mjesečno za standardni plan i 119,99 USD za krajnji paket. Iskoristite brojne mogućnosti i usluge koje imaju puno povjerenja zbog kojih je Bluehost pouzdano ime u industriji.

prednosti

 • Sigurno i brzo
 • 100% kompatibilnost s drugim značajkama i dodacima za WordPress
 • 99,99% produženja poslužitelja
Posjetite BlueHost za dodatne informacije >>

Hostwinds

Početna stranica hostwinds

Ova mjesečna web hosting stranica dizajnirana je tako da se podjednako prija svim startupima i uspješnim tvrtkama. Ako tražite moćnu i fleksibilnu tvrtku, Hostwinds nudi deset slojeva VPS hostinga s izborom namjenskih servera namijenjenih Linuxu ili Windows-u..

Glavne značajke

 • Besplatni prijenosi web stranica
 • Zaštita od DDoS napada
 • Odabir lokacije podatkovnog centra
 • Enterprise vatrozid

cijena

Njihove upravljane Linux VPS hosting usluge počinju od 5,17 USD (obično 10,9 USD) mjesečno, a mogu ići i do 247,69 USD mjesečno. S druge strane, upravljanje Windows VPS rješenjima može biti tvoje počevši od 7,99 USD mjesečno za početni plan i može koštati 270,25 USD mjesečno za najveći paket.

prednosti

 • Izvrsne mogućnosti konfiguracije
 • Fleksibilni planovi
 • Noćne sigurnosne kopije

iPage

iPage početna stranica

iPage je osnovana 1998. godine kao cjeloviti davatelj web usluga. Međutim, u sljedećih deset godina tvrtka se razvila u pružatelja web hostinga. 2009. ih je otkupila grupa Endurance International, koja posjeduje nekoliko poznatih web domaćina. Imaju prilično pristupačne VPS pakete.

Glavne značajke

 • Besplatna domena
 • Besplatni SSL certifikat
 • Besplatno graditelj web stranica
 • 30-dnevna garancija povrata novca

cijena

iPage-ovi VPS hosting mjesečni za mjesečni planovi cijene su 24,99 USD mjesečno za osnovni plan i 99,99 dolara mjesečno za optimalni plan.

prednosti

 • Izuzetno pristupačne uvodne cijene
 • Korisna podrška
 • Integracija upravljačke ploče i korisničkog portala
Posjetite iPage za dodatne informacije >>

Zaključak

Ako ne želite dugoročnu posvećenost pružatelju usluga hostinga za web mjesto, mjesečni planovi za web hosting najbolje su opcije.

Ovaj je vodič prepun najboljih web mjesta za mjesečno web hosting – osigurajte da znate vrstu web stranice koju pokrećete i hosting koji vam je potreban, a zatim odaberite svoje opcije ovdje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map