50 najboljih slobodnih web mjesta za posao i pronalazak novca u 2020. godini

slobodni poslovi glavni


Ako tražite slobodne internetske poslove kako biste brzo zarađivali i izbjegli svakodnevni strah od posla, došli ste na pravo mjesto! Freelancing vam može pomoći u stvaranju dugotrajnih odnosa s klijentima koji vas mogu čak i zaposliti na kontinuirani rad. Kao freelancer možete iskoristiti svoje interese i započeti projekte koji volite.

Ažuriraj: Kako vlade diljem svijeta pokušavaju ograničiti širenje COVID-19, rad od kuće više nije opcija, već potreba u nekoliko industrija i radnih uloga. Mnoge tvrtke su pogođene, doživljavaju usporavanja, izazivaju komplikacije kod svojih zaposlenika ili jednostavno zauvijek isključuju sve dok čitav filijal Coronavirusa ne pobegne. Mnogim ljudima postaje sve teže sastaviti kraj s krajem i zaraditi dok su u karanteni kod kuće. Srećom, freelancing nudi fleksibilne i udaljene radne mogućnosti koje mogu pomoći radnicima u mnogim industrijama na koje utječe novi Coronavirus. Bez obzira na to što ste otpušteni zbog tog razvoja ili su vam sate smanjeni, moguće je nadoknaditi taj prihod kada započnete s freelancingom.

Da biste uspjeli u slobodnom životu i dostojno zarađivati, morate uspostaviti prave veze, izgraditi portfelj i tamo dobiti svoje ime. Puno je poslova koji rade freelancinge sve dok znate gdje trebate pogledati. Istraživanja pokazuju da 59% tvrtki u Sjedinjenim Državama ima fleksibilnu radnu snagu, prema Forbesu.

Ali kako mogu naći ove internetske posao slobodnjaka i osigurati vam financijski opstanak u ovim vremenima? Odgovor: na slobodnim web stranicama! Ali prvo, morate znati što predstavlja freelancing i kakve projekte možete ocjenjivati ​​na freelance web stranicama.

Tri najbolje web stranice za slobodne poslove – svibanj 2020

PREPORUČENI
fleksibilni logotipFlexJobs Odbor za posao ugošćuje više od 20 000 objavljivanja na daljini i slobodnim poslovima.Posjetiti
FlexJobs
fiverr logoFiverr vjerojatno je najbolje web mjesto za slobodne profesije koje je započelo svoju karijeru kao freelancer.Posjetiti
Fiverr
logotip solidgigsSolidGigs je vrlo snalažljiva platforma za freelancing s jednostavnom trakom za pretraživanje.Posjetiti
SolidGigs

Sadržaj

 • Stvari koje treba znati prije nego što krenete kao slobodnjak
 • Opće slobodne web stranice za traženje posla
 • Slobodno pisanje poslova
 • Samostalni poslovi s grafičkim dizajnom
 • Poslovi za samostalni marketing
 • Poslovi za samostalne programere
 • Poslovi samostalnog fotografa
 • Poslovi slobodnih virtualnih asistenata
 • Slobodni poslovi za uređivanje videa
 • Poslovi slobodne prodaje
 • Poslovi za pomoć klijentima
 • Zaključak

Stvari koje treba znati prije nego što krenete kao slobodnjak

Što je freelancing?

Freelancing je kada samozaposlena osoba pruža usluge više klijenata istodobno. On promiče digitalni stil nomada dok freelanceri rade iz udobnosti svojih domova. Oni mogu odrediti svoje radno vrijeme, pratiti svoje projekte i naplaćivati ​​klijentima prema postavljenim cijenama.

Slobodnjaci pronalaze posao putem najboljih web stranica za freelancing ili izravno, bez upotrebe resursa treće strane. Freelancer zarađuje po satu ili po satu.

Što su slobodne web stranice i kako funkcioniraju?

Web stranice za freelancing tržište su za besplatne svirke na kojima se tvrtke i freelanceri međusobno povezuju i ostvaruju koristi. Ove web stranice za traženje slobodnog posla omogućuju poslodavcima da objavljuju popise poslova za koje freelanceri postavljaju ponude ili zahtjeve. Potiču ih da na tim freelancing web stranicama grade svoje profile kako bi prikazali svoj portfelj, vještine i ugled. Moguće je zaraditi osiguravanjem i dovršavanjem odgovarajućih projekata objavljenih na tim platformama svaki dan.

Neke od ovih freelance platformi nude besplatnu pretplatu, dok druge naplaćuju proviziju ili članarinu. Ove su web stranice integrirane sa sigurnim opcijama plaćanja kako bi se osiguralo da nema prepreka za obje strane.

Treba imati na umu prije nego počnete raditi kao slobodnjak

Početak rada kao freelancer može biti jednostavan, jer sve što trebate učiniti je prijaviti se na web mjesto za freelancing i započeti davati ponude za projekte. Tada ćete morati postaviti cijene svojih usluga – na taj način predstavite svoju vrijednost svijetu, pa se pobrinite da to ispravno učinite.

Sastavili smo jedinstven, sveobuhvatan vodič na najboljim freelance web stranicama koji će vam pomoći da započnete s radom. Ovdje vas upoznajemo s nekim od najboljih freelance platformi u poslovanju, kažemo vam njihove ključne značajke i razgovaramo o njihovim cijenama među ostalim karakteristikama. To bi vam trebalo pomoći da započnete slobodnu karijeru s prave platforme u skladu s vašim nišama i željama.

Evo svih najboljih web stranica za samostalno biranje koje možete odabrati:

Opće slobodne web stranice za traženje posla

Opći freelancing poslovi

Ove web stranice za freelancing nude širok izbor slobodnih poslova u domenama pisanja, dizajniranja, izrade web stranica, marketinga, prodaje, fotografije i mnogih drugih.

Dakle, ako tražite više različitih freelance mrežnih poslova koji vam šire horizont, ovo je najopsežniji popis za vas.

FlexJobs

flexjobs

To je platforma koja ne nudi samo slobodne poslove za početnike, već je i središte drugih fleksibilnih poslova. Sa preko 50 kategorija radnih mjesta, udaljene karijere kreću se u rasponu od početne razine do visoko plaćenih poslova iz cijelog svijeta. Također obećava pružanje fleksibilnih radnih mjesta za slobodne slobodnjake koji su orijentirani na karijeru. Odbor za posao FlexJobs Corporation trenutno ugošćuje više od 20 000 daljinskih i besplatnih objava za posao koji su provjereni za legitimitet.

Glavne značajke:

 • Popisi se prikazuju na dobro osmišljen način
 • Dostupnost opisa poduzeća većine poslodavaca
 • Gradi klijentsku bazu

Cijena: FlexJobs naplaćuje 14,95 dolara za mjesec dana, 29,95 dolara za tri mjeseca, a 49,95 dolara za godinu dana

Fiverr

fiverr

Vjerojatno je najbolje web mjesto za slobodne započete karijere kao freelancer. Budući da poslovi počinju od 5 USD po projektu, platforma nudi male projekte koje možete dovršiti i izgraditi svoj portfelj za potencijalne klijente. Slobodne mogućnosti na mreži na Fiverru mogu vam pomoći u stvaranju portfelja za nišu i prijelaz na značajnije projekte.

Glavne značajke:

 • Nudi besplatne tečajeve kako biste proširili svoj set vještina
 • Šalje klijentima koji plaćaju
 • Ne morate licitirati za klijente

Cijena: Fiverr naplaćuje slobodnjake između 5,00 i 995,00 dolara po poslu, ovisno o projektu

SolidGigs

SolidGigs

To je vrlo snalažljiva platforma za freelancing i daljinski rad s jednostavnom trakom za pretraživanje. To štedi vrijeme – prolazeći kroz slobodne objave za posao i odabirejući najrelevantnije – na temelju vaše stručnosti. Dakle, ako ste zaposleni, SolidGigs bi mogao postati vaša web stranica za slobodne radove.

Glavne značajke:

 • Online knjižnica resursa tečajeva, intervjua, predložaka
 • Šalje 2% najboljih dostupnih besplatnih svirki

Cijena: 19 $ / mjesečno

Posjetite SolidGigs za dodatne informacije >>

oDesk

oDesk

Nadogradnja je nastala kao rezultat spajanja dvije vodeće platforme za slobodni rad na mreži: oDesk i Elance. Nudi slobodne mogućnosti u širokom rasponu niša – za sve vrste slobodnih radnika na mreži. Da bi privukli projekte, freelanceri moraju izgraditi svoj radni portfelj, profil, ocjene i ponude. Nadogradnja će tada pronaći odgovarajuće podudaranje za vas kroz moćne tražilice pomoću raznih filtera. Ima nešto za svakoga, u rasponu od kratkoročnih ili dugoročnih projekata do osnovnih poslova ili stručnih poslova.

Glavne značajke:

 • Učinkovita pretraga
 • Sigurna plaćanja
 • Točna naplata

Cijena: Nadoplata naplaćuje 20% za prvih 500 USD zarađenih od klijenta, 10% za životno račune između 500 i 10 000 USD, a 5% za životno račune za projekte vrijedne više od 10 000 USD

Toptal

toptal

Riječ je o najkonkurentnijoj platformi koja obećava zaposliti najbolje 3% freelancera iz cijelog svijeta. Slobodnjaci moraju proći skrining test i nakon što polože test daje sigurnost u najboljim projektima od vrhunskih klijenata. Značajne tvrtke poput Zendesk i Airbnb zapošljavaju freelancere sa ovog slobodnog mjesta za posao, što pokazuje da je konkurencija na ovoj platformi vrlo velika, ali također se dodjeljuje poštena naknada. Jednom kada postanete dio Toptalove zajednice, uspostavit ćete neke vrlo važne veze koje će vam dodijeliti neke profitabilne projekte.

Glavne značajke:

 • Brz postupak postavljanja
 • Dvotjedna besplatna probna pravila

Cijena: Početna cijena od 60 USD

CloudPeeps

cloudpeeps

To je platforma sve u jednom koja povezuje internetsku zajednicu freelancinga s tržištem i potiče obje na poslovanje. Članovi mogu postaviti svoje stope i samostalne internetske poslove prema kategoriji, vrsti rada ili prema rasponu plaća. Ako imate impresivan portfelj i želite steći više iskustva, onda je CloudPeeps najbolja platforma za vas. Zbog njihove ekskluzivnosti, možda se teško pridružiti, ali jednom kada se registrirate, vrlo je lako osigurati mogućnosti freelancinga..

Glavne značajke:

 • Brzo plaćanje
 • Besprijekorni procesi
 • Daljinski pogodan za rad

Cijena: CloudPeeps Standard za 9 USD / mjesec, dok CloudPeeps Plus za $ 29 / month

Doista

doista

To je radno mjesto broj jedan na svijetu koje svakog mjeseca zabavlja više od 250 milijuna posjetitelja. Prednost daje udaljenim zaposlenima i freelancerima omogućavajući im besplatan pristup traženju posla, omogućava im objavljivanje životopisa i istraživanje istraživanja o tvrtkama. Web stranica je vrlo jednostavna za korištenje i na platformi možete pronaći mnoge popise udaljenih poslova. Uz tako visoku popularnost ove platforme, svaki freelancer ili radnik na daljinskom poslu dužan je pronaći nešto prema svom skupu vještina.

Glavne značajke:

 • Ugrađeni mrežni programer za životopis
 • Unajmljivanje velikih razmjera
 • E-poruke s upozorenjem o poslu

Cijena: 5 USD po danu za sponzorirana radna mjesta

honorarac

honorarac

To je najveće tržište slobodnih poslova na mreži s preko 32 milijuna registriranih korisnika – što znači da mnoge tvrtke koriste web mjesto da bi dale svoj posao. Nudi različite slobodne poslove, uključujući razvoj softvera i aplikacija, pisanje, usluge digitalnog marketinga itd. Sve što trebate učiniti je napraviti profil i započeti postavljati ponude za željene poslove!

Glavne značajke:

 • Bezbroj projekata na jednoj platformi
 • Najjeftinije stope provizija

Cijena: 10% za projekte na određeno vrijeme, 20% za usluge i 15% naknadu za projekt

Posjetite Freelancer za dodatne informacije >>

Guru

guru

Guru vam pomaže napraviti profil koji savršeno predstavlja vaše iskustvo i vještine – kako biste poboljšali svoje šanse da vas poslodavac kontaktira. Imaju ogromne količine slobodnih radnih mjesta koji se svakodnevno ažuriraju iz različitih industrija.
To je najjednostavnije web mjesto za freelancinge s interaktivnim sučeljem koje omogućava freelancerima da preskaču posao bez ikakvih problema..

Glavne značajke:

 • Podržava transakcije putem više načina plaćanja
 • Opsežan raspon kategorija poslova
 • Pojednostavljen proces projekta

Cijena: $ Cijena: 29,95

Slobodno pisanje poslova

Slobodno pisanje poslova

Pokretanje slobodnog pisanja ispočetka može biti vrlo zastrašujući zadatak, pogotovo ako ne znate odakle započeti. Internet je najvažnije tržište slobodnog pisanja, ali odvajanje zakonitog posla od prevare pomoću klik-mamca može biti naporno.

Stoga, kako bismo vam pomogli da pronađemo neke kvalitetne internetske svirke za pisanje, stvorili smo sveobuhvatan popis najboljih web stranica za samostalno pisanje.

Contena

contena

To je jedno od najboljih mjesta za samostalno pisanje zbog količine poslova pisanja dostupnih urednicima, piscima i stvaraocima sadržaja. Pružaju mješavinu slobodnih i udaljenih mogućnosti za posao. Štoviše, Contena pomaže freelancerima da pronađu posao u skladu sa svojom nišom sužavanjem rezultata kako bi obuhvatili najisplativije kategorije pisanja. Možete nabaviti slobodne poslove pisanja iz tehnologije, obrazovanja, wellnessa, financija, ljepote i mnogih drugih industrija.

Glavne značajke:

 • Učinkoviti tečajevi
 • Usluge posredovanja
 • Korisnička podrška

Cijena: 500 USD godišnje za Gold članstvo i 800 USD godišnje za Platinum članstvo

Bloganje Pro

bloggingpro

Ova web stranica za samostalno pisanje nudi i mogućnosti udaljenog posla u raznim kategorijama kao što su bloganje, pisanje sadržaja, novinarstvo, lektura ili pisanje teksta. Oni prikupljaju sve najbolje internetske poslove za pisanje i olakšavaju im traženje slobodnjaka. Stoga, ako želite zaraditi novac od kuće koristeći svoje vještine pisanja, imajte neke uzorke pri ruci kada se prijavljujete za posao putem Blogging Pro.

Glavne značajke:

 • Dajte savjete koji će vam pomoći da razvijate svoj blog
 • Puno pisanja na daljinu

Cijena: 30 dolara za 30 dana

Skyword

skyword

To je glavna platforma za sadržajni marketing poznata po pružanju dosljednih prilika za samostalno pisanje. Klijenti koriste ovu platformu za povezivanje, objavljivanje svog sadržaja na web mjestu i upravljanje odnosima sa freelancerima na koje daju svoj posao. Ljudi koji stoje iza Skyworda prelistavaju objavljene zadatke i odgovaraju piscu potrebama klijenta. Tada je pisac pozvan da radi na projektu klijenta, a njima je čak omogućeno da rade na više projekata na vrijeme. Odbor za slobodne poslove Skyword-a nije ograničen samo na američke i engleske tvrtke jer podržava više od 13 jezika i klijenata iz više od 27 zemalja.

Glavne značajke:

 • Slobodnjaci se mogu povezati s uočljivim klijentima
 • Raznolikost poslova pisanja
 • Cijene cijena bolje od ostalih web stranica za samostalno pisanje

Cijena: Nije omogućeno na web mjestu

Samostalno pisanje

Samostalno pisanje

To je najveća platforma za samostalne poslove pisanja koja se sastoji od najvećeg broja koncerata za pisanje, čak i više nego Doista ili Craigslist. Putem ove slobodne stranice dobit ćete priliku raditi s nekim od najvećih imena na tržištu kao što su Netflix, Facebook i Adobe. Osim objavljivanja radnih mjesta, slobodnjaci daju priliku sudjelovati u pisanju natječaja i zaraditi nagrade.

Glavne značajke:

 • Pogodno za pisce svih razina iskustva
 • Filteri za lako pretraživanje
 • Konkurentne stope plaća

Cijena: Besplatno

Sloboda pisanjem

freedomwithwriting

Ako imate dobar pitch, sigurno ćete pobijediti na projektima koji se zaista dobro isplaćuju kroz ovu platformu. Nudi odabrani broj mogućnosti slobodnog pisanja koje se redovito šalju putem e-pošte. Na ovoj platformi pronaći ćete puno sadržajnih poslova o novinarstvu, esejima, blogovima i pisanju beletristike.

Glavne značajke:

 • Besplatna pretplata
 • Raznolikost poslova

Cijena: Besplatno

PubLoft

publoft

To je platforma za samostalno pisanje koja pruža pouzdane klijente – bez potrebe da komuniciraju – s njima. Ova web stranica za pisanje osigurava da se freelancer može usredotočiti na posao i ne treba se brinuti o rukovanju klijentima ili upravljanju njima. Da biste ušli u PubLoft, morate ispuniti obrazac i proći neke testove, nakon čega ćete moći dobiti pristup velikom broju uglednih klijenata koji će vam platiti pravedno prema vašim naporima..

Glavne značajke:

 • Svirke za pisanje bez problema bez interakcije s klijentom
 • Plaćanja na dva tjedna

Cijena: Počevši od 150 USD / pošta

Contently

Contently

To je najveća sadržajno-marketinška platforma koja surađuje s velikim tvrtkama poput Googlea, Walmart, Marriott i mnogih drugih. Sadržajno pomaže freelancerima da ocjenjuju sadržajne poslove i poboljšaju svoj portfelj. To je high-end agencija koja vas izravno povezuje s klijentima za slobodne mogućnosti pisanja. Od vas se traži da izgradite i postavite upečatljivu platformu koju će izabrati tim za upravljanje računom za budući rad.

Glavne značajke:

 • Jednostavan za praćenje tijeka rada
 • Transparentnost plaćanja

Cijena: 50.000 do 200.000 $ po tromjesečju

Samostalni poslovi s grafičkim dizajnom

Samostalni poslovi za dizajn

Ako ste blagoslovljeni talentom nastaviti karijeru freelancinga kao grafički dizajner – ali ne možete smisliti odakle započeti – došli ste na pravo mjesto.

Postoje tona slobodnih radnih mjesta koja pružaju posao slobodnog dizajniranja, ali nisu sve pogodne za različite vrste freelancera. Ovdje smo sastavili popis web stranica za samostalni grafički dizajn i njihove jedinstvene značajke.

Behance

Behance

To je najveća svjetska kreativna mreža za poslove dizajna koja pruža platformu za grafičke dizajnere kako bi pokazali svoje talente. Nije strogo mjesto za slobodne poslove, ali omogućava dizajnerima da podijele svoj posao – kako bi ih vidjeli potencijalni klijenti. Možete prelaziti prstom kroz portfelje slika koje objavljuju kreativni dizajneri i poručiti dizajneru čiji rad najviše volite. Kao freelancer svoj portfelj možete objaviti i izravno na oglasnoj ploči web mjesta što vam omogućava velik broj kreativnih dizajnera.

Glavne značajke:

 • Projekti vidljivi širokoj publici
 • Spremite radove svog omiljenog dizajnera
 • Usluge prilagodbe

Cijena: 399 USD mjesečno za jedan posao

99 dizajna

99Designs

Ova je platforma najbolje freelance mjesto za grafičke dizajnere koji prikazuju i prodaju svoje vještine. Kao što ime sugerira, 99 dizajna namijenjeno je freelancerima koji mogu pomoći klijentima s preko 90 različitih vrsta dizajna, poput posjetnica, odredišnih stranica ili web stranica itd. To funkcionira na drugačiji način od većine drugih web stranica za samostalni dizajn, kao što ih klijenti objavljuju na natječaj i dizajneri moraju poslati svoje radove koje kasnije odaberu naručitelji.

Glavne značajke:

 • Besplatno savjetovanje o dizajnu od tima za korisničku podršku
 • Glatko iskustvo za obje strane

Cijena: Paketi počinju od 399 dolara

Posjetite 99 dizajna za dodatne informacije >>

Dribbble

Dribbble

To je vodeća svjetska platforma za slobodne dizajnere i nudi mogućnosti udaljenog rada i slobodne poslove web dizajna. Najveća prednost ove platforme je ta što omogućava drugim dizajnerima i potencijalnim klijentima da daju povratne informacije o vašem radu.
Na ovoj web stranici možete pronaći neke stvarno kvalitetne radove visokih klijenata, uključujući tvrtke poput Buffer, Zendesk i Tinder. Osim što tražite samo slobodne internetske poslove za početnike, također imate priliku razviti svoj portfelj i dodati primjere radova kako bi ih potencijalni klijenti mogli vidjeti.

Glavne značajke:

 • Ogromna zajednica za suradnju
 • Zapanjujući i jednostavni dizajn platforme
 • Dobijte povratne informacije od dizajnera

Cijena: Dribbble Pro je 12 dolara mjesečno

Envato Studio

Envato Studio

To je web mjesto za freelance dizajn koje je popularno za dizajn logotipa i prilagodbe teme WordPressa. Ogromna je platforma za dizajnere koje tvrtke odabiru. Envato Studio je web mjesto koje se jednostavno koristi na kojem freelanceri mogu pronaći dobre mogućnosti i primati zgodne isplate.

Glavne značajke:

 • Korisnička platforma
 • Dobra isplata
 • Lagana komunikacija između freelancera i klijenata

Cijena: Počevši od 5 USD

Dizajnerska gužva

Dizajnerska gužva

To je tržište internetskog dizajniranja koje nudi višestruke usluge grafičkog dizajniranja. Web stranica ima manju korisničku bazu od 99 dizajna. Ili vlasnici tvrtki održavaju natječaje za dizajniranje kako bi omogućili samostalnim dizajnerima da predaju svoje radove, a zatim ih odaberu ili će kontaktirati dizajnera kojeg više vole. Ovo web mjesto dizajnera pruža jedinstvenu platformu na kojoj freelanceri mogu pokazati svoje talente, uspostaviti kontakte i stvoriti portfelje.

Glavne značajke:

 • Izvrsna usluga kupcima
 • Kratko vrijeme preokreta
 • Stručni dizajneri

Cijena: 99 – 1100 dolara

Crowdspring

Crowdspring

To je tržište slobodnih internetskih stranica na kojem možete pronaći prilagođeni dizajn logotipa, dizajn web stranica, ilustracije i projekte industrijskog dizajna. Slobodnjaci pokazuju svoje dizajnerske mogućnosti sudjelujući u natjecanjima koja organiziraju poslovni profesionalci. Na platformi možete pronaći i pojedinačne projekte ako niste za natjecanja.

Glavne značajke:

 • Jednostavno se prijaviti
 • Besplatna registracija

Cijena: 399 dolara za srebrni paket i tako dalje

Poslovi za samostalni marketing

Poslovi za samostalni marketing

Ako ste fanatik društvenih medija ili volite stvarati zanimljiv sadržaj, ali želite raditi slobodne poslove od kuće – freelance marketing poslovi su za vas.

Sada više tvrtki radije zapošljava ljude na posao na daljinu putem slobodnih stranica za traženje posla. Sve što trebate je računalo i pristup internetu.

Ljudi po satu

Ljudi po satu

Platforma za samostalni marketing namijenjena je SEO entuzijastima, softverskim inženjerima i kreativnim pojedincima koji žele okušati sreću u svijetu slobodnih posla. Freelancer postavlja ponudu za zadatak i, ako bude odabran, projekt osigurava freelancer. Kako bi zaštitili freelancere od lažnih klijenata, web mjesto naplaćuje unaprijed plaćanje zadataka. To umanjuje rizik od bilo kakvih sporova između klijenta i freelancera.

Glavne značajke:

 • Profesionalni klijenti s kojima rade
 • Postavite vlastite cijene

Cijena: 3,5% do 5% provizije

Remotive

Remotive

To je dvomjesečni bilten za udaljene radnike kao i za pojedince koji traže marketinški freelance rad na mreži. Osim poslova nudi i savjete o tome kako se zaposliti za udaljene poslove i živjeti digitalni stil nomada. Popisi poslova su kategorizirani i pomažu vam da pronađete određeni posao koji tražite s podacima tvrtke i kontaktnim podacima o društvenim medijima..

Glavne značajke:

 • Jednostavno sučelje
 • Učinkovite smjernice za rad na daljinu

Cijena: Besplatno

Aquent

Aquent

To je nagrađivana web stranica za freelancere za koju se zna da nudi visoko plaćene poslove marketinškim freelancerima. Aquent, međutim, radije zapošljava slobodnjake sa više od dvije godine iskustva. Ali svježi diplomirani studenti također su dobrodošli istražiti neograničene poslove na platformi.

Glavne značajke:

 • Vodi slobodnjake u određivanju raspona cijena
 • Personalizirana usluga
 • Nagrade talenta

Cijena: 30% naknade za pretvorbu za svakog freelancera

Poslovi za samostalne programere

Poslovi za samostalne programere

Freelancing za programere može biti prilika iz snova – ako su umorni od mljevenja od 9 do 5. Oni mogu slobodno odabrati posao koji ih zanima fleksibilnim satima koji im najviše odgovaraju.

Ali problem nastaje kada ne znaju gdje mogu naći posao. Da bismo vam pomogli da shvatite što je najbolje za vas, sastavili smo popis najboljih web lokacija za razvojne programere.

Lorem

asklorem

Ima mrežu kvalificiranih web programera i dizajnera s zapaženim recenzijama na Facebooku, ProductHuntu i Reviews.io. U porastu je kao jedna od najvećih platformi za samostalne programere koja može pomoći u izgradnji Shopify trgovine ili novog WordPress web mjesta. Glavna atrakcija web stranice za razvojne programere je da ne postoji mjesečna naknada za prijavu na posao slobodne struke, a svirke lijepo plaćaju. Sve vanredne web programere pregledava web mjesto prije nego što mogu raditi na platformi.

Glavne značajke:

 • Brza komunikacija
 • Kvalitetno profesionalno iskustvo
 • Izuzetna korisnička podrška

Cijena: Bez mjesečne naknade, plaćanja počinju od 25 do 250 dolara

Gun.io

Gun.io

To je mjesto za slobodne poslove dizajnirano posebno za web programere slobodne struke. Web programeri na Gun.io rade s gigantima industrije poput Tesle, Cisco i mnogih drugih. Web stranica za slobodne programere pregledava i tvrtku koja zapošljava ljude koji rade od kuće, kao i udaljene radnike koji daju ponudu za taj posao. Provjeravanje se vrši na temelju tehničke stručnosti i razine iskustva osobe. Freelanceri koji odgovaraju kriterijima su provjereni i tada mogu raditi s klijentima pojedinačno.

Glavne značajke:

 • Na web stranici nalazi se najtraženiji talent
 • Vodi freelancera do završetka projekta
 • Osigurava da tvrtke dobiju vrijednost za ono što plaćaju

Cijena: 75 do 150 dolara / sat

Gigster

Gigster

To je web mjesto za samostalne programere sa sjedištem u Silicijskoj dolini gdje su dizajnirane i razvijene odabrane prilagođene aplikacije. Mnoge tehnološke tvrtke daju svoj rad putem platforme za pojednostavljenje poslovanja. Gigster je za pojedince sa znanjem i iskustvom u tom području. Oni angažuju takve slobodnjake kroz postupak provjere, pri čemu oni koriste AI da usklade freelancere s projektima.

Glavne značajke:

 • Vrhunski programeri
 • Brz proces projekta
 • Izvještava klijente o napretku

Cijena: Aplikacije za različite cijene mogu koštati oko 52 000 dolara

Talentni ormar

Talentni ormar

Web-mjesto za razvojne programere freelancera omogućava freelancerima da rade za klijente visokog profila i nudi im kvalitetne freelance poslove na mreži. Freelancer mora stvoriti profil i održavati portfelj koji pokazuje njihovu razinu iskustva, područje stručnosti i vještine. Na ovom je mjestu slobodnih poslova dostupno nekoliko poslova na kojima klijenti pregledavaju profil slobodnjaka. Web stranice dizajnirane putem platforme sadrže sve osnove modernog web mjesta – i pomaže tvrtkama da pretvore posjetitelje u kupce.

Glavne značajke:

 • Sastavlja vaš digitalni životopis
 • Može se prijaviti svaki freelancer

Cijena: Besplatno za tražitelje posla

Codeable

Codeable

To je jedna od najboljih web stranica za samostalne programere koja je posebno posvećena programerima WordPress-a širom svijeta. Klijenti ne trebaju provjeriti slobodnjake, već algoritam web mjesta obavlja posao umjesto njih. Kao freelancer, sve što trebate je stvoriti atraktivan profil, licitirati za projekte i isporučiti kvalitetne dizajne web stranica. Možete postaviti konkurentnu cijenu i dobiti više projekata.

Glavne značajke:

 • Ekskluzivna platforma za razvojne programere WordPress
 • Nema ponuda za rad

Cijena: $ 70- $ 120 / sat

Poslovi samostalnog fotografa

Poslovi samostalnog fotografa

Većina fotografa više voli slobodne poslove od kuće ili na ugovornoj osnovi. Iako ne primaju redovite plaće, jednostavno je previše korisno za zarađivanje za život od fotografije.

Ako želite ući u carstvo slobodnih fotografija i već ste kupili svu opremu, proveli sate u snimanju i na kraju stvorili impresivan portfelj – ali ne možete pronaći koncerte za početak?

Ovdje smo da bismo vam pomogli u pronalaženju slobodnih poslova sa fotografijom na mreži koji su dostupni na većini najboljih internetskih stranica za posao.

Craigslist

Craigslist

Web stranica pruža besplatne svirke, kao i daljinski rad za fotografe koji žele izgraditi svoj portfelj na zabavan način. Možete pronaći nacionalne slobodne objave za posao na duži ili privremeni rad, kojima se može pristupiti putem odbora za posao web stranice. Apsolutno je besplatno za sve, ali morate potvrditi odabrane položaje. Osim toga, možete naći puno udaljenih poslova i redovito zarađivati.

Glavne značajke:

 • Savršeno za početnike slobodnjake
 • Personalizirano iskustvo

Cijena: Besplatno za tražitelje posla

Airbnb

Airbnb

Web stranica zapošljava samostalne fotografe na ugovornoj osnovi, što uglavnom zahtijeva fotografije nekretnina za njihove lokacije. Izuzetno su posebni u pogledu kvalitete slika koje objavljuju na web stranici. Da biste se prijavili, za svoj rad morate imati jak portfelj. Airbnb očekuje i od freelancera kvalitetnu obradu slike, pa bi fotograf trebao posjedovati sve potrebne vještine.

Glavne značajke:

 • Zgodna plaćanja
 • Prilika za upoznavanje ljudi i vidjeti lijepa mjesta

Cijena: $ 95 – $ 125 po popisu

Fotografije Poslovi Središnji

Fotografije Poslovi Središnji

Kroz radne ploče za fotografiranje na web mjestu, freelanceri mogu ciljati neke od najboljih klijenata. Djeluje kao most između poslodavaca i slobodnih tražitelja posla gdje mogu uživati ​​u neograničenim oglasima za posao uz 24/7 korisničku uslugu. Nadalje, obećava slobodne poslove na svom području i ne zapošljava neiskusne pojedince, što kvalificiranim profesionalcima olakšava osiguranje više projekata.

Glavne značajke:

 • Besplatno se pridružiti
 • Poslovi dostupni u vašem području

Cijena: Besplatno

Novinarstvo poslovi

Novinarstvo poslovi

Ovo mjesto slobodnog pretraživanja posla dobilo je pohvale u stotinama publikacija poput New York Timesa i Wall Street Journala. Uglavnom se sastoji od poslova iz medijske industrije i nudi profesionalne savjete i medijske izvore. Platforma pruža dobru priliku za sve samostalne fotografe da započnu svoje karijere. Na svojoj platformi ugošćuje velike medijske tvrtke poput ESPN, National Geographic, CNN i mnoge druge.

Glavne značajke:

 • Nastavi pristup bazi podataka
 • Nudi sve vrste medijskih poslova

Cijena: 100 USD za pojedinačno objavljivanje posla

Fotografski poslovi na mreži

Fotografski poslovi na mreži

Malo se razlikuje od ostalih slobodnih web stranica jer omogućuje objavljivanje fotografija umjesto licitiranja za posao. Djeluje kao graditelj portfelja, a ne kao slobodni odbor za posao za koji morate plaćati mjesečnu naknadu. Umjesto odabira slobodnih projekata, trebate biti u mogućnosti fotografirati vas najviše ugodno i strastveno.

Glavne značajke:

 • Daje vam ideju o tržištu fotografija
 • Možete koristiti svoje foto zapise

Cijena: 27 dolara mjesečno

Poslovi slobodnih virtualnih asistenata

Poslovi slobodnog virtualnog pomoćnika

Ako želite raditi kao virtualni pomoćnik iz udobnosti kuće, možete pomoći ljudima u zadacima unosa podataka, upravljanju društvenim medijima ili korisničkoj službi. Sve što trebate su izuzetne organizacijske i komunikacijske vještine da biste započeli s radom.

Evo potpunog popisa najboljih web stranica za slobodne prevoditelje koji vam mogu pomoći pronaći dobre koncerte kao virtualni asistent.

Belay

Belay

Ovo je isključivo udaljeno radno mjesto sa sjedištem koje zapošljava virtualnog pomoćnika za različite zadatke klijenata, uključujući položaje izvršnih pomoćnika, web stručnjake i knjigovođe. Daljinskim poslovima se može pristupiti putem web stranice, kao i na web lokaciji zaista i Glassdoor. Kandidati moraju proći kroz proces zapošljavanja koji uključuje više razgovora i cijeli proces traje oko četiri do pet tjedana.

Glavne značajke:

 • Dobra kultura tvrtke
 • Slobodne mogućnosti temeljene na vašoj stručnosti

Cijena: 25 $ / sat

Zirtual

Zirtual

To je udaljeno radno mjesto koje vam omogućuje rad s punim radnim vremenom, ali i zapošljava freelancere za razne projekte. Web stranica zapošljava virtualne pomoćnike i dodjeljuje ih svojim cijenjenim klijentima za određene zadatke. Ovo omogućuje klijentima da odaberu kvalitetne pomoćnike i razmjenu veličine poslovanja uz dodatnu pomoć. Sadrži različite kategorije rada virtualnih asistenata poput unosa podataka, marketinga, poslovne podrške i održavanja web stranica.

Glavne značajke:

 • Učinkovita pristupačnost
 • Potencijal za visoku zaradu

Cijena: Počevši od 398 USD mjesečno

Vrijeme itd.

Vrijeme itd.

Vrijeme itd. Je u industriji već više od 10 godina, što dokazuje njihovu vjerodostojnost. Web stranica je također predstavljena na Forbesu, Telegraphu i The Guardianu. Omogućuje puno internetskih slobodnih poslova virtualnim pomoćnicima koji prolaze kroz težak postupak odabira. Slobodnjaci moraju raditi s timom stručnjaka iz zajednice Time Etc pod posebnim namještajem računa.

Glavne značajke:

 • Besplatno probno razdoblje
 • Pristup stotinama uglednih klijenata

Cijena: Počevši od 25 USD / sat

Amazonski mehanički turk

Amazonski mehanički turk

To je jedno od najboljih slobodnih web stranica za brzo pronalaženje poslova virtualnog pomoćnika. Neki od popularnih virtualnih poslova asistenta uključuju stvaranje sadržaja, organiziranje popisa, prikupljanje podataka i dobivanje povratnih informacija od klijenata tvrtke.

Glavne značajke:

 • Različiti zadaci na raspolaganju
 • Forumi za podršku treće strane

Cijena: Provizija od 20% na sve slobodne usluge

VA Umrežavanje

VA Umrežavanje

To je virtualna pomoćna ploča za slobodne poslove koja također radi kao alat za društveno umrežavanje. Ne trebate licitirati na web mjestu, umjesto toga upareni ste sa zainteresiranim klijentom u skladu s vašim vještinama i stručnošću. Više od polovice postova na web mjestu odnosi se na poslove virtualnog pomoćnika. Platforma također pruža smjernice freelancerima koji traže posao. To je dobra web stranica ako tražite slobodni posao od kuće.

Glavne značajke:

 • Besplatno članstvo
 • Povežite se sa stručnjacima iz industrije

Cijena: $ 35 / sat

Zamišljene ruke

Zamišljene ruke

Ova slobodna web stranica zapošljava virtualne pomoćnike za razne svakodnevne poslovne zadatke, poput upućivanja poziva, sastanka i unosa podataka itd. Da biste ušli u zajednicu, morate imati brzu internetsku vezu i dobro se upoznati s različit softver. Najveća prednost web stranice je ta što ona nudi čak i rukovodeće pozicije za virtualnog asistenta s zgodnim isplatama.

Glavne značajke:

 • Fleksibilna radna vremena
 • Raznovrsni dostupni poslovi

Cijena: 29,99 USD za 5 zahtjeva mjesečno

Slobodni poslovi za uređivanje videa

Posao za uređivanje video sadržaja

Video uređivač može biti vrlo korisna karijera, posebno kada dođete na posao od kuće. Slobodnjaci više uživaju u poslu uz fleksibilne sate i slobodu izbora projekta na kojem žele raditi.

Bez obzira jeste li iskusni uređivač videozapisa ili tek započinjete, morate provjeriti ove web stranice za slobodne videozapise.

Mandy

Mandy

Web stranica za slobodne poslove vrlo je poznata platforma za video produkciju i usluge uređivanja. Iako zvuči savršeno, konkurencija je vrlo velika i ugošćuje tisuće drugih video i filmskih profesionalaca – tako da biste trebali imati dobar portfelj za pakiranje prilika za freelancing.

Glavne značajke:

 • Besplatno probno razdoblje
 • Dostupnost profesionalnih poslova

Cijena: pretplata počinje od 19,39 USD mjesečno

Proizvodno čvorište

Proizvodno čvorište

Vodeća je web stranica za samostalnu i udaljenu proizvodnju video sadržaja. Postao je prilično poznat s obzirom da su mnogi kvalificirani profesionalci osigurali posao u većim televizijskim mrežama i studijima putem platforme. To je dobra web stranica i za proizvodne tvrtke i za udaljene freelancere koji započinju svoju karijeru s poslom na pola radnog vremena ili sa punim radnim vremenom.

Glavne značajke:

 • Opsežna baza podataka klijenata
 • Mnogo mogućnosti za stažiranje

Cijena: Članstvo počinje od 4,99 USD mjesečno

Motionographer

Motionographer

To je mjesto slobodnih i udaljenih poslova koje ima najbolje dostupne poslove u filmovima, animacijama i vizualnim efektima. Neki od poslova uključuju generalistu, dizajnera grafičkog dizajna i stručnjaka za vizualne efekte.

Glavne značajke:

 • Radite zajedno s poznatim animatorima, dizajnerima i umjetničkim direktorima
 • Idealno za ljude s različitim stupnjem vještine i iskustvom

Cijena: 129 USD za standardno objavljivanje u trajanju od 30 dana

Kreativna krava

Kreativna krava

To je forum koji ima upute i savjete o rješavanju problema i obrazovanju softvera. Zajednica web stranica uključuje stručne urednike koji pomažu freelancerima da steknu više vještina. Da biste pronašli slobodne radove na web mjestu, jednostavno morate postaviti video kasetu na svoj profil i prijaviti se za dostupne poslove uređivanja videozapisa..

Glavne značajke:

 • Vodiči za upotrebu složenog softvera
 • Mentorstvo iskusnih video urednika

Cijena: Razlikuje za različitu razinu vještina

Assemble.tv

Assemble.tv

To je organizirana i sustavna platforma koja omogućuje kreativnim pojedincima da rade s istaknutim brendovima i povezuju se s najdarovitijim talentom. Njihov fond talent sastoji se od redatelja, copywriter-a, fotografa i urednika videa itd. Da bi postali dio njihove kreativne mreže, freelanceri moraju proći postupak provjere i proći standarde koje su postavili. Morate poslati besplatno, a ako je ušao u uži izbor i odabran, možete postati dio zajednice web mjesta.

Glavne značajke:

 • Povežite se s uglednim pojedincima iz branše
 • Radite na projektima koji ste strastveni

Cijena: Razlikuje se od projekta do projekta

Poslovi slobodne prodaje

Poslovi za samostalnu prodaju

Web stranice za posao slobodne prodaje pružaju vam jedinstvenu priliku dobiti besplatne svirke koje je inače teško spustiti. Unajmljuju vrhunski talent za željene projekte i mogu vam pomoći u ubrzavanju karijere. Sve što trebate učiniti je izgraditi prodajni portfelj i registrirati se na vrhunskim web lokacijama za samostalnu prodaju koje su navedene u nastavku.

Recruiter zip

Recruiter zip

Ovo je vrhunsko web mjesto za zapošljavanje koje pronalazi ljude s pravim iskustvom i uspoređuje ih s najkompatibilnijim poslom. Mnogi divovi iz industrije koriste platformu za angažiranje talenta za slobodne radnike. Slobodni stručnjaci moraju se prijaviti za posao ispunjavanjem profilnog obrasca, nakon čega im je omogućeno da pregledaju popise slobodnih poslova i prijave se za sve što im se čini zanimljivim..

Glavne značajke:

 • Jednostavno korištenje sučelja
 • Nove obavijesti o radu
 • Newsletteri

Cijena: Besplatna četverodnevna probna verzija nakon koje se naplaćuju mjesečne pretplate

crveni šešir

crveni šešir

Još jedna web stranica za zapošljavanje koja zapošljava freelancere i nudi neke od najboljih radnih mjesta na daljinu – kako bi pomogla klijentima u pronalaženju idealnih kandidata za posao, uglavnom za odjel prodaje. Ako mislite da posjedujete potreban skup vještina i iskustvo da radite kao prodajni predstavnik neke značajne tvrtke – Red Hat je prava platforma za vas.

Glavne značajke:

 • Mogućnosti napredovanja u karijeri
 • Suradljivo i fleksibilno okruženje

Cijena: Mijenja se u skladu s mjesečnim paketom pretplate koji odaberete

Preskočite Pogon

Preskočite Pogon

Web stranica za posao koja nudi neke od najboljih udaljenih poslova i slobodnih nastupa u prodaji. Platforma olakšava pretragu posla vrlo naprednim sustavom provjere. Udaljeni poslovi kategorizirani su i mogu im se pristupiti filtri po datumu, relevantnosti ili lokaciji. Web stranica također ima udaljene poslove od drugih web mjesta za zapošljavanje, što prijaviteljima olakšava odabir svih dostupnih opcija.

Glavne značajke:

 • Pojednostavljuje postupak pronalaženja najboljih udaljenih poslova
 • Ne zahtijeva registraciju

Cijena: Popis poslova se naplaćuje na 79 dolara dok je pretplata besplatna

Poslovi za pomoć klijentima

Poslovi za samostalnu korisničku podršku

Ako ste prirodni riješivač problema i dobar je s ljudima, ali mrzite voziti na posao svaki dan, tada možete započeti svoju slobodnu karijeru kao predstavnik korisničke podrške.

Krenite u novu karijeru, evo nekoliko freelancer web stranica koje pružaju poslove u domeni korisničke podrške.

Radimo na daljinu

Radimo na daljinu

To je udaljeno radno mjesto koje objavljuje zadatke koji ne zahtijevaju vašu prisutnost. Jedna je od prvih ploča s radom na daljinu koja i danas stoji kao najposjećenija platforma za udaljene poslove.

Glavne značajke:

 • Raznolikost dostupnih radnih mjesta
 • Jednostavno za kretanje

Cijena: 299 USD po popisu radnih mjesta za 30 dana

Virtualna zvanja

Virtualna zvanja

Web stranica s udaljenim poslom nudi najbolju ploču za posao na daljinu s više od 10 000 korporativnih popisa koji su prikladni za telekomunikacijske radnike. Ako se registrirate na virtualna zvanja, stranica za posao u telekomunikacijskom prometu poslat će vam e-poštu kada se poslovi usklade s vašom stručnošću.

Glavne značajke:

 • Dobri filtri za posao
 • Poslovi za sve razine iskustva

Cijena: Naknada za pretplatu mjesečno 15,99 USD za korisnike

Zaključak

Biti slobodnjak ili udaljeni radnik znači da možete odabrati posao koji najbolje odgovara vašim potrebama. Slobodni poslovi omogućuju vam održavanje fleksibilnog rasporeda, tako da možete zaraditi novac i istovremeno voditi brigu o svojim odgovornostima.

Ovaj je vodič prepun informacija o nekim od najboljih freelancer stranica koje vam mogu pomoći u pronalaženju vašeg sljedećeg slobodnog posla. Sve započinje nekom introspekcijom da biste otkrili svoje snage – i odlučili želite li slobodan posao ili posao na daljinu!

Predlažemo da odaberete slobodne web stranice za traženje posla koje zadovoljavaju vaše potrebe i omogućavaju vam da napravite nešto prema čemu ste strastveni. Sretno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map