Ne használja a FeedBurner programot – a WordPress 10 nagyszerű RSS-alternatíva

Ne használja a FeedBurner programot - a WordPress 10 nagyszerű RSS-alternatíváját


Amikor úgy döntött, hogy elkezdi a blog létrehozását, nyilvánvalóan azt akarta, hogy az emberek könnyen hozzáférjenek hozzászólásaidhoz. Egy átlagos felhasználó valószínűleg megbotlik az Ön webhelyén a keresőmotorokon vagy a közösségi médián keresztül, és csak megnéz egy vagy két oldalt. De mi történik, ha a felhasználó úgy dönt, hogy rendszeresen követi az Ön blogját?

Mi az RSS?

Az online blogok korai napjaiban az embereknek meg kellene állniuk a honlapod mellett, és frissíteniük kellene a tartalmat, hogy megnézhessenek-e Ön és a szerzőitek valami újat. Bár ez teljesen normális, ha csak néhány oldalt szeretne követni, a dolgok bonyolultabbá és időigényesvé válnak, amint kibővíti a kedvenc blogjainak listáját..

RSS-hírcsatorna

Szerencsére az okos emberek olyan technológiát fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi az új tartalom automatikus értesítését. Az RSS egy rövidítés, amelyről valószínűleg hallottál. Ez a Really Simple Syndication vagy a Rich Site Summary kifejezést jelenti, de sok Internet-felhasználó csak hírcsatornákként vagy hírcsatornákként ismeri azt..

Annak ellenére, hogy sokan elavultnak gondolják, az RSS még mindig nagyon él, és millióink továbbra is használják mindennapi alapon.

Az RSS használatával a kiadók lehetőséget kaptak, hogy könnyebben szindikálják tartalmukat, és blogbejegyzéseket készítsenek a felhasználók számára az egész világon. A technológia felhasználásával hűséges olvasói értesítést kapnak a webhely új tartalmáról böngészőikből, harmadik féltől származó alkalmazásokból, akár okostelefonokból és táblagépekből is. Még ennél is jobb, ha teljes RSS-olvasókat olvasnak, ha megengedték ezt.

Kerülje el a FeedBurner alkalmazást, és időt és ideget spóroljon meg

A FeedBurner egy népszerű RSS-hírcsatorna-kezelő szolgáltató. Bár valamennyien hozzászoktunk ahhoz a tényhez, hogy minden, ami a Google-tól származik, csúcsminőségű, ez a szolgáltatás tele van hibákkal, és a felhasználóknak nehezen tudják végrehajtani a WordPress blogjaikban..

A FeedBurner népszerűvé vált, mivel részletes statisztikákat, egyszerű e-mail regisztrációkat és közösségi megosztási funkciókat nyújtott. De az általa okozott problémák túl sokat kezelhetővé váltak.

A Google szintén leállította a szolgáltatás fejlesztését, és mindannyian csak arra várunk, hogy teljesen leálljon.

A WordPress 10 nagyszerű RSS-alternatíva

Mielőtt pazarolja az idejét a FeedBurner beállítására, nézzen meg minden más lehetőséget, amely sokkal jobban működik az Ön számára. Szerencsére legtöbbjük mindent kínál, amit a FeedBurner csinál, de ők nem fognak elbántani a fejed a billentyűzeten, ha hibát tapasztal..

1. A WordPress natív RSS-hírcsatornája

ÁR: Ingyenes

WordPress RSS

Mielőtt további RSS-hírcsatornákat állítana be, és fizetne a harmadik felek szolgáltatásaiért, szeretnénk emlékeztetni a WordPress előre csomagolt funkciójára. Alapértelmezés szerint a WordPress automatikusan hírcsatornát készít blogja számára. Noha ez nagyon egyszerű, a legtöbb bloggernek nem kell többre, mint amennyit kínál.

Az RSS-hírcsatornához való hozzáféréshez keresse meg a következőt: www.yourblog.com/feed, és mindent ezredmásodperc alatt kiszolgálnak neked. Ha úgy dönt, hogy a natív RSS-hírcsatornát használja, akkor teljes ellenőrzést kap a felette.

Bár módosíthatja a hírcsatornát funkciók kódolása vagy kiterjesztése révén különféle bővítményekkel, tudnia kell, hogy bizonyos korlátozásokkal jár. A kezdőknek nem tudhatja, hány ember nézi meg hírcsatornáját, és nem kap részletes statisztikákat és e-mail előfizetési lehetőségeket. Ha ez valami aggaszt, csak lépjen tovább a listánk következő alternatíváira.

2. FeedPress

ÁR: Havonta 4 dollártól

Ha már használta a FeedBurner alkalmazást, akkor imádni fogja azt a tényt, hogy a FeedPress lehetővé teszi a szolgáltatásból történő könnyű áttérést. Az előfizetők áttelepítése után abbahagyhatja az aggódását, mi történik, ha a hírhedt Google szolgáltatás megszűnik.

Ez nem csak a FeedPress-fiók regisztrálása. A szolgáltatás lehetővé teszi a hírcsatornák és előfizetések könnyebb nyomon követését az elemző eszközükkel. Testreszabhatja fiókját és egyéni domain nevet is használhat új hírcsatornák közzétételekor.

Mivel a fehér címkével rendelkezik, nem kell aggódnia az olvasói miatt, mert tudnia kell, hogy harmadik fél szolgáltatását használja. Csak használja a saját logóit, képeit és nevét, és személyre szabhatja az RSS-hírcsatornát a blogjába. A FeedPress megkönnyíti a hírcsatornák automatikus közzétételét a Facebook, a Twitter és a Buffer között. És mivel a WordPress-ről beszélünk, tudnod kell a ingyenes FeedPress plugin ez mindent sokkal könnyebbé tesz.

3. Táplálkozás

ÁR: Havonta 6 USD-tól

Ez a fantasztikus szolgáltatás automatikusan kinyeri az információkat minden kívánt webhelyről. Egy másodperc alatt egy hírcsatornát generál a webhelyről, és előfizethető vagy közzétehető értesítéseket hoz létre belőle.

Az alapcsomaggal akár 20 hírcsatornát is felhasználhat. Hat óránként frissülnek. Használhat takarmány-elemzést, szerkesztheti a címeket és az add-free környezetet, de kibővítheti a csomagot, és sokkal több lehetőséget kaphat a Plus, Business és Corporate tervekkel.

4. RapidFeeds

ÁR: 4,49 USD-tól havonta 

RapidFeeds

Függetlenül attól, hogy csak feed-eket generál és közzéteszi előfizetői számára, vagy a csapaton belül használja, a RapidFeeds segít. Az erőteljes FeedManager alkalmazásuk használatával<, you get to see daily and monthly statistics, geo-distribution, click-through details, user-agent stats and much more. The service allows you to use your domain for the RSS feed so that you can work on the brand name. By setting up automated tweets, you can forget about manually updating the status on the popular social media site. Instead, every time that you publish a new post, RapidFeeds will also tweet it to your followers. You can also schedule RSS feed updates, protect them with a password if needed, and it is good to know that the support team is there for you 24/7.

5. FeedBlitz

ÁR: Havonta 7 dollártól

A FeedBlitz integrált megjegyzésrendszereket tartalmaz, amelyek segítenek dinamikus és élénkebb RSS-hírcsatorna létrehozásában. A FeedBurner egyszerű áttérésével ellazulhat, ha olyan szolgáltatást használ, amely senkinek már nem tetszik.

A FeedBlitz lehetővé teszi egyéni URL-struktúra használatát. Tehát például a hírcsatornákat közvetlenül is kiszolgálhatja feeds.yourblog.com és a teljes környezetet a márkájához igazítsa. Ha van podcastja, ez a csodálatos szolgáltatás az egész dolgot is képes kezelni.

RSS feed-barát hirdetési hálózattal is rendelkezik, így pénzt is kereshet a FeedBlitz segítségével. Számos előfizetési terv létezik, tehát meg kell találnia azt, amelyik a legmegfelelőbb a kapott előfizetők számára.

6. Egyszerű feed statisztika

ÁR: Ingyenes

Egyszerű feed statisztika

Az Simple Feed Stats egy ingyenes WordPress plugin, amely javíthatja az alapértelmezett RSS feed-et. Ez automatikusan nyomon tudja követni a hírcsatornát, és hasznos statisztikákat szolgáltathat. Különböző eszközök és opciók segítik az RSS-hírcsatornák konfigurálását és kezelését, mint egy profi.

A plugin segítségével sabloncímke vagy egyszerű rövidkód segítségével könnyen megnézheti az előfizetők számát.

Mivel a plugin ingyenes, nem kell választania a havi előfizetéseket, és nem kell harmadik fél szolgáltatásait igénybe vennie. Ha egyszerű RSS-hírcsatorna-felhasználó, próbálkozzon a bővítménnyel, mielőtt fizetett lehetőséget választana, mert ez valószínűleg tökéletes az Ön számára.

7. Aweber

ÁR: Havonta 19 USD-tól

Bár az Aweber nem teljes mértékben elkötelezett az RSS-hírcsatornák mellett, ez továbbra is remek alternatívája a FeedBurner-nek. Havonta 19 dollárért akár 500 előfizetővel dolgozhat. RSS-hírcsatornákat küldhet napi, heti vagy havi rendszerességgel, és ellenőrizheti az előfizetések részleteit. Válassza ki azokat a napokat, amikor értesíteni szeretné előfizetőit az új cikkekről.

Ha még nagyobb ellenőrzést szeretne, akkor van egy szép lehetőség, amely lehetővé teszi az RSS-hírcsatorna elküldését egy meghatározott számú cikk közzététele után.

8. MailChimp

ÁR: Ingyenes

A MailChimp az egyik legnépszerűbb web-alapú e-mail marketing szolgáltatás. A sok lenyűgöző szolgáltatás közül ma érdekli az e-mailen keresztül küldött RSS-funkció.

Készítsen egyedi RSS sablonokat, és ellenőrizze, hogy a MailChimp milyen gyakran küldjön frissítéseket előfizetőinek. A tartalom közzététele után nem kell aggódnia a frissítések elküldéséért – a MailChimp automatikusan mindent megtesz, hogy más dolgokra összpontosítson..

Mivel a MailChimp ingyenes, ha kevesebb mint 2000 előfizetővel rendelkezik, csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy ingyenes fiókra, és tesztelje a szolgáltatást. Kiváló alternatíva azoknak, akiknek még mindig nincs ilyen sok RSS feliratkozója.

9. Mad Mimi

ÁR: Havonta 10 USD-tól

A Mad Mimi egy másik e-mail marketing szolgáltató, amely RSS e-mail szolgáltatással rendelkezik.

Az RSS feed importálása nagyon egyszerű. Ezt követően csak ki kell választania a kívánt stílust és a közönséget, amely megkapja a hírcsatornát. Alapértelmezés szerint a Mad Mimi a teljes hozzászólást tartalmazza a hírcsatornában, de ezt egyszerűen szerkesztheti a beállítások oldalán. Habár ez prémium szolgáltatás, kipróbálhatja ingyen, és ellenőrizheti, hogy megfelelő-e a blogjához.

10. Különleges hírcsatornák

ÁR: Ingyenes

Egy új előfizetési lehetőség bevezetésével a webhelyére engedheti meg a látogatóknak, hogy közvetlenül kézhez kapjanak cikkeket. Hagyja felhasználóinak eldönteni, hogy milyen frissítéseket kapnak. Például a felhasználók könnyen választhatnak bizonyos címkékkel, szerzőkkel vagy kulcsszavakkal rendelkező üzenetek fogadásáról. Ez javítja a felhasználói élményt, és kevésbé valószínű, hogy olyan felhasználókat kap, akik új frissítések után leiratkoznak.

A felhasználók azt is választhatják, hogy csak a címeket vagy a webhely teljes tartalmát akarják-e. A kézbesítési csatorna meghatározásával a felhasználók megváltoztathatják a webhely tartalmának összesítését. Ez arra készteti őket, hogy értékeljék a tartalmat.

A speciális hírcsatornák teljesen ingyenesek, tehát miért ne próbálja ki?

Következtetés

Bár a FeedBurner még mindig működik és működik, és ha igazán szeretné, akkor használni fogja, egyértelmű, hogy a szolgáltatás problémás. Az elégedetlen felhasználók száma napi szinten folyamatosan növekszik, és soha nem tudhatod, mikor fogja a Google a FeedBurner-t egyáltalán leállítani..

Mivel olyan sok jó alternatíva létezik, hogy az előfizetők is áttérhetnek a FeedBurnerből, úgy gondoljuk, hogy mindenkinek más szolgáltatóra kell váltania. Ha nem akarja fizetni néhány dollárt havonta egy prémium szolgáltatásért, a listában van néhány fantasztikus, amelyet ingyenesen használhat. Végül, ha van egy kisebb blogod, amelynek kevés RSS-olvasója van, akkor bármikor hagyhatja a dolgokat, ahogy vannak, és használhatja a WordPress natív RSS-hírcsatornás szolgáltatását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map