Hogyan válhat autoritási bloggerré a niche-ben

Learn-Blogging_Authority-blogger


Olyan sok különböző blogger létezik odakinn, mások kifejezni akarják magukat és inspiráló tanácsokat adnak azoknak, akiknek szükségük van rá, mások arra törekszenek, hogy blogjaikat valami többré alakítsák, valódi tekintélyes bloggerekké váljanak, akiket megbecsülnek az iparban, és vad sikert érnek el..

Nagyon sokuknak fogalma sincs arról, hogyan alakíthatják magukat amatőrökből profikba. Szeretnének hamarosan tekintélyessé válni, mint a résük, de úgy tűnik, hogy nem emelik fel a hangjukat, és nem hallják meg őket.

Ez egy nagyon zajos világ, tehát ha hangos hangot akarsz adni, akkor autoritással kell rendelkezned. Enélkül csak suttogni fogsz, és senki sem hallja valójában, mit kell mondania. Ha van tekintélyed, akkor is hitelessé teheted, és könnyen felkelted a figyelmet, kiemelkedsz a tömegből és inspirálsz hűséget.

Hogyan tudod ezt elérni? Hogyan válhat autoritási bloggerré a rést? Nyilvánvalóan nincs titkos formula, amellyel az egyik napról a másikra elérheti a kívánt sikert, ám van néhány kipróbált és igaz módszer, amely határozottan segíthet Önnek abban, hogy profi bloggerré váljon, tehát olvassa el tovább és ellenőrizze azokat..

8 lépés ahhoz, hogy autoritási bloggerré válj a niche-ben

A bizalom létrehozása

Annak érdekében, hogy blogja nagyobb figyelmet kapjon, meg kell bizalom kiépítése az olvasókkal. A bizalom kiépítése inspirálja a lojalitást és segít valóban kiemelkedni a bloggerek ezrei között. A bizalom létrehozása azt jelenti, hogy a közönség számára releváns és hasznos információkat kell biztosítani, amelyek valódi értéket adnak számukra.

A tartalom király, ahogy már ezer alkalommal is hallottál, mert pontosan ez segít az embereknek többet megtudni rólad és arról, mit kínál. Ha folyamatosan olyan kiváló minőségű tartalmat nyújt, amely segít a célolvasónak megoldani a problémáikat, akkor hiteles és megbízható információforrásnak fognak tekinteni. Akkor lesz az idegen forrás, amikor csak valamire van szükségük, amit csak Ön tud nyújtani.

Gondolhatja, hogy ezt könnyebben lehet mondani, mint megtenni, de ha kutatja a célközönséget, és többet megtud az érdeklődéséről és preferenciáiról, akkor pontosan tudja, milyen irányt kell megtennie a tartalom létrehozásakor, és képes lesz arra, hogy vonzó blogbejegyzéseket készítsen. ez minden olvasó igényét kielégíti. A rendszeres értéknövekedés pontosan az, ami elősegíti az olvasókkal szembeni bizalom megteremtését és a helyes utat jeleníti meg a tekintélyes bloggerré váláshoz.

Hálózat

hálózatba

A hálózatépítés a siker egyik legfontosabb kulcsa a blogoszférában. Sok tekintélyes blogger, akik több millió ember figyelmét felveszi, és ha kapcsolatba lépsz velük és belépsz a belső körükbe, akkor elképesztő lehetőséget kapsz, hogy kitűnjön a bloggerek hatalmas tengerében..

A más bloggerekkel való hálózatépítés és velük való kapcsolatteremtés sok ajtót nyithat meg számodra, és számottevõ új olvasót tud elérni. Azok, akik követik őket, valóban bíznak benne, ezért ha jó szót tesznek neked és ajánlják a blogod, követői megbízható forrásként fognak látni téged is. Nem leszel már csak egy újabb blogger, aki megpróbálja kitalálni, mert a nagy kutyákkal fogsz játszani, végül egyedül leszel.

Ha részt vesz blogrendezési konferenciákon, akkor esélyt kap arra, hogy találkozzon számos tekintélyes bloggerrel az Ön résében. Létrehozhat olyan kapcsolatokat, amelyek évekig tartó gyümölcsöző együttműködésekhez és akár hosszú távú partnerségekhez is vezethetnek. Még interjút készíthetnek és meghívhatnak más konferenciákra és eseményekre, esetleg felkérést is arra, hogy beszéljenek egy eseményen. Sok izgalmas dolog történhet, éppen ezért a hálózatépítés az egyik legjobb dolog, ami történhet egy bloggerrel.

Az egyik legfontosabb dolog, amelyet meg kell tennie a hálózatépítésnél, a belépés a vendég blogok világába. Segít felbecsülhetetlen értékű kapcsolatok létrehozásában, és sokkal több olvasóval elérheti. Nagyobb expozíciót fog elérni, és tekintélyesnek tekintheti magát a saját területén.

Professzionális írási módszerek

írási módszerek

Visszatérünk a tartalom kérdéséhez, de annak fontosságát valójában nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ha sikeres bloggerré akar válni, el kell festenie egy igazi profi képét. Írásstílusának meg kell mutatnia, hogy Ön valaki ismeri az iparágat, és pontosan tudja, mi szükséges az olvasói problémák megoldásához..

Személyes érintés és humoros megjegyzés hozzáadása adott esetben egyáltalán nem szakszerűtlen. Valójában a személyre szabott tartalom az, amit az emberek élveznek és szeretnének olvasni. Ezért nyugodtan lazítson és mutassa meg az embereknek, hogy ki vagy valójában. Pontosan mi segít jobban kapcsolatba lépni velük és bevonni őket a blogodba.

Ami viszont a legjobban segíti a hatalom megteremtését, az a jó kutatás, valamint az Ön által használt források jóváírása, ahelyett, hogy ezeket csak a saját véleményeként fogja bemutatni. Soha ne lopjon mások tartalmát, hanem idézze őket, ha a hozzászólásaikat szeretné felhasználni. A legfontosabb, hogy győződjön meg arról, hogy a nyelvtan hibátlan, mert ez segít hitelesebbé válni.

Együttműködés

Más bloggerekkel való együttműködés mindig jó választás. Ne keverje össze az együttműködést a hálózatépítéssel. Míg a hálózatépítés az új kapcsolatok létrehozásáról és a többi bloggerrel való kapcsolatépítésről szól, addig az együttműködés a hálózatépítés eredménye.

Ezért, ha szoros kapcsolatokat létesít, ellenőrizze, hogy együttműködik-e a autoritással foglalkozó bloggerekkel, mivel ez elősegíti a potenciáljának túllépését. Ha egyesíti erőit hasonló gondolkodású emberekkel, sokkal többet érhet el, mint ha önmagában dolgozna.

A vendég általi kiküldetésen kívül különféle csoportos projektekben is dolgozhat, például e-könyvet írhat, amelyhez több blogger egyenlő mértékben járul hozzá. A befolyásos bloggerekkel folytatott folyamatos együttműködés valóban hosszú utat jelent, tehát feltétlenül teljes mértékben ki kell aknázni azt.

A hibákért való felelősségvállalás és a munka kijavítása

a saját hibáid

Nagyon sok blogolási hiba van, amelyet el kell kerülni, de ha hibát követ el blogolás során, akkor ez valójában nem a világ vége. Annak ellenére, hogy folyamatosan hibázik, abba kell hagynia, és gondolkodnia kell arról, mit tehetne a blog javítása érdekében, nehogy kockáztasson egy nyúllyukba esni, ahonnan nem talál kiutat.

Ennek ellenére, ha hibát követett el, akkor bánnia kell vele. Függetlenül attól, hogy ez valami kismértékű, mint egy elírás, vagy véletlenül hamis információkat szolgáltatott a rossz kutatás miatt, el kell ismernie, hogy tévedtél, és helyesbítened a munkádat.

Ha nem rejtőzik el saját hibáinak mögött, vagy akár valaki mást hibáztatja, akkor nagyobb bizalmat fog létrehozni. Végül is ember vagy, és a hibák a természetükben vannak, ám ezek birtoklása bátorságot és öntudatosságot igényel, és pontosan ez fogja követőit jobban tisztelni téged.

Egyedülálló él megkeresése

Pontosan olyan különféle dolgok biztosítása, amelyeket az olvasók sehol másutt nem találnak, meg fogja különböztetni a többi régiben lévő bloggertől és segít kiemelkedni. Egy egyedi él megkeresése lehetővé teszi az olvasók számára, hogy valami új és frisset biztosítson az olvasók számára, amelyek valóban változást hoznak.

Hányszor találkozott olyan új blogbejegyzéssel, amelyet esküszhethetne arra, hogy már olvastam korábban? Tudod, hogy nem plagizált, de úgy tűnik, hogy nem nyújt semmit, amit ezerszer még nem mondtak. Az emberek nem akarnak pazarolni az időt olyasmit, amit már ismertek. Valami újat akarnak, ami értéket adhat és életük hasznát hozhatja számukra.

Ne fulladjon bele az olyan bloggerek tengerébe, akik újra és újra forgatják ugyanazt a tartalmat, hanem inkább a saját csavarodnak, és más megközelítést alkalmaznak. Vessen egy pillantást a tárgyalt témákra egy teljesen új perspektívából, és minden bizonnyal meg fogja könnyíteni az utat annak érdekében, hogy valóban tekintélyes bloggerré váljon a fülkében..

Kommunikálj úgy, mint egy profi

Ha autoritást akar, akkor úgy kell kommunikálnia, mint egy profi. Kerülje a kliséket és tartózkodjon a zsargontól, de feltétlenül írjon úgy, ahogy beszél. Használj barátságos és beszélgető hangszínt, mert a közönséggel beszél, és nem ír iskolai esszét.

Fontos azonban, hogy elérjük ezt a kedves helyet a barátságos és a professzionális kommunikáció között. Az előbbi elengedhetetlen az elkötelezettséghez és kapcsolat az olvasókkal, ez utóbbi azonban nélkülözhetetlen a bizalom és a hitelesség, és végül a tekintély megteremtése szempontjából.

Az egyik legjobb tanács, amelyet kaphat, ha úgy viselkedik, mintha megvan a hatalma, akkor is, ha még nem rendelkezik hozzá. Ez azt jelenti, hogy be kell mutatnia a magabiztosságot, és határozottan állnia kell minden írt szó mögött. Segít abban, hogy valóban kommunikáljon, mint egy profi, és mielőtt megismerné, az olvasói felismerik Önt, mint tekintélyes bloggert, aki tudja, hogyan lehetne jobbá tenni az életüket.

Ne legyen ragacsos

Ez az egyik legrosszabb hiba, amelyet bloggerként is elkövethet. Ha ragaszkodó vagy, akkor az egyetlen dolog, amit elérni fog, ha rossz ízét hagyja az olvasó szájában, nem is beszélve a többi régiben levő bloggerről. Ez pontosan ugyanaz, mint a mindennapi életben ragadós – senkinek nem tetszik.

Például, ne reklámozza magát más emberek blogjaiban előzetes hozzájárulás nélkül, és ne is lopja el tartalmaikat vagy képeiket, amelyeket feltettek. Ez egy nagy kövér NEM, és minden bizonnyal nem fog tiszteletet szerezni. Rendkívül szakszerűtlen, és mindenfajta tapadás biztos út a kudarchoz.

Következtetés

Ha a weboldalán hivatalos bloggerré szeretne válni, feltétlenül kövesse ezeket a tippeket, mivel ezek minden bizonnyal elősegítik az utat az amatőrről a profi felé történő gyors eljutáshoz. Nagyon sok erőfeszítést kell fektetnie a sikerhez vezető út felépítésére, de ezek a sikert generáló módszerek kiváló hivatkozások, amelyeket meg kell tenned, mivel ezek határozottan segítenek növelni a hangod és kiemelkedni a blogok világában..

További erőforrás, amelyet javasolunk, hogy olvassa el – ha azt akarja, hogy elismerést szerezzen a szakmai életében, és befolyást gyakoroljon másokra, ez egy „Tudott” könyv, amelyet Mark W. Schaefer írt, erős befolyásoló és nagyszerű marketingszakember. Megnézheti itt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map