A legjobb havi-hónapos webtárhely-tervek 2020-ban

hónapról hónapra web hosting


A web hosting szolgáltatások biztosítják az Ön webhelyének alapját – eszközöket és technológiákat kínálnak a webhelyek folyamatos működtetéséhez, miközben segítenek a látogatók számára azok elérésében is..

2019 májusától, világszerte 154 608 076 domain van, míg a web hosting szolgáltatók száma összesen 338 561 – ez mutatja a piac növekedését és potenciálját. A probléma azonban az, hogy a webhelytárhely költséges lehet a webhelytulajdonosok számára. Ennek oka az, hogy sok tárhelyszolgáltatás csak azt a lehetőséget kínálja, hogy fizessen egy teljes évet előre, ami több száz dollárba kerülhet. Ezek az éves fizetési tervek akár egyszerre akár 2 évre zárolhatják Önt is. Másrészről, a havonta elérhető webtárhely lehetővé teszi a webhelyek tulajdonosai számára, hogy fizetjenek minden hónapban, és nincs szükség hosszú távú kötelezettségvállalásra.

A tárhelyszolgáltatás kiválasztása előtt azonban szem előtt kell tartania az Ön által létrehozott webhely típusát, a szükséges sávszélességet, a tárhely szolgáltatásait és az SSL-tanúsítványok szükségességét..

Tanuljunk többet egy havi webhely-tárhelyről és fedezzük fel a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Mikor és miért vásároljon havi webtárhelyet?

Mikor és miért kell havi tárhelyet vásárolni

Néhány webhelytulajdonos számára óvatos, ha hónapról hónapra megkapja webtárhelyét. Ez lehetővé teszi a teljesítmény, eszközök, ügyfélszolgálat és egyéb szolgáltatások tesztelését a host által. Bármikor törölheti a tervet, és szükség esetén frissítheti az éves kifizetésekre – sem a pénzbírság, sem a kiegészítő díjak kockázata nem áll fenn.

Számos házigazda emellett szabadságot és rugalmasságot biztosít Önnek az alacsony áron történő munkavégzéshez, a minőség veszélyeztetése nélkül.

Kezdő web hosting tervek összehasonlítása

DreamHostHostingerNamecheapA2 tárhelyHostGator
Ár$ 4.95$ 9.99$ 2.88$ 4.90$ 10.95
Domain név$ 7.99$ 8.99$ 9.06$ 14.95$ 12.95
Pénzvisszafizetési97 nap30 nap30 napHatár nélül45 nap
SSL tanúsítványIngyenesxIngyenesIngyenesIngyenes
Számlanyitási díjx$ 4.99xxx
SávszélességKorlátlan100GBKorlátlanKorlátlanKorlátlan

Havi és éves tárhely-tervek

Ár-összehasonlítás - havi Vs. Éves tárhely-tervek

A fogadási előfizetési terveket történelmileg évente adták el, azaz összesen 12, 24 vagy 36 hónapot kellett fizetnie. Például a cégek havonta 3,99 USD promóciós árat jelennek meg webhelyükön, de a valóságban előzetesen egyösszegű összeget kell fizetniük 12, 24 vagy 36 hónapra. A havi árazás megtekintéséhez (a legtöbb esetben nem jelennek meg nyilvánosan), el kell kezdenie a megrendelési folyamatot, és az összes elérhető előfizetési lehetőség közül meg kell választania a havi fizetést.

Ez arra buzdítaná a webhelytulajdonosokat, hogy a nagyobb számlát előre fizetjék, ha hosszú távon nagyobb értéket képviselnek. A probléma azonban az volt, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy óriási összegeket fizessen egyszerre. Az utóbbi időben azonban változás történt a webtárhely árazási stratégiáiban, és a tárhelyszolgáltatók fogyasztóbarát árazási lehetőségekkel kínálkoznak az alkalomra. Olcsó havi web hosting fizetési terveket nyújtanak, amelyek megkönnyítik az emberek webhelyeik tulajdonát és fizetését.

A havi fizetési webhelyek rövid távon sokkal olcsóbbak, tehát ha szűk költségvetéssel vagy csak próbára tesz webhelyét, akkor tökéletes a havi web hosting fizetése. Ez megkönnyíti az emberek számára, hogy valaha is elindítsák blogjaikat, e-kereskedelmi vállalkozásaikat és más típusú webhelyeket.

Ezenkívül a webtárhely havi számlázási lehetőségei lehetővé teszik a szolgáltatások tesztelését, mielőtt hosszú távra vállalkoznának. De a rövid szerződéses időszakok miatt ezek a havi csomagok hosszú távon is drágábbak.

Fontos azonban megérteni, hogy a legtöbb tárhely-terv alapértelmezés szerint megjeleníti az éves díjakat, ezért a pénztárnál ügyeljen arra, hogy minden hónapban fizetjen a havi szolgáltatásokért. Összehasonlítottuk néhány ott található vezető webhely-házigazdát, hogy több kategóriában megtaláljuk a legjobb havonta elérhető web hosting szolgáltatásokat, és itt vannak felsorolva. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb havi weboldal-tárhely-szolgáltatásokat, bölcsen válasszon.

A legjobb hónapról hónapra szóló olcsó hosting szolgáltatások

Havonta olcsó megosztott tárhely webhelyek

A megosztott tárhelyű webhelyek egyszerre több webhelyet is tárolhatnak egy platformon. A terv legfontosabb előnye a megfizethetőség, mivel az erőforrásokat és a költségeket megosztják a webhelytulajdonosok között, akik ezeket a szolgáltatásokat igénylik. A megbízható tárhelyszolgáltatók megosztott havi tárhely-terveket nyújtanak, amelyek minden olyan szolgáltatást kínálnak, amelyre szükség van egy blog vagy webhely elindításához.

Néhány közül válogatottunk legjobb havi megosztott tárhely szolgáltatók az iparban, amelyek nem nehézek a zsebében.

DreamHost

dreamhost home page

Több mint 20 éve működnek üzleti vállalkozásukban, és hírneve miatt a WordPress által jóváhagyott 3 legfontosabb webtárhely-társaság között elfoglalták pozíciójukat. Ideális hosting platform a kisvállalkozások tulajdonosai számára, az új bloggerek számára és az emberek számára, akik nem képesek tech-hozzáértésre. Ez a szolgáltatás több mint 1,5 millió blogot és webhelyet ad otthont, így az egyik legmegbízhatóbb hosting cég.

Főbb jellemzők

 • Automatikus biztonsági mentések
 • 100% üzemidő garancia
 • 97 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Nem mért sávszélesség

Árazás

A Dreamhost árazási tervei havi 4,95 dollártól indulnak az alapvető megosztott tárhely-tervek esetén, és a havi 10,95 dollárig terjedhetnek a robusztusabb tárhely-tervek esetén. Ezek a csomagok meglehetősen versenyképes árúak, mint az osztály többi havi tárhely-webhelye. A havi tervek nem tartalmaznak ingyenes domain nevet, ez további 7,99 USD / év.

Előnyök

 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Tiszta és átlátható árképzés
 • Kiemelkedő ár-érték arány
Látogasson el a DreamHost oldalra további információért >>

Hostinger

hostinger honlap

Ez a web hosting szolgáltató 2011-ben indult, és híres volt az olcsó megosztott tárhely-terveiről. Most 178 ország több mint 29 millió felhasználóját szolgálják ki. A Hostinger-t a webtárhely-ipar egyik vezetőjének tekintik, és tökéletes egyensúlyt kínál a tárhelyszolgáltatások minősége és ára között..

Főbb jellemzők

 • 1 Kattintson a telepítőre
 • Heti biztonsági mentések
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Könnyű weboldal készítő

Árazás

A Hostinger alapcsomagja havi 9,99 dollárban kezdődik. Frissíthet prémium csomagjára 10,99 USD / hó, vagy akár üzleti tervre is 15,99 USD / hónap értékre. A havi tervek nem tartalmaznak ingyenes domain nevet, ez további 8,99 USD / év. És ha egyszeri havi tárhely-tervet választ, akkor 4,99 USD egyszeri beállítási díjat kell fizetnie.

Előnyök

 • 99,9% üzemidő garancia
 • 10 GB lemezterület
 • Erőteljes kezelőpanel

Namecheap

Név olcsó kezdőlap

Ezt a havi webhely-tárhely-szolgáltatást nemrégiben az egyik leggyorsabban növekvő vállalatként elismerték az Inc. 5000 listán. A Namecheap megosztott tárhely lehetővé teszi három webhelynek a maximális rendelkezésre állású kiszolgálón történő futtatását.

Főbb jellemzők

 • Nem mért sávszélesség
 • Magánszféra védelem
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes weboldal készítő
 • Domain név és adatvédelem
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Árazás

A csomagok havi 2,88 USD-tól indulnak a Namecheap-en – ez komoly verseny a többi olcsó megosztott havi tárhely-webhelyért. Tehát ha szűk költségvetéssel rendelkezik, megfizethető árú tárhely-tervezés jó lehetőség lehet. És ha megbízhatónak találja szolgáltatásaikat, akkor is frissíthet a Stellar Plus tervre 4,44 USD / hó, vagy akár a Stellar Business tervre 8,88 USD / hó értékre. A havi tervek nem tartalmaznak ingyenes domainnevet, ez további 8,88 USD / év.

Előnyök

 • 99,88% üzemidő
 • Hatékony ügyfélszolgálat
 • 100% -ban kompatibilis a WordPress szolgáltatásokkal és beépülő modulokkal

A2 tárhely

A2 tárhely kezdőlapja

Ez egy önálló tulajdonban lévő havi tárhely-weboldal szolgáltatás, amely 2001 óta működik az üzleti életben. Az A2 tárhely olyan népszerű alternatívája azoknak a blogoknak, amelyek extra energiát igényelnek a WordPress vagy más CMS platformok számára. Webhely-gyorsító szoftvert használ a WordPress oldalak betöltési sebességének akár 20-szorosára növelésére. Ez előnyös, mivel a látogatók 40% -a elhagyja a webhelyet, ha több mint 2 másodperc alatt tölti be.

Főbb jellemzők

 • 99,9% üzemidő
 • Ingyenes al domainek
 • Turbo SSD szerver korlátlan lemezterülettel
 • SSL tanúsítvány
 • Automatikus biztonsági mentések

Árazás

A tárhely-tervek 9,99 USD-tól kezdődnek. De jelenlegi hosszú távú eladásaik 51% -kal alacsonyabbak az első számlázási ciklusban, és havonta csak 4,90 dollárt fizetnének. Bár az év során lehet néhány alkalom, amikor ez a kedvezmény növekszik. Bár havi tervek teljes áron készülnek, ezt a lenyűgöző funkciók teszik ki.

Előnyök

 • Fokozott biztonság
 • Rendkívül gyors sebesség
 • Eszközök a fejlesztők számára

HostGator

HostGator honlap

Ez a havi hónapokban működő web hosting játék egyik legjobban megalapozott szereplője, amely több mint nyolc millió ügyfél számára nyújt nagyon megbízható szolgáltatásokat. Ez a szolgáltatás ismert, hogy megfizethető áron nyújt erőteljes szolgáltatásokat.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan tárhely
 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Egy kattintással a WordPress telepíthető

Árazás

A HostGator havi alapvető Hatchling megosztott tárhely-tervezési költsége 10,95 dollár, üzleti tervük pedig 16,95 dollárba kerül, ami jóval magasabb pontszámot mutat a többi megosztott havi tárhely-webhely árazási tervei között. Ez a versenyképes árképzési terv indokolható az általa nyújtott szolgáltatásokkal.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető kezelőpanel
 • Magas üzemidő és gyors töltési arány
 • Kivételes ügyfélszolgálat
Látogasson el a HostGatorba további információért >>

A legjobb havi WordPress-tárhely-szolgáltatások

Hónapok közötti WordPress tárhely
A WordPress a legerősebb weboldalépítő platform, amelynek a CMS piaci részesedése 61,8% -kal rendelkezik, és blogjait, e-kereskedelmi webhelyeit és akár globális márkáit online is felhatalmazza. A WordPress tárhely optimalizált megoldásokat kínál a webhelyek számára, hogy jobban megfeleljenek a CMS teljesítményének.

Itt található a WordPress legjobb havi számlázási tárhely-terveinek néhány eleme.

SiteGround

SiteGround honlap

Ez egyike a top 3 web hosting cégeknek, amelyeket maga a WordPress hagyott jóvá, lenyűgöző funkcióinak és méretező eszközeinek köszönhetően. A rendelkezésre álló ügyfél-támogatási lehetőségek és az optimalizált teljesítményszintek, valamint a különféle kiszolgálóhelyek, tegyék a felhasználók által megszavazott legfontosabb választássá.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes WordPress webhely-transzferek
 • A WordPress SuperCacher csökkenti a betöltési időt
 • A Git ingyenes telepítése
 • A WordPress automatikus frissítése

Árazás

A SiteGround számos WordPress havi számlázási tervet kínál, amelyek kezdőbetűje 3,95 dollár, plusz 14,95 dollár az indítási terv egyszeri aktiválási díja. Az első hónapos próbaverzió befejezése után havonta 11,95 dollárt kell fizetnie. A többszintű árképzési tervek kisvállalkozásokat, induló vállalkozásokat és nagyobb cégeket kínálnak, havonta 10 000–100 000 látogatóval.

Előnyök

 • Modern és nagyon elismert technológia
 • Rengeteg támogatási lehetőség
 • Gyors oldalbetöltési sebesség
 • Versenyképes ár
További információkért látogasson el a SiteGround oldalra >>

InMotion tárhely

InMotion honlap

Ez az egyik vezető versenyző a webhelytulajdonosok tárhelyszolgáltatásai között, akiknek frissíteniük kell a webhelyet, vagy újat kell szerezniük a WordPress-en. Ez a havi hosting webhely kétféle szolgáltatást nyújt: a hagyományos megosztott tárhelyet és a WordPress tárhelyet. Az előbbi kezdőknek szól, míg utóbbi az üzleti tulajdonosoknak és ügynökségeknek nyújt szolgáltatásokat.

Főbb jellemzők

 • INGYENES domain név
 • Ingyenes migráció a webhelyen
 • cPanel tartalmazza
 • Fejlett tűzfalvédelem

Árazás

A WP-4000S csomag havi induló ára 27,99 USD. 90 napos pénz-visszafizetési garanciát és ingyenes cPanel licencet is kínálnak.

Előnyök

 • 99,95% üzemidő
 • Freebies
 • Fokozott biztonság
Látogasson el az InMotion Hosting oldalra további információkért >>

A2 tárhely WordPress

A2 tárhely WordPress

Ebben a hónapban a web hosting oldal kiemelkedik versenytársaitól lenyűgöző előnyeivel és kiváló minőségű megoldásaival. A kiemelkedő működési idővel biztosíthatja webhelye gyors működését, amely megakadályozza a látogatók visszatérését. Ez az ideális havi WordPress-webhely az amatőrök és a haladó felhasználók számára egyaránt.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Az adatközpont helyének megválasztása
 • Ingyenes weboldal készítő
 • Egy kattintással a szoftver beállítása

Árazás

Az A2 Hosting büszkélkedhet a legjobb WordPress fizetési tervekkel, amelyek közül választhat, 9,99 USD-tól kezdve. Csomagjaik tartalmaznak ingyenes biztonsági mentéseket és megbízható ügyfélszolgálati szolgáltatásokat.

Előnyök

 • A legjobb biztonsági beállítások
 • A WordPress automatikus beállítása
 • Turbo szerverek

A legjobb, havonta kezelt WordPress tárhely-webhelyek

Hónapok közötti WordPress tárhely

Ez az, ahol a tárhelyszolgáltatók kezelik a WordPress webhely minden technikai aspektusát. Ez magában foglalja a gyors teljesítményt, a biztonsági mentéseket, a szoftverfrissítéseket, a gyorsítótárazást és még sok minden mást. Ez a helyes megoldás azoknak a webhelytulajdonosoknak, akik gondtalan szolgáltatást igényelnek, amelyek segítenek számukra a nagy forgalmú és napi felhasználók számára a WordPress-webhelyek számára.

Íme néhány a WordPress legjobban menedzselt webhelyéről:

WP motor

A WP Engine honlapja

Függetlenül attól, hogy személyes blogot állít fel, vagy egy kis üzleti webhelyet állít fel, a WP Engine technológiájának és sebességének köszönhetően a legtöbbet hozhatja ki WordPress-webhelyéről.

Főbb jellemzők

 • Napi mentések és fenyegetések észlelése
 • Ingyenes, automatikus migráció a WP Engine alkalmazásba
 • Könnyen telepíthető

Árazás

Az indítási csomag havi 30 dollár – ez lehetővé teszi egy webhely üzemeltetését 10 GB-os helyi tárhellyel és havi 25 000 látogatói forgalmi korlátozással. Ha több webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor frissítheti egy nagyobb havi webtárhely-tervre is, havi 290 dollárra.

Előnyök

 • Dedikált 24 órás ügyfélszolgálat
 • Tízszer gyorsabb méretezés
 • Több WordPress eszköz elérhetősége

Kinsta

Kinsta honlapja

Ez egy átfogóan kezelt szolgáltatás, amely magában foglalja az ingyenes migrációt, az időben történő biztonsági mentéseket és a sebesség optimalizálását. Az összes eszköz felhasználóbarát, gyors telepítési folyamatot és magas biztonságot nyújt, amely garantálja a hackelés elleni rendszert.

Főbb jellemzők

 • 20 szerverhely
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció
 • Gyakori üzemidő-ellenőrzések
 • Látogatóelemzési irányítópult
 • Webhely gyorsítótárazása

Árazás

A Kinsta havi 30 és 1500 dollárjának tervei – ezek tartalmazzák az ingyenes SSL tanúsítványt, a CDN hozzáférést és a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát minden tervre.

Előnyök

 • Egy felhőalapú infrastruktúra, amely maximalizálja a sebességet
 • 99,9% garantált üzemidő
 • Lenyűgöző technikai támogatás
Látogasson el a Kinsta-ba további információkért >>

Lendkerék

FlyWheel honlap

Ebben a hónapban a webtárhely-szolgáltatás megkönnyíti a fejlesztők életét a méretezhető szolgáltatásokkal és az egyszerűen kezelhető felülettel. Ezenkívül megkönnyíti a demo-webhelyek létrehozását, ahol az ügyfél megtekintheti a weboldal tervezését és fejlesztését.

Főbb jellemzők

 • FlyWheel felhő platform
 • Gyorsabb töltési idő
 • Helyi fejlesztési eszköz
 • Könnyű és gyors webhely-készítés és ingyenes migráció

Árazás

A FlyWheel egy hónapról-hónapra tervezi, amely havonta 15 – 290 dollár, és amely tartalmazza az átmeneti és CDN szolgáltatásokat. Ha túllép az előre meghatározott terv határain, akkor túllépési díjat számítanak fel.

Előnyök

 • Intuitív felület
 • Könnyű viszonteladói tárhely
 • Havi plugin frissítések
Látogasson el a FlyWheel oldalra további információért >>

A legjobb hónap-hónap VPS-webhelyek

Hónapok közötti VPS tárhely

A VPS tárhely szintje magasabb a megosztott tárhely webhelyeknél – továbbra is megoszt egy szervert más webhelyekkel, de ezek közül kevés van. Ez lehetővé teszi az erőforrások nagyobb részarányát, és jobb teljesítményt eredményez.

Rengeteg VPS-házigazda van odakint, de az alább részletezett szolgáltatások kiemelkedtek a tömegből.

Bluehost

Bluehost honlap

Iparági vezető szerepet tölt be a VPS webtárhely területén, és az egyetlen olyan vállalkozás, amely állandóan ingyenes domain szolgáltatást nyújt. A BlueHost szolgáltatásai kiemelkednek a szerverei által kínált szerves rugalmasságnak köszönhetően. Ezért ideális azoknak a webhelyeknek, amelyeknek késedelem nélkül szükségük van méretarányosításra, amelyet a fejlett cPanel közvetlen elérésével lehet elérni..

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Árazás

A BlueHost webtárhelyének havi számlázási tervei havi 29,99 dollártól kezdődnek a szokásos csomag és 119,99 dollártól a végső csomagért. Előnyeit élvezheti számos olyan szolgáltatás és széles körben megbízható szolgáltatás, amelyek megbízható névvé tették a Bluehost az iparban.

Előnyök

 • Biztonságos és gyors
 • 100% -os kompatibilitás a WordPress más szolgáltatásaival és beépülő moduljaival
 • A szerver üzemideje 99,99%
Látogasson el a BlueHost oldalra további információért >>

Hostwinds

Hostwinds honlap

Ezt a havi tárhely-weboldalt úgy tervezték, hogy vonzó legyen az összes induló és sikeres vállalkozás számára. Ha erőteljes és rugalmas társaságot keres, akkor a Hostwinds tíz szintű VPS-tárhelyet kínál választható Linux vagy Windows alapú dedikált szerverekkel.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes weboldalátutalások
 • Védelem a DDoS támadások ellen
 • Az adatközpont helyének megválasztása
 • Vállalati tűzfal

Árazás

Menedzselt Linux VPS tárhelyszolgáltatásaik havonta 5,17 dollárról (általában 10,9 dollárról) indulnak, és teljes egészében havi 247,69 dollárra mehetnek. Másrészről, a kezelt Windows VPS megoldások a kezedben lehetnek: 7,99 USD / hónap, az indulási tervnél, és a legnagyobb csomag esetén 270,25 USD / hónap lehet..

Előnyök

 • Kiváló konfigurációs lehetőségek
 • Rugalmas tervek
 • Éjszakai biztonsági mentések

iPage

iPage honlap

Az iPage 1998-ban alakult, mint teljes webszolgáltató. A következő tíz évben azonban a cég web hosting szolgáltatóvá vált. 2009-ben azokat az Endurance International Group vásárolta meg, amely néhány más ismert webtárhely tulajdonosa. Meglehetősen megfizethető VPS-csomagokkal rendelkeznek.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes weboldal készítő
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Árazás

Az iPage havonta megjelenő VPS-szolgáltatásainak ára 24,99 USD / hónap az alapcsomaghoz és 99,99 USD / hónap az Optimum csomaghoz..

Előnyök

 • Rendkívül kedvező bevezető árak
 • Hasznos támogatás
 • A központ és az ügyfélportál integrálása
További információkért látogasson el az iPage oldalra >>

Következtetés

Ha nem akar hosszú távú elkötelezettséget vállalkozni a webhely-tárhely szolgáltatóval, akkor a legjobb választási lehetőség havonta elérhető webtárhely-tervezés.

Ez az útmutató tele van a legjobb havi webtárhely-webhelyekkel – győződjön meg arról, hogy ismeri a megnyitott webhely típusát és a szükséges tárhelyet, majd válasszon az itt található lehetőségek közül..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked