A legjobb blognév-generátorok – Találja meg a tökéletes domaint

Learn-Blogging_Blog-name-generátorok-instg


A blog elindításakor az egyik dolog, amelyet el kell döntenie, a blog (domain) neve. Amikor kiválasztja a blog nevét, örökre ott lesz, és ez a név fogja képviselni téged online. Rendkívül fontos, hogy neved fülbemászó és könnyen megjegyezhető.

A jó domain név növeli annak esélyét, hogy az emberek emlékezzenek rá. Kattintási aránya magasabb lehet, ha az emberek felismerik az Ön blogját a keresési eredmények között. Jó ötlet, ha egyezik egy URL-vel és egy blognévvel, mivel a potenciális olvasók könnyebben megkereshetik a blogod.

De mivel a mai napon nagyon sok blog van, valószínű, hogy a kívánt URL-t már elvették. Ezekben a helyzetekben meg kell tennie néhány ásatást, hogy olyan domaint kapjon, amely jól kapcsolódik a blog témájához.

Ajánlott eszköz:

Az eredeti domain név előállítása azonban nem könnyű feladat. Ezért döntöttünk úgy, hogy megosztjuk ezeket a blognévgenerátorokat, amelyek segítenek elérni ezt.

Mellbőség név

bustaname honlap

A Bust a Name egy olyan webhely, amely különféle szűrőeszközöket kínál, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő domain nevet az Ön blogírásához. Az első dolog, amit meg kell tennie, a kiszűrni a keresett kulcsszavakat. Miután ezt megtette, ellenőrizze a „vége” és a „indítás” opciókat, és nézze meg, hogyan működik a kulcsszó velük.

A keresés szűkítéséhez beállíthatja a kívánt karakterek számát. A Bust a Name lehetővé teszi a domainek kiterjesztését, beleértve a .org, .net vagy .com kiterjesztéseket. A tökéletes domain név keresése közben hasonló javaslatokat láthat az oldal alján.

Tudatlan, és fogalma sincs, hol kezdje? Ne aggódj. A Bust a Name véletlenszerű tartomány opciót ad, amelynek segítségével ötletgyűjtést végezhet, és ötleteket kaphat, vagy választhat egy, az igényeinek megfelelő véletlenszerű tartományt..

Panabee

panabee honlap

Más domain-generátorokkal ellentétben a Panabee nemcsak a kiválasztott domain-mondat különböző fonetikus lehetőségeit kínálja. Emellett a két legnagyobb közösségi hálózaton, a Twitter-en és a Facebookon, valamint az egész interneten keresztül keresi a hasonló kifejezéseket vagy neveket, amelyeket néhány ember használ.

A Panabee fordító funkcióval is rendelkezik, és lehetővé teszi a kapcsolódó kifejezések keresését a Wikipedia-on. Ha elérhető a domain név, akkor lehetősége van megvásárolni azt a partnerregisztráló cégén, a GoDaddy-n keresztül.

Pickydomains

pickydomains honlap

Ha azt szeretné, hogy egy teljes blogger-közösség a nevével foglalkozzon, akkor a Pickydomains a megfelelő dolog. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja és elmagyarázza a feladat összes részletét: a rést, a közönséget, a piacot, a célokat és a kívánt névtípust.

Ha ezt megteszi, a Pickydomains emberei megosztják ezeket az információkat egy nagy felhasználói közösséggel. Nagyon sok marketingszakember van ott, és elkezdenek ötletgyűjtést kezdeményezni olyan különféle domain ötletekben, amelyek értékesnek tűnhetnek.

Javaslatokat kap tapasztalt emberektől, és csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a legjobban tetszőt. Ha azonban szeretne egy javasolt domainnevet szerezni, akkor 50 USD díjat kell fizetnie. A felét annak a személynek fogja megtenni, aki létrehozta, míg a másik felét a PickyDomains-re fogja fordítani.

Domain lyuk

domainhole honlap

A Domain Hole egy komplett, mindenre kiterjedő domain névgenerátor, amely különféle célokat szolgálhat. Ráadásul nyolc különböző megközelítéssel rendelkezik, amelyek segítségével megtalálhatja a tökéletes blogcímet, amelyet szeretni fog. Íme nyolc eszköz, amelyeket a Domain Hole segítségével használhat:

 • Lejárt domain keresés: áttekint egy lejárt domain nevek kiterjedt adatbázisát, és megnézheti, hogy használhat-e valamit a jobb eredmények elérése érdekében.
 • Név fonó: írja be a kulcsszót, és kombinálja azt más különféle szavakkal, hogy érdekes javaslatot találjon a domain névre vonatkozóan.
 • Azonnali elérhetőség ellenőrzése: a többi eszközhöz képest nincs annyi lehetősége a regisztrálatlan domainek megtalálására.
 • Teljes ellenőrzés: keresse meg a rendelkezésre álló domainek TLD-jét.
 • Névgenerátor: ha nincs ötlete a blognévhez, használja ezt az eszközt márkás és emlékezetes domainnevek megtalálására.
 • Domain figyelmeztetések: iratkozz fel erre az eszközre, és több domain nevet figyelhet, és értesítést kaphat, ha rendelkezésre állnak.
 • Tömeges domain-ellenőrzés: más eszközökként működik, de ha több kulcsszóbeállítást vagy domainnevet ad meg, akkor ellenőrzi azokat, és jobb eredményeket nyújt..
 • Brainstormer: ennek az eszköznek a neve elmondja mindent; segít új domain-névnév-ötletek kidolgozásában.

Mesh név

névmesh honlapja

A Mesh név egy tökéletes blognév-generátor, ha van néhány kulcsszava a hüvelyedben. Helyezzen be két vagy három kulcsszót a keresőmezőbe, és készítsen saját listát. A Mesh név másféle megközelítést alkalmaz az eredmények elérésére. Azokat olyan tényezők alapján osztályozzák, mint a SEO, hasonló nevek, új nevek, köznévek és rövid nevek.

A Mesh név antonímákra és szinonimákra támaszkodik, hogy lehetővé tegye egyedi domének előállítását mintegy 20 másik generátor használata közben. Kulcsszavak keresésekor az eredményeket a hosszúság, a nem regisztrált domainek vagy a domain kiterjesztése alapján szűri. Más domain névgenerátorokhoz hasonlóan a Névháló kulcsszókeresési javaslatokat is nyújt Önnek, hogy szükség esetén további lehetőségeket fedezzen fel.

Domainr

domainr honlapja

Lehet, hogy a domainrnek nincs sok eszköz, funkció vagy szűrő a domain névkereséshez, de ez az eszköz hibátlanul működik. A domain név átveheti a teljes domain névteret a .org, .net között. és .com. Segíthet új, nagy potenciállal rendelkező domainnevek megkeresésében.

Mint korábban említettük, nehéz ma megtalálni egy jó, márkázható blognevet, amely egy hagyományos .com kiterjesztéssel zárul. Ennek az eszköznek a képessége a különböző TLD keresése, amely a legsikeresebb résekkel foglalkozó blogok közül kiemelkedik és híressé vált. Két külső adatbázisra támaszkodik, és nagyjából 2000 TLD keresését képes követni. Regisztrálhat egy domaint több mint 200 akkreditált regisztráló cégnél.

Ha nagyszerű gólt keres, és valós stratégiát készíthet a neve körül, akkor a Domainr az Ön számára szükséges eszköz.

Lean domain keresés

leandomainsearch honlap

A Lean Domain Search megadásakor egyetlen kulcsszót kell megadnia, és keresnie kell a domaineket. Ez a generátor nagyon sok eredményt nyújt, és néha több mint ezer javaslatot nyújthat a domain névre vonatkozó ötletekhez. A kapott eredmények mind .com kiterjesztések, és mind elérhetők.

Ezenkívül ez az eszköz lehetővé teszi az eredmények kiszűrését népszerűség, hosszúság és ábécé sorrend szerint. Mentheti a kívánt domainneveket, és később megnézheti őket. Ezenkívül nyomon tudja követni a keresési előzményeket, megoszthatja az eredményeket, ha valakivel dolgozik, és később ellenőrizheti ötleteit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok még mindig elérhetőek-e..

A legtöbb ember, amely a Lean Domain Search szolgáltatást használja, friss ötletekből fakad, és ezen eszközre támaszkodva teljes domainneveket állítanak elő. Ez egy népszerű választás, jól működik, és ezért szerepel a listánkban.

Softwarefindr névgenerátor

szoftverfindr screenshot

A Softwarefindr névgenerátor egy remek eszköz, amely másodpercek alatt lehetővé teszi több ezer különböző domain névkombináció keresését. Ez lehetővé teszi, hogy drasztikusan csökkentse a nagy név előállításához és az ötleteinek végrehajtására fordított időt.

Más generátorokkal ellentétben a Sofwarefindr eszköz megteszi az összes nehéz emelést a színfalak mögött azáltal, hogy több mint száz különféle előtagot és utótagot ad hozzá a kulcsszóhoz a legnépszerűbb és a legrövidebb hosszúság szerint.

A legtöbb domain névgenerátort használó személy határozott intézkedéseket akar tenni, és nem akar több ezer eredményt rendezni. Ehelyett inkább látnák a rendelkezésre álló 20 legjobb kombinációt, hogy tovább gyorsítsák a döntéshozatali folyamatot.

Wordoid

wordoid honlap

Ha arra törekszel, hogy blogjának egyedi nevét találja, amely kiemelkedik a tömegből, akkor a Wordoid az, amit keresett. Hogyan működik a Wordoid? Sok különböző névopciót kínál, amelyek segítenek az embereknek megtalálni az URL-jét.

A Wordoid számos nyelvet kínál, beleértve az angol, olasz, francia és spanyol nyelvet. A második szokatlan tulajdonság az, hogy kiválaszthatja, hogy az eredményeket néhány betűre alapozza-e az elején, közepén vagy a végén.

A harmadik szolgáltatás, amely sok embert vonz a Wordoidhoz, az a tény, hogy Ön választhatja, ha a javasolt szavak teljesen természetesek lennének. Ez sokkal könnyebbé teszi az egész folyamatot, és elég kényelmes, egyet kell értenie.

A Wordoid által létrehozott szavak egyediek és márkaépíthetőek, vagyis jól néznek ki és hangzottak. A generált szavak legfeljebb tíz betű hosszúak, és akár két különböző nyelvet is kombinálhatunk, hogy szokatlan kombinációt kapjunk.

Lehetetlenség

lehetetlenségű honlap

Domain névgenerátor eltérő megközelítéssel. Az első dolog, amit meg kell tennie, a saját kulcsszavai ötletgyűjtése, és igeket, melléknevek és főnevek hozzáadása a kezdetekhez. A lehetetlenség lehetőséget ad egy 4, 5 vagy 6 betűs szó hozzáadásához, vagy bármire keverheti az adott kulcsszóval.

Ez egy nagyszerű eszköz az olyan brainstorming nevekhez, amelyek elérhetők, miközben szórakoztatják az egész folyamatot. A lehetetlenség a rendelkezésre álló nevekhez is kapcsolódik a Namecheaphez vagy a GoDaddy-hez. A döntés meghozatala után folytathatja a nevét. A lehetetlenség számos szerverre támaszkodik, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

Domain kerék

domainwheel honlap

Lehet, hogy a Domain Wheel egyszerű és tiszta megjelenést mutat, de összetett kombinációs technikákon alapul. Ez a nemrégiben elindított eszközök egyike, amelyet nap mint nap frissít. A legtöbb domain névgenerátorhoz hasonlóan Ön is megadhatja saját bemeneteit és (korlátlan) kulcsszavakat írhat be, de kap még néhány javaslatot az induláshoz.

A „Keresési tartomány” gomb megnyomása után az eredmények három kategóriában jelennek meg. Az első rész a legnépszerűbb domain kiterjesztéseket teszi lehetővé, például a .com, .blog, .net, .org, különös tekintettel a rendelkezésre álló, zöld színű jelölésekre. Ezután megkapja a valódi Domain Wheel eredményeket az Ön számára „válogatott” javaslatokkal.

Ha nem elégedett a generált domainek listájával, megkap egy harmadik szavak listáját, amelyet a kiválasztott kezdeti kulcsszó ihlette. Ezek különféle keverési és centrifugálási műveleteken alapulnak (függelék / prepend, betűk ejtése, hátraírás, helyesírás, szótagok keverése, betűk megkettőzése stb.).

Nagyszerű látni, hogy új eszközök emelik a sávot, és félelmetes domaineket hoznak létre az internethez csatlakozó új webhelyek számára.

Készen áll a saját, saját házigazdájú blogjának elindítására?

Ha csak most indul, javasoljuk, hogy vegye fel a WordPress programot. Telepítheti a kívánt témákat, beépülő modulokat és szolgáltatásokat, hirdetéseket futtathat, és a kívánt módon pénzbe hozhatja a blogot. A saját üzemeltetett WordPress blog gyakorlatilag nincs korlátozva.

Az első blog elindításához mindig javasoljuk a Bluehost alkalmazást. A Bluehost segítségével még a legolcsóbb opció is ad Ingyenes domain név, SSL tanúsítvány a blog biztonságossá tételéhez, és 24 órás támogatást.

A Bluehost INGYENESEN regisztrál új domain nevet. 14 legfelső szintű domain közül választhat, köztük .com, .net és .org. Nagyszerű dolog velük, hogy ha a kívánt domain nevet már használják, akkor a Bluehost később kiválaszthatja azt. Ez időt ad a kutatáshoz és a gondolkodáshoz.

Ingyenes domain később

Következtetés

A fenti lehetőségekkel rengeteg közül választhat, és megtalálja a legmegfelelőbb eszközt. Fedezze fel ezeket a domain névgenerátorokat, és garantáljuk, hogy Ön a legmegfelelőbb nevet fogja elérni, amely megfelel az Ön igényeinek. Várjon időt és ne hozzon gyors döntést; ne feledje, egy ideig élnie kell vele, és sok minden múlik attól. Sok szerencsét, és nyugodtan ossza meg tapasztalatait ezekkel az eszközökkel, vagy említsen egy másik generátort, amelyről hiányzott.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map