20 ok, amiért el kellene indítania egy blogot (üzleti és szórakoztató célból)

why-start-a-blog


Mi az a blog, és miért indítsuk el? Számos oka van annak, hogy miért kell blogot tennie. Ez a cikk húsz módon vizsgálja meg, hogy miért kellene mindenkinek saját blogját létrehoznia. Néhányunk számára nincs semmi kielégítőbb, mint egy álom feladata. Legyen szó mérnöki, művészeti, biológiai vagy bármilyen más hordozótól, amelyet kiválasztott. De néhány ember azt fogja mondani, hogy semmi sem kielégítő, mint egy teljes munkaidős blogger!

A blog továbbfejleszti és formázza karakterét. Ez teljesítést és bizonyos esetekben pénzügyi stabilitást is biztosít.

Húsz ok van arra, amelyek arra késztetnek téged, hogy elindítson egy blogot:

Blogok az örömért

1. Segít új dolgok megtanulásában

A tanulás a legbátorítóbb tényező a blogolásban. Noha szöveget el kell helyeznie a blogjába, ez sokat segít megtanulni. Kutatása annak, amit más bloggerek írnak. Összpontosítva arra, hogyan kommentálják az emberek. A tartalom létrehozása javítja ismereteit egy adott témában.

2. Értelmet ad a gondolkodásnak

A világos gondolkodás és cselekvés képessége a mindennapi élet egyik legkritikusabb képessége. Természetesen ezt nem tanítják neked az iskolában! A blogolással megtanulja tükrözni a kapcsolatait és az élet egyéb kérdéseit. Ezenkívül elősegíti a különböző emberekkel való interakciót.

3. Javítja az íráskészséget

Az írástudás az állandó gyakorlás szükségességével jár. Mi lenne jobb módszer erre, ha nem a blogolással? Ne felejtse el, hogy az ellentmondások gyengítik az írás izmait. Akkor miért van blogod? A blog tovább erősíti az írásképességét azáltal, hogy arra kényszeríti az írást.

Használhat olyan eszközöket, mint a Nyelvtanilag és Fehér füst ez segít minőségi tartalom előállításában.

4. Javítja a bizalmat

Nos, a blogolás megtanítja, hogyan kell megosztani a különböző véleményeket. Arra ösztönzi, hogy fogadja el az elkövetett hibákat. Felismeri saját erősségeit, és megtanulja ellenőrizni a gyengeségeit. A kritikát és hízelgést érett és professzionális módon is el kell fogadnia.

5. Javíthatja a beszédet

A jó beszéd még jobb forgatókönyvvel kezdődik. Minél többet megismer az érdeklődésre számot tartó témákról, annál könnyebb azok verbális kommunikálása. Néhány időszak után növekszik a bizalom. És szembeszállhat a közönséggel, és kezelheti az esetleges ideges érzéseket. A blogoltatás segít Önnek abban.

6. Segíthet önkéntes munkában és közösségi tevékenységekben

A blogolás más módon is segít. Például biztonságos ivóvíz biztosítása a rászorulók számára. Vagy fizet egy rászoruló gyermek oktatásáért. Írók, mint például Jeff Goins eladásaik közel tíz százalékát jótékonysági szervezeteknek adományozzák. Mások, mint például Pat Flynn több mint ötven ezer nevelt fel két iskola építésére, Ghána, Afrika.

7. Igazi kihívás

Várj, de miért van blog, ha kihívást jelent? Mindannyiunknak életünk valamilyen pontján nehéz feladatokat kell elvégeznünk. Mennyire izgalmas lenne az élet, ha minden dolgot átadnánk nekünk? A blogolással a túlságosan kényelmes lesz. Ezért arra kényszeríti Önt, hogy növekedjen, ami nem olyan rossz dolog!

8. A blogolással segítséget nyújthat az embereknek

Miért nem blogot, ha hősré válhat? A történet megosztásával ösztönözheti a fiatalokat rejtett lehetőségeik feltárására. Ha olyan elképzelésekről ír, mint a szerelem, a kapcsolatok és más társadalmi kérdések, megváltoztathatja életüket.

9. Ez a legjobb fegyelem

Szegény vagy az emberekkel való kapcsolattartás vagy az ütemtervek vezetése szempontjából? A blogolással javíthatja ezt a két tényezőt. Segít a határidők betartásában és az ügyfelek igényeinek kielégítésében. Ha a blogolás segíthet abban, akkor miért nem a blog?

Blogok vállalkozások számára

10. Pénzt kereshet blogolással

Azok számára, akik nem született milliomosok, jó esély van arra, hogy tisztességes összeget keressenek. Még teljes munkaidős bloggerré is válhat, aki megélhet. Mindezt miközben csinálod azt a dolgot, amit szeretsz. Ráadásul elegendő ideje van más tevékenységek kezelésére, valamint a családdal való időtöltésre.

11. Nincs szükség konkrét képesítésre

Kevesebb, mint tizenöt perc alatt elkészítheti a WordPress blogját egy egyszerű lépésről lépésre szóló útmutatással. Akkor miért nem blogot? A ma elérhető eszközökkel nem kell programozónak vagy tech-hozzáértőnek lennie, hogy blogot készítsen. Néhány kattintással készen állsz a továbblépésre!

12. Megfizethető

Miért nem blogot, ha elindulhat, és havonta 2,75 dollárt fizet? Igen, ennyibe kerülne egy egyszerű személyes blog futtatása. Továbbá, ha azt szeretné, hogy blogod némi szabadságot élvezhessen, használja az ön házigazda beállításait. Úgy találja, hogy bárki számára megfizethető, bárhol a világon is lehet.

13. Segít online közönség megszerzésében

Az emberek többségét vonzza olyan helyek és egyének, akik javítják megélhetésüket. A blog lehetővé teszi, hogy tartalma révén értéket teremtsen. Honnan növelheti rajongói körét és elérheti más online olvasókat.

14. Segít a közvélemény befolyásolásában

A blogolás segít azonosítani a közszektorbeli rést, és lehetővé teszi, hogy megoszthassa véleményét széles közönséggel. Jó példa erre a területre, ahol a terhes anyák és a betegek számára a társadalomban csak kevés vagy egyáltalán nincs diszpécser. Azáltal, hogy kiemeli ezt a kérdést a blogodban, növeli a tudatosságot az ügyben. Felhívhatja a részt vevő emberek figyelmét, például a kormányzati érdekelt felekre!

15. Segít a hitelesség felépítésében

Egyes oktatási fokok elveszítik relevanciájukat, és a szervezetek meghatározzák a meghatározott képesítéseket. Ebben az esetben kiderült, hogy blogolással az álláskeresők foglalkoztatást kapnak. A vállalatok megbízható írókat és véleményvezetőket keresnek a blogjaikba való íráshoz.

16. Segít a munkájának publikálásában

Még mindig egy kiadó szolgáltatásait várja? Nos, akkor egész életen kell várnod! Akkor miért nem blogot készítesz, és tehetsz magad kiadóvá? Az olyan írókat, mint Theresa Ragan, tizenkilenc év alatt több mint százszor elutasították. Ezután úgy döntött, hogy okos lesz, és egy év alatt közel háromszázezer példányt adott el!

17. Lehetőséget kínál arra, hogy beszéljen az emberekkel

Miért írna egy blogot? Nos, a blogod lehetővé teszi, hogy részt vegyen sok beszédi elkötelezettségben. Megoszthatja gondolatait a blogjában, amely felszólalási lehetőséget kínálhat Önnek az eseményen vagy konferencián!

18. Lehet, hogy tanácsadási ajánlatokat szerez

Miért van blog az üzleti vállalkozások számára? Mark Schaefer, a híres blogger, kiemelkedő ajánlatokat kapott különböző cégektől. Közülük a Microsoft, az Amazon, a Yahoo és az eBay, valamint még sokan mások. Meg tudja határozni a legmegfelelőbb témát, és ennek alapján elindíthat egy blogot. Ez hamarosan néhány tanácsadói munkához vezethet.

19. Segíthet szabadúszó munkahelyek megtalálásában

Manapság sok ember pénzt keres a világ bármely pontjáról szabadúszó munkahelyek révén. A blog kiváló módja annak, hogy megmutassák képességeidet, és segíthet új ügyfelek megtalálásában. Fizethet azért, ha valamit a legközelebb áll a szívéhez!

20. Elősegíti a művészetek vagy más hobbi népszerűsítését

Miért nem blogot, ha felfedi a legjobb hobbijait? Imádhatja a focizást, a gyöngykészítést, a rajzot, a művészetet és a tervezést, vagy akár énekelni. Beszélj a szenvedélyedről a blogodban, és ez az online olvasókat mélyebb értelemben megismerheti Önt!

Következtetés

Ha megtanult néhány tippet, akkor ossza meg ezt a cikket azokkal, akik megosztják az Ön aggodalmait. Van még olyan tipp, amelyet kihagytunk? Nyugodtan hagyja el javaslatait és észrevételeit, és mi kapcsolatba lépünk Önnel!

Miért-You-Kell-Start-a-Blog

Nyugodtan használja ezt az infographic webhelyén

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked