100+ típusú digitális tartalom, amelyet készíthet

Learn-Blogging_100 + típusú-of-digitális tartalom


Sok ember szívesen indítana blogot, de nehezen tudja eldönteni, hogy milyen típusú tartalmat tehet közzé. Néhányan vegyes tartalommal szeretnének rendelkezni, de nem tudják eldönteni, hogy mit válasszanak. Minden nap különféle típusú tartalmakat látunk, és mindegyikük megvan a saját közönségével. Természetesen nem lehet kapcsolódni minden létező tartalomtípushoz. Szintén minden nap megjelennek új típusú tartalmak. Szóval hogyan döntheti el, hogy melyik tartalom van a legmegfelelőbb? Nos, több mint 100 típusú tartalom listáját készítettük az Ön számára. A cikk végére eldöntheti, melyik tartalomtípus áll az utcán.

Először is tudnia kell, hogy a digitális tartalmat három nagy csoportra osztottuk:

 • Szöveges tartalom
 • Multimédia tartalom
 • Egyéb

A szöveges tartalom az a típusú tartalom, amelyhez nincs szükség audio- vagy videoanyagra. Csak arra van szüksége, hogy szereted a szavakat és a tudás, hogy ezeket a szavakat vonzóan formáld. Nagyon sok tartalom hozható létre, csak a szöveg használatával, és a közönség is óriási.

A multimédia tartalom különböző anyagok keverékét tartalmazza, és sokkal nagyobb csoportot jelent, mint az első. Ez a csoport magában foglalja a videót, a hangot, a képeket vagy az összes tartalom kombinációját.

Vessen egy pillantást arra, hogy milyen típusú tartalmat hozhat létre a blogjához, és mit kínálhat az egyes tartalomtípusok.

Contents

Szöveges tartalom

 • 1. Blogbejegyzések
 • 3. Hogy-tos
 • 5. List
 • 2. Cikkek
 • 4. útmutatók
 • 6. Kérdések és válaszok

mutass többet

Multimédia tartalom

 • 45. infographics
 • 47. eBooks
 • 49. Audio hozzászólások
 • 46. Csalók
 • 48. Pillanatképek
 • 50. hangoskönyvek

mutass többet

Egyéb

 • 86. Dugó
 • 88. Ingyenes eszközök
 • 90. QR kódok
 • 87. sablonok
 • 89. Böngésző-kiterjesztések
 • 91. Ingyenes források

mutass többet

Szöveges tartalom

1. Blogbejegyzések

A blogbejegyzések az a szöveges tartalom, amely lehetővé teszi folyamatos és következetes tartalom létrehozását. A blogbejegyzések lehetővé teszik, hogy kifejezze kreativitását és véleményét az adott témában. Mindig jó ötlet, ha a bejegyzés ütemezése megtörténik, és következetessé teszi őket.

2. Cikkek

Egy másik típusú szöveges tartalom, amely lehetővé teszi a vállalati hírek, bejelentések vagy bármilyen más tartalom közzétételét. Olyan, mintha a magazinod lenne.

Ajánlott olvasmány: A legnagyobb különbség a cikkek és a blogok között

3. Hogyan

A legtöbb esetben ez szöveges tartalom, amely útmutatást nyújt az olvasók számára. Segíthet az embereknek megtanulni, hogyan lehet különféle dolgokat csinálni, dolgokat készíteni vagy valamilyen szoftvert használni. Nem ritka, ha videó vagy audio tartalmat is készítünk.

4. Útmutatók

Ha egy adott témában Gurának tartja magát, akkor útmutatók készítése nagyszerű módszert kínál mások megtanítására. Ossza meg tudását és vezesse az embereket mindenféle különféle kérdésben.

útmutatók

5. Lista

Gondoljon bármilyen témára, és létrehozhat egy listát. Felsorolhatja a legjobb filmeket, könyveket, mindenféle terméket és szolgáltatást. Az ilyen típusú tartalmak hatalmas közönséggel rendelkeznek, és ha szereted a listák létrehozását, akkor csak keresse meg.

6. Kérdések és válaszok

A kérdés és válasz mindig a kedvenc tartalmak. Az interneten sok embernek szinte mindenről van kérdése. Az ilyen típusú tartalom létrehozása nagyszerű lehetőséget kínál lenyűgöző számú látogatásra. Lehet szöveges vagy multimédiás, a preferenciáitól függően.

q és a

7. Esettanulmányok

Esettanulmányok elbeszélnek az ügyfelek történetéről és arról, hogy miként segítettél nekik a problémáik megoldásában. Kiváló módja annak, hogy befolyásolja kilátásait és ügyfelekké váljon.

Ajánlott olvasmány: Hogyan lehet esettanulmányt készíteni?

8. Beszámolók

Ugyanaz, mint az esettanulmányok, de csavarral. A beszámolók megmutatják, amit az ügyfelek mondanak (szavakkal) az Ön termékeiről vagy szolgáltatásairól. Ez nagyszerű módja annak, hogy kibővítse piacát, mivel valódi ügyfelek fognak megosztani tapasztalataikat.

beszámolók

9. Interjúk

Az interjúk hasznos tartalom, és lehetnek szöveges és multimédia tartalmak. Lehet, hogy bármilyen területen dolgozik szakértő, és beszélhet különféle kapcsolódó témákról. Beszélhet néhány aktuális kérdésről, vagy fordulhat múltbeli eseményekhez. Ez mind rajtad múlik, és a kreativitáson.

interjúk

10. Termékértékelések

Ez szöveges és multimédiás tartalom is lehet. Keressen egy izgalmas terméket, és tudassa vele mindenkinek mindent, amit tudhat róla. A termékleírások nagyon népszerűek, mivel segítenek a közönségnek eldönteni, hogy vásárol-e egy speciális terméket.

11. Könyvértékelések

Ha szeretsz könyveket olvasni, és meg akarod osztani véleményüket az interneten, akkor ez a tartalom típusa. A könyv-értékelések szórakoztatóak, és nagy közönséggel rendelkeznek, amellyel kölcsönhatásba léphetnek. Kiváló példa arra, hogyan kell helyesen csinálni.

12. Ellenőrző listák

Az ellenőrző lista az a tartalom, amely lehetővé teszi az olvasóknak, hogy lépésről lépésre kövessék az elkerülhetetlen folyamatot. Ön megosztja az olvasóival az összes lépést, amelyet megtesznek valami megvalósításához.

Ajánlott olvasmány: Ellenőrző lista azoknak a bloggereknek, akik nyereséges blogot szeretnének létrehozni

13. Kutatás

Ha szeretne forró témákat kutatni, és megoszthatja eredményeit és következtetéseit, indítson el egy kutatási blogot. Kutatást végezhet bármely olyan témában, amely érdekesnek vagy hozzáféréssel rendelkezik. Ennek a tartalomnak széles a közönsége, és így nevet adhat magának.

14. Fehér könyvek

Készíthet fehér könyveket, ha műszaki információkat szeretne adni az olvasóknak. Leginkább PDF formátumú tartalom, amelyet megoszthat letöltésre. A fehér könyvek esettanulmányokat is tartalmazhatnak, amelyek problémákat és megoldásokat kínálnak ezekre a problémákra.

Ajánlott olvasmány: Fehér könyvek és a blogbejegyzések

15. Ipari hírek

Keressen olyan iparágot, amely tetszik, vagy úgy gondolja, hogy széles közönsége lenne. Keressen híreket, és tegyen jelentést közönségének. Vigyázzon, ne másolja / illessze be a történetet, hanem inkább adjon képet a történetről.

ipari hírek

16. Céghírek

Egy újabb nagyszerű tartalom minden üzleti tulajdonos számára. Írhat híreket vállalkozásáról, és megoszthatja vevőivel és befektetőivel.

17. Vendég hozzászólások

A vendég bejegyzés olyan tartalom, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy tartalmukat a blogodba tegyék közzé. A problémák elkerülése érdekében a közzététel előtt kiválaszthatja a kívánt tartalmat. A legfrissebb statisztikák azt mutatják, hogy a bloggerek 59,8% -a legalább alkalmanként küld üzenetet.

18. Személyes történetek

Ha nagyon sok élettörténet van, amit el kell mondania, ez egy nagyszerű módja annak, hogy megosszák azokat a világgal. Lehet, hogy vendégírói is vannak, hogy megosszák személyes történeteiket az emberekkel. Itt egy jó példa hogy megosszák a személyes történeteket, és hagyják, hogy mások is megosszák a saját történeteiket.

19. Sikertörténetek

Mondja meg mindenkinek, hogyan sikerült a csúcsra jutni. Ossza meg taktikáját másokkal, hogy elérjék céljaikat. Ez a tartalom lehet szöveges és multimédiás, attól függően, hogy miként szeretné bemutatni. Sokan keresnek sikertörténeteket az interneten.

20. Személyes bios

A bio nagyszerű tartalom a létrehozáshoz. Lehet szöveges vagy multimédiás tartalom, és mindig aktuális lesz. Különböző forrásokat használhat az interneten, hogy segítsen kutatni és létrehozni ezt a lenyűgöző tartalmat.

21. Megjegyzések

A megjegyzés a legjobb módja annak, hogy visszajelzést kapjon az olvasóktól. Nem számít a blogod, a megjegyzések hasznosak lesznek. Ez egy jó módszer a jövőre vonatkozó új ötletek generálására is.

22. GYIK

A leggyakrabban feltett kérdések a legjobb módszer arra, hogy csökkentsék a termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos kapcsolatok számát. Ez az információ a látogatók számára olyan általános kérdéseket tehet fel, amelyeket az emberek már feltettek.

23. Szószedet

A szószedet szöveges tartalom, amely hatalmas közönséget vonz. Ez magában foglalja az egyedi témához kapcsolódó kifejezések és rövidítések listáját, azok meghatározásaival.

szójegyzék

24. Wikis

Hozzon létre egy Wiki-tartalmat egy veled kapcsolatos témában. Engedje meg a látogatóknak, hogy tartalmat adjanak hozzá, és biztosan sok látogató lesz. Ezenkívül a blogod sok helyen megosztható, és referenciaként használható az internetes vitákban. Ez Csillagok háborúja wiki oldal kiváló példa arra, hogyan kell kinéznie a wiki oldalt.

25. Versus cikkek

A „Összehasonlítások” ellen e tartalmi példa célja annak bizonyítása, hogy egyes termékek vagy szolgáltatások miért jobbak, mint az ellenfél. Lehet szöveges vagy multimédiás tartalom is. Ez egy kivételes módszer az Ön által kínált termék promóciójára.

26. Összehasonlítások

Az összehasonlítás egy olyan típusú tartalom, ahol összehasonlít két vagy több terméket, hogy eldöntse, melyik a jobb. Az ilyen típusú tartalmakat szöveges vagy multimédiás formában is létrehozhatja. Vessen egy pillantást a tíz legfontosabb blogplatform összehasonlítására.

27. Jóslatok

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen információ vagy tapasztalat alapján előre tudja jelezni az egyes eseményeket, akkor blogoljon. Az emberek ellátogathatnak a blogodba, és elolvashatják az elnökválasztás vagy a FIFA világkupája előrejelzéseit. Természetesen készülj fel sok dühöngő megjegyzésre, mert nem mindenki ért egyet veled.

28. Inspiráló üzenetek

Ha van tehetsége, és szavaival inspirálhat embereket, akkor elküldheti inspiráló üzeneteit. Ezek az üzenetek sok megosztást generálhatnak, és nagy esély van arra, hogy néhány hozzászólása vírusos.

inspiráló üzenetek

29. Hogyan kerüljük el a kudarcot

A sikertörténetekkel ellentétben ez a tartalom segíti az embereket abban, hogy megértsék, hogy kudarcot vallhatnak törekvéseik során. Nem számít, ha úgy dönt, hogy szöveges vagy multimédiás tartalmat hoz létre, mindkét irányban működhet.

30. Érdekes tények

Az emberek szeretnek érdekes tényeket elolvasni mindenről, ami létezik. Minél melegebb a téma, annál több embert érdekel. A tények lehetnek szöveges vagy multimédiás tartalmak, bár a legjobb lenne, ha csak szövegesen tartanák. Természetesen feltétlenül készítsen biztonsági másolatot a tényekről a megfelelő forrásokból.

31. Vicces történetek

Ha szórakozni szeretne a közönségével, vicces történeteket tehet közzé a blogjában. Az emberek szeretik az időt vicces történetekkel és más hasonló tartalmakkal keresni. A világ tele van vicces történetekkel, és miért ne tegye őket a blogodba.

32. Idézetek

Az idézet lehet szöveges tartalom, amelyet blogjában tehet közzé. Idézzen híres embereket, és ossza meg gondolatait közönségével. Az ilyen típusú tartalom széles közönséget vonz és nagyszámú közösségi média megosztást ígér. Ha vállalkozása van, árajánlatot tehet be egy befolyásolótól vagy az iparági gurultól.

33. Irodalmi művek

Ha tehetséged van a mesemondásra és kreatív vagy, akkor a blogod segítségével közzéteheted az eredeti tartalmat. Lehetnek rövid történetek, versek vagy bármilyen más irodalmi tartalom.

34. Mikroblog-bejegyzések

Ez egy jó módszer, ha rövid, de értékes szöveges tartalmat szeretne elküldeni, hogy kommentáljon egy adott eseményt, vagy megossza az általános gondolatait. Az emberek gyakran panaszkodnak, hogy a Twitter nem kínál elegendő karaktert, ezért verje meg a Tweetert a saját játékukon.

Ajánlott olvasmány: A mikroblog meghatározása példákkal

35. Legjobb gyakorlat

Nem rossz ötlet megosztani a legjobb gyakorlat tapasztalatait a közönséggel. Az emberek szeretik megkönnyíteni munkájukat, és ha tudsz segíteni nekik, miért ne??

36. Metaforák

Ha valami olyat akar írni, amelyről mindenki ír, nem rossz ötlet másképp csinálni. Megközelítse a témát egy másik szögből, és mondja el ugyanazt a történetet egy teljesen más szemszögből.

37. Ütemezett események

Ütemezést tehet közzé olyan eseményekre, amelyeket meg szeretne szervezni vagy részt venni. Engedje meg a közönségnek, hogy tudja, hol követhetnek téged. Ezenkívül hasznos emlékeztető a látogatók számára, ha találkozni akarnak veled.

ütemezett események

38. „Miért” tartalom

Magyarázza el a közönségnek, hogyan történt valami, vagy miért vannak bizonyos dolgok bizonyos módon. Megteheti szilárd tények felhasználásával, vagy ellentmondásos lehet – ami mindig szórakoztatóbb.

39. Költséglap

Ha üzleti vállalkozása van, és néhány terméket elad, akkor érdemes kiadási adatlapot készíteni. A költséglap mutatja a termékek árait az ügyfelek számára.

40. Termékbejelentések

Ha hamarosan új terméket kell kiadnia, okos lépés lenne bejelenteni. Készítheti fel a közönséget erre, és várhatja őket a közérdek felépítésére.

termékbejelentések

41. Hírlevelek

Ez az anyag tájékoztatja az embereket az új termékekről és szolgáltatásokról. Ez a tartalom akkor hasznos, ha vállalkozása van. tudsz hírleveleket hozhat létre hogy tájékoztassa ügyfeleit a legfrissebb frissítésekről.

hírlevelek

42. Előléptett álláshely

Eljuthat egy adott elemhez, például ingyenes vagy ajándék ajánlatokhoz az adott márkából, amely a rést illeti. A promóciók szokásos gyakorlat, és a bloggerek ezt mindig végzik.

43. Receptek

Ha jól tudsz főzni, és szeretnéd megosztani tudásodat a világ többi részével, ez a megfelelő tartalom az Ön számára. Választhat, hogy ezt a szöveges vagy multimédiás tartalmat személyes preferenciáitól függően készíti-e el.

44. Jogi nyilatkozatok

A nyilatkozat általában egyetlen szöveges oldal, amely magyarázza a szerzői jogi kérdéseket. Használhatja a felelősségkizárást is azzal, hogy megmagyarázza a blog vagy a bejegyzés szándékát és céljait.

Ajánlott olvasmány: Mintavételi sablon

Multimédia tartalom

45. Infographics

Ez a tartalom a megjelenítésről szól. Tényeket, statisztikákat és egyéb releváns információkat jelenít meg vizuálisan. infographics egyre növekvő tendencia, és fényes jövő van mindenki számára, aki ilyen tartalmat készít.

46. ​​Csaló lapok

A csaló lap olyan típusú tartalom, amely nagyszámú látogatót vonz. Az emberek szeretik vágni a sarkokat, és egyszerűen csinálni a dolgokat. Használhat és létrehozhat csaló lapokat, igényeitől és preferenciáitól függően.

47. könyveket

Valószínűleg kitalálhatja, hogy az e-könyvek gyakorlatilag elektronikus könyvek. Készítheti őket, és megoszthatja azokat különféle webhelyeken, vagy tárolhatja a blogjában PDF formátumban, bárki számára letölthető. Az e-könyv és az egyszerű blogbejegyzés közötti fő különbség az, hogy az e-könyvek sokkal nagyobb és részletesebb tartalommal bírnak.

48. Képernyőképek

Ha meg akarja bizonyítani álláspontját, és nem akarja túl sok időt tölteni magyarázásával, akkor ezt teheti meg. Csak készítsen képernyőképeket a már létrehozott tartalomról, és tegye észrevételeit.

49. Hangposták

Az ilyen típusú multimédiás tartalom lehetővé teszi, hogy hangjával elküldhesse üzenetét a közönség számára. Használhat egy felvételi szoftvert, majd elküldheti az audiofájlt mindenki számára.

50. Hangoskönyvek

Ugyanaz, mint az e-könyvek, de az audio adathordozót használja. Ha rendelkezik e-könyvével, rögzítheti magát, fejezetről fejezetre olvasva, és megoszthatja azt a blogjában. Ha nem tetszik a hangja, mindig bérelhet valakit, aki megteszi. Így elmondhatja saját e-könyveit:

51. Fotózás

Ha szeretsz fényképeket készíteni, akkor a fényképészeti tartalom közzététele kivételes módja annak, hogy kifejezze magát és munkáját. Készíthet stock fotókat, amelyeket az emberek díjmentesen letölthetnek. Vagy engedélyezheti, hogy ingyenesen felhasználják őket. Tőled függ.

52. Podcastok

A podcast olyan audio tartalom, amelyet létrehozhat, hogy megossza véleményét különböző témákról. Az emberek feliratkozhatnak a podcastra, ha úgy dönt, hogy sorozatban közzéteszi a fájlokat. Hangfájlokat rögzít, és elküldi azokat a blogjába, hogy az emberek letölthessenek vagy hallgassanak.

podcastok

Ajánlott olvasás: Hogyan indítsuk el a podcastot?

53. Vlog

A Vlog egy videotartalom, amelyet feltehetsz a blogodba, és hogy az emberek jönnek és követnek téged. Készíthet utazási Vlog-ot, és megoszthatja az utazásainak történeteit. Jelenleg forró tartalom, és még mindig növekszik. Itt egy érdekes Vlog-példa.

54. Élő videók

Használd a blogod élő videótartalom létrehozásához. A látogatók élvezhetik az élő közvetítést, és kommentálhatják tevékenységét. Az ilyen típusú tartalom nagyon népszerű a fiatalabb népesség körében.

55. Mikro videók

Rövid videók, amelyek reklámozhatnak egy terméket vagy ötletet. Ez egy jó módszer a rövid üzenet továbbadására a közönség számára. Néhány másodpercig eltarthatnak, és mégis erőteljes üzenetet közvetíthetnek. Itt van egy érdekes rövid videókat készített Lowes.

56. Előadások

Készítsen bemutatóját termékéről vagy szolgáltatásáról, és ágyazza be az oldalára. Az előadás átfogó módja egy ötlet vagy projekt megosztásának a közönséggel.

57. Webináriumok

Ha nagyon jártas a környéken, elindíthat webináriumokat, és felszólíthatja az embereket, hogy jelentkezzenek be és hallják, amit mondani kell. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy valódi nevet adj magadnak, és megossza tudását az érdeklődőkkel.

Ajánlott olvasmány: 15 tipp a webináriumok regisztrációjának jelentős növelésére

58. Közvélemény-kutatások

A készletek multimédiás tartalmak, amelyeket előállíthat, hogy megszerezze a közvélemény véleményét az adott témáról. Könnyen elkészíthetők, rengeteg plugin található, amelyek segítségével szavazást végezhetnek. Itt jó példája a Denise Wakeman által készített közvélemény-kutatásnak.

59. Online események

Blogja olyan hely lehet, ahol az emberek megnézhetik online eseményeidet, ahol részt vettek, vagy olvastak róla. Ez egy jó módja annak, hogy megosszák tapasztalataikat a rést érintő eseményekről.

60. Tanfolyamok

A tanfolyam egy olyan típusú oktatási tartalom, amely új dolgokat tanulni kívánó embereket gyűjt össze. Segíthet az embereknek bizonyos készségek megszerzésében, amelyeket átadna nekik. Itt egy nagyszerű példa erre blog tanfolyam kínálta Jeff Goins.

61. Felmérések

Ha szeretne adatokat vagy más véleményeket gyűjteni, bármilyen tanulmányt készíthet, amelyet a látogatók kitölthetnek az Ön számára. E-mailben is elküldheti őket, és még több látogatóhoz juthat.

felmérések

62. Roundups

Ennek a tartalomnak a létrehozásához csak annyit kell tennie, hogy összegyűjti az ön érdeklődésével foglalkozó iparágát. Akkor mindent felsorol a látogatók számára, így nem kell időt tölteniük a kutatás elvégzésével. A legokosabb lépés az internet legnépszerűbb tartalma közül választás. Ezeket a hozzászólásokat hetente, kéthetente vagy havonta közzéteheti. Íme egy jó példa erre szakértői fordulókat tehet.

63. SlideShares

A SlideShare egy multimédiás tartalom, amely lehetővé teszi diavetítések készítését és a blogjában való közzétételét. Ily módon bemutathatja munkáját, ötleteit vagy néhány szórakoztató fotóját a közönség számára.

Ajánlott olvasmány: A Z-SlideShare útmutató

64. Adatok megjelenítése

Ez a tartalom lehetővé teszi az adatok vizuális megjelenítését mindenféle diagram és grafikon segítségével. Ez egyre növekvő tendencia, és szinte minden iparágban megtalálhatja célját.

Ajánlott olvasmány: Adatok megjelenítése

65. Adatgyűjtés

Küldhet érdekes adatokat vagy kutatási eredményeket, amelyeket az emberek érdekelnének. Ez az információ remek módja annak, hogy egy adott közönséget szerezzen a blogjában.

66. Diagramok

Ez egy vizuális tartalom, amely multimédiát használ bizonyos események vagy emberek közötti kapcsolatok bemutatására. Ez nagyszerű módja annak, hogy egyszerűsítsük az összetett adatokat, mivel a közönség vizuális környezettel rendelkezik. Itt egy jó példa marketing diagramok, amelyek elmagyarázzák a tartalom marketingjét.

67. Illusztrációk

Készíthet képeket, hogy pontot adjon vagy egy rövid történetet mondjon el. Az illusztrációk grafikus tartalmak, amelyeket beállíthat és elküldhet a blogjába. Az illusztrációkat és a szöveges tartalmat is kombinálhatja, hogy a kép megerősítse a szöveget.

68. GIF

Az animált GIF olyan multimédiás tartalom, amely egy rövid műveletet mutat, amely újra és újra megismétlődik. Leginkább szórakozásra használják, és szórakoztató tartalmat mutatnak. Kiváló módja annak, hogy sok kedvelést és megosztást szerezzen a közösségi hálózatokon. Használhat online gif készítő hogy könnyedén felverje a GIF fájlokat a YouTube videók vagy fotók felhasználásával.

GIF-ek

69. Bemutatók

A demonstráció nagyjából magától értetődő. Készíthet multimédiás tartalmat, és megmutathatja, hogyan működik a termék. Ha nem kínál semmilyen terméket, megmutathatja, hogyan működnek más termékek. Általános a fiatalabb generáció számára a videojátékok bemutatása.

70. Átláthatóság

Tegyük fel, hogy vállalkozása van. Talán meg akarja osztani a pénzügyi információkat az ügyfelekkel. Talán meg akarja mutatni növekedését és befektetéseit vagy terveit. Erről szól az átláthatóság. Lehet szöveges vagy multimédiás tartalom is; minden attól függ, hogyan kívánja bemutatni az adatait. A Microsoft az egyik legátláthatóbb nagyvállalat. Így csinálják.

átláthatóság

71. Plakátok

Az ilyen típusú tartalom megelőzi a digitális korszakot. Információkat mutat, de nemcsak a szövegre, hanem a vizuális oldalra támaszkodik. tudsz hozzon létre posztereket ha a lehető legkevesebb szóval szeretne rámutatni egy problémára.

72. mémek

A mém egy grafikus tartalom, amelyet komédia és szórakozás céljából használnak. A mémek olyan fényképek vagy képernyőképek, amelyek humoros üzenetet írtak a tetejére vagy az aljára. Az emberek szeretnek mémeket látni, és ők az interneten a legtöbb megosztott tartalom között.

Ajánlott olvasmány: Mi az a Blog Meme?

73. Képregények és rajzfilmek

Ha kreatív és szeretne nevetni az embereket, akkor ez a tökéletes tartalom a blogodhoz. Nincs sok magyarázat, mindannyian tudjuk, mi a képregény és a rajzfilm. Vegyen egy tollat ​​vagy egy egeret, kezdjen rajzolni, és érdekes és vicces történeteket készítsen.

74. Versenyek

Mindenféle versenyt létrehozhat, amelyekbe az emberek beléphetnek. A méltányosság garantálása érdekében engedélyezheti a látogatóknak, hogy szavazzanak kedvencük alapján.

Ajánlott olvasmány: Blogverseny lebonyolítása új olvasók megtalálása és az Ön blogjának ragaszkodása érdekében

75. Online magazin

A magazin egy multimédiás tartalom, amelyet létrehozhat és nagy közönséggel rendelkezhet, amely rendszeresé válik. Az egyéni preferenciákon múlik, mit tartalmaz a magazin. Vannak életmód, tech, építkezés, lakásépítés és még sok más téma, amelyet ki lehet használni.

online magazinok

76. Kvízek

A kvíz szórakoztató tartalom, amelyet el lehet készíteni, és hatalmas közönséget vonzhat. Sok beépülő modul használható szórakoztató és érdekes vetélkedők készítésére.

77. Zenei videók

Ha zenerajongó vagy és meg szeretné osztani másokkal tetsző zenei videóit, akkor mindenféle zenei videót beágyazhat blogjába. A zene sok közönséget vonzhat, és új szintre hozhatja blogját.

78. PSA

A közszolgálati bejelentések lehetnek szöveges vagy video tartalmak, amelyek hatással lehetnek a nagyközönségre. A PSA segítségével bármilyen fontos kérdést meg lehet oldani, vagy a közvéleményt különféle témákban oktathatja. A PSA-tartalom készítői inkább a videotartalmat részesítik előnyben, mivel érzelmeiket könnyebben közvetíthetik a nyilvánosság számára.

PSA

79. Térkép

A térkép egy multimédiás tartalom, amelyet blogjában tehet közzé, és megoszthatja a látogatókkal. Megemlítheti érdekes helyeket vagy történelmi eseményeket, amelyek egy adott helyen vagy területen történt.

80. Fórumok

Az ilyen típusú tartalom kiváló módja annak, hogy sok látogatót vonzzon az oldalára. Az emberek számos témát megbeszélhetnek és válaszokat kaphatnak. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy az emberek megosszák tudásukat és tapasztalataikat.

Ajánlott olvasmány: 10 módszer az online közösség vagy fórum aktívabbá tételéhez

81. Ventilátor oldal

Ha valamelyik popsztár vagy egy filmsztár rajongója vagy, akkor ez egy jó módja annak, hogy másokkal megoszthassa odaadását. Fotókat, történeteket, videókat és más kapcsolódó anyagokat küldhet rajongóinak. Ez a típusú tartalom általában fiatalabb közönséget vonz.

82. A média megemlíti

Ha vállalkozását a média valaha is észrevette, nem rossz ötlet egy oldal létrehozása, és megosztása az ügyfelekkel és a látogatókkal. Mondja meg mindenkinek, hogy a média mit gondol rólad és vállalkozásáról.

a média megemlíti

83. Adományok

Az emberek szeretik az ingyenes cuccokat. Ha több közönséget szeretne vonzani a blogjába, akkor ez kitűnő módja e cél elérésének.

84. Jellemző oldalak

Ez a tartalom egyetlen termék sajátos jellemzőire vonatkozik. Kiváló módja annak, hogy reklámozzon egy olyan terméket, amelyet szeretsz vagy elad. Íme néhány érdekes példa szépen megtervezett termékoldalak.

85. Napi előadások

Az ilyen típusú multimédiás tartalom lehetővé teszi, hogy rendszeresen felhívja a közönséget. Bármely témáról beszélhet, és inspirálhatja a közönséget. Askgaryvee Show egy jó példa az ön számára.

Egyéb

86. Plugins

Az ilyen típusú tartalom jó módja annak, hogy kitöltsön néhány üres helyet a blogjában. Kipróbálhat mindenféle bővítményt, amelyet a látogatók használhatnak.

87. Sablonok

Ez a tartalom lehetővé teszi, hogy elmagyarázza a közönségnek, hogyan kell csinálni valamit. Például sablonokat hozhat létre különféle űrlapokhoz és lapokhoz. Csak győződjön meg arról, hogy minden tényét egyenesen megismerte. Azt is engedélyezheti, hogy a látogatók díjakért töltsék le a sablonokat, és pénzt keresjenek az úton.

Ajánlott olvasmány: Súgó itt: Egyéni téma vagy sablon létrehozása a csapata űrlapjaihoz

88. Ingyenes eszközök

Különféle ingyenes eszközöket kínálhat mindenféle célra a közönség számára. Különböző szakaszokat is létrehozhat a blogjában, amelyek mindegyike az adott szakasznak megfelelő eszközöket tartalmaz. Dönthet úgy, hogy csak ezen eszközök történetét fogja megosztani, vagy linkeket tesz közzé letöltésre. Vessen egy pillantást a blogírók, a webmesterek és az induló vállalkozók eszközlistájára.

ingyenes szerszámok

89. Böngésző-kiterjesztések

Ez a tartalom lehetővé teszi vállalkozása hirdetését és bővítését tartalommal integrálva a Chrome-ba vagy más böngésző.

90. QR-kódok

Ha van olyan terméke vagy szolgáltatása, amelyet kínál a látogatók számára, akkor a QR-kód hasznos tartalom lehet. Az emberek beolvashatják a QR-kódot és megrendelhetnek egy terméket, vagy feliratkozhatnak egy szolgáltatásra.

Ajánlott olvasmány: Hogyan készítsünk QR-kódot

91. Ingyenes források

Csak annyi ingyenes cuccot töltsön le a látogatók számára, hogy letölthessék. Dönthet úgy, hogy külső linkeket oszt meg ezen erőforrásokkal, ha úgy akarja. Emellett különféle szakaszokat is létrehozhat, hogy az emberek könnyen megtalálhassák, amire szükségük van. Vessen egy pillantást a Hasznos blogforrások szakaszára, amelyet azért kezdtek létrehozni, hogy segítsen az internetes kezdőknek online identitásuk kialakításában.

92. Csevegő szobák

Hozhat létre élő csevegést a blogján, és így vonzhatja a felhasználókat. A látogatók beszélgethetnek és szórakozhatnak, információkat és tapasztalatokat oszthatnak meg. Nézheti a csevegést, és megnézheti, vannak-e bajkeverők.

Ajánlott olvasmány: Adjon hozzá élő csevegést webhelyéhez vagy blogjához 3 egyszerű lépésben

93. Mobil alkalmazások

Régi hír, hogy egyre több ember használja az mobileszközöket az asztali számítógépek fölött. Ezzel összegyűjti az összes embert a blogodban. Ossza meg a mobilalkalmazásokat, vagy fejlesszen ki saját, és tegye közzé őket mindenki számára a blogjában.

94. Visszaszámlálás

A visszaszámlálás érdekes és szórakoztató tartalom. Ezt a tartalmat el tudja helyezni a blogodba, hogy visszaszámlálja az új évet vagy egy fontos esemény kezdete. Vannak olyan blogok, amelyek kizárólag a visszaszámlálásra készülnek, amíg konkrét események meg nem történnek.

95. Közösségi hálózati gombok

Ha azt szeretné, hogy a blogát minél több ember láthassa, akkor szociális gombokat kell elhelyeznie a blogjában. Az emberek egyetlen kattintással megoszthatják a bejegyzéseidet. Ily módon a Facebookon, az Instagramon, a Google + -on, a Pinterestön, a LinkedIn-en stb.

96. Számológépek

A számológépek hasznos tartalom, amely segíthet a látogatóknak sok dolgot kitalálni. Segíthet számolni abban, hogy mennyi pénzt költenek egy adott projektre vagy utazásra. Ez mind a kreativitás és a piaci igények függvénye.

számológépek

97. Átalakítók

Az ilyen típusú tartalom lehetővé teszi a látogatók számára a pénznem vagy különféle egységek (méter, font, inch, uncia stb.) Konvertálását. A világon nem minden ember használja ugyanazt az egységrendszert, ezért hasznosak lehetnek az átalakítók.

Ajánlott olvasmány: Hogyan lehet kifejleszteni egy valutaváltó alkalmazást?

98. A felhasználó által létrehozott tartalom

Nyissa meg blogját a látogatók számára, és hagyja, hogy az Ön jóváhagyásával bármilyen tartalmat közzétehessenek. Ez a fajta tartalom kiválóan alkalmas egy hatalmas közönség létrehozására. Mindent adminisztrálhat, amelyet a látogatók küldenek, és törölheti a nem kívánt tartalmat.

99. Együttműködések

Időnként létrehozhat egy tartalmat más bloggerekkel együttműködve. Így a bloggerek népszerűsítsék egymást és segítenek egymásnak.

100. E-mail kampány

Egy olyan típusú marketing tartalom, amely lehetővé teszi a hírek és projektek megosztását az ügyfelekkel. Készítsen egy listát a címzettekről, és tudassa velük minden alkalommal, amikor valami rendkívüli boltban van.

101. Céloldal

Félelmetes módszer az e-mail lista kibővítésére. Leszállás oldalak általában valamit kínálnak a látogatónak e-mail címükért cserébe.

102. Promo-oldalak

Ez nagyjából magától értetődő. A promóciós oldalak olyan oldalak, amelyek egyedi terméket vagy szolgáltatást hirdetnek. Lehet, hogy az Ön terméke, vagy valaki fizethet Önnek a termék vagy szolgáltatás népszerűsítése érdekében.

103. Jövedelemjelentések

Néhány vállalkozástulajdonos szeretné megosztani bevételi jelentéseit. Ez egy jó módja annak, hogy átlátható maradjon, és megmutassa ügyfeleinek, hogyan fejlődik vállalkozása.

jövedelemjelentések

104. Legjobb díjak

A bloggerek szeretnek versenyezni. Azok a rendezvények, amelyek díjat nyújtanak a legjobb digitális tartalomért, egy másik érdekes módszer az oldal hirdetésére és új közönség megszerzésére. Itt van egy példa ilyen tartalom.

105. Online játékok

Ha képzett olyan egyszerű böngészős játékok fejlesztésében, amelyek vonzzák az embereket a blogjába, ezt megteheted. Vannak olyan online játékok is, amelyeket csak a blogjában tárolhatsz, és közönséget is elérhetsz.

106. Offline folyóiratok

Ha Ön a nyomtatott sajtó rajongója, beolvashat néhány nyomtatott magazint, és közzéteheti a közönség számára. Ez egy jó módszer egy archívum megőrzésére, amelyet az emberek szükség esetén használhatnak.

107. Swag

Mutassa köszönetet ügyfeleinek és támogatóinak. Küldje el szórakoztató és hasznos ajándékokat velük az üzleti embléma. Ez egy nagyszerű módszer elismerésének bemutatására és márkájának népszerűsítésére.

108. Hirdetések

Ha van blogod, hirdetéseket tehet közzé néhány bejegyzésben a kapcsolódó márka hirdetése érdekében. Ez egy jogszerű és egyszerű módja annak, hogy extra pénzt keressen magának.

Következtetés

A tartalom nem korlátozódik az írott anyagra, hanem könnyen figyelmen kívül hagyható. Gyakran a legjobb, ha számos tartalmi formát használunk fel, és a közönségnek egynél több módot adunk a tudás megszerzésére. A nagyszerű tartalom tudja, mit akar a közönség, és továbbítja azt. Csináld ezt, és nem bukhatsz meg.


Ezt a bejegyzést a Blogging oldalon tették közzé. Jelölje meg az állandó linket.

További olvasmány

 • Mi az a tartalommarketing és hogyan segíthet a blogodban?
 • Hogyan hozzunk létre egyéni postai tipusokat a WordPress programban
 • Hogyan lehet online eladni digitális és fizikai termékeket
 • Mi az a Blog Marketing?
 • Hasznos internetes statisztikák és tények 2020