Hoe u een autoriteitsblogger kunt worden in uw niche

Leer-bloggen_Authoriteit-blogger


Er zijn zoveel verschillende bloggers, sommigen die zichzelf willen uiten en inspirerend advies willen geven aan degenen die het nodig hebben, anderen die van hun blog iets meer willen maken, echte autoriteitsbloggers worden die in hun branche worden gewaardeerd en die enorm succes boeken.

Een groot aantal van hen heeft echter geen idee hoe ze zichzelf kunnen transformeren van amateurs naar pro’s. Ze willen zichzelf als autoriteit in hun niche vestigen, maar kunnen gewoon hun stem niet verheffen en gehoord worden.

Het is een erg luidruchtige wereld, dus als je een luide stem wilt hebben, moet je autoriteit hebben. Zonder dat, eindig je gewoon met fluisteren en kan niemand echt horen wat je te zeggen hebt. Als je autoriteit hebt, heb je ook geloofwaardigheid en trek je gemakkelijk de aandacht, onderscheid je je van de massa en inspireer je loyaliteit.

Hoe kun je dat bereiken? Hoe kunt u een autoriteitsblogger worden in uw niche? Er is zeker geen geheime formule die je kunt gebruiken om ‘s nachts het gewenste succes te bereiken, maar er zijn verschillende beproefde technieken die je zeker kunnen helpen op weg om een ​​professionele blogger te worden, dus lees verder om ze te bekijken.

8 stappen om een ​​autoriteitsblogger te worden in uw niche

Vertrouwen scheppen

Om ervoor te zorgen dat uw blog meer aandacht krijgt, moet u dat doen bouw vertrouwen op bij uw lezers. Vertrouwen opbouwen wekt loyaliteit op en helpt je echt op te vallen tussen duizenden bloggers die er zijn. Vertrouwen creëren betekent dat u uw publiek relevante en nuttige informatie geeft die hen echte waarde geeft.

Content is king, zoals je misschien al duizend keer hebt gehoord, omdat het precies is dat mensen helpt meer over je te weten te komen en over wat je te bieden hebt. Als u consequent inhoud van hoge kwaliteit levert die uw doellezers helpt hun problemen op te lossen, zullen zij u als een geloofwaardige en betrouwbare informatiebron zien. U wordt hun hulpbron wanneer ze iets nodig hebben dat alleen u kunt bieden.

Je denkt misschien dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is, maar als je je doelgroep onderzoekt en meer leert over hun interesses en voorkeuren, weet je precies welke richting je moet kiezen bij het maken van je inhoud, en kun je boeiende blogposts maken die aan de behoefte van elke lezer zal voldoen. Regelmatig waarde toevoegen is precies wat u zal helpen vertrouwen te wekken bij uw lezers en u op het goede pad zet om een ​​autoriteitsblogger te worden.

Netwerken

netwerken

Netwerken is een van de ultieme sleutels tot succes in de blogosfeer. Er zijn veel autoriteitsbloggers die de aandacht van miljoenen mensen hebben en als je contact met ze maakt en deel gaat uitmaken van hun innerlijke cirkel, krijg je de geweldige kans om op te vallen in de enorme zee van bloggers.

Netwerken met andere bloggers en het aangaan van relaties met hen kan veel deuren voor je openen en je in staat stellen om een ​​aanzienlijk aantal nieuwe lezers te bereiken. Mensen die ze volgen, vertrouwen ze echt, dus als ze een goed woord voor je doen en je blog aanbevelen, zullen hun volgers je ook als een betrouwbare bron zien. Je zult niet langer gewoon een andere blogger zijn die het probeert te maken, want je speelt met de grote honden en wordt er uiteindelijk zelf een.

Als u blogconferenties bijwoont, krijgt u de kans om een ​​aantal autoriteitsbloggers in uw niche te ontmoeten. U kunt verbindingen leggen die kunnen leiden tot jarenlange vruchtbare samenwerkingen en zelfs langdurige samenwerkingen. U kunt zelfs worden geïnterviewd en uitgenodigd om enkele andere conferenties en evenementen bij te wonen, misschien zelfs gevraagd om te spreken tijdens een evenement. Er kunnen veel spannende dingen gebeuren, en dat is precies waarom netwerken een van de beste dingen is die een blogger kan overkomen.

Een van de belangrijkste dingen die je moet doen als het gaat om netwerken, is om de wereld van gastbloggen binnen te gaan. Het helpt je om waardevolle verbindingen te maken en om veel meer lezers te bereiken. U krijgt meer bekendheid en positioneert uzelf als een autoriteit in uw vakgebied.

Professionele schrijfmethodes

schrijfmethodes

We zijn terug bij de kwestie van inhoud, maar het belang ervan kan echt niet genoeg worden benadrukt. Als je een succesvolle blogger wilt worden, moet je het portret van een echte professional schilderen. Je schrijfstijl moet laten zien dat je iemand bent die de branche door en door kent en die precies weet wat er nodig is om de problemen van je lezers op te lossen.

Het toevoegen van een persoonlijk tintje en een humoristische opmerking indien van toepassing is zeker niet onprofessioneel. In feite is gepersonaliseerde inhoud wat mensen leuk vinden en willen lezen. Voel je daarom vrij om wat losser te worden en mensen te laten zien wie je werkelijk bent. Het is precies wat u zal helpen om beter met hen in contact te komen en hen bij uw blog te betrekken.

Wat u echter zal helpen om de meeste autoriteit te vestigen, is goed onderzoek en het vermelden van de bronnen die u gebruikt, in plaats van ze alleen als uw eigen mening te presenteren. Steel nooit de inhoud van andere mensen, maar citeer ze liever als je hun berichten wilt gebruiken om iets duidelijk te maken. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat je grammatica foutloos is, omdat het je zal helpen geloofwaardiger te worden.

Samenwerking

Samenwerken met andere bloggers is altijd een goede keuze. Verwar samenwerking echter niet met netwerken. Terwijl netwerken draait om het maken van nieuwe verbindingen en het aangaan van relaties met andere bloggers, is samenwerking het resultaat van netwerken.

Zorg er daarom voor dat u, als u eenmaal sterke verbindingen tot stand hebt gebracht, samenwerkt met gezagsbloggers, want dat zal u helpen uw potentieel te overstijgen. Wanneer je de krachten bundelt met gelijkgestemde mensen, kun je zoveel meer bereiken dan wanneer je alleen zou werken.

Naast gastposting kun je samenwerken aan verschillende groepsprojecten, zoals het schrijven van bijvoorbeeld een eBook, waarvoor meerdere bloggers een gelijkwaardige bijdrage leveren. Het hebben van een voortdurende samenwerking met invloedrijke bloggers kan echt een lange weg gaan, dus je moet het zeker ten volle benutten.

Je fouten in bezit nemen en je werk corrigeren

bezit uw fouten

Er zijn veel blogfouten die je moet vermijden, maar als je een fout maakt tijdens je blogreis, is dit zeker niet het einde van de wereld. Hoewel, als je voortdurend fouten maakt, moet je stoppen en nadenken over wat je kunt doen om je blog te verbeteren, anders loop je het risico in een konijnenhol te vallen van waaruit je je weg niet kunt vinden.

Niettemin, als u een fout maakt, moet u zich erbij neerleggen. Of het nu gaat om iets kleins als typefout of u heeft onjuiste informatie verstrekt vanwege slecht onderzoek, u moet toegeven dat u ongelijk had en uw werk corrigeren.

Als u zich niet verschuilt achter uw eigen fouten of ze zelfs maar de schuld geeft van iemand anders, krijgt u meer vertrouwen. Je bent tenslotte een mens en fouten zitten in je aard, maar het bezit ervan vergt moed en zelfbewustzijn, en het is precies wat ervoor zorgt dat je volgers je meer respecteren.

Een uniek randje vinden

Iets unieks bieden dat uw lezers nergens anders kunnen vinden, is precies wat u onderscheidt van andere bloggers in uw niche en u helpt op te vallen. Door een unieke voorsprong te vinden, kunt u uw lezers iets nieuws en nieuws bieden dat echt een verschil zal maken.

Hoe vaak ben je een nieuwe blogpost tegengekomen waarvan je zou kunnen zweren dat je die al eerder hebt gelezen? Je weet dat het niet geplagieerd is, maar het lijkt gewoon niets te bieden dat nog niet duizend keer is gezegd. Mensen willen geen tijd verspillen aan het lezen van iets dat ze al weten. Ze willen iets nieuws dat hen waarde kan geven en hun leven ten goede kan komen.

Verdrink niet in de zee van bloggers die keer op keer dezelfde soort inhoud draaien, maar maak in plaats daarvan je eigen draai en pak het anders aan. Bekijk de onderwerpen die u behandelt vanuit een heel nieuw perspectief, en u zult zeker uw weg banen om echt een autoriteitsblogger in uw niche te worden.

Communiceer als een professional

Als je autoriteit wilt, moet je communiceren als een professional. Vermijd clichés en blijf uit de buurt van jargon, maar zorg ervoor dat je schrijft terwijl je spreekt. Gebruik een vriendelijke en gemoedelijke toon, omdat je met een publiek spreekt en geen schoolessay schrijft.

Het is echter belangrijk om die goede plek te vinden tussen vriendelijke communicatie en een professionele. De eerste is essentieel voor het aangaan van en verbinding maken met uw lezers, maar dit laatste is cruciaal voor het vestigen van vertrouwen en geloofwaardigheid en, uiteindelijk, gezag.

Een van de beste adviezen die je kunt krijgen, is doen alsof je autoriteit hebt, zelfs als je die nog niet hebt. Dit betekent dat je zelfvertrouwen moet tonen en stevig achter elk afzonderlijk woord moet staan. Het helpt je echt te communiceren als een professional en voordat je het weet, zullen je lezers je herkennen als een autoriteitsblogger die weet hoe ze hun leven kunnen verbeteren.

Wees niet plakkerig

Dit is een van de ergste fouten die je als blogger kunt maken. Als je plakkerig bent, is het enige dat je bereikt een slechte smaak achter te laten in de mond van je lezers, om nog maar te zwijgen van andere bloggers in je niche. Dit is precies hetzelfde als plakkerig zijn in je dagelijks leven – niemand vindt het leuk.

Promoot uzelf bijvoorbeeld niet op blogs van andere mensen zonder voorafgaande toestemming of steel zelfs niet hun inhoud of afbeeldingen die ze hebben gepost. Dit is een dikke NEE, en je zult zeker geen respect verdienen. Het is enorm onprofessioneel en elke vorm van plakkerigheid is een zekere manier om te falen.

Conclusie

Als je een autoriteitsblogger in je niche wilt worden, volg dan deze tips, want ze zullen je zeker helpen de weg vrij te maken om snel van amateur naar professional te gaan. Je moet veel moeite doen om je weg naar succes te vinden, maar deze manieren om succes te genereren zijn uitstekende snelkoppelingen die je moet nemen, omdat ze je zeker zullen helpen om je stem te verheffen en op te vallen in de blogwereld.

Een extra bron die we u aanraden om te lezen – als u erkend wilt worden in uw professionele leven en anderen wilt beïnvloeden, is een boek met de naam ‘BEKEND’ geschreven door Mark W. Schaefer, een krachtige beïnvloeder en een geweldige marketeer. Je kunt het bekijken hier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map