Beste persoonlijke en nicheblogs (30+ echte voorbeelden)

voorbeelden-van-blogs


We lezen allemaal graag kwaliteitsblogs. Het is een geweldige manier om iets nieuws te leren, iets nuttigs; of om vermaakt te worden. Veel mensen willen echter invloedrijke bloggers worden, omdat die positie veel inkomsten kan genereren.

Als u overweegt een blog te starten, kunt u dat vrij snel doen.

Om welke reden dan ook, je wilt een blog maken; u kunt er zeker van zijn dat dit een van de beste beslissingen is die u kunt nemen. Omdat bloggen u tal van voordelen kan bieden, van het krachtige gevoel van voldoening van het opleiden, inspireren en helpen van anderen om bewustzijn op te bouwen, invloed te verwerven en verbindingen te leggen die zelfs tot een uitstekend werkaanbod kunnen leiden. Bloggen kan veel deuren voor u openen en u helpen een verschil te maken, niet alleen in uw persoonlijke en professionele leven, maar ook in het leven van uw lezers.

Natuurlijk, het verspreiden van het woord erover en het aantrekken van de juiste lezers die uw inhoud interessant en nuttig zullen vinden, vereist goede en efficiënte strategieën.

Dus wat ga je doen? Nou, je huiswerk, om te beginnen; je moet je spullen leren kennen om op te vallen in deze menigte. Een goed begin is misschien dit artikel met de lijst met de beste blogs op internet. Vind de mensen die doen wat u wilt doen en het goed doen. Neem vervolgens hun best practices, zoek uw eigen draai om het concept uit te dragen en schrijf, schrijf, schrijf!

Wat is precies een blog?

Laten we snel eens kijken wat een blog is? Een blog (afgekort van de uitdrukking “weblog”) is een website of een webpagina die regelmatig wordt bijgewerkt met inhoud die de lezers van de blog inspirerend of leerzaam kunnen vinden. Een blog kan verschillende doelen hebben, zoals het vergroten van de bekendheid van een individuele zaak of een merk, het zichzelf vestigen als een expert op een bepaald gebied, of het promoten van een bedrijf en het verhogen van de verkoop, om er maar een paar te noemen. Het hangt natuurlijk allemaal af van het type blog.

Uw blog kan bijvoorbeeld uw online dagboek zijn, waarin u uw gedachten en gevoelens kunt uiten en deze met de wereld kunt delen. Het kan alles zijn wat u maar wilt, maar de sleutel tot succes is het bieden van echte waarde aan uw lezers met behulp van een vriendelijke en gemoedelijke toon, terwijl het consistent blijft.
Wat-is-een-blog infographic

Gebruik deze infographic gerust op uw website

Wat de beste blogs gemeen hebben?

Er zijn miljoenen blogs op internet, maar hoe zijn de echt succesvolle bloggers erin geslaagd om het lawaai van de concurrentie te doorbreken en hun blogs naar de top te duwen? Ze leverden inhoud die hun lezers echte waarde bood. Ze hadden een unieke stem die hun lezers wilden horen en dat is precies wat hen anders maakte. Dat zorgt voor een stevige concurrentie voor nieuwkomers in de blogosfeer die proberen hun naam te maken.

Zelfs als een onderwerp dat je wilt aanpakken een idee bevat dat duizend keer is verteld, kun je nog steeds een draai maken en je verhaal vertellen. U kunt boeiende inhoud maken met een unieke persoonlijkheid waar uw lezers zich mee kunnen identificeren en die echt verliefd worden op elk woord dat u schrijft.

Kwaliteitsinhoud is precies wat alle favoriete blogs gemeen hebben. Natuurlijk is er het aantal volgers, maar de inhoud is het enige element dat hen in de eerste plaats aantrekt en ervoor zorgt dat ze blijven terugkomen voor meer.

Daarom, als u uw blog aantrekkelijk wilt maken, focus dan altijd op de kwaliteit van uw inhoud.

Meest populaire niches die verkeer genereren en geld verdienen

blogs genereren geld

Wanneer u op zoek bent naar een niche om uw blog op te richten, moet u nadenken over mensen met een bloeiende markt. Om geld te verdienen met je blog, moet je een niche vinden met een groot potentieel om verkeer en inkomen te genereren.

De volgende niches zijn de meest populaire, dus ze hebben veel verkeer en inkomen. Ze zijn een beetje breed, maar je kunt een geschikte micro-niche erin vinden als je eenmaal je passie hebt gevonden en een manier hebt gevonden om het leven van mensen te verbeteren.

Reisblogs

Reisblogs hebben een enorm potentieel om veel verkeer te genereren en geld te verdienen. Mensen houden van reizen en ze zullen altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om ergens heen te gaan waar ze nog nooit zijn geweest en om nieuwe culturen te ontdekken.

Met je reisblog kun je veel aanwijzingen krijgen. U kunt een regiospecifiek blog, een reisblog voor eten of een persoonlijk reisblog met uw eigen spannende avonturen en reisgidsen voeren.

Uw blog kan zich ook richten op beoordelingen van hotels of restaurants, of reisuitrusting, zodat u geld kunt verdienen met gelieerde links. De niche is enorm, dus er is veel waar je je op kunt concentreren.

Gezondheidsblogs

Deze niche heeft ook geweldige affiliate-mogelijkheden, omdat u kunt schrijven over voedingsmiddelen, supplementen, oefenproducten en nog veel meer.

Je kunt je blog richten op gezonde recepten, diëten, ochtendroutines, workouts thuis, gymtrainingen, gezondheidstips en advies – noem maar op. Veel mogelijkheden voor massaal verkeer en inkomen hier.

E-learning blogs

E-learning groeit razendsnel, aangezien internet leren en kennis voor iedereen toegankelijk heeft gemaakt. Er zullen altijd mensen zijn die op zoek zijn naar nieuwe kennis en vaardigheden online, vanuit het comfort van hun huis.

Als je bepaalde kennis of vaardigheden hebt waar je een passie voor hebt, waarom zou je andere mensen dan ook niet helpen experts te worden? Je kunt gitaarlessen, codeerlessen, hondentrainingslessen, tutorials over het gebruik van software, taallessen en vrijwel alles wat je maar wilt geven.

Tech- en gaming-blogs

Gamers zijn geïnteresseerd in de technische markt, dus als u de twee combineert, kunt u een aanzienlijk bedrag verdienen. Dit is een van de meest winstgevende niches waaruit u kunt kiezen en, nogmaals, het komt met tal van subniches en affiliate-mogelijkheden.

U kunt een app schrijven en recensies van videogames, recensies van technische gadgets, tips over reparaties aan mobiele telefoons en pc’s, tutorials over videogames of andere gerelateerde onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent en veel te zeggen heeft over.

Ouderschapsblogs

Dit is een van die niches die altijd verkeer en geld zullen genereren. Moeders zijn overal, dus je hebt altijd een groot publiek dat geïnteresseerd is in nuttige tips en advies voor ouderschap.

Er zijn honderden onderwerpen om uit te kiezen met betrekking tot de zorg voor baby’s en kinderen en het helpen van nieuwe moeders bij het kiezen van het beste voedsel, kleding, veilig speelgoed en leuke activiteiten voor hun kleintjes, of het plannen van een perfect verjaardagsfeestje voor kinderen.

Je kunt ook zwangerschapstips geven en letterlijk elk ander nuttig advies voor zowel moeders als vaders. De beste manier om geld te verdienen met uw ouderschapsblog is door deel te nemen aan affiliate marketing door de beste producten voor kinderen en ouders te promoten.

Wil je een persoonlijke blog lanceren?

Als je je eigen persoonlijke blog wilt lanceren, kun je dat vrij snel zelf doen. Je hebt een naam nodig voor je blog (domeinnaam), een beste blogplatform (we raden ten zeerste aan om zelf gehoste WordPress te gebruiken) en een webhostingprovider. Al deze stappen zijn heel eenvoudig en u kunt uw blog in een mum van tijd in de lucht hebben.

Eerst moet u uw webhostingprovider kiezen en voor nieuwe bloggers raden we Bluehost aan, een bedrijf dat wereldwijd meer dan 2 miljoen websites beheert. Je krijgt een gratis domeinnaam wanneer u zich bij hen aanmeldt, plus ze bieden een 30-dagen geld terug garantie.

Eerste stap

Klik hier en je komt terecht op de pagina ‘Exclusieve aanbieding’ die is gereserveerd voor onze lezers. Klik vervolgens op “Nu aan de slag”.

Stap een

Tweede stap

We raden aan om te beginnen met het basisplan, omdat u tijd nodig heeft om uw behoeften en opties te bepalen. Het basisplan heeft alles wat een beginner nodig heeft om een ​​nieuwe blog op te zetten. Overweeg later andere plannen wanneer uw blog van start gaat en uw behoeften groter worden.
stap twee

Derde stap

Uw domeinnaam zal een cruciale rol spelen in de toekomstige ontwikkeling van uw blog en daarom is het belangrijk om de tijd te nemen en een goede domeinnaam te bedenken. Zodra u dat heeft gedaan, voert u de naam in de kolom ‘nieuw domein’ in en kiest u uw hoofddomein.
stap drie

Aanbevolen tool:

Typ gewoon het gewenste domein in dit vak “nieuw domein” en BlueHost laat zien of het beschikbaar is of niet. Zo niet, dan krijgt u een lijst met vergelijkbare namen waaruit u kunt kiezen.

Onthoud dat nadat u uw blog heeft gemaakt en uw inhoud bent weggetypt, u ​​zich altijd moet concentreren op uw doelgroep en hun behoeften, zodat u hen echte waarde en kwaliteit kunt bieden, want dat is wat uw blog succesvol zal maken. Zorg ervoor dat je dieper in onze blogsectie duikt en alles leest, want je zult zeker veel nuttige blogtips vinden.

Andere soorten blogs

andere soorten blogs

Bloggers zijn erg creatieve mensen. Naast de meest populaire zijn er nog andere soorten blogs.

Community-blogs

Communityblogs zijn ontworpen om gelijkgestemde mensen bij elkaar te brengen. Deze blogs behandelen meestal de onderwerpen die gelijkgestemde mensen interesseren en bevatten een commentaargedeelte en sterke ondersteuning van sociale media om communicatie te bevorderen.

Blogs zonder winstoogmerk

Blogs zonder winstoogmerk zijn ontworpen om mensen te helpen die actief zijn in non-profitorganisaties. Ze behandelen allerlei soorten onderwerpen, zoals communicatie zonder winstoogmerk, digitale marketing zonder winstoogmerk, fondsenwerving en andere dingen.

Live webcam-blogs

Schrijven over wereldbestemmingen op je blog is één ding, maar ze in een realtime stream aan je publiek laten zien is iets anders.

Live webcam-blogs bevatten ook blogs waarbij makers van inhoud de inhoud niet schrijven, maar mondeling aan het publiek communiceren. In combinatie met livechat is dit type bloggen erg boeiend en kan het ook lucratief zijn.

Live game screencast-blogs

Deze blogs zijn gericht op een doelgroep die geïnteresseerd is in sport en zonder de mogelijkheid om gemakkelijk de games te bekijken die ze willen en hoe ze dat willen. Met streaming-software en uitzendrechten zijn dit soort blogs heel eenvoudig in te stellen.

Blogs van apparaattype

Apparaattype-blogs zijn gericht op technisch onderlegde mensen. Deze blogs bevatten de laatste informatie over de apparaten, hun functies, functionaliteit, enzovoort. Met de snelle ontwikkeling van technologie is het vinden van inspiratie voor onderwerpen geen probleem in deze niche.

Podcast-blogs

Podcast-blogs zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Ze behandelen een reeks onderwerpen, waaronder de meest populaire. Podcasting is een trend en het bewijs zijn zeer bekende blogs die podcasts aan hun standaardaanbod hebben toegevoegd. Er zijn naar schatting 104 miljoen maandelijkse podcast-luisteraars in de VS..

Aanbevolen literatuur: een podcast starten – de definitieve gids voor beginners 2020

Videoblogs

Zelfs met YouTube in de buurt, zijn er nog steeds vloggers die liever hun video’s uploaden en delen op hun eigen website.

Mixen van alle soorten

En tot slot hebben we blogs die een mix zijn van alle soorten die we hierboven hebben besproken. Deze blogs kunnen verschillende onderwerpen behandelen, verschillende demografische groepen targeten en alle soorten mediaformaten bevatten.

Bekijk deze lijst met de beste nicheblogs

Dus hier bij FirstSiteGuide hebben we besloten om u de mogelijkheid te geven om op de hoogte te blijven van de laatste trends in een bepaalde niche.

We hebben vandaag een lijst samengesteld met de verschillende blogs op internet. Kijk wat ze goed doen op hun blogs en kijk of je een manier kunt vinden om het beter te doen! U kunt waardevol inzicht krijgen en daadwerkelijk iets hebben om mee te werken bij het vaststellen van uw nieuwe benadering van bloggen. We hopen dat het je zal inspireren om een ​​uitstekende blog te maken die een aanzienlijk aantal volgers zal trekken die altijd uitkijken naar het lezen van elke nieuwe blogpost die je publiceert.

Copywriting en Writer Blogs
Bedrijfs- en ondernemerschapsblogs

Conclusie

Er zijn zeker veel meer succesvolle blogs die je voor een model kunt gebruiken. De hierboven genoemde zijn enkele van de beste blogvoorbeelden die u zeker zullen inspireren en u helpen de juiste richting te kiezen die u zal leiden naar het succes dat u nastreeft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked