50 beste freelance banenwebsites om werk te vinden en geld te verdienen in 2020

freelance banen belangrijkste


Als u op zoek bent naar online freelance banen om snel geld te verdienen en om het gevreesde dagelijkse woon-werkverkeer te vermijden, dan bent u hier aan het juiste adres! Freelancen kan u helpen langdurige relaties op te bouwen met klanten die u zelfs voor de lange termijn kunnen inhuren voor continu vast werk. Als freelancer kun je profiteren van je interesses en projecten aannemen die je leuk vindt.

Bijwerken: Aangezien regeringen over de hele wereld de verspreiding van COVID-19 proberen te beperken, is thuiswerken niet langer een optie, maar een noodzaak in verschillende industrieën en functies. Veel bedrijven worden getroffen, ervaren vertragingen, veroorzaken complicaties voor hun werknemers of sluiten voorgoed af totdat het hele coronavirusfiasco omver blaast. Het is voor veel mensen steeds moeilijker geworden om rond te komen en te verdienen terwijl ze thuis in quarantaine zijn. Gelukkig biedt freelancen flexibele en externe werkmogelijkheden die werknemers in veel industrieën kunnen helpen die worden beïnvloed door het nieuwe coronavirus. Of je nu bent ontslagen in het licht van deze ontwikkelingen, of je uren zijn verlaagd, het is mogelijk om dat inkomen goed te maken wanneer je begint met freelancen.

Om als freelancer te floreren en een fatsoenlijk inkomen te verdienen, moet je de juiste verbindingen maken, een portfolio opbouwen en je naam bekend maken. Er zijn tal van freelancingsbanen die er zijn, zolang je maar weet waar je moet zoeken. Onderzoek toont aan dat 59% van de bedrijven in de Verenigde Staten een flexibel personeelsbestand heeft, volgens Forbes.

Maar hoe kan men deze online freelancers vinden en uw financiële overleving in deze tijden verzekeren? Het antwoord: op freelance websites! Maar eerst moet je weten wat freelancen is en wat voor soort projecten je kunt scoren op freelance sites.

De 3 beste freelance banenwebsites – mei 2020

AANBEVOLEN
Flexjobs-logoFlexJobs vacaturebank biedt plaats aan meer dan 20.000 vacatures op afstand en freelance.Bezoek
FlexJobs
fiverr-logoFiverr is waarschijnlijk de beste freelance website om je carrière als freelancer te beginnen.Bezoek
Fiverr
logo van solidgigsSolidGigs is een zeer vindingrijk platform voor freelancen met een gemakkelijke zoekbalk.Bezoek
SolidGigs

Inhoudsopgave

 • Dingen die u moet weten voordat u als freelancer begint
 • Algemene freelance vacaturesites
 • Freelance schrijfopdrachten
 • Freelance grafisch ontwerp banen
 • Freelance marketing banen
 • Freelance ontwikkelaar jobs
 • Freelance fotograaf banen
 • Freelance virtuele assistent-banen
 • Freelance video-editor banen
 • Freelance sales banen
 • Freelance klantenondersteuning banen
 • Conclusie

Dingen die u moet weten voordat u als freelancer begint

Wat is freelancen?

Freelancen is wanneer een zelfstandige diensten verleent aan meerdere klanten tegelijk. Het promoot een digitale nomadenlevensstijl terwijl freelancers werken vanuit het comfort van hun huis. Ze kunnen hun werktijden instellen, hun projecten volgen en hun klanten factureren volgens de vastgestelde prijstarieven.

Freelancers vinden werk via de beste freelancingsites of rechtstreeks, zonder het gebruik van bronnen van derden. De freelancer verdient geld per baan of per uur.

Wat zijn freelance websites en hoe werken ze?

Freelancingsites zijn marktplaatsen voor freelance-optredens waar bedrijven en freelancers met elkaar in contact komen en er onderling van profiteren. Op deze freelance zoeksites voor werkgevers kunnen werkgevers vacatures plaatsen waarvoor freelancers biedingen of verzoeken plaatsen. Ze worden aangemoedigd om hun profielen op deze freelancingsites op te bouwen om hun portfolio, vaardigheden en reputatie te laten zien. Ze kunnen geld verdienen door dagelijks geschikte projecten op deze platforms te beveiligen en af ​​te ronden.

Sommige van deze freelanceplatforms bieden gratis abonnementen aan, terwijl andere een commissie of lidmaatschapsbijdrage in rekening brengen. Deze websites zijn geïntegreerd met veilige betalingsopties om ervoor te zorgen dat er voor beide partijen geen obstakels zijn.

Dingen om in gedachten te houden voordat u als freelancer begint

Beginnen als freelancer kan gemakkelijk zijn, aangezien u zich alleen maar hoeft aan te melden bij een freelancingsite en te beginnen met bieden op projecten. Vervolgens moet u de prijzen voor uw services instellen – zo laat u uw waarde aan de wereld zien, dus zorg ervoor dat u dit correct doet.

We hebben een unieke, uitgebreide gids samengesteld over de beste freelance websites om u op weg te helpen. Hier laten we u kennismaken met enkele van de beste freelanceplatforms in de branche, vertellen u hun belangrijkste kenmerken en bespreken we hun prijzen en andere kenmerken. Dit zou je moeten helpen om je freelancecarrière vanaf het juiste platform te starten, afhankelijk van je respectievelijke niche en voorkeur.

Hieronder volgen de beste freelance-sites om uit te kiezen:

Algemene freelance vacaturesites

Algemene freelancingsbanen

Deze freelancingswebsites bieden een breed scala aan freelancertaken op het gebied van schrijven, ontwerpen, webontwikkeling, marketing, verkoop, fotografie en nog veel meer.

Dus als u op zoek bent naar meerdere verschillende freelance online banen die uw horizon verbreden, dan is dit de meest uitgebreide lijst voor u.

FlexJobs

flexjobs

Het is een platform dat niet alleen freelancingsbanen voor beginners biedt, maar ook een hub is voor andere flexibele banen. Met meer dan 50 functiecategorieën variëren de carrières op afstand van instapfuncties tot hoogbetaalde banen op executive niveau van over de hele wereld. Het belooft ook om zwendelvrije en flexibele werkleads te bieden voor op carrière gerichte freelancers op afstand. Op het vacaturebord van FlexJobs Corporation worden momenteel meer dan 20.000 vacatures op afstand en freelance geplaatst, die zijn gecontroleerd op legitimiteit.

Belangrijkste kenmerken:

 • Vermeldingen weergegeven op een goed ontworpen manier
 • Beschikbaarheid van de bedrijfsbeschrijvingen van de meeste werkgevers
 • Bouwt een freelance klantenbestand op

Prijs: FlexJobs brengt $ 14,95 in rekening voor een maand, $ 29,95 voor drie maanden en $ 49,95 voor een jaar

Fiverr

fiverr

Het is waarschijnlijk de beste freelance-website om je carrière als freelancer te beginnen. Met banen vanaf $ 5 per project biedt het platform kleine projecten die u kunt voltooien en uw portfolio kunt opbouwen voor potentiële klanten. De freelancemogelijkheden online op Fiverr kunnen u helpen een portfolio voor een niche op te bouwen en door te gaan naar belangrijkere projecten.

Belangrijkste kenmerken:

 • Biedt gratis cursussen aan om je vaardigheden uit te breiden
 • Stuurt betalende klanten
 • U hoeft niet op klanten te bieden

Prijs: Fiverr brengt freelancers in rekening tussen $ 5,00 en $ 995,00 per baan, afhankelijk van het project

SolidGigs

SolidGigs

Het is een zeer vindingrijk platform voor freelancen en werken op afstand met een gemakkelijke zoekbalk. Het bespaart tijd – door freelance vacatures te doorlopen en de meest relevante te kiezen – op basis van uw expertise. Dus als u een druk persoon bent, kan SolidGigs uw favoriete website worden voor freelance werk.

Belangrijkste kenmerken:

 • Online bronnenbibliotheek met cursussen, interviews, sjablonen
 • Stuurt 2% van de beste freelance-optredens die beschikbaar zijn

Prijs: $ 19 / maand

Bezoek SolidGigs voor meer informatie >>

Upwork

Upwork

Upwork is ontstaan ​​als gevolg van een fusie tussen twee toonaangevende platforms voor freelance werk online: oDesk en Elance. Het biedt freelancemogelijkheden in een breed scala aan niches – voor allerlei soorten freelancers online. Om projecten aan te trekken, moeten freelancers hun werkportfolio, profiel, beoordelingen en biedprijzen opbouwen. Upwork zal dan de juiste match voor u vinden via de krachtige zoekmachines die worden gebruikt met verschillende filters. Het heeft voor elk wat wils, variërend van korte of lange termijn projecten tot basis- of expertbanen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Efficiënt zoeken
 • Veilige betalingen
 • Nauwkeurige facturering

Prijs: Upwork brengt 20% in rekening voor de eerste $ 500 verdiend door een klant, 10% voor levenslange facturering tussen $ 500 en $ 10.000, en 5% voor levenslange facturering voor projecten ter waarde van meer dan $ 10.000

Toptal

toptal

Het is het meest concurrerende platform dat belooft de top 3% freelancers van over de hele wereld in dienst te nemen. De freelancers moeten een screeningstest doorstaan ​​en als u eenmaal bent geslaagd voor de test, biedt deze zekerheid over de beste projecten van geweldige klanten. Bekende bedrijven zoals Zendesk en Airbnb huren freelancers in van deze freelance jobsite, wat aantoont dat de concurrentie op dit platform erg hoog is, maar er wordt ook een eerlijke vergoeding toegekend. Zodra u deel gaat uitmaken van de gemeenschap van Toptal, maakt u een aantal zeer belangrijke verbindingen die u een aantal winstgevende projecten zullen opleveren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snel plaatsingsproces
 • Gratis proefbeleid van twee weken

Prijs: Startprijs van $ 60

CloudPeeps

cloudpeeps

Het is een alles-in-één platform dat de online freelancegemeenschap met de markt verbindt en beide aanmoedigt om zaken te doen. Leden kunnen hun tarieven en freelance online banen instellen per categorie, soort werk of via het salarisbereik. Heb je een indrukwekkend portfolio en wil je meer ervaring opdoen, dan is CloudPeeps het beste platform voor jou. Vanwege hun exclusiviteit is het misschien moeilijk om lid te worden, maar als je eenmaal bent geregistreerd, is het vrij eenvoudig om freelancemogelijkheden te krijgen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snelle betaling
 • Foutloze processen
 • Werkvriendelijk op afstand

Prijs: CloudPeeps Standard voor $ 9 / maand, terwijl CloudPeeps Plus voor $ 29 / maand

Inderdaad

inderdaad

Het is de nummer één jobwebsite ter wereld, die maandelijks meer dan 250 miljoen bezoekers ontvangt. Het geeft prioriteit aan externe werkers en freelancers door hen gratis toegang te geven tot het zoeken naar werk, hen in staat te stellen cv’s te plaatsen en onderzoek te doen naar bedrijven. De website is zeer gemakkelijk te gebruiken en u kunt op het platform veel vacatures op afstand vinden. Met zo’n hoge populariteit van dit platform, zal elke freelancer of externe jobwerker zeker iets vinden volgens zijn vaardigheden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ingebouwde online cv-builder
 • Grootschalige verhuur
 • Job alert-e-mails

Prijs: $ 5 / dag voor gesponsorde vacatures

Freelancer

freelancer

Het is de grootste online freelance banenmarkt met meer dan 32 miljoen geregistreerde gebruikers – wat betekent dat veel bedrijven de website gebruiken om hun werk uit te besteden. Het biedt een verscheidenheid aan freelance-banen, waaronder software- en applicatie-ontwikkeling, schrijven, digitale marketingdiensten, enz. Het enige wat u hoeft te doen is een profiel aan te maken en te gaan bieden op de banen die u wilt!

Belangrijkste kenmerken:

 • Talloze projecten op één platform
 • Goedkoopste commissietarieven

Prijs: 10% voor vaste uurprojecten, 20% voor diensten en 15% projectkosten

Bezoek Freelancer voor meer informatie >>

Goeroe

goeroe

Guru helpt u bij het maken van een profiel dat uw ervaring en vaardigheden perfect weergeeft – om uw kansen op contact met een werkgever te vergroten. Ze hebben een enorme hoeveelheid freelance vacatures die elke dag vanuit verschillende branches worden bijgewerkt.
Het is de meest eenvoudige freelancingswebsite die er is met een interactieve interface waarmee freelancers probleemloos door de banen kunnen bladeren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteunt transacties via meerdere betalingsmethoden
 • Uitgebreide reeks functiecategorieën
 • Gestroomlijnd projectproces

Prijs: $ 29,95

Freelance schrijfopdrachten

Freelance schrijfopdrachten

Freelance schrijven vanaf nul beginnen kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Het internet is een grote freelance schrijfmarkt, maar het kan moeilijk zijn om een ​​legitieme baan te scheiden van een oplichterij.

Daarom hebben we, om u te helpen een aantal freelance schrijfconcerten van hoge kwaliteit online te krijgen, een uitgebreide lijst gemaakt van de beste freelance schrijfwebsites.

Contena

contena

Het is een van de beste freelance schrijfsites vanwege het aantal schrijfopdrachten dat beschikbaar is voor redacteuren, schrijvers en makers van inhoud. Ze bieden een mix van freelance en externe vacatures. Bovendien helpt Contena freelancers om banen te vinden op basis van hun niche door de resultaten te beperken tot de meest winstgevende schrijfcategorieën. Je kunt freelance schrijfopdrachten over technologie, onderwijs, welzijn, financiën, schoonheid en vele andere industrieën doen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Effectieve trainingen
 • Bemiddelingsdiensten
 • Klantenservice

Prijs: $ 500 / jaar voor Gold-lidmaatschap en $ 800 / jaar voor Platinum-lidmaatschap

Bloggen Pro

bloggingpro

Deze freelance schrijfwebsite biedt ook vacatures op afstand in verschillende categorieën, zoals bloggen, schrijven van inhoud, journalistiek, proeflezen of technisch schrijven. Ze verzamelen de beste online schrijfopdrachten en maken het gemakkelijk om freelancers te zoeken. Als u dus geld wilt verdienen met uw schrijfvaardigheid, houdt u een paar voorbeelden bij de hand wanneer u solliciteert via Blogging Pro.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geef tips om u te helpen uw blog te laten groeien
 • Veel schrijven op afstand

Prijs: $ 30 voor 30 dagen

Skyword

hemelwoord

Het is een belangrijk contentmarketingplatform dat bekend staat om het bieden van consistente freelance schrijfmogelijkheden. Klanten gebruiken dit platform om verbinding te maken, hun inhoud op de website te plaatsen en relaties te onderhouden met de freelancers waaraan ze hun werk uitbesteden. De mensen achter Skyword bladeren door de geplaatste vacatures en matchen de behoeften van de klant met een schrijver. De schrijver wordt vervolgens uitgenodigd om aan het project van de klant te werken en ze mogen zelfs op tijd aan meerdere projecten werken. Het freelance vacaturebord van Skyword is niet alleen beperkt tot Amerikaanse of Engelstalige bedrijven, het ondersteunt meer dan 13 talen en klanten uit meer dan 27 landen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Freelancers kunnen verbinding maken met merkbare klanten
 • Verscheidenheid aan schrijfopdrachten
 • Prijs tarieven beter dan andere freelance schrijfwebsites

Prijs: Niet verstrekt door de website

Freelance schrijven

Freelance schrijven

Het is het grootste platform voor freelance schrijfopdrachten dat uit het grootste aantal schrijfoptredens bestaat – zelfs meer dan Indeed of Craigslist. Via deze freelance site krijg je de kans om samen te werken met enkele van de grootste namen op de markt zoals Netflix, Facebook en Adobe. Afgezien van vacatures, biedt het freelancers de kans om deel te nemen aan het schrijven van wedstrijden en beloningen te verdienen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geschikt voor schrijvers van alle ervaringsniveaus
 • Gemakkelijke zoekfilters
 • Scherpe tarieven

Prijs: Vrij

Vrijheid met schrijven

vrijheid met schrijven

Met een goede pitch ben je er zeker van dat je projecten wint die heel goed betalen via dit platform. Het biedt een geselecteerd aantal freelance schrijfmogelijkheden die regelmatig via een e-mail worden verzonden. Op dit platform vindt u veel contentopdrachten over journalistiek, essays, blogs en fictie schrijven.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis abonnement
 • Baan variatie

Prijs: Vrij

PubLoft

publoft

Het is een freelance schrijfplatform dat betrouwbare klanten – zonder de noodzaak van interactie – met hen te voorzien. Deze schrijfwebsite zorgt ervoor dat de freelancer zich kan concentreren op de klus en zich geen zorgen hoeft te maken over het omgaan met of het beheren van klanten. Om PubLoft te betreden, moet je een formulier invullen en een aantal tests doorstaan, waarna je toegang krijgt tot een groot aantal opmerkelijke klanten die je rechtmatig zullen betalen op basis van je inspanningen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Probleemloze schrijfconcerten zonder interactie met de klant
 • Tweewekelijkse betalingen

Prijs: Vanaf $ 150 / post

Inderdaad

Inderdaad

Het is het grootste contentmarketingplatform dat werkt met grote bedrijven zoals Google, Walmart, Marriott en nog veel meer. Contently helpt freelancers om contentopdrachten te scoren en hun portfolio te verbeteren. Het is een high-end bureau dat u rechtstreeks met de klanten verbindt voor freelance schrijfmogelijkheden. U hoeft alleen maar een opvallend platform te bouwen en te plaatsen dat door het accountmanagementteam wordt geselecteerd voor toekomstig werk.

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudig te volgen workflow
 • Transparantie van betalingen

Prijs: $ 50.000 tot $ 200.000 per kwartaal

Freelance grafisch ontwerp banen

Freelance ontwerp banen

Als je gezegend bent met het talent om een ​​freelancercarrière na te streven als grafisch ontwerper – maar niet weet waar je moet beginnen – ben je hier aan het juiste adres.

Er zijn talloze freelance vacaturesites die freelance ontwerptaken bieden, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor verschillende soorten freelancers. We hebben hier een lijst met freelance websites voor grafisch ontwerp en hun unieke kenmerken samengesteld.

Behance

Behance

Het is ‘s werelds grootste creatieve netwerk voor ontwerptaken, dat een platform biedt voor grafisch ontwerpers om hun talenten te laten zien. Het is niet strikt een freelancerende jobsite, maar stelt de ontwerpers in staat hun werk te delen – gezien door potentiële klanten. U kunt door de afbeeldingsportfolio’s vegen die door creatieve ontwerpers zijn gepost en een bericht sturen naar de ontwerper wiens werk u het leukst vindt. Als freelancer kunt u uw portfolio ook rechtstreeks op het vacaturebord van de website plaatsen, waardoor u toegang krijgt tot een groot aantal creatieve ontwerpers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Projecten zichtbaar voor een groot publiek
 • Sla het werk van je favoriete ontwerper op
 • Maatwerk

Prijs: $ 399 / maand voor één vacature

99 ontwerpen

99Ontwerpen

Dit platform is de beste freelance site voor grafisch ontwerpers om hun vaardigheden te demonstreren en te verkopen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn 99 ontwerpen voor freelancers die klanten kunnen helpen met meer dan 90 verschillende ontwerptypen zoals visitekaartjes, bestemmingspagina’s of websites, enz. Het werkt op een andere manier dan de meeste andere freelance ontwerpwebsites, zoals de klanten publiceren een wedstrijd en de ontwerpers moeten hun werk indienen dat later door klanten wordt geselecteerd.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis ontwerpadvies van het klantenserviceteam
 • Een vlotte ervaring voor beide partijen

Prijs: Pakketten beginnen vanaf $ 399

Bezoek 99 Designs voor meer informatie >>

Dribbelen

Dribbelen

Het is ‘s werelds toonaangevende platform voor freelance ontwerpers en biedt mogelijkheden voor werken op afstand en freelance banen voor webdesign. Het grootste voordeel van dit platform is dat het andere ontwerpers en potentiële klanten in staat stelt u feedback te geven over uw werk.
Je kunt op deze website echt werk van hoge kwaliteit vinden van spraakmakende klanten, waaronder bedrijven zoals Buffer, Zendesk en Tinder. Naast het zoeken naar freelance banen online voor beginners, krijg je ook de kans om je portfolio te ontwikkelen en voorbeeldwerken toe te voegen die potentiële klanten kunnen zien.

Belangrijkste kenmerken:

 • Enorme gemeenschap om mee om te gaan
 • Verbluffend en gebruiksvriendelijk platformontwerp
 • Krijg feedback van ontwerpers

Prijs: Dribbble Pro kost $ 12 per maand

Envato Studio

Envato Studio

Het is een freelance ontwerpwebsite die populair is voor logo-ontwerpen en WordPress-thema-aanpassingen. Het is een enorm platform voor ontwerpers, die door bedrijven zijn uitgekozen. Envato Studio is een eenvoudig te gebruiken website waar freelancers goede kansen kunnen vinden en knappe betalingen kunnen ontvangen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijk platform
 • Goede uitbetaling
 • Vlotte communicatie tussen freelancers en klanten

Prijs: Vanaf $ 5

Design Crowd

Design Crowd

Het is een online ontwerpmarkt die meerdere grafische ontwerpdiensten aanbiedt. De website heeft een kleiner klantenbestand dan 99 ontwerpen. Of de bedrijfseigenaren houden ontwerpwedstrijden om de freelance ontwerpers toe te staan ​​hun werk in te dienen en ze vervolgens te selecteren, of ze nemen contact op met een ontwerper van hun keuze. Deze freelance designersite biedt een uniek platform waar freelancers hun talenten kunnen tonen, contacten kunnen leggen en portfolio’s kunnen opbouwen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geweldige klantenservice
 • Korte doorlooptijd
 • Deskundige ontwerpers

Prijs: $ 99 – $ 1100

Crowdspring

Crowdspring

Het is een online freelance marktplaats waar u aangepaste logo-ontwerpen, website-ontwerpen, illustraties en industriële ontwerpprojecten kunt vinden. Freelancers tonen hun ontwerpmogelijkheden door deel te nemen aan wedstrijden georganiseerd door zakelijke professionals. Je kunt ook individuele projecten vinden op het platform als je niet aan wedstrijden deelneemt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Makkelijk aanmelden
 • Gratis registratie

Prijs: $ 399 voor het zilveren pakket enzovoort

Freelance marketing banen

Freelance marketing banen

Als je een fan bent van sociale media of graag boeiende content maakt, maar freelancewerk vanuit huis wilt doen, zijn freelance marketingtaken iets voor jou.

Meer bedrijven geven er nu de voorkeur aan mensen in te huren voor werk op afstand via freelance vacaturesites. Het enige dat u nodig heeft, is een pc en internettoegang.

Mensen per uur

Mensen per uur

Het freelance marketingplatform is voor SEO-enthousiasten, software-ingenieurs en creatieve individuen die hun geluk willen beproeven in de freelance wereld. De freelancer brengt een bod uit op een taak en als deze wordt geselecteerd, wordt het project beveiligd door de freelancer. Om freelancers tegen nepklanten te beschermen, brengt de website een vooruitbetaling voor taken in rekening. Dit minimaliseert het risico op eventuele geschillen tussen de opdrachtgever en de freelancer.

Belangrijkste kenmerken:

 • Professionele klanten om mee samen te werken
 • Stel uw eigen tarieven in

Prijs: 3,5% tot 5% commissie

Remotive

Remotive

Het is een tweemaandelijkse nieuwsbrief voor werknemers op afstand en voor individuen die op zoek zijn naar online marketing freelance werk. Naast banen geeft het tips over hoe u kunt worden aangenomen voor banen op afstand en hoe u een digitale nomadenlevensstijl kunt leiden. De vacatures zijn gecategoriseerd en helpen u de specifieke vacature te vinden waarnaar u op zoek bent met de sociale media-gegevens en contactgegevens van het bedrijf.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Effectieve begeleiding bij werken op afstand

Prijs: Vrij

Aquent

Aquent

Het is een bekroonde freelancer-website waarvan bekend is dat deze goedbetaalde banen biedt aan marketing freelancers. Aquent neemt echter liever freelancers in dienst met meer dan twee jaar ervaring. Maar pas afgestudeerden zijn ook welkom om onbeperkte banen op het platform te verkennen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Begeleidt de freelancer bij het instellen van een prijsklasse
 • Persoonlijke service
 • Talentbeloningen

Prijs: 30% conversiekosten voor elke freelancer

Freelance ontwikkelaar jobs

Freelance ontwikkelaarsbanen

Freelancen voor ontwikkelaars kan een droomkans zijn – als ze de 9 – 5 sleur beu zijn. Ze kunnen vrij de banen kiezen waarin ze geïnteresseerd zijn, met flexibele uren die het beste bij hen passen.

Maar het probleem doet zich voor wanneer ze niet weten waar ze werk kunnen vinden. Om u te helpen erachter te komen wat het beste voor u is, hebben we een lijst samengesteld met de beste freelance-websites voor ontwikkelaars.

Lorem

asklorem

Het herbergt een netwerk van bekwame webontwikkelaars en ontwerpers met opmerkelijke recensies op Facebook, ProductHunt en Reviews.io. Het stijgt als een van de grootste platforms voor freelance website-ontwikkelaars die u ook kunnen helpen bij het bouwen van een Shopify-winkel of een nieuwe WordPress-site. De belangrijkste attractie van de freelance ontwikkelaarswebsite is dat er geen maandelijkse vergoeding is voor freelance banen en dat de optredens goed worden betaald. Alle freelance webontwikkelaars worden door de website gecontroleerd voordat ze aan het platform kunnen werken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snelle communicatie
 • Kwaliteit professionele ervaring
 • Uitzonderlijke klantenondersteuning

Prijs: Geen maandelijkse kosten, betalingen beginnen vanaf $ 25 tot $ 250

Gun.io

Gun.io

Het is een freelance vacaturesite die speciaal is ontworpen voor freelance webontwikkelaars. De webontwikkelaars van Gun.io werken samen met industriereuzen zoals Tesla, Cisco en nog veel meer. De freelance ontwikkelaarswebsite controleert zowel het bedrijf dat mensen inhuurt die thuis werken als de externe werknemers die een bod op die baan plaatsen. Het doorlichten gebeurt op basis van technische expertise en het ervaringsniveau van een persoon. De freelancers die aan de criteria voldoen, worden geverifieerd en kunnen dan één-op-één met klanten werken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Heeft de meest gewilde talenten op de website
 • Begeleidt de freelancer tot aan de voltooiing van een project
 • Zorgt ervoor dat bedrijven waarde krijgen voor wat ze betalen

Prijs: $ 75 tot $ 150 / uur

Gigster

Gigster

Het is een freelance ontwikkelaarswebsite in Silicon Valley waar geselecteerde apps op maat worden ontworpen en ontwikkeld. Veel technologiebedrijven gebruiken hun werk via het platform om hun activiteiten te stroomlijnen. Gigster is voor individuen met kennis en ervaring in het veld. Ze huren dergelijke freelancers in via een screeningproces, waarbij ze AI gebruiken om freelancers te matchen met projecten.

Belangrijkste kenmerken:

 • Topklasse ontwikkelaars
 • Snel projectproces
 • Rapporteert de klanten over de voortgang

Prijs: Apps voor verschillende prijzen kunnen ongeveer $ 52.000 kosten

Talentenkast

Talentenkast

De freelance ontwikkelaarswebsite stelt freelancers in staat om voor spraakmakende klanten te werken en biedt hen hoogwaardige freelance banen online. De freelancer moet een profiel aanmaken en een portfolio bijhouden met hun ervaringsniveau, expertisegebied en vaardigheden. Er zijn een aantal banen beschikbaar op deze freelance vacaturesite waar de klanten het profiel van de freelancer bekijken. De websites die via het platform zijn ontworpen, hebben alle essentiële kenmerken van een moderne website en helpen bedrijven bezoekers om te zetten in klanten.

Belangrijkste kenmerken:

 • Bouwt uw digitale cv op
 • Elke freelancer kan zich aanmelden

Prijs: Gratis voor freelance werkzoekenden

Codeerbaar

Codeerbaar

Het is een van de beste freelance ontwikkelaarswebsites die speciaal is toegewijd aan WordPress-ontwikkelaars over de hele wereld. De klanten hoeven de freelancers niet te controleren, in plaats daarvan doet het algoritme van de website het werk voor hen. Als freelancer hoef je alleen maar een aantrekkelijk profiel te maken, op projecten te bieden en hoogwaardige website-ontwerpen te leveren. U kunt een concurrerende prijs instellen en meer projecten krijgen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Exclusief WordPress-ontwikkelaarsplatform
 • Geen biedingen voor werk

Prijs: $ 70- $ 120 / uur

Freelance fotograaf banen

Freelance fotograaf Jobs

De meeste fotografen geven de voorkeur aan freelance banen vanuit huis of op contractbasis. Hoewel ze geen regelmatig salaris ontvangen, is het gewoon te lonend om de kost te verdienen met fotografie.

Als je het rijk van freelance fotografie wilt betreden en je hebt al alle spullen gekocht, uren besteed aan fotograferen en uiteindelijk een indrukwekkend portfolio gemaakt – maar je kunt geen optredens vinden om te beginnen?

We zijn hier om u te helpen freelance fotografie banen online te vinden op een aantal van de beste online vacaturesites.

Craigslist

Craigslist

De website biedt freelance-optredens en werk op afstand voor fotografen die op een leuke manier hun portfolio willen opbouwen. Je kunt nationale freelance vacatures vinden voor langdurig of tijdelijk werk, die toegankelijk zijn via het fotografie-vacaturebord van de website. Het is absoluut gratis voor iedereen, maar u moet de vacatures die u selecteert, verifiëren. Anders dan dat, kunt u tal van banen op afstand vinden en regelmatig geld verdienen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Perfect voor beginnende freelancers
 • Persoonlijke ervaring

Prijs: Gratis voor werkzoekenden

Airbnb

Airbnb

De website huurt freelance fotografen op contractbasis, wat voornamelijk vastgoedfotografie vereist voor hun locaties. Ze zijn uiterst kieskeurig over de kwaliteit van afbeeldingen die ze op de website plaatsen. Om te solliciteren, moet u een sterk portfolio hebben om uw werk in overweging te nemen. Airbnb verwacht ook hoogwaardige beeldverwerking van de freelancer – dus een fotograaf moet over alle benodigde vaardigheden beschikken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Knappe betalingen
 • Kans om mensen te ontmoeten en leuke plekken te zien

Prijs: $ 95- $ 125 per aanbieding

Fotografie Jobs Central

Fotografie Jobs Central

Via de fotografie-vacaturesites op de website kunnen freelancers zich richten op enkele van de beste klanten. Het werkt als een brug tussen werkgevers en freelance werkzoekenden, waar ze kunnen genieten van onbeperkte vacatures met 24/7 klantenservice. Bovendien belooft het freelance banen in uw vakgebied en neemt het geen onervaren personen aan, wat het voor bekwame professionals gemakkelijker maakt om meer projecten te beveiligen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis deelname
 • Banen beschikbaar in uw regio

Prijs: Vrij

Journalistiek Jobs

Journalistiek Jobs

Deze freelance site voor het zoeken naar werk wordt geprezen in honderden publicaties zoals The New York Times en The Wall Street Journal. Het omvat voornamelijk banen uit de media-industrie en biedt loopbaanadvies en mediabronnen. Het platform biedt alle freelance fotografen een goede kans om hun carrière een kickstart te geven. Het herbergt grote mediabedrijven zoals ESPN, National Geographic, CNN en nog veel meer op zijn platform.

Belangrijkste kenmerken:

 • Hervat databasetoegang
 • Biedt alle soorten mediataken

Prijs: $ 100 voor een enkele vacature

Fotografie banen online

Fotografie banen online

Het verschilt een beetje van andere freelance-websites, omdat u hiermee uw foto’s kunt plaatsen in plaats van op een baan te bieden. Het werkt eerder als een portfoliobouwer dan als een freelance jobboard, waarvoor u een maandelijks bedrag moet betalen. In plaats van freelance-projecten te selecteren, moet je foto’s kunnen maken waar je je het meest comfortabel en gepassioneerd over voelt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geeft u een idee van de fotografiemarkt
 • U kunt uw fotologboeken gebruiken

Prijs: $ 27 per maand

Freelance virtuele assistent-banen

Freelance virtuele assistent-banen

Als u vanuit het comfort van thuis als een virtuele assistent wilt werken, kunt u mensen helpen met gegevensinvoertaken, beheer van sociale media of klantenservice. Alles wat je nodig hebt zijn uitzonderlijke organisatie- en communicatieve vaardigheden om te beginnen met werken.

Hier is een complete lijst van de beste freelance websites die je kunnen helpen om goede optredens te vinden als virtuele assistent.

Zeker

Zeker

Dit is een uitsluitend op afstand gebaseerde, op het werk gebaseerde website die een virtuele assistent inhuurt voor de taken van verschillende klanten, waaronder leidinggevende assistentposities, webspecialisten en boekhouders. De banen op afstand zijn toegankelijk via de website en via Indeed en Glassdoor. Aanvragers moeten een wervingsproces doorlopen dat meerdere interviews omvat en het hele proces duurt ongeveer vier tot vijf weken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Goede bedrijfscultuur
 • Freelance mogelijkheden op basis van jouw expertise

Prijs: $ 25 / uur

Zirtual

Zirtual

Het is een afgelegen jobsite waar je fulltime kunt werken, maar ook freelancers inhuurt voor verschillende projecten. De website huurt virtuele assistenten in en wijst ze toe aan hun gewaardeerde klanten voor specifieke taken. Hierdoor kunnen de klanten kwaliteitsassistenten kiezen en hun bedrijf opschalen met de extra hulp. Het omvat verschillende categorieën van virtueel assistentwerk zoals gegevensinvoer, marketing, bedrijfsondersteuning en website-onderhoud.

Belangrijkste kenmerken:

 • Efficiënte toegankelijkheid
 • Potentieel voor hoge winst

Prijs: Beginnend vanaf $ 398 / maand

Tijd enz.

Tijd enz.

Tijd enz. Zit al meer dan 10 jaar in de branche, wat hun geloofwaardigheid bewijst. De website is ook te zien geweest op Forbes, Telegraph en The Guardian. Het biedt tal van online freelance-banen aan virtuele assistenten die een moeilijk selectieproces doorlopen. De freelancers gaan aan de slag met een team van experts uit de Time Etc-community onder een toegewijde accountmanager.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis proefperiode
 • Toegang tot honderden opmerkelijke klanten

Prijs: Vanaf $ 25 / uur

Amazon Mechanische Turk

Amazon Mechanische Turk

Het is een van de beste freelance-websites om snel banen voor virtuele assistenten te vinden. Enkele van de populaire banen voor virtuele assistenten zijn onder meer het maken van inhoud, het organiseren van lijsten, het verzamelen van gegevens en het ontvangen van feedback van de klanten van het bedrijf.

Belangrijkste kenmerken:

 • Diverse taken beschikbaar
 • Ondersteuningsforums van derden

Prijs: Een commissie van 20% op alle freelancediensten

VA-netwerken

VA-netwerken

Het is een freelance vacaturebank voor virtuele assistenten die ook voor hen als een tool voor sociaal netwerken werkt. U hoeft niet op de website te bieden, in plaats daarvan wordt u gekoppeld aan een geïnteresseerde klant op basis van uw vaardigheden en expertise. Meer dan de helft van de berichten op de website is voor virtuele assistent-banen. Het platform biedt ook begeleiding aan freelancers die op zoek zijn naar werk. Het is een goede website als je freelance werk vanuit huis zoekt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis lidmaatschap
 • Kom in contact met experts uit de branche

Prijs: $ 35 / uur

Mooie handen

Mooie handen

Deze freelance website huurt virtuele assistenten in voor een verscheidenheid aan dagelijkse zakelijke taken, zoals bellen, afspraken maken, gegevens invoeren, enz. Om in de gemeenschap te komen moet je een snelle internetverbinding hebben en goed bekend zijn met de verschillende software. Het grootste voordeel van de website is dat deze zelfs leidinggevende functies biedt voor een virtuele assistent met knappe uitbetalingen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Flexibele werktijden
 • Verschillende banen beschikbaar

Prijs: $ 29,99 voor 5 verzoeken per maand

Freelance video-editor banen

Freelance Video Editor Jobs

Een video-editor kan een zeer lonende carrière zijn, vooral als je thuis aan het werk gaat. Freelancers genieten meer van het werk met flexibele uren en de vrijheid om het project te kiezen waaraan ze willen werken.

Of je nu een ervaren video-editor bent of net begint, je moet deze video-freelance-websites bekijken.

Mandy

Mandy

De freelance banenwebsite is een zeer bekend platform voor videoproductie en bewerkingsdiensten. Hoewel het perfect klinkt, is de concurrentie erg groot en herbergt het duizenden andere video- en filmprofessionals – dus je zou een goed portfolio moeten hebben om freelancemogelijkheden te doen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gratis proefperiode
 • Beschikbaarheid van professionele banen

Prijs: abonnementskosten beginnen bij $ 19,39 per maand

Productiehub

Productiehub

Het is de toonaangevende freelance en externe website voor videoproductie. Het is behoorlijk beroemd geworden omdat veel bekwame professionals via het platform banen hebben gevonden bij grote televisienetwerken en studio’s. Het is een goede website voor zowel de productiebedrijven als voor de freelancers op afstand om hun carrière een vliegende start te geven met parttime of fulltime banen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Een uitgebreide database van klanten
 • Volop stagemogelijkheden

Prijs: Het lidmaatschap begint vanaf $ 4,99 / maand

Motionograaf

Motionograaf

Het is de freelance en externe vacaturesite met de best beschikbare banen op het gebied van filmmaken, animatie en visuele effecten. Sommige van de banen omvatten een generalist, een ontwerper van bewegende beelden en een specialist in visuele effecten.

Belangrijkste kenmerken:

 • Werk samen met beroemde animators, ontwerpers en artdirectors
 • Ideaal voor mensen met verschillende vaardigheidsniveaus en ervaring

Prijs: $ 129 voor standaardposten gedurende 30 dagen

Creatieve koe

Creatieve koe

Het is een forum met richtlijnen en tips voor het oplossen van problemen met software en onderwijs. De community van de website bevat deskundige redacteuren die freelancers helpen meer vaardigheden te verwerven. Om freelance werk op de website te vinden, hoeft u alleen maar een videospoel op uw profiel te plaatsen en een aanvraag voor beschikbare videobewerkingsopdrachten in te dienen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gidsen over het gebruik van complexe software
 • Mentorschap van ervaren video-editors

Prijs: Varieert voor verschillende vaardigheidsniveaus

Assemble.tv

Assemble.tv

Het is een georganiseerd en systematisch platform waarmee zeer creatieve individuen met bekende merken kunnen werken en contact kunnen maken met het meest ingenieuze talent. Hun talentpool bestaat uit regisseurs, copywriters, fotografen en video-editors, enz. Om deel uit te maken van hun creatieve netwerk, moeten freelancers een screeningproces doorlopen en de door hen gestelde normen doorstaan. U moet een gratis aanvraag indienen en als u op de shortlist en geselecteerd staat, kunt u deel uitmaken van de community van de website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Maak contact met opmerkelijke personen uit de branche
 • Werk aan projecten waar je een passie voor hebt

Prijs: Varieert van project tot project

Freelance sales banen

Freelance verkoop banen

Freelance-vacaturesites bieden u een unieke kans om freelance-optredens te krijgen die anders moeilijk te landen zijn. Ze huren het toptalent in voor felbegeerde projecten en kunnen je carrière helpen versnellen. Het enige dat u hoeft te doen, is een verkoopportfolio samenstellen en u registreren bij de top freelance verkoopsites die hieronder worden vermeld.

Zip Recruiter

Zip Recruiter

Dit is de beste rekruteringswebsite die mensen met de juiste ervaring vindt en hen matcht met de meest compatibele baan. Veel industriereuzen gebruiken het platform om freelancetalent in te huren. De freelancers moeten solliciteren door een profielformulier in te vullen, waarna ze de freelance vacatures kunnen bekijken en kunnen solliciteren op alles wat ze interessant vinden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Nieuwe taakmeldingen
 • Nieuwsbrieven

Prijs: Gratis proefperiode van vier dagen, waarna maandelijkse abonnementskosten in rekening worden gebracht

rode Hoed

rode Hoed

Een andere wervingswebsite die freelancers inhuurt en ook enkele van de beste externe banen biedt – om klanten te helpen ideale kandidaten te vinden voor werk, voornamelijk voor de verkoopafdeling. Als u denkt dat u over de vereiste vaardigheden en ervaring beschikt om als vertegenwoordiger voor een opmerkelijk bedrijf te werken, is Red Hat het juiste platform voor u.

Belangrijkste kenmerken:

 • Doorgroeimogelijkheden
 • Collaboratieve en flexibele omgeving

Prijs: Varieert afhankelijk van het maandelijkse abonnementspakket dat u kiest

Sla de rit over

Sla de rit over

Een banenwebsite die enkele van de beste banen op afstand en freelance-optredens in de verkoop biedt. Het platform maakt het zoeken naar werk heel eenvoudig door middel van het geavanceerde controlesysteem. De externe taken zijn gecategoriseerd en zijn toegankelijk via datum-, relevantie- of locatiefilters. De website heeft ook externe banen van andere wervingswebsites, waardoor sollicitanten gemakkelijk kunnen kiezen uit alle beschikbare opties.

Belangrijkste kenmerken:

 • Vereenvoudigt het proces om de beste externe taken te vinden
 • Vereist geen registratie

Prijs: Vacatures zijn geprijsd op $ 79, terwijl het abonnement gratis is

Freelance klantenondersteuning banen

Freelance banen voor klantenondersteuning

Als je een natuurlijke probleemoplosser bent en goed met mensen omgaat, maar je haat het om elke dag naar het werk te rijden, dan kun je aan je freelance-carrière beginnen als medewerker van de klantenservice.

Om aan de nieuwe carrière te beginnen, zijn hier enkele freelancersites die banen bieden op het gebied van klantenondersteuning.

We werken op afstand

We werken op afstand

Het is een externe vacaturesite die vacatures plaatst waarvoor u niet aanwezig hoeft te zijn. Het is een van de eerste vacaturesites op afstand die vandaag de dag nog steeds het meest bezochte platform voor taken op afstand is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Verscheidenheid aan beschikbare banen
 • Eenvoudig te navigeren

Prijs: $ 299 per vacature gedurende 30 dagen

Virtuele roepingen

Virtuele roepingen

De externe jobwebsite biedt de beste vacaturebank voor werken op afstand met meer dan 10.000 bedrijfsvermeldingen die geschikt zijn voor telewerkers. Als u zich registreert op Virtual Vocations, zal de telewerken-jobsite u e-mails sturen wanneer vacatures overeenkomen met uw expertise.

Belangrijkste kenmerken:

 • Goede jobfilters
 • Banen voor alle ervaringsniveaus

Prijs: Een maandelijks abonnementsgeld van $ 15,99 voor gebruikers

Conclusie

Als freelancer of externe werknemer kunt u de baan kiezen die het beste bij u past. Met freelance-banen kunt u een flexibel schema aanhouden, zodat u geld kunt verdienen en tegelijkertijd uw verantwoordelijkheden kunt dragen.

Deze gids staat vol met informatie over enkele van de beste freelancersites die u kunnen helpen bij het vinden van uw volgende freelanceklus. Het begint allemaal met wat introspectie om je sterke punten te ontdekken – en te beslissen of freelancen of een externe taak jouw roeping is!

We raden u aan freelance vacaturesites te kiezen die aan uw behoeften voldoen en waarmee u iets kunt doen waar u een passie voor heeft. Succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map