20 redenen waarom u een blog moet starten (voor zaken en plezier)

waarom-start-een-blog


Wat is een blog en waarom zou je er een beginnen? Er zijn veel redenen waarom je je blog zou moeten hebben. Dit artikel gaat in op twintig manieren waarom iedereen zijn of haar blog zou moeten hebben. Voor sommigen van ons is er niets bevredigender dan het werk van een droom. Of het nu gaat om techniek, kunst, biologie of een andere drager die je hebt gekozen. Maar sommige mensen zullen je vertellen dat niets zo bevredigend is als een fulltime blogger!

Bloggen verbetert en vormt je karakter. Het geeft je ook voldoening en in sommige gevallen financiële stabiliteit.

Hier zijn twintig redenen waarom je hunkert naar het starten van een blog:

Bloggen voor plezier

1. Helpt je nieuwe dingen te leren

Leren is de meest bemoedigende factor bij bloggen. Hoewel het vereist dat je tekst op je blog plaatst, helpt het je ook veel te leren. Onderzoeken wat andere bloggers schrijven. Zich concentreren op hoe mensen reageren. Het creëren van uw inhoud zal uw kennis over een bepaald onderwerp verbeteren.

2. Het geeft je helderheid van denken

Het vermogen om helder te denken en te handelen is een van de meest kritische vaardigheden in ons dagelijks leven. Dit leren ze je natuurlijk niet op school! Door te bloggen leer je reflecteren op je relaties en andere levenskwesties. Het helpt je ook om met verschillende mensen om te gaan.

3. Het verbetert je schrijfvaardigheid

Het meesterschap van schrijven komt met de noodzaak van constante oefening. Wat is een betere manier om dit te doen, zo niet door te bloggen? Onthoud dat inconsistenties uw schrijfspieren verzwakken. Waarom dan een blog hebben? Bloggen verhoogt je schrijfvaardigheid door je te dwingen om te blijven schrijven.

Je kunt tools gebruiken zoals Grammatica en Witte rook die u zouden helpen bij het produceren van kwalitatief hoogwaardige inhoud.

4. Het verbetert je zelfvertrouwen

Nou, bloggen leert hoe je je verschillende meningen kunt delen. Het moedigt je aan om de fouten die je maakt te accepteren. U herkent uw specifieke sterke punten en leert uw zwakke punten te beheersen. Je krijgt ook kritiek en vleierij op een volwassen en professionele manier.

5. Het kan je spraak verbeteren

Een goede toespraak begint met een nog beter script. Hoe meer u over interessante onderwerpen leert, hoe gemakkelijker het wordt om ze mondeling te communiceren. Na een tijdje zul je meer zelfvertrouwen krijgen. En kon een publiek onder ogen zien en elk nerveus gevoel beheersen dat zou kunnen komen. Bloggen helpt je daarbij.

6. Het kan je helpen met vrijwilligerswerk en gemeenschapsactiviteiten

Bloggen helpt ook op andere manieren. Zoals het bieden van veilig drinkwater aan mensen in nood. Of betalen voor de opleiding van een hulpbehoevend kind. Schrijvers zoals Jeff Goins schenken bijna tien procent van hun omzet aan goede doelen. Anderen zoals Pat Flynn heeft meer dan vijftigduizend ingezameld om twee scholen te bouwen in Ghana, Afrika.

7. Het is een echte uitdaging

Wacht maar waarom bloggen als het uitdagend is? We moeten allemaal op een bepaald moment in ons leven moeilijke taken uitvoeren. Hoe opwindend zou het leven zijn als we dingen aan ons zouden overhandigen? Met bloggen is het nogal moeilijk om te comfortabel te worden. Daarom dwingt het je om te blijven groeien, wat niet zo erg is!

8. Met bloggen kunt u mensen helpen

Waarom niet bloggen als je daarmee een held kunt worden? Door uw verhaal te delen, kunt u jonge mensen inspireren om hun verborgen potentieel te ontdekken. Door over verschillende ideeën te schrijven, zoals liefde, relaties en andere sociale kwesties, kun je hun leven veranderen.

9. Het geeft je de beste discipline

Ben je slecht in het verbinden met mensen of het bijhouden van schema’s? Met bloggen verbeter je deze twee factoren. Het helpt u deadlines op te volgen en aan de behoeften van klanten te voldoen. Als bloggen je daarbij kan helpen, waarom dan niet bloggen??

Bloggen voor bedrijven

10. Je kunt geld verdienen met bloggen

Voor degenen onder ons die geen geboren miljonair zijn, is er een goede kans om een ​​behoorlijk bedrag te verdienen. Je kunt zelfs een fulltime blogger worden die ervan leeft. Dit alles terwijl je doet waar je van houdt. Bovendien heeft u voldoende tijd om andere activiteiten aan te pakken en tijd met uw gezin door te brengen.

11. Geen specifieke kwalificaties vereist

U kunt uw WordPress-blog in minder dan een kwartier maken met behulp van een eenvoudige stapsgewijze richtlijn. Waarom dan niet bloggen? Met de tools die vandaag beschikbaar zijn, hoef je geen programmeur of technisch onderlegde persoon te zijn om een ​​blog te maken. Een paar klikken en je bent klaar om te gaan!

12. Het is betaalbaar

Waarom blog je niet als je aan de slag kunt en $ 2,75 per maand betaalt? Ja, dat is hoeveel het u zou kosten om een ​​eenvoudige persoonlijke blog te houden. Als je wilt dat je blog wat vrijheid heeft, gebruik dan een door jezelf gehoste installatie. U zult merken dat het voor iedereen betaalbaar is, waar ter wereld u ook bent.

13. Het helpt je om een ​​online publiek te bereiken

Een meerderheid van de mensen voelde zich aangetrokken tot plaatsen en individuen die hun levensonderhoud verbeteren. Met een blog kun je waarde creëren via je inhoud. Vandaar kunt u uw schare fans vergroten en andere online lezers bereiken.

14. Het helpt bij het beïnvloeden van de publieke opinie

Met bloggen kunt u een gat in de publieke sector identificeren en kunt u uw mening delen met een breed publiek. Een goed voorbeeld is een gebied met weinig tot geen apotheken voor zwangere moeders en zieken in de samenleving. Door dit probleem op uw blog onder de aandacht te brengen, vergroot u de bekendheid met die kwestie. U kunt de aandacht trekken van betrokkenen, zoals belanghebbenden bij de overheid!

15. Helpt u uw geloofwaardigheid op te bouwen

Sommige onderwijsgraden verliezen hun relevantie en organisaties bepalen specifieke kwalificaties. In dit geval is gebleken dat werkzoekenden via bloggen werk krijgen. Bedrijven zijn op zoek naar betrouwbare schrijvers en opinieleiders om op hun blog te schrijven.

16. Het helpt bij het publiceren van uw werk

Wacht u nog steeds op de diensten van een uitgever? Welnu, je zult een leven lang moeten wachten! Waarom dan niet bloggen en jezelf een uitgever maken? Schrijvers als Theresa Ragan werden in negentien jaar tijd meer dan honderd keer afgewezen. Ze besloot toen slim te worden en in een jaar tijd verkocht ze bijna driehonderdduizend exemplaren!

17. Het kan je kansen geven om met mensen te praten

Waarom een ​​blog schrijven? Welnu, met uw blog kunt u deelnemen aan veel spreekbeurten. U kunt gedachten delen op uw blog die u een sprekersaanbieding kunnen bezorgen tijdens het evenement of de conferentie!

18. Het kan u adviesovereenkomsten opleveren

Waarom bloggen voor bedrijven? Mark Schaefer, een beroemde blogger, heeft uitstekende deals ontvangen van verschillende bedrijven. Onder hen Microsoft, Amazon, Yahoo en eBay en vele anderen. U kunt het onderwerp identificeren dat het beste bij u past en op basis daarvan een blog starten. Dat kan binnenkort leiden tot een aantal adviesopdrachten.

19. Het kan u helpen freelance banen te vinden

Veel mensen verdienen tegenwoordig overal ter wereld geld via freelance banen. Een blog is een uitstekende manier om je vaardigheden te laten zien en het kan je helpen nieuwe klanten te vinden. U kunt betaald krijgen voor iets dat u het meest na aan het hart ligt!

20. Helpt bij het promoten van kunst of andere hobby’s

Waarom niet bloggen als het je beste hobby’s naar voren brengt? Misschien hou je van voetballen, kralen maken, tekenen, kunst en design of zelfs zingen. Praat over je passie op je blog en het zal ervoor zorgen dat online lezers in diepere zin met je in contact komen!

Conclusie

Als u enkele tips heeft geleerd, deel dit artikel dan met degenen die uw zorgen delen. Zijn er nog andere tips die we hebben weggelaten? Voel je vrij om je suggesties en opmerkingen achter te laten, dan nemen we contact met je op!

Waarom u een blog moet starten

Gebruik deze infographic gerust op uw website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map