100+ soorten digitale inhoud die u kunt maken

Leer-bloggen_100 + soorten digitale inhoud


Veel mensen willen graag een blog starten, maar hebben moeite om te beslissen welke soorten inhoud ze kunnen plaatsen. Sommigen willen gemengde inhoud, maar kunnen niet beslissen wat ze moeten kiezen. Elke dag kunnen we verschillende inhoudstypen zien en ze hebben allemaal hun respectieve publiek. Je kunt toch niet met elk inhoudstype omgaan. Ook komen er bijna elke dag nieuwe soorten inhoud uit. Dus hoe bepaal je welk type inhoud het beste bij je past? Welnu, we hebben een lijst met meer dan 100 soorten inhoud voor u gemaakt. Aan het einde van dit artikel kunt u beslissen welk inhoudstype in uw straatje ligt.

Ten eerste moet u weten dat we digitale inhoud hebben onderverdeeld in drie brede groepen:

 • Tekstuele inhoud
 • Multimedia-inhoud
 • Andere

Tekstuele inhoud is dat type inhoud waarvoor geen audio- of videomateriaal nodig is. Het enige dat nodig is, is je liefde voor woorden en de kennis om die woorden overtuigend te vormen. Er is veel inhoud die u kunt maken met alleen tekst en het publiek is ook enorm.

Multimedia-inhoud bevat een mix van verschillende materialen en het is een veel grotere groep dan de eerste. Deze groep bevat video, audio, afbeeldingen of een combinatie van alle inhoud.

Laten we dus eens kijken welke soorten inhoud u voor uw blog kunt maken en wat elk inhoudstype te bieden heeft.

Contents

Tekstuele inhoud

 • 1. Blog berichten
 • 3. Instructies
 • 5. Lijsten
 • 2. Lidwoord
 • 4. Gidsen
 • 6. Vraag en antwoord

Bekijk meer

Multimedia-inhoud

 • 45. Infographics
 • 47. eBoeken
 • 49. Audio-berichten
 • 46. Spiekbriefjes
 • 48. Screenshots
 • 50. Audioboeken

Bekijk meer

Andere

 • 86. Plug-ins
 • 88. Gratis tools
 • 90. QR-codes
 • 87. Sjablonen
 • 89. Browser-extensies
 • 91. Gratis middelen

Bekijk meer

Tekstuele inhoud

1. Blogberichten

Blogposts zijn het type tekstuele inhoud waarmee u een continue en consistente inhoud kunt creëren. Met blogposts kunt u uw creativiteit en mening over een bepaald onderwerp uiten. Het is altijd een goed idee om het schema voor je berichten te hebben en ze consistent te maken.

2. Artikelen

Een ander type tekstuele inhoud waarmee u uw bedrijfsnieuws, aankondigingen of andere soorten inhoud kunt publiceren. Het is alsof je je tijdschrift hebt.

Aanbevolen literatuur: De grootste verschillen tussen artikelen en blogs

3. Hoe

In de meeste gevallen is dit tekstuele inhoud die instructies biedt aan de lezers. Je kunt mensen helpen te leren hoe ze verschillende dingen kunnen doen, dingen kunnen bouwen of software kunnen gebruiken. Het is niet ongebruikelijk om ook video- of audio-‘Hoe’-inhoud te maken.

4. Gidsen

Als je jezelf als een goeroe beschouwt in een bepaald onderwerp, dan is het maken van gidsen een geweldige manier om anderen les te geven. Deel je kennis en begeleid mensen door allerlei verschillende vraagstukken.

gidsen

5. Lijsten

Denk na over elk onderwerp en u kunt een lijst maken. U kunt topfilms, boeken, allerlei producten en services vermelden. Dit type inhoud heeft een groot publiek en als je graag lijsten maakt, ga er dan voor.

6. Vragen en antwoorden

Vraag en antwoord is altijd een favoriete inhoud. Veel mensen op internet hebben vragen over bijna alles. Het creëren van dit soort inhoud biedt een geweldige kans voor een indrukwekkend aantal bezoeken. Het kan tekstueel of multimedia zijn, afhankelijk van uw voorkeuren.

vraag en antwoord

7. Casestudy’s

Casestudy’s vertellen verhalen van uw klanten en hoe u hen heeft geholpen hun problemen op te lossen. Het is een uitstekende manier om uw prospects te beïnvloeden en ze in klanten te veranderen.

Aanbevolen literatuur: Hoe een casestudy te schrijven

8. Getuigenissen

Het is hetzelfde als casestudy’s, maar met een twist. Getuigenissen laten zien wat uw klanten (in hun woorden) vertellen over uw producten of diensten. Het is een geweldige manier om uw markt uit te breiden, want u zult echte klanten hebben die hun ervaring delen.

getuigenissen

9. Interviews

Interviews zijn een nuttige inhoud en het kan tekstueel en multimedia zijn. U kunt experts op elk gebied hebben en over verschillende verwante onderwerpen praten. Je zou kunnen praten over enkele actuele kwesties of je kunnen wenden tot een aantal gebeurtenissen uit het verleden. Het is allemaal aan jou en je creativiteit.

Sollicitatiegesprekken

10. Productrecensies

Dit kan ook tekstuele en multimedia-inhoud zijn. Zoek een spannend product en laat iedereen alles weten wat er te weten valt. Productrecensies zijn erg populair omdat ze het publiek helpen beslissen over het kopen van een speciaal item.

11. Boek recensies

Als u graag boeken leest en uw mening wilt delen met internet, dan is dit uw type inhoud. Boekrecensies zijn leuk om te doen en hebben een geweldig publiek waarmee je kunt communiceren. Hij is een uitstekend voorbeeld van hoe je het goed moet doen.

12. Controlelijsten

De checklist is het type inhoud waarmee lezers een stapsgewijze handleiding door een onvermijdelijk proces kunnen volgen. Je deelt met je lezers alle stappen die ze moeten nemen om iets te bereiken.

Aanbevolen literatuur: Checklist voor bloggers die een winstgevende blog willen maken

13. Onderzoek

Als je graag actuele onderwerpen onderzoekt en je bevindingen en conclusies deelt, start dan een onderzoeksblog. Je kunt elk onderwerp onderzoeken dat je interessant vindt of waartoe je toegang hebt. Deze content heeft een breed publiek en op deze manier kun je naam maken.

14. Witboeken

U kunt whitepapers maken als u uw lezers wat technische informatie wilt geven. Het is voornamelijk inhoud in pdf-indeling die u kunt delen om te downloaden. White papers kunnen ook casestudy’s bevatten die problemen en oplossingen voor deze problemen bieden.

Aanbevolen literatuur: White papers versus blogposts

15. Nieuws uit de sector

Zoek een branche die je leuk vindt, of waarvan je denkt dat hij een breed publiek zou hebben. Zoek naar nieuws en rapporteer aan uw publiek. Pas op dat je het verhaal niet kopieert / plakt, maar je mening geeft over het verhaal.

Nieuws uit de sector

16. Bedrijfsnieuws

Nog een geweldige inhoud voor alle bedrijfseigenaren. U kunt nieuws over uw bedrijf schrijven en delen met uw klanten en investeerders.

17. Gastberichten

Gastpost is inhoud waarmee bezoekers hun inhoud op uw blog kunnen plaatsen. U kunt de gewenste inhoud kiezen voordat u deze publiceert om problemen te voorkomen. Uit recente statistieken blijkt dat 59,8% van de bloggers tenminste af en toe een gastpost plaatst.

18. Persoonlijke verhalen

Als je veel levensverhalen te vertellen hebt, is dit een geweldige manier om ze met de wereld te delen. Je kunt ook gastschrijvers hebben om hun persoonlijke verhalen met mensen te delen. Hier is een goed voorbeeld persoonlijke verhalen te delen en andere mensen hun eigen verhalen te laten delen.

19. Succesverhalen

Laat iedereen weten hoe je de top hebt gehaald. Deel je tactiek met anderen zodat ze hun doelen kunnen bereiken. Deze inhoud kan tekstueel en multimedia zijn, afhankelijk van hoe u deze wilt presenteren. Er zijn veel mensen op zoek naar succesverhalen op internet.

20. Persoonlijke bios

De bio is een geweldige inhoud om te maken. Het kan een tekstuele of multimedia-inhoud zijn en het zal altijd actueel zijn. U kunt verschillende bronnen online gebruiken om u te helpen bij het onderzoeken en maken van deze boeiende inhoud.

21. Opmerkingen

De opmerking is de beste manier om feedback van je lezers te krijgen. Het maakt niet uit waar je blog over gaat, opmerkingen zullen nuttig zijn. Het is ook een goede manier om nieuwe ideeën voor de toekomst te genereren.

22. Veelgestelde vragen

Het gedeelte met veelgestelde vragen is de beste manier om het aantal contacten dat u over uw product of services krijgt, te verlagen. Deze informatie kan uw bezoekers een aantal veelgestelde vragen geven die mensen u al hebben gesteld.

23. Woordenlijst

De woordenlijst is een tekstuele inhoud die een groot publiek trekt. Het bevat een lijst met zinnen en acroniemen die betrekking hebben op een uniek onderwerp, met hun definities.

woordenlijst

24. Wiki’s

Maak een Wiki-inhoud over een onderwerp dat op jou betrekking heeft. Sta bezoekers toe om inhoud toe te voegen, en u zult zeker veel bezoekers hebben. Hierdoor wordt uw blog ook op veel plaatsen gedeeld en gebruikt als referentie bij internetgeschillen. Deze Star Wars-wikipagina is een goed voorbeeld van hoe een wikipagina eruit moet zien.

25. Versus artikelen

In tegenstelling tot “vergelijkingen” wil dit voorbeeld van inhoud bewijzen waarom een ​​bepaald product of bepaalde dienst beter is dan zijn tegenstander. Het kan ook tekstuele of multimedia-inhoud zijn. Het is een uitzonderlijke manier om een ​​product dat u te bieden heeft te promoten.

26. Vergelijkingen

De vergelijking is een type inhoud waarbij u twee of meer producten vergelijkt om te beslissen welke beter is. U kunt dit soort inhoud maken in tekst- of multimediavorm. Bekijk onze vergelijking van de tien beste blogplatforms.

27. Voorspellingen

Als je denkt dat je individuele gebeurtenissen kunt voorspellen op basis van wat informatie of ervaring, dan moet je erover bloggen. Mensen kunnen uw blog bezoeken en uw voorspellingen over presidentsverkiezingen of FIFA World Cup lezen. Bereid je natuurlijk voor op veel woedende opmerkingen, want niet iedereen zal het met je eens zijn.

28. Inspirerende berichten

Als je een talent hebt en mensen kunt inspireren met je woorden, dan kun je je inspirerende berichten plaatsen. Deze berichten kunnen veel shares genereren en de kans is groot dat sommige van uw berichten viraal gaan.

inspirerende berichten

29. Hoe falen te voorkomen

In tegenstelling tot succesverhalen is dit inhoud die mensen helpt te begrijpen hoe ze kunnen falen in hun inspanningen. Het maakt niet uit of u besluit tekst- of multimedia-inhoud te maken, het kan hoe dan ook werken.

30. Interessante feiten

Mensen lezen graag interessante feiten over alles wat er is. Hoe heter het onderwerp, hoe meer mensen geïnteresseerd zullen zijn. Feiten kunnen tekstuele of multimediale inhoud zijn, hoewel het het beste is om het tekstueel te houden. Maak natuurlijk een back-up van uw feiten met relevante bronnen.

31. Grappige verhalen

Als je je publiek wilt vermaken, kun je grappige verhalen op je blog plaatsen. Mensen besteden graag de tijd aan het zoeken naar grappige verhalen en andere soortgelijke inhoud. De wereld zit vol grappige verhalen en waarom plaats je ze niet op je blog.

32. Citaten

De quote kan tekstuele inhoud zijn die u op uw blog kunt plaatsen. Citeer beroemde mensen en deel hun gedachten met uw publiek. Dit type inhoud trekt een breed publiek en belooft een groot aantal sociale media-aandelen. Als u een eigen bedrijf heeft, kunt u een offerte plaatsen van een influencer of de branchegoeroe.

33. Literaire werken

Als je een talent hebt voor verhalen vertellen en je bent creatief, kun je je blog gebruiken om je originele inhoud te publiceren. Het kunnen korte verhalen, gedichten of andere literaire inhoud zijn.

34. Microblog-berichten

Als je graag een korte maar waardevolle tekstuele inhoud plaatst om commentaar te geven op een bepaalde gebeurtenis of om je algemene gedachten te delen, dan is dit een leuke manier. Mensen klagen vaak dat Twitter niet genoeg personages biedt, dus versla Tweeter in hun eigen game.

Aanbevolen literatuur: Een definitie van microblogging met voorbeelden

35. Beste praktijk

Het is geen slecht idee om uw ervaringen met praktische tips met uw publiek te delen. Mensen houden ervan hun werk gemakkelijker te maken en als u hen daarbij kunt helpen – waarom niet?

36. Metaforen

Als je wilt schrijven over iets waar iedereen over schrijft, is het geen slecht idee om het anders te doen. Benader een onderwerp vanuit een andere hoek en vertel hetzelfde verhaal vanuit een heel ander perspectief.

37. Geplande evenementen

U kunt een planning plaatsen voor evenementen die u wilt organiseren of bijwonen. Laat uw publiek weten waar ze u kunnen volgen. Het is ook een nuttige herinnering voor uw bezoekers als ze u willen ontmoeten.

geplande evenementen

38. “Waarom” -inhoud

Leg aan je publiek uit hoe iets is gebeurd of waarom sommige dingen op een bepaalde manier zijn. Je kunt het doen met solide feiten of controversieel zijn – wat altijd leuker is.

39. Kostenoverzicht

Als u een zakelijke website bezit en sommige producten verkoopt, is het een goed idee om een ​​onkostenblad te hebben. In het kostenoverzicht staan ​​de prijzen van uw producten aan uw klanten.

40. Productaankondigingen

Als je binnenkort een nieuw product moet uitbrengen, is het een slimme zet om het aan te kondigen. Je kunt je publiek erop voorbereiden en ze laten wachten om het publieke belang op te bouwen.

productaankondigingen

41. Nieuwsbrieven

Dit materiaal dient om mensen te informeren over nieuwe producten en diensten. Deze inhoud is handig als u een eigen bedrijf heeft. Jij kan nieuwsbrieven maken om uw klanten te informeren over uw meest recente updates.

nieuwsbrieven

42. Gepromote post

U kunt een bepaald item pushen, zoals gratis of geschenkaanbiedingen van het specifieke merk dat gerelateerd is aan uw niche. Promo’s zijn standaardpraktijken en bloggers doen het de hele tijd.

43. Recepten

Als je goed bent in koken en je je vaardigheden met de rest van de wereld wilt delen, dan is dit de juiste inhoud voor jou. U kunt ervoor kiezen om deze tekst- of multimedia-inhoud te maken, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

44. Disclaimers

De disclaimer is meestal een enkele pagina met tekstuele inhoud die copyright-problemen uitlegt. U kunt ook een disclaimer gebruiken om uw bedoeling en het doel van uw blog of een bericht uit te leggen.

Aanbevolen literatuur: Voorbeeld Disclaimer-sjabloon

Multimedia-inhoud

45. Infographics

Deze inhoud draait helemaal om visualisatie. Het toont op een visuele manier feiten, statistieken en andere relevante informatie. Infographics zijn een groeiende trend en er is een mooie toekomst voor iedereen die dit soort content maakt.

46. ​​Spiekbriefjes

De spiekbrief is een type inhoud dat een groot aantal bezoekers trekt. Mensen houden ervan om bochten te nemen en dingen gemakkelijk te doen. U kunt spiekbriefjes gebruiken en maken, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

47. eBoeken

Je kunt waarschijnlijk raden dat eBooks praktisch elektronische boeken zijn. Je kunt ze maken en delen op verschillende websites of ze op je blog opslaan als een pdf die iedereen kan downloaden. Het belangrijkste verschil tussen eBook en een eenvoudige blogpost is dat eBooks veel grotere en gedetailleerde inhoud hebben.

48. Schermafbeeldingen

Als je je punt wilt bewijzen en je wilt niet te veel tijd besteden aan jezelf uitleggen, dan is dit de manier om het te doen. Maak gewoon screenshots van reeds gemaakte inhoud en maak uw punt.

49. Audioposts

Met dit type multimedia-inhoud kunt u uw bericht met uw stem naar het publiek sturen. U kunt opnamesoftware gebruiken en vervolgens het audiobestand plaatsen zodat iedereen het kan beluisteren.

50. Audioboeken

Hetzelfde als eBooks, maar gebruikt het audiomedium. Als je je e-book hebt, kun je jezelf hoofdstuk per hoofdstuk lezen en het op je blog delen. Als het je niet bevalt hoe je stem klinkt, kun je altijd iemand inhuren om het voor je te doen. Hier leest u hoe u uw eigen e-book kunt vertellen:

51. Fotografie

Als je graag foto’s maakt, is het plaatsen van fotografie-inhoud een uitzonderlijke manier om jezelf en je werk uit te drukken. U kunt stockfoto’s maken die mensen tegen betaling kunnen downloaden. Of u kunt ze gratis laten gebruiken. Het is allemaal aan jou.

52. Podcasts

De podcast is audiocontent die u kunt maken om uw mening over verschillende onderwerpen te delen. Mensen kunnen zich aanmelden bij uw podcast als u besluit om bestanden in serie te publiceren. Je neemt audiobestanden op en plaatst ze op je blog zodat mensen ze kunnen downloaden of beluisteren.

podcasts

Aanbevolen literatuur: een podcast starten

53. Vlog

Vlog is een video-inhoud die u op uw blog kunt plaatsen en mensen u kunt laten volgen. U kunt een reis-Vlog maken en verhalen van uw reizen delen. Het is momenteel een hete inhoud en het wordt nog steeds groter. Hier is een interessant Vlog-voorbeeld.

54. Live video’s

Gebruik je blog om live videocontent te maken. Bezoekers kunnen genieten van je livestream en commentaar geven op je activiteiten. Dit type inhoud is behoorlijk populair bij de jongere bevolking.

55. Microvideo’s

Korte video’s die een product of een idee kunnen promoten. Het is een leuke manier om je korte bericht onder je publiek te brengen. Ze kunnen een paar seconden meegaan en toch een krachtige boodschap overbrengen. Hier is een interessante lijst met korte video’s van Lowes.

56. Presentaties

Maak een presentatie van uw product of dienst en sluit deze in op uw pagina. De presentatie is een uitgebreide manier om een ​​idee of een project met je publiek te delen.

57. Webinars

Als u zeer bekwaam bent in uw omgeving, kunt u webinars starten en mensen laten inloggen en horen wat u te zeggen heeft. Het is een geweldige manier om een ​​echte naam voor jezelf te maken en je kennis te delen met geïnteresseerden.

Aanbevolen literatuur: 15 tips om webinarregistraties enorm te vergroten

58. Opiniepeilingen

Pools zijn multimedia-inhoud die u kunt genereren om de publieke opinie over een bepaald onderwerp te krijgen. Ze zijn gemakkelijk te maken, er zijn veel plug-ins die u kunt gebruiken om peilingen te maken. Hier is een mooi voorbeeld van de poll van Denise Wakeman.

59. Online evenementen

Je blog kan een plek zijn waar mensen online evenementen kunnen bekijken die je hebt bijgewoond of erover hebt gelezen. Dit is een goede manier om uw ervaringen te delen over evenementen die verband houden met uw niche.

60. Cursussen

De cursus is een soort educatieve inhoud die mensen verzamelt die geïnteresseerd zijn in het leren van nieuwe dingen. U kunt mensen ook helpen bepaalde vaardigheden op te doen die u aan hen zou doorgeven. Hier is een geweldig voorbeeld van de bloggen natuurlijk aangeboden door Jeff Goins.

61. Enquêtes

Als u gegevens of verschillende meningen wilt verzamelen, kunt u allerlei onderzoeken maken die uw bezoekers voor u kunnen invullen. Je kunt ze ook via e-mail verzenden en nog meer bezoekers krijgen.

onderzoeken

62. Afrondingen

Om deze inhoud te maken, hoeft u alleen inhoud te verzamelen die betrekking heeft op uw branche en die u interesseert. Vervolgens zet je het allemaal op een lijst voor je bezoekers, zodat ze geen tijd hoeven te besteden aan het onderzoek. De slimste zet zou zijn om te kiezen uit de meest populaire inhoud op internet. U kunt deze berichten wekelijks, tweewekelijks of maandelijks publiceren. Hier is een goed voorbeeld van hoe maak deskundige verzamelposten.

63. SlideShares

De SlideShare is een multimedia-inhoud waarmee u diavoorstellingen kunt maken en deze op uw blog kunt plaatsen. Op deze manier kunt u uw werk, ideeën of leuke foto’s presenteren aan uw publiek.

Aanbevolen literatuur: De A-tot-Z-gids voor SlideShare

64. Gegevensvisualisatie

Met deze inhoud kunt u al uw gegevens visueel weergeven met allerlei soorten grafieken en diagrammen. Het is ook een groeiende trend en het kan zijn doel vinden in bijna elke branche.

Aanbevolen literatuur: Data visualisatie

65. Gegevensverzameling

U kunt interessante gegevens of onderzoeksresultaten posten die mensen zouden willen zien. Deze informatie is een prima manier om een ​​specifiek publiek op je blog te krijgen.

66. Diagrammen

Het is een visuele inhoud die multimedia gebruikt om relaties tussen bepaalde evenementen of mensen weer te geven. Het is een geweldige manier om complexe gegevens te vereenvoudigen, omdat uw publiek een visuele context heeft. Een goed voorbeeld van marketingdiagrammen die contentmarketing verklaren.

67. Illustraties

Je kunt afbeeldingen maken om een ​​punt te maken of een kort verhaal te vertellen. Illustraties zijn grafische inhoud die u kunt instellen en op uw blog kunt plaatsen. U kunt ook illustraties en tekstuele inhoud combineren, zodat de afbeelding uw tekst versterkt.

68. GIF’s

Animated Gifs zijn multimedia-inhoud die een korte actie laat zien die zich keer op keer herhaalt. Het wordt meestal gebruikt voor de lol en vertoont vermakelijke inhoud. Het is een uitstekende manier om veel likes en shares op sociale netwerken te krijgen. U kunt een online gebruiken gif maker om eenvoudig GIF’s op te zwepen met YouTube-video’s of foto’s als bron.

GIF's

69. Demonstraties

De demonstratie spreekt voor zich. U kunt multimedia-inhoud maken en laten zien hoe uw product werkt. Als u geen product aanbiedt, kunt u laten zien hoe sommige andere producten werken. Het is gebruikelijk dat de jongere generatie videogames laat zien.

70. Transparantie

Stel dat u een bedrijf heeft. Misschien wilt u uw financiële informatie delen met uw klanten. Misschien wilt u uw groei en investeringen of plannen laten zien. Dat is waar het bij transparantie om draait. Het kan ook tekstuele of multimedia-inhoud zijn; alles hangt af van hoe u uw gegevens wilt presenteren. Microsoft is een van de meest transparante grote bedrijven. Hier is hoe ze het doen.

transparantie

71. Posters

Dit type inhoud dateert van vóór het digitale tijdperk. Het toont informatie, maar het is niet zozeer afhankelijk van tekst als van visueel aspect. Jij kan posters maken als u een probleem met zo min mogelijk woorden wilt aangeven.

Memes

De meme is een grafische inhoud die wordt gebruikt voor komedie en entertainment. Memes zijn foto’s of screenshots met een humoristische boodschap bovenaan of onderaan. Mensen zien graag memes en behoren tot de meest gedeelde inhoud op internet.

Aanbevolen literatuur: Wat is een Blog Meme?

73. Strips en cartoons

Als je creatief bent en mensen aan het lachen wilt maken, dan is dit de perfecte inhoud voor je blog. Er valt niet veel uit te leggen, we weten allemaal wat strips en cartoons zijn. Neem een ​​pen of muis, begin met tekenen en maak interessante en grappige verhalen.

74. Competities

Je kunt allerlei soorten wedstrijden maken waar mensen aan kunnen deelnemen. Om eerlijkheid te garanderen, kunt u bezoekers laten stemmen op hun favoriet.

Aanbevolen literatuur: Een blogwedstrijd organiseren om nieuwe lezers te vinden en uw blog plakkerig te maken

75. Online tijdschrift

Het tijdschrift is een multimedia-inhoud die u kunt maken en die een groot publiek zou hebben dat regelmatig zou worden. Het hangt van uw persoonlijke voorkeuren af ​​wat het tijdschrift zou bevatten. Er zijn een levensstijl, technologie, constructie, woningontwikkeling en vele andere onderwerpen die u kunt exploiteren.

online tijdschriften

76. Quizzen

De quiz is een leuke inhoud om te maken en kan een enorm publiek trekken. Er zijn veel plug-ins die je kunt gebruiken om leuke en interessante quizzen te maken.

77. Muziekvideo’s

Als je een muziekfan bent en je wilt graag muziekvideo’s delen met andere mensen, dan kun je allerlei soorten muziekvideo’s op je blog insluiten. Muziek kan veel publiek trekken en uw blog naar een nieuw niveau tillen.

78. PSA

Aankondigingen van openbare diensten kunnen tekstuele of video-inhoud zijn die een impact kan hebben op het grote publiek. U kunt PSA gebruiken om elk brandend probleem aan te pakken of het publiek voor te lichten over verschillende onderwerpen. Videomakers van PSA geven de voorkeur aan videocontent omdat ze hun emoties gemakkelijker aan het publiek kunnen overbrengen.

PSA

79. Kaarten

De kaart is een multimedia-inhoud die u op uw blog kunt plaatsen en met uw bezoekers kunt delen. U kunt interessante plaatsen of historische gebeurtenissen aangeven die op een bepaalde plaats of in een bepaald gebied zijn gebeurd.

80. Forums

Dit type inhoud is een uitstekende manier om veel bezoekers op uw pagina te krijgen. Mensen kunnen een groot aantal onderwerpen bespreken en antwoorden krijgen. Het is een geweldige manier voor mensen om hun kennis en ervaring te delen.

Aanbevolen literatuur: 10 manieren om uw online community of forum actiever te maken

81. Fanpagina

Als je een fan bent van een popster of een filmster, dan is dit een leuke manier om je toewijding met anderen te delen. Je kunt foto’s, verhalen, video’s en andere gerelateerde dingen plaatsen voor je fans. Dit type inhoud trekt meestal een jonger publiek aan.

82. Media vermeldt

Als uw bedrijf ooit door media is opgemerkt, is het geen slecht idee om een ​​pagina te maken en deze met uw klanten en bezoekers te delen. Laat iedereen weten wat media van jou en je bedrijf vinden.

media vermeldt

83. Weggeefacties

Mensen houden van gratis spullen. Als je meer publiek naar je blog wilt trekken, dan is dit een uitstekende manier om dit doel te bereiken.

84. Functiepagina’s

Deze inhoud heeft betrekking op specifieke kenmerken van een enkel product. Het is een geweldige manier om een ​​product te promoten dat je leuk vindt of verkoopt. Hier zijn enkele interessante voorbeelden van mooi vormgegeven productpagina’s.

85. Dagelijkse shows

Met dit type multimedia-inhoud kunt u uw publiek regelmatig aanspreken. Je kunt over een bepaald onderwerp praten en inspiratie opdoen bij je publiek. Askgaryvee Show is een mooi voorbeeld voor jou.

Andere

86. Plug-ins

Dit type inhoud is een goede manier om wat lege plekken op je blog in te vullen. U kunt allerlei plug-ins vinden die uw bezoekers kunnen gebruiken.

87. Sjablonen

Met deze inhoud kun je je publiek uitleggen hoe ze iets moeten doen. U kunt bijvoorbeeld sjablonen maken voor verschillende formulieren en bladen. Zorg ervoor dat u al uw feiten duidelijk heeft. U kunt uw bezoekers ook toestaan ​​om tegen betaling sjablonen te downloaden en onderweg wat geld te verdienen.

Aanbevolen literatuur: Hier om te helpen: een aangepast thema of sjabloon maken voor de formulieren van uw team

88. Gratis tools

U kunt uw publiek verschillende gratis tools voor allerlei doeleinden aanbieden. Je kunt ook verschillende secties van je blog maken, elk met apparaten die bij die sectie horen. Je kunt beslissen of je alleen het verhaal van die tools wilt delen of links wilt plaatsen om te downloaden. Bekijk onze lijst met tools voor bloggers, webmasters en startups.

gratis tools

89. Browser-extensies

Met deze inhoud kunt u uw bedrijf promoten en uitbreiden met inhoud geïntegreerd in Chrome of een andere browser.

90. QR-codes

Als u een product of dienst aan uw bezoekers wilt aanbieden, kunnen QR-codes nuttige inhoud zijn. Mensen kunnen QR-code scannen en een product bestellen of zich aanmelden voor een dienst.

Aanbevolen literatuur: Een QR-code maken

91. Gratis middelen

Verzamel gewoon zoveel gratis dingen die uw bezoekers kunnen downloaden. U kunt ervoor kiezen om externe links naar die bronnen te delen als u dat wilt. U kunt ook verschillende secties maken, zodat mensen gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. Bekijk onze sectie met nuttige blogbronnen die is gemaakt om webnieuws te helpen hun online identiteit vast te stellen.

92. Chatrooms

U kunt op uw blog een livechat maken en op deze manier gebruikers aantrekken. Bezoekers konden praten en plezier hebben, informatie en ervaringen delen. Je kunt de chat bekijken en zien of er onruststokers zijn.

Aanbevolen literatuur: Voeg Live Chat toe aan uw site of blog in 3 eenvoudige stappen

93. Mobiele apps

Het is oud nieuws dat steeds meer mensen mobiele apparaten boven desktopcomputers gebruiken. Je kunt dit gebruiken om al die mensen op je blog te verzamelen. Deel mobiele apps of ontwikkel uw eigen apps en plaats ze op uw blog zodat iedereen ze kan downloaden.

94. Aftellingen

Countdowns zijn interessante en grappige inhoud. Je kunt deze inhoud op je blog plaatsen om een ​​aftelling naar nieuwjaar of een begin van een belangrijk evenement te laten zien. Er zijn blogs die alleen zijn gewijd aan aftellingen totdat specifieke gebeurtenissen plaatsvinden.

95. Knoppen voor sociale netwerken

Als je wilt dat je blog door zoveel mogelijk mensen wordt gezien, moet je sociale knoppen op je blog plaatsen. Mensen kunnen uw berichten met één klik op de knop delen. Op deze manier wordt u gezien op Facebook, Instagram, Google+, Pinterest, LinkedIn, enz.

96. Rekenmachines

Rekenmachines zijn nuttige inhoud waarmee uw bezoekers veel dingen kunnen achterhalen. U kunt hen helpen te tellen hoeveel geld ze aan een bepaald project of een bepaalde reis zullen besteden. Het hangt allemaal af van uw creativiteit en de marktvraag.

rekenmachines

97. Converters

Met dit type inhoud kunnen uw bezoekers valuta of verschillende eenheden omrekenen (meters, ponden, inch, ounce, enz.). Niet alle mensen ter wereld gebruiken hetzelfde systeem van eenheden en daarom kunnen converters nuttig zijn.

Aanbevolen literatuur: Hoe u een app voor valutaconversie ontwikkelt?

98. Door gebruikers gegenereerde inhoud

Open uw blog voor bezoekers en laat hen inhoud plaatsen met uw goedkeuring. Dit soort inhoud is een uitstekende manier om een ​​enorm publiek te vormen. U kunt alles beheren wat bezoekers plaatsen en ongewenste inhoud verwijderen.

99. Samenwerkingen

Soms kun je een inhoud maken in samenwerking met andere bloggers. Zo bloggers elkaar promoten en elkaar helpen.

100. E-mailcampagne

Een type marketinginhoud waarmee u uw nieuws en projecten kunt delen met uw klanten. Maak een lijst met ontvangers en laat ze elke keer weten dat u iets bijzonders in petto heeft.

101. Landingspagina’s

Een geweldige manier om uw e-maillijst uit te breiden. Bestemmingspagina’s bieden de bezoeker meestal iets aan in ruil voor zijn e-mailadres.

102. Promotie-sites

Deze spreekt voor zich. Promosites zijn pagina’s die reclame maken voor een uniek product of een dienst. Het kan jouw product zijn, of iemand kan je betalen om hun product of een dienst te promoten.

103. Inkomensrapporten

Sommige ondernemers delen graag hun winstrapporten. Het is een leuke manier om transparant te blijven en uw klanten te laten zien hoe uw bedrijf zich ontwikkelt.

inkomensrapporten

104. Beste onderscheidingen

Bloggers houden ervan om te concurreren. Evenementen met prijzen voor de beste digitale inhoud zijn een andere interessante manier om uw pagina te promoten en een nieuw publiek te trekken. Hier is een voorbeeld van dergelijke inhoud.

105. Online spellen

Als je vaardig bent in het ontwikkelen van eenvoudige browsergames die mensen naar je blog zouden trekken, dan kun je dit doen. Er zijn ook online games die je gewoon op je blog kunt hosten en ook een publiek kunt bereiken.

106. Offline tijdschriften

Als je een fan bent van gedrukte media, kun je een aantal gedrukte tijdschriften scannen en deze voor je publiek posten. Het is een leuke manier om een ​​archief bij te houden dat mensen zouden gebruiken wanneer dat nodig is.

107. Swag

Toon dank aan uw klanten en supporters. Stuur ze leuke en handige cadeaus mee uw bedrijfslogo. Het is een geweldige manier om je waardering te tonen en je merk te promoten.

108. Advertenties

Als je een blog hebt, kun je advertenties plaatsen op sommige berichten om reclame te maken voor het gerelateerde merk. Het is een legitieme en gemakkelijke manier om wat extra geld voor jezelf te verdienen.

Conclusie

Inhoud is niet beperkt tot het geschreven materiaal, maar wordt gemakkelijk over het hoofd gezien. Het is vaak het beste om verschillende vormen van inhoud te gebruiken en uw publiek op meer dan één manier de kennis te geven. Geweldige inhoud weet wat het publiek wil en levert het af. Doe dat en je kunt niet falen.


Dit bericht is gepost in Blogging. Maak een bladwijzer van de permalink.

Extra lezen

 • Wat is contentmarketing en hoe kan het uw blog helpen??
 • Hoe aangepaste berichttypen te maken in WordPress
 • Hoe digitale en fysieke producten online te verkopen
 • Wat is blogmarketing?
 • Handige internetstatistieken en feiten 2020
Start Blogboek

START JE EIGEN BLOG

Deze gids is een inleiding tot het beheersen van de kunst van het bloggen. Het biedt eenvoudig te volgen stappen om uw blog te starten, te onderhouden en te laten groeien.

Lees de gids

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map