Parhaat henkilökohtaiset ja kapeat blogit (yli 30 todellista esimerkkiä)

Esimerkkejä-of-blogit


Me kaikki rakastamme lukea laadukkaita blogeja. Se on loistava tapa oppia jotain uutta, jotain hyödyllistä; tai viihdyttää. Monet ihmiset haluavat kuitenkin tulla vaikutusvaltaisiin bloggaajiin, koska tällä asemalla on paljon potentiaalia ansaita rahaa.

Jos ajattelet blogin perustamista, voit tehdä sen melko nopeasti.

Mistä tahansa syystä haluat luoda blogin; voit olla varma, että se on yksi parhaista päätöksistä, joita voit tehdä. Koska bloggaaminen voi tarjota sinulle lukuisia etuja voimakkaasta täyttötunnosta, joka on kouluttamalla, inspiroimalla ja auttamalla muita rakentamaan tietoisuutta, hankkimaan vaikutusvaltaa ja luomaan yhteyksiä, jotka saattavat johtaa jopa erinomaiseen työpaikkaan. Blogin käyttäminen voi avata sinulle paljon mahdollisuuksia ja auttaa sinua muuttamaan paitsi henkilökohtaista ja ammatillista elämääsi, myös lukijoiden elämää..

Tietenkin sen levittäminen ja houkuttaminen oikeille lukijoille, jotka pitävät sisältösi mielenkiintoisena ja hyödyllisenä, vaatii hyviä ja tehokkaita strategioita paikallaan.

Mitä aiot tehdä? No, kotitehtäväsi aloittelijoille; sinun on tunnettava tavarasi erottuaksesi tästä joukosta. Hyvä aloituspaikka saattaa olla tämä artikkeli, jossa on luettelo parhaista web-blogeista. Löydä ihmiset, jotka tekevät mitä haluat, ja tekevät sen hyvin. Sitten ota heidän parhaat käytännöt, löydä oma kehrä laittaa konsepti ja kirjoittaa, kirjoittaa, kirjoittaa!

Mikä tarkalleen on blogi?

Mennäänpä nopeasti blogin yli? Blogi (lyhennetty lauseesta ”weblog”) on verkkosivusto tai verkkosivu, jota päivitetään säännöllisesti sisällöllä, josta blogin lukijat voivat löytää inspiraatiota tai koulutusta. Blogilla voi olla erilaisia ​​tarkoituksia, kuten yksittäisen syyn tai tuotemerkin tunnettuuden lisääminen, itsensä vakiinnuttaminen tietyn alan asiantuntijaksi tai yrityksen mainostaminen ja myynnin lisääminen vain muutaman mainitsemiseksi. Kaikki riippuu tietysti blogin tyypistä.

Blogisi voi olla esimerkiksi verkkopäiväkirjasi, jossa voit ilmaista ajatuksiasi ja tunteitasi ja jakaa niitä maailman kanssa. Se voi olla mikä tahansa, minkä haluat, mutta avain menestykseen on tarjota lukijoille todellista arvoa ystävällisen ja keskustelevan äänen avulla samalla kun pysyt johdonmukaisena.
Mikä-on-blogin infografia

Voit käyttää tätä infografiaa vapaasti verkkosivustollasi

Mikä parhailla blogeilla on yhteistä?

Internetissä on miljoonia blogeja, mutta miten todella menestyneet bloggaajat onnistuivat vähentämään kilpailun melua ja ajamaan bloginsa huipulle? He tarjosivat sisältöä, joka tarjosi todellista arvoa lukijoilleen. Heillä oli ainutlaatuinen ääni, jonka lukijat halusivat kuulla, ja juuri se teki heistä erilaisia. Tämä tekee tietystä tiukasta kilpailusta uusille tulokkaille, jotka yrittävät nimetä blogosfääriä.

Vaikka aihe, jota haluat käsitellä, sisältää idean, joka on kerrottu tuhat kertaa, voit silti kääntyä ja kertoa tarinasi. Voit luoda houkuttelevaa sisältöä, jolla on ainutlaatuinen persoonallisuus, johon lukijat voivat suhtautua, ja todella rakastua jokaiseen kirjoittamaasi sanaan..

Laadukas sisältö on tarkalleen mitä kaikilla suosikkiblogilla on yhteistä. Seuraajia on tietysti paljon, mutta sisältö on ainoa tekijä, joka houkuttelee heitä ensin ja pitää heidät palaamaan enemmän.

Siksi, jos haluat tehdä blogistasi houkuttelevan, keskity aina sisältösi laatuun.

Suosituimmat kapeat, jotka johtavat liikennettä ja ansaitsevat rahaa

blogit ajavat rahaa

Kun etsit kapeutta, johon blogiisi voi keskittyä, sinun on ajateltava niitä, joilla on kukoistavat markkinat. Ansaitaksesi blogiisi ansaita rahaa, jolla on suuri potentiaali liikenteen ja tulojen tuottamiseen.

Seuraavat kapeat ovat suosituimpia, joten niillä on suuri liikenne- ja tulovoima. Ne ovat hiukan leveitä, mutta voit löytää heistä sopivan mikrosegmentin, kun löydät intohimosi ja keksit tavan parantaa ihmisten elämää.

Matkablogit

Matkablogeilla on valtava potentiaali ajaa paljon liikennettä ja ansaita rahaa. Ihmiset rakastavat matkustamista, ja he etsivät aina uusia mahdollisuuksia mennä jonnekin, missä he eivät ole koskaan olleet ennen, ja tutustua uusiin kulttuureihin.

Voit ottaa paljon ajo-ohjeita blogiisi. Voit ylläpitää aluekohtaista blogia, ruokamatkablogia tai henkilökohtaista matkablogia, joka on täynnä omia jännittäviä seikkailuja ja matkaoppaita.

Blogisi voi keskittyä myös hotelli- tai ravintola-arvosteluihin tai matkavarusteisiin, jotta voit ansaita rahaa tytäryhtiölinkkeistä. Oma markkinarako on valtava, joten täällä on paljon juttuja, joihin voit keskittyä.

Terveysblogit

Tällä kapealla on myös hyvät tytäryhtiömahdollisuudet, koska voit kirjoittaa ruokia, lisäravinteita, liikuntatuotteita ja paljon muuta.

Voit keskittyä blogiisi terveellisiin resepteihin, ruokavalioihin, aamurutiineihin, kotitreeniin, kuntosaliharjoitteluun, terveydenhuollon vinkkeihin ja neuvoihin – nimetät sen. Paljon mahdollisuuksia valtavaan liikenteeseen ja tuloihin täällä.

Verkko-oppimisblogit

Verkko-oppiminen kasvaa salamanopeudella, koska Internet on antanut oppimisen ja tiedon kaikkien käytettäväksi. Aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat hankkia uusia tietoja ja taitoja verkosta kodin mukavuudesta.

Jos sinulla on erityisiä tietoja tai taitoja, joista olet intohimoisesti kirjoittamassa, miksi et auttaisi myös muita ihmisiä tulemaan asiantuntijoiksi? Voit antaa kitaratunteja, koodaustunteja, koiranharjoittelua, oppaita minkä tahansa ohjelmiston käytöstä, kielitunteja ja paljon muuta mitä haluat.

Tech- ja Gaming-blogit

Pelaajat ovat kiinnostuneita tekniikkamarkkinoista, joten näiden kahden yhdistäminen auttaa ansaitsemaan huomattavan määrän rahaa. Tämä on yksi kannattavimmista markkinarakoista, joista voit valita, ja siihen sisältyy jälleen runsaasti alarajoja ja tytäryhtiömahdollisuuksia..

Voit kirjoittaa sovellus- ja videopeli-arvosteluita, teknisiä laitteita koskevia arvosteluita, vinkkejä matkapuhelinten ja tietokoneiden korjaamiseen, videopelien oppaita tai muita kiinnostavia aiheita, joilla on paljon sanottavaa.

Vanhemmuusblogit

Tämä on yksi niistä markkinarakoista, joka johtaa aina liikennettä ja rahaa. Äidit ovat kaikkialla, joten sinulla on aina suuri yleisö, joka on kiinnostunut hyödyllisistä vanhemmuuteen liittyvistä neuvoista ja neuvoista.

Valittavana on satoja aiheita, jotka liittyvät vauvojen ja lasten hoitamiseen ja uusien äitien auttamiseen valitsemaan pienimmilleen parhaat ruokia, vaatteita, turvallisia leluja ja hauskoja aktiviteetteja tai suunnittelemaan täydellistä lapsen syntymäpäivää.

Voit myös antaa raskausvinkkejä ja kirjaimellisesti muita hyödyllisiä neuvoja sekä äideille että isille. Paras tapa ansaita vanhemmuusblogisi ansaitsemalla on harjoittaa tytäryhtiömarkkinointia edistämällä parhaita tuotteita lapsille ja vanhemmille.

Haluatko avata henkilökohtaisen blogin?

Jos haluat käynnistää oman henkilökohtaisen blogin, voit tehdä sen melko nopeasti yksin. Tarvitset blogiisi nimen (verkkotunnuksen nimi), parhaan blogialustan (suosittelemme voimakkaasti itse isännöimää WordPressiä) ja web-palveluntarjoajan. Kaikki nämä vaiheet ovat erittäin yksinkertaisia, ja voit asettaa blogisi näkyviin nopeasti.

Ensin sinun on valittava verkkopalveluntarjoajasi ja uusille bloggaajille suosittelemme Bluehostia, yritystä, jolla on yli 2 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti. Saat a ilmainen verkkotunnus kun kirjaudut heidän kanssaan, plus he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin takuu.

Ensimmäinen askel

Napsauta tätä, niin pääset lukijoillemme varattuun “Yksinomainen tarjous” -sivulle. Napsauta sitten “Aloita nyt”.

Ensimmäinen askel

Toinen vaihe

Ehdotamme aloittamista perussuunnitelmasta, koska tarvitset aikaa tarpeidesi ja vaihtoehtojesi määrittämiseen. Perussuunnitelmassa on kaikki mitä aloittelija tarvitsee perustaakseen uuden blogin. Harkitse muita suunnitelmia myöhemmin, kun blogisi lähtee ja tarpeesi kasvavat.
vaihe toinen

Kolmas vaihe

Verkkotunnuksellasi on tärkeä rooli blogin tulevassa kehityksessä, ja siksi on tärkeää käyttää aikaa ja selvittää hyvä verkkotunnus. Kun olet valmis, kirjoita nimi ”uusi verkkotunnus” -sarakkeeseen ja valitse ylätason verkkotunnuksesi.
vaihe kolme

Suositeltava työkalu:

Kirjoita vain haluttu verkkotunnus tähän ”uusi verkkotunnus” -ruutuun, ja BlueHost näyttää, onko se käytettävissä vai ei. Jos ei, se antaa sinulle luettelon vastaavista nimistä, joista voit valita.

Muista, että kun olet luonut blogin ja alkanut kirjoittaa sisältöäsi, sinun on keskityttävä aina kohdeyleisösi ja heidän tarpeisiisi, jotta pystyt tarjoamaan heille todellista arvoa ja laatua, koska juuri se tekee blogistasi onnistuneen. Varmista, että sukellat syvemmälle blogiosaan ja lue se kaikki, koska löydät varmasti paljon hyödyllisiä blogivinkkejä.

Muun tyyppiset blogit

muun tyyppiset blogit

Bloggaajat ovat erittäin luovia ihmisiä. Suosituimpien lisäksi on myös muita blogeja.

Yhteisöblogit

Yhteisöblogien tarkoituksena on tuoda samanhenkisiä ihmisiä yhteen. Nämä blogit kattavat yleensä samanhenkisiä kiinnostavia aiheita, ja niissä on kommenttiosa ja vahva sosiaalisen median tuki viestinnän edistämiseksi.

Voittoa tavoittelemattomat blogit

Voittoa tavoittelemattomat blogit on suunniteltu auttamaan ihmisiä, jotka toimivat voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Ne kattavat kaikenlaisia ​​aiheita, kuten voittoa tavoittelematon viestintä, voittoa tavoittelematon digitaalinen markkinointi, varainhankinta ja muut asiat.

Live-web-blogit

Maailman kohteisiin kirjoittaminen blogissasi on yksi asia, mutta toinen on niiden näyttäminen reaaliaikaisessa streamissa yleisölle.

Live-web-blogeissa on myös blogeja, joissa sisällön luojat eivät kirjoita sisältöä, vaan viestivät sen suullisesti yleisölle. Yhdistettynä live-chattiin tämäntyyppinen bloggaaminen on erittäin kiinnostavaa ja voi myös olla tuottoisaa.

Live-pelin näytönlähetysblogit

Nämä blogit on suunnattu urheilusta kiinnostuneille väestöryhmille, joilla ei ole mahdollisuutta katsella kätevästi haluamiaan pelejä ja miten he haluavat. Suoratoisto-ohjelmistojen ja lähetysoikeuksien kanssa tämäntyyppisiä blogeja on erittäin helppo perustaa.

Laitetyyppiset blogit

Laitetyyppiset blogit on suunnattu taitavalle ihmiselle. Nämä blogit sisältävät uusimmat tiedot laitteista, niiden ominaisuuksista, toiminnoista ja niin edelleen. Teknologian nopean kehityksen myötä aiheiden inspiraation löytäminen ei ole ongelma tässä kapeassa.

Podcast-blogit

Podcast-blogeista on tullut erittäin suosittuja parin viime vuoden aikana. Ne kattavat joukon aiheita, myös suosituimpia. Podcastien lähetys on trendi ja todiste ovat erittäin kuuluisat blogit, jotka lisäsivät podcasteja tavanomaiseen tarjontaansa. Yhdysvalloissa on arviolta 104 miljoonaa kuukausittaista podcast-kuuntelijaa.

Suositeltava lukeminen: Podcastin käynnistäminen – lopullinen opas aloittelijoille 2020

Videoblogit

Jopa YouTuben ympärillä, siellä on edelleen vlogeja, jotka mieluummin lataavat ja jakavat videoitaan omalla verkkosivustollaan.

Kaiken tyyppiset sekoitukset

Ja lopuksi, meillä on blogeja, jotka ovat kaiken tyyppisiä sekoituksia, joista olemme keskustelleet edellä. Nämä blogit voivat kattaa eri aiheet, kohdistaa useisiin kohderyhmiin ja sisältää kaiken tyyppisiä mediamuotoja.

Katso tämä luettelo parhaista niche-blogeista

Joten täällä FirstSiteGuidessa olemme päättäneet antaa sinulle mahdollisuuden pysyä ajan tasalla tietyn markkinaraon uusimmista suuntauksista.

Kokoimme tänään luettelon Internetin erilaisista blogeista. Katso, mitä he tekevät oikein blogeissaan, ja katso löytyykö tapa tehdä se paremmin! Voit saada arvokasta tietoa ja tosiasiallisesti olla jotain tekemistä, kun määrität uuden lähestymistapasi bloggaamiseen. Toivomme, että se inspiroi sinua luomaan erinomaisen blogin, joka houkuttelee huomattavan määrän seuraajia, jotka odottavat aina lukevansa jokaista uutta julkaisemaasi blogin postitusta.

Elämäntyyliblogit
Äiti Blogit
Tekstisuunnittelu- ja kirjoitusblogit
Sosiaalisen median blogit
Lemmikkipäivän blogeja
Liiketoiminta- ja yrittäjyysblogit

johtopäätös

On varmasti paljon menestyvämpiä blogeja, joita voit käyttää malliksi. Edellä mainitut ovat joitain parhaista bloginäytteistä, jotka varmasti inspiroivat sinua ja auttavat sinua ottamaan oikean suunnan, joka johtaa sinut tavoitteeseesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map