Paras kuukausittainen web-hosting-suunnitelma vuonna 2020

kuukausittain web-hosting


Web-hosting-palvelut tarjoavat perustan verkkosivustollesi – ne tarjoavat työkaluja ja tekniikoita verkkosivustojen ylläpitämiseksi ja auttavat samalla kävijöitä pääsemään niihin.

Toukokuusta 2019 alkaen, maailmanlaajuisesti on 154 608 076 verkkotunnusta, kun taas web-palveluntarjoajia on yhteensä 338 561 – tämä osoittaa näiden markkinoiden kasvun ja potentiaalin. Ongelmana on kuitenkin, että verkkosivustojen ylläpito voi olla kallista sivuston omistajille. Tämä johtuu siitä, että monet isännöintipalvelut tarjoavat vain mahdollisuuden maksaa koko vuoden etukäteen, mikä voi maksaa satoja dollareita enemmän. Nämä vuosittaiset maksusuunnitelmat voivat jopa lukita sinut jopa 2 vuodeksi kerrallaan. Toisaalta kuukausittain tapahtuvan web-hosting-palvelun avulla sivuston omistajat voivat maksaa kuukausittain, eikä pitkäaikaista sitoutumista tarvita.

Ennen isännöintipalvelun valitsemista on kuitenkin tärkeää pitää mielessä rakentamasi verkkosivustotyyppi, vaadittava kaistanleveys, isännöintiominaisuudet ja SSL-varmenteiden tarve.

Otetaan lisätietoja kuukausittain toteutettavien verkkosivustojen ylläpidosta ja tutkitaan käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

Milloin ja miksi ostaa kuukausittaista web-hosting-palvelua?

Milloin ja miksi ostaa kuukausittaisen isännöinnin

Joillekin sivuston omistajille on järkevää saada heidän web-hosting-palvelunsa kuukausittain. Sen avulla voit testata isännän suoritustasoa, työkaluja, asiakastukea ja muita ominaisuuksia. Voit peruuttaa suunnitelman milloin tahansa ja päivittää tarvittaessa vuosimaksuihin – kummassakaan tapauksessa ei ole seuraamusten tai lisämaksujen riskiä..

Monet isännät antavat sinulle myös vapauden ja joustavuuden työskennellä alhaisilla hinnoilla laadusta tinkimättä.

Aloittajan web-hosting-suunnitelmien vertailu

DreamHostHostingernamecheapA2-hostingHostGator
Hinta$ 4.95$ 9.99$ 2.88 Hyödyllinen hinta$ 4.90$ 10,95
Verkkotunnus$ 7.99$ 8.99$ 9,06$ 14.95$ 12,95 dollaria
Rahat takaisin97 päivää30 päivää30 päivääEi rajoitusta45 päivää
SSL-varmenneVapaaXVapaaVapaaVapaa
AsennusmaksuX$ 4.99XXX
kaistanleveysRajoittamaton100GBRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton

Kuukausittaiset ja vuosittaiset isännöintisuunnitelmat

Hintavertailu - kuukausivaihe Vuotuiset hosting-suunnitelmat

Historiallisesti isännöintitilaussuunnitelmat myytiin vuosittain, eli joudut maksamaan kokonaan 12, 24 tai 36 kuukautta. Esimerkiksi yritykset näyttävät verkkosivuillaan 3,99 dollarin kuukausitarjouksen, mutta todellisuudessa joudut maksamaan kertasumman etukäteen 12, 24 tai 36 kuukaudeksi. Kuukausittaisen hinnoittelun (useimmissa tapauksissa sitä ei näytetä julkisesti), sinun on aloitettava tilausprosessi ja valittava kuukausimaksu kaikista käytettävissä olevista tilauksen vaihtoehdoista.

Tämä houkuttelee sivustojen omistajat maksamaan suuremman laskun etukäteen lisäarvosta pitkällä tähtäimellä. Mutta ongelmana oli, että kaikilla ei ollut varaa maksaa valtavia rahasummia yhdellä kertaa. Viime aikoina on kuitenkin tapahtunut muutos web-hosting-hinnoittelustrategioissa, ja isännöintipalveluntarjoajat ovat nousseet tilaisuuteen tarjoamalla kuluttajaystävällisempiä hinnoitteluvaihtoehtoja. He tarjoavat halpoja kuukausittaisia ​​web-hosting-maksusuunnitelmia, joiden avulla ihmisten on helpompi omistaa ja maksaa verkkosivustoistaan.

Kuukausimaksuverkkosivustot ovat lyhyellä aikavälillä huomattavasti halvempia, joten jos budjetti on tiukka tai kokeilet vain verkkosivustosi ajamista, on täydellinen maksaa kuukausittainen web-hosting. Tämän ansiosta ihmisten on entistä helpompaa aloittaa bloginsa, verkkokaupan yrityksiä ja muun tyyppisiä sivustoja.

Lisäksi verkkopalvelun kuukausittaiset laskutusvaihtoehdot antavat sinun testata palvelut ennen sitoutumista pitkällä aikavälillä. Mutta lyhyiden sopimuskausien vuoksi myös nämä kuukausittaiset paketit ovat yleensä kalliimpia pitkällä tähtäimellä.

On kuitenkin välttämätöntä ymmärtää, että useimmissa isännöintisuunnitelmissa näkyvät vuotuiset maksut oletuksena, joten kiinnitä huomiota kassalla varmistaaksesi, että maksat kuukausittain suoritettavista palveluista. Vertailimme joitain siellä johtavia verkkosivustojen ylläpitäjiä löytääksemme parhaat kuukausittaiset verkkopalvelupalvelut useisiin luokkiin, ja ne on lueteltu täällä. Seuraavat ovat joitain parhaita kuukausittaisia ​​verkkosivustojen hosting-palveluita, valitse viisaasti.

Paras kuukausittain halvat hosting-palvelut

Kuukausittain halvat jaetun hosting-sivustot

Jaetut hosting-sivustot voivat sisältää useita verkkosivustoja kerrallaan yhdellä alustalla. Suunnitelman merkittävin etu on kohtuuhintaisuus, koska resurssit ja kustannukset jaetaan näitä palveluita vaativien sivustonomistajien kesken. Hyvämaineiset hosting-yritykset tarjoavat jaettuja kuukausittaisia ​​hosting-suunnitelmia, jotka tarjoavat kaikki ominaisuudet, joita tarvitset blogin tai verkkosivuston perustamiseen.

Olemme valinneet joitain näistä parhaat kuukausittaiset jaetun palvelun tarjoajat teollisuudessa, joka ei ole raskas taskussa.

DreamHost

dreamhost kotisivu

He ovat toimineet yli 20 vuotta ja maine on ansainnut heille aseman WordPressin hyväksymien kolmen parhaan web-hosting-yrityksen joukossa. Ne ovat ihanteellinen isäntäalusta pienyritysten omistajille, uusille bloggaajille ja ihmisille, jotka eivät ole tekniikan taitajia. Tämä palvelu isännöi yli 1,5 miljoonaa blogia ja verkkosivustoa, mikä tekee siitä yhden luotettavimmista hosting-yrityksistä.

Avainominaisuudet

 • Automaattiset varmuuskopiot
 • 100% käyttöaikatakuu
 • 97 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Mittaamaton kaistanleveys

hinnoittelu

Dreamhost-hinnasuunnitelmat alkavat 4,95 dollaria / kuukausi perustiedot jaetulle isännöintisuunnitelmalle, ja se voi mennä 10,95 dollaria / kuukausi vahvemman isännöintisuunnitelman suhteen. Nämä paketit ovat melko kilpailukykyisesti hinnoiteltuja verrattuna luokkansa muihin kuukausittaisiin hosting-verkkosivustoihin. Kuukausisuunnitelmissa ei ole ilmaista verkkotunnusta, se on lisäksi 7,99 dollaria vuodessa.

edut

 • Erinomainen asiakastuki
 • Selkeä ja avoin hinnoittelu
 • Erinomainen vastine rahalle
Käy DreamHostissa lisätietoja >>

Hostinger

hostinger kotisivu

Tämä web-palveluntarjoaja aloitti toimintansa jo vuonna 2011 ja on ollut kuuluisa halvoista jaetusta isännöintisuunnitelmastaan. Ne palvelevat nyt yli 29 miljoonaa käyttäjää 178 maassa. Hostingeriä pidetään yhtenä web-hosting-alan johtajista, jolla on täydellinen tasapaino palvelun laadun ja hinnan välillä..

Avainominaisuudet

 • 1-napsauta asennusohjelmaa
 • Viikoittaiset varmuuskopiot
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Helppo verkkosivustojen rakentaja

hinnoittelu

Hostingerin peruspaketti alkaa 9,99 dollaria / kuukausi. Voit myös päivittää heidän Premium-suunnitelmaansa 10,99 dollaria / kuukausi tai jopa liiketoimintasuunnitelmaa 15,99 dollaria / kuukausi. Kuukausisuunnitelmissa ei ole ilmaista verkkotunnusta, se on lisäksi 8,99 dollaria vuodessa. Ja sinun on maksettava 4,99 dollarin kertaluonteinen perustamismaksu, kun valitset kuukausittaisen hosting-suunnitelman.

edut

 • Takuu 99,9%
 • 10 Gt levytilaa
 • Tehokas ohjauspaneeli

namecheap

Namecheap-kotisivu

Tämä kuukausittainen verkkosivustojen hosting-palvelu tunnustettiin hiljattain yhdeksi Amerikan nopeimmin kasvavista yrityksistä Inc. 5000 -luettelossa. Namecheap-jaetun hosting-palvelun avulla kolme verkkosivustoa voi toimia palvelimella, jonka käyttöaika on suurin.

Avainominaisuudet

 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Yksityisyydensuoja
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Verkkotunnuksen ja yksityisyyden suoja
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

hinnoittelu

Paketit alkavat nimeltä $ 2,88 / kuukausi Namecheapissa – tämä on vakava kilpailu muille halvoille jaetulle kuukausittaiselle hosting-verkkosivustoille. Joten jos budjetti on tiukka, heidän edullinen hinnasto voi olla hyvä vaihtoehto. Ja jos pidät heidän palveluistaan ​​luotettavia, voit myös päivittää Stellar Plus -suunnitelmaan, jonka hinta on 4,44 dollaria / kuukausi, tai jopa Stellar-liiketoimintasuunnitelmaan, jonka hinta on 8,88 dollaria / kuukausi. Kuukausisuunnitelmissa ei ole ilmaista verkkotunnusta, se on lisäksi 8,88 dollaria vuodessa.

edut

 • 99,88% käyttöaikaa
 • Tehokas asiakaspalvelu
 • 100% yhteensopiva WordPress-ominaisuuksien ja -laajennusten kanssa

A2-hosting

A2 Hosting-kotisivu

Se on itsenäisesti omistama kuukausittainen hosting-verkkosivustopalvelu, joka on toiminut liiketoiminnassa vuodesta 2001. A2-hosting on suosittu vaihtoehto blogeille, jotka vaativat lisävoimaa WordPressille tai muille CMS-alustoille. Se käyttää sivustonkiihdytysohjelmistoa nostamaan WordPress-sivujen sivujen latausastetta jopa 20 kertaa. Tämä on edullista, koska 40% kävijöistä poistuu sivustosta, jos se latautuu yli 2 sekunnissa.

Avainominaisuudet

 • 99,9% käyttöaika
 • Ilmaiset aliverkkotunnukset
 • Turbo SSD -palvelin, jolla on rajoittamaton levytila
 • SSL-varmenne
 • Automaattiset varmuuskopiot

hinnoittelu

Isäntäsuunnitelmat alkavat 9,99 dollarista. Mutta heidän nykyinen pitkäaikainen myynti on 51% alempi ensimmäisestä laskutusjaksosta ja maksat vain 4,90 dollaria / kuukausi. Vaikka alennus nousee, saattaa käydä läpi muutamia tapauksia vuoden aikana. Vaikka heidän kuukausisuunnitelma on täydellä hinnalla, vaikuttavat ominaisuudet korvaavat sen.

edut

 • Parannettu turvallisuus
 • Erittäin nopea nopeus
 • Työkalut kehittäjille

HostGator

HostGatorin kotisivu

Se on yksi vakiintuneimmista pelaajista kuukausittain järjestetyssä web-isännöintipelissä, joka tarjoaa yli kahdeksalle miljoonalle asiakkaalle erittäin luotettavia palveluita. Tämä palvelu tunnetaan tehokkaista ominaisuuksista edulliseen hintaan.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton levytila
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Yhden napsautuksen WordPress asentaa

hinnoittelu

HostGatorin kuukausittainen perustana oleva Hatchling-jaettu isännöintisuunnitelma maksaa 10,95 dollaria ja heidän liiketoimintasuunnitelmansa maksaa 16,95 dollaria, ja se on huomattavasti korkeampi muiden jaetun kuukausittaisen isäntäsivuston hinnasuunnitelmien joukossa. Tämä kilpailukykyinen hinnasuunnitelma voidaan perustella sen tarjoamista ominaisuuksista.

edut

 • Helppo käyttää ohjauspaneelia
 • Suuri käyttöaika ja nopea lastaustaso
 • Poikkeuksellinen asiakaspalvelu
Käy HostGatorissa lisätietoja >>

Paras kuukausittainen WordPress-hosting-palvelu

Kuukausittainen WordPress-hosting
WordPress on tehokkain verkkosivustojen rakennusalusta, jolla on 61,8% CMS: n markkinaosuudesta ja jolla on valta blogeihin, verkkokauppasivustoihin ja jopa maailmanlaajuisiin tuotemerkkeihin verkossa. WordPress-hosting tarjoaa optimoituja ratkaisuja verkkosivustoille tämän CMS: n suorituskyvyn parantamiseksi.

Tässä on yhteenveto parhaista WordPress-kuukausittaisista laskutuksen hosting-suunnitelmista.

SiteGround

SiteGround-kotisivu

Se on yksi kolmesta suosituimmasta web-hosting-yrityksestä, jonka WordPress itse on tukenut vaikuttavien ominaisuuksiensa ja skaalaustyökalujensa vuoksi. Käytettävissä olevat asiakastukivaihtoehdot ja optimoidut suorituskykytasot sekä erilaiset palvelinpaikat ovat tehneet siitä käyttäjien äänestämän ylimmän valinnan..

Avainominaisuudet

 • Ilmainen WordPress-sivustonsiirto
 • WordPress SuperCacher vähentää latausaikaa
 • Gitin ilmainen asennus
 • WordPress-automaattinen päivitys

hinnoittelu

SiteGround tarjoaa useita WordPressin kuukausittaisia ​​laskutussuunnitelmia, jotka alkavat 3,95 dollarista plus 14,95 dollaria kertaluonteinen aktivointimaksu käynnistyssuunnitelmalle. Kun ensimmäisen kuukauden kokeilusi on ohi, sinun on maksettava 11,95 dollaria kuukaudessa. Porrastetut hinnasuunnitelmat palvelevat pieniä yrityksiä, aloittavia yrityksiä ja suuria yrityksiä, joilla on kuukausittain 10 000–100 000 kävijää.

edut

 • Moderni ja erittäin hyvämaineinen tekniikka
 • Paljon tukivaihtoehtoja
 • Nopea sivun latausnopeus
 • Kilpailukykyinen hinta
Käy SiteGroundissa lisätietoja >>

InMotion-hosting

InMotion-kotisivu

Se on yksi johtavista kilpailijoista isännöintipalveluiden joukossa sivustojen omistajille, joiden on päivitettävä verkkosivusto tai hankittava uusi WordPressistä. Tämä kuukausittainen hosting-verkkosivusto tarjoaa kahden tyyppisiä palveluita: perinteinen jaettu hosting ja WordPress-hosting. Entinen palvelee aloittelijoita, kun taas jälkimmäinen tarjoaa palveluita yritysten omistajille ja virastoille.

Avainominaisuudet

 • ILMAINEN verkkotunnus
 • Ilmaiset sivuston muutokset
 • cPanel mukana
 • Edistynyt palomuurisuojaus

hinnoittelu

Heidän WP-4000S -suunnitelman alkuhinta on 27,99 dollaria. Ne tarjoavat myös 90 päivän rahat takaisin -takuun ja ilmaisen cPanel-lisenssin.

edut

 • 99,95% käyttöaikahinnat
 • ilmaisohjelmia
 • Parempi tietosuoja
Käy InMotion Hosting -sivustolla saadaksesi lisätietoja >>

A2 WordPress-isäntä

A2 WordPress-isäntä

Kuukausittainen web-hosting-sivusto erottuu kilpailijoistaan ​​vaikuttavilla eduilla ja korkealaatuisilla ratkaisuilla. Erinomaisilla käyttöajoilla voit varmistaa verkkosivustosi nopean toiminnan, joka estää kävijöitä poistumasta. Se on ihanteellinen kuukausittainen WordPress-hosting-verkkosivusto sekä amatööreille että kokeneille käyttäjille.

Avainominaisuudet

 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Tietokeskuksen sijainnin valinta
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • 1-napsauta ohjelmiston asennus

hinnoittelu

A2-hosting tarjoaa parhaat WordPress-maksusuunnitelmat, jotka alkavat 9,99 dollarista. Niiden paketit sisältävät ilmaiset varmuuskopiot ja luotettavat asiakastukipalvelut.

edut

 • Parhaat suojausasetukset
 • WordPressin automaattinen asennus
 • Turbo-palvelimet

Paras kuukausittain hallinnoidut WordPress-hosting-sivustot

Kuukaudesta toiseen hallinnoitu WordPress-hosting

Täällä isännöintipalveluntarjoajat hallitsevat WordPress-verkkosivustosi kaikkia teknisiä näkökohtia. Tähän sisältyy nopeuden suorituskyky, varmuuskopiot, ohjelmistopäivitykset, välimuisti ja paljon muuta. Se on oikea vaihtoehto sivustojen omistajille, jotka vaativat vaivatonta palvelua, joka voi auttaa heitä saamaan runsaasti liikennettä ja päivittäisiä käyttäjiä WordPress-sivustoilleen.

Tässä on muutamia parhaiten hallittuja WordPress-hosting-verkkosivustoja:

WP-moottori

WP Moottorin kotisivu

Perustatko henkilökohtaista blogia tai pienyrityksen verkkosivustoa, WP Engine tarjoaa tekniikkaa ja nopeutta, jotta saat kaiken irti WordPress-sivustostasi.

Avainominaisuudet

 • Päivittäiset varmuuskopiot ja uhkien havaitseminen
 • Ilmainen automaattinen siirtyminen WP Engineen
 • Helppo ottaa käyttöön

hinnoittelu

Käynnistyspaketti on 30 dollaria kuukaudessa – sen avulla voit ylläpitää yhtä verkkosivustoa, jossa on 10 Gt paikallista tallennustilaa ja liikenteen rajoitus 25 000 kävijää kuukaudessa. Voit myös päivittää suurempaan kuukausittaiseen web-hosting-suunnitelmaan jopa 290 dollaria kuukaudessa, jos haluat isännöidä enemmän sivustoja.

edut

 • Omistettu 24/7 asiakastuki
 • 10 kertaa nopeampi skaalaus
 • Useiden WordPress-työkalujen saatavuus

Kinsta

Kinsan kotisivu

Tämä on yleisesti hallittu palvelu, joka sisältää ilmaisen siirron, oikea-aikaiset varmuuskopiot ja nopeuden optimoinnin. Kaikki työkalut ovat käyttäjäystävällisiä, ja niiden nopea asennusprosessi ja korkea turvallisuus takaavat hakkeroinnin estävän järjestelmän.

Avainominaisuudet

 • 20 palvelinpaikkaa
 • Ilmainen WordPress-verkkosivustojen siirto
 • Usein käytettävyyden tarkistukset
 • Vierailijaanalyysin hallintapaneeli
 • Verkkosivun välimuisti

hinnoittelu

Kinsan kuukausittaiset suunnitelmat ovat 30–1500 dollaria kuukaudessa – niihin sisältyy ilmainen SSL-sertifikaatti, CDN-käyttö ja 30 päivän rahojen palautustakuu kaikille suunnitelmille.

edut

 • Pilvipohjainen infrastruktuuri, joka maksimoi nopeuden
 • 99,9% taattu käyttöaika
 • Vaikuttava tekninen tuki
Käy Kinstassa saadaksesi lisätietoja >>

Vauhtipyörä

FlyWheel-kotisivu

Tämän kuukauden kuukauden verkkopalvelupalvelu helpottaa kehittäjien elämää, sillä niillä on skaalautuvat ominaisuudet ja helppo käyttöliittymä. Sen avulla on myös helppo luoda demosivustoja, joissa asiakas voi esikatsella verkkosivuston suunnittelua ja kehitystä.

Avainominaisuudet

 • FlyWheel pilvialusta
 • Nopeammat lastausajat
 • Paikallinen kehitystyökalu
 • Helppo ja nopea verkkosivustojen järjestäminen ja ilmainen siirto

hinnoittelu

FlyWheelillä on kuukausittain suunnitelmat, jotka ovat 15–290 dollaria kuukaudessa ja sisältävät lataus- ja CDN-palvelut. Jos ylität ennalta määrätyn suunnitelmasi rajat, sinulta veloitetaan ylitysmaksu.

edut

 • Intuitiivinen käyttöliittymä
 • Helppo jälleenmyynti
 • Kuukausittainen päivitys
Käy FlyWheelissä lisätietoja >>

Paras kuukausittainen VPS-hosting-verkkosivusto

Kuukausittainen VPS-hosting

VPS-hosting on tasoa korkeampi kuin jaetut hosting-sivustot – jaat palvelimen edelleen muiden sivustojen kanssa, mutta heitä on vähän. Tämä antaa sinulle enemmän resursseja ja parantaa suorituskykyä.

Siellä on paljon VPS-isäntiä, mutta alla olevat palvelut erottuivat joukosta.

Bluehost

Bluehostin kotisivu

Se on alan johtava VPS-verkkoalueiden ylläpitäjä ja ainoa yritys, joka tarjoaa pysyvästi ilmaisen verkkotunnuksen. BlueHostin palvelut erottuvat palvelimien tarjoaman rajoittamattoman joustavuuden ansiosta. Siksi se on ihanteellinen verkkosivustoille, jotka tarvitsevat mahdollisuuden skaalata viipymättä, minkä ne voivat suorittaa pääsemällä suoraan edistyneeseen cPaneliin.

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

hinnoittelu

BlueHostin verkkopalvelun kuukausittaiset laskutussuunnitelmat alkavat 29,99 dollarista kuukaudessa vakiojärjestelmältä ja 119,99 dollarilta viimeisimmältä paketilta. Saat hyötyä lukuisista ominaisuuksista ja laajasti luotettavista palveluista, jotka ovat tehneet Bluehostista luotettavan nimen teollisuudessa.

edut

 • Turvallinen ja nopea
 • 100% yhteensopivuus muiden WordPress-ominaisuuksien ja -laajennusten kanssa
 • 99,99% palvelimen käyttöaika
Käy BlueHostissa lisätietoja >>

Hostwinds

Hostwinds kotisivu

Tämä kuukausittainen hosting-verkkosivusto on suunniteltu vetoamaan kaikkiin aloittaville ja menestyville yrityksille. Jos etsit tehokasta ja joustavaa yritystä, Hostwinds tarjoaa kymmenelle tasolle VPS-isäntävalintaa valittavalla Linux- tai Windows-pohjaisella palvelimella.

Avainominaisuudet

 • Ilmaiset verkkosivustojen siirrot
 • Suojaus DDoS-iskuilta
 • Tietokeskuksen sijainnin valinta
 • Enterprise-palomuuri

hinnoittelu

Niiden hallitut Linux VPS -palvelupalvelut alkavat 5,17 dollarista (yleensä 10,9 dollaria) kuukaudessa, ja se voi mennä jopa 247,69 dollariin / kuukausi. Toisaalta hallitut Windows VPS -ratkaisut voivat olla sinun, joka alkaa 7,99 dollaria kuukaudessa aloitussuunnitelmasta ja maksaa 270,25 dollaria kuukaudessa suurimmalle paketille.

edut

 • Erinomaiset kokoonpanovaihtoehdot
 • Joustavat suunnitelmat
 • Öisin varmuuskopiointi

iPage

iPage-kotisivu

iPage perustettiin vuonna 1998 täydellisenä verkkopalvelun tarjoajana. Seuraavan kymmenen vuoden aikana yrityksestä kehittyi kuitenkin web-palveluntarjoaja. Vuonna 2009 Endurance International -konserni lunasti ne, ja se omistaa muutama tunnettu verkkoisäntä. Heillä on melko edullisia VPS-paketteja.

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

hinnoittelu

iPagen VPS-palvelun kuukausittaiset suunnitelmat hinnoitellaan 24,99 dollaria kuukaudessa perussuunnitelmasta ja 99,99 dollaria kuukaudessa optimaaliselta suunnitelmalta..

edut

 • Erittäin edullinen johdantohinnoittelu
 • Hyödyllinen tuki
 • Ohjauspaneelin ja asiakasportaalin integrointi
Käy iPagessa lisätietoja >>

johtopäätös

Jos et halua pitkäaikaista sitoutumista verkkosivustosi isännöintipalveluntarjoajasi kanssa, kuukausittain toteutettavat web-hosting-suunnitelmat ovat parhaat vaihtoehtosi.

Tämä opas on pakattu parhaimpiin kuukausittaisiin web-hosting-verkkosivustoihin – varmista, että tiedät avaamasi sivustotyypin ja tarvitsemasi hosting-sivuston, ja valitse sitten täällä olevista vaihtoehdoista..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked