Paras blogin nimen luonti – Löydä täydellinen verkkotunnus

Opi-Blogging_Blog-name-generaattorit-instg


Kun aloitat blogin, yksi niistä asioista, joista sinun on päätettävä, on blogin (verkkotunnuksen) nimi. Kun valitset blogin nimen, se on siellä ikuisesti, ja tämä nimi edustaa sinua verkossa. On tärkeää, että nimesi on tarttuva ja helppo muistaa.

Hyvä verkkotunnus lisää ihmisten mahdollisuuksia muistaa se. Napsautussuhde voi olla korkeampi, jos ihmiset tunnistavat blogin hakutuloksissa. On hyvä idea, että URL-osoite ja blogin nimi vastaavat toisiaan, koska potentiaalisilla lukijoillasi on helpompi löytää työsi blogiisi.

Mutta kun otetaan huomioon tosiasia, että tänään on niin paljon blogeja, on todennäköistä, että haluamasi URL-osoite on jo otettu. Näissä tilanteissa sinun on tehtävä joitain kaivauksia, jotta saat verkkotunnuksen, joka liittyy hyvin blogin aiheeseen.

Suositeltava työkalu:

Alkuperäisen verkkotunnuksen keksiminen ei kuitenkaan ole helppoa. Siksi päätimme jakaa nämä bloginimien luontiyksiköt, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Rintakuva nimi

bustaname-kotisivu

Bust a Name on verkkosivusto, joka tarjoaa erilaisia ​​suodatustyökaluja, jotka auttavat sinua löytämään oikean verkkotunnuksen blogin tarpeisiin. Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy tehdä, on suodattaa etsimäsi avainsanat. Kun olet tehnyt sen, tarkista “päättyy” ja “käynnistyy” -vaihtoehdot ja katso kuinka avainsanasi sopii heidän kanssaan.

Voit rajata hakuasi asettamalla haluamasi merkkien lukumäärän. Rintakuva nimi antaa sinun etsiä verkkotunnuksia niiden laajennusten mukaan, mukaan lukien .org, .net tai .com. Etsiessäsi täydellistä verkkotunnustasi, näet samanlaisia ​​ehdotuksia sivun alaosassa.

Oletko turhia ja et tiedä mistä aloittaa? Älä huoli. Bust a Name antaa satunnaisen verkkotunnuksen vaihtoehdon, jota voit käyttää aivoriihiin ja saada ideoita tai valita satunnaisen verkkotunnuksen, joka sopii tarpeisiisi.

Panabee

panabee-kotisivu

Toisin kuin muut verkkotunnuksen generaattorit, Panabee ei tarjoa vain erilaisia ​​foneettisia vaihtoehtoja valitsemallesi verkkotunnuslauseelle. Se käy myös kahden suurimman sosiaalisen verkoston, Twitterin ja Facebookin, sekä koko verkon kautta, jotta voidaan etsiä samanlaisia ​​lauseita tai nimiä, joita jotkut muut käyttävät.

Panabee sisältää myös käännöstoiminnon, ja sen avulla voit etsiä aiheeseen liittyviä lauseita Wikipediasta. Jos verkkotunnus on saatavilla, sinulla on mahdollisuus ostaa se kumppanin rekisteröijäyrityksen GoDaddy kautta.

Pickydomains

pickydomains-kotisivu

Jos haluat, että koko bloggaajayhteisö työskentelee nimesi parissa, Pickydomains on oikea asia sinulle. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on rekisteröidä, selittää kaikki tehtävän yksityiskohdat: oma markkinarako, yleisö, markkinat, tavoitteesi ja haluamasi nimityyppi.

Kun olet tehnyt sen, Pickydomains-sivuston ihmiset jakavat kaiken tämän tiedon suurelle käyttäjäyhteisölle. Siellä on paljon markkinoijia, ja he alkavat ideoida ideoita alueista, jotka saattavat olla arvokkaita.

Saat ehdotuksia kokeneilta ihmisiltä, ​​ja sinun tarvitsee vain valita yksi, josta pidät eniten. Jos haluat saada suositellun verkkotunnuksen, sinun on kuitenkin maksettava 50 dollarin maksu. Puolet siitä menee sen luoneelle henkilölle, kun taas toinen puoli menee PickyDomains-sivulle.

Verkkotunnuksen reikä

verkkotunnuksen aukon kotisivu

Domain Hole on täydellinen monipuolinen verkkotunnusten generaattori, joka voi palvella eri tarkoituksia. Lisäksi siinä on kahdeksan erilaista lähestymistapaa, joita voit käyttää löytääksesi täydellisen rakkautesi bloginimikkeen. Tässä on kahdeksan työkalua, joita voit käyttää Domain Hole: n kanssa:

  • Vanhentunut verkkotunnushaku: käy läpi laajan tietokannan vanhentuneista verkkotunnuksista ja näet, voitko käyttää mitä tahansa saadaksesi parempia tuloksia.
  • Nimen kehrä: kirjoita avainsanasi ja yhdistä se useisiin muihin sanoihin löytääksesi mielenkiintoisia verkkotunnuksia koskevia ehdotuksia.
  • Välitön saatavuuden tarkistus: jollain muihin työkaluihin verrattuna ei ole niin monta vaihtoehtoa rekisteröimättömien verkkotunnusten löytämiseksi.
  • Täydellinen tarkistus: etsi käytettävissä olevien verkkotunnusten TLD-tunnuksia.
  • Nimigeneraattori: jos sinulla ei ole ideoita blogin nimeen, käytä tätä työkalua merkkituotteiden ja ikimuistoisten verkkotunnusten löytämiseen.
  • Verkkotunnuksen hälytykset: tilaa tämä työkalu ja voit katsella useita verkkotunnuksia ja saada ilmoituksen, kun ne ovat saatavilla.
  • Verkkotunnuksen joukkotarkistus: toimii muina työkaluina, mutta jos syötät enemmän avainsanavaihtoehtoja tai verkkotunnuksia, se tarkistaa ne ristikkäin ja antaa sinulle parempia tuloksia.
  • Brainstormer: Tämän työkalun nimi kertoo kaiken; se auttaa sinua keksimään uusia blogin verkkotunnusideoita.

Nimi Mesh

namemesh kotisivu

Nimi Mesh on täydellinen blogin nimen generaattori, jos sinulla on pari avainsanaa hihassa. Lisää kaksi tai kolme avainsanaa hakukenttään ja luo oma luettelo. Name Meshillä on erilainen lähestymistapa tulosten tuottamiseen. Ne luokitellaan sellaisten tekijöiden perusteella kuin SEO, vastaavat nimet, uudet nimet, yleiset nimet ja lyhyet nimet.

Nimi Mesh luottaa antonyymiin ja synonyymeihin, jotta voit keksiä ainutlaatuisia verkkotunnuksia käyttäessäsi noin 20 muuta generaattoria. Kun haet avainsanoja, se suodattaa tulokset pituuden, rekisteröimättömien verkkotunnusten tai niiden verkkotunnuksen laajennuksen perusteella. Kuten muutkin verkkotunnusten generaattorit, Name Mesh antaa avainsananhakuehdotuksia tutkiaksesi tarvittaessa muita vaihtoehtoja.

Domainr

verkkotunnuksen kotisivu

Verkkotunnuksella ei voi olla paljon työkaluja, ominaisuuksia tai suodattimia verkkotunnuksesi hakuja varten, mutta tämä työkalu toimii virheetömästi. Verkkotunnuksen haltija voi käydä läpi koko verkkotunnusalueen .org, .net välillä. ja .com. Se voi auttaa sinua löytämään uusia verkkotunnuksia, joilla on suuri potentiaali.

Kuten aiemmin mainitsimme, tänään on vaikea löytää hyvää, tuotemerkkien sisältävää bloginimeä, joka päättyy perinteiseen .com-laajennukseen. Tällä työkalulla on valta etsiä erilaisia ​​TLD: tä, mikä eräistä menestyneimmistä niche-blogeista erottui ja tuli tunnetuksi. Se perustuu kahteen ulkoiseen tietokantaan ja sillä on valtuudet seurata noin 2000 TLD: n hakuja. Voit rekisteröidä verkkotunnuksen yli 200 akkreditoidussa rekisteröintiyrityksessä.

Jos etsit isoä pisteitä ja luot todellisen strategian nimesi ympärille, Domainr on tarvitsemasi työkalu.

Lean-verkkotunnuksen haku

leandomainsearch kotisivu

Kun kirjoitat Lean Domain -haun, joudut syöttämään yhden avainsanan ja etsimään verkkotunnuksia. Tämä generaattori tarjoaa paljon tuloksia, ja joskus voi olla yli tuhat ehdotusta verkkotunnusideoideiksi. Saamasi tulokset ovat kaikki .com-laajennuksia, ja ne ovat kaikki saatavilla.

Tämän työkalun avulla voit myös suodattaa tuloksia suosion, pituuden ja aakkosjärjestyksessä. Voit tallentaa haluamasi verkkotunnukset ja tarkistaa ne myöhemmin. Voit myös seurata hakuhistoriaasi, jakaa tuloksia, jos työskentelet jonkun kanssa, ja tarkistaa ideasi myöhemmin nähdäksesi, ovatko ne edelleen käytettävissä.

Useimmat ihmiset, jotka käyttävät Lean Domain Searchia, ovat tuoreita ideoita, ja he luottavat tähän työkaluun keksimään täydelliset verkkotunnukset. Se on suosittu valinta, se toimii hyvin, ja siksi se on luettelossamme.

Ohjelmistokehittäjän nimigeneraattori

ohjelmistohaku kuvakaappaus

Softwarefindr-nimien generaattori on hieno työkalu, jonka avulla voit heti etsiä tuhansia erilaisia ​​verkkotunnusten yhdistelmiä sekunneissa. Tämän avulla voit vähentää dramaattisesti aikaa, joka kuluu loistavan nimen keksimiseen ja ideoiden toteuttamiseen enemmän aikaa.

Toisin kuin muut generaattorit, Sofwarefindr-työkalu suorittaa kaikki raskaat nostot kulissien takana lisäämällä avainsanalle yli sata erilaista etuliitettä ja jälkiliitettä, jotka on järjestetty suosituimpien ja lyhimpien pituuksien mukaan.

Useimmat tätä verkkotunnusgeneraattoria käyttävät ovat niitä, jotka haluavat ryhtyä päättäväisiin toimiin eivätkä halua lajitella tuhansien tulosten läpi. Sen sijaan he mieluummin näkevät käytettävissä olevan 20 parhaan yhdistelmän nopeuttaakseen päätöksentekoprosessia.

Wordoid

wordoid-kotisivu

Jos yrität löytää blogiisi yksilöivän nimen, joka erottuu joukosta, niin Wordoid on se asia, jota olet etsinyt. Kuinka Wordoid toimii? Se antaa sinulle paljon erilaisia ​​nimivaihtoehtoja, jotka auttavat ihmisiä löytämään URL-osoitteesi.

Wordoid tarjoaa monia kieliä, mukaan lukien englanti, italia, ranska ja espanja. Toinen epätavallinen ominaisuus on, että voit valita, haluatko perustaa tulokset joihinkin kirjaimiin alussa, keskellä tai lopussa.

Kolmas ominaisuus, joka houkuttelee paljon ihmisiä Wordoidiin, on se, että voit valita, haluatko ehdottamiesi sanojen olevan täysin luonnollisia. Tämä tekee koko prosessista paljon helpompaa, ja se on melko kätevä, sinun on hyväksyttävä.

Kaikki Wordoidin luomat sanat ovat ainutlaatuisia ja suunniteltu merkkituotteiksi, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät ja kuulostavat hyvältä. Luodut sanat ovat kymmenen kirjainta pitkä, enimmäismäärä, ja voit jopa yhdistää kaksi eri kieltä saadaksesi epätavallisen yhdistelmän.

mahdottomuus

mahdoton kotisivu

Verkkotunnusgeneraattori, jolla on erilainen lähestymistapa. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on aivoriihi omaa avainsanaasi ja lisää sitten verbejä, adjektiiveja ja substantiivteja sen alkuun. Mahdottomuus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä 4, 5 tai 6 kirjaimen sana tai voit sekoittaa haluamasi avainsanan kanssa.

Se on loistava työkalu aivoriihi-nimille, jotka ovat käytettävissä samalla kun hauskaa koko prosessin ajan. Mahdottomuus linkittää myös saatavilla oleviin nimiin Namecheap tai GoDaddy. Voit jatkaa nimesi ostamista, kun olet tehnyt päätöksen. Mahdottomuus luottaa useisiin palvelimiin parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi.

Verkkotunnuksen pyörä

domainwheel kotisivu

Verkkotunnuspyörällä voi olla yksinkertainen ja puhdas ulkoasu, mutta se perustuu monimutkaisiin yhdistelmätekniikoihin. Se on yksi äskettäin julkaistuista työkaluista, jota päivitetään päivittäin. Kuten useimmissa verkkotunnusgeneraattoreissa, voit antaa oman syötteesi ja kirjoittaa (rajaton) avainsanoja, mutta saat myös joitain ehdotuksia aloittamiseksi.

Kun olet painanut Etsi verkkotunnus -painiketta, tulokset näkyvät kolmessa kategoriassa. Ensimmäinen tekee suosituimmista verkkotunnuksen laajennuksista, kuten .com, .blog, .net, .org, keskittyen vihreillä merkittyihin käytettävissä oleviin. Seuraavaksi saat aitoja verkkotunnuspyörän tuloksia ehdotuksilla, jotka ovat sinulle käsin valittuja.

Jos et ole tyytyväinen luotujen verkkotunnusten luetteloon, saat kolmannen luettelon sanoista, jotka ovat inspiroineet valitsemasi alkuperäisen avainsanan perusteella. Ne perustuvat erilaisiin sekoitus- ja kehräystoimintoihin (liitä / lisää, kirjainten pudottaminen, taakseinkirjoitus, tavujen sekoittaminen, kirjainten kaksinkertaistaminen jne.).

On hienoa nähdä uusia työkaluja nostamalla palkkia ja luomalla mahtavia verkkotunnuksia uusille verkkosivustoihin liittyville verkkosivustoille.

Valmiina aloittamaan oma itsensä ylläpitämä blogi?

Jos olet vasta aloittamassa, suosittelemme käyttämään WordPressiä. Voit asentaa haluamasi teemat, laajennukset ja palvelut, näyttää mainoksia ja ansaita rahaa blogiisi haluamallasi tavalla. Itse ylläpitämään WordPress-blogiin ei käytännössä ole mitään rajoituksia.

Ensimmäisen blogin aloittamiseksi suosittelemme aina Bluehostia. Bluehost tarjoaa jopa halvimman vaihtoehdon Ilmainen verkkotunnus, SSL-varmenne blogin turvallisuuteen ja 24/7 -tuki.

Bluehost antaa sinun rekisteröidä uuden verkkotunnuksen ILMAISEKSI. Voit valita 14 ylätason verkkotunnusta, mukaan lukien .com, .net ja .org. Suuri asia heissä on, että jos haluamasi verkkotunnus on jo käytössä, Bluehost antaa sinun valita sen myöhemmin. Tämä antaa sinulle aikaa tutkia ja ajatella.

Ilmainen verkkotunnus myöhemmin

johtopäätös

Yllä olevien vaihtoehtojen avulla sinulla on paljon valita ja löytää sinulle parhaiten sopiva työkalu. Tutustu näihin verkkotunnusten generaattoreihin, ja takaamme, että pystyt keksimään parhaan nimen, joka vastaa tarpeitasi. Ota aikaa ja älä tee nopeaa päätöstä; muista, että sinun täytyy elää sen kanssa jonkin aikaa, ja monet asiat riippuvat siitä. Onnea ja jakaa kokemuksiasi näiden työkalujen kanssa tai mainitsemme jonkin muun generaattorin, jonka unohdimme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked