Mikä on blogi? – Blogin, blogin ja Bloggerin määritelmä

mikä on blogin kuva


Tiedätkö mitä blogeja on? Jos et, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Aluksi blogi oli enemmän henkilökohtaista päiväkirjaa, jonka ihmiset jakoivat verkossa, ja se juontaa juurensa vuoteen 1994. Tässä online-lehdessä voisit puhua päivittäisestä elämästäsi tai jakaa tekemäsi asiat. Mutta ihmiset näkivät mahdollisuuden kommunikoida mitä tahansa tietoa uudella tavalla. Joten alkoi kaunis bloggaaminen.

Nykyään verkossa on yli 600 miljoonaa blogia.

Mikä on blogi?

Määritelmä blogi

Blogi (lyhennetään ”blogia”) on online-lehti tai informatiivinen verkkosivusto, joka näyttää tietoja käänteisessä aikajärjestyksessä siten, että uusimmat viestit ilmestyvät ensin. Se on alusta, jossa kirjailija tai jopa ryhmä kirjoittajia jakaa näkemyksensä yksittäisestä aiheesta.

Mikä on blogin tarkoitus?

Blogin perustamiseen henkilökohtaiseen käyttöön on monia syitä ja vain kourallinen vahvoja blogeja yritysblogista. Blogilla yrityksille, projekteille tai muulle, joka voi tuoda sinulle rahaa, on hyvin suoraviivainen tarkoitus – sijoittaa verkkosivustosi korkeammalle Google SERP -sivustolla, parantaa esimerkiksi näkyvyyttäsi.

Yrityksenä luotat kuluttajiin jatkamaan tuotteiden ja palveluiden ostamista. Uutena yrityksenä luotat bloggaamiseen auttaakseen sinua pääsemään näille kuluttajille ja kiinnittämään heidän huomionsa. Ilman bloggaamista verkkosivustosi olisi näkymätön, kun taas blogin pitäminen tekee sinusta haettavan ja kilpailukykyisen.

Joten blogin päätarkoitus on yhdistää sinut asiaankuuluvaan yleisöön. Toinen tapa on lisätä liikennettä ja lähettää laatujohtajia verkkosivustoosi.

Mitä tiheämpiä ja parempia blogiviestisi ovat, sitä suuremmat ovat verkkosivustosi mahdollisuudet saada selville ja käydä kohdeyleisölläsi. Mikä tarkoittaa, blogi on tehokas lyijynmuodostustyökalu. Lisää upea toimintakehotus (CTA), ja se muuntaa verkkosivustosi liikenteen korkealaatuisiksi viittauksiksi. Mutta blogin avulla voit myös esitellä auktoriteettiasi ja rakentaa brändin.

Kun käytät niche-tietosi informatiivisten ja kiinnostavien viestien luomiseen, se lisää luottamusta yleisösi kanssa. Mahtava bloginpito tekee yrityksestäsi uskottavamman, mikä on erityisen tärkeää, jos brändisi on vielä nuori ja melko tuntematon. Se varmistaa läsnäolon ja auktoriteetin samanaikaisesti.

Blogin rakenne

Blogien ulkonäkö muuttui ajan myötä, ja nykyään blogeissa on erilaisia ​​esineitä. Useimmissa blogeissa on kuitenkin joitain vakioominaisuuksia ja rakennetta. Tässä on yleisiä piirteitä, joihin tyypillinen blogi sisältää:

 • Otsikko valikon tai navigointipalkin avulla
 • Tärkein sisältöalue korostetuilla tai uusimmilla blogiviesteillä
 • Sivupalkki sosiaalisilla profiileilla, suosikkisisällöllä tai toimintakehotuksella
 • Alatunniste merkityksellisillä linkkeillä, kuten vastuuvapauslauseke, tietosuojakäytäntö, yhteystiedot jne.

Perusblogin rakenne

Voit käyttää tätä mallia sivustossasi

Yllä oleva esimerkki on blogin perusrakenne. Jokaisella tuotteella on oma merkityksensä ja se auttaa kävijöitä navigoimaan blogissasi.

Blogit ja verkkosivustot

Suurin osa ihmisistä ihmettelee edelleen, onko blogin ja verkkosivuston välillä eroa. Mikä on blogi ja mikä on verkkosivusto? On vielä haastavampaa erottaa nämä kaksi tänään. Monet yritykset integroivat blogeja sivustoihinsa suorittaakseen saman toiminnon.

Mikä erottaa blogit verkkosivustoista?

Blogit tarvitsevat usein päivityksiä. Hyviä esimerkkejä ovat ruokablogi, joka jakaa aterian reseptejä, tai yritys, joka kirjoittaa alan uutisista.

Blogit edistävät täydellistä lukijan sitoutumista. Lukijat saavat mahdollisuuden kommentoida ja ilmaista mielipiteensä katsojalle. Staattiset verkkosivustot puolestaan ​​koostuvat staattisilla sivuilla esitetystä sisällöstä. Staattisten verkkosivustojen omistajat päivittävät sivujensa harvoin. Blogin omistajat päivittävät sivustonsa säännöllisesti uusilla blogiviesteillä.

Tärkeimpiä elementtejä, jotka identifioivat blogitekstin staattiselta sivulta, ovat julkaisupäivä, kirjoittajan viite, luokat ja tagi rivillä. Vaikka kaikissa blogin viesteissä ei ole kaikkia näitä viivaelementtejä, staattisilla verkkosivuilla ei ole mitään näistä. Vierailijoiden kannalta staattisen sivuston sisältö ei muutu käynnistä toiseen. Blogin sisällöllä on kuitenkin potentiaalia tarjota jotain uutta joka päivä, viikko tai kuukausi. Blogin omistajan julkaisuaikataulusta riippuen.

Mikä on bloggaaminen?

2000-luvun alussa bloggaaminen syntyi kaikissa eri vaiheissa, kun syntyi useita poliittisia blogeja. Myös aloitusoppaita sisältäviä blogeja alkoi ilmestyä. Perustetut instituutiot alkoivat havaita eroa journalismin ja bloggaamisen välillä. Bloggaajien määrän Yhdysvalloissa odotetaan nousevan 31,7 miljoonaan käyttäjään vuonna 2020.

Määritelmä bloggaaminen

Bloggaaminen on joukko monia taitoja, jotka tarvitaan blogin ylläpitämiseen ja hallintaan. Varustamalla verkkosivut työkaluilla, jotka helpottavat sisällön kirjoittamista, lähettämistä, linkittämistä ja jakamista Internetissä.

Miksi bloggaaminen on niin suosittua?

On tärkeää mainita, että bloggaaminen kasvaa päivä päivältä! Siksi, jotta vastaamme kysymykseen “mikä blogointia”, meidän on tarkasteltava tekijöitä, jotka sen nousun takana ovat.

Varhaisvaiheessa blogeista tuli valtavirta, kun uutistoimistot alkoivat käyttää niitä välineinä viestinnässä ja mielipiteenmuodostuksessa. Siitä tuli uusi tietolähde.

Miksi bloggaaminen on niin suosittua

Yritykset näkivät hyvän tavan parantaa asiakkaan tyytyväisyyttä. Blogin avulla yritykset pitävät asiakkaat ajan tasalla. Mitä enemmän ihmiset käyvät blogissa, sitä enemmän näkyvyyttä ja luottamusta tuotemerkkiisi saa.

Henkilökohtaiset ja kapeat bloggaajat näkivät potentiaalin tavoittaa enemmän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita tietyistä aiheista. Blogin kautta kävijät voivat kommentoida sinua ja olla merkilläsi ja olla vuorovaikutuksessa sinun tai tuotemerkkisi kanssa, mikä auttaa sinua luomaan uskollisten seuraajien verkoston.

Tiesitkö, että voit ansaita rahaa blogin avulla? Kun blogiisi on saatu tarpeeksi huomiota ja faneja, voit etsiä tapoja ansaita blogiisi rahaa. Blogin kautta voit tarjota palveluitasi ja myydä tuotteita.

Kuka on bloggaaja?

Viime aikoina bloggaajista on tullut kuuluisia monista syistä. Vaihtoehtoinen ura tai työ monille, yhä useammat ihmiset valitsevat liittyä joukkoon. Joten kuka ovat bloggaajia? Nämä ovat henkilöitä, jotka rakastavat jakaa elämänsä osia kanssasi. He lähettävät erilaisia ​​aiheita taiteista, kodisuunnittelusta, kirvesmiehestä ja rahoitusta koskevista artikkeleista. Bloggaajat ovat liikkuvia, eikä heidän tarvitse olla yhdessä paikassa. He elävät Internetissä!

Määritelmä blogger

Bloggaaja on joku, joka ylläpitää ja hallitsee blogia. Hän jakaa mielipiteensä eri aiheista kohderyhmälle.

Miksi monet ihmiset blogoivat tänään?

Haluatko omaa blogia? Joo! Suurin osa nykyään luo blogia monista syistä. Jokaisella ihmisellä on tarinansa kertoa. Näin ollen bloggaajat voivat kommunikoida Internetin kautta suuremmalle ihmisryhmälle.

Miksi blogin kirjoittaminen on niin suosittua? Blogien avulla voit puhua mistä tahansa aiheesta ja ilmaista mielipiteesi. Löydät joitain bloggaajia, jotka kirjoittavat jokaisesta päivän aikana tapahtuneesta toiminnasta. Ne voivat vaihdella pienistä asioista, kuten heräämisestä, suuriin aiheisiin, kuten ihmisoikeudet ja ilmastomuutokset! Muista, että blogistina, joka ylläpitää omaa blogiasi, sinun on luotettava rakastamiin aiheisiin ja yritettävä tulla yhdeksi parhaimmista blogeista verkossa..

Saavatko bloggaajat palkkaa?

Bloggaajat ansaitsevat rahaa, mutta tämä ei ole rikastu-nopea ammatti.

Ennen kuin voit alkaa ansaita rahaa blogiisi, sinun on rakennettava sekä Google SERP -sijoituksesi että kapealla vaikutus. Ja se vie paljon aikaa ja laadukasta sisältöä. Rahan ansaintamahdollisuudet eivät näy itseään ennen kuin olet saavuttanut jonkin verran uskottavuutta kentällä. Joten päästä liikkeelle.

Näin voit ansaita paljon rahaa huipputason niche-bloggaajana:

 • Myy blogin mainostilaa yksityisesti tai Google AdSensen kautta.
 • Liittyminen kumppaniksi yksityisesti tai mainosverkostojen kautta.
 • Myydään omia digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja ja oppaita.
 • Jäsenyyksien myynti yksinoikeuden tai sisällön saamiseksi.
 • Blogisi käyttäminen sisällön markkinointityökaluna yrityksellesi.

Jos aloitat blogin tapa markkinoida ja lisätä nykyistä yritystäsi, et todennäköisesti myy myyntitilaa tai jäsenyyksiä. Mutta voit luoda ja alkaa tarjota eksklusiivisia digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja, oppaita tai verkkokursseja, lyijykaappaustyökaluna kävijöiden sähköpostiosoitteiden vastineeksi. Tällä tavalla tukahdutat heidät askeleen alaspäin myyntikanavassasi.

Haluatko aloittaa blogin itse?

Oman henkilökohtaisen blogin luominen vie muutaman vaiheen. Ensin sinun on päätettävä blogin nimestä, jota kutsutaan myös verkkotunnukseksi, ja valittava paras blogimisalusta. Suosittelemme käyttämistä itse isännöidyn alustan kanssa. Itse ylläpitämille alustoille on vähän vaihtoehtoja, mutta suosituin on WordPress.org.

Sitten sinun on valittava verkkopalvelupalvelu ja uusille bloggaajille suosittelemme voimakkaasti Bluehostia, yritystä, jolla on yli 2 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti. Saat a Ilmainen verkkotunnus kun kirjaudut heidän kanssaan ja jos et pidä heidän palveluistaan, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin takuu.

Ensimmäinen askel

Napsauta tätä linkkiä ja siirryt faneillemme varattuun “Yksinomainen tarjous” -sivulle. Kun pääset sinne, napsauta Aloita nyt -painiketta..

Ensimmäinen askel

Vaihe toinen

Jos tämä on ensimmäinen hosting-tilisi koskaan, sinun tulee aloittaa perussuunnitelmalla, koska tarvitset aikaa tarpeidesi ja vaihtoehtojesi määrittämiseen. Perussuunnitelmassa on kaikki mitä aloittelija tarvitsee perustaakseen uuden blogin. Harkitse muita suunnitelmia myöhemmin, kun blogisi lähtee ja tarpeesi kasvavat.
vaihe toinen

Vaihe kolme

Verkkotunnuksellasi on tärkeä rooli blogin tulevassa kehityksessä, ja siksi on tärkeää käyttää aikaa ja selvittää hyvä verkkotunnus. Kun olet valmis, kirjoita nimi ”uusi verkkotunnus” -sarakkeeseen ja valitse ylätason verkkotunnuksesi.
vaihe kolme

Suositeltava työkalu:

Kirjoita vain haluttu verkkotunnus tähän ”uusi verkkotunnus” -ruutuun, ja BlueHost näyttää, onko se käytettävissä vai ei. Jos ei, se antaa sinulle luettelon vastaavista nimistä, joista voit valita.

johtopäätös

Toivomme, että olet oppinut jotain tärkeää, kun kyse on bloggaamisesta. Jos olet onnistunut perustamaan blogin, seuraava askel on työskennellä blogin sisällön kanssa, jotta tulevat lukijasi olisivat tyytyväisiä ja kiinnostuneita. Voit vapaasti tutustua laajaan luetteloomme blogging-resursseista, jotka auttavat sinua ylläpitämään ja kasvattamaan uutta blogiasi.

Mikä-on-blogin infografia

Voit käyttää tätä infografiaa vapaasti verkkosivustollasi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map