Google-haun tilastot ja tosiasiat 2020 (sinun on tiedettävä)

google-hakutilastot


Google on maailman suurin hakukone. On joitain erittäin merkittäviä Google-hakutilastoja, jotka on tarkoitus ylittää, kun tarkastellaan sitä laajemmasta näkökulmasta. Markkinoiden toiseksi suosituin hakukone on sen kiinalainen kilpailija, Baidu, jonka osuus maailman hakukoneiden markkinoista on vain pienempi.

Ymmärtääksemme Googlen pelkän koon, meidän on tiedettävä koko Internetin laajuus. Google on indeksointipalvelu, joka tarjoaa meille verkkosivuja ja sivuja tiettyjen hakulausekkeidemme perusteella. Vaikka Internet saattaa indeksoida kaiken mitä ikinä voisit ajatella, Internet kokonaisuutena on paljon isompi asia. Tutkimukset osoittavat, että Google indeksoi vain 35 biljoonaa verkkosivua. Kyllä, vain. Usko tai älä, tämä ei edes naarmuta internetin pintaa. Jotkut tutkimukset osoittavat, että Internet kokonaisuutena asuu mahtaville 17,5 miljoonalle eri sivulle.

Vaikka Googlella on vielä pitkä tie kuljettavanaan, se on ylivoimaisesti suurin Internet-sivujen kokoelma. Tämä valtava määrä saatavilla olevia verkkosivuja antaa Googlelle lupaavia markkinointipotentiaaleja, mikä tekee siitä instrumentin markkinointityökalun yrityksille.

Mielenkiintoisia Google-hakutilastoja
 • Google tekee yli 3,5 miljardia hakua joka päivä
 • 76% kaikista maailmanlaajuisista hauista tapahtuu Googlessa
 • Google-hakuhakemisto sisältää yli 100 000 000 Gt
 • Yli 60% Google-hauista tulee mobiililaitteista
 • 16-20% kaikista Google-hakutuloksista on uusia

Googlen globaali dominointi

kuinka globaali google on

Google saattaa olla suurin hakukone maailmassa, mutta tiesitkö, että sen osuus on mahtava 76% hakukoneiden maailmanlaajuisista hauista. Saadaksesi kuvan siitä, kuinka globaali se on, sinun pitäisi tietää, että se on täysin sensuroimaton kaikissa maissa lukuun ottamatta Krimaa, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Sudan ja Syyria, joissa se on joko kielletty tai sensuroitu..

Google ei ole vain hakukone, vaan myös valtava yrityksen omistaja. Se omistaa lukuisia erilaisia ​​verkkopalveluita ja on mukana jättiläisten, kuten Apple, Amazon, Facebook ja Microsoft, kanssa. Näiden yritysten yhdistelmä muodostaa suurimman osan Internetin laajalle levinneestä toiminnasta.

Google on myös liikkeellepaneva voima yritysmaailmassa, koska sen markkinointimahdollisuudet ovat valtavat. Koska se on suosituin hakukone, eri toimialat hyötyvät Google-mainoksista. Tämä on kasvanut niin suureksi, että sen mainostulot saavuttivat 95 000 000 000,00 dollaria vuonna 2017.

1. Google-hakuja on 40 000 sekunnissa

(Lähde: Internet Live -tilastot)

Google-hakulausekkeet

Yhden sekunnin kuluttua Googlella ei ole noin 40 000 hakukyselyä käsiteltäväksi. Tämä tarkoittaa, että Google käsittelee maailmanlaajuisesti yli 3,5 miljardia hakua päivittäin ja 1,2 miljardia hakua vuodessa.

Jotta asiat tulevat näkyviin, tutustu Google-tilastoihin jättiläisen hakukoneen alkuaikoina.

Heti sen perustamisen jälkeen vuonna 1998 hakukone käsitteli vain 10 000 Google-hakua päivässä. Vaikka tämä näyttää nyt hieman merkityksettömältä, se oli tuolloin valtava. Vain vuotta myöhemmin määrä nousi 3,5 miljoonaan hakulausekkeeseen päivässä. Se on hakujen lisäys vuositasolla 17 000%. Puhu kasvusta! Alle vuoden kuluttua siitä tehtiin mahtavia 18 miljoonaa Google-hakua joka päivä.

Seuraavina vuosina Google-tilastot osoittavat, että Google-haut lisääntyivät jatkuvasti salamannopeassa vauhdissa, mikä auttoi sitä saavuttamaan Internet-haun nykyisen maailmanlaajuisen määräävän aseman. Vaikka se ei varmasti koskaan ole nähnyt samaa hakutason kasvua kuin alussa (koska melkein kaikki maailmassa käyttävät sitä jo), Google jatkaa ehdottomasti hakukoneena käytettävää voimaa.

2. Kymmenen suosituinta Google-hakua vuonna 2019

(Lähde: Google.com)

Seuraavat ovat Google-sivustossa eniten haetut sanat vuonna 2019:

 1. Intia vs. Etelä-Afrikka
 2. Cameron Boyce
 3. Copa America
 4. Bangladesh vs. Intia
 5. iPhone 11
 6. Valtaistuinpeli
 7. Kostajat: Endgame
 8. Jokeri
 9. Notre Dame
 10. ICC-kriketin maailmancup

Maailmanlaajuisesti Googlessa eniten haetut sanat vuonna 2019 olivat ”Intia vs. Etelä-Afrikka”. Tämä viittaa krikettiotteluun, joka pidettiin syyskuussa 2019 ICC: n kriketin maailmancupissa.

Vaikka ihmiset ympäri maailmaa olivat ensisijaisesti kiinnostuneita viimeisimmistä urheilutapahtumista vuonna 2019, Yhdysvaltojen suosituimmat Google-haut maalasivat hieman erilaisen kuvan. Vertailun vuoksi viisi suosituinta Google-hakua Yhdysvalloissa olivat “Disney Plus”, “Cameron Boyce”, “Nipsey Hussle”, “Hurricane Dorian” ja “Antonio Brown”..

USA: n ihmiset useimmiten halusivat lisätietoja uudesta tilaamasta video-on-demand-suoratoistopalvelusta, eli Disney Plus -palvelusta. He halusivat myös lukea tietyistä kuuluisuuksista ja pysyä ajan tasalla viimeisimpien uutisten tuhoisimmasta hirmumyrskystä, joka kärsi Bahamaa..

On todella mielenkiintoista, että Disney Plus julkaistiin 12. marraskuuta 2019. Joten alle kahdessa kuukaudessa se onnistui pääsemään kaikkien Yhdysvaltain 2019-trendihakujen alkuun Yhdysvalloissa. Se ylitti kaikki muut vuosittaiset haut maassa.

3. 76% kaikista maailmanlaajuisista hauista tapahtuu Googlessa

(Lähde: Internet Live -tilastot)

Googlen hakujen suosio on uskomatonta. Se hallitsee maailmanlaajuista hakumarkkinaosuutta, koska 76% kaikista hauista tapahtuu sen verkkotunnuksessa. Baidu on toisena 15%: n osuudella, kun taas Yahoon, Yandexin, Askin, DuckDuckGon, Naverin, AOL: n ja Dogpilin osuus on 9%..

4. Viisi suosituinta verkkotunnusta, joiden käynti oli eniten helmikuussa 2020

(Lähde: SimilarWeb)

verkkotunnukset, joissa käy eniten käyntejä

Johtajana Google on 74,14 miljardia käyntiä, jota seuraa YouTube 27,365 miljardilla käyntillä, Facebook 21,35 miljardilla käyntillä, Baidu 6,38 miljardilla käyntillä ja Twitter 4,54 miljardilla käyntillä..

5. Google-hakuhakemisto sisältää yli 100 000 000 Gt

(Lähde: Google)

Google-hakemiston sivukoko

Google-hakuhakemiston koko on valtava – yli 100 000 000 Gt. Koko voi tuntua yllättävältä, mutta Googlen verkkosivustohakurit ovat indeksoineet satoja miljardeja verkkosivuja.

6. Googlella on suurin hakumarkkinaosuus Brasiliassa – 95%

(Lähde: Statista)

Google-haun suosio on korkeinta Brasiliassa, sillä hakumarkkinaosuus on 95%. Se on vähiten suosittu Kiinassa, missä sen markkinaosuus on vain 8,04%.

Google-kuluttajien hakutavat

hakutavat

Mielenkiintoista on, että tämä prosenttiosuus ei ole muuttunut vuodesta 2013. Google-hakutilastot osoittavat, että 25% kaikista hauista oli vuonna 2007 täysin uusia, joita Google ei koskaan nähnyt.

Sen lisäksi, että jatkuvasti etsitään uusia juttuja, ihmiset etsivät yhä enemmän myös Googlessa luonnollisella kielellä, eli kirjoittamalla kyselyihinsä aivan kuten puhuivat toiselle. Keskustelukeskusteluja on enemmän ja enemmän, ja ne auttavat ihmisiä löytämään tarkempia vastauksia kysymyksiinsä.

Samoin he käyttävät yhä enemmän äänihakua löytääkseen vastauksensa entistä tehokkaammin.

Vielä yksi muutos Google-kuluttajien hakutapoissa on ihmisten kasvava kärsimättömyys. He lisäävät kyselyihinsä esimerkiksi “lähellä”, “lähellä minua”, “avoin” ja “nyt” löytääkseen nopeasti halutut palvelut välitöntä sitoutumista varten. Esimerkiksi tietyn ravintolan löytäminen ei aio leikata sitä. He haluavat sellaisen, johon he voivat heti mennä tai josta hän voi tilata. Nämä Google-hakutilastot pakottavat monet yritykset investoimaan paikalliseen hakukoneoptimointiin Googlessa, mikä auttaa kuluttajia löytämään ne helpommin.

Koska Google on maailman suurin hakukone, on luonnollista, että käyttäjät kehittävät erilaisia ​​hakutapoja. Google-tilastot osoittavat, että Google-käyttäjien hakutavat vaihtelevat jyrkästi, vaikuttava 15% kaikista hauista on ensimmäisiä. Tämä omituisen suuri prosenttiosuus johtuu joidenkin kokojen kirjoitusvirheistä, virheistä ja virheistä hakukyselyssä. Google indeksoi kaikenlaisia ​​asioita teollisuudesta, harrastuksista ja muista palveluista, jotka kaikki lisäävät Google-haun massiivista suosiota ja monipuolista käyttäjäpohjaa.

7. 23,98% Google-hakuista on vähintään kahden sanan pituisia

(Lähde: Moz)

Ihmiset käyttävät hakulausekkeessa yleensä kahta sanaa (23,98%), yhtä sanaa (27,71%) ja kolmea sanaa (19,60%). Harvemmat ihmiset käyttävät 4 (13,89%), 5 (8,70%) tai vähintään 6 sanaa (12,12%) Google-hauissa.

8. 16-20% kaikista vuotuisista Google-hakuista on uusia

(Lähde: Internet Live -tilastot)

uudet google-hakulausekkeet

Google käsittelee 16–20% täysin uusia hakuja vuosittain. Nämä ovat hakulausekkeita, joita kukaan ei ole aiemmin käyttänyt.

9. Yli 60% kaikista Google-hauista tulee mobiililaitteista

(Lähde: Tunne matkapuhelimesi)

google mobiilihaut

Matkapuhelimen käyttö on edelleen kasvussa, joten on luonnollista, että mobiililaitteilla suoritetut Google-haut (yli 60%, arvioiduna vuonna 2019) kasvaa edelleen.

10. Vuonna 2019 mobiililaitteiden osuus oli 69% kaikista Googlen maksamista mainosten napsautuksista Yhdysvalloissa

(Lähde: eMarketer)

Maksetut haku napsautukset mobiililaitteissa

Vuoden 2019 toisen neljänneksen aikana 69% Googlen maksamista mainosten napsautuksista Yhdysvalloissa tuli mobiililaitteista. Tämä on melko korkeampi kuin Bingin matkapuhelimen napsautukset, joiden osuus oli 34%

11. Googlella on yli miljardi tuotetta ja palvelua käyttävää käyttäjää

(Lähde: Popular Science)

Googlen tuotteiden ja palveluiden käyttö

Googlen tuotteilla ja palveluilla on yli miljardi käyttäjää ympäri maailmaa, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Google Sites -yrityksellä on suurin asiakaskunta, sillä sillä on 250,5 miljoonaa käyttäjää.

12. Googlen paikalliset mobiilihaut lisääntyivät yli 250%

(Lähde: 99 vahvistetaan)

Googlen paikalliset haut

Kaikista Google-hauista 46% on paikallisia. Ja kun paikallisissa mobiilihakuissa nousee valtavasti 250% vuosina 2017-2019, yritysten pitäisi investoida enemmän paikallisiin hakukoneoptimointiin ja mobiililaitteiden optimointiin.

13. Jokaisesta 1 dollarista, jonka yritys sijoittaa Google Ads -palveluun, se saa 8 dollaria voittoa Google-haun kautta

(Lähde: Google)

Google businesssille

Sijoittaminen Google-mainoksiin voi olla erittäin tuottoisaa – kääntämällä 1 dollari 8 dollariksi. Vuonna 2018 Google-haku vauhditti Yhdysvaltojen taloutta 335 miljardilla dollarilla.

14. Satunnaiset Google-hakutilastot

Kuluttajat ottavat nopeasti käyttöön puhehakutekniikan, koska se auttaa heitä löytämään nopeasti vastauksia polttaviin kysymyksiinsä. Se on vain luonnollista, koska puhumme paljon nopeammin kuin kirjoitamme. Monien asiantuntijoiden mukaan 30 prosenttia kaikista hauista suoritetaan äänipuhelulla vuonna 2020. Joten meillä on seuraavien vuosien aikana huomattavasti enemmän äänihakujen määrää..

Google Images -sovelluksen osalta niiden osuus kaikista Internet-hauista on 22,6%, mutta niiden osuus on todella 62,6% kaikista Google-Web-haun hakuista. Tämä suuri kiinnostus kuviin todennäköisesti saa yritykset investoimaan enemmän visuaaliseen sisältöön.

Google-tilastot osoittavat, että äänihaku 20 prosentilla ja Google-kuvahaku 22,6 prosentilla ovat nousussa.

Toinen mielenkiintoinen tosiasia on, että yksi keskimääräinen hakuistunto Googlessa ei kestä yli yhtä minuuttia.

Google-trendit

Google Trends on Googlen ilmainen hakupalvelu, jonka avulla voit löytää paljon erilaisia ​​Google-hakuja. Löydät Google-trendit osavaltion tai maan mukaan, trendit vuosittain, kuinka moni ihminen käyttää Googlea päivässä ja paljon muuta.

Voit löytää päivittäisiä ja reaaliaikaisia ​​trendihakuja, löytää nichejä ja niche-aiheita, paljastaa eri toimialojen kausitrendejä, käyttää sitä Googlen avainsanatrendeihin ja jopa vertailla kilpailijoiden asemaa markkinoilla. Voit myös vertailla tiettyinä ajanjaksoina tehtyjä kyselyitä ja katsella kuvaajia, jotta hakumäärätietoja voidaan paremmin visualisoida.

Selvitys siitä, kuinka löytää suosituimmat Google-haut Google Trendsin avulla, on melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa hakutermi tai aihe hakupalkkiin ja nähdä taikuuden avautuvan silmiesi edessä.

Sivuston yläosassa on hakupalkki ja trendikkäitä hakuja -ominaisuus. Sillä on myös Year in Search -ominaisuus, jossa on paljon tutkittavaa luokkaa, kuten uutisia, ihmisiä, urheilijoita, ruokavalioita, elokuvia, kotityyppisiä hakuja ja paljon muuta.

Voit heti nähdä viimeisimmät tarinat ja oivallukset, viimeaikaiset Google-haut kaikkialla maailmassa, Google-sivuston eniten haetut sanat ja kaikki tietojen visualisointikaaviot.

johtopäätös

Nämä Google-hakutilastot osoittavat meille, että Google on ollut jatkuvassa nousussa perustamisensa jälkeen ja näyttää siltä, ​​ettei ole mitään merkkejä hidastumisesta nopeassa tahdissaan. Harva verkkosivusto voi ylpeillä siitä, että he ovat saavuttaneet Googlen numerot.

Ei ole ennustettavissa olevaa tulevaisuutta, jossa hakukoneet eivät ole ratkaisevassa asemassa jokapäiväisessä elämässämme, joten voimme turvallisesti olettaa, että Google ei ole menossa minnekään, milloin tahansa pian.

Lähteet:
https://www.similarweb.com/top-websites
https://www.google.com/search/howsearchworks/crawling-indexing/
https://www.internetlivestats.com/google-search-statistics/
https://www.statista.com/topics/1001/google/
https://moz.com/blog/state-of-searcher-behavior-revealed
https://www.knowyourmobile.com/news/google-search-stats-2019-rise-of-conversion-rate-optimization/
https://www.emarketer.com/content/mobile-search-ad-performance-plays-catch-up
https://www.popsci.com/google-has-7-products-with-1-billion-users/
https://99firms.com/blog/google-search-statistics/#gref
https://economicimpact.google.com/methodology/
https://economicimpact.google.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked