50 parasta freelance-työtä sisältävää verkkosivustoa työn löytämiseen ja ansaitsemiseen vuonna 2020

freelance-työpaikat tärkein


Jos etsit online-freelance-töitä ansaitaksesi nopeasti rahaa ja välttääksesi pelättävää päivittäistä työmatkaa, olet tullut oikeaan paikkaan! Freelancing voi auttaa sinua muodostamaan pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaiden kanssa, jotka voivat jopa palkata sinut pitkäksi aikaa jatkuvaan vakaan työn tekemiseen. Freelancerina voit hyödyntää kiinnostuksen kohteitasi ja toteuttaa haluamiasi projekteja.

Päivittää: Kun hallitukset ympäri maailmaa yrittävät rajoittaa COVID-19: n leviämistä, kotona työskenteleminen ei ole enää vaihtoehto, vaan välttämättömyys useille toimialoille ja työtehtävissä. Moniin yrityksiin kohdistuu vaikutuksia, ne kärsivät hidastumisista, aiheuttavat komplikaatioita työntekijöilleen tai yksinkertaisesti sulkeutuvat hyväksi, kunnes koko Coronavirus-fiasko räjähtää. Monien ihmisten on käynyt yhä vaikeammaksi selvittää ja ansaita kotona karanteenissa. Onneksi freelancing tarjoaa joustavia ja etätyöskentelymahdollisuuksia, jotka voivat auttaa monien uusien koronavirusten vaikutusalaan kuuluvien alojen työntekijöitä. Olitpa lomautettu näiden tapahtumien valossa vai onko tunteja leikattu, voit saada nämä tulot korvaamaan, kun aloitat freelancereiden.

Jotta kukoistaa freelancerina ja ansaita kunnollista elämää, sinun on luotava oikeat yhteydet, rakennettava salkku ja hankittava nimesi siellä. Siellä on paljon freelancerityöpaikkoja, kunhan tiedät mistä etsiä. Tutkimukset osoittavat, että 59 prosentilla Yhdysvaltojen yrityksistä on joustava työvoima, Forbesin mukaan.

Mutta kuinka voi löytää nämä online-freelancerityöt ja varmistaa taloudellisen selviytymisen näinä aikoina? Vastaus: freelance-verkkosivustoilla! Mutta ensin, sinun on tiedettävä, mikä freelance on ja millaisia ​​projekteja voit pisteet freelance-sivustoilla.

Kolme parasta freelance-työpaikkaa sisältävää verkkosivustoa – toukokuu 2020

SUOSITELTAVAT
flexjobs-logoFlexJobs työmarkkinataulu isännöi yli 20 000 etätyötä ja freelance-työpaikkaa.Vierailla
FlexJobs
fiverr-logoFiverr on luultavasti paras freelance-verkkosivusto aloittaaksesi urasi freelancerina.Vierailla
Fiverr
solidgigs-logoSolidGigs on erittäin kekseliäs alusta freelancereihin helpon hakupalkin avulla.Vierailla
SolidGigs

Sisällysluettelo

 • Asiat, jotka täytyy tietää ennen aloittamista freelancerina
 • Yleiset freelance-työnhakusivustot
 • Freelance-kirjoitustyöt
 • Freelance-graafisen suunnittelun työpaikat
 • Freelance-markkinointityöt
 • Freelance-kehittäjien työpaikat
 • Freelance-kuvaajan työpaikat
 • Freelance-virtuaaliassistentin työpaikat
 • Freelance-videotoimittaja työpaikat
 • Freelance-myyntityöt
 • Freelance-asiakastukityöt
 • johtopäätös

Asiat, jotka täytyy tietää ennen aloittamista freelancerina

Mikä on freelancer?

Freelancer on se, kun itsenäinen ammatinharjoittaja tarjoaa palveluita useille asiakkaille kerrallaan. Se edistää digitaalisen nomadin elämäntapaa, kun freelancerit työskentelevät kodinsa mukavuuksilla. He saavat asettaa työajansa, seurata projektejaan ja laskuttaa asiakkaitaan asetettujen hintojen mukaan.

Freelancerit löytävät työtä parhaiden freelance-sivustojen kautta tai suoraan, ilman kolmansien osapuolien resursseja. Freelancer ansaitsee rahaa työpaikkaa kohden tai tunneittain.

Mitä ovat freelance-sivustot ja miten ne toimivat?

Freelancer-sivustot ovat freelance-keikkojen markkinapaikkoja, joissa yritykset ja freelancerit yhdistävät ja hyötyvät molemminpuolisesti. Näiden freelance-työnhakussivustojen avulla työnantajat voivat lähettää työpaikkailmoituksia, joille freelancerit tekevät tarjouksia tai pyyntöjä. Heitä rohkaistaan ​​rakentamaan profiileja näille freelancer-verkkosivustoille esitelläkseen portfolionsa, taitonsa ja maineensa. He voivat ansaita rahaa turvaamalla ja toteuttamalla sopivia projekteja, jotka julkaistaan ​​näille alustoille päivittäin.

Jotkut näistä freelance-alustoista tarjoavat ilmaisia ​​tilauksia, kun taas toiset veloittavat palkkion tai jäsenmaksun. Nämä verkkosivustot on integroitu turvallisiin maksuvaihtoehtoihin varmistaakseen, että molemmille osapuolille ei ole esteitä.

Asiat, jotka on pidettävä mielessä ennen aloittamista freelancerina

Aloittaminen freelancerina voi olla helppoa, koska kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä freelancer-verkkosivustolle ja aloittaa tarjousten tekeminen hankkeille. Sitten sinun on määritettävä palveluidesi hinnoittelu – näin esität arvoasi maailmalle, joten varmista, että teet sen oikein.

Olemme koottaneet ainutlaatuisen, kattavan oppaan parhaista freelance-verkkosivustoista auttamaan sinua aloittamisessa. Tässä esittelemme sinulle joitain alan parhaista freelance-alustoista, kerromme sinulle niiden tärkeimmät ominaisuudet ja keskustelemme niiden hinnoista muiden ominaisuuksien lisäksi. Tämän pitäisi auttaa sinua aloittamaan freelance-urani oikealta alustalta oman markkinaraon ja mieltymystesi mukaan.

Seuraavassa on kaikki parhaat freelance-sivustot, joista valita:

Yleiset freelance-työnhakusivustot

Yleiset freelancerityöt

Nämä freelancer-verkkosivustot tarjoavat monenlaisia ​​freelancer-töitä kirjoittamisen, suunnittelun, web-kehityksen, markkinoinnin, myynnin, valokuvauksen ja monien muiden alojen aloilla..

Joten jos etsit useita erilaisia ​​freelance-online-töitä, jotka laajentavat näkymääsi, tämä on sinulle kattavin luettelo.

FlexJobs

flexjobs

Se on alusta, joka ei vain tarjoa freelancer-työpaikkoja aloittelijoille, vaan on myös keskittymä muille joustaville töille. Yli 50 työryhmää edustavat etäurat vaihtelevat lähtötason tehtävistä korkeatasoisiin toimeenpanijatyön tasoihin ympäri maailmaa. Se lupaa tarjota myös huijausvapaita ja joustavia työjohtoja etäuralle suuntautuneille freelancereille. FlexJobs Corporationin työmarkkinalautakunta isännöi tällä hetkellä yli 20 000 etätyötä ja freelance-työpaikkaa, joiden laillisuus on tarkistettu.

Avainominaisuudet:

 • Listat esitetään hyvin suunnitellulla tavalla
 • Useimpien työnantajien yrityskuvausten saatavuus
 • Rakentaa freelance-asiakaskunnan

Hinta: FlexJobs veloittaa 14,95 dollaria kuukaudessa, 29,95 dollaria kolmelta kuukaudelta ja 49,95 dollaria vuodelta

Fiverr

Fiverr

Se on luultavasti paras freelance-verkkosivusto aloittaa urasi freelancerina. Työpaikkojen ollessa 5 dollaria per projekti, alusta tarjoaa pieniä projekteja, jotka voit toteuttaa ja rakentaa salkusi potentiaalisille asiakkaille. Fiverrin online-freelance-tilaisuudet voivat auttaa sinua rakentamaan salkun kapealle ja siirtyä tärkeämpiin hankkeisiin.

Avainominaisuudet:

 • Tarjoaa ilmaisia ​​kursseja osaamisen laajentamiseksi
 • Lähettää maksavia asiakkaita
 • Ei tarvitse tehdä tarjouksia asiakkaille

Hinta: Fiverr laskuttaa freelancereita 5,00–995,00 dollaria työtä kohden projektista riippuen

SolidGigs

SolidGigs

Se on erittäin kekseliäs alusta freelancereihin ja etätyöhön helpon hakupalkin avulla. Se säästää aikaa – käymällä läpi freelance-ilmoituksia ja valitsemalla sopivimmat – asiantuntemuksesi perusteella. Joten jos olet kiireinen henkilö, SolidGigsista saattaa tulla avoimen työn verkkosivusto.

Avainominaisuudet:

 • Kurssien, haastattelujen, mallien verkkoresurssikirjasto
 • Lähettää 2% parhaista käytettävissä olevista freelance-keikoista

Hinta: $ 19 / kuukausi

Käy SolidGigsissä lisätietoja >>

oDesk

oDesk

Upwork syntyi sulautumisen myötä kahden johtavan online-freelance-työskentelyalustan välillä: oDesk ja Elance. Se tarjoaa freelance-mahdollisuuksia monenlaisissa kapeissa – kaikenlaisille freelance-työntekijöille verkossa. Projektien houkuttelemiseksi freelancereiden on rakennettava työkanta, profiili, luokitukset ja tarjoushinnat. Upwork löytää sitten sinulle sopivan ottelun tehokkaiden hakukoneiden avulla, joihin on hyödynnetty erilaisia ​​suodattimia. Sillä on jokaiselle jotakin, lyhyestä tai pitkäaikaisesta hankkeesta perus- tai asiantuntijatasoon.

Avainominaisuudet:

 • Tehokas haku
 • Turvalliset maksut
 • Tarkka laskutus

Hinta: Upwork veloittaa 20% ensimmäisistä asiakkaan kautta ansaituista 500 dollarista, 10% elinikäisistä laskutuksista, jotka ovat välillä 500–10 000 dollaria, ja 5% elinikäisistä laskutuksista, kun projektit ovat yli 10 000 dollaria.

Toptal

toptal

Se on kilpailukykyisin alusta, joka lupaa palkata 3% parhaimmista freelancereista ympäri maailmaa. Freelancereiden on läpäistävä seulontatesti, ja kun olet läpäissyt testin, se antaa varmuuden mahtavimpien asiakkaiden parhaista projekteista. Merkittävät yritykset, kuten Zendesk ja Airbnb, palkkaavat freelancereita tällä freelance-työsivustolla, mikä osoittaa, että kilpailu tällä alustalla on erittäin korkea, mutta myös oikeudenmukainen korvaus maksetaan. Kun sinusta tulee osa Toptalin yhteisöä, muodostat joitain erittäin tärkeitä yhteyksiä, jotka antavat sinulle joitain kannattavia projekteja.

Avainominaisuudet:

 • Nopea sijoitusprosessi
 • Kahden viikon ilmainen kokeilukäytäntö

Hinta: Alkuhinta 60 dollaria

CloudPeeps

cloudpeeps

Se on all-in-one-alusta, joka yhdistää online-freelancer-yhteisön markkinoilla ja rohkaisee molempia harjoittamaan liiketoimintaa. Jäsenet voivat asettaa hinnat ja freelance-online-työt luokan, työn tyypin tai palkka-alueen mukaan. Jos sinulla on vaikuttava salkku ja haluat saada enemmän kokemusta, CloudPeeps on paras alusta sinulle. Heidän yksinoikeutensa takia voi olla vaikea liittyä, mutta kun olet rekisteröitynyt itsellesi, on melko helppoa turvata freelance-mahdollisuudet..

Avainominaisuudet:

 • Välitön maksu
 • Virheetöntä prosessia
 • Etätyöystävällinen

Hinta: CloudPeeps Standard hintaan 9 dollaria / kuukausi, kun taas CloudPeeps Plus hintaan 29 dollaria / kuukausi

Todellakin

todellakin

Se on maailman suurin verkkosivusto, joka viettää yli 250 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Siinä etusijalla etätyöntekijät ja freelancerit annetaan heille ilmainen pääsy työnhakuihin, annetaan heille mahdollisuus lähettää jatkamiset ja tehdä tutkimuksia yrityksissä. Sivustoa on erittäin helppo käyttää, ja alustalta löydät monia etätyöluetteloita. Tämän foorumin suosion ollessa korkea-arvoinen freelanceri tai etätyöntekijä on velvollinen löytämään jotain taitojensa mukaan.

Avainominaisuudet:

 • Sisäänrakennettu online jatkaa rakentaja
 • Laajamittainen vuokraus
 • Työhälytysviestit

Hinta: 5 dollaria / päivä sponsoroiduista työtehtävistä

Freelancer

freelancer

Se on suurin online-freelance-työpaikkamarkkina, jolla on yli 32 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää – mikä tarkoittaa, että monet yritykset käyttävät verkkosivustoa ulkoistaakseen työtään. Se tarjoaa erilaisia ​​freelance-töitä, kuten ohjelmistojen ja sovellusten kehittämisen, kirjoittamisen, digitaalisen markkinoinnin palvelut jne. Sinun tarvitsee vain tehdä profiili ja aloittaa tarjousten tekeminen haluamillesi töille!

Avainominaisuudet:

 • Lukemattomia projekteja yhdellä alustalla
 • Halvimmat palkkiot

Hinta: 10% kiinteissä tuntiprojekteissa, 20% palveluissa ja 15% projektimaksuissa

Käy Freelancerissa lisätietoja >>

guru

guru

Guru auttaa sinua luomaan profiilin, joka edustaa täydellisesti kokemustasi ja taitojasi – parantaaksesi mahdollisuuksiasi ottaa yhteyttä työnantajaan. Heillä on valtava määrä freelance-työpaikkoja, joita päivitetään päivittäin eri toimialoilta.
Se on selkein freelancer-verkkosivusto, jossa on interaktiivinen käyttöliittymä, jonka avulla freelancerit voivat käydä läpi töitä ilman vaivaa.

Avainominaisuudet:

 • Tukee tapahtumia useilla maksutavoilla
 • Laaja valikoima työryhmiä
 • Virtaviivaistettu projektiprosessi

Hinta: $ 29.95

Freelance-kirjoitustyöt

Freelance-kirjoitustyöt

Freelance-kirjoittamisen aloittaminen tyhjästä voi olla erittäin pelottava tehtävä, varsinkin jos et tiedä mistä aloittaa. Internet on tärkeä freelance-kirjoitusmarkkina, mutta legitiimien työmahdollisuuksien erottaminen napsautussyötehuijauksesta voi olla vaikeaa.

Siksi auttaaksemme sinua laskemaan laadukkaita freelance-kirjoituskeikkoja verkossa, olemme luoneet kattavan luettelon parhaista freelancer-kirjoitusverkkosivustoista.

Contena

contena

Se on yksi parhaimmista freelance-kirjoitussivustoista, koska toimittajien, kirjoittajien ja sisällöntuottajien käytettävissä on paljon kirjoitustyötä. Ne tarjoavat sekoituksen freelancereihin ja etätyömahdollisuuksiin. Lisäksi Contena auttaa freelancereita löytämään työpaikkoja oman markkinaraonsa mukaan kaventamalla tuloksia kannattavien kirjoituskategorioiden sisällyttämiseen. Voit puskea freelance-kirjoitustyöhön tekniikan, koulutuksen, hyvinvoinnin, rahoituksen, kauneuden ja monien muiden alojen aloilla.

Avainominaisuudet:

 • Tehokkaat koulutuskurssit
 • Sovittelupalvelut
 • Asiakaspalvelu

Hinta: 500 dollaria vuodessa kultajäsenyydestä ja 800 dollaria vuodessa platinajäsenyydestä

Blogging Pro

bloggingpro

Tämä freelance-kirjoitussivusto tarjoaa etätyömahdollisuuksia myös erilaisissa kategorioissa, kuten blogointi, sisällöntuotanto, journalismi, oikoluku tai tekninen kirjoittaminen. He keräävät kaikki parhaat online-kirjoitustyöt ja tekevät niistä helppoa etsiä freelancereita. Joten jos haluat ansaita rahaa kotoa kirjoitustaidosi käyttämällä, pidä joitain näytteitä valmiina käsillä, kun haet töitä Blogging Pron kautta.

Avainominaisuudet:

 • Anna vinkkejä blogin kasvattamiseen
 • Paljon etäkirjoitustyötä

Hinta: 30 dollaria 30 päiväksi

Skyword

skyword

Se on merkittävä sisältömarkkinointiympäristö, joka tunnetaan tarjoamaan jatkuvia freelance-kirjoitusmahdollisuuksia. Asiakkaat käyttävät tätä alustaa yhdistääkseen, postittaakseen sisältöään verkkosivustolle ja hallitakseen suhteita freelancereihin, joille he ulkoistavat työt. Skywordin takana olevat ihmiset kulkevat lähetettyjen töiden läpi ja vastaavat asiakkaan tarpeita kirjoittajan kanssa. Sitten kirjoittaja kutsutaan työskentelemään asiakkaan projektin parissa, ja hänen sallitaan jopa työskennellä useassa projektissa ajoissa. Skywordin freelance-työlautakunta ei rajoitu pelkästään Yhdysvaltoihin tai vain englanninkielisiin yrityksiin, koska se tukee yli 13 kieltä ja asiakkaita yli 27 maasta..

Avainominaisuudet:

 • Freelancerit voivat muodostaa yhteyden merkittäviin asiakkaisiin
 • Monipuolinen kirjoitustyö
 • Hintahinnat ovat parempia kuin muilla freelance-kirjoitussivustoilla

Hinta: Ei toimittanut verkkosivusto

Freelance-kirjoittaminen

Freelance-kirjoittaminen

Se on suurin freelance-kirjoitustyöalusta, joka koostuu suurimmasta määrästä kirjoituskeikkoja – jopa enemmän kuin todella tai Craigslist. Tämän freelance-sivuston kautta saat mahdollisuuden työskennellä markkinoiden suurimpien nimien kanssa, kuten Netflix, Facebook ja Adobe. Paitsi työpaikkailmoitukset, se antaa freelancereille mahdollisuuden osallistua kilpailujen kirjoittamiseen ja ansaita palkkioita.

Avainominaisuudet:

 • Soveltuu kirjoittajille kaikilla kokemustasoilla
 • Helppo hakusuodatin
 • Kilpailukykyiset palkkahinnat

Hinta: Vapaa

Vapaus kirjoittamalla

freedomwithwriting

Hyvällä äänitasolla voit varmasti voittaa projekteja, jotka maksavat todella hyvin tämän alustan kautta. Se tarjoaa valitun määrän freelance-kirjoitusmahdollisuuksia, jotka lähetetään säännöllisesti sähköpostitse. Löydät paljon sisältötöitä journalismista, esseistä, blogeista ja fiktion kirjoittamisesta tällä alustalla.

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen tilaaminen
 • Työn monimuotoisuus

Hinta: Vapaa

PubLoft

publoft

Se on freelance-kirjoitusalusta, joka tarjoaa luotettavia asiakkaita – ilman että heidän tarvitse olla vuorovaikutuksessa – heidän kanssaan. Tämä kirjoitussivusto varmistaa, että freelancer voi keskittyä käsillä olevaan työhön, eikä hänen tarvitse huolehtia asiakkaiden käsittelystä tai hallinnasta. Päästäksesi PubLoftiin sinun on täytettävä lomake ja läpäistävä testit, minkä jälkeen pääset suuren määrän merkittäviä asiakkaita, jotka maksavat sinulle oikeudenmukaisesti ponnistelujesi mukaan.

Avainominaisuudet:

 • Vaikeat kirjoituskeikat ilman asiakasvuorovaikutusta
 • Kahden viikon maksut

Hinta: Alkaen 150 dollaria / viesti

contently

contently

Se on suurin sisältömarkkinointiympäristö, joka toimii suurten yritysten, kuten Google, Walmart, Marriott ja monien muiden kanssa. Sisältö auttaa freelancereita sijoittamaan sisältötehtäviä ja parantamaan portfolionsa. Se on huippuluokan toimisto, joka yhdistää sinut suoraan asiakkaiden kanssa freelance-kirjoitusmahdollisuuksia varten. Sinun on vain rakennettava ja julkaistava silmiinpistävä alusta, jonka tilinhallintatiimi valitsee tulevaa työtä varten.

Avainominaisuudet:

 • Helppo seurata työnkulkua
 • Maksujen avoimuus

Hinta: 50 000 – 200 000 dollaria vuosineljänneksellä

Freelance-graafisen suunnittelun työpaikat

Freelance-suunnittelotyöt

Jos sinut on kyllästynyt lahjakkuuteen jatkaa freelancer-uraa graafisena suunnittelijana – mutta et osaa selvittää mistä aloittaa – olet tullut oikeaan paikkaan.

Siellä on tonnia freelance-työpaikkoja, jotka tarjoavat freelance-suunnittelutehtäviä, mutta kaikki niistä eivät sovellu erityyppisille freelancereille. Olemme koonneet täällä luettelon freelance-graafisen suunnittelun verkkosivustoista ja niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Behance

Behance

Se on maailman suurin luovien työpaikkojen luova verkosto, joka tarjoaa alustan graafisille suunnittelijoille esitellä kykyjään. Se ei ole ehdottomasti freelancer-työpaikka, mutta antaa suunnittelijoille mahdollisuuden jakaa työnsä – potentiaalisten asiakkaiden näkemiin. Voit selata luovasuunnittelijoiden lähettämiä kuvasalkkuja ja viesti suunnittelijalle, jonka työ tykkää sinulle parhaiten. Freelancerina voit lähettää portfoliosi myös suoraan verkkosivuston työpöydälle, joka antaa sinulle pääsyn suurelle määrälle luovia suunnittelijoita.

Avainominaisuudet:

 • Suurelle yleisölle näkyvät projektit
 • Tallenna suosikkisuunnittelijasi työsi
 • Räätälöintipalvelut

Hinta: 399 dollaria / kuukausi yhdestä työsuorituksesta

99 mallia

99designs

Tämä alusta on paras freelance-sivusto graafisille suunnittelijoille esitellä ja myydä taitojaan. Kuten nimestä voi päätellä, 99 mallia on tarkoitettu freelancereille, jotka voivat auttaa asiakkaita yli 90 erityyppisellä mallilla, kuten käyntikortit, aloitussivut tai verkkosivustot jne. Se toimii eri tavalla kuin useimmat muut freelance-suunnittelusivustot, kun asiakkaat julkaisevat kilpailu ja suunnittelijoiden on lähetettävä työt, jotka asiakkaat myöhemmin valitsevat.

Avainominaisuudet:

 • Asiakastukitiimin ilmainen suunnitteluneuvonta
 • Sujuva kokemus molemmille osapuolille

Hinta: Paketit alkavat 399 dollarista

Vieraile 99 mallia saadaksesi lisätietoja >>

Dribbble

Dribbble

Se on maailman johtava freelance-suunnittelijoiden alusta, joka tarjoaa etätyömahdollisuuksia ja freelance-web-suunnittelutehtäviä. Tämän foorumin suurin etu on, että sen avulla muut suunnittelijat ja potentiaaliset asiakkaat voivat antaa palautetta työstäsi.
Löydät tällä sivustolla todella laadukkaita töitä korkean profiilin asiakkailta, mukaan lukien Buffer, Zendesk ja Tinder. Sen lisäksi, että etsit vain freelance-töitä verkossa aloittelijoille, saat myös mahdollisuuden kehittää portfoliosi ja lisätä näytteitä potentiaalisten asiakkaiden nähdä.

Avainominaisuudet:

 • Valtava yhteisö, jonka kanssa olla tekemisissä
 • Upea ja helppokäyttöinen alustarakenne
 • Hanki palautetta suunnittelijoilta

Hinta: Dribbble Pro on 12 dollaria kuukaudessa

Envato Studio

Envato Studio

Se on freelance-suunnittelusivusto, joka on suosittu logosuunnitteluun ja WordPress-teeman mukauttamiseen. Se on valtava alusta suunnittelijoille, joita yritykset ovat valinneet. Envato Studio on helppokäyttöinen verkkosivusto, josta freelancerit voivat löytää hyviä mahdollisuuksia ja vastaanottaa komeita maksuja.

Avainominaisuudet:

 • Käyttäjäystävällinen alusta
 • Hyvä voitto
 • Sujuva kommunikointi freelancereiden ja asiakkaiden välillä

Hinta: Alkaen 5 dollaria

Suunnittelujoukko

Suunnittelujoukko

Se on verkkosuunnittelumarkkina, joka tarjoaa useita graafisen suunnittelun palveluita. Verkkosivustolla on pienempi asiakaskunta kuin 99 mallia. Joko yrityksen omistajat järjestävät suunnittelukilpailut, jotta freelance-suunnittelijat voivat lähettää työt ja valita sitten ne, tai he ottavat yhteyttä suunnittelijaan, jonka he haluavat. Tämä freelance-suunnittelija -sivusto tarjoaa ainutlaatuisen alustan, jossa freelancerit voivat näyttää kykyjään, luoda yhteyksiä ja rakentaa salkkuja.

Avainominaisuudet:

 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Lyhyt läpimenoaika
 • Asiantuntevat suunnittelijat

Hinta: 99–1100 dollaria

Crowdspring

Crowdspring

Se on online-freelance-kauppapaikka, josta löydät mukautetun logosuunnittelun, verkkosivuston suunnittelun, piirroksen ja teollisen suunnittelun projekteja. Freelancerit esittelevät suunnittelukykynsä osallistumalla yritysammattilaisten järjestämiin kilpailuihin. Alustalta löytyy myös yksittäisiä projekteja, jos et ole kilpailuissa.

Avainominaisuudet:

 • Helppo ilmoittautua
 • Ilmainen rekisteröinti

Hinta: 399 dollaria hopeapaketista ja niin edelleen

Freelance-markkinointityöt

Freelance-markkinointityöt

Jos olet sosiaalisen median fanaatikko tai rakastat luomaan kiinnostavaa sisältöä, mutta haluat tehdä freelance-töitä kotoa – freelance-markkinointityöt ovat sinulle.

Yhä useammat yritykset mieluummin palkkaavat ihmisiä etätyöhön freelance-työnhakusivustojen kautta. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden.

Ihmiset tunnissa

Ihmiset tunnissa

Freelance-markkinointiympäristö on tarkoitettu SEO-harrastajille, ohjelmistosuunnittelijoille ja luoville henkilöille, jotka haluavat kokeilla onneaan freelance-maailmassa. Freelancer tekee tarjouksen tehtävästä ja jos se valitaan, freelancer varmistaa projektin. Suojaakseen freelancereita vääriä asiakkaita vastaan, verkkosivusto veloittaa ennakkomaksun tehtävistä. Tämä minimoi mahdolliset riidat asiakkaan ja freelancerin välillä.

Avainominaisuudet:

 • Ammattitaitoiset asiakkaat, joiden kanssa työskennellä
 • Aseta omat hinnat

Hinta: 3,5 – 5% palkkio

Remotive

Remotive

Se on kahden kuukauden välein uutiskirje etätyöntekijöille ja henkilöille, jotka etsivät markkinointia freelance-töitä verkossa. Työpaikkojen lisäksi se tarjoaa vinkkejä siitä, miten saada vuokrata etätyöhön ja elää digitaalisen nomadin elämäntapaa. Työnhakuluettelot on luokiteltu ja ne auttavat sinua etsimäsi työn löytämisessä yrityksen sosiaalisen median ja yhteystietojen avulla.

Avainominaisuudet:

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Tehokas opas etätyöstä

Hinta: Vapaa

Aquent

Aquent

Se on palkittu freelancer-verkkosivusto, jonka tiedetään tarjoavan korkeasti palkattuja työpaikkoja freelancereiden markkinoinnille. Aquent kuitenkin mieluummin palkkaa freelancereita, joilla on yli kahden vuoden kokemus. Mutta tuoreet tutkinnon suorittaneet ovat myös tervetulleita tutkimaan rajattomia työpaikkoja alustalla.

Avainominaisuudet:

 • Opastaa freelanceria hintaluokan asettamisessa
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Talent palkitsee

Hinta: 30% muuntamismaksu jokaiselta freelancerilta

Freelance-kehittäjien työpaikat

Freelance-kehittäjien työpaikat

Kehittäjien freelance-työskentely voi olla unelmamahdollisuus – jos he ovat kyllästyneet 9 – 5 jauheeseen. He voivat vapaasti valita kiinnostavat työpaikat heille parhaiten sopivilla joustavilla työaikoilla.

Mutta ongelma ilmenee, kun he eivät tiedä mistä löytää työtä. Olemme laatineet luettelon parhaista freelance-kehittäjien verkkosivustoista auttaaksesi sinua selvittämään, mikä on sinulle parasta.

lorem

asklorem

Se sisältää ammattitaitoisten web-kehittäjien ja suunnittelijoiden verkoston, jolla on merkittäviä arvosteluja Facebookissa, ProductHuntissa ja Reviews.io. Se nousee yhdeksi suurimmista freelance-verkkosivustojen kehittäjien alustoista, joka voi myös auttaa sinua rakentamaan Shopify-myymälän tai uuden WordPress-sivuston. Freelance-kehittäjien verkkosivuston pääasiana on, että freelance-töihin osallistumisesta ei ole kuukausimaksua ja keikat maksavat komeasti. Verkkosivusto tarkistaa kaikki freelance-web-kehittäjät ennen kuin he voivat työskennellä alustalla.

Avainominaisuudet:

 • Nopea viestintä
 • Laadukas ammattikokemus
 • Poikkeuksellinen asiakastuki

Hinta: Ei kuukausimaksua, maksut alkavat 25–250 dollaria

Gun.io

Gun.io

Se on freelance-työsivusto, joka on suunniteltu erityisesti freelance-web-kehittäjille. Gun.ion verkkokehittäjät työskentelevät teollisuusjätteiden, kuten Teslan, Ciscon ja monien muiden, kanssa. Freelance-kehittäjien verkkosivusto vetää sekä yritystä, joka palkkaa kotoa työskenteleviä että etätyöntekijöitä, jotka tekevät tarjouksen tälle työlle. Tarkastus tehdään teknisen asiantuntemuksen ja ihmisen kokemustason perusteella. Vaatimukset täyttävät freelancerit varmennetaan ja voivat sitten työskennellä asiakkaiden kanssa yksi-yhteen -periaatteella.

Avainominaisuudet:

 • Onko verkkosivustolla lueteltu halutuimmat kyvyt
 • Ohjaa freelanceria projektin loppuun saakka
 • Varmistaa, että yritykset saavat arvon maksamaansa

Hinta: 75 dollaria – 150 dollaria / tunti

Gigster

Gigster

Se on Piilaaksossa sijaitseva freelance-kehittäjäsivusto, jossa valitut mukautetut sovellukset suunnitellaan ja kehitetään. Monet teknologiayritykset resurssoivat työnsä foorumin kautta toiminnan tehostamiseksi. Gigster on tarkoitettu henkilöille, joilla on tietoa ja kokemusta kentältä. He palkkaavat sellaisia ​​freelancereita seulontaprosessin kautta, jossa he käyttävät AI: tä sovittaakseen freelancereita projektiin.

Avainominaisuudet:

 • Huipputason kehittäjät
 • Nopea projektiprosessi
 • Raportoi asiakkaille edistymisestä

Hinta: Sovellukset eri hinnoille voivat maksaa noin 52 000 dollaria

Talent kaapissa

Talent kaapissa

Freelance-kehittäjän verkkosivusto antaa freelancereille työskennellä korkean profiilin asiakkaiden kanssa ja tarjoaa heille laadukkaita freelance-töitä verkossa. Freelancerin on luotava profiili ja ylläpidettävä salkkua, joka osoittaa heidän kokemustasonsa, asiantuntemusalueen ja taidot. Tällä freelance-työsivustolla on saatavana useita työpaikkoja, joissa asiakkaat tarkistavat freelancerin profiilin. Alustan kautta suunnitellut verkkosivustot sisältävät kaikki modernin verkkosivuston olennaiset asiat ja auttavat yrityksiä muuttamaan kävijät asiakkaiksi.

Avainominaisuudet:

 • Rakentaa digitaalisen jatkamisen
 • Kuka tahansa freelanceri voi hakea

Hinta: Ilmainen freelance-työnhakijoille

Codeable

Codeable

Se on yksi parhaista freelance-kehittäjien verkkosivustoista, joka on erityisesti omistettu WordPress-kehittäjille ympäri maailmaa. Asiakkaiden ei tarvitse tarkistaa freelancereita, vaan verkkosivun algoritmi hoitaa heidän työnsä. Freelancerina sinun tarvitsee vain luoda houkutteleva profiili, tehdä tarjouksia hankkeista ja toimittaa laadukkaita verkkosivustojen malleja. Voit asettaa kilpailukykyisen hinnan ja saada lisää projekteja.

Avainominaisuudet:

 • Eksklusiivinen WordPress-kehittäjäalusta
 • Ei tarjouksia töistä

Hinta: $ 70- $ 120 / tunti

Freelance-kuvaajan työpaikat

Freelance-kuvaajan työpaikat

Suurin osa valokuvaajista suosii freelance-töitä kotoaan tai sopimusperusteisesti. Vaikka he eivät saa säännöllisiä palkkioita, on aivan liian palkitsevaa ansaita elantonsa valokuvien avulla.

Jos haluat siirtyä freelance-valokuvauksen maailmaan ja olet jo ostanut kaikki varusteet, viettänyt tunteja kuvaamalla ja lopulta luonut vaikuttavan portfolio – mutta et löydä keikkoja aloittaaksesi?

Olemme täällä auttamassa sinua löytämään freelance-valokuvaustyöt verkossa, jotka ovat saatavana useilla parhailla online-työpaikoilla.

Craigslist

Craigslist

Verkkosivusto tarjoaa freelance-keikkoja ja etätyötä valokuvaajille, jotka haluavat rakentaa portfolionsa hauskalla tavalla. Löydät kansalliset freelance-työpaikat pitkäaikaista tai väliaikaista työtä varten, ja niihin pääsee verkkosivuston valokuvaustyötaulun kautta. Se on kaikille täysin ilmainen, mutta sinun on vahvistettava valitsemasi työpaikkailmoitus. Muuten voit löytää paljon etätyötä ja ansaita rahaa säännöllisesti.

Avainominaisuudet:

 • Täydellinen aloittelijoille freelancereille
 • Henkilökohtainen kokemus

Hinta: Ilmainen työnhakijoille

Airbnb

Airbnb

Verkkosivusto palkkaa freelance-valokuvaajia sopimusperusteisesti, mikä vaatii lähinnä kiinteistövalokuvausta sijaintipaikoilleen. He ovat erittäin erityisiä verkkosivustollaan lähettämien kuvien laadun suhteen. Hakeaksesi sinun on oltava vahva portfolio, jotta työsi voidaan harkita. Airbnb odottaa myös freelancerilta korkealaatuista kuvankäsittelyä – joten valokuvaajalla tulisi olla kaikki tarvittavat taidot.

Avainominaisuudet:

 • Komeat maksut
 • Mahdollisuus tavata ihmisiä ja nähdä mukavia paikkoja

Hinta: 95 dollaria – 125 dollaria yritystietoja kohden

Valokuvaustyöt Central

Valokuvaustyöt Central

Verkkosivun valokuvaustyötaulujen kautta freelancerit voivat kohdistaa parhaimpiin asiakkaisiin. Se toimii siltana työnantajien ja freelance-työnhakijoiden välillä, jossa he voivat nauttia rajattomista työpaikoista ympäri vuorokauden avoinna olevalla asiakaspalvelulla. Lisäksi se lupaa freelance-työpaikkoja omalla alallaan eikä palkata kokemattomia henkilöitä, mikä helpottaa ammattitaitoisten ammattilaisten hankkimista lisää projekteja.

Avainominaisuudet:

 • Vapaa liittyä
 • Työpaikat, jotka ovat saatavilla omalla alueellasi

Hinta: Vapaa

Journalismin työpaikat

Journalismin työpaikat

Tätä freelance-työnhakusivustoa on kiitetty sadoissa julkaisuissa, kuten The New York Times ja The Wall Street Journal. Se koostuu pääosin media-alan työpaikoista ja tarjoaa ura-neuvoja ja mediaresursseja. Alusta tarjoaa hyvän mahdollisuuden kaikille freelance-valokuvaajille aloittaa uransa. Se isännöi suuria mediayhtiöitä, kuten ESPN, National Geographic, CNN ja monia muita sen alustalla.

Avainominaisuudet:

 • Jatka tietokannan käyttöä
 • Tarjoaa kaiken tyyppisiä mediatöitä

Hinta: 100 dollaria yhdestä työsuorituksesta

Valokuvaustyö verkossa

Valokuvaustyö verkossa

Se eroaa hiukan muista freelance-verkkosivustoista, koska sen avulla voit lähettää valokuvia työn tekemisen sijasta. Se toimii salkunrakentajana eikä freelance-työlautakuntana, josta joudut maksamaan kuukausimaksun. Sen sijaan, että valitsisit freelance-projekteja, sinun on pystyttävä ottamaan kuvia, joista olet mukavin ja intohimoisin.

Avainominaisuudet:

 • Antaa sinulle kuvan valokuvausmarkkinoista
 • Voit käyttää valokuvalokeja

Hinta: 27 dollaria kuukaudessa

Freelance-virtuaaliassistentin työpaikat

Freelance-virtuaaliassistentin työpaikat

Jos haluat työskennellä virtuaaliassistenttina kodin mukavuuksista, voit auttaa ihmisiä tietojen syöttötehtävissä, sosiaalisen median hallinnassa tai asiakaspalvelussa. Tarvitset vain poikkeukselliset organisointi- ja viestintätaidot aloittaaksesi työn.

Tässä on täydellinen luettelo parhaista freelance-verkkosivustoista, joiden avulla voit löytää hyviä keikkoja virtuaaliassistenttina.

Belay

Belay

Tämä on yksinomaan etätyöhön perustuva verkkosivusto, joka palkkaa virtuaaliassistentin erilaisten asiakkaiden tehtäviin, joihin kuuluvat johtajan avustajat, web-asiantuntijat ja kirjanpitäjät. Etätyöhön voi päästä verkkosivuston kautta, samoin kuin todellakin ja Glassdoor-sivustolla. Hakijoiden on suoritettava rekrytointiprosessi, joka sisältää useita haastatteluja ja koko prosessi kestää noin neljästä viiteen viikkoa.

Avainominaisuudet:

 • Hyvä yrityskulttuuri
 • Freelance-mahdollisuudet asiantuntemuksesi perusteella

Hinta: $ 25 / tunti

Zirtual

Zirtual

Se on etätyösivusto, jonka avulla voit työskennellä kokopäiväisesti, mutta palkkaa myös freelancereita erilaisiin projekteihin. Verkkosivusto palkkaa virtuaaliassistentit ja osoittaa heidät arvostetuille asiakkaille erityistehtäviä varten. Tämän avulla asiakkaat voivat valita laadukkaita avustajia ja laajentaa liiketoimintaansa lisätyn avun avulla. Se sisältää erilaisia ​​virtuaaliassistenttityöryhmiä, kuten tietojen syöttäminen, markkinointi, yritystuki ja verkkosivujen ylläpito.

Avainominaisuudet:

 • Tehokas saavutettavuus
 • Mahdollisuudet korkeaan voittoon

Hinta: Alkaen 398 dollaria / kuukausi

Aika jne.

Aika jne.

Aika jne. On ollut teollisuudessa jo yli 10 vuotta, mikä todistaa niiden uskottavuuden. Sivusto on myös esitelty Forbesissa, Telegraphissä ja The Guardianissa. Se tarjoaa runsaasti online-freelance-töitä virtuaalisille avustajille, jotka käyvät läpi kovan valintaprosessin. Freelancerit saavat työskennellä Time Etc: n yhteisön asiantuntijaryhmän kanssa omistautuneen tilivastaavan alaisena.

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen kokeilu
 • Pääsy satoihin merkittäviin asiakkaisiin

Hinta: Alkaen 25 dollaria / tunti

Amazon mekaaninen Turk

Amazon mekaaninen Turk

Se on yksi parhaista freelance-verkkosivustoista, jonka avulla virtuaalisen avustajan työpaikat löytyvät nopeasti. Joitakin suosittuja virtuaaliassistenttityötehtäviä ovat sisällön luominen, luetteloiden järjestäminen, tietojen kerääminen ja palautteen saaminen yrityksen asiakkailta.

Avainominaisuudet:

 • Monenlaisia ​​tehtäviä
 • Kolmansien osapuolien tukifoorumit

Hinta: 20%: n palkkio kaikista freelance-palveluista

VA-verkottuminen

VA-verkottuminen

Se on virtuaalinen avustaja freelance -työtaulu, joka toimii myös heidän sosiaalisen verkottumisen työkaluna. Sinun ei tarvitse tehdä tarjouksia verkkosivustolla, sen sijaan olet pariksi kiinnostuneen asiakkaan kanssa taitosi ja asiantuntemuksesi mukaan. Yli puolet verkkosivuston viesteistä on tarkoitettu virtuaaliassistenttityöhön. Alusta tarjoaa myös opastusta työnhakijoille. Se on hyvä verkkosivusto, jos etsit freelance-töitä kotoa.

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen jäsenyys
 • Ota yhteyttä alan asiantuntijoihin

Hinta: $ 35 / tunti

Fancy kädet

Fancy kädet

Tämä freelance-verkkosivusto palkkaa virtuaaliassistentteja moniin päivittäisiin liiketoimintatehtäviin, kuten puhelujen soittamiseen, tapaamisiin ja tietojen syöttämiseen jne. Yhteisöön pääsemiseksi sinulla on oltava nopea Internet-yhteys ja hänen on oltava hyvin perehtynyt erilaisia ​​ohjelmistoja. Sivuston suurin etu on, että se tarjoaa jopa johtotehtäviä virtuaaliassistentille, jolla on komeat maksut.

Avainominaisuudet:

 • Joustavat työajat
 • Erilaisia ​​työpaikkoja

Hinta: 29,99 dollaria 5 pyynnöstä kuukaudessa

Freelance-videotoimittaja työpaikat

Freelance-videoeditorin työpaikat

Videon muokkausohjelma voi olla erittäin palkitseva ura etenkin, kun pääset töihin kotoa. Freelancerit nauttivat työstä enemmän joustavilla työajoilla ja vapaudella valita projekti, jonka parissa he haluavat työskennellä.

Olitpa kokeneempi videotoimittaja tai vasta aloittamassa, sinun on tarkistettava nämä video-freelance-sivustot.

Mandy

Mandy

Freelance-työpaikkojen verkkosivusto on erittäin tunnettu alusta videotuotanto- ja -editointipalveluille. Vaikka se kuulostaa täydelliseltä, kilpailu on erittäin kovaa ja isännöi tuhansia muita video- ja elokuva-alan ammattilaisia ​​- joten sinulla pitäisi olla hyvä salkku laukkujen freelancereille.

Avainominaisuudet:

 • Ilmainen kokeilu
 • Ammatillisten työpaikkojen saatavuus

Hinta: liittymämaksu alkaa 19,39 dollaria kuukaudessa

Tuotantokeskus

Tuotantokeskus

Se on johtava freelance- ja etäverkkosivusto videotuotantoon. Siitä on tullut melko kuuluisa, koska monet ammattitaitoiset ammattilaiset ovat saaneet alustan kautta työpaikat suurissa televisioverkoissa ja studiossa. Se on hyvä sivusto sekä tuotantoyrityksille että etätyötä tekeville freelancereille, jotta he voivat aloittaa uransa osa- tai kokopäivätyönä.

Avainominaisuudet:

 • Laaja tietokanta asiakkaista
 • Paljon harjoittelumahdollisuuksia

Hinta: Jäsenyys alkaa 4,99 dollaria / kuukausi

Motionographer

Motionographer

Freelancereilla ja etätyöpaikoilla on parhaat mahdolliset työpaikat elokuvien, animaation ja visuaalisten tehosteiden valmistuksessa. Jotkut työpaikat sisältävät generalistin, liikegrafiikan suunnittelijan ja visuaalisten tehosteiden asiantuntijan.

Avainominaisuudet:

 • Tee yhteistyötä kuuluisten animaattoreiden, suunnittelijoiden ja taiteen vetäjien kanssa
 • Ihanteellinen ihmisille, joilla on vaihteleva taitotaso ja kokemus

Hinta: 129 dollaria tavallisesta lähettämisestä 30 päivän ajaksi

Luova lehmä

Luova lehmä

Se on foorumi, joka tarjoaa ohjeita ja vinkkejä ohjelmistojen vianmääritykseen ja koulutukseen. Verkkosivuston yhteisöön kuuluu asiantuntijatoimittajat, jotka auttavat freelancereita hankkimaan lisää taitoja. Löytääksesi freelance-työn verkkosivustolla, sinun on vain asetettava videorulla profiilillesi ja haettava käytettävissä olevia videonmuokkaustöitä.

Avainominaisuudet:

 • Ohjeet monimutkaisten ohjelmistojen käyttöön
 • Mentorointi kokeneilta videotoimittajilta

Hinta: Vaihtelee eri taitotasoille

Assemble.tv

Assemble.tv

Se on organisoitu ja systemaattinen foorumi, jonka avulla erittäin luovat ihmiset voivat työskennellä merkittävien tuotemerkkien kanssa ja yhdistää nerokkaimpiin kykyihin. Heidän lahjakkuusjoukonsa koostuu ohjaajista, copywritereistä, valokuvaajista ja videotoimittajista jne. Jotta tullakseen osaksi luovaa verkostoa, freelancereiden on läpäistävä seulontaprosessi ja läpäistävä heidän asettamansa standardit. Sinun on lähetettävä ilmainen. Jos listalle ja valitaan, siitä voi tulla osa verkkosivuston yhteisöä.

Avainominaisuudet:

 • Yhdistä alan merkittäviin henkilöihin
 • Työskentele innostuneiden projektien parissa

Hinta: Vaihtelee projektista projektiin

Freelance-myyntityöt

Freelance-myyntityöt

Freelance-myyntityösivustot tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia freelance-keikkoja, joita on muuten vaikea laskeutua. He palkkaavat huippuosaajat haluttuihin hankkeisiin ja voivat auttaa nopeuttamaan uraasi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on rakentaa myyntisalkku ja rekisteröidä alla lueteltuihin parhaisiin freelance-myyntisivustoihin.

Zip-rekrytoija

Zip-rekrytoija

Tämä on paras rekrytointisivusto, joka löytää oikean kokemuksen omaavat ihmiset ja sopii heille sopivimpaan työhön. Monet alan jättiläiset käyttävät alustaa palkata freelance-kykyjä. Freelancereiden on haettava työtä täyttämällä profiililomake, jonka jälkeen he saavat tarkastella freelance-työn luetteloita ja hakea mitä tahansa mielenkiintoista.

Avainominaisuudet:

 • Helppo käyttöliittymä
 • Uusia työilmoituksia
 • uutiskirjeet

Hinta: Neljän päivän ilmainen kokeiluversio, jonka jälkeen kuukausimaksut peritään

punainen hattu

punainen hattu

Toinen rekrytointisivusto, joka palkkaa freelancereita ja tarjoaa myös parhaita etätyöpaikkoja – auttaa asiakkaita löytämään ihanteelliset ehdokkaat töihin, pääasiassa myyntiosastoon. Jos luulet omistavasi vaaditut taidot ja kokemuksen työskennelläksesi jonkin merkittävän yrityksen myyntiedustajana – Red Hat on oikea foorumi sinulle.

Avainominaisuudet:

 • Uramahdollisuudet
 • Yhteistyöllinen ja joustava ympäristö

Hinta: Vaihtelee valitsemasi kuukausitilauspaketin mukaan

Ohita asema

Ohita asema

Työsivusto, joka tarjoaa parhaita etätyöpaikkoja ja freelance-keikkoja myynnissä. Alusta tekee työnhaun erittäin helpoksi edistyneen tarkistusjärjestelmänsä avulla. Etätyöt luokitellaan, ja niihin voidaan päästä päivämäärän, osuvuuden tai sijainnin suodattimien perusteella. Sivustolla on myös etätyöpaikkoja muilta rekrytointisivustoilta, minkä ansiosta hakijoiden on helppo valita kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Avainominaisuudet:

 • Yksinkertaistaa parhaiden etätyöpaikkojen löytämistä
 • Ei vaadi rekisteröintiä

Hinta: Työluetteloiden hinta on 79 dollaria, kun tilaaminen on ilmaista

Freelance-asiakastukityöt

Freelance-asiakastukityöt

Jos olet luonnollinen ongelmanratkaisija ja hyvä ihmisten kanssa, mutta vihaat ajamista töihin joka päivä, voit aloittaa freelance-uran asiakastuen edustajana.

Aloittaaksesi uuden uran, tässä on joitain freelancer-verkkosivustoja, jotka tarjoavat työpaikkoja asiakastuen alueella.

Toimimme etäyhteydessä

Toimimme etäyhteydessä

Se on etätyösivusto, joka lähettää töitä, jotka eivät vaadi läsnäoloasi. Se on yksi ensimmäisistä etätyötauluista, joka on edelleenkin kaikkein vierailtuin foorumi etätyöhön.

Avainominaisuudet:

 • Erilaisia ​​tarjolla olevia työpaikkoja
 • Helppo navigoida

Hinta: 299 dollaria työpaikalla 30 päivän ajan

Virtuaali-ammatit

Virtuaali-ammatit

Etätyöverkkosivusto tarjoaa parhaan etätyötaulun, jossa on yli 10 000 yritystietoa, jotka soveltuvat etätyöhöihin. Jos kirjaudut sisään Virtual Vocations -palveluun, etätyötyösivusto lähettää sinulle sähköpostia, kun työpaikat vastaavat asiantuntemustasi.

Avainominaisuudet:

 • Hyvän työn suodattimet
 • Työpaikat kaikille kokemustasoille

Hinta: Kuukausittainen tilausmaksu 15,99 dollaria käyttäjille

johtopäätös

Freelanceriksi tai etätyöntekijäksi valitsemalla voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavan työn. Freelance-töiden avulla voit ylläpitää joustavaa aikataulua, jotta voit ansaita rahaa ja hoitaa vastuusi samanaikaisesti.

Tämä opas on täynnä tietoja parhaista freelancer-sivustoista, jotka voivat auttaa sinua laskemaan seuraava freelance-työsi. Kaikki alkaa itsehavainnolla vahvuuksien löytämiseksi – ja päättää, onko freelancer-työ vai etätyö puhelusi!

Suosittelemme, että valitset freelance-työnhakusivustot, jotka vastaavat tarpeitasi ja antavat sinun tehdä jotain intohimoista. Onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map