La guia completa de màrqueting per correu electrònic: tot el que heu de saber.

Learn-Blogging-2_La guia completa de màrqueting per correu electrònic-16


El màrqueting digital és un enfocament sofisticat que les empreses han de tenir en compte per tenir èxit en línia. A causa del desenvolupament de diferents tecnologies, els clients han canviat l’atenció cap a altres dispositius i cap a altres formes de comunicació. Ha obligat les empreses a confiar en màrqueting de xarxes socials, creació de contingut, campanyes PPC i màrqueting per correu electrònic.

Avui parlarem de màrqueting per correu electrònic, la seva popularitat i per què continua sent un canal de publicitat empresarial potent. Obteniu informació sobre la creació de campanyes de màrqueting per correu electrònic, quins tipus existeixen i quins són els consells crucials que heu de seguir durant tot el procés. Per tant, comencem amb una explicació de màrqueting per correu electrònic.

Què és el màrqueting per correu electrònic?

El màrqueting per correu electrònic implica contactar amb clients o subscriptors que han decidit compartir la seva adreça de correu electrònic amb vosaltres.

Després d’haver adquirit la seva adreça de correu electrònic amb el seu permís, és elegible enviar-los diferents tipus de missatges de correu electrònic i promoure el vostre negoci. Tot el procés es repeteix contínuament, amb l’objectiu d’arribar al major nombre de subscriptors de correu electrònic possible.

Cicle de màrqueting per correu electrònic

És un dels enfocaments de màrqueting més eficaços perquè una persona que decideix compartir la seva informació amb vosaltres demostra que està interessat en el vostre bloc o negoci i què ofereix. Tenint això en compte, és clar que la persona també està disposada a comprar els vostres productes o serveis, explicant per què el màrqueting per correu electrònic té taxes de conversió elevades..

El màrqueting per correu electrònic és un estratègia publicitària convincent. Moltes empreses l’utilitzen, i també ho hauria de fer, sense importar quin sigui el vostre nínxol.

Per què necessita màrqueting per correu electrònic?

Si us pregunteu per què màrqueting per correu electrònic és necessari per al vostre bloc o negoci, hi ha un parell de coses que heu d’entendre de manera immediata:

 • És a llarg termini estratègia de creixement, No és una tasca fàcil construir un negoci que es consideri una marca seriosa i influent.
 • Si voleu assolir aquest objectiu sense inversions financeres importants, necessitareu temps i necessitareu una immensa paciència i dedicació.
 • Si busqueu la manera de construir una banda de clients fidels sense gastar molts diners, crear el primer lloc de correu electrònic és el primer pas que heu de fer. Et permetrà créixer el teu negoci lentament, amb una llista de correu electrònic plena de persones que volen donar-te suport.
 • A més, aquesta és una excel·lent manera d’augmentar el nombre de visitants retornats. Construir comunitat dels clients de suport i devolució és de gran importància, i una gran llista de correu electrònic seguida d’una gran estratègia de màrqueting pot convertir-la en realitat.

Màrqueting per correu electrònic és un dels canals de màrqueting de conversió més alts.

El motiu d’això rau en el fet que la persona que s’ha subscrit a la vostra llista de correu està interessada en el vostre contingut, servei o producte. A més, la comunicació per correu electrònic es considera privada, és a dir, una persona té cert nivell de confiança per al seu negoci.

De mitjana, cada persona té 1,7 adreces de correu electrònic. Això significa milions de adreces de correu electrònic a nivell mundial. A finals del 2018, n’hi haurà més de 3.800 milions d’usuaris de correu electrònic. A més, ara es pot accedir més fàcilment a la gent mitjançant els seus comptes de correu electrònic, en bona part vinculats a dispositius mòbils.

Si teniu en compte tots aquests punts, és evident quina potència pot tenir l’enfocament adequat de màrqueting per correu electrònic. Anem a conèixer detalls sobre com podeu augmentar el nombre de subscriptors de la vostra llista de correu electrònic.

Lectura recomanada: La guia definitiva per desenvolupar el vostre pla de màrqueting per correu electrònic.

El nostre servei recomanat de màrqueting per correu electrònic

Contacte constant

Contacte constant

L’editor de Constant Contact facilita la personalització de la plantilla de correu electrònic que escolliu per semblar l’empresa que coneixen els vostres clients.

Aprèn més

Quins són els teus objectius?

El primer que heu de pensar és l’objectiu de la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. Està molt relacionat amb les opcions que teniu a la vostra disposició, cosa que parlarem a la següent secció.

Amb una campanya de màrqueting per correu electrònic, podeu tornar les persones al vostre lloc web per compartir contingut o vendre més productes i serveis o fer un anunci de invitació que fa la vostra empresa..

D’acord amb les necessitats del vostre negoci, començareu a treballar en una determinada campanya de màrqueting per correu electrònic. Anem a fons sobre cadascun d’aquests tipus d’estratègies de correu electrònic.

Decidiu quina és la vostra estratègia de campanya

Segons els vostres objectius, aquests són els tipus de correu electrònic que podeu crear:

Butlletí

Aquest és un tipus de correu electrònic relacionat amb les novetats del vostre lloc web. Aquest lloc web es tria generalment pels llocs web que es basen principalment en els beneficis dels ingressos publicitaris. Si pertanys a aquest grup, un butlletí de notícies és una bona estratègia que et permetrà crear un creixement estable del trànsit al teu bloc o lloc web.

Butlletí

Una oferta

Les empreses que opten per fer ofertes de correu electrònic, normalment pertanyen a la indústria del comerç electrònic. El benefici per a aquells que es troben a la llista de correu són les ofertes específiques que poden obtenir de la vostra empresa. Aquest tipus d’enfocament proporciona valor a ambdues parts. El negoci pot augmentar el nombre d’articles venuts, mentre que el client es troba en una posició especial com a resultat de la seva subscripció.

una Oferta

Augmentar la consciència

Generalment es tracta d’una invitació enviada a la llista de correu completa. Si la vostra empresa organitza algun esdeveniment, com ara una revelació física d’un producte o un seminari web, aquest és el punt de partida que augmentarà el coneixement sensiblement. Es tracta d’una combinació d’un butlletí i ofereix un missatge de correu electrònic, ja que es demana a les persones que participin en el cas que només puguin veure o bé facin una compra també..

Sensibilització creixent

Anunci

Aquest enfocament és perfecte com a estratègia de retenció de clients. Si vens un servei als vostres subscriptors, aquesta és la millor manera de notificar-los sobre les noves funcions del producte que han rebut. Tot i que els showrunners utilitzen principalment aquest tipus de correu electrònic, pot trobar un lloc en empreses que ofereixen eines de programari als seus clients.

Anunci

Per exemple, podeu millorar el llançament d’una nova eina de programari a la vostra suite, només anunciant-la mitjançant la llista de correu electrònic.

Activar correus electrònics

Aquest és un excel·lent enfocament per a aquells que decideixin deixar el carretó de la compra. Creeu un sistema que els recordi que han abandonat el carretó de la compra i no han acabat la compra. El millor de tot és que aquest procés es pot automatitzar completament, però aporta una millora en les taxes de conversió dels clients.

Activar correus electrònics

Segons els objectius que us heu fixat per a la vostra empresa, podeu fer cicles de diversos tipus de missatges de correu electrònic enviats als vostres subscriptors, cosa que maximitzarà l’efectivitat del vostre màrqueting de correu electrònic. Però, abans d’obtenir més detalls sobre l’optimització, passem per sobre del creixement de la llista de subscriptors i de com s’ha de crear.

Com recollir més subscriptors?

A continuació, es mostren algunes maneres d’ajudar-vos a fer créixer la vostra llista de correu amb més eficiència.

Proporcionar valor a canvi de correus electrònics

Per què una persona ha de deixar la seva informació de contacte al vostre lloc web? Això és el primer que us heu de preguntar a vosaltres mateixos i al vostre equip de màrqueting. Treballar per crear un sistema que motivi a les persones a deixar les seves dades de contacte.

Per exemple, podeu regalar un llibre electrònic gratuït als vostres lectors, a canvi del seu correu electrònic de contacte. A més, podeu crear ofertes especials que només siguin específiques per als subscriptors. Aquest és un gran incentiu que permetrà que un percentatge més gran de visitants se subscrigui a la vostra llista de correu electrònic.

Obteniu eBook gratuït

Recordeu als usuaris que es subscriguin

Tenir el botó de subscripció en una sola pàgina no és el millor enfocament per augmentar la vostra llista de correu. En algunes pàgines, podeu fer que el botó sigui més destacat, però, en general, l’usuari hauria de poder-se subscriure des de qualsevol pàgina del vostre lloc web..

Per exemple, per fer-ho realitat, és millor executar periòdicament un banner a la part superior de les pàgines del vostre lloc web, a l’encapçalament..

Recordatori de subscripció

A més, utilitzeu altres canals de màrqueting per notificar a la gent la vostra llista de correu electrònic. Una xarxa de xarxes socials és un lloc fantàstic on podreu comunicar-ho als vostres seguidors.

Feu notar el botó de subscripció

Els subscriptors sempre haurien de poder notar l’opció de subscripció ràpidament. D’aquesta manera augmentareu les taxes de creixement de la vostra llista de subscriptors, ja que un major nombre de visitants podran veure el botó.

Per exemple, si tot el lloc web domina en un color, utilitzeu l’altre color per atraure l’atenció del visitant. Immediatament sabran on han de fer clic per subscriure’s i, un cop es faci el veredicte, en funció de la qualitat del contingut, podran fer-ho fàcilment.

Botó de subscripció notable

Feu que la opt-in sigui el més senzilla possible

La subscripció a la vostra llista de correu electrònic ha de requerir el màxim de passos possible. Oblideu-vos d’utilitzar formularis que necessiten massa detalls. Creeu sempre un formulari d’inclusió senzill. Per tant, les persones odien perdre el temps, per tant, emplenar el servei d’inclusió amb el seu correu electrònic i el seu nom és suficient per a vostès i els permet omplir els espais buits ràpidament..

Inscripció senzilla

Sabeu a qui us orienteu?

En tot el procés de planificació, és fonamental que penseu sobre qui s’uneix a la llista de correu electrònic. Creeu un sistema que us permeti determinar l’edat i el gènere de l’abonat. Farà una tasca molt més fàcil la personalització dels correus electrònics, alhora que millorarà la seva efectivitat.

Benvinguda i sortida de les finestres emergents

Aquests quadres de dos temps són perfectes per demanar informació de contacte. Quan un usuari visita el lloc web, es tracta d’un missatge de benvinguda, però, quan s’acaba, no hi ha cap problema emergent abans que tanqui la pestanya del navegador. Aquests petits passos us ajudaran a fer créixer més fàcilment la vostra llista de correu.

Pop ups

Si feu aquests passos, us assegureu que un nombre més gran de persones se subscriviu a la vostra llista de correu electrònic. Si busqueu consells més emocionants per atraure més subscriptors, podeu fer una ullada a la nostra altra guia que cobreix aquest tema en concret..

Lectura recomanada: 16 consells pràctics que garanteixen més subscriptors de blocs

Com crear la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic

Com crear la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic

No dubteu a utilitzar aquesta plantilla al vostre lloc

El següent pas és comprendre com ha de buscar un correu electrònic perquè sigui efectiu. Els percentatges de conversió i de conversió més elevats són difícils d’aconseguir, però amb alguns consells d’optimització, es pot fer.

 • Títol. Crear un títol és el més important en què has de centrar-te. Amb el temps, heu de ser el més creatius possibles i provar diversos tipus de títols de correu electrònic. És el primer que veu un usuari i s’hauria de crear per implicar el lector i fer-los obrir el correu electrònic. Com més tingui l’assumpte de correu electrònic més interessant, majors seran les tarifes obertes.
  Colpejar el punt dolç necessita temps, així que experimenteu amb diferents plantilles de títol i vegeu què funciona millor.
 • Durada del correu electrònic. Els correus electrònics són diferents del contingut habitual del lloc web i han de portar un missatge clar i breu. Cal que tingui el mínim temps de lectura possible, de manera que el lector pugui decidir si ha de fer clic o no a l’enllaç.
 • Llenguatge. Utilitzeu un llenguatge senzill, ja que facilitaran les coses a l’usuari. L’últim que voleu fer és confondre amb estructures i paraules complexes d’oracions.
 • Inclou imatges. Les imatges criden més l’atenció. Sempre podeu crear imatges que mostrin l’oferta que envieu als vostres clients. No oblideu fer imatges més petites, ja que moltes persones rebran el vostre correu electrònic als telèfons intel·ligents i tauletes.
 • Botó de baixa de subscripció Aquesta és la llibertat d’elecció que ofereu als vostres subscriptors, però també és una funció útil perquè us protegeix de la col·locació a la carpeta de correu brossa.
 • Incloeu una trucada a l’acció. El receptor del correu electrònic ja hauria d’entendre de què es tracta el vostre correu electrònic amb l’assumpte de correu electrònic i una breu descripció. Està preparat per actuar en qüestió de segons només, per tant, realitza una clara crida a l’acció al correu electrònic i facilita el clic a l’enllaç..
 • Autenticació per correu electrònic. Aquesta és una altra mesura de seguretat que us ajudarà a estar lluny del filtre de correu brossa. A més, això augmentarà la confiança que tenen els vostres clients en la vostra marca, ja que el vostre correu electrònic es fa pràcticament impossible de replicar.
 • Enfocament personal. Eviteu enviar correus electrònics com a empresa. La persona ha de saber de qui prové el correu electrònic, però ha d’utilitzar l’adreça de correu electrònic d’un empleat durant tot el procés. El destinatari del correu electrònic sentirà com si ell o ella estiguin en contacte amb una persona i no amb la companyia. Afectarà positivament els percentatges de clics de correu electrònic.
 • Rellevància del contingut. Envieu sempre contingut que és realment el que confon l’abonat. Fer qualsevol altre pas i intentar enganyar la gent es produirà ràpidament i es produirà una disminució del nombre de subscriptors.
 • Optimitza la pàgina de destinació. Assegureu-vos sempre que optimitzeu principalment les pàgines de destinació que es visiten de la llista de correu. Si no teniu una pàgina real, es traduiran en tipus de conversió negatius. Tot i que creeu una gran taxa de clic de correu electrònic, sense una pàgina de destinació correcta, no aconseguireu bons resultats.
  Simplement faciliteu la navegació per la pàgina. Feu destacat el botó de trucada d’estratègia i proporcioneu alguns detalls addicionals que admetin la informació que es proporciona al correu electrònic. No afegiu massa elements a la pàgina de destinació, ja que distreuen el visitant.

Si seguiu aquesta informació, podreu crear una estratègia de màrqueting de correu electrònic eficaç. Com més proves es facin, seran millors els resultats.

Mesureu els resultats de la vostra campanya, optimitzeu-los i milloreu-los

Una cosa bona sobre el màrqueting per correu electrònic és que es pot mesurar completament. Això és important perquè podeu realitzar proves A / B per determinar quin enfocament comporta un rendiment millor.

Per exemple, podeu configurar diverses plantilles de correu electrònic per veure quina d’elles serà el que millor funcionarà. El mateix passa amb les pàgines de destinació, que també es poden optimitzar per funcionar millor.

A més, eines d’automatització de correu electrònic t’ajudarà a comprendre millor quines són les tarifes d’obertura de correu electrònic i de clic a través. Això us permetrà experimentar amb diferents imatges, trucades a l’acció i títols de correu electrònic.

Fer aquest enfocament és necessari, ja que us permetrà millorar l’eficàcia del vostre correu electrònic amb el pas del temps. Donem un cop d’ull a un parell d’eines que us ajudaran a fer el seguiment de dades i a automatitzar determinats processos.

Lectura recomanada: Reptes de l’automatització del màrqueting

Utilitzant les eines adequades

Abans d’entrar en eines de màrqueting de correu electrònic que us ajudaran a gestionar fàcilment les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic, volem esmentar una eina que us pot ajudar en el creixement de la llista de correu electrònic.

OptinMonster és una gran eina que es pot integrar fàcilment amb qualsevol lloc web. A més, funciona bé amb altres programes de gestió de màrqueting de correu electrònic, la qual cosa és una elecció excel·lent. A més, inclou una gran quantitat de funcions útils que us ajudaran a créixer més fàcilment la vostra llista de correu.

Ara, passem a un parell d’eines per a la gestió de màrqueting per correu electrònic.

 • Constant Contact és un programa fantàstic que us ajudarà ràpidament a crear correus electrònics d’aspecte increïble. Ofereix nombroses plantilles. A més, us permet convertir un correu electrònic en una publicació de les xarxes socials directament.
  Com la majoria d’eines de gestió de correu electrònic, aquesta també inclou dades sobre el comportament de les necessitats de tots els usuaris de la vostra llista de correu electrònic, proporcionant-vos informació sobre el percentatge d’emails oberts i les tarifes de clic de l’enllaç..
 • Aweber és una altra eina preferida que s’adreça a petites i mitjanes empreses. També presenta una gran quantitat de funcions, cosa que el converteix en una excel·lent eina de programari de gestió de correu electrònic. L’automatització, el seguiment i la creació de plantilles són fàcils de realitzar amb aquesta eina, guanyant-se un lloc en aquesta llista. També es pot integrar fàcilment en tot tipus de llocs web.

Seleccionar un bon programari de gestió de màrqueting per correu electrònic també és important perquè afecta si el vostre correu electrònic es troba a la carpeta d’entrada o al correu brossa del client. Si escolliu un d’aquests tres us ajudareu a evitar aquest problema des del primer moment.

Des del moment en què decidiu crea la teva llista de correu electrònic, és imprescindible utilitzar una eina de gestió de màrqueting de correu electrònic, ja que voleu poder interactuar amb la vostra llista de correu, mentre que creix constantment.

Conclusió

Esperem que hagi trobat útil aquesta guia de màrqueting per correu electrònic. Com podeu veure, amb un parell de moviments intel·ligents, podeu crear un cicle en què la vostra llista de correu creixi contínuament. Com que el mercat està canviant constantment, recordeu utilitzar una de les eines esmentades anteriorment, ja que us facilitaran fer proves, experimentar i optimitzar la vostra estratègia de correu electrònic per obtenir el millor rendiment..

Molta sort i tingueu paciència: els resultats arribaran al cap d’un temps i els encantaràs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map