Estadístiques i fets de la cerca de Google 2020 (heu de conèixer)

estadístiques de cerca de Google


Google és el motor de cerca més gran del món. Hi ha algunes estadístiques de cerca de Google molt notables que es poden superar quan la veieu des d’una perspectiva més àmplia. El segon motor de cerca més popular del mercat és el seu competidor xinès, Baidu, que només suposa una part inferior del mercat global dels motors de cerca.

Per entendre la magnitud de Google, cal conèixer l’extensió d’Internet en general. Google és un servei d’indexació, que ens proporciona pàgines web i pàgines basades en les nostres consultes de cerca específiques. Si bé podria indexar tot el que puguis pensar, la Internet en general és una cosa molt més gran. Els estudis mostren que Google només indexa 35 bilions de pàgines web. Sí, només. T’ho creguis o no, ni tan sols es rasca la superfície d’internet. Alguns estudis demostren que Internet en general té una gran quantitat de 17,5 quadrillons de pàgines diferents.

Tot i que Google encara té un llarg camí per recórrer, és, amb molt, la col·lecció més gran de pàgines web disponibles a Internet. Aquesta quantitat massiva de pàgines web disponibles proporciona a Google un potencial de màrqueting prometedor, cosa que el converteix en una eina instrumental de màrqueting per a empreses.

Estadístiques interessants de la cerca de Google
 • Cada dia hi ha més de 3.500 milions de cerques a Google
 • El 76% de les cerques globals es fan a Google
 • L’índex de cerca de Google conté més de 100.000.000 GB
 • Més del 60% de les cerques de Google provenen de dispositius mòbils
 • El 16-20% de tots els resultats anuals de la cerca de Google són nous

El domini global de Googles

com és global de google

Google podria ser el motor de cerca més gran del món, però sabíeu que suposa un impressionant 76% de les cerques globals en motors de cerca. Per fer-vos una idea de com és de global, heu de saber que roman sense censura al màxim a tots els països, a part de Crimea, Cuba, Iran, Corea del Nord, Sudan i Síria, en què està prohibit o censurat.

Google no només és un motor de cerca, sinó que també és un propietari enorme de negocis. Posseeix nombrosos serveis en línia i està al costat dels gegants com Apple, Amazon, Facebook i Microsoft. La combinació d’aquestes empreses representa la majoria de l’activitat generalitzada d’Internet.

Google també és un motor en el món empresarial, ja que el seu potencial de màrqueting és enorme. Com que és el motor de cerca més popular, diferents indústries es beneficien dels anuncis de Google. Això ha augmentat fins a un punt que els seus ingressos publicitaris van arribar als 95.000.000.000,00 dòlars el 2017.

1. Hi ha 40.000 cerques a Google cada segon

(Font: Internet Live Stats)

Consultes de cerca de Google

No passa ni un segon perquè Google no tingui al voltant de 40.000 consultes per cercar. Això significa que a nivell mundial Google processa més de 3.500 milions de cerques cada dia, i 1.2 mil milions de cerques cada any.

Per posar les coses en perspectiva, mireu les estadístiques de Google dels primers dies del motor de cerca gegant.

Just després de la fundació del 1998, el motor de cerca només processava 10.000 cerques de Google al dia. Tot i que ara sembla una mica insignificant, aleshores era enorme. Només un any després, aquest nombre va ascendir a 3,5 milions de consultes diàries al dia. És a dir un augment del 17.000% interanual de les cerques. Parlem de creixement! Menys d’un any després, cada dia hi havia 18 milions de cerques a Google.

Durant els anys posteriors, les estadístiques de Google demostren que les cerques a Google continuaven augmentant a un ritme ràpid, cosa que l’ajudava a assolir el domini global de la cerca d’internet que actualment té. Tot i que certament mai no serà testimoni del mateix ritme de creixement de cerca que al principi (ja que gairebé tot el món ja l’utilitza), Google continuarà sent la força del motor de cerca per tenir en compte..

2. Les 10 cerques més destacades de Google del 2019

(Font: Google.com)

A continuació, es mostren les paraules més cercades a Google a escala mundial el 2019:

 1. Índia vs Sud-àfrica
 2. Cameron Boyce
 3. Copa Amèrica
 4. Bangladesh vs Índia
 5. iPhone 11
 6. Joc de trons
 7. Venjadors: Joc final
 8. Bromista
 9. Notre Dame
 10. Copa Mundial de Cricket ICC

A nivell mundial, les paraules més buscades a Google el 2019 van ser “Índia davant Sud-àfrica”. Això fa referència al partit de cricket que va tenir lloc al setembre a la Copa del Món de Cricket de l’ICC del 2019.

Si bé la gent de tot el món es va interessar principalment pels darrers esdeveniments esportius del 2019, les principals cerques de Google als Estats Units van pintar un quadre lleugerament diferent. En comparació, les cinc cerques més populars de Google als Estats Units van ser “Disney Plus”, “Cameron Boyce”, “Nipsey Hussle”, “huracà Dorian” i “Antonio Brown”.

La majoria dels Estats Units volien obtenir més informació sobre el nou servei de streaming de vídeo sota demanda, és a dir, Disney Plus. També van voler informar-se de determinades celebritats, així com mantenir-se al dia de les darreres novetats sobre l’huracà més devastador que va afectar les Bahames..

El que és realment interessant és que Disney Plus es va llançar el 12 de novembre de 2019. Així, en menys de dos mesos, va aconseguir posar-se al capdamunt de totes les cerques de tendències de Google als Estats Units del 2019. Va superar la resta de cerques anuals del país.

3. El 76% de les cerques globals es fan a Google

(Font: Internet Live Stats)

La popularitat de la cerca de Google és increïble. Domina la quota de mercat global de la cerca, ja que el 76% de les cerques es fan sobre el seu domini. Baidu ocupa el segon lloc amb un 15%, mentre que Yahoo, Yandex, Ask, DuckDuckGo, Naver, AOL i Dogpile tenen una quota col·lectiva del 9%.

4. Els 5 dominis més visitats amb més visites el febrer del 2020

(Font: SimilarWeb)

dominis amb més visites

Com a domini líder, Google compta amb 74.14 mil milions de visites, seguit de YouTube amb 27.365 milions de visites, Facebook amb 21.35 mil milions de visites, Baidu amb 6.38 mil milions de visites i Twitter amb 4.54 mil milions de visites..

5. L’índex de cerca de Google conté més de 100.000.000 GB

(Font: Google)

Mida de pàgina indexada per Google

La mida de l’índex de cerca de Google és enorme: més de 100.000.000 GB. La mida pot semblar sorprenent, però els rastrejadors de llocs web de Google han indexat centenars de milers de milions de pàgines web.

6. Google té la quota de mercat de cerca més alta al Brasil amb un 95%

(Font: Statista)

La popularitat de la cerca de Google és la més alta al Brasil, amb una quota del mercat de cerca del 95%. És la menys popular a la Xina, on només té una quota de mercat del 8,04%.

Hàbits de cerca dels consumidors de Google

hàbits de cerca

El que és força fascinant és que aquest percentatge no ha canviat des del 2013. Les estadístiques de la cerca de Google mostren que el 25% de totes les cerques eren completament noves el 2007, mai abans vistes per Google..

A banda de buscar constantment coses noves, les persones també busquen cada cop més a Google utilitzant un llenguatge natural, és a dir, escrivint les seves consultes tal i com estaven parlant amb una persona real. Cada cop hi ha més consultes de cerca conversades que ajuden les persones a trobar respostes més específiques a les seves preguntes.

De la mateixa manera, també utilitzen cada cop més la cerca de veu per trobar les seves respostes de manera més eficient.

Un altre canvi en els hàbits de cerca dels consumidors de Google és la impaciència creixent de la gent. Afegeixen paraules com “a prop”, “a prop de mi”, “obert” i “ara” a les seves consultes per trobar ràpidament diversos serveis desitjats per a la participació instantània. Trobar un restaurant específic, per exemple, ja no ho podreu tallar. Ells en volen un que poden anar de seguida o demanar. Aquestes estadístiques de la cerca de Google obliguen a moltes empreses a invertir en SEO local a Google, cosa que permet als consumidors trobar-los més fàcils.

Com que Google és el motor de cerca més gran del món, és natural que els usuaris desenvolupin hàbits de cerca diferents. Les estadístiques de Google mostren que els hàbits de cerca dels usuaris de Google varien de manera salvatge i un 15% impressionant de totes les cerques és el primer d’aquest tipus. Aquest percentatge estranyament elevat deu algunes de les seves mides a les faltes d’errors, els errors i els errors a la consulta de cerca. Google indexa tot tipus de coses, d’indústries, aficions i altres serveis, que contribueixen a la popularitat massiva de la cerca de Google i a una base d’usuaris diversificada.

7. El 23,98% de les cerques a Google tenen almenys dues paraules

(Font: Moz)

Les persones utilitzen normalment dues paraules (23,98%), una paraula (27,71%) i tres paraules (19,60%) en la seva cerca de cerca. Menys persones utilitzen 4 (13,89%), 5 (8,70%) o 6 paraules més (12,12%) a les cerques a Google.

8. Entre el 16% i el 20% de totes les cerques anuals de Google són noves

(Font: Internet Live Stats)

noves consultes de cerca de Google

Google processa entre 16% i 20% cerques completament noves cada any. Es tracta de consultes de cerca que ningú no ha utilitzat abans.

9. Més del 60% del total de cerques de Google provenen de dispositius mòbils

(Font: Conegui el teu mòbil)

cerques mòbils de Google

L’ús per a mòbils continua en augment, per la qual cosa és natural que les cerques a Google es realitzin en dispositius mòbils (més del 60%, segons es calcula el 2019), continuen augmentant.

10. El 2019, els dispositius mòbils van representar el 69% de tots els clics d’anuncis pagats de Google als Estats Units

(Font: eMarketer)

Clics de cerca pagats al mòbil

Al tercer trimestre del 2019, el 69% dels clics d’anuncis pagats de Google als Estats Units provenien de dispositius mòbils. Això és bastant superior al dels clics mòbils de Bing, que representaven el 34%

11. Google té més d’1 mil milions d’usuaris dels seus productes i serveis

(Font: Ciències populars)

Ús de productes i serveis de Google

Els productes i serveis de Google tenen més d’1 mil milions d’usuaris a tot el món i el nombre continua augmentant. Amb 250,5 milions d’usuaris, Google Sites té la major base de clients.

12. Les cerques locals de Google al mòbil han augmentat més d’un 250%

(Font: 99firm)

Les cerques locals de Google

De totes les cerques a Google, el 46% són locals. I amb un gran augment del 250% en les cerques locals per a mòbils entre 2017-2019, les empreses haurien d’invertir més esforços en SEO local i optimització de mòbils.

13. Per cada $ 1 una empresa inverteix en anuncis de Google, obté 8 dòlars de beneficis mitjançant la Cerca de Google

(Font: Google)

Google per a empreses

Invertir en anuncis de Google pot resultar molt lucratiu, convertint cada $ 1 en 8 dòlars. El 2018, Google Search va impulsar l’economia nord-americana en 335 milions de dòlars.

14. Estadístiques aleatòries de la cerca de Google

Els consumidors adopten ràpidament la tecnologia de cerca de veu, ja que els ajuda a trobar ràpidament respostes a les seves preguntes ardents. És natural, ja que parlem molt més ràpidament del que escrivim. Segons molts experts, el 30% de les cerques es realitzaran per veu el 2020. Així, estem obligats a veure un augment més alt del volum de cerca de veu en els propers anys..

Quan es tracta de Google Images, representen el 22,6% de totes les cerques a Internet, però representen el 62,6% de les cerques a la Cerca web de Google. Aquest alt interès per les imatges pot provocar a les empreses que inverteixin més en contingut visual.

Les estadístiques de Google mostren que la cerca de veu amb un 20% i la cerca d’imatges de Google amb el 22,6% van augmentant.

Un altre fet interessant és que una sessió de cerca mitjana a Google no té una durada superior a un minut.

Tendències de Google

Google Trends és un servei de cerca gratuït de Google que permet trobar diverses cerques principals a Google. Podeu trobar les tendències de Google per estat o per país, tendències per any, quantes persones fan servir Google cada dia i molt més.

Podeu descobrir cerques de tendències diàries i en temps real, trobar nínxols i temes nínxols, descobrir tendències estacionals en diverses indústries, utilitzar-lo per a les tendències de paraules clau de Google i fins i tot comparar les posicions dels competidors al mercat. També podeu comparar diferents consultes realitzades en períodes de temps específics i visualitzar gràfics per visualitzar millor les dades del volum de cerca.

Esbrinar com es poden cercar les principals cerques de Google mitjançant Google Trends és bastant senzill. Simplement, heu d’introduir un terme de cerca o un tema a la barra de cerca i veure que la màgia es desplega davant dels vostres ulls.

El lloc té una barra de cerca a la part superior i una funció de cerques de tendència. També té la funció Un any de cerca amb moltes categories per explorar, com ara notícies, persones, esportistes, dietes, pel·lícules, cerques a la casa i molt més.

Podeu veure a l’instant les darreres històries i informació, les recents cerques de Google a qualsevol part del món, les paraules més cercades a Google i tots els gràfics de visualització de dades.

Conclusió

Aquestes estadístiques de la cerca de Google ens mostren que Google ha estat en augment des de la seva creació i sembla que no mostra cap ritme de desacceleració en el seu ritme ràpid. Pocs llocs web poden presumir d’haver arribat als números que té Google.

No hi ha cap futur previsible en què els motors de cerca no juguin un paper crucial en la nostra vida diària, de manera que podem suposar amb seguretat que Google no anirà enlloc, aviat..

Fonts:
https://www.similarweb.com/top-websites
https://www.google.com/search/howsearchworks/crawling-indexing/
https://www.internetlivestats.com/google-search-statistics/
https://www.statista.com/topics/1001/google/
https://moz.com/blog/state-of-searcher-behavior-revealed
https://www.knowyourmobile.com/news/google-search-stats-2019-rise-of-conversion-rate-optimization/
https://www.emarketer.com/content/mobile-search-ad-performance-plays-catch-up
https://www.popsci.com/google-has-7-products-w-1-1-billion-users/
https://99firms.com/blog/google-search-statistics/#gref
https://economicimpact.google.com/methodology/
https://economicimpact.google.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map