Estadístiques, fets i tendències de la cerca de veu (2020)

imatge de capçalera de cerca de veu


La cerca per veu s’ha convertit ràpidament en una part important del SEO i definitivament no s’anirà. Ara un gran nombre de consumidors utilitzen la cerca per veu per buscar productes i serveis en línia, ja que és molt més convenient que escriure.

Però, què és exactament la cerca de veu? Parlantment, és una tecnologia de reconeixement de la parla que permet als usuaris cercar a Internet parlant els termes desitjats en lloc d’escriure’ls. Penseu que Amazon Alexa, la Siri d’Apple o l’aplicació de cerca de veu de Google, tot això permet que els usuaris es puguin comunicar només amb veu als seus dispositius..

Tot i que la tecnologia de la cerca de veu és bastant complicada i es basa en els avenços en el tractament del llenguatge natural (PNL), l’optimització del vostre lloc per a la cerca de veu és només un altre aspecte de SEO i no hauria d’executar gaire el vostre temps..

Si optimitzeu el vostre contingut per a la cerca de veu, conduireu més trànsit al vostre lloc web i aconseguireu la vostra classificació SEO fins a un nivell totalment nou. No tothom ho està adoptant, de manera que també obtindràs una avantatge competitiu.

Estadístiques interessants de la cerca de veu
 • El 30% de la navegació web quedarà sense pantalla el 2020
 • La cerca de veu de Google admet més de 100 idiomes
 • L’idioma anglès té un percentatge de precisió del 95% a la cerca de veu de Google
 • El 32% de les persones utilitzen la cerca activada per veu diàriament en lloc d’escriure
 • El 72% dels propietaris d’altaveus intel·ligents utilitzen els seus dispositius com a part d’una rutina diària
 • El 43% de les persones compren en línia a través de dispositius amb veu
 • Hi ha més de 200 milions d’altaveus intel·ligents a tot el món
 • Les vendes d’altaveus intel·ligents superaran les vendes de tauletes fins al 2021
 • El 58% dels consumidors troben empreses locals que utilitzen la cerca activada per veu

Contents

Tendències

tendències de cerca de veu

Moltes tendències emergents estan alimentant la cerca de veu i transformant completament el SEO i la manera d’utilitzar internet. Cadascun d’ells prové d’un simple fet que parlem molt més ràpid del que escrivim. Per tant, és natural que ens convertim en veu per obtenir eficiència.

És més ràpid, fàcil i sense oblidar-ho, més convenient. Especialment ara quan els dispositius mans lliures són cada cop més populars.

Però no es tracta només de comoditat. Tothom necessita tenir accés a les noves tecnologies, incloses les que tenen discapacitats. La cerca per veu permet als usuaris amb deficiències visuals i als que no disposen d’habilitats de motor fina per accedir fàcilment a Internet. Tot i que la cerca de veu encara està en la seva infància, veient com ofereix una comoditat i una millor accessibilitat, no és estrany que la seva popularitat sigui ràpidament disparat..

Així, anem a fer una ullada a algunes tendències significatives de la cerca de veu i mostrarem quina importància és saltar al carro i unir-se a la revolució de la cerca de veu al més aviat possible.

1. El 30% de la navegació web el 2020 només es realitzarà per veu

(Font: Gartner.com)

Com de freqüent és la cerca de veu

Les estadístiques de la cerca per veu mostren que prop del terç de totes les sessions de navegació web de tots els motors de cerca estaran completament sense pantalla el 2020.

Si bé al principi això pot semblar poc realista, només cal que tinguis en compte quantes persones ja fan servir Amazon Alexa, Siri o assistent de veu de Google. Ja tots confiem en les cerques sense pantalla cada dia, tant a casa nostra com quan sortim.

Aquestes tendències de cerca de veu només tenen continuïtat.

Amb més avenços i una major disponibilitat de tecnologia darrere del processament del llenguatge natural, les cerques de veu només poden esdevenir més populars. L’AI també té un paper important en això. Amb l’ús de la IA, els assistents virtuals poden tenir personalitats pròpies i atractives per als consumidors finals. Poden ser humorístics, enginyosos, fins i tot sarcàstics, cosa que només animarà els usuaris a interactuar més amb ells, donant lloc a assistents virtuals i a cerques de veu. Així, si bé la previsió és que el 30% de la navegació web es realitzarà per veu a finals del 2020, el percentatge és probablement molt superior.

El 48% dels consumidors utilitzen tecnologia de veu per a consultes generals de cerca

(Font: Searchengineland.com)

Segons Searchengineland, gairebé la meitat dels usuaris utilitzen tecnologia de cerca de veu per trobar respostes a preguntes generals en línia ràpidament. Com s’ha esmentat, parlar sovint és molt més ràpid que escriure, de manera que calia esperar aquesta tendència. Quan els usuaris es troben o quan tenen un temps limitat, recorren a cerques de veu per obtenir respostes senzilles i ràpides.

Per exemple, molts usuaris utilitzen a casa, com ara buscar receptes en línia. Quan seguiu una recepta i trobeu gramos com a unitats de mesura, és ràpid, fàcil i convenient utilitzar una cerca de veu lliure de mans per convertir grames en tasses o unces..

No obstant això, quan es tracta de temes més greus que cal estudiar i examinar, molts usuaris buscaran informació manualment. Això els proporciona l’oportunitat de llegir i rellegir informació, d’entendre-la a fons i de prestar-li la deguda atenció.

3. El 27% de les persones utilitzen la cerca de veu mòbil

(Font: DBSwebsite.com)

Segons Google, prop d’un terç de la comunitat d’internet mundial està utilitzant la cerca de veu als seus dispositius mòbils.

4. Més del 50% dels usuaris de telèfons intel·ligents utilitzen ara la cerca per veu

(Font: Comscore.com)

El 2020, la majoria d’usuaris de telèfons intel·ligents de tot el món estan utilitzant la tecnologia de veu mitjançant la cerca.

5. El reconeixement de parla de Google ara admet més de 100 idiomes

(Font: Google.com)

Quants idiomes reconeix la cerca per veu de Google

Google continua aportant entrada de veu nativa als usuaris mòbils, permetent a un gran nombre d’usuaris mòbils a tot el món fer servir la cerca de veu en el seu idioma matern.

Actualment, Google utilitza el reconeixement de veu en més de 120 idiomes i les seves variants. A mesura que la cerca per veu es fa més popular, podem esperar que aquesta llista creixi de forma exponencial. El reconeixement de parla de Google es basa en la tecnologia d’aprenentatge automàtic, cosa que significa que, quan més usuaris es basin en les cerques de veu, més precisos seran els resultats. Actualment, el reconeixement de la parla és el més fiable en anglès, però la tecnologia avança i, a poc a poc, Google millora la comprensió d’altres idiomes..

Els usuaris de més de 120 idiomes poden fer ús de la tecnologia de reconeixement de veu de Google per habilitar ordres de veu, transcriure àudio, resultats de text de transmissió, idioma de format i molt més.

6. L’idioma anglès té un percentatge de precisió del 95% a la cerca de veu de Google

(Font: StrategyAnalytics.com)

Tot i que la tecnologia de reconeixement de veu de Google admet diversos idiomes, no sempre proporciona resultats molt precisos. Els usuaris de cerca per veu a Google obtenen els resultats més precisos quan cerquen en anglès.

7. Es necessiten 4,6 segons per carregar una pàgina de resultats de cerca de veu

(Font: Backlinko.com)

Les pàgines de resultats de la cerca per veu es carreguen molt més ràpidament, a diferència de la mitjana que es triga uns 8,8 segons en carregar-se. Això vol dir que les pàgines de resultats de la cerca de veu carreguen un 52% més ràpidament.

El 32% dels consumidors prefereixen escriure una consulta de cerca

(Font: PwC.com)

Gairebé un terç dels consumidors utilitzen la tecnologia de veu cada dia per realitzar consultes de cerca que abans escrivien. Això torna a reduir la comoditat i la simplicitat. Sempre que les cerques requereixin respostes ràpides, senzilles i precises, un gran nombre d’usuaris confiaran en les cerques de veu ja que poden estalviar temps i facilitar la multitasca..

Això succeeix especialment entre els consumidors més joves que s’adapten més ràpidament a les noves tecnologies. El que és interessant, però, és que, encara que els joves consumidors adopten tecnologia de cerca de veu molt més ràpida, no es consideren usuaris pesats.

Les tendències de la cerca per veu mostren que la gran majoria dels usuaris confien en la cerca de veu només quan són a casa seva, ja que gaudeixen de major privacitat quan parlen amb els seus assistents de veu. Com que els usuaris més joves solen passar menys temps a casa, cada vegada tenen menys probabilitats de confiar en les cerques de veu.

Així, tot i que la majoria dels usuaris gaudeixen de la comoditat i la simplicitat d’utilitzar dispositius assistents de veu, la cerca de veu té maneres de seguir abans que es converteixi en el mètode de cerca preferit tant a casa com en públic..

9. El 29% dels consumidors aprofiten els assistents de veu per fer preguntes ràpides

(Font: PwC.com)

La cerca per veu és l’elecció preferida de molts consumidors que l’utilitzen diàriament per cercar respostes a preguntes ràpides.

10. El 35% dels usuaris utilitzen assistents de veu per comprovar el clima i les notícies

(Font: PwC.com)

El 35% de les persones segueixen les novetats i comproven el clima amb l’ajuda dels seus assistents de veu. El 15% prefereix fer-ho de forma antiga.

11. El 54% dels consumidors mensuals utilitzen veu per a la navegació i el trànsit

(Font: PwC.com)

Els assistents de veu ajuden el 19% dels consumidors (diàriament) i el 54% dels consumidors (mensuals) a navegar o comprovar el trànsit.

12. El 40% dels consumidors utilitzen la veu per demanar o comprar alguna cosa cada mes

(Font: PwC.com)

Els dispositius auxiliars de veu ajuden la gent a comprar, mentre que només el 10% ho fan diàriament. El 50% dels consumidors no ho fan mai amb un assistent de veu.

El 82% dels compradors investiga productes o serveis en línia abans de comprar res

(Font: Thinkwithgoogle.com)

Gairebé tots els compradors realitzen investigacions en línia abans de realitzar una compra.

14. El 43% dels propietaris de dispositius habilitats per veu utilitzen els seus dispositius per comprar en línia

(Font: Narvar.com)

Compres en línia habilitades per veu

Gairebé la meitat de les persones que posseeixen un dispositiu activat per veu utilitzen aquest dispositiu per fer compres en línia. Però molts usuaris segueixen sent escèptics i, per tant, són molt curosos a l’hora d’utilitzar la cerca per veu per fer compres en línia.

Això es deu principalment a que les compres en línia requereixen que els usuaris hi dediquen més temps i esforç. Han d’examinar els articles que ordenen, buscar revisions, comparar preus i molt més. Es tracta d’una activitat complexa i molts desconeixen el màxim nivell de funcions de cerca de veu.

Per tant, els que utilitzen els seus dispositius d’assistent de veu per fer compres en línia ho fan per a articles més econòmics i més barats. Utilitzen la cerca per veu per demanar menjar, queviures, paper higiènic, llibres i articles similars. Al mateix temps, recorren a cerques manuals en línia per a compres de peces de vestir, reserves de viatges i articles més sensibles i costosos.

15. 2 de cada 5 adults fan una cerca de veu una vegada al dia

(Font: Edit.co.uk)

Segons Edit, molta gent utilitza la cerca de veu només un cop al dia.

16. El 25% dels adults més joves entre 16 i 24 anys utilitzen la cerca per veu mòbil

(Font: Globalwebindex.com)

Els adults menors d’entre 16 i 24 anys (25%) utilitzen la cerca per veu al mòbil més que els consumidors de 55 a 64 anys (9%).

17. Els homes comptabilitzen més usuaris de cerca de veu mensuals que no pas les dones

(Font: Socialmediatoday.com)

Les estadístiques de la cerca de veu mostren que el 2018, la recerca de veu mensual entre homes i dones va ser així, respectivament: 66% vs 55% (telèfon intel·ligent), 53% vs 30% (ordinador portàtil), 49% vs 31% (tauleta) i 46% vs 26% (altaveu intel·ligent).

Futur

futur de la cerca de veu

Hi ha un gran al voltant de la cerca de veu a tot el planeta i el mercat global de la cerca de veu només continuarà creixent. No cal frenar-ho, sobretot ara quan els altaveus intel·ligents estan prenent el món.

Si bé els assistents de veu es van popularitzar per primera vegada a través dels telèfons intel·ligents, els altaveus activats per veu els porten al següent nivell i impulsen les tendències de cerca de veu cap endavant. Els altaveus intel·ligents són relativament nouvinguts al mercat, però la seva adopció va ser sorprenentment ràpida. Milions de persones de tot el món disposen de altaveus intel·ligents a casa i, mentre que en un primer moment es van utilitzar principalment amb finalitats d’entreteniment (com fer preguntes divertides), ara són molt més pràctics..

Les estadístiques de cerca per veu mostren que la majoria d’usuaris actualment confien en altaveus intel·ligents per a activitats més senzilles, com reproduir música i comprovar el pronòstic meteorològic, però la cerca general de veu és cada cop més habitual..

Anem a veure què és el futur del creixement de la cerca de veu.

18. Els compradors d’altaveus activats per veu superaran els 25,6 milions el 2020

(Font: Financesonline.com)

Quantes persones compren altaveus intel·ligents

Es calcula que el nombre de compradors d’altaveus activats per veu continua creixent. A finals del 2020, s’espera que les seves vendes superin els 25,6 milions.

Actualment, Amazon Echo domina el mercat, amb més de dos terços de la quota de mercat. Altaveu intel·ligent i assistent de casa Google Home ocupa el segon lloc, mentre que Apple HomePod entra en tercer lloc. Molts usuaris tenen més d’una marca d’altaveus intel·ligents a casa seva, principalment perquè disposen d’altres dispositius electrònics de diferents marques – cadascun dels quals és compatible amb un altaveu intel·ligent diferent.

Independentment de la marca, els altaveus intel·ligents seran cada cop més populars a les llars del món. Això, al seu torn, augmentarà el nombre de cerques diàries de veu i requerirà als venedors digitals que se centrin en la cerca de veu amb SEO.

El 16% dels ciutadans dels Estats Units tenen un altaveu activat per veu

(Font: NPR.org)

El nombre d’usuaris d’altaveus intel·ligents als Estats Units està augmentant ràpidament. El 2018, 1 de cada 6 ciutadans nord-americans (16%) eren propietaris d’un altaveu amb veu, el que suposa un 128% més d’usuaris del que hi havia el 2017.

El 24% de les llars nord-americanes tenen un altaveu intel·ligent

(Font: DBSwebsite.com)

La propietat domèstica dels altaveus intel·ligents als Estats Units està augmentant. El 2018, 1 de cada 4 llars dels Estats Units (el 24%) tenia un altaveu intel·ligent. Aleshores, 4 de cada deu habitatges tenien més d’un altaveu intel·ligent.

21. Es preveu que el mercat d’altaveus intel·ligents superi els 30.000 milions de dòlars el 2024

(Font: Gminsights.com)

Es preveu que el mercat assolirà un creixement exponencial el 2024, superant les vendes que pocs altres productes electrònics han aconseguit assolir.

22. El 19% dels propietaris d’altaveus intel·ligents utilitzaven els seus assistents virtuals per comprar en línia

(Font: Walkersands.com)

El 19% dels consumidors ja han utilitzat els seus assistents de cerca intel·ligent a casa com Amazon Echo per comprar en línia, mentre que el 33% d’ells pensen en el següent vestit.

23. Amb el 42,2% de les unitats, els EUA segueixen sent un líder mundial en l’adopció d’altaveus intel·ligents

(Font: Canalys.com)

Dels més de 200 milions d’unitats instal·lades el 2019 a tot el món, els Estats Units representen el 42,2% de les unitats, que és la base instal·lada per altaveus intel·ligents més gran del món.

24. Els altaveus intel·ligents superaran les tauletes cap al 2021

(Font: Canalys.com)

Els altaveus intel·ligents superen les tauletes

Les vendes de tauletes van disminuint lleugerament, cosa que facilita la superació dels altaveus intel·ligents. Es preveu que els altaveus intel·ligents superin les tauletes cap al 2021.

L’adopció d’altaveus activades per veu és la més gran a països com els Estats Units, on 1 de cada 4 llars ja tenen almenys un dispositiu d’aquest tipus. No obstant això, la creixent classe mitjana a països asiàtics com la Xina i l’interès creixent per les noves tecnologies impulsen les vendes d’altaveus intel·ligents, tot i que Google i Amazon no hi són disponibles.

En contraposició a això, les vendes de tauletes i fins i tot de PC tradicionals estan en declivi a tot el món, tot i que els assistents de veu i les aplicacions de cerca de veu estan disponibles en tots dos dispositius.

El 55% de les llars utilitzaran altaveus intel·ligents per al 2022

(Font: PRNewswire.com)

L’ús creixent d’altaveus intel·ligents està impulsant el creixement del mercat de compres de veu. Només el 13% de les llars van tenir altaveus intel·ligents el 2018.

Específics

Especificacions de la cerca de veu

Els altaveus intel·ligents són de ràbia ara, però altres dispositius activats per veu no queden massa endarrerits. Les persones les fan servir diàriament o més aviat amb freqüència per cercar marques en línia.

Utilitzen especialment la cerca per veu per descobrir empreses locals, per la qual cosa és tan important optimitzar el vostre lloc per a la cerca de veu. Millora la vostra visibilitat i pot afectar significativament la vostra classificació als motors de cerca, augmentant així els percentatges de clics i us ajudaran a generar més oportunitats. Amb el nombre de altaveus activats per veu i assistents de cerca de veu, i amb els avenços en Processament del llenguatge natural, Intel·ligència artificial i Aprenentatge automàtic, la cerca de veu serà cada cop més popular, cosa que farà que l’optimització de la cerca de veu sigui crucial per a l’èxit de qualsevol empresa..

Per tant, aprofundeixem en els detalls específics per obtenir una visió clara de la tendència i vegeu com podeu utilitzar la cerca de veu per impulsar la vostra empresa endavant.

26. Ara 400 milions de dispositius admeten Google Assistant

(Font: Voicebot.ai)

Segons les estadístiques de la cerca de veu, Google Assistant ha ampliat molt el seu abast global amb més de 400 milions de dispositius fent que la seva assistent de veu instal·li la base més gran del planeta.

27. El 94% de tots els altaveus intel·ligents disponibles al món provenen de Google i d’Amazon

(Font: Techrepublic.com)

Segons Techrepublic, Google i Amazon proporcionen gairebé tots els altaveus activats per veu disponibles actualment.

28. Google Home té un 81% de precisió quan proporciona respostes de cerca de veu

(Font: Loupventures.com)

Google Home, que mostren les estadístiques de la cerca de veu, és el guanyador a l’hora de respondre les consultes de cerca de veu amb exactitud (81% de precisió), seguit d’Amazon Echo (64%), Harman Kardon Invoke (57%) i Apple HomePod (52,3%).

29. El 25% de totes les cerques a la barra de tasques de Windows 10 estan basades en veu

(Font: Twitter.com)

Segons Purna Virji, el Senior Manager de Global Engagement de Microsoft, un quart dels cerques a la barra de tasques de Windows 10 són basades en veu..

30. El 93% dels usuaris declaren estar satisfets amb els seus assistents de veu

(Font: PwC.com)

La gent està generalment satisfeta amb els seus assistents digitals habilitats per veu. Els seus criteris mínims inclouen precisió (73%), estalviar temps (59%) i facilitar la vida (55%).

31. El resultat mitjà de la cerca de veu de Google només conté 29 paraules

(Font: Backlinko.com)

Després d’analitzar 10.000 resultats de la cerca de Google Home, Backlinko va comprovar que els resultats de la cerca per veu a Google solen ser breus i concisos.

Un 20% de les cerques de veu conté una combinació de 25 paraules clau

(Font: seoClarity.net)

Més d’una cinquena de les cerques de veu en línia inclou només 25 paraules clau habituals. El més comú és “com”, “què”, “millor” i “fàcil”.

El 33% del consumidor dels Estats Units ha buscat empreses locals utilitzant tecnologia de veu

(Font: Brightlocal.com)

Més de la meitat dels consumidors nord-americans han realitzat una cerca de veu de negocis locals.

El 34. El 76% dels propietaris d’altaveus intel·ligents utilitzen la cerca de veu local almenys un cop a la setmana

(Font: Brightlocal.com)

La majoria dels usuaris d’altaveus intel·ligents busquen empreses locals per veu de forma setmanal, el 46% dels usuaris fan el mateix diàriament.

El 35. El 51% de les cerques de veu de negocis locals són restaurants i cafeteries

(Font: Brightlocal.com)

El 51% dels consumidors utilitza la recerca de veu local per trobar restaurants i cafeteries, seguit de botigues de queviures (41%), lliurament d’aliments (35%), botigues de roba (32%) i hotels o B&B (30%).

36. La publicitat d’àudio digital pot ser la següent cosa important per a les empreses

(Font: Choozle.com)

Publicitat digital d’àudio

Atès que la tecnologia de veu impulsa els consumidors a reduir el temps de la pantalla, crea moltes oportunitats per augmentar la publicitat d’àudio digital.

37. Els usuaris de mòbils tenen tres vegades més probabilitats d’utilitzar la cerca de veu

(Font: Searchenginewatch.com)

Hi ha més cerques locals basades en veu que no basades en text al mòbil. Quan es realitzen cerques locals, els usuaris de mòbils tenen tres vegades més probabilitats d’utilitzar la cerca per veu que d’escriure les seves consultes de cerca.

Conclusió

Totes aquestes estadístiques de la cerca de veu mostren clarament que la cerca de veu no anirà enlloc ni tan aviat, ni mai. Dispositius més i més intel·ligents continuaran arribant al mercat, cosa que fa que la cerca de veu sigui una brisa absoluta. Això significa que més gent aprofitarà aquesta característica útil i influirà encara més en el creixement del mercat global.

Has començat a optimitzar el teu contingut per a la cerca de veu? El moment de fer-ho és ara! Com més aviat comenceu a optimitzar, més aviat podreu obtenir els avantatges fantàstics. Comenceu amb aquestes estadístiques de cerca de veu crucials i aprofiteu tot el poder de la cerca de veu!

Fonts:

https://www.comscore.com/Insights/Presentations-and-Whitepapers/2017/The-Future-of-Voice-From-Smartphones-to-Smart-Speakers-to-Smart-Homes
https://www.gartner.com/en/newsroom/id/3482177
https://searchengineland.com/nine-voice-search-stats-to-close-out-2019-326884
https://www.dbswebsite.com/blog/trends-in-voice-search/
https://econsultancy.com/the-future-of-voice-search-2020-and-beyond/
https://www.blog.google/products/search/type-less-talk-more/
https://www.strategyanalytics.com/access-services/devices/connected-home/smart-speakers-and-screens/market-data/report-detail/global-smart-speaker-vendor-os-shipment-and- instal·lat-base de mercat-quota per regió-q3-2018
https://backlinko.com/voice-search-seo-study
https://www.technavio.com/report/global-voice-recognition-biometrics-market-2015-2019
https://www.thinkwithgoogle.com/consumer-insights/near-me-searches/
https://www.pwc.com/us/en/services/consulting/library/consumer-intelligence-series/voice-assistants.html
https://www.searchenginewatch.com/2020/01/03/voice-search-impact-seo-in-2020/
https://www.thinkwithgoogle.com/consumer-insights/voice-assistance-consumer-experience/
https://blog.globalwebindex.com/trends/voice-search-commerce/
https://financesonline.com/voice-search-statistics/
https://cta.tech/Research-Standards/Reports-Studies/Studies/Supplements/Holiday-Forecast-2018.aspx
https://www.npr.org/about-npr/577007267/jan-2018-smart-audio-report
https://voicebot.ai/2019/07/09/new-data-on-voice-assistant-seo-is-a-wake-up-call-for-brands/
https://geomarketing.com/what-do-people-use-smart-speakers-for
https://www.dialogtech.com/blog/voice-search-statistics/
https://www.emarketer.com/Article/Alexa-Say-What-Voice-Enabled-Speaker-Usage-Grow-Nearly-130-This-Year/1015812?mc_cid=da020f88d1&mc_eid=31cb543a39
https://see.narvar.com/Connecting-with-Shoppers-Report.html?utm_source=press&utm_medium=pressrelease
https://edit.co.uk/blog/locationworld-2016/
https://blog.globalwebindex.com/chart-of-the-day/1-in-5-using-voice-search-on-mobile/
https://www.walkersands.com/walker-sands-2017-future-of-retail-report-the-rise-of-the-connected-consumer/
https://www.socialmediatoday.com/news/106-fascinating-voice-search-facts-infographic/527108/
https://www.gminsights.com/pressrelease/smart-speaker-market
https://www.walkersands.com/resources/the-future-of-retail-2019/
https://www.canalys.com/static/press_release/2019/Canalys-pr20190415Global-smart-speaker-installed-base-to-top-200-million-by-end-of-2019.pdf
https://www.prnewswire.com/news-releases/voice-shopping-set-to-jump-to-40-billion-by-2022-rising-from-2-billion-today-300605596.html
https://quoracreative.com/article/voice-search-statistics-trends
https://voicebot.ai/2018/01/06/google-assistant-now-available-400-million-devices/
https://www.techrepublic.com/article/94-of-smart-speakers-used-today-are-from-amazon-or-google/
https://loupventures.com/we-ran-homepod-through-the-smart-speaker-gauntlet/
https://twitter.com/purnavirji
https://www.seoclarity.net/next-generation-search-voice-17099/
https://www.thinkwithgoogle.com/search/#?query=voice%20search&current_source=data_points&page=0,0&sort_field=date&limit=12&locale=en-us
https://www.brightlocal.com/research/voice-search-for-local-business-study/
https://www.searchenginewatch.com/2013/09/26/how-will-voice-search-change-seo-for-local-stores-global-enterprises/
http://www.biakelsey.com/biakelsey-estimates-click-call-influences-1-trillion-u-s-consumer-spending/
https://www.dialogtech.com/blog/forrester-study-phone-calls/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map