Estadístiques de blocs 2020: quants blocs hi ha?

capçalera de blocs-estadístiques


Aquest article obtindrà la resposta a la pregunta més comuna:

Quants blocs hi ha?

N’hi ha més que 600 milions de blocs a Internet el 2020 i aquest nombre creix cada dia.

A més, trobareu respostes a les següents preguntes:

Quanta gent blog? Quanta gent llegeix blogs regularment? Quant temps dediquen a llegir-los? D’on provenen totes aquestes persones? Quina plataforma de blocs és la més popular?

Estadístiques de blocs interessants
 • El 2020 hi ha més de 600 milions de blocs a Internet
 • El 77% de les persones llegeix regularment els blocs en línia
 • El 67,5% dels blocaires va iniciar la seva carrera perquè volia guanyar diners
 • Els blocaires amb èxit passen 4 hores de mitjana per escriure una publicació
 • El 67% dels bloggers que publiquen diàriament asseguren que tenen èxit
 • 1.890 paraules de mitjana de la publicació del bloc són millors per a SEO
 • El 97% dels bloggers utilitzen les xarxes socials per augmentar els seus resultats
 • El 61% dels usuaris en línia als Estats Units han comprat alguna cosa després de llegir un bloc

Si teniu interès en fer blocs, haureu de dedicar-vos a mirar periòdicament les estadístiques sobre blocs. Sense tenir una visió clara del rendiment de les publicacions del vostre bloc, no podreu saber si cal o no alguns ajustaments.

Tanmateix, també heu de consultar les estadístiques generals de blocs disponibles en línia i no només les relacionades amb el vostre bloc. D’aquesta manera, tindreu una millor comprensió de com podeu millorar la vostra redacció per respondre correctament a les necessitats dels vostres lectors objectiu.

Al cap i a la fi, els blogs sovint s’utilitzen com a estratègia comercial o com a part d’una estratègia de màrqueting digital més àmplia. Perquè qualsevol pla tingui èxit, cal conèixer les tendències actuals, les preferències del lector i el rendiment del competidor.

Les estadístiques i fets següents de la publicació de blocs de mitjana de la publicació del bloc, el nombre de blocs, la majoria dels blocs llegits i molt més, faran clar què és el que fa que el bloc tingui èxit i què podeu fer per augmentar el vostre lector..

Seguiu llegint per conèixer les 47 estadístiques fonamentals de blocs que tots els blocaires han de tenir en compte.

Contents

Una ullada al món dels blocs

colofó ​​al bloc

Totes aquestes qüestions essencials us donaran una millor visió de les estadístiques de lectura del bloc i de la vostra competència.

Com més s’aprengueu sobre les tendències generals, més comprensió tindreu de l’èxit del vostre propi bloc. En funció del nombre mitjà de lectors habituals de blocs, podeu estimar la mida de l’audiència que heu d’esperar. Segons el temps que dediquen a llegir, podeu adaptar la longitud dels vostres blocs. Si hi ha massa blocaires al vostre nínxol, podeu assegurar-vos que es destaca per ser una mica més específic o per triar temes que no són tan habituals.

Seguiu llegint per conèixer el nombre de bloggers als Estats Units, les seves principals raons per a la publicació de blocs i altres estadístiques de blocs destacables.

1. El nombre estimat de blocs és de més de 600 milions

(Font: Statista.com)

És difícil determinar el nombre exacte de blocs que existeixen a Internet. Tot i que hi ha nombrosos llocs web específics del bloc, molts llocs simplement inclouen seccions i articles en petits blocs. Per no oblidar que els llocs nous de blocs es creen diàriament, un gran nombre d’esborraments s’elimina amb molta freqüència i milers d’altres queden inactius. Tenint això en compte, encara podem fer una encertada educació per determinar el nombre aproximat de blocs en línia. Només haurem de fer matemàtiques.

Donem primer una ullada a la quantitat de llocs web de qualsevol tipus que es troben en línia. Segons InternetLiveStats, A Internet hi ha 1.700 milions de llocs web. Al voltant del 36% està alimentat per WordPress, el CMS de blocs més popular del món. Però, per descomptat, no tots els llocs de WordPress són blocs, i actualment estem molt per sota de la nota de 600 milions.

Tot i així, hi ha altres llocs de blog i CMS molt populars. Es mostren les estadístiques d’ús del Tumblr 463,5 milions de comptes, Espai amb els seus 24,6 milions de llocs web, Wix i els seus 22,8 milions de llocs, Blogger i els seus 15,5 milions de llocs, etc. Tot i que estem sent pessimistes i suposem que un percentatge molt baix de tots els llocs esmentats anteriorment i CMS tenen blocs actius, podem deduir que ho fan molt més de 600 milions.

2. El nombre de bloggers als Estats Units arribarà als 31,7 milions el 2020

(Font: Statista.com)

Nombre de bloggers als Estats Units

Amb 1.700 milions de llocs i aproximadament 600 milions de blocs, és lògic que també hi hagi milions de blocaires. Sobretot ara, quan moltes empreses comencen a centrar-se cada vegada més en el màrqueting orgànic i necessiten blogs per a la creació d’enllaços, la difusió de la marca i el trànsit orgànic..

Aquests són els principals motius pels quals el nombre de bloggers ha augmentat exponencialment durant els últims anys. Segons el Departament d’Investigació Statista, el 2014 el nombre de bloggers als Estats Units va ser de 27,4. La projecció del 2016 va mostrar que el 2020 hi haurà 31,7 milions de bloggers, el que suposa un augment del 14%. Les expectatives són altes perquè aquesta tendència continuï i que aviat veurem un milió de blocaires més.

3. Es publicen al voltant de 5 milions de publicacions al dia

(Font: Internetlivestats.com)

Amb el nombre de blocs actius al voltant de 600 milions, no és estrany esbrinar que es publiquen diàriament més de 5 milions de publicacions. Això és excepcionalment alt quan es considera que molts llocs de bloc no es publiquen cada dia. Molts d’ells publiquen poques vegades a la setmana, fins i tot algunes vegades al mes.

4. El 36% dels llocs web es construeixen a WordPress

(Font: WordPress.com, W3techs.com)

El 36% de tots els 1.700 milions de llocs web que existeixen en línia estan alimentats per un sistema de gestió de continguts, WordPress. Hi ha més de 635 milions de llocs de WordPress en total, cosa que fa evident que és líder mundial del mercat.

Una altra prova que la majoria de blocs funciona per WordPress és el fet que 409 milions d’usuaris veuen cada mes 20 mil milions de pàgines de blocs.

Tot i que WordPress manté El 63,2% de la quota de mercat de CMS, Hi ha moltes altres plataformes similars. Alguns dels exemples de Joomla, Shopify, Drupa i Squarespace són alguns. Tenen el 4,2%, el 3,9%, el 2,8% i el 2,5% de la quota de mercat, respectivament, i tot i que cap d’ells pot competir actualment amb WordPress, creixen ràpidament, adquirint diàriament centenars d’usuaris nous..

cms més populars

5. El 24,2% de la gent inicia els seus blocs perquè vol ser autònom

(Font: Convertkit.com)

La màxima motivació per iniciar un bloc és l’ocupació autònoma (24,2%), mentre que el 17% volia expressar-se de manera creativa i el 16% volia construir una audiència pròpia..

El 77% dels usuaris d’Internet llegeixen regularment els seus blocs

(Font: Quoracreative.com)

Al voltant del 43% de les persones només escorcollen a través de publicacions de blocs, però el 36% dels lectors consideren que els blogs són creïbles si inclouen estudis de cas.

Estadístiques de longitud del contingut del bloc

escrivint una publicació al bloc

Tant si sou un escriptor convidat, un escriptor fantasma com si teniu el vostre propi bloc, és possible que la pregunta més important que tingueu en compte quantes paraules hagin de contenir les vostres publicacions.
Quant de temps heu de fer que el vostre contingut ofereixi als vostres lectors valor real, però manteniu-los compromesos durant tot el temps? Podeu fer arribar el vostre missatge en un període curt que la gent passa llegint una publicació al bloc? Quant de temps han de ser els seus títols per generar taxes de clic més elevades? Aquestes preguntes són vitals per aconseguir que els vostres esforços en els vostres blocs resultin satisfets.

Però tingueu en compte que, tot i que hi ha moltes estadístiques de blocs que mostren certs llargaments de publicació aporten millors resultats que d’altres i, tot i que això us pot indicar en la direcció correcta, heu d’anar amb compte. L’èxit dels vostres blocs depèn del delicat equilibri entre qualitat i quantitat i no ho haureu de descuidar. Tenint això en compte, divulguem les preguntes esmentades anteriorment i veiem quina és la longitud ideal de la publicació (almenys en paper).

Les estadístiques del bloc següent us ajudaran a comprendre millor com podeu escriure publicacions convincents del bloc i atraure i retenir lectors.

7. Les publicacions del bloc amb una mitjana de 1.890 paraules de mitjana tenen el millor rendiment per a SEO

(Font: Neilpatel.com)

millor longitud de bloc per a SEO

Això no vol dir que aquest sigui el nombre màgic per al rendiment de SEO. Tot i això, indica que les publicacions més llargues tenen, en general, un millor rendiment de SEO.

8. Les publicacions del bloc de 2.400 paraules tenen un rendiment més alt per als bloggers amb èxit

(Font: Growthbadger.com)

Growthbadger va preguntar a un total de 1.117 bloggers sobre quina de les seves publicacions va funcionar millor. La durada mitjana de les publicacions del bloc va ser de 2.424 paraules (un 83% més que les publicacions d’alt rendiment de bloggers amb menys èxit).

El 55% dels bloggers reporten bons resultats sobre publicacions de blocs que tenen almenys 2000 paraules

(Font: Orbitmedia.com)

Les tendències mostren que les publicacions del bloc amb èxit s’allarguen cada any, i el nombre de publicacions més de 2000 paraules augmenta cada any

10. El número de publicacions és més llarg (de 3.000 a 10.000 paraules)

(Font: Quoracreative.com)

Tenint en compte que les publicacions més llargues són millors per a les paraules clau de cua llarga, tenen un millor rendiment de SEO, el que condueix a un augment directe de les accions.

11. Les publicacions del bloc llarg tenen un 77,2% més d’enllaços entrants en comparació amb les publicacions més curtes

(Font: Backlinko.com)

Les publicacions més llargues del bloc simplement tenen més informació i, per tant, tenen més possibilitats que algú les trobi i enllaixi amb elles.

Estadístiques d’hàbits d’escriptura del bloc

A més d’examinar i examinar les estadístiques del bloc, els escriptors seriosos també haurien de consultar les estadístiques de bloggers. Aquests poden mostrar-vos si dediqueu massa (o poc) temps a escriure les vostres publicacions, si heu d’adaptar la manera d’obtenir títols i títols, o bé si heu d’actualitzar i tornar a publicar aquesta antiga publicació del bloc. reeixit.

Estudiar els hàbits d’altres blocaires us pot ajudar a millorar el vostre procés d’escriptura i mostrar-vos com potenciar les vostres publicacions. Per tant, anem a veure algunes de les estadístiques de blogs i fets més importants.

12. El 23% dels blocaires va declarar que necessita de 2 a 3 hores per escriure una publicació

(Font: Sidegains.com)

Aquesta enquesta també va mostrar que els blocaires necessiten una mitjana de 3,5 hores per a una sola publicació. A més, també es demostra que els bloggers que dediquen 6 hores o més a escriure el seu contingut tenen un èxit més gran.

13. El 38% dels bloggers que passen almenys 6 hores escrivint una publicació reporten grans resultats

(Font: Orbitmedia.com)

temps per escriure bona publicació al bloc

El promig del 30% dels blocaires reporta èxit, mentre que el 38% està molt per sobre de la referència.

14. Els blocaires amb èxit necessiten gairebé 4 hores per escriure una publicació

(Font: Orbitmedia.com)

En comparació amb 2014, els blocaires necessiten un 65% de temps més per escriure un bloc de mitjana. Tot i això, les publicacions del bloc ara també són un 56% més altes de mitjana que el 2014.

15. El 38% dels blocaires diu que actualitza les seves publicacions antigues

(Font: Optinmonster.com)

Fins i tot si es publica una publicació del bloc durant un temps, encara pot conduir trànsit orgànic i obtenir accions. Per això, és important actualitzar aquestes publicacions amb informació nova.

16. Els títols del bloc amb un mínim de 8 paraules tenen un 21% de clic més gran

(Font: Seotribunal.com)

Aquesta estadística mostra l’important que és el títol d’un bloc. Amb la combinació adequada de paraules clau i contingut de contingut atractiu, els creadors poden augmentar dràsticament el percentatge de clics.

17. Els títols de blocs amb dos punts o guionets tenen un 9% de clic més gran

(Font: Socialmediaexaminer.com)

Tot i que els guionets o els punts negatius no augmenten el seu clic propi, són eines valuoses que permeten als blocaires afegir les seves paraules clau i clickbait mantenint lògic els seus títols..

18. El 58% dels bloggers escriu 2-3 titulars abans de decidir-ne un

(Font: Orbitmedia.com)

Només l’1% dels blocaires prova d’11 a més de 20 titulars dels seus blocs abans de prendre una decisió. Tot i això, el nombre de títols està directament relacionat amb l’èxit de les publicacions del bloc.

El 54% dels bloggers treballen amb editors, mentre que el 46% editen les seves publicacions

(Font: Optinmonster.com)

Aquesta estadística demostra que no importa si algú edita les seves publicacions soles o amb l’ajuda d’algú. Tot es redueix a fer que el vostre contingut sigui impecable.

20. El 71% de les publicacions de blocs de WordPress estan escrites en anglès

(Font: WordPress.com)

Les estadístiques de blocs de WordPress mostren que la majoria són en anglès (71%) i el castellà ocupa el segon lloc (4,7%). Tenen valor global ja que la majoria de la gent avui parla anglès com a segona llengua.

Estadístiques d’hàbits de publicació de blocs

Com que examinem les estadístiques de redacció, vegem les estadístiques de publicació. Com podeu esperar, la freqüència amb què publiqueu nous blocs pot tenir un gran impacte en la quantitat que us prestarà atenció.

Si no publiqueu prou sovint, els lectors poden oblidar-vos de vosaltres i trobar altres blocs al vostre nínxol per entretenir-se i educar-se. Si publiqueu un nombre molt elevat de blocs cada dia, podeu aclaparar fàcilment la vostra audiència i obtenir la reputació de ser spam. Cap de les dues opcions és bona per a un blogger seriós.

Per tant, mireu les estadístiques de blocs següents per veure amb quina freqüència alguns dels blocaires amb més èxit publiquen les seves publicacions i podeu determinar si heu d’ampliar la vostra redacció o fer-ne una nota..

21. Els bloggers que publiquen poques vegades per setmana tenen un 250% de resultats millors

(Font: Neilpatel.com)

183 blocs van informar que publiquen 22,8 publicacions de mitjana al mes. La coherència és important per obtenir millors resultats.

22. El 60% dels bloggers que publiquen diàriament reporten grans resultats

(Font: Quoracreative.com)

El 15% dels bloggers produeixen i publiquen contingut diàriament, mentre que la majoria dels que publiquen cada dia reporten bons resultats.

El 67% dels bloggers que publiquen una vegada al dia denoten resultats excel·lents

(Font: Orbitmedia.com)

La majoria de bloggers que publiquen diàriament diuen que la seva freqüència els dóna resultats. Tot i això, només el 46% dels bloggers que publiquen diverses vegades al dia diuen que tenen un rendiment desitjable.

Estadístiques d’hàbits de lectura del bloc

Conèixer els hàbits de lectura del bloc del vostre públic objectiu és la millor manera de garantir que els vostres blocs es noten.

Si sabeu a quina hora del dia li agrada llegir a la vostra audiència, podeu programar les publicacions a la vostra mida. Si sabeu quant els agrada passar la lectura, podeu ajustar la longitud de la publicació al vostre bloc.

Només heu de tenir en compte que serà fonamental que feu les vostres pròpies investigacions a la vostra audiència. Hi ha estadístiques generals de blocs que us poden indicar en la direcció correcta quan comenceu, però un cop heu reunit una base de lectors prou gran, podríeu veure que el vostre propi públic té uns hàbits de lectura una mica diferents..

24. La majoria de la gent prefereix llegir els blocs de 7 a 10 del matí

(Font: Hubspot.com)

Mostrant 170.000 publicacions de blocs, HubSpot ha conclòs que la majoria de la gent llegeix els blocs de 7 a 10 del matí, sobretot durant els caps de setmana..

25. 7 minuts és el temps de lectura preferit dels blocs

(Font: Buffer.com)

Mitjà va investigar el rendiment de les publicacions del bloc, tenint en compte la seva longitud i la quantitat de persones que les va llegir. Amb una àmplia anàlisi, van arribar a la conclusió que 1.600 paraules o publicacions de blog de 7 minuts van funcionar millor.

Estadístiques de tipus de contingut del bloc

contingut del bloc

De vegades és aclaparador el tipus de contingut que fareu servir per crear una publicació al bloc. Per exemple, és possible que preferiu escriure llistats a guies informatives, però, què hi ha de publicacions i infografies? Si heu d’esbrinar una mica les coses amb altres tipus de contingut, de tant en tant?

Tot depèn de les vostres preferències personals i dels vostres lectors. Hauríeu d’explorar quins tipus de continguts donen resultats més positius en termes de trànsit de manera que pugueu augmentar-lo de manera constant.

No obstant això, encara és important triar un tema del qual estigui emocionat i conegut. Haureu de proporcionar un contingut valuós als vostres lectors i no podreu fer-ho si trobeu el tema molest o si no teniu prou experiència en aquest tema..

Ho creguis o no, la majoria dels lectors són altament perceptibles i notaran si les teves publicacions del teu bloc estan escrites amb mig cor. Centreu-vos en la qualitat i cerqueu els temes que s’adaptin als vostres interessos i expertes.

Les següents estadístiques de blogs us donaran una idea de quins tipus de blocs solen funcionar bé. Utilitzeu-los com a inspiració, no necessàriament com a pautes estrictes.

26. El contingut de qualitat pot augmentar el tràfic del bloc en un 2.000%

(Font: Omnicoreagency.com)

Google estableix les regles per al trànsit orgànic i decideix quin contingut és visible. Dóna molta importància a la qualitat del contingut, i és per això que els bons articles obtenen més trànsit.

27. El 17% dels títols de les publicacions de blocs són titulars “Com fer”

(Font: Optinmonster.com)

How to blog títols

Els títols interessants són una categoria especial molt popular i reconeguda pels lectors. És un missatge clar sobre el que els lectors poden esperar.

28. Les publicacions de blocs d’alt valor emocional tenen una possibilitat de compartir 1000 vegades més grans

(Font: Okdork.com)

Com més alta sigui la puntuació del valor emocional d’un titular, més es publicarà aquesta publicació. Amb una puntuació de 40, hi ha una bona possibilitat d’obtenir 1000 accions per a cada publicació.

29. Més del 60% dels venedors reemplacen el mateix contingut a les xarxes socials

(Font: Neilpatel.com)

El contingut duplicat a les xarxes socials no es penalitza. És per això que molts bloggers tornen a publicar els seus articles diversos dies després de publicar-los als seus blocs. Molts també reposen el mateix contingut en xarxes socials com Facebook, Medium, Tumblr …

30. El 80% dels venedors confia en contingut visual

(Font: Hubspot.com)

El contingut visual ha superat els blocs, ja que només el 60% dels venedors utilitza el blog, mentre que el 80% utilitza contingut visual. Tanmateix, això no impedeix que els blocaires agregin visuals a les publicacions.

31. El 47% dels bloggers afegeixen de 2 a 3 imatges a les seves publicacions

(Font: Orbitmedia.com)

Les imatges estan directament relacionades amb l’èxit de les publicacions del bloc. Només el 30% dels blocaires que afegeixen 2-3 imatges mostren èxit, mentre que el 75% dels blocaires que afegeixen 10 o més imatges diuen que van obtenir resultats sòlids.

32. Les fotos de persones reals tenen un percentatge de conversions un 35% més alt que les de les imatges

(Font: Optinmonster.com)

No es tracta només d’afegir tantes imatges com sigui possible. És important afegir imatges úniques que siguin creients i rellevants. A més, les noves imatges poden aportar més valor SEO.

33. El contingut d’àudio a les publicacions del bloc va ajudar el 45% dels blocaires a obtenir millors resultats

(Font: Optinmonster.com)

La majoria del contingut d’àudio inclòs a les publicacions inclou podcasts. Si es fa correctament, l’àudio pot afegir més profunditat al contingut i especiar-lo.

Estadístiques de trànsit de blocs

promoció de continguts i SEO

L’optimització del vostre bloc de motors de cerca és un dels passos més crítics que heu de fer per augmentar el vostre trànsit de cerca orgànica i la vostra classificació SEO. Això comença amb la recerca de paraules clau i s’estén a implementar imatges i vídeos atractius i actualitzar publicacions de bloc més antigues per millorar el seu rendiment.

Però per impulsar més trànsit al vostre bloc, heu de promocionar el contingut amb regularitat. Els mitjans socials són la vostra millor aposta avui dia, però també hi ha anuncis de pagament, màrqueting per correu electrònic, promocions de SEO, bloc de convidats i màrqueting d’influencer.

Tingueu en compte, però, que la conducció del trànsit orgànic és un procés, i trigareu a notar els resultats. L’important és ser coherent i determinat i posar-vos en contacte amb el vostre públic el màxim que pugueu. Si utilitzeu les xarxes socials per promocionar els vostres blocs, però, intenteu iniciar una discussió amb els vostres seguidors. Fes preguntes, respon els seus comentaris, respon als seus tuits i, en general, només intenta mantenir-los compromesos.

Així, tenint en compte això, mirem com altres bloggers impulsen el trànsit del seu lloc web i vegeu què es pot aprendre d’ells.

34. El contingut de vídeo genera 50 vegades més trànsit orgànic

(Font: Hubspot)

El trànsit de conducció de contingut de vídeo

Les recerques d’Omnicore des del 2018 demostren que el contingut de vídeo té una possibilitat de 50 vegades més gran de conduir trànsit orgànic. Al mateix temps, el 51% dels usuaris en línia prefereix el contingut de vídeo que qualsevol altre.

35. El 2019, el 97% dels blocaires van utilitzar les xarxes socials per conduir trànsit a les seves publicacions

(Font: Orbitmedia.com)

Tot i que bàsicament tots els blocaires utilitzen les xarxes socials, només un 29% d’ells considera que obté bons resultats pel tràfic de xarxes socials. Es tracta d’un esforç combinat i les xarxes socials són allà per afegir més combustible al foc. El 69% dels blocaires utilitza SEO, i el 66% també utilitza el màrqueting per correu electrònic.

El 36. El 97% dels blocaires afirma que les xarxes socials els ajuden a augmentar el trànsit

(Font: Socialmediaexaminer.com)

Per a un canal gratuït, les xarxes socials poden augmentar el trànsit del vostre bloc. El 93% dels venedors estan d’acord amb que els mitjans de comunicació social els proporcionen més exposició i el 88% d’ells afirmen tenir més trànsit per això.

Estadístiques de creixement del bloc

Un cop hagueu assolit una fita determinada quan es tracti de la mida del públic, és fàcil sentir-vos contingut i tenir èxit i deixar d’intentar fer créixer el vostre bloc encara més.

Tanmateix, si esteu realment seriosos amb la vostra carrera als blocs, sempre heu de fer el possible per ampliar el vostre abast i centrar-vos en el creixement del bloc. A continuació, es mostren algunes estadístiques de blogs que exemplifiquen la manera com altres persones creixen el seu públic i amplien l’abast del seu lloc.

El 37% del 83% dels blocaires fa recerca amb paraules clau, mentre que el 26% ho fa per cada publicació

(Font: Orbitmedia.com)

El 17% per cent dels bloggers mai fa recerca amb paraules clau, i només el 17% d’ells tenen resultats d’èxit. El 53% dels bloggers que sempre fan recerca amb paraules clau denuncien resultats forts.

El 38. El 80% dels anuncis de pagament s’utilitzen per crear audiència

(Font: Searchenginewatch.com)

La investigació realitzada per Search Engine Watch ha conclòs que el 80% dels mercats utilitzen mètodes de pagament per construir audiències, un 65% per conduir trànsit i un 52% per a audiències nínxol. Només el 42% opta per promoure el llançament de nous serveis o productes.

39. Gairebé el 60% dels blocaires puntualment conviden

(Font: Webinfotech.co)

La publicació dels convidats és una manera ideal de vincular-se al bloc i obtenir més exposició. Al mateix temps, els blocaires poden crear xarxes de les quals en puguin beneficiar-se en el futur.

40. Blogging és la principal estratègia de màrqueting entrant per al 55% dels venedors

(Font: Hubspot.com)

La majoria dels venedors (61%) estan d’acord amb que la seva prioritat d’entrada principal és SEO, mentre que el 55% d’ells es concentren principalment en blocs. Tot i això, aquests dos estan profundament connectats entre ells.

41. Les empreses que fan bloc obtenen un 97% més d’enllaços entrants

(Font: Hubspot.com)

El contingut de qualitat no es premia només pel nombre de lectors i les accions. Altres llocs també voldran enllaçar-se als vostres blocs com a fonts d’informació creïbles.

Estadístiques de negocis per blocs

avantatges de blogs

Per què vau començar els blogs? Què és el que et motiva a elaborar contingut per a persones interessades en els mateixos temes que tractes? La raó principal de la naturalesa monetària, o trobeu alegria per ajudar a la gent a aprendre alguna cosa nova o a resoldre els seus principals punts de dolor? Potser feu un bloc per a negocis i voleu establir-vos com a expert en el vostre camp?

Hi ha moltes raons per les quals els individus i les empreses s’inicien en blocs, però moltes empreses ara fan servir blocs per augmentar els beneficis. Creu-ho o no, un bloc senzill de gran qualitat pot realment fer meravelles per obtenir beneficis. Molts l’utilitzen per millorar la seva generació líder, augmentar les vendes i impulsar el seu negoci cap endavant. Fins al moment, aquesta tàctica ha demostrat tenir un gran èxit per a la majoria.

Per tant, mirem els avantatges que motiven a la majoria de la gent a blogar i com monetitzen els seus blocs

El 42. El 67,5% dels blocaires blogueja per guanyar diners

(Font: Growthbadger.com)

Guanyar diners és la raó principal per fer bloc

Aquesta és la motivació més gran per a una carrera de blocs. Tant els bloggers de baix rendiment (64%) com els de guanys elevats (71%) diuen que per això van començar a fer-ho.

43. Les empreses que fan un bloc tenen activament un creixement del 126% millor

(Font: Yourblogworks.com)

La investigació realitzada per mitjans Orbit ha conclòs que les petites empreses amb els que treballen activament tenen un creixement del 126% més gran en termes d’avanç.

El 44% del comprador en línia dels Estats Units diu que va comprar una compra després de rebre una recomanació d’una publicació en un bloc

(Font: Contentmarketinginstitute.com)

El màrqueting per blocs té el poder de crear confiança millor que qualsevol altre mètode de comercialització. Realment crida l’atenció dels consumidors i pot ser força persuasiu

El 45. El 80% dels blocaires afirma que veu resultats positius sobre els seus negocis

(Font: Growthbadger.com)

Això indica el bo que pot ser fins i tot avui en dia quan hi ha tantes opcions de màrqueting diferents.

46. ​​Els blocs afecten les decisions de compra dels clients, ja que un 47% passen de tres a cinc publicacions abans del procés de compra

(Font: Demandgenreport.com)

Els blocs continuen sent una de les principals opcions de recerca a l’hora de comprar productes o serveis. Tenen credibilitat amb els consumidors i poden donar-los informació en profunditat

47. Els blocaires amb guanys elevats tenen 5.6x possibilitats de vendre serveis o productes que els bloggers amb guanys baixos

(Font: Growthbadger.com)

Els blocaires que guanyen més simplement han trobat maneres més bones de guanyar diners. El bonic 45% dels bloggers amb ingressos alts ven els seus propis productes o serveis, mentre que només el 8% dels bloggers amb guanys baixos ho fan.

20 principals estadístiques de trànsit de llocs web de blocs

La gran majoria dels blocs mitjans tenen un nombre de lectors entre milers, però n’hi ha uns quants que tenen cada mes milions i milions de lectors únics. El que diferencia aquests blocs és que tenen una autoritat de domini molt elevada. Són fiables, informatius i proporcionen contingut valuós que els gaudeix el públic. Això millora la seva classificació en SERPs i genera confiança entre els lectors.

Naturalment, com més gran és el trànsit del lloc web, els beneficis més elevats i molts dels llocs que tenen milions de lectors mensuals únics també reben milions de dòlars..

Per tant, mirem alguns dels llocs del bloc que atrauen el nombre més gran de lectors i veiem quins són els seus beneficis estimats.

Trànsit mensual estimat a partir de la cerca i el valor del trànsit orgànic a abril del 2020 (Font: Ahrefs.com)

RànquingNom del lloc webTrànsit de cerca mensual estimatValor de trànsit orgànic estimat
1.https://www.techradar.com/54,7 M46,5 milions de dòlars
2.www.cnet.com/33,0M29,5 milions de dòlars
3.https://www.digitaltrends.com/21,6 M20,1 milions de dòlars
4.https://www.huffpost.com/21,2M13,4 milions de dòlars
5.https://www.tomsguide.com/14,2M13,9 milions de dòlars
6.https://www.nerdwallet.com/13,9M79,2 milions de dòlars
7.https://www.howtogeek.com/13,1M13,3 milions de dòlars
8.https://www.pcmag.com/13,1M21,1 milions de dòlars
8.https://www.pcmag.com/13,1M21,1 milions de dòlars
9.https://techcrunch.com/10,2M7,4 milions de dòlars
10.https://www.consumerreports.org/9,2M14,6 dòlars
11.https://mashable.com/8,4 M5,8 milions de dòlars
12.https://thenextweb.com/7,6 M2,9 milions de dòlars
13.https://nymag.com/5,8 M5,2 milions de dòlars
14.https://www.tmz.com/5,2 M5,4 milions de dòlars
15.https://thewirecutter.com/5,1M6,1 milions de dòlars
16.https://lifehacker.com/4,1 M4,0 milions de dòlars
17.https://www.t3.com/4,0 M2,8 milions de dòlars
18.https://www.engadget.com/3,4 M2,4 milions de dòlars
19.https://www.zdnet.com/3,1 M4,9 milions de dòlars
20.https://gizmodo.com/2,5M852 K $

Prediccions de blocs

Durant els darrers anys, el món dels blocs ha sofert canvis massius. Només cal mirar enrere i comparar el nombre de bloggers del 2014 al que del 2020 mostra la quantitat de blocs que ha crescut.

Actualment, hi ha milions de llocs web de blogs, milions de fans i lectors dedicats, i no es canviarà en cap moment.
Les úniques coses que podrien canviar són les tendències. Els blocs continuaran sent populars durant molts anys, però s’espera que la seva forma, forma i contingut evolucionin.

Per tant, mireu algunes prediccions de blocs i vegeu quines tendències podem esperar a la blogosfera:

 • Aprofundir més en el contingut visual
 • Adaptació a la tendència de cerques de veu
 • Canvia a cerques visuals
 • Centra’t en contingut d’alta qualitat
 • Més casos de màrqueting d’afiliació
 • Contingut de forma més llarga
 • Canvia a blocs basats en dades
 • Adopció de SaaS més gran

Conclusió

Els blocs poden ser un dels esforços més gratificants, tant a nivell emocional com econòmic. Tot i així, heu de fer-ho bé si voleu experimentar tots els seus beneficis i fer tots els vostres esforços rendibles. Aquestes estadístiques de blogs us ajudaran a obtenir una imatge més gran de tot i a preparar les veles per a una aventura amb èxit en els blogs.

Fonts:

https://www.internetlivestats.com/
https://www.statista.com/statistics/187267/number-of-bloggers-in-usa/
https://convertkit.com/reports/blogging/motivation/
https://wordpress.com/activity/
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://wordpress.com/activity/
https://blog.hubspot.com/blog/tabid/6307/bid/7345/When-is-the-Best-Time-to-Publish-Blog-Posts-Infographic.aspx
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://buffer.com/library/the-ideal-length-of-everything-online-according-to-science
https://growthbadger.com/blog-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://www.orbitmedia.com/blog/blogging-statistics/
https://seotribunal.com/blog/blogging-statistics/
https://www.socialmediaexaminer.com/6-tips-for-writing-headlines-that-drive-traffic/
https://sidegains.com/content/how-long-to-write-post/
https://backlinko.com/content-study
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://blog.hubspot.com/marketing/blogging-frequency-benchmarks
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://www.omnicoreagency.com/digital-marketing-statistics/
https://okdork.com/we-analyzed-nearly-1-million-headlines-heres-what-we-learned/
https://blog.hubspot.com/marketing/visual-content-marketing-strategy
https://optinmonster.com/google-analytics-wordpress/
https://www.hubspot.com/marketing-statistics
https://www.wordstream.com/long-tail-keywords
https://www.newmediacampaigns.com/page/seo-vs-ppc—which-provides-you-the-better-value
https://www.socialmediaexaminer.com/report/
https://searchenginewatch.com/2018/11/21/7-content-marketing-stats-2019/
https://webinfotech.co/2020/02/26/blogging-statistics-facts-and-trends-2020/
https://blog.hubspot.com/marketing/business-blogging-in-2015
https://cdn2.hubspot.net/hubfs/3476323/State%20of%20Inbound%202018%20Global%20Results.pdf
https://growthbadger.com/blog-stats/
https://www.demandgenreport.com/resources/research/2016-demand-generation-benchmark-report

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map