Els millors plans d’allotjament web de mes a mes el 2020

allotjament web de mes a mes


Els serveis d’allotjament web constitueixen la base del vostre lloc web: ofereixen les eines i les tecnologies per mantenir el funcionament dels llocs, alhora que ajuden els visitants a accedir-hi.

A partir del maig del 2019, Hi ha 154.608.076 dominis a tot el món, mentre que el nombre total de proveïdors d’allotjament web és de 338.561, fet que mostra el creixement i el potencial d’aquest mercat. Tanmateix, el problema és que l’allotjament de llocs web pot ser costós per als propietaris de llocs. Això és degut a que molts serveis d’allotjament només ofereixen l’opció de pagar durant un any sencer, que pot costar més de centenars de dòlars. Aquests plans de pagament anuals us poden bloquejar fins a dos anys alhora. Per altra banda, l’allotjament web de mes en mes permet als propietaris de pagar cada mes i no hi ha cap compromís a llarg termini.

Tot i això, abans de seleccionar un servei d’allotjament, és fonamental tenir en compte el tipus de lloc web que esteu construint, l’ample de banda requerit, les funcions d’allotjament i la necessitat de certificats SSL..

Aprenem més sobre allotjament de llocs web d’un mes a mes i explorem les opcions disponibles.

Quan i per què comprar allotjament web mensual?

Quan i per què comprar allotjament mensual

Per a alguns propietaris de llocs, és prudent que el seu allotjament web sigui mes rere mes. Permet provar el rendiment, les eines, l’assistència al client i altres funcions que ofereix l’amfitrió. Si ho necessiteu, podeu cancel·lar el pla en qualsevol moment i actualitzar-lo als pagaments anuals. De cap manera, no hi ha risc de penalitzacions ni tarifes addicionals..

Molts hostes també us proporcionen la llibertat i la flexibilitat per treballar a preus baixos sense comprometre la qualitat.

Comparació de plànols d’allotjament web inicial

DreamHostHostingerNamecheapA2 HostingHostGator
Preu4,95 dòlars9,99 dòlars2,88 dòlars4,90 dòlars10,95 dòlars
Nom de domini7,99 dòlars8,99 dòlars9,06 dòlars14,95 dòlars12,95 dòlars
Tornar diners97 dies30 dies30 diesSense límit45 dies
Certificat SSLGratuïtXGratuïtGratuïtGratuït
Taxa d’instal·lacióX4,99 dòlarsXXX
Ample de bandaIl·limitat100 GBIl·limitatIl·limitatIl·limitat

Planes d’allotjament mensuals i anuals

Comparació de preus: mensuals vs. Plans anuals d’allotjament

Històricament, els plans de subscripció d’allotjament es venien anualment, és a dir, havíeu de pagar durant 12, 24 o 36 mesos en total. Per exemple, les empreses mostren un preu promocional de 3,99 dòlars mensuals al seu lloc web, però, en realitat, hauràs de pagar una quantitat forfetària per endavant durant 12, 24 o 36 mesos. Per veure els preus mensuals (en la majoria dels casos no es mostra públicament), heu d’iniciar un procés de comanda i escollir el pagament per mes de totes les opcions de subscripció disponibles.

Això atrauria als propietaris de llocs a pagar la factura més gran per obtenir més valor a llarg termini. Però el problema era que no tothom es podia permetre pagar grans quantitats de diners d’una sola vegada. Tot i que recentment, hi ha hagut un canvi en les estratègies de preus d’allotjament web i els proveïdors de serveis d’allotjament augmenten l’ocasió en oferir opcions de preus més fàcils de consumir. Proporcionen plans mensuals de pagament d’allotjament web barats que faciliten la propietat i el pagament dels seus llocs web.

Els llocs web de pagament mensuals són molt més barats a curt termini, per la qual cosa, si teniu un pressupost ajustat o simplement feu una prova de conducció del vostre lloc web, és perfecte pagar allotjament web mensual. Això facilita que mai la gent comenci els seus blocs, empreses de comerç electrònic i altres tipus de llocs.

A més, les opcions de facturació mensual d’allotjament web us permeten provar els serveis abans de fer la vostra tasca a llarg termini. Però a causa dels curts períodes de contracte, aquests paquets mensuals també solen ser més cars a llarg termini.

Tanmateix, és fonamental comprendre que la majoria dels plans d’allotjament mostren de manera predeterminada els càrrecs anuals, així que presteu atenció a la caixa de seguretat per assegurar-vos que pagueu els serveis mensuals. Hem comparat alguns dels amfitrions de llocs web principals per trobar els millors serveis d’allotjament web de mes en mes en diverses categories i es troben aquí. A continuació, es mostren alguns dels millors serveis mensuals d’allotjament de llocs web, escolliu-ne de forma sàvia.

Millor servei d’allotjament barat de mes en mes

Llocs web d'allotjament barat compartit de mes a mes barat

Els llocs web d’allotjament compartit poden albergar diversos llocs web alhora en una plataforma. El benefici més significatiu d’aquest pla és l’accessibilitat, ja que els recursos i els costos es comparteixen entre els propietaris del lloc que requereixen aquests serveis. Les empreses d’allotjament amb reputació ofereixen plans d’allotjament mensuals compartits que ofereixen totes les funcions que necessiteu per iniciar un bloc o un lloc web.

Hem seleccionat alguns dels elements els millors proveïdors mensuals d’allotjament compartit a la indústria que no són pesats a la butxaca.

DreamHost

Pàgina d'inici de dreamhost

Porten més de vint anys en el negoci i la seva reputació els ha valgut una posició entre les 3 millors empreses d’allotjament web acceptades per WordPress. Són una plataforma d’allotjament ideal per a propietaris de petites empreses, nous blocaires i persones que no tinguin experiència en tecnologia. Aquest servei acull més d’1,5 milions de blocs i llocs web, cosa que el converteix en una de les empreses d’allotjament d’allotjament més confiables.

Característiques clau

 • Còpies de seguretat automàtiques
 • Garantia 100% de temps de vida
 • Garantia de devolució de 97 dies
 • Certificat SSL gratuït
 • Amplada de banda no modificada

Preu

Els plans de preus Dreamhost comencen a partir de 4,95 dòlars / mes per un pla bàsic d’allotjament compartit i poden arribar a 10,95 dòlars al mes per obtenir un pla d’allotjament més robust. Aquests paquets tenen un preu força competitiu en comparació amb altres llocs web d’allotjament mensuals de la seva classe. Els plans mensuals no inclouen un nom de domini gratuït, sinó que són 7,99 dòlars addicionals / any.

Avantatges

 • Excel·lent atenció al client
 • Preu clar i transparent
 • Relació qualitat-preu excel·lent
Visiteu DreamHost per obtenir més informació >>

Hostinger

pàgina d'inici de hostinger

Aquest proveïdor d’allotjament web va començar el 2011 i ha estat famós pels seus plans d’allotjament compartit barats. Ara donen servei a més de 29 milions d’usuaris de 178 països. Hostinger es considera un dels líders de la indústria d’allotjament web amb l’equilibri perfecte entre la qualitat i el preu dels seus serveis d’allotjament.

Característiques clau

 • 1-Feu clic a instal·lador
 • Còpies de seguretat setmanals
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Fàcil creador de llocs web

Preu

El paquet bàsic d’Hostinger comença a partir de 9,99 dòlars el mes. També podeu actualitzar el seu pla Premium per 10,99 $ / mes o fins i tot un pla de negocis per 15,99 $ / mes. Els plans mensuals no inclouen un nom de domini gratuït, sinó que són 8,99 dòlars addicionals / any. I heu de pagar una quota d’instal·lació única de 4,99 dòlars quan trieu un pla d’allotjament d’un mes a mes.

Avantatges

 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • 10 GB d’espai al disc
 • Potent quadre de control

Namecheap

Pàgina inicial de Namecheap

Aquest servei mensual d’allotjament de llocs web va ser reconegut recentment com una de les empreses de més ràpid creixement dels Estats Units a la llista Inc. 5000. L’allotjament compartit de Namecheap permet que tres llocs web es puguin executar en un servidor amb un màxim temps de funcionament.

Característiques clau

 • Amplada de banda no modificada
 • Protecció de privadesa
 • Certificat SSL gratuït
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Nom de domini i protecció de privadesa
 • Garantia de devolució de 30 dies

Preu

Els paquets comencen a partir de 2,88 dòlars al mes a Namecheap: aquesta seria la competència per a altres llocs web d’allotjament barats compartits. Per tant, si teniu un pressupost reduït, el seu pla d’allotjament a preus assequibles pot ser una bona opció. I si trobeu fiables els seus serveis, també podeu actualitzar el pla Stellar Plus per 4,44 dòlars al mes o fins i tot un pla de negocis Stellar per 8,88 dòlars al mes. Els plans mensuals no inclouen un nom de domini gratuït, sinó que són 8,88 dòlars addicionals / any.

Avantatges

 • 99,88% temps de funcionament
 • Atenció al client eficient
 • 100% compatible amb funcions i complements de WordPress

A2 Hosting

Pàgina d'inici d'allotjament A2

És un servei de lloc web d’allotjament mensual de propietat independent que treballa en el negoci des del 2001. A2 Hosting és una opció popular per als blocs que requereixen un poder addicional per a WordPress o altres plataformes CMS. Utilitza programari d’accelerador de llocs per augmentar la taxa de càrrega de pàgines de WordPress fins a 20 vegades. Això és avantatjós ja que el 40% dels visitants abandonen el lloc si es carrega en més de 2 segons.

Característiques clau

 • 99,9% temps de vida
 • Subdominis gratuïts
 • Servidor SSD Turbo amb espai de disc il·limitat
 • Certificat SSL
 • Còpies de seguretat automàtiques

Preu

Els plans d’allotjament comencen a partir de 9,99 dòlars. Però la seva venda a llarg termini actual té un 51% de descompte al primer cicle de facturació i només pagaria 4,90 dòlars al mes. Tot i que hi pot haver algunes ocasions durant l’any en què aquest descompte augmenta. Tot i que quan el seu pla mensual és a tot preu, les característiques impressionants ho compensen.

Avantatges

 • Seguretat millorada
 • Velocitat ultra-ràpida
 • Eines per a desenvolupadors

HostGator

Pàgina inicial de HostGator

És un dels jugadors més ben consolidats del joc d’allotjament web de mes en mes, donant servei a més de vuit milions de clients amb serveis molt fiables. Aquest servei és conegut per oferir funcions potents a preus assequibles.

Característiques clau

 • Emmagatzematge de disc il limitat
 • Amplada de banda no modificada
 • Certificat SSL gratuït
 • S’instal·la un clic de WordPress

Preu

El pla d’allotjament compartit de Hatchling bàsic mensual d’HostGator té un cost de 10,95 dòlars i el seu pla de negocis costa 16,95 dòlars, amb una nota considerable entre altres plans de preus mensuals d’allotjament web compartit. Aquest pla de preus competitiu es pot justificar per les característiques que ofereix.

Avantatges

 • Fàcil d’utilitzar del tauler de control
 • Altes taxes de càrrega ràpida i de funcionament
 • Atenció al client excepcional
Visiteu HostGator per obtenir més informació >>

Els millors serveis d’allotjament de WordPress de mes a mes

Allotjament de WordPress de mes a mes
WordPress és la plataforma de creació de llocs web més potent que té el 61,8% de la quota de mercat de CMS i potencia els blocs, els llocs de comerç electrònic i fins i tot les marques mundials en línia. L’allotjament de WordPress proporciona solucions optimitzades perquè els llocs web s’adapti millor al rendiment d’aquest CMS.

Aquí teniu un resum dels millors plans de hosting mensual de facturació de WordPress.

SiteGround

Pàgina inicial del SiteGround

És una de les 3 millors empreses d’allotjament web acceptades pel propi WordPress per les seves impressionants característiques i eines d’escala. Les opcions d’assistència al client disponibles i els nivells de rendiment optimitzats, juntament amb diverses ubicacions del servidor, l’han convertit en l’elecció més alta que han votat els usuaris.

Característiques clau

 • Transferències gratuïtes de llocs de WordPress
 • WordPress SuperCacher per reduir el temps de càrrega
 • Instal·lació gratuïta de Git
 • Actualització automàtica de WordPress

Preu

SiteGround proporciona diversos plans mensuals de facturació de WordPress que comencen des de 3,95 dòlars més la taxa d’activació única de 14,95 dòlars per al pla d’inici. Un cop finalitzada la prova del primer mes, haureu de pagar 11,95 dòlars el mes. Els plans de preus de diversos nivells s’adrecen a petites empreses, startups i empreses més grans amb 10.000 a 100.000 visitants mensuals.

Avantatges

 • Tecnologia moderna i de gran reputació
 • Moltes opcions d’assistència
 • Velocitat de càrrega de pàgina ràpida
 • Preu competitiu
Visiteu SiteGround per obtenir més informació >>

InMotion Hosting

Pàgina d'inici d'InMotion

És un dels principals concursants entre els serveis d’allotjament per a propietaris de llocs que necessiten actualitzar el lloc web o obtenir-ne un de nou a WordPress. Aquest lloc web d’allotjament mensual ofereix dos tipus de serveis: allotjament tradicional compartit i allotjament de WordPress. El primer atén principiants, mentre que el segon, proporciona serveis a empresaris i agències.

Característiques clau

 • Nom de domini GRATU domainT
 • Migracions de llocs lliures
 • cPanel inclòs
 • Protecció avançada del tallafoc

Preu

El preu mensual inicial del seu pla WP-4000S és de 27,99 dòlars. També ofereixen una garantia de devolució de 90 dies i una llicència cPanel gratuïta.

Avantatges

 • Taxes d’activitat del 99,95%
 • Freebies
 • Protecció de seguretat millorada
Visiteu InMotion Hosting per obtenir més informació >>

A2 Hosting WordPress

A2 Hosting WordPress

El lloc d’allotjament web de mes en mes destaca dels seus competidors amb els seus impressionants beneficis i solucions d’alta qualitat. Amb horaris pendents, podeu assegurar el ràpid rendiment del vostre lloc web que impedeix que els visitants reboten. És el lloc web d’allotjament de WordPress ideal mensual per a aficionats i usuaris avançats.

Característiques clau

 • Certificat SSL gratuït
 • Elecció de la ubicació del centre de dades
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Instal·lació del programari amb un clic

Preu

A2 Hosting compta amb els millors plans de pagament de WordPress a escollir, a partir de 9,99 dòlars. Els seus paquets inclouen còpies de seguretat gratuïtes i serveis fiables d’atenció al client.

Avantatges

 • Millors paràmetres de seguretat
 • Configuració automàtica de WordPress
 • Servidors turbo

Millor mes a mes gestionat webs de hosting de WordPress

Hosting de WordPress gestionat de mes a mes

Aquí és on els proveïdors d’allotjament gestionen tots els aspectes tècnics del vostre lloc web de WordPress. Inclou el rendiment de velocitat, les còpies de seguretat, les actualitzacions de programari, la memòria cau i molt més. És l’opció correcta per als propietaris de llocs que necessiten un servei sense problemes que els pot ajudar a obtenir un trànsit elevat i usuaris diaris per als seus llocs de WordPress.

A continuació es mostren alguns dels llocs web d’allotjament de WordPress que millor gestionen:

Motor WP

Pàgina d'inici del motor WP Engine

Tant si creeu un bloc personal com un lloc web per a petites empreses, WP Engine té tecnologia i rapidesa per ajudar-vos a treure el màxim partit del vostre lloc de WordPress.

Característiques clau

 • Còpies de seguretat diàries i detecció d’amenaces
 • Migració automàtica gratuïta al motor WP
 • Fàcil de desplegar

Preu

El paquet d’inici és de 30 dòlars al mes: us permet allotjar un lloc web amb 10 GB d’emmagatzematge local i un límit de trànsit de 25.000 visitants al mes. També podeu actualitzar a un pla d’allotjament web mensual més gran fins a 290 dòlars / mes si voleu allotjar més llocs.

Avantatges

 • Atenció al client 24/7 dedicada
 • 10 vegades més ràpid escalat
 • Disponibilitat de diverses eines de WordPress

Kinsta

Pàgina d'inici de Kinsta

Aquest és un servei gestionat global que inclou migració gratuïta, còpies de seguretat puntuals i optimització de velocitat. Totes les eines són fàcils d’utilitzar, oferint un procés d’instal·lació ràpid i d’alta seguretat que garanteix un sistema anti-hack.

Característiques clau

 • 20 ubicacions del servidor
 • Migració de llocs web gratuïta per WordPress
 • Controls freqüents de funcionament
 • Tauler de control d’analítica de visitants
 • Memòria cau del lloc web

Preu

Els plans de Kinsta de mes a mes són de 30 a 1500 dòlars mensuals: inclouen un certificat SSL gratuït, accés CDN i una garantia de devolució de 30 dies a tots els plans..

Avantatges

 • Una infraestructura basada en núvols que maximitzi la velocitat
 • Un 99,9% de temps de vida garantit
 • Suport tècnic impressionant
Visiteu Kinsta per obtenir més informació >>

FlyWheel

Pàgina d'inici de FlyWheel

El servei d’allotjament web d’aquest mes a mes facilita la vida als desenvolupadors amb funcions escalables i una interfície fàcil d’utilitzar. També facilita la creació de llocs web de demostració on el client pot previsualitzar el disseny i desenvolupament del lloc web.

Característiques clau

 • Plataforma en núvol de FlyWheel
 • Temps de càrrega més ràpids
 • Eina de desenvolupament local
 • Fàcil i ràpida escenificació de llocs web i migracions gratuïtes

Preu

FlyWheel té plans de mes a mes que van de 15 a 290 dòlars al mes i inclou serveis de posada en escena i CDN. Si supereu els límits del vostre pla predeterminat, se us cobrarà un pagament per al consumidor.

Avantatges

 • Interfície intuïtiva
 • Hosting fàcil de revendre
 • Actualitzacions mensuals de complements
Visiteu FlyWheel per obtenir més informació >>

Els millors llocs web d’allotjament VPS mes a mes

Allotjament VPS de mes a mes

L’allotjament VPS està a l’altura dels llocs web d’allotjament compartits: encara compartiu un servidor amb altres llocs, però n’hi ha pocs. Això permet un major percentatge de recursos i condueix a un rendiment millorat.

Hi ha molts amfitrions de VPS, però els serveis que es detallen a continuació van destacar entre la multitud.

Bluehost

Pàgina inicial de Bluehost

És líder a la indústria de l’espai d’allotjament web VPS i l’única empresa que proporciona domini gratuït de forma permanent. Els serveis de BlueHost destaquen gràcies a la flexibilitat sense problemes que ofereixen els seus servidors. Per tant, és ideal per a llocs web que necessiten l’opció d’escalar sense demora, cosa que poden realitzar accedint directament al cPanel avançat.

Característiques clau

 • Domini gratuït
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Certificat SSL gratuït
 • Garantia de devolució de 30 dies

Preu

Els plans de facturació mensuals de BlueHost comprenen des de 29,99 dòlars mensuals per al pla estàndard i 119,99 dòlars per al paquet final. S’obté de nombroses funcions i serveis de gran confiança que han fet de Bluehost un nom fiable a la indústria.

Avantatges

 • Segur i ràpid
 • 100% compatibilitat amb altres funcions i complements de WordPress
 • 99,99% de funcionament del servidor
Visiteu BlueHost per obtenir més informació >>

Hostwinds

Pàgina d'inici de Hostwinds

Aquest lloc web d’allotjament mensual està dissenyat per atraure a totes les startups i empreses amb èxit. Si busqueu una empresa potent i flexible, Hostwinds proporciona deu nivells d’allotjament VPS amb una selecció de servidors dedicats basats en Linux o Windows.

Característiques clau

 • Transferències gratuïtes de llocs web
 • Protecció contra atacs DDoS
 • Elecció de la ubicació del centre de dades
 • Tallafoc empresarial

Preu

Els seus serveis d’allotjament Linux VPS gestionats comencen a partir de 5,17 dòlars (normalment 10,9 dòlars) al mes i poden arribar fins als 247,69 dòlars mensuals. D’altra banda, les solucions VPS de Windows gestionades poden ser del vostre preu inicial a partir de 7,99 dòlars / mes i poden costar 270,25 dòlars / mes per al paquet més gran.

Avantatges

 • Opcions de configuració excel·lents
 • Plans flexibles
 • Còpies de seguretat nocturnes

iPage

Pàgina d'inici d'iPage

iPage va ser fundada el 1998 com a proveïdor de serveis web complet. Tanmateix, en els pròxims deu anys, l’empresa es va convertir en un proveïdor d’allotjament web. El 2009 van ser comprats pel grup Endurance International, que posseeix uns quants altres amfitrions web coneguts. Tenen paquets VPS bastant assequibles.

Característiques clau

 • Domini gratuït
 • Certificat SSL gratuït
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Garantia de devolució de 30 dies

Preu

Els plans VPS d’Ipage de mes a mes tenen un preu de 24,99 dòlars mensuals per al pla bàsic i 99,99 dòlars mensuals per al pla òptim.

Avantatges

 • Preus introductoris extremadament assequibles
 • Suport útil
 • Integració de taulers de control i portal de clients
Visiteu iPage per obtenir més informació >>

Conclusió

Si no voleu un compromís a llarg termini amb el proveïdor de serveis d’allotjament web, els plans d’allotjament web de mes a mes són les millors opcions.

Aquesta guia inclou els millors llocs web d’allotjament web mensuals. Assegureu-vos de saber el tipus de lloc que esteu llançant i l’allotjament que necessiteu i, a continuació, trieu la vostra opció entre les opcions aquí.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked