Els millors generadors de blocs: trobeu el domini perfecte

Aprendre-Blogging_Blog-name-generators-instg


Quan inicieu un bloc, una de les coses que heu de decidir és el nom del vostre bloc (domini). Quan trieu el vostre nom de bloc, hi serà per sempre, i aquest nom serà el que us representi en línia. És crucial que el vostre nom sigui atractiu i fàcil de recordar.

Un bon nom de domini augmentarà les possibilitats que la gent se’n recordi. El percentatge de clics pot ser més elevat si els usuaris reconeixen el vostre bloc als resultats de cerca. És una bona idea tenir un URL i un nom de bloc que coincideixin, ja que els lectors possibles tindran una feina més fàcil per trobar el vostre bloc.

Però, atès que hi ha tants blocs en l’actualitat, el més probable és que ja es prengui la URL que voleu. En aquestes situacions, haureu de fer algunes excavacions per obtenir un domini que estigui relacionat bé amb el vostre tema del bloc.

Eina recomanada:

Però, crear un nom de domini original no és una tasca fàcil. És per això que vam decidir compartir aquests generadors de noms del bloc que us poden ajudar a aconseguir-ho.

Bust un nom

pàgina d'inici de bustaname

Bust a Name és un lloc web que ofereix diverses eines de filtratge que us ajudaran a trobar el nom de domini adequat a les vostres necessitats de blog. El primer que heu de fer és filtrar les paraules clau que busqueu. Un cop fet això, comproveu les opcions de “final” i “inici” i vegeu com funciona la vostra paraula clau amb elles.

Podeu reduir la cerca definint el nombre de caràcters que voleu tenir. Busqueu un nom us permet buscar dominis mitjançant les seves extensions, inclosos .org, .net o .com. Mentre busqueu el vostre nom de domini perfecte, podreu veure suggeriments similars al final de la pàgina.

Ets despistat i no tens ni idea per on començar? No et preocupis. Bust a Name dóna una opció de domini aleatori que podeu utilitzar per fer una pluja d’idees i obtenir algunes idees o triar un domini aleatori que s’adapti a les vostres necessitats.

Panabeu

pàgina principal del panabeu

A diferència d’altres generadors de domini, Panabee no ofereix només opcions fonètiques de la frase de domini escollida. També passa per les dues grans xarxes socials, Twitter i Facebook, i tota la web, per cercar frases o noms similars que estan utilitzant altres persones.

Panabee també ofereix una funció de traducció i permet cercar frases relacionades a la Viquipèdia. En cas que el nom de domini estigui disponible, teniu l’opció de comprar-lo a través de la seva empresa registradora col·laboradora, GoDaddy.

Pickydomains

pàgina principal

Si voleu tenir tota una comunitat de blocaires que treballi el vostre nom, aleshores Pickydomains és el més adequat per a vosaltres. Tot el que heu de fer és registrar-vos, explicar tots els detalls de la tasca: el vostre nínxol, audiència, mercat, objectius i tipus de nom que preferiu.

Un cop fet això, els usuaris de Pickydomains compartiran tota aquesta informació amb una gran comunitat d’usuaris. Hi ha molts venedors allà i començaran a fer idees sobre diverses idees de domini que puguin resultar valuoses.

Obtindreu suggeriments de persones amb experiència i només heu de triar la que més us agradi. Tanmateix, si voleu obtenir un nom de domini recomanat, haureu de pagar un preu de 50 dòlars. La meitat es destinarà a la persona que l’ha creat i l’altra meitat es dirigirà a PickyDomains.

Forat de domini

Pàgina inicial del forat de domini

El forat de domini és un generador complet de noms de domini que pot servir per a diversos propòsits. A més, té vuit enfocaments diferents per trobar un títol perfecte del bloc que us encantarà. A continuació, es mostren vuit eines que podeu utilitzar amb el forat de domini:

 • Recerca de dominis caducada: recorre una extensa base de dades de noms de domini caducats i podeu veure si podeu fer-ne ús per obtenir millors resultats.
 • Name spinner: introduïu la vostra paraula clau i combini-la amb altres paraules per trobar suggeriments de noms de domini interessants.
 • Comprovació de disponibilitat instantània: no té tantes opcions en comparació amb altres eines per trobar dominis no registrats.
 • Comprovació completa: cerqueu els dominis de domini disponibles.
 • Generador de noms: si no teniu idees per a un nom de bloc, utilitzeu aquesta eina per trobar noms de domini marcables i memorables.
 • Alertes sobre dominis: subscriviu-vos a aquesta eina i podreu veure diversos noms de domini i rebre notificacions quan estiguin disponibles.
 • Comprovació de dominis a granel: funciona com altres eines, però si introduïu més opcions de paraules clau o noms de domini, els comprovarà de forma creuada i us donarà millors resultats.
 • Brainstormer: el nom d’aquestes eines ho diu tot; t’ajuda a crear noves idees sobre noms de domini del bloc.

Nom de malla

pàgina principal de namemesh

Name Mesh és un generador de noms del bloc perfecte si teniu un parell de paraules clau a la màniga. Inseriu dues o tres paraules clau al quadre de cerca i genereu una llista pròpia. Name Mesh té un enfocament diferent per obtenir resultats. Es classificaran en funció de factors com ara SEO, noms similars, noms nous, noms comuns i noms breus.

Name Mesh es basa en antònims i sinònims per permetre-vos trobar dominis únics mentre feu servir al voltant de altres 20 generadors. Quan cerqueu paraules clau, filtra els resultats en funció de la longitud, dels dominis no registrats o en funció de la seva extensió de domini. Com altres generadors de noms de domini, Name Mesh us oferirà suggeriments de cerca de paraules clau per explorar més opcions si cal.

Domainr

pàgina d'inici de domainr

És possible que Domainr no tingui moltes eines, funcions o filtres per a les cerques de noms de domini, però aquesta eina funciona perfectament. Domainr pot recórrer l’espai de noms de domini complet entre .org, .net. i .com. Us pot ajudar a esbrinar nous noms de domini que tinguin un gran potencial.

Com hem comentat abans, és difícil trobar avui un bon nom de bloc que pugui acabar amb una extensió tradicional .com. Aquesta eina té el poder de fer cerques a través de diferents TLD, cosa que va fer que alguns dels blocs nínxols més reeixits es distingissin i esdevinguin famosos. Es basa en dues bases de dades externes i té el poder de fer el seguiment de cerques d’uns 2000 TLD. Podeu registrar un domini amb més de 200 empreses registradores acreditades.

Si voleu fer una bona puntuació i crear una estratègia real al vostre nom, Domainr és l’eina que necessiteu.

Recerca del domini magre

pàgina d'inici de leandomainsearch

Quan entreu a Search Lean Domain Domain, haureu d’introduir una sola paraula clau i dominis de cerca. Aquest generador ofereix molts resultats i, de vegades, pot haver-hi més de mil suggeriments per a idees de noms de domini. Els resultats que obté són totes les extensions .com i estan disponibles.

A més, aquesta eina també permet filtrar els resultats per popularitat, per longitud i per ordre alfabètic. Podeu desar els noms de domini que us agradin i comprovar-los més endavant. També podeu fer el seguiment de l’historial de cerques, compartir resultats si col·laboreu amb algú i comprovar les vostres idees, més endavant, per veure si encara estan disponibles.

La majoria de les persones que utilitzen la cerca de domini Lean no tenen idees noves, i confien en aquesta eina per oferir noms de domini complets. És una elecció popular, funciona bé i és per això que es troba a la nostra llista.

Generador de nom de Softwarefindr

captura de pantalla de softwarefindr

El generador de nom de Softwarefindr és una eina fantàstica que us permet buscar de forma instantània milers de combinacions de noms de domini diferents en segons. Això permet reduir dràsticament el temps passat amb un gran nom i més temps executant les vostres idees.

A diferència d’altres generadors, l’eina Sofwarefindr fa tot el que es fa amb els pesos forts afegint més de cent prefixos i sufixos diferents a la vostra paraula clau organitzada per les més populars i la de més curta durada..

La majoria de les persones que utilitzen aquest generador de noms de domini són aquelles persones que volen emprendre accions decisives i no volen ordenar milers de resultats. En lloc d’això, preferirien veure la combinació dels 20 millors disponibles per accelerar el procés de presa de decisions.

Wordoid

pàgina d'inici de wordoid

Si teniu problemes per trobar un nom únic per al vostre bloc que destacarà entre la multitud, Wordoid és el que vau cercar. Com funciona Wordoid? Us ofereix moltes opcions de nom diferents que ajudaran la gent a trobar la vostra URL.

Wordoid ofereix molts idiomes, com ara anglès, italià, francès i espanyol. La segona característica inusual és que podeu triar si voleu basar els resultats en algunes lletres al principi, al mig o al final.

La tercera característica que atrau molta gent a Wordoid és el fet de triar si voleu que les vostres paraules siguin completament naturals. Això fa que tot el procés sigui molt més senzill, i és força convenient que hi hagis d’acord.

Totes les paraules creades per Wordoid són úniques i estan dissenyades per a que es puguin marcar, cosa que significa que semblin excel·lents. Les paraules generades tenen deu lletres de màxim, màxim i fins i tot podeu combinar dos idiomes diferents per obtenir una combinació inusual.

Impossibilitat

pàgina d'inici d'imposibilitat

Un generador de noms de domini amb un enfocament diferent. El primer que heu de fer és fer una pluja d’idees d’una paraula clau pròpia i després afegir verbs, adjectius i substantius al seu començament. La impossibilitat us dóna l’opció d’afegir una paraula de 4, 5 o 6 lletres o podeu barrejar tot el que vulgueu amb aquesta paraula clau.

És una excel·lent eina per a la pluja d’idees de noms que estan disponibles mentre es diverteixen durant tot el procés. La impossibilitat també enllaça amb Namecheap o GoDaddy per als noms disponibles, i podeu continuar comprant el vostre nom quan hagueu pres una decisió. La impossibilitat depèn de diversos servidors per donar els millors resultats possibles.

Roda de domini

Pàgina d'inici de domainwheel

El domini de la roda pot tenir un aspecte senzill i net, però es basa en tècniques combinatives complexes. És una de les eines que s’ha llançat recentment que s’està actualitzant de dia. Com a la majoria de generadors de noms de domini, podreu donar la vostra entrada i introduir paraules clau (sense límits), però també rebreu alguns suggeriments per començar.

Després de prémer el botó “Cerca del domini”, els resultats es mostraran en tres categories. El puny primer mostrarà les extensions de domini més populars com .com, .blog, .net o .org amb un focus en les disponibles, marcades en verd. A continuació, obtindreu els resultats genuïns de la roda de domini amb propostes “seleccionades a mà” per a vosaltres.

Si no estàs satisfet amb la llista de dominis generats, rebràs una tercera llista de paraules inspirades en la paraula clau inicial que has seleccionat. Es basen en diverses accions de barreja i filat (aplegar / prepagar, deixar anar lletres, ortografia enrere, barrejar síl·labes, duplicar lletres, etc.).

És fantàstic veure noves eines que pugen la barra i crear dominis fantàstics per a nous llocs web que s’uneixin al web.

Preparat per iniciar el vostre propi blog?

Si acabeu de començar, us recomanem que aneu amb WordPress. Podreu instal·lar temes, plugins i serveis que desitgeu, publicar anuncis i obtenir ingressos sobre el bloc com vulgueu. Pràcticament no hi ha limitacions a un bloc de WordPress que s’allotgi a si mateix.

Per començar el vostre primer bloc, sempre us recomanem Bluehost. Amb Bluehost, fins i tot l’opció de preu més baix proporciona un Nom de domini gratuït, Certificat SSL per assegurar el vostre bloc segur i suport 24 hores.

Bluehost us permetrà registrar un nou nom de domini GRATU registerT. Hi ha 14 dominis de primer nivell que podeu triar entre .com, .net i .org per citar-ne alguns. Una gran cosa sobre ells és que, si el nom de domini que volíeu ja està en ús, Bluehost us permetrà escollir-ne un més endavant. Això et donarà temps per fer una mica de recerca i de reflexió.

Domini lliure més tard

Conclusió

Amb les opcions anteriors, tindreu molt per triar i trobar una eina que més us convingui. Exploreu aquests generadors de noms de domini i garantim que podreu trobar el millor nom que s’adapti a les vostres necessitats. Preneu-vos el temps i no prengueu una decisió ràpida; recordeu, haureu de viure amb ell un temps i moltes coses dependran d’ella. Molt bona sort i no dubteu en compartir les vostres experiències amb aquestes eines o mencionar algun altre generador que vam trobar a faltar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map