Els millors blocs personals i de nínxol (30+ exemples reals)

exemples de blocs


A tots ens encanta llegir blocs de qualitat. És una manera fantàstica d’aprendre alguna cosa nova, alguna cosa útil; o per entretenir-se. Tot i això, molta gent vol convertir-se en blocaires influents, ja que aquesta posició té un gran potencial de monetització.

Si estàs pensant a començar un bloc, ho pots fer amb prou feines.

Per qualsevol motiu, voleu crear un bloc; podeu estar segur que és una de les millors decisions que podeu prendre. Perquè, els blocs poden oferir nombrosos beneficis, des del poderós sentiment d’acompliment des d’educar, inspirar i ajudar els altres a crear consciència, obtenir influència i formar connexions que fins i tot poden comportar una excel·lent oferta de treball. Els blocs poden obrir moltes portes d’oportunitats per ajudar-vos a fer la diferència no només en la vostra vida personal i professional, sinó també en la vida dels vostres lectors.

Per descomptat, difondre la paraula i atreure el tipus adequat de lectors que trobaran interessant i útil el vostre contingut requereix tenir estratègies bones i eficients al seu lloc..

Què vas a fer? Bé, els deures, per començar; Heu de saber què heu de destacar entre aquesta multitud. Un bon lloc per començar podria ser aquest article amb la llista dels millors blocs del web. Trobeu la gent que està fent el que voleu fer i ho feu bé. A continuació, prengueu les millors pràctiques, cerqueu el vostre propi gir per posar-vos en concepte i escriviu, escriviu, escriviu!

Què és exactament un bloc?

Passem ràpidament el que és un bloc? Un bloc (escurçat a partir de la frase “weblog”) és un lloc web o una pàgina web que s’actualitza regularment amb contingut que els lectors del bloc poden trobar inspiradors o educatius. Un bloc pot tenir diferents propòsits, com ara conscienciar sobre una causa individual o una marca, establir-se com a expert en un camp determinat o promoure una empresa i augmentar les vendes, per citar només algunes. Tot depèn del tipus de bloc, per descomptat.

Per exemple, el vostre bloc pot ser el vostre diari en línia, on expressareu els vostres pensaments i sentiments i els compartireu amb el món. Pot ser qualsevol cosa que vulgueu que sigui, però la clau del seu èxit és proporcionar un valor real als vostres lectors mitjançant un to de veu amable i conversador i mantenint coherent.
Infografia del que és un bloc

No dubteu a utilitzar aquesta infografia al vostre lloc web

Què tenen en comú els millors blocs?

Hi ha milions de blocs a la xarxa, però, com van aconseguir que els blocaires realment reeixits aconseguissin reduir el soroll de la competència i impulsar els seus blocs al capdamunt? Van proporcionar contingut que oferia valor real als seus lectors. Tenien una veu única que els seus lectors volien escoltar i això és exactament el que els feia diferents. D’aquesta manera es pot provocar una dura competència per als nous participants a la blogosfera que intentin fer-ne el nom.

Fins i tot si un tema que voleu abordar inclou una idea que s’ha explicat mil vegades més, encara podeu fer un gir i explicar la vostra història. Podeu crear contingut convincent que tingui una personalitat única amb la qual els vostres lectors puguin relacionar-se i enamorar-se realment de cada paraula que escriviu.

El contingut de qualitat és exactament el que tenen en comú tots els blocs preferits. Per descomptat, hi ha un nombre de seguidors, però el contingut és l’únic element que els atreu en primer lloc i els permet tornar més.

Per tant, si voleu fer atractiu el vostre bloc, sempre centreu-vos en la qualitat del vostre contingut.

Els nínxols més populars que generen trànsit i guanyen diners

els blocs impulsen diners

Quan busqueu un nínxol en el qual enfocar el vostre bloc, heu de pensar en aquells amb un mercat pròsper. Per obtenir ingressos del vostre bloc, heu de trobar un nínxol amb un gran potencial per generar trànsit i ingressos.

Els nínxols següents són els més populars, de manera que tenen un gran trànsit i una gran capacitat d’ingressos. Són una mica amples, però podeu trobar un micro nínxol adequat un cop trobeu la vostra passió i descobriu una manera de millorar la vida de les persones.

Blocs de viatges

Els blocs de viatges tenen un enorme potencial per conduir molt trànsit i guanyar diners. A la gent els encanta viatjar i sempre buscaran noves oportunitats per anar a qualsevol lloc que no havien estat mai abans i explorar noves cultures.

Podeu agafar moltes indicacions amb el vostre bloc de viatges. Podeu publicar un bloc específic per a la regió, un bloc de viatges alimentaris o un bloc de viatges personal completat amb les vostres emocionants aventures i guies de viatge.

El vostre bloc també es pot centrar en ressenyes d’hotels o de restaurants o en equips de viatges per tal de guanyar diners amb enllaços d’afiliació. El nínxol és enorme, de manera que hi ha moltes coses en què es pot centrar.

Blocs de salut

Aquest nínxol també té grans oportunitats d’afiliació, ja que podeu escriure sobre aliments, suplements, productes per fer exercici i molt més.

Podeu centrar el vostre bloc en receptes saludables, dietes, rutines matinals, entrenaments a casa, entrenaments al gimnàs, consells sanitaris i consells. Hi ha moltes oportunitats de trànsit i ingressos massius.

Blocs d’aprenentatge electrònic

L’aprenentatge electrònic creix a la velocitat del raig, ja que Internet ha fet que l’aprenentatge i el coneixement siguin accessibles a tothom. Sempre hi haurà persones que busquen obtenir nous coneixements i habilitats en línia, des de la comoditat de casa seva.

Si teniu coneixements o habilitats particulars que us apassiona escriure, per què no ajudar els altres a convertir-se en experts? Podeu donar lliçons de guitarra, lliçons de codificació, lliçons d’entrenament amb gossos, tutorials sobre l’ús de qualsevol tipus de programari, lliçons d’idiomes i pràcticament qualsevol cosa que vulgueu.

Blocs de tecnologia i jocs

Els jugadors estan interessats en el mercat tecnològic, de manera que combinar els dos us ajudarà a guanyar una quantitat important de diners. Aquest és un dels nínxols més rendibles dels quals podeu triar i, de nou, inclou un munt de subtítols i oportunitats d’afiliació.

Podeu escriure ressenyes d’aplicacions i videojocs, ressenyes d’aparells de tecnologia, consells sobre reparacions de mòbils i PC, tutorials de videojocs o qualsevol altre tema relacionat que us interessi i tingueu molt a dir..

Blocs de pares

Aquest és un d’aquests nínxols que sempre va a generar trànsit i diners. Les mares són a tot arreu, de manera que sempre tindreu una gran audiència interessada en consells i consells útils per als pares.

Hi ha centenars de temes per triar entre relacionats amb la cura de nadons i nens i ajudar a les noves mares a triar els millors aliments, roba, joguines segures i activitats divertides per als més petits, o bé planificar la festa d’aniversari perfecta dels fills..

També podeu proporcionar consells sobre l’embaràs i, literalment, qualsevol altre consell útil tant per a les mares com per als pares. La millor manera de generar diners amb el vostre bloc de pares és implicar-vos en màrqueting d’afiliació promovent els millors productes per a nens i pares.

Voleu llançar un bloc personal?

Si voleu llançar el vostre propi blog personal, ho podeu fer prou ràpidament pel vostre compte. Necessiteu un nom per al vostre bloc (nom de domini), una millor plataforma de blocs (recomanem fermament WordPress allotjament independent) i un proveïdor d’allotjament web. Tots aquests passos són molt senzills i podeu tenir el vostre blog en funcionament en molt poc temps.

Primer hauràs de triar el proveïdor d’allotjament web i per als nous bloggers, et recomanem Bluehost, una empresa que gestiona més de 2 milions de llocs web a tot el món. Obtindreu un nom de domini gratuït quan us registreu amb ells, a més d’ofereixen un Garantia de devolució de 30 dies.

Primer pas

Feu clic aquí i acabareu a la pàgina “Oferta exclusiva” reservada als nostres lectors. A continuació, feu clic a “Comença ara”.

Pas 1

Segon Pas

Us proposem començar pel pla bàsic, perquè necessitareu temps per determinar les vostres necessitats i opcions. El pla bàsic té tot allò que qualsevol principiant necessita per configurar un nou bloc. Penseu en altres plans més endavant quan el vostre blog s’enlaira i les vostres necessitats augmentin.
segon pas

Tercer pas

El vostre nom de domini jugarà un paper fonamental en el futur desenvolupament del vostre bloc i és per això que és important dedicar-vos el vostre temps i descobrir un bon nom de domini. Un cop hàgiu acabat, introduïu el nom a la columna “domini nou” i trieu el vostre domini de primer nivell.
tercer pas

Eina recomanada:

Només heu d’escriure el domini desitjat en aquest quadre de “domini nou” i BlueHost us mostrarà si està disponible o no. Si no, us proporcionarà una llista de noms similars per a què escolliu.

Recordeu-vos que, després de crear el vostre bloc i començar a escriure el vostre contingut, sempre us heu de centrar en el vostre públic objectiu i les seves necessitats per tal que pugueu proporcionar-los un valor i una qualitat reals, ja que això farà que el vostre bloc tingui èxit. Assegureu-vos que aprofundeixin més a la nostra secció de blocs i que la llegiu tot, ja que de ben segur trobareu molts consells útils sobre blocs.

Altres tipus de blocs

altres tipus de blocs

Els bloggers són persones molt creatives. Hi ha altres tipus de blocs a més dels més populars.

Blocs comunitaris

Els blocs comunitaris estan dissenyats per ajuntar persones amb mentalitat similar. Aquests blocs solen tractar els temes que interessen a persones amb idees semblants i inclouen una secció de comentaris i un fort suport social per promoure la comunicació.

Blocs sense ànim de lucre

Els blocs sense ànim de lucre estan dissenyats per ajudar les persones que funcionen i treballen en organitzacions sense ànim de lucre. Abasten tot tipus de temes, com ara comunicacions sense ànim de lucre, màrqueting digital sense ànim de lucre, recaptació de fons i altres coses.

Blogs de càmeres web en directe

Escriure sobre les destinacions del món al vostre blog és una cosa, però mostrar-les en temps real a la vostra audiència és una altra.

Els blocs de càmeres en directe també inclouen aquells en què els creadors de contingut no escriuen el contingut, però ho comuniquen verbalment a l’audiència. Combinat amb el xat en viu, aquest tipus de blogs és molt atractiu i també pot resultar lucratiu.

Blocs de projecció de jocs en directe

Aquests blocs s’orienten a un grup demogràfic interessat en l’esport i sense la possibilitat de veure còmodament els jocs que volen i com es volen. Amb programari de streaming i drets de difusió, aquest tipus de blocs són molt fàcils de configurar.

Blocs de dispositiu

Els blocs de dispositiu s’adrecen a usuaris experimentats en tecnologia. Aquests blocs contenen la informació més recent sobre els dispositius, les seves funcions, funcionalitats, etc. Amb el ràpid desenvolupament de la tecnologia, no trobar-se cap problema en aquest nínxol.

Blocs de podcast

Durant els darrers dos anys, els blocs de podcast s’han popularitzat immensament. Cobreixen diversos temes, inclosos els més populars. El podcasting és una tendència i la prova són blocs molt famosos que han afegit podcasts a la seva oferta estàndard. A Estats Units, s’estima que hi ha 104 milions d’oients podcasts mensuals.

Lectura recomanada: com iniciar un podcast: la guia definitiva per a principiants 2020

Blogs de vídeo

Fins i tot amb YouTube al voltant, encara hi ha vloggers que prefereixen penjar i compartir vídeos al seu propi lloc web.

Barreges de tot tipus

Finalment, tenim blocs que constitueixen barreges de tot tipus sobre les que hem comentat anteriorment. Aquests blocs poden tractar diferents temes, orientar-se a diverses dades demogràfiques i inclouen tot tipus de formats multimèdia.

Consulteu aquesta llista dels millors blocs nínxols

Així doncs, aquí a FirstSiteGuide, hem decidit oferir-vos l’oportunitat d’estar al dia de totes les últimes tendències en un nínxol determinat..

Actualment, hem elaborat una llista dels diversos blocs a Internet. Mireu què fan bé als seus blogs i mireu si podeu trobar una manera de fer-ho millor! Podeu obtenir una visió valuosa i, de fet, tenir alguna cosa amb què treballar quan establiu el vostre nou enfocament en els blocs. Esperem que us inspirarà la creació d’un excel·lent bloc que atrau a un nombre important de seguidors que sempre esperaran llegir totes les publicacions del bloc que publiqueu..

Blogs ecològics i verds
Blocs de mare
Blocs de redacció i escriptors
Blocs de mitjans socials
Blogs d’educació

Conclusió

Hi ha blocs que tenen més èxit per a un model. Els que hem esmentat anteriorment són alguns dels millors exemples de blocs que certament us inspiraran i us ajudaran a prendre la direcció correcta que us porti a l’èxit que us proposem..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map