Com trobar un nínxol per al vostre bloc (guia pas a pas)

nou8


Abans de crear un bloc i avançar per convertir-se en un blogger amb èxit, considereu el següent:

El sentit de la vida és aconseguir la forma més elevada de coneixement, que és la idea del bé. ” – Filòsofs grecs antics

El mateix s’aplica als blocs. Voleu arribar a la forma més elevada de coneixement en el tema que escolliu. Per tant, tria el que t’atrau: el que t’apassiona i més t’interessa. Aspire a l’èxit, la felicitat, la seguretat i el reconeixement. Si escolliu el vostre lloc d’interès i teniu el vostre punt de vista, podreu situar i diferenciar el vostre bloc de la competència.

Hi ha moltes maneres de determinar quin nínxol és adequat per al vostre nou bloc, però podem fer el procés encara més fàcil. En aquest article, us mostrarem els passos exactes que heu de fer per triar el nínxol adequat quan creeu un bloc nou.

Brainstorm el vostre tema

Sense pensar en res més, inicieu el vostre procés de decisió nínxol anotant totes les coses que us interessen. Aquests poden ser interessos personals o interessos professionals.

 • Comença per pensar en les coses que t’agrada fer, o t’agradaria fer si tinguessis la possibilitat. Per exemple, sou un fotògraf aficionat. Els blogs de fotografia podrien ser un gran nínxol. Podeu compartir les vostres fotos, els vostres coneixements detallats o la vostra experiència amb la tecnologia de la càmera.
 • A continuació, penseu en les coses que us agradaria aprendre. Per exemple, us interessa fer classes de cuina. Tot i que no teniu temps ni pressupost per començar les classes de cuina, podeu iniciar un bloc de menjar on analitzeu les receptes que trobareu en línia. I comentem com triar ingredients perfectes i penseu els avantatges dels ingredients orgànics versus els transgènics.
 • Per acabar, penseu en les coses en les quals ja us esteu aprofundint. Per exemple, diguem que sou un adult que tornarà a acabar la carrera a la universitat. Fareu moltes investigacions sobre els programes de formació universitària al campus o en línia, quina universitat escollir, com tornar a estudiar i així successivament. Aquests són grans temes per a un bloc de nínxols sobre l’educació superior.

Durant aquest exercici, obtindreu una millor sensació dels temes que ressonen amb vosaltres. Els que més us apassiona són els millors candidats al vostre lloc. També llegiu aquesta publicació per comprendre quins tipus de blocs existeixen al web.

Tant si teniu il·lusió per una idea nínxol com per diverses, feu-ne una llista. A continuació, us mostrarem una fórmula de tres passos per confirmar el vostre lloc perfecte.

Validació d’èxit del bloc

Tant si voleu fer un bloc per obtenir prestigi, ingressos, diversió o connexions, voldreu investigar el lloc que trieu i assegurar-vos que el tema sigui viable. El següent exercici de “validació d’èxit del bloc” us ajudarà a determinar si el vostre bloc té un potencial real. També us ajudarà a comprendre per què fallen el 90% dels blocs.

1. Mida potencial del nínxol

Fins i tot si creieu que és una idea fantàstica del bloc, és possible que tingueu èxit si no trobeu un nínxol de mercat que atregui molta gent. No voldríeu que el vostre nínxol sigui massa petit o massa gran.

Per exemple, la mida del nínxol “golf” és massa gran i ampla amb milions d’idees de paraules clau. Però si busqueu un nínxol molt estret, com ara “exercicis de balanceig en avió”, el volum de cerques seria massa reduït. Un nínxol de “golf” seria “consells de golf” o, encara més, “consells de golf per a principiants”.

Comproveu la mida del vostre nínxol

Comproveu les cinc principals paraules clau del vostre tema de nínxol. Cerqueu almenys 10 mil cerques mensuals combinades per a les cinc paraules clau. Pots fer servir Planificador de paraules clau de Google (gratuït), Eina SERPs (gratuït) o WordTracker (freemium) per comprovar el volum de cerques i obtenir idees de paraules clau. Voleu estar segur que hi ha un públic prou gran que busca el tipus d’informació que proporcionareu. Però no hauria de ser massa gran que us perdreu a la multitud.

Amb l’eina Planificador de paraules clau de Google, podeu obtenir idees de paraules clau principals. Tanmateix, no us donarà números exactes de volum de cerca ni només l’interval de cerques habituals. Aquesta informació us donarà una idea aproximada de les paraules clau i els volums de cerca. Així, us recomanem que utilitzeu l’eina Google per obtenir idees de paraules clau i altres eines per obtenir volums de cerca mitjans de paraules clau específiques.

Si voleu obtenir un volum de cerca precís, utilitzeu l’eina SERPs. Introduïu la vostra paraula clau principal (per exemple, utilitzeu “consells de golf”) i obteniu idees consultant la llista de paraules clau suggerides. Seleccioneu les cinc principals paraules clau que s’ajusten al tema de nínxol que vau escollir. Comproveu el volum de cerca de cada paraula clau i afegiu-les.

Eina SERPs

Per exemple, aplicant aquest procés de cerca a les nostres cinc paraules clau de consells de golf, es van obtenir els resultats de cerca següents:

 • “Consells de golf” – 6.600
 • “Consells sobre swing de golf” – 6.600
 • “Consells de golf” – 1.000
 • “Consells de golf per a principiants” – 880
 • “Consells de golf per conduir” – 880

Amb aquestes cinc paraules clau, realitzem una mica més de 20.000 cerques mensuals mitjanes. Aquest nínxol de mercat (“consells de golf”) té prou volum i seria una bona elecció per a un bloc.

Eina recomanada: Seguiment de rànquing

2. Competència potencial

És un bon senyal si teniu competència. Significa que altres parlen del vostre nínxol i el persegueixen. També és important tenir en compte que els bloggers del vostre nínxol no sempre són la vostra competència. I hauràs de conèixer-los tard o d’hora a través del teu viatge per blocs.

A continuació, es mostra un procés de revisió del concurs que podeu utilitzar:

 • Feu un Google cercar blocs “[nínxol]” o “millors [nínxols]”. Podeu trobar blogs actualment orientats al vostre nínxol? Hi ha almenys cinc blocs populars centrats en el vostre tema? No perdreu l’interès si veieu un gran nombre de blocs al vostre lloc. Si ho poden fer, també ho podeu fer!
 • Anar a Facebook i cerqueu el [vostre nínxol]. Hi ha pàgines de Facebook actives? No tots els temes es presten a Facebook, però la majoria ho fan. Busqueu pàgines de Facebook i vegeu quants seguidors tenen. Els grans nínxols exhibiran almenys 1.000 aficionats.
 • Anar a Twitter i cerqueu el [vostre nínxol]. Hi ha comptes de Twitter actius? Hauríeu de trobar moltes referències al vostre nínxol a Twitter. Comproveu els comptes de Twitter de persones implicades al vostre lloc. Consulteu quants seguidors tenen (han de ser almenys 1.000).
 • Hi ha revistes fora de línia? Aquest és el nivell d’or per a un nínxol. Si algú tindrà problemes a crear una revista de paper centrada en el vostre nínxol, podeu estar segur que els aficionats en línia busquen aquesta informació. Podeu consultar Magazines d’Amazon o simplement cerqueu a Google la revista o el diari “[el vostre nínxol]”. Pel que fa al nostre exemple de “consells sobre el golf”, aquest va ser una idea ineficaç, veiem totes les revistes relacionades amb el golf a les botigues de queviures locals.

Si un o dos d’aquests punts són positius, és un bon signe que el seu nínxol té un potencial.

3. Monetització potencial

Voleu guanyar diners amb el vostre bloc? Moltes persones comencen a blocar com a hobby sense mirar de generar ingressos amb el seu bloc. Però, altres volen guanyar diners addicionals o, fins i tot, somiar amb guanyar-se la vida fent un blog. No importa quina categoria sigui la vostra. No seria dolent saber si el vostre bloc pot produir els ingressos que desitgeu. Si heu trobat altres blocs, perfils socials actius i revistes fora de línia a les seccions anteriors, això indica que el nínxol està viu i rendible.

Per assegurar-vos que el vostre nínxol és rendible, cerqueu el següent:

 • Algú ven informació o productes relacionats amb el vostre nínxol? La manera més fàcil de determinar-ho és veure què promouen els vostres competidors.
 • Els anunciants són coneguts al vostre nínxol? Podrien ser les grans marques o llocs de comerç electrònic.
 • Hi ha ofertes d’afiliació al vostre nínxol? Aquí es mostra com trobar ofertes d’afiliats: Consulteu les xarxes d’afiliació (Clickbank.com, CJ.com i ShareSale.com i Filial d’Amazon).
 • Feu una cerca a Google del programa d’afiliació “[la vostra paraula clau]” o “la vostra paraula clau”. “

Aquests punts us poden ajudar a determinar si podeu establir un bloc al nínxol que escolliu que us ajudi a generar ingressos.

Prendre la decisió final

Ara que heu fet un procés de validació de tots els temes que havíeu indicat. Hauríeu de tenir clara la mida, la competència i el potencial d’ingressos de cada tema. I és hora de restringir els nínxols.

Si heu acabat aquest exercici tenint en compte un nínxol, ja esteu preparats per començar i començar el vostre nou bloc.

Si us entusiasma amb diversos nínxols, podríeu pensar que voleu crear un bloc sobre tots ells alhora. El millor enfocament, però, seria centrar-se en un de cada. D’aquesta manera, podeu crear una estratègia de bloc sòlida i millorar-la explorant temes més endavant.

Conclusió

No saltis als blocs específics de nínxol sense pla. Assegureu-vos que la vostra elecció de nínxol és quelcom que voldreu seguir durant els propers anys. Amb interès personal, interès d’altres persones i capacitat de generar ingressos, el vostre lloc nínxol pot convertir-se en una empresa amb èxit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map