50 millors llocs web amb feines freelance per trobar feina i guanyar diners el 2020

principals llocs de treball autònoms


Si busqueu treballs autònoms en línia per obtenir diners ràpids i per evitar el temut desplaçament diari a la feina, heu arribat al lloc adequat. L’autònom pot ajudar-vos a formar relacions de llarga durada amb clients que fins i tot us poden contractar a llarg termini per a un treball continu. Com a autònom, podeu capitalitzar els vostres interessos i assumir projectes que us agradin.

Actualització: Com que els governs de tot el món intenten limitar la propagació de COVID-19, treballar des de casa ja no és una opció, sinó una necessitat en diverses indústries i funcions laborals. Moltes empreses es veuen afectades, experimenten alentiments, provocant complicacions per als seus empleats o simplement tanquen bé fins que tot el fiasco de Coronavirus es desfaci. Cada vegada és més difícil per a moltes persones que s’acabin de guanyar i guanyin mentre es posen en quarantena a casa. Afortunadament, l’autònom ofereix oportunitats laborals flexibles i remotes que poden ajudar els treballadors de moltes indústries afectades pel Novel Coronavirus. Tant si us han deixat a la llum d’aquestes novetats com si us han reduït les hores, és possible obtenir aquests ingressos quan comenceu a fer un treball independent..

Per prosperar com a autònom i per guanyar-vos una vida digna, heu de fer les connexions adequades, construir una cartera i traure el vostre nom. Hi ha un munt de treballs autònoms sempre i quan saps on mirar. La investigació demostra que el 59% de les empreses dels Estats Units tenen una plantilla flexible, segons Forbes.

Però, com es pot trobar aquests llocs de treball independent en línia i assegurar la vostra supervivència financera en aquests moments? La resposta: en llocs web autònoms! Però primer heu de saber què és l’autònom i el tipus de projectes que podeu puntuar als llocs autònoms.

Contents

Els 3 millors llocs web d’ocupació autònoma – maig del 2020

RECOMANAT
logotip de flexjobsFlexJobs la borsa de treball acull més de 20.000 ofertes de treball remots i autònoms.Visita
FlexJobs
logotip de fiverrFiverr probablement sigui el millor lloc web independent per començar la vostra carrera com a autònom.Visita
Fiverr
logotip de solidgigsSolidGigs és una plataforma molt recursiva per fer autònoms amb una barra de cerca fàcil.Visita
SolidGigs

Taula de continguts

 • Coses a saber abans de començar com a autònom
 • Llocs de cerca freelance generals
 • Feines d’escriptura autònoma
 • Treballs de disseny gràfic autònom
 • Feines de màrqueting autònom
 • Feines de desenvolupadors independents
 • Feines de fotògraf freelance
 • Feina d’assistent virtual independent
 • Feines d’editor de vídeo independents
 • Feines independents de vendes
 • Feines d’assistència al client autònoms
 • Conclusió

Coses a saber abans de començar com a autònom

Què és l’autònom?

L’autònom és quan un autònom proporciona serveis a diversos clients alhora. Promou un estil de vida nòmada digital ja que els autònoms treballen des de la comoditat de les seves llars. Arriben a establir els seus horaris de treball, a fer un seguiment dels seus projectes i a facturar als seus clients segons els preus fixats.

Els autònoms troben feina a través dels millors llocs autònoms o directament, sense l’ús de recursos de tercers. L’autònom guanya diners a la feina o per hora.

Què són els llocs web autònoms i com funcionen??

Els llocs web d’autònom són mercats per a programes autònoms on les empreses i autònoms es connecten i es beneficien mútuament. Aquests llocs de cerca d’ocupació autònoms permeten als empresaris publicar llistes de treballs per als quals els autònoms fan ofertes o sol·licituds. Se’ls anima a crear els seus perfils en aquests llocs web autònoms per mostrar la seva cartera, habilitats i reputació. Poden guanyar diners mitjançant la seguretat i realització de projectes adequats publicats en aquestes plataformes cada dia.

Algunes d’aquestes plataformes autònomes ofereixen subscripcions gratuïtes, mentre que d’altres cobren una comissió o una quota de soci. Aquests llocs web s’integren amb opcions de pagament segures per assegurar-se que no hi ha cap obstacle per a les dues parts.

Coses a tenir en compte abans de començar com a autònom

Com començar com a autònom pot ser fàcil, ja que tot el que has de fer és registrar-se en un lloc web autònom i començar a licitar per projectes. Aleshores, haureu de definir els preus per als vostres serveis: així és com mostreu el vostre valor al món, així que assegureu-vos que ho feu correctament.

Hem creat una guia completa i única sobre els millors llocs web autònoms per ajudar-vos a començar. Aquí és on us presentem algunes de les millors plataformes autònomes del negoci, que us expliquem les seves característiques clau i en discutim els preus entre altres característiques. Això us ajudarà a iniciar la vostra carrera freelance des de la plataforma adequada segons el vostre nínxol i preferència respectives.

A continuació es mostren els millors llocs autònoms per triar:

Llocs de cerca freelance generals

Feines generals d’autònom

Aquests llocs web d’autònom tenen una gran varietat de treballs autònoms en els dominis d’escriptura, disseny, desenvolupament web, màrqueting, vendes, fotografia i molts més.

Així, si esteu a la recerca de diverses feines en línia independents que amplien l’horitzó, aquesta és la llista més completa per a vosaltres.

FlexJobs

flexjobs

És una plataforma que no només ofereix treballs autònoms per a principiants, sinó que també és un eix per a altres feines flexibles. Amb més de 50 categories de llocs de treball, les carreres remotes van des de llocs d’entrada fins a llocs de treball amb alt nivell executiu de tot el món. També promet proporcionar treballs lliures de estafa i flexibles per a autònoms autònoms orientats a la carrera remota. La borsa de treball de FlexJobs Corporation actualment acull més de 20.000 publicacions de treballs independents remots i independents, que es troben legitimats.

Característiques clau:

 • Els llistats es mostren de manera ben dissenyada
 • Disponibilitat de la majoria de descripcions d’empresaris
 • Crea una base de clients autònoms

Preu: FlexJobs cobra 14,95 dòlars per un mes, 29,95 dòlars per tres mesos i 49,95 dòlars per un any

Fiverr

fiver

Probablement sigui el millor lloc web autònom per començar la vostra carrera com a autònom. Amb treballs a partir de 5 dòlars per projecte, la plataforma ofereix petits projectes que podeu completar i construir la vostra cartera per a clients potencials. Les oportunitats freelance en línia a Fiverr poden ajudar-vos a crear una cartera per a un nínxol i passar a projectes més significatius.

Característiques clau:

 • Ofereix cursos gratuïts per ampliar la vostra competència
 • Envia clients de pagament
 • No heu de fer cap oferta per clients

Preu: Fiverr cobra autònoms entre 5,00 i 995,00 dòlars per feina, depenent del projecte

SolidGigs

SolidGigs

És una plataforma molt recursos per fer treballs autònoms i remots amb una barra de cerca fàcil. Estalvieu temps: passant per publicacions laborals autònomes i escollint les més rellevants, segons la vostra experiència. Per tant, si sou una persona ocupada, SolidGigs pot convertir-se en el vostre lloc web per a treballs autònoms.

Característiques clau:

 • Biblioteca de recursos en línia de cursos, entrevistes, plantilles
 • Envia el 2% dels millors concerts autònoms disponibles

Preu: 19 $ / mes

Visiteu SolidGigs per obtenir més informació >>

Treball superior

Treball superior

Upwork es va constituir com a resultat d’una fusió entre dues plataformes líders en línia per al treball autònom: oDesk i Elance. Ofereix oportunitats autònomes en una àmplia varietat de nínxols, per a tot tipus de treballadors autònoms en línia. Per atreure projectes, els autònoms han de construir la seva cartera de treball, el perfil, les valoracions i els preus de les ofertes. Upwork trobarà la combinació adequada per a vosaltres mitjançant els seus potents motors de cerca aprofitats amb diversos filtres. Hi ha quelcom per a tothom, que va des de projectes de curta o llarga durada fins a treballs bàsics o de nivell expert.

Característiques clau:

 • Cerca eficaç
 • Pagaments segurs
 • Facturació precisa

Preu: Els treballs alts cobren un 20% per als primers 500 dòlars guanyats a través d’un client, un 10% per a factures de tota la vida entre 500 i 10.000 dòlars, i un 5% per a factures de tota la vida per a projectes de més de 10.000 dòlars.

Toptal

toptal

És la plataforma més competitiva que promet contractar el 3% més gran dels autònoms de tot el món. Els autònoms han de passar per una prova de cribratge i, un cop superada la prova, proporciona seguretat sobre els millors projectes de clients fantàstics. Empreses destacables com Zendesk i Airbnb contracten autònoms d’aquest lloc de treball autònom, cosa que demostra que la competència en aquesta plataforma és molt elevada, però també s’atorga una compensació justa. Un cop hàgiu fet part de la comunitat de Toptal, fareu algunes connexions molt importants que us assignaran alguns projectes rendibles.

Característiques clau:

 • Procés de col·locació ràpid
 • Política de prova gratuïta de dues setmanes

Preu: Preu inicial de 60 dòlars

CloudPeeps

ennuvoles

És una plataforma tot en un que connecta la comunitat autònoma en línia amb el mercat i anima als dos a desenvolupar negocis. Els membres poden establir les seves tarifes i treballs en línia autònoms per categoria, tipus de treball o a través del rang salarial. Si teniu una cartera impressionant i voleu obtenir més experiència, CloudPeeps és la millor plataforma per a vosaltres. Degut a la seva exclusivitat, pot ser difícil unir-se, però un cop us registreu, és bastant fàcil protegir les oportunitats d’autònom.

Característiques clau:

 • Pagament puntual
 • Processos sense falles
 • Fàcil treball remot

Preu: CloudPeeps Standard per 9 $ / mes, mentre que CloudPeeps Plus per 29 $ / mes

En efecte

en efecte

És el lloc web de treball número 1 del món, que acull més de 250 milions de visitants cada mes. Prioritza els treballadors i treballadors autònoms remots donant-los accés gratuït a les cerques de treball, els permet publicar currículums i realitzar investigacions sobre empreses. El lloc web és molt fàcil d’utilitzar i podeu trobar molts llistats de treballs remots a la plataforma. Amb una popularitat tan elevada d’aquesta plataforma, qualsevol treballador independent o treballador remot té l’objectiu de trobar alguna cosa segons el seu conjunt d’habilitats.

Característiques clau:

 • Creador de currículums en línia integrat
 • Contractació a gran escala
 • Correu electrònic d’alerta laboral

Preu: 5 $ per dia per a llocs de treball patrocinats

Autònom

autònom

És el major mercat de treballs autònoms en línia amb més de 32 milions d’usuaris registrats, cosa que significa que moltes empreses utilitzen el lloc web per subcontractar la seva feina. Ofereix diversos treballs freelance, incloent desenvolupament de programari i aplicació, redacció, serveis de màrqueting digital, etc. Tot el que heu de fer és fer un perfil i començar a fer ofertes als llocs de treball que vulgueu.!

Característiques clau:

 • Innombrables projectes en una sola plataforma
 • Tarifes de comissió més barates

Preu: 10% per a projectes fixos per hora, 20% per a serveis i 15% de quota de projecte

Visiteu Freelancer per obtenir més informació >>

Gurú

gurú

Guru us ajuda a fer un perfil que representi perfectament la vostra experiència i habilitats: per millorar les vostres possibilitats de ser contactat per un empresari. Tenen una gran quantitat de publicacions laborals autònomes que s’actualitzen cada dia des de diferents indústries.
És el lloc web més senzill i independent amb una interfície interactiva que permet als autònoms desfer-se dels llocs de treball sense cap molèstia.

Característiques clau:

 • Admet transaccions mitjançant diversos mètodes de pagament
 • Àmplia gamma de categories de treball
 • Procés racionalitzat del projecte

Preu: 29,95 dòlars

Feines d’escriptura autònoma

Feines independents d’escriptura

Començar a escriure freelance des de zero pot ser una tasca descoratjadora, sobretot si no sabeu per on començar. Internet és un important mercat d’escriptura autònom, però la separació d’una oportunitat de treball legítima d’una estafa d’esquer pot ser difícil..

Per això, per ajudar-vos a establir en línia publicitats de qualitat per a escriptura autònoma, hem creat una llista completa dels millors llocs web d’escriptura autònoma..

Contena

contena

És un dels millors llocs d’escriptura autònoma per la quantitat de treballs d’escriptura a disposició dels editors, escriptors i creadors de contingut. Proporcionen una barreja d’oportunitats laborals autònomes i remotes. A més, Contena ajuda els autònoms a trobar feina segons el seu nínxol, reduint els resultats per incloure les categories de redacció més rendibles. Podeu fer feina a escriptors autònoms en tecnologia, educació, benestar, finances, bellesa i moltes altres indústries.

Característiques clau:

 • Cursos de formació efectius
 • Serveis de mediació
 • Atenció al client

Preu: 500 dòlars / any per membres d’or i 800 dòlars per any per a membres de platí

Blogging Pro

bloggingpro

Aquest lloc web d’escriptura autònoma ofereix oportunitats de treball remotes també en diverses categories com ara blocs, redacció de contingut, periodisme, correcció de notes o redacció tècnica. Recullen tots els millors treballs d’escriptura en línia i els facilita la cerca d’autònoms. Per tant, si voleu guanyar diners a casa utilitzant les vostres habilitats d’escriptura, tingueu a punt alguns exemplars a l’abast quan sol·liciteu feina mitjançant Blogging Pro.

Característiques clau:

 • Proporcioneu consells per ajudar-vos a fer créixer el vostre bloc
 • Molta feina de redacció remota

Preu: 30 dòlars durant 30 dies

Paraules clau

paraula lliure

És una important plataforma de màrqueting de contingut coneguda per oferir oportunitats constants d’escriptura autònoma. Els clients utilitzen aquesta plataforma per connectar-se, publicar el seu contingut al lloc web i gestionar relacions amb els autònoms als quals externalitzen el seu treball. Les persones que hi ha al darrere de Skyword escorcollen les tasques publicades i coincideixen amb les necessitats del client amb un escriptor. Aleshores es convida a l’escriptor a treballar en el projecte del client i fins i tot se’ls permet treballar en diversos projectes a temps. La borsa de treball independent de Skyword no es limita només a empreses nord-americanes o només en anglès, ja que suporta més de 13 idiomes i clients de més de 27 països..

Característiques clau:

 • Els autònoms poden connectar-se amb clients notables
 • Diversitat de treballs d’escriptura
 • Tarifes de preus millors que altres llocs web d’escriptura autònoma

Preu: No proporcionada pel lloc web

Escriptura independent

Escriptura independent

És la plataforma més gran per a treballs d’escriptura autònoma que consisteix en el major nombre d’assignatures d’escriptura, fins i tot més que en efectiu o Craigslist. Amb aquest lloc autònom, podreu treballar amb alguns dels noms més importants del lloc com Netflix, Facebook i Adobe. A banda de les ofertes laborals, els autònoms tenen l’oportunitat de participar en concursos d’escriptura i guanyar recompenses.

Característiques clau:

 • Adequat per a escriptors de tots els nivells d’experiència
 • Filtres de cerca fàcils
 • Tipus de pagament competitius

Preu: Gratuït

Llibertat amb l’escriptura

escriptura de llibertat

Amb un bon to, segur que guanyaràs projectes que paguen molt bé a través d’aquesta plataforma. Ofereix un nombre seleccionat d’oportunitats d’escriptura autònoma que s’envien a través d’un correu electrònic regularment. Trobareu una gran quantitat de treballs de contingut en periodisme, assaigs, blocs i ficció en aquesta plataforma.

Característiques clau:

 • Abonament gratuït
 • Varietat laboral

Preu: Gratuït

PubLoft

publoft

És una plataforma d’escriptura autònoma que proporciona clients fiables –sense necessitat d’interactuar– amb ells. Aquest lloc web de redacció garanteix que l’autònom pot centrar-se en la feina actual i no s’ha de preocupar de gestionar ni gestionar els clients. Per accedir a PubLoft, heu d’omplir un formulari i superar algunes proves, després podreu accedir a un gran nombre de clients notables que us pagaran justament segons els vostres esforços..

Característiques clau:

 • Conjunts sense escriptura sense interacció de clients
 • Pagaments quinzenals

Preu: A partir de 150 dòlars / publicació

Actualment

Actualment

És la major plataforma de màrqueting de continguts que funciona amb grans empreses com Google, Walmart, Marriott i moltes altres coses. Contínuament ajuda als autònoms a puntuar feines de contingut i a millorar la seva cartera. És una agència de gamma alta que et connecta directament amb els clients per oferir oportunitats d’escriptura autònoma. Només heu de crear i publicar una impressionant plataforma que serà seleccionada per l’equip de gestió del compte per a futurs treballs.

Característiques clau:

 • Fàcil de rastrejar el flux de treball
 • Transparència dels pagaments

Preu: 50.000 a 200.000 dòlars per trimestre

Treballs de disseny gràfic autònom

Treballs de disseny autònom

Si esteu beneïts amb el talent per continuar una carrera autònoma com a dissenyador gràfic, però no podeu saber per on començar, heu arribat al lloc adequat.

Hi ha tones de llocs de treball autònoms que proporcionen treballs de disseny autònom, però no tots són adequats per a diferents tipus d’autònoms. Aquí hem recopilat una llista de llocs web de disseny gràfic independent i les seves característiques úniques.

Comportament

Comportament

És la xarxa creativa més gran del món per a treballs de disseny, que ofereix una plataforma perquè els dissenyadors gràfics mostrin el seu talent. No és estrictament un lloc de treball autònom, però permet als dissenyadors compartir la seva feina: els clients potencials els poden veure. Podeu passar les carteres d’imatges publicades per dissenyadors creatius i enviar el missatge al dissenyador de la feina que més us agradi. Com a autònom, també podeu publicar la vostra cartera directament a la borsa de treball del lloc web, que us permet accedir a un gran nombre de dissenyadors creatius.

Característiques clau:

 • Projectes visibles per a un gran públic
 • Deseu el treball del dissenyador favorit
 • Serveis de personalització

Preu: 399 dòlars al mes per a una publicació de feina

99 Dissenys

99Dissenys

Aquesta plataforma és el millor lloc autònom per als dissenyadors gràfics per mostrar i vendre les seves habilitats. Com el seu nom indica, 99 dissenys són per a autònoms que poden ajudar els clients amb més de 90 tipus de disseny diferents com targetes de visita, pàgines de destinació o llocs web, etc. Funciona d’una manera diferent a la majoria d’altres llocs web de disseny autònom, segons publiquen els clients. un concurs i els dissenyadors han de presentar els seus treballs que després siguin seleccionats pels clients.

Característiques clau:

 • Consulta de disseny gratuïta de l’equip d’atenció al client
 • Una experiència suau per ambdues parts

Preu: Els paquets parteixen de 399 dòlars

Visiteu 99 dissenys per obtenir més informació >>

Dribbble

Dribbble

És la plataforma líder mundial en dissenyadors autònoms i ofereix oportunitats de treball remot i treballs de disseny web autònoms. El major benefici d’aquesta plataforma és que permet que altres dissenyadors i clients potencials us puguin fer comentaris sobre el vostre treball.
Podeu trobar treballs de gran qualitat en aquest lloc web per part de clients d’alt perfil, incloses empreses com Buffer, Zendesk i Tinder. A més de simplement cercar llocs de treball autònoms en línia per a principiants, també teniu l’oportunitat de desenvolupar la vostra cartera i afegir treballs mostrals per als clients potencials..

Característiques clau:

 • Una enorme comunitat amb la qual participar
 • Disseny de plataformes impressionant i fàcil d’utilitzar
 • Obteniu comentaris dels dissenyadors

Preu: Dribbble Pro és de 12 dòlars al mes

Envato Studio

Envato Studio

És un lloc web de disseny autònom molt popular per a dissenys de logotipos i personalitzacions de temes de WordPress. És una enorme plataforma per a dissenyadors, que són elegits per les empreses. Envato Studio és un lloc web fàcil d’utilitzar on els autònoms poden trobar bones oportunitats i rebre bonics pagaments.

Característiques clau:

 • Plataforma amigable
 • Bon pagament
 • Comunicació suau entre autònoms i clients

Preu: A partir de 5 dòlars

Multitud de disseny

Multitud de disseny

És un mercat de disseny en línia que ofereix múltiples serveis de disseny gràfic. El lloc web té una base de clients menor que 99 dissenys. Els propietaris de negocis celebren concursos de disseny per permetre als dissenyadors autònoms enviar els seus treballs i seleccionar-los o contactar amb el dissenyador que prefereixin. Aquest lloc de dissenyadors autònoms ofereix una plataforma única on els autònoms poden mostrar el seu talent, fer contactes i crear carteres.

Característiques clau:

 • Excel·lent servei al client
 • Temps de tornada curt
 • Dissenyadors experts

Preu: 99 $ – 1100 $

Multitud

Multitud

És un mercat autònom en línia on podeu trobar projectes de disseny personalitzat de logotip, disseny de llocs web, il·lustracions i disseny industrial. Els autònoms mostren les seves capacitats de disseny participant en concursos organitzats per professionals empresarials. També podeu trobar projectes individuals a la plataforma si no sou a les competicions.

Característiques clau:

 • Fàcil d’inscriure
 • Registre gratuït

Preu: 399 dòlars per al paquet de plata, etc.

Feines de màrqueting autònom

Treballs de màrqueting autònom

Si sou fanàtics de les xarxes socials o us agrada crear contingut atractiu, però voleu fer treballs autònoms des de casa, els treballs de màrqueting autònom són per a vosaltres..

Ara hi ha més empreses que prefereixen contractar persones per a treballs remots mitjançant llocs de cerca autònoma de feina. Tot el que necessites és un accés a PC i Internet.

Persones per hora

Persones per hora

La plataforma de màrqueting freelance és per a entusiastes del SEO, enginyers de programari i persones creatives que volen provar sort en el món autònom. L’autònom fa una oferta per una tasca i si es selecciona, el projecte és autònom assegurat. Per protegir els autònoms de falsos clients, el lloc web cobra un pagament inicial per tasques. Això minimitza el risc de disputes entre el client i l’autònom.

Característiques clau:

 • Clients professionals amb els quals treballar
 • Estableix els teus propis preus

Preu: Taxa de comissió del 3,5% al ​​5%

Remot

Remot

És un butlletí bimensual per a treballadors remots, així com per a individus que busquen treballar en línia de màrqueting autònom. A més dels llocs de treball, ofereix consells sobre com contractar-se per a llocs de treball remots i viure un estil de vida nòmada digital. Les fitxes de llocs de treball es classifiquen i us ajudaran a trobar la feina concreta que cerqueu amb les dades de contacte i les dades de contacte de l’empresa social.

Característiques clau:

 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Orientació eficaç sobre treballs remots

Preu: Gratuït

Aquent

Aquent

És un lloc web freelance guardonat que se sap que proporciona feines amb molt de retribució als autònoms de màrqueting. Aquent, però, prefereix contractar autònoms amb més de dos anys d’experiència. Però també són benvinguts els graduats nous a explorar llocs de treball il·limitats a la plataforma.

Característiques clau:

 • Orienta l’autònom a l’hora d’establir un rang de preus
 • Servei personalitzat
 • Recompenses de talent

Preu: Taxa de conversió del 30% per cada autònom

Feines de desenvolupadors independents

Feines de desenvolupadors independents

La independència per als desenvolupadors pot ser una oportunitat de somni, si estan cansats de la molèstia de 9 a 5. Poden triar lliurement els llocs de treball que els interessen amb flexibilitat horària que més s’adapti a ells.

Però el problema es produeix quan no saben on trobar feina. Per ajudar-vos a descobrir què us convé més, hem recopilat una llista dels millors llocs web per a desenvolupadors independents.

Lorem

asklorem

Alberga una xarxa de desenvolupadors i dissenyadors web qualificats, amb ressenyes notables a Facebook, ProductHunt i Reviews.io. S’està creixent com una de les plataformes més grans per a desenvolupadors de llocs web autònoms, que també us pot ajudar a crear una botiga Shopify o un nou lloc de WordPress. El principal atractiu del lloc web per a desenvolupadors autònoms és que no hi ha cap quota mensual per inscriure’s als treballs autònoms i les presentacions es facin de manera senzilla. El lloc web ho revisa tots els desenvolupadors web autònoms abans que puguin treballar a la plataforma.

Característiques clau:

 • Comunicació ràpida
 • Experiència professional de qualitat
 • Atenció al client excepcional

Preu: Sense quota mensual, els pagaments comencen entre 25 i 250 dòlars

Gun.io

Gun.io

És un lloc de treball autònom dissenyat especialment per a desenvolupadors web autònoms. Els desenvolupadors web de Gun.io treballen amb gegants de la indústria com Tesla, Cisco i molts altres. El lloc web per a desenvolupadors freelance vetja tant per l’empresa que contracta persones que treballen des de casa com per als treballadors remots que fan una oferta per aquesta feina. El control es realitza sobre la base de l’experiència tècnica i el nivell d’experiència d’una persona. Els autònoms que s’ajusten als criteris es verifiquen i poden treballar amb clients de forma individual.

Característiques clau:

 • Té el talent més buscat al lloc web
 • Guia l’autònom fins a la finalització d’un projecte
 • Assegura que les empreses tinguin valor pel que paguen

Preu: De $ 75 a $ 150 / hora

Gigster

Gigster

És un lloc web de desenvolupadors autònom amb seu a Silicon Valley on es dissenyen i desenvolupen aplicacions personalitzades seleccionades. Moltes empreses tecnològiques recorren el seu treball a través de la plataforma per racionalitzar les seves operacions. Gigster és per a persones amb coneixement i experiència en el camp. Contracten aquest tipus d’autònoms mitjançant un procés de cribratge, on utilitzen IA per fer coincidir els autònoms amb projectes.

Característiques clau:

 • Desenvolupadors de primer nivell
 • Procés ràpid del projecte
 • Informa als clients sobre el progrés

Preu: Les aplicacions per a preus diferents poden costar al voltant de 52.000 dòlars

Armari de talents

Armari de talents

El lloc web per a desenvolupadors autònoms permet als autònoms treballar per a clients d’alt perfil i els ofereix treballs autònoms de qualitat en línia. L’autònom ha de crear un perfil i mantenir una cartera que mostri el seu nivell d’experiència, àrea d’expertesa i habilitats. Hi ha diversos llocs de treball disponibles en aquest lloc de treball autònom on els clients revisen el perfil de l’autònom. Els llocs web dissenyats a través de la plataforma tenen tots els elements imprescindibles d’un lloc web modern i ajuden les empreses a convertir els visitants en clients.

Característiques clau:

 • Crea el teu currículum digital
 • Es pot aplicar qualsevol autònom

Preu: Gratuït per a persones que busquen feina autònoma

Codificable

Codificable

És un dels millors llocs web per a desenvolupadors autònoms que està especialment dedicat als desenvolupadors de WordPress de tot el món. Els clients no necessiten vetllar als autònoms, sinó que l’algoritme del lloc web serveix per a ells. Com a autònom, només cal crear un perfil atractiu, oferir projectes i oferir dissenys de llocs web de qualitat. Podeu establir un preu competitiu i obtenir més projectes.

Característiques clau:

 • Plataforma exclusiva de desenvolupadors de WordPress
 • No s’ha licitat la feina

Preu: 70 $ – 120 $ / hora

Feines de fotògraf freelance

Treballs de fotògraf freelance

La majoria de fotògrafs prefereixen els treballs autònoms des de casa o de forma contractual. Tot i que no reben cobraments regulars, és massa gratificant guanyar-se la vida a través de la fotografia.

Si voleu entrar a l’àmbit de la fotografia freelance i ja heu comprat tota l’engranatge, heu passat hores rodant i finalment heu creat una cartera impressionant, però no podeu trobar concerts per començar?

Estem aquí per ajudar-vos a trobar llocs de treball en fotografia independents en línia disponibles en diversos llocs de treball en línia.

Craigslist

Craigslist

El lloc web ofereix assistències freelance i treballs remots per a fotògrafs que vulguin construir la seva cartera de manera divertida. Podeu trobar publicacions nacionals de treball per a treballs de llarga durada o temporals a les quals podeu accedir a la taula de treball fotogràfica del lloc web. És absolutament gratuït per a tothom, però heu de verificar les ofertes de treball que seleccioneu. A part d’això, podeu trobar treballs remots i guanyar diners regularment.

Característiques clau:

 • Perfecte per a autònoms principiants
 • Experiència personalitzada

Preu: Gratuït per a persones que busquen feina

Airbnb

Airbnb

El lloc web contracta fotògrafs autònoms de forma contractual, que requereix principalment fotografia immobiliària per a les seves ubicacions. Són molt particulars sobre la qualitat de les imatges que publiquen al lloc web. Per aplicar-lo, haureu de tenir una cartera forta perquè es consideri el vostre treball. Airbnb també espera un tractament d’imatges de gran qualitat per part de l’autònom, de manera que un fotògraf ha de tenir totes les habilitats necessàries.

Característiques clau:

 • Pagaments bonics
 • Possibilitat de conèixer gent i veure llocs agradables

Preu: $ 95 a $ 125 per llistat

Central de Treballs de Fotografia

Central de Treballs de Fotografia

A través de les taules de treball de fotografia del lloc web, els autònoms poden dirigir-se a alguns dels millors clients. Funciona com a pont entre els empresaris i els sol·licitants d’ocupació autònoms on poden gaudir d’ofertes de treball il·limitades amb un servei d’atenció al client 24 hores. A més, promet treballs freelance al vostre camp i no contracta persones sense experiència, cosa que facilita a professionals qualificats la seguretat de més projectes.

Característiques clau:

 • Lliure d’afiliar-se
 • Feines disponibles a la vostra zona

Preu: Gratuït

Feina de periodisme

Feina de periodisme

Aquest lloc de recerca d’ocupació autònom ha estat elogiat en centenars de publicacions com The New York Times i The Wall Street Journal. Comprèn principalment llocs de treball de la indústria dels mitjans de comunicació i ofereix assessorament professional i recursos de mitjans. La plataforma ofereix una bona oportunitat perquè tots els fotògrafs autònoms comencin la seva carrera professional. Acull importants empreses de mitjans de comunicació com ESPN, National Geographic, CNN i moltes més a la seva plataforma.

Característiques clau:

 • Reanomena l’accés a la base de dades
 • Ofereix tot tipus de treballs en suports

Preu: 100 dòlars per a una publicació única de treball

Treballs de fotografia en línia

Treballs de fotografia en línia

És una mica diferent dels altres llocs web autònoms ja que us permet publicar les vostres fotos en lloc de licitar per fer feina. Funciona com a creador de cartera en lloc de borsa de treball autònoma, per la qual haureu de pagar una quota mensual. En lloc de seleccionar projectes autònoms, haureu de poder fer fotos que us resultin més còmodes i apassionades.

Característiques clau:

 • Us dóna una idea del mercat de la fotografia
 • Podeu utilitzar els vostres registres fotogràfics

Preu: 27 dòlars al mes

Feina d’assistent virtual independent

Feina d'assistent virtual independent

Si voleu treballar com a assistent virtual des de la comoditat de casa, podeu ajudar a persones amb tasques d’entrada de dades, gestió de mitjans socials o servei d’atenció al client. Tot el que necessiteu són habilitats d’organització i comunicació excepcionals per començar a treballar.

Aquí teniu una llista completa dels millors llocs web autònoms que us poden ajudar a trobar bones presentacions com a assistent virtual.

D’acord

D’acord

Es tracta d’un lloc web basat en treballs remots que contracta un assistent virtual per a tasques de diversos clients, que inclouen càrrecs d’assistent executiu, especialistes web i comptables. Podeu accedir a les tasques remotes a través del lloc web, així com a Effects i Glassdoor. Els sol·licitants han de passar per un procés de contractació que inclou múltiples entrevistes i el procés té una durada d’entre quatre o cinc setmanes.

Característiques clau:

 • Bona cultura d’empresa
 • Oportunitats autònomes basades en la vostra experiència

Preu: 25 dòlars / hora

Zirtual

Zirtual

És un lloc de treball remot que permet treballar a temps complet, però també contracta autònoms per a diversos projectes. El lloc web contracta assistents virtuals i els assigna als seus estimats clients per a tasques específiques. Això permet als clients triar assistents de qualitat i ampliar el seu negoci amb l’ajuda afegida. Inclou diverses categories d’assistència virtual com l’entrada de dades, màrqueting, assistència comercial i manteniment de llocs web.

Característiques clau:

 • Accessibilitat eficient
 • Potencial per obtenir grans beneficis

Preu: A partir de 398 dòlars / mes

Time Etc.

Time Etc.

Ja fa més de deu anys que viu a la indústria, cosa que demostra la seva credibilitat. El lloc web també ha estat presentat a Forbes, Telegraph i The Guardian. Proporciona molts treballs freelance en línia a assistents virtuals que passen per un dur procés de selecció. Els autònoms treballen amb un equip d’experts de la comunitat de Time Etc sota un gestor de comptes dedicat.

Característiques clau:

 • Prova gratuïta
 • Accés a centenars de clients notables

Preu: A partir de 25 dòlars / hora

Amazon mecànic turc

Amazon mecànic turc

És un dels millors llocs web autònoms per trobar treballs d’assistent virtual ràpidament. Alguns dels treballs d’assistència virtual més populars inclouen crear contingut, organitzar llistes, recopilar dades i obtenir comentaris dels clients de l’empresa.

Característiques clau:

 • Diversitat de tasques disponibles
 • Fòrums de suport de tercers

Preu: Una comissió del 20% en tots els serveis autònoms

Xarxa de VA

Xarxa de VA

Es tracta d’un tauler de treball autònom d’assistent virtual que també funciona com a eina de xarxes socials. No cal que liciteu al lloc web. En lloc d’això, sigueu vinculat amb un client interessat segons les vostres habilitats i coneixements. Més de la meitat de les publicacions del lloc web es destinen a treballs d’assistent virtual. La plataforma també proporciona orientació als autònoms que busquen feina. És un bon lloc web si busqueu treballs autònoms des de casa.

Característiques clau:

 • Membre gratuït
 • Connecta’t amb experts del sector

Preu: 35 dòlars / hora

Mans de luxe

Mans de luxe

Aquest lloc web autònom contracta assistents virtuals per a diverses tasques comercials quotidianes, com ara trucades, cites i entrada de dades, etc. Per accedir a la comunitat, heu de tenir una connexió ràpida a Internet i heu de tenir una bona relació amb la programari diferent. El major benefici del lloc web és que fins i tot ofereix llocs directius per a un assistent virtual amb bonics pagaments.

Característiques clau:

 • Cronologies de treball flexibles
 • Diversitat de llocs de treball disponibles

Preu: 29,99 dòlars per 5 sol·licituds al mes

Feines d’editor de vídeo independents

Treballs com a editor de vídeo independent

Un editor de vídeo pot ser una carrera molt gratificant, sobretot quan arribes a la feina des de casa. Els autònoms gaudeixen de la feina amb més horaris flexibles i la llibertat d’escollir el projecte en què volen treballar.

Tant si teniu un editor de vídeo experimentat com si comenceu a començar, heu de consultar aquests llocs web independents de vídeo.

Mandy

Mandy

El lloc web freelance Jobs és una plataforma molt coneguda per a serveis de producció i edició de vídeos. Tot i que sona perfecte, la competició és molt alta i acull milers d’altres professionals del vídeo i el cinema, de manera que hauríeu de tenir un bon portafoli per oferir oportunitats d’autònom..

Característiques clau:

 • Prova gratuïta
 • Disponibilitat de llocs de treball professionals

Preu: La quota de subscripció comença des de 19,39 dòlars al mes

Centre de producció

Centre de producció

És el lloc web líder freelance i remot per a la producció de vídeo. Ha esdevingut força famós, ja que molts professionals qualificats han assegurat llocs de treball a les grans cadenes i estudis de televisió a través de la plataforma. És un bon lloc web tant per a les empreses productores com per als autònoms remots comencen la seva carrera amb treballs a temps parcial o a temps complet..

Característiques clau:

 • Una extensa base de dades de clients
 • Moltes oportunitats de pràctiques

Preu: L’adhesió comença a partir de 4,99 dòlars / mes

Motògraf

Motògraf

És el lloc de treball autònom i remot que ofereix els millors treballs disponibles en realització de cinema, animació i efectes visuals. Alguns dels treballs inclouen un generalista, dissenyador de gràfics de moviment i especialista en efectes visuals.

Característiques clau:

 • Col·labora amb animadors, dissenyadors i directors d’art d’art famosos
 • Ideal per a persones amb diferents habilitats i experiència

Preu: 129 dòlars per a la publicació estàndard durant 30 dies

Vaca creativa

Vaca creativa

És un fòrum que ofereix orientacions i consells sobre resolució de problemes de programari i educació. La comunitat del lloc web inclou editors experts que ajuden als autònoms a obtenir més competències. Per trobar treballs autònoms al lloc web només cal que publiqueu un rodet de vídeo al vostre perfil i sol·liciteu les tasques d’edició de vídeo disponibles..

Característiques clau:

 • Guies sobre l’ús de programari complex
 • Mentorització d’editors de vídeo experimentats

Preu: Varia per diferents nivells d’habilitat

Assemble.tv

Assemble.tv

És una plataforma organitzada i sistemàtica que permet a persones altament creatives treballar amb marques notables i connectar-se amb el talent més enginyós. El seu grup de talents inclou directors, redactors, fotògrafs i editors de vídeo, etc. Per a formar part de la seva xarxa creativa, els autònoms han de passar per un procés de projecció i aprovar els estàndards establerts per ells. Heu d’enviar de forma gratuïta, si s’elecciona i s’elecciona, es pot formar part de la comunitat del lloc web.

Característiques clau:

 • Connecta’t amb persones notables de la indústria
 • Treballa en projectes que t’apassionen

Preu: Varia de projecte a projecte

Feines independents de vendes

Feines independents de vendes

Els llocs web d’ocupació de vendes autònoms us ofereixen una oportunitat única d’aconseguir assistències freelance que, d’altra manera, són difícils d’aterrar. Ells contracten el millor talent per a projectes cobejats i poden ajudar a agilitar la seva carrera professional. Tot el que heu de fer és crear una cartera de vendes i registrar-vos als principals llocs de vendes autònoms que es mostren a continuació.

Reclutador postal

Reclutador postal

Aquest és el lloc web principal de contractació que troba persones amb l’experiència adequada i les combina amb la feina més compatible. Molts gegants del sector utilitzen la plataforma per contractar talents autònoms. Els autònoms han de sol·licitar una feina emplenant un formulari de perfil, després del qual se’ls pot veure la llista de treballs autònoms i sol·licitar qualsevol cosa que trobin interessant..

Característiques clau:

 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Noves notificacions laborals
 • Butlletins

Preu: Prova gratuïta de quatre dies després de la qual s’apliquen càrrecs de subscripció mensual

barret vermell

barret vermell

Un altre lloc web de contractació que contracta autònoms i també ofereix alguns dels millors llocs de treball remots: per ajudar els clients a trobar candidats ideals per al treball, principalment per al departament de vendes. Si creieu que disposeu del conjunt i de l’experiència necessàries per treballar com a representant de vendes d’alguna empresa notable, Red Hat és la plataforma adequada per a vosaltres..

Característiques clau:

 • Oportunitats d’avançament professional
 • Entorn col·laboratiu i flexible

Preu: Varia segons el paquet de subscripció mensual que trieu

Saltar a la unitat

Saltar a la unitat

Un lloc web de treball que ofereix alguns dels millors treballs remots i assistències freelance en vendes. La plataforma fa que la recerca de treball sigui molt fàcil mitjançant el seu sistema avançat de control. Les tasques remotes es classifiquen i es poden accedir a filtres per data, rellevància o ubicació. El lloc web també ofereix treballs remots d’altres llocs web de contractació, cosa que facilita als sol·licitants triar entre totes les opcions disponibles.

Característiques clau:

 • Simplifica el procés de cerca de les millors feines remotes
 • No requereix cap registre

Preu: Les ofertes tenen un preu de 79 $ mentre que la subscripció és gratuïta

Feines d’assistència al client autònoms

Feines freelance d’assistència al client

Si sou un problema amb problemes naturals i sou bé amb la gent, però odieu conduir per treballar cada dia, podeu començar la vostra carrera freelance com a representant d’atenció al client..

Per iniciar la nova carrera, aquí teniu alguns llocs web d’autònoms que proporcionen feines en el domini d’atenció al client.

Treballem de forma remota

Treballem de forma remota

És un lloc de treball remot que publica publicacions que no requereixen la vostra presència. És un dels primers taulers de treball remots que encara avui es manté com la plataforma més visitada de feines remotes.

Característiques clau:

 • Varietat de llocs de treball disponibles
 • Senzill de navegar

Preu: 299 dòlars per fitxa de treball durant 30 dies

Vocacions virtuals

Vocacions virtuals

El lloc web de treball remot proporciona la millor taula de treball per a treballs remots amb més de 10.000 fitxes corporatives adequades per a teletreballadors. Si us registreu a Vocacions virtuals, el lloc de treball de telecomunicacions us enviarà correus electrònics quan els treballs s’ajusten a la vostra experiència.

Característiques clau:

 • Bons filtres de treball
 • Feines per a tots els nivells d’experiència

Preu: Càrrec per subscripció mensual de 15,99 dòlars als usuaris

Conclusió

Ser independent o treballador remot significa que pots triar el lloc de treball que s’adapti millor a les teves necessitats. Els treballs autònoms us permeten mantenir un horari flexible de manera que podreu guanyar diners i cuidar les vostres responsabilitats al mateix temps.

Aquesta guia inclou informació sobre alguns dels millors llocs d’autònom que us poden ajudar a desembarcar en el vostre proper treball independent. Tot comença amb alguna introspecció per descobrir els punts forts i decidir si és una trucada autònoma o una feina remota!

Us proposem que escolliu llocs de cerca d’ocupació autònoms que s’adaptin a les vostres necessitats i us permetin fer una cosa que us apassiona. Bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map