16 Consells pràctics que garanteixen més subscriptors de blocs

16-Consells pràctics


Moltes persones que administren un bloc solen quedar tan atrapats a escriure publicacions periòdiques del bloc que obliden el cor del seu bloc, els seus subscriptors. Una de les claus dels vostres subscriptors és una de les claus perquè el vostre bloc tingui èxit i estigui més adreçat a gent. Pot tenir un contingut sorprenent, però mai serà eficaç sense que algú el llegeixi.

Quan comences un bloc, normalment penses en les maneres d’atreure visitants al teu bloc. Però també cal treballar per convertir-los en subscriptors i aconseguir que comparteixin el contingut per ajudar-vos a atreure un públic encara més gran..

Què passa quan atraieu nous visitants per fer una ullada al vostre bloc? Com s’aconsegueix que tornin a tornar? A continuació us oferim uns quants consells excel·lents per ajudar-vos a fer créixer la vostra base de subscriptors.

Consells pràctics per augmentar el nombre de subscriptors al bloc

Optimitzant les publicacions principals per a la subscripció

No totes les publicacions del vostre bloc obtindran el mateix nombre de visualitzacions. Els que tenen més vistes tenen alguna cosa que els lectors trobin interessant i útil. Tot i que podeu utilitzar aquestes publicacions populars del bloc com a guies per crear contingut excel·lent al bloc, també podeu utilitzar-les per augmentar el nombre de subscriptors..

Podeu fer-ho optimitzant-los per a una subscripció. La millor manera de fer-ho és crear atractives trucades a accions (CTAs) per incloure-les a les publicacions més importants. Heu de forçar els vostres lectors a prendre mesures i subscriure-us al vostre bloc per obtenir més contingut excel·lent que els sembli interessant. Podeu crear els vostres CTA emergents o aparèixer o col·locar-los al final de les publicacions.

Un CTA és un text que demana al vostre públic objectiu que realitzi una acció concreta, en aquest cas, la subscripció. Si utilitzeu verbs imperatius, com ara “visitar”, “aprendre més” o “descarregar”, provocareu una resposta immediata per fer el següent pas.

Aquí teniu un exemple d’un CTA que fem servir a la nostra popular guia Com començar un bloc. T’oferim descarregar un llibre electrònic a qualsevol persona que se subscrigui:

Com començar una guia de blocs CTA

Afegeix giny de subscripció al final de cada publicació al bloc

Tots els millors bloggers utilitzen àmpliament aquest enfocament. És lògic afegir la casella de subscripció al final del contingut. Si a la gent li agrada el que han llegit, se subscriureien de manera natural per rebre més contingut similar.

Per exemple, un dels vostres CTA pot ser “Subscriu-te ara per enviar els nostres consells directament a la safata d’entrada”. Tothom que vulgui rebre els vostres consells es subscriu i, per tant, realitzareu les accions que voleu que realitzin.

Aquí teniu un exemple d’aquest quadre de subscripció de Blog de Backlinko:

Blog de Backlinko

Confecció de la pàgina de destinació per subscripció

La pàgina de destinació específica del tema pot ser un embut força ampli per als nous subscriptors. Podeu conduir molt trànsit des del vostre bloc a aquesta pàgina, de manera que hauríeu d’aprofitar el trànsit i optimitzar la vostra pàgina de destinació per a una subscripció. A part de fer una pàgina de destinació atractiva, heu d’incloure informació rellevant sobre l’oferta i el CTA convincent. Heu de guiar els visitants del vostre blog per inscriure’s al vostre curs o subscriure’s per rebre el vostre contingut més recent del bloc.

Aquí teniu com Michael Hyatt ho fa al seu blog:

Michael Hyatt

És un bon exemple de la pàgina de destinació Michael ofereix subscriure’s a la formació premium. Podeu dirigir les persones a aquesta pàgina mitjançant correu electrònic, xarxes socials i altres pàgines del vostre lloc web. Observeu “obtenir actualitzacions” senzilles al final de la pàgina perquè els visitants es puguin subscriure amb un sol clic.

Utilitzeu una línia directa a l’autor de la secció de contingut

Una altra forma intel·ligent d’augmentar els subscriptors del vostre bloc és incloure un enllaç per línia on mostreu el nom d’un autor del contingut. Un by-line és una línia de text que acompanya la història d’un contingut particular. En aquest cas, podeu utilitzar-lo com una mena de CTA per oferir als visitants del vostre blog que opten per la vostra newsletter.

Perquè la vostra línia lineal sigui visible i destacada, hauríeu de situar-la just sota el títol de les publicacions del bloc. Per fer que el treball per línia sigui eficient cal afegir un hiperenllaç. Aquí teniu un exemple de Bloc de beneficis web:

Bloc de beneficis web

Quan els visitants del bloc hi facin clic, s’obrirà un pop-up que els demanarà que se subscriguin.

Popup de blocs de beneficis web

Utilitzeu un widget enganxós dins de les publicacions del vostre bloc

Els widgets enganxosos també us poden ajudar a augmentar la taxa de subscripció per correu electrònic, especialment quan teniu publicacions de bloc llargs. En aquest cas, la gent ha de desplaçar-se cap avall i a la barra lateral hi ha un espai blanc. Podeu utilitzar un widget enganxós en aquesta zona i aprofitar-lo al màxim per cridar l’atenció dels visitants del vostre bloc.

Aquí teniu un exemple del bloc de NeilPatel, de manera que podreu veure com un giny enganxós omple l’espai de la barra lateral:

Bloc de NeilPatel

Quan la gent es desplaci pel contingut, el giny de la subscripció quedarà bloquejat a la barra lateral.

Utilitzeu una barra d’encapçalament de capçalera al vostre lloc

Hello-bars són molt populars en aquests dies perquè capten l’atenció de l’espectador. Una barra d’ajuda representa una barra d’eines web molt útil situada a la part superior del vostre lloc web per enganxar persones des del moment que obren un bloc. Quan el poseu a l’encapçalament del vostre lloc per fer-lo cridaner, tots els visitants ho notaran. Així, podeu amplifiqueu les vostres subscripcions.

Aquí teniu un exemple d’hello-bar en acció al bloc de beneficis web:

Bloc de beneficis per a llocs web

La clau per crear un hello-bar útil és incloure un CTA atractiu, com ara un formulari de correu electrònic desactivat per augmentar el nombre de subscriptors. És molt útil per a qualsevol CTA, sempre que inclogui un missatge que farà que els vostres visitants es vegin obligats a conèixer-ne més informació. La barra de salut pot incloure un enllaç que porti a la pàgina de destinació, que podria ser la publicació del bloc més preferida o el curs en línia gratuït que oferiu.

Surt el missatge emergent

Cada vegada són més els llocs web que implementen una finestra emergent de sortida, ja que us poden ajudar a capturar els vostres visitants abans que marxin. Surt els missatges emergents dissenyats per aparèixer quan els visitants mouen el cursor del ratolí amb la intenció de sortir del lloc. Estimulen els visitants a subscriure’s i a mantenir-se més temps. Alguns professionals del màrqueting creuen que qualsevol finestra emergent no és un bon enfocament per evitar que els visitants i la gent s’enfadin. Així, si decidiu utilitzar-ne un al vostre bloc, assegureu-vos de fer el compte CTA. Aquí teniu un exemple del document Bloc Maxtraffic:

Bloc Maxtraffic

Porta d’acollida

Una porta de benvinguda apareix quan un visitant entra al vostre lloc web. Normalment, es mostra a un visitant per primera vegada abans que entri al contingut. Els visitants veuen un missatge de benvinguda en forma de CTA atractiu que els demana que se subscriguin.

Mireu un exemple de la porta de benvinguda Lloc web d’OkDork:

Lloc web d'OkDork

Una porta de benvinguda és una crida a l’acció a pantalla completa, de manera que no cal dir que és una atenció i, sobretot, molt eficient.

Passos addicionals per augmentar el nombre de subscriptors

Aprofitar el CTA

Per obtenir el màxim rendiment dels seus CTA i fer-los comptar, has de saber aprofitar-los. La clau és crear una còpia atractiva o oferir incentius que cridin l’atenció dels visitants del vostre bloc. Heu de fer que vulgueu deixar-vos una adreça de correu electrònic per rebre contingut nou o llibre electrònic, per exemple.

Què us ajudarà a captar l’atenció de més persones i a aconseguir que es subscriguin mitjançant els vostres CTAs? Els llocs més evidents per posar els vostres CTA són les publicacions del vostre bloc. Els usuaris que els llegeixen ja participen amb el contingut. Si incloeu les CTA al text de les publicacions del bloc, tindreu una possibilitat més gran de subscriure la gent.

Si ja teniu alguns CTAs per generar clients dins de les publicacions del vostre bloc, podeu crear un CTA secundari per a una subscripció. En aquest cas, heu d’assegurar-vos que el vostre CTA secundari no competeix amb el principal. Han de ser complementaris, així que no s’excedeixi; no voldreu aclaparar els visitants del vostre bloc.

Aquí teniu un altre bon exemple de HubSpot, que mostra els CTA primaris i secundaris en una de les publicacions del seu bloc:

HubSpot

Altres llocs útils per afegir els seus CTA són la pàgina d’inici i la pàgina “Sobre nosaltres”. Aquesta última és una de les pàgines més visitades de tots els llocs web, i és per això que l’heu de fer servir per augmentar el nombre d’abonats al vostre bloc..

Mireu Continentment CTA a la pàgina “Sobre Nosaltres”, ubicada just a sota de la seva història i tot l’equip:

Continentment

CTA automatitzat

Tenir un CTA automàtic també pot ser de gran ajuda a l’hora de fomentar la subscripció. Això vol dir que podeu crear un CTA intel·ligent que mostri diferents missatges a diferents tipus de visitants del bloc. Podeu basar el missatge segons el compromís.

Quan creeu un CTA intel·ligent, aquells que ja són subscriptors del vostre bloc no veuran aquests CTA. Veuran els altres CTA que pugueu tenir, dissenyats per animar els vostres fanàtics a emprendre alguna altra acció que vulgueu que facin.

Tots els visitants nous veuran un CTA diferent i podreu oferir-los subscripció sense desbordar els vostres subscriptors actuals..

Aquí teniu un exemple de HubSpot per ajudar-vos a comprendre millor les CTA intel·ligents:

CTAs intel·ligents HubSpot

Escollir la forma adequada d’acostar-se a possibles subscriptors

Per cridar l’atenció dels possibles subscriptors de blocs, heu de contactar directament amb ells. No podeu crear un CTA tou, només demanar que la gent es subscrigui sovint no farà el truc. No vol dir que tingueu menyspreu, sinó que mostreu confiança i utilitzeu un llenguatge directe que la gent trobarà convincent. Això els demostrarà que saps el que estàs fent i que la subscripció al teu bloc és el correcte per fer-los.

Tu necessites ficar-se al cap i penseu en què voldrien subscriure-s’hi. De què es tracta, i què oferiu, que els farà voler rebre actualitzacions al respecte? Com es beneficiaran? Quan entengueu com pensen i què necessiten, sabreu exactament com apropar-vos-hi i relacionar-los amb tots els vostres ACC..

Assegureu l’optimització del mòbil

Un dels passos més importants que cal fer per augmentar el nombre de subscriptors al vostre bloc és l’optimització del vostre bloc per a dispositius mòbils. Sabeu que el mòbil va sobrepassar l’ús de l’escriptori en l’ús, de manera que no cal dir que molts dels vostres visitants del bloc seran usuaris mòbils. Encara que no ho siguin, encara són valuosos.

Per això, també necessites proporcionar als teus usuaris mòbils una experiència d’usuari perfecta. Permet-los llegir el vostre bloc i navegar pel vostre lloc web des dels seus dispositius mòbils. D’aquesta manera, en lloc de perdre alguns visitants i subscriptors, conduireu molt més a la vostra porta.

A més, l’optimització mòbil us ajudarà a millorar el vostre SEO. Això augmentarà la vostra visibilitat en línia i ajudarà els possibles subscriptors a descobrir el vostre bloc.

Prova de divisió A / B

Les proves de divisió són crucials per millorar el vostre bloc. M’agrada executant proves de divisió A / B per comparar el rendiment de diferents pàgines o publicacions de bloc, hauríeu de fer el mateix amb els vostres CTA per a una subscripció.

Executeu proves dividides per comparar diferents CTA i comproveu quines trucades a acció funcionen millor. Aprendràs el que atrau als visitants del teu bloc a subscriure’s a la teva llista de correu electrònic i entendràs com aconseguir-ne més.

La Guia per a l’iniciació final a les proves d’A / B

Ampliar les oportunitats de subscripció a les xarxes socials

Promoure i compartir el vostre contingut a les xarxes socials us ajudarà a estendre el vostre abast i a obtenir l’atenció de nous públics. Al cap i a la fi, n’hi ha milers de milions d’usuaris de xarxes socials de manera que hauríeu d’utilitzar les xarxes de xarxes socials al vostre avantatge.

El màrqueting en xarxes socials hauria d’estar al capdamunt de la vostra llista per ajudar-vos a introduir persones al vostre bloc i oferir-los l’oportunitat de subscriure-s’hi. Us ofereix una manera excel·lent de mostrar al vostre públic objectiu què tracta el vostre bloc. Feu una ullada a què rebran si opten pel vostre butlletí de correu electrònic.

A part de compartir les publicacions del vostre bloc, també heu d’incloure enllaços directes a la vostra pàgina de destinació. També podeu crear una URL per subscripció i compartir l’enllaç a les xarxes socials.

Assegureu la visibilitat de les oportunitats de subscripció

Els vostres botons de subscripció han de ser visibles de manera que els usuaris que vulguin subscriure’ls no els agafi per sempre. No els feu saltar per cèrcols per localitzar el botó de subscripció, sinó fer-ho destacat. Assegureu-vos que la gent la pugui veure a la capçalera i al peu de pàgina del vostre blog, de manera que els visitants sempre en puguin conèixer.

Això és especialment important si creeu una CTA de subscripció que apareix quan els visitants vénen al vostre bloc. Molts a la gent no els agraden les finestres emergents i podria tancar-lo immediatament. Si afegiu més opcions de subscripció, els visitants encara podran veure-les.

Sol·liciteu només la informació de subscripció que necessiteu

Aquest és important. Els formularis llargs només poden molestar els vostres possibles subscriptors i fer-los canviar d’opinió. Tot el que necessites és el seu correu electrònic i potser el nom, no? Per tant, només heu de sol·licitar la seva adreça de correu electrònic.

Si tu facilitar el procés de subscripció tindreu una possibilitat més gran de créixer la vostra base de subscriptors.

Acords de promoció transversal

La promoció creuada és una excel·lent manera de promocionar el vostre bloc i el seu contingut i augmentar el nombre de subscriptors al vostre bloc. Es tracta de col·laborar amb els millors bloggers i promoure el contingut mútuament, tant als vostres blocs com a les xarxes socials. Si creeu un acord de promoció transversal amb influencers, podeu ampliar el vostre abast i maximitzar la vostra visibilitat en línia.

Si teniu un lloc web comercial, podeu col·laborar amb diferents marques i promocionar els seus productes o serveis. A canvi, poden promocionar el vostre contingut. Podeu dur el vostre bloc a un nivell totalment nou i obrir moltes oportunitats per generar més avantatges de qualitat i fer créixer la vostra base de subscriptors.

Conclusió

No hi ha un enfocament únic per ajudar-vos a augmentar el nombre de subscriptors al vostre bloc. Però aquests suggeriments pràctics anteriors us donaran una idea del que podeu provar. Mentrestant, hauríeu de treballar per millorar el vostre bloc, perquè sempre hi ha marge per millorar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map