10 millors eines de comprovació de gramàtica i puntuació en línia 2020

Aprèn-Blogging_Grammar


Si teniu previst iniciar un bloc o el vostre nou treball requereix que escriviu contingut, us faríeu un gran favor per familiaritzar-vos amb algun programari de correcció de correccions i de gramàtica..

Aquestes eines ajuden a transformar els vostres pensaments i idees en peces perfectament dissenyades i que no tinguin errors gramaticals, escrivint i errors de puntuació..

Sé el que estàs pensant: hauria de poder comprovar la meva gramàtica i revisar el meu treball. Tanmateix, la veritat és que és difícil trobar errors en el vostre propi treball. Especialment quan es tracta de terminis estrictes, aquestes eines us permeten consultar la gramàtica en línia de manera instantània. El cas és que fins i tot escriptors famosos tenen editors i correctors de proves que revisen el seu contingut.

Així, si no teniu el luxe de contractar un editor o un corrector, podeu confiar en les millors eines de correcció de gramàtica. Per ajudar-vos a triar-ne l’adequat, hem revisat els 10 principals programes de verificació gramatical disponibles en línia.

El tres millors programes de correcció gramatical: maig del 2020

RECOMANAT
logo prowritingaidProWritingAid és el corrector de gramàtica, l’editor d’estil i el mentor d’escriptura.Visita
ProWritingAid
logotip gramaticalGramaticalment és un corrector ortogràfic i gramatical fàcil d’utilitzar.Visita
Gramaticalment
logotip de whitesmokeWhiteSmoke és l’eina d’edició amb comprovació de gramàtica i puntuació.Visita
WhiteSmoke

Els 10 primers comprovadors de gramàtica i puntuació en línia més populars

Les eines de comprovació de gramàtica i puntuació posen de manifest els errors gramaticals del text i ofereixen suggeriments per millorar el contingut. Les eines també rectifiquen els problemes de puntuació per deixar clar el missatge i millorar la llegibilitat.

Aquest programari ofereix infinitat d’avantatges, com ara estalviar temps valuós i permetre a l’escriptor millorar les seves habilitats lingüístiques amb el pas del temps. Per a aquesta guia, vam fer algunes recerques i vam recopilar una llista completa d’eines per ajudar a escriure i millorar la qualitat general del vostre contingut.

A continuació, es mostra una llista d’algunes de les millors eines en línia que podeu utilitzar per a comprovacions de gramàtica i puntuació.

1. ProWritingAid: corrector de gramàtica, editor d’estil i mentors d’escriptura
2. Gramaticalment: un corrector ortogràfic i gramatical fàcil d’utilitzar
3. WhiteSmoke: la millor eina d’edició amb comprovació de gramàtica i puntuació
4. Ginger Online: una eina ben arrodonida per editar text i corregir errors
5. LanguageTool: eina de comprovació de la gramàtica de codi obert
6. GradeProof: eina de correcció de proves equipada amb capacitats de IA
7. Correcció en línia: plataforma d’edició amb corrector de gramàtica i puntuació
8. PaperRater: una eina gramatical molt popular amb el comprovant de plagi
9. SpellCheckPlus Pro: plataforma intuitiva d’edició de l’anglès
10. Aplicació Hemingway: corrector de gramàtica i editor de text basat en la webProWritingAid

pàgina principal de prowritingaid

L’eina és un editor d’estil en línia de revisió gramatical i un conseller d’escriptura tot en un. No només us ajuda a escriure contingut correctament gramaticalment, sinó que també elimina els errors al llarg del camí. Amb ProWritingAid, la vostra escriptura no serà maldestra ni molesta. L’eina analitzarà la vostra redacció per eliminar qualsevol inconsistència, paraules vagues, repetitivitat, ús correcte de la veu, etc.

ProWritingAid fa tot això generant 25 informes d’escriptura: estil d’escriptura, gramàtica, paraules sobreutilitzades, tòpics i redundàncies, frases enganxoses, repeticions, durada de la frase, pronoms, transicions, consistència, ritme, etiquetes de diàleg, llegibilitat, paraules vages i abstractes, tesaurus, dicció, al·literació, homònims, redacció corporativa, sigles, paraules complexes, eloqüència, combinació, estil de casa i plagi. És l’única plataforma que s’integra amb MS Word, Open Office, Google Docs, Scrivener i Google Chrome, de manera que podeu editar fàcilment cada vegada que escrigueu.

Característiques clau

 • Informes contextuals de tesaurus
 • Suport per a Mac i Windows
 • Integracions amb totes les plataformes d’escriptura importants
 • Explorador de paraules
 • Explicació detallada d’error
 • Suggeriments d’estil sensibles al context

Preu

 • 70 dòlars per un pla d’un any
 • 100 dòlars per un pla de 2 anys
 • 140 dòlars per un pla de tres anys
 • 240 dòlars per al pla de vida

Gramaticalment

pàgina d'inici gramaticalment

Grammarly és un dels correctors de gramàtica més populars que fan servir milions de persones. Ofereix un editor de text en línia gratuït i extensions de navegador gratuïtes per a Chrome, Safari i Firefox. Pot solucionar més de 150 tipus d’errors de la vostra redacció. Quan copieu i enganxeu el text, els errors es marcaran automàticament. Detecta gramaticalment errors com ara la puntuació, la gramàtica, l’estil d’escriptura, l’ortografia contextual i l’estructura de l’oració.

Per tots els vostres errors, Grammarly us explicarà què heu equivocat i us proposarà substituir els errors. Admet diferents estils d’escriptura, incloent publicacions de blocs, textos empresarials, escriptura acadèmica i també admet anglès britànic i americà. Si utilitzeu paraules específiques per a matèries que no són reconegudes per Grammarly en línia, podeu afegir-les al diccionari de manera que no es mostren marcades la propera vegada.

Característiques clau

 • Estadístiques de rendiment
 • Detector de plagi
 • Suggeriments de millora del vocabulari
 • Aplicació d’escriptori i mòbil
 • Comprovar l’estil d’escriptura específic per gènere

Preu

 • Pla gratuït amb correccions bàsiques d’escriptura
 • 11,66 dòlars mensuals de forma anual amb el pla Premium
 • 12,50 dòlars mensuals anuals per a cada membre amb el pla de negocis

WhiteSmoke

Pàgina d'inici de l'eina de fum blanc

A banda de comprovar si hi ha errors, el text de WhiteSmoke també generarà un informe que revisarà i qualificarà el vostre escrit. La qualificació es classifica en sis categories: estructura de l’oració, paraules, expressions, veu, longitud i redundància. No només podeu arreglar la vostra redacció, sinó que també us proporciona suggeriments sobre la necessitat de millorar la vostra redacció.

És un dels millors programes per comprovar la gramàtica, la sintaxi i les faltes d’ortografia. També fa totes aquestes coses en temps real. No hauràs de tallar i enganxar línies de text d’un programa a un altre per comprovar si està lliure d’errors o no. Funciona en la majoria de programes com MS Word i Outlook. A més, també se sincronitza amb navegadors web com Chrome i Mozilla, juntament amb altres programes d’edició de text.

Característiques clau

 • Correcció de notes a la perfecció
 • Checker d’estil anglès
 • Analitzador de puntuació
 • Traduccions de text complet i de paraula a paraula des de 55 idiomes

Preu

 • Servei web a 10 dòlars / mes
 • Servei Premium a 13,33 $ / mes
 • Pla de negoci a 11,50 dòlars / mes

Gingebre en línia

pàgina d'inici del programari de gingebre

Un altre controlador de gramàtica i puntuació en línia que s’assembla a MS-Word. El gingebre té moltes funcions i opcions útils. Una de les millors coses que ofereix Ginger i per què molta gent l’utilitza és el fet que s’integra amb MS Word. També està disponible per a Windows i altres navegadors, així com per a dispositius Android i iOS, de manera que la gent pot utilitzar el programari a la seva tauleta o telèfon intel·ligent.

No haureu de penjar documents a l’eina ni copiar-los i enganxar-los a MS-Word. Ginger dóna suport a l’anglès britànic i nord-americà i està dissenyat per compensar la fallada de MS-Word, de manera que aquests dos funcionen força bé junts.

Característiques clau

 • Corrector ortogràfic contextual
 • Millora el vocabulari
 • Torna a definir frases
 • Tradueix a més de 60 idiomes
 • Tutor d’escriptura virtual amb la subscripció Premium

Preu

 • Pla mensual per 29,96 $ / mes
 • Pla anual per 12,48 dòlars / mes
 • Pla de dos anys per 9,99 dòlars al mes

LanguageTool

pàgina d'inici d'eines d'idioma

El primer que fa que LanguageTool destaqui de la competència és que funciona en molts idiomes. Hi ha disponible una prova gratuïta en línia per al verificador d’errors gramaticals.
D’aquesta manera, podeu provar-ho i veure què ofereix abans de decidir descarregar el programari i utilitzar-lo a l’ordinador.

LanguageTool no proporciona moltes funcions, però les funcions disponibles estan funcionant molt bé. Molts usuaris creuen que l’eina pot trobar errors de gramàtica que altres eines deixen fora.

Característiques clau

 • Permet crear un diccionari personal de noms propis
 • Corregeix la gramàtica en diversos idiomes
 • Detecta més de 2.500 errors addicionals
 • Milers de patrons per trobar errors

Preu

 • Pla gratuït amb un límit de 20.000 caràcters
 • 4,92 dòlars al mes per pla Premium amb un límit de 40 000 caràcters per xec

GrauProof

Pàgina d'inici de l'eina GradeProof

GradeProof és una eina avançada de revisió en línia gratuïta impulsada per intel·ligència artificial. A causa de l’AI, l’eina es converteix en intel·ligent amb el pas del temps. Com més escrius, millor es convertirà en suggeriments per millorar la vostra redacció. L’eina intuïtiva corregeix els errors gramaticals, les faltes d’ortografia i proporciona suggeriments del corrector de frases.

GradeProof també realitza controls de plagi mitjançant la recerca de semblances amb contingut publicat anteriorment. L’eina també ofereix estadístiques d’escriptura, que us permeten fer un seguiment del vostre recompte de paraules, nivell de qualificació i puntuació de llegibilitat. També us permet establir preferències. Per exemple, podeu crear el vostre diccionari personal i configurar les velocitats d’escriptura i lectura. Podeu integrar GradeProof amb Google Chrome, Google Docs, MS-Word o el vostre dispositiu iOS.

Característiques clau

 • Suggeriments alimentats per IA
 • Comprobador de plagi
 • Estadístiques d’escriptura, és a dir, llegibilitat i recompte de paraules
 • Capacitat de personalitzar

Preu

 • Pla gratuït amb funcions bàsiques com motor d’ortografia, motor de gramàtica i diccionari personalitzat
 • 10 dòlars mensuals per al pla Pro amb funcions avançades

Correcció en línia

Pàgina d'inici de l'eina de correcció en línia

Com el seu nom indica, l’eina és un verificador de gramàtica i puntuació en línia. Us permet trobar errors gramaticals, ortogràfics i estilístics al vostre text. Té una funció autocorrecció on es poden veure tots els errors corregits en una pàgina separada. La plataforma també ofereix diversos dialectes anglesos, inclosos l’anglès britànic, americà i australià.

La correcció en línia té un disseny minimalista que la converteix en una elecció popular per a les persones que no volen opcions avançades. Està creat per a persones que vulguin realitzar comprovacions substancials del seu text. No s’integra amb cap altra plataforma, però podeu copiar i enganxar el text al lloc web.

Característiques clau

 • Fàcil d’usar
 • Correcció automàtica de diferents dialectes anglesos

Preu

 • Gratuït

Rater Paper

Pàgina d'inici de l'eina rater paper

PaperRater és un dels correctors d’ortografia en línia més populars que també realitzen controls de plagi. A part que funciona bé, PaperRater és una eina completament gratuïta.

Molts escriptors autònoms, blocaires i estudiants confien diàriament en la correcció de correccions i l’eina gramatical. Paper Rater té més de 10 mil milions de documents emmagatzemats als seus servidors i els compara amb el seu text per semblar. No s’integra amb cap plataforma, però podeu consultar la gramàtica penjant el vostre article.
Característiques clau

 • Puntuació automatitzada
 • Constructor de vocabulari
 • Genera resultats en segons
 • Instruccions d’actuació i escriptura
 • Detecció de plagi

Preu

 • Pla gratuït d’enviament de 5 pàgines o 50 enviaments al mes
 • 14,95 dòlars al mes per a un pla Premium amb enviament de 20 pàgines i 200 enviaments al mes

SpellCheckPlus Pro

revisió ortogràfica i pàgina principal d’eines

SpellCheckPlus és una eina decent d’editor de gramàtica en línia. És un programari en línia dissenyat per a parlants anglesos no nadius.

SpellCheckPlus ofereix una versió gratuïta, però amb funcions limitades. No oferirà suggeriments, no realitzarà anàlisis més profundes ni explicarà per què és incorrecta alguna cosa. Si voleu utilitzar totes les funcions de SpellCheckPlus, haureu de canviar a la versió Pro.

Característiques clau

 • Ofereix una prova gratuïta
 • Exercicis de gramàtica interactiva
 • Arxiu d’escriptura personal

Preu

 • SpellCheck Plus Pro té un preu de 14,99 dòlars per un acord d’un any

Aplicació Hemingway

pàgina d'inici d'eines hemingway

L’aplicació pot corregir errors i analitzar les vostres habilitats d’escriptura per obtenir una puntuació de llegibilitat. Si no ho sabíeu, la puntuació de llegibilitat és el nivell de claredat del text. Com més gran sigui la qualificació de llegibilitat, més fàcil serà llegir i comprendre. A més de donar-vos suggeriments sobre com millorar el vostre estil, l’aplicació també compta el nombre d’adverbis que hi ha al text. També assenyala les construccions passives de veu i proporciona un suggeriment sobre quantes hauríeu d’utilitzar, en funció de la durada del contingut.

També podeu importar text de Microsoft Word o d’altres editors. Però, l’aplicació Hemingway no comprova la gramàtica ni tampoc corre la lectura de textos. Per tant, l’eina s’adapta millor als copiadors.

Característiques clau

 • Modes d’escriptura i edició
 • Funcions de format
 • No és necessària connexió a Internet
 • Enviar notícies destacades als companys
 • Problemes d’escriptura amb codis de color

Preu

 • L’última aplicació d’escriptori té un preu de 19,99 dòlars amb una tarifa única

Com triar un programari de corrector gramatical

Les eines de comprovació de la gramàtica us poden ajudar a crear rescripcions sense errors per millorar la vostra credibilitat com a professional. Cada eina té les seves característiques i ús diferents. Per tant, abans de triar-ne un, és millor comparar l’eina amb les vostres necessitats i preferències. A continuació, es detallen algunes qüestions a l’hora de triar un programari de correcció ortogràfica i de gramàtica.

Preu

Quan es tracta de preus, teniu diverses opcions. Hi ha algunes millors eines de corrector gramatical que ofereixen un ús il·limitat gratuït, però amb funcions limitades. Si sou un anglès anglès, pot ser una bona manera d’estalviar diners i, tot i així, beneficiar-vos de la capacitat del programari de solucionar errors gramaticals menors.

Les empreses de programari de revisió gramatical tenen diferents opcions de preus basades en períodes de pagament. Podeu trobar compres únics, plans mensuals, trimestrals, anuals i fins i tot a tres anys.

El pla de subscripció mensual és convenient si no teniu un flux de treball consistent. Podeu decidir quan voleu utilitzar l’eina i cancel·lar-la després. El mercat de programes de correcció de gramàtica està inundat i sovint podeu veure aquestes eines amb descomptes. Us suggerim que en trobeu un que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Tipus

Totes les solucions de comprovació de gramàtica en línia es poden dividir en dues categories, és a dir, solucions locals i basades en núvols, en termes de maquinista, eines que funcionen fora de línia i en línia. Ja que només saps quan i on prefereixes escriure, hauràs de decidir en conseqüència. Els correctors gramaticals fora de línia són convenient si sempre esteu en moviment i no teniu accés a Internet tot el temps.

Les eines de comprovació de gramàtica en línia tenen moltes funcions i admeten diferents integracions. La línia de fons és: si trobeu una eina que s’adapti a les vostres necessitats quant a integracions i funcions, assegureu-vos de comprovar si admet tant el mode en línia com el fora de línia. Els editors de gramàtica també ofereixen aplicacions autònomes dedicades als sistemes operatius principals, és a dir, Windows i iOS. Així, assegureu-vos que el corrector de gramàtica que escolliu sigui compatible amb el sistema operatiu que utilitzeu.

Característiques

Els verificadors de gramàtica no només estan dissenyats per ajudar-vos a millorar la vostra competència en anglès, sinó també per assegurar-vos que el contingut és únic. Cada eina té un conjunt específic de funcions per oferir. Algunes funcions són exclusives de certs plans de subscripció, però, feu la vostra investigació. Assegureu-vos de comprovar el doble de funcions que ofereix cada pla abans de prendre una decisió final. No voleu acabar pagant per un pla amb funcions que mai no pugueu utilitzar.

Totes les funcions es poden classificar en cinc categories: ortografia, gramàtica, puntuació, estil d’escriptura i corrector de plagi. Aquestes són, però, les funcions fonamentals que ofereix qualsevol comprovador de gramàtica, més o menys. Alguns programes ofereixen funcions addicionals com un diccionari personal, un editor en línia, estadístiques d’escriptura, regles gramaticals, vocabulari, etc. El millor és anar amb les funcions que probablement utilitzeu: les que poden millorar la vostra redacció.

Facilitat d’ús

És un escriptor experimentat en tecnologia? Aleshores, us poden interessar els verificadors de gramàtica amb opcions d’interfície avançades. Si no teniu el temps per passar totes les sintonitzacions perfectes i voleu una aplicació que us ajudi perfectament amb la vostra redacció, també hi ha moltes opcions..

Recordeu que la facilitat d’ús també s’aplica al procés d’instal·lació. Us proposem que proveu l’eina que us interessa abans de decidir-ne una. Mireu vídeos de YouTube a l’eina per avaluar la usabilitat.

Integracions

La integració és una característica de corrector gramatical important, sobretot si feu servir Google Docs. Com hem comentat anteriorment, alguns controladors en línia tenen aplicacions dedicades a l’escriptori i al mòbil. Els permet comprovar la vostra gramàtica i puntuació sempre que utilitzeu el teclat per escriure.

Les eines també ofereixen integració amb un navegador. Els verificadors de gramàtica ofereixen complements per a navegadors populars, com Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox i Opera. Val la pena comprovar si dediqueu molts temps a correspondre amb clients en línia, responent a comentaris al vostre bloc en línia, etc..

Millor del millor

Els estudiants copien editors i, fins i tot, escriptors professionals fan servir eines de gramàtica i edició per millorar la seva redacció i per garantir la qualitat en els seus articles. Hi ha diverses raons per les quals les persones utilitzen programes gramaticals.

Els blocaires utilitzen eines gramaticals per assegurar-se que la seva redacció està lliure de tots els errors i que l’editor del lloc web l’accepta ràpidament.

Els professors i estudiants també utilitzen aquestes plataformes per assegurar-se que envien i envien els assajos i contingut adequats. Fins i tot els desenvolupadors de llocs web utilitzen les eines per millorar l’escriptura de còpia web i per atreure més visitants a un lloc web. L’escriptura de qualitat millora immediatament la credibilitat d’un lloc web.

Les eines de correcció de gramàtica i puntuació milloren la validesa d’un text amb solucions gramaticals robustes. Algunes d’aquestes eines estan equipades amb capacitats d’IA per garantir un aprenentatge intel·ligent i oferir millors suggeriments per als registrats.

El millor per a la comprovació gramatical

Les eines de comprovació de la gramàtica són la clau per evitar errors gramaticals vergonyosos als vostres papers. Independentment del vostre nivell acadèmic o expertesa, si la vostra redacció té errors, la vostra credibilitat disminuirà.

Les eines revisen tots els continguts, identifiquen errors d’ortografia i fins i tot suggereixen paraules millors per millorar la llegibilitat. Aquestes eines poden identificar i rectificar els errors en qüestió de segons, cosa que estalvia temps.

Aquestes són les dues millors eines de comprovació de la gramàtica, al nostre parer.

ProWritingAid

És un editor de gramàtica premium per a bloggers, novel·listes i escriptors empresarials. És fàcilment accessible en línia tant per a Windows com per a Mac. També admet la integració amb Microsoft Word, Google Docs i Scrivener. Es diu com un dels millors per les seves característiques notables i la seva capacitat per millorar l’escriptura en general.

Característiques clau

 • Normes i suggeriments gramaticals
 • Obteniu més informació que us proporciona una explicació en profunditat
 • Exemples específics per ajudar a comprendre un error

Gramaticalment

És una de les eines més avançades de corrector gramatical disponibles en línia. Analitza el teu text per trobar més de 400 regles gramaticals, incloses l’acord subjecte-verb, la veu passiva i molt més.

Característiques clau

 • Explica regles gramaticals
 • Ofereix suggeriments sobre to, vocabulari i molt més
 • Detecta les paraules i els tipus d’inscripció incorrectes

El millor és comprovar la puntuació

L’ús incorrecte de la puntuació pot matar el significat d’una frase. Fins i tot una coma fora de lloc pot canviar el context de tota l’oració. Tothom pot desaprofitar aquests errors. Però diverses eines del corrector de puntuació poden ajudar-vos a desfer-vos d’aquests errors en escriure.

A continuació es mostren dues de les millors eines de comprovació de puntuació: aprofundim i explorarem més.

WhiteSmoke

WhiteSmoke disposa d’un detector de puntuació d’última generació per ajudar-vos a analitzar i corregir els vostres errors. Això la converteix en una elecció excel·lent com a verificador de puntuació.
A més, és prou intel·ligent per identificar errors de puntuació menys evidents com ara comes comes, col·locació errònia de punt i coma o guionets innecessaris. Funciona com a tutor i guia els errors per ajudar-vos a escriure millor.

Característiques clau

 • Controlador de puntuació integrat amb AI
 • Subratlla els errors i ofereix possibles suggeriments
 • Proporcioneu consells d’escriptura per evitar errors de puntuació en el futur

Gingebre en línia

Aquesta és una de les millors eines de puntuació disponibles com a extensió del navegador i la podeu afegir fàcilment a MS-Word. Us ajuda a millorar la vostra redacció i corregir qualsevol error de puntuació. La tecnologia innovadora de Ginger soluciona aquests errors amb la màxima precisió. L’eina ha facilitat la comprovació de puntuació ràpida i fàcil.

Característiques clau

 • Analitza el context de la teva frase
 • Correcció de puntuació amb un sol clic
 • Corregeix l’error després de l’escrutini

Millors eines gramaticals gratuïtes

La majoria d’eines gratuïtes de corrector de gramàtica en línia fan un bon treball per trobar errors gramaticals i oferir correccions suggerides. Aquestes eines gratuïtes poden ser extremadament beneficioses per als estudiants per comprovar les seves tasques, papers i assaigs o per a bloggers que puguin fer una revisió gramatical ràpida per a qualsevol publicació que crei..

Seleccionar la millor eina gratuïta de verificació de gramàtica depèn de les funcions que necessiteu per a una verificació gramatical precisa.

A continuació es mostren les dues millors eines de revisió gramatical gratuïtes que us poden ajudar a millorar la vostra redacció.

Aplicació Hemingway

Hemingway App és l’eina més fàcil d’utilitzar en línia de gramàtica en línia. Tot el que heu de fer és anar al seu lloc web, enganxar el text al quadre de text de l’editor i comprovar si hi ha errors. No només comprova la gramàtica, sinó que també detecta l’estil i el to del contingut escrit. Va ser dissenyat per ajudar l’usuari a augmentar la llegibilitat d’una peça que es fa mostrant una puntuació de llegibilitat del vostre contingut i suggeriments de millora. Hemingway App té una disposició neta i senzilla que us pot ajudar a analitzar el vostre contingut ràpidament abans de publicar-lo.

Característiques clau

 • Sense límit de paraula de contingut
 • Cinc recomanacions de colors per a la claredat
 • Localitza l’ús excessiu de frases passives i adverbis

Després del termini

És una altra millor eina de corrector de gramàtica gratuïta disponible com a extensió de correcció ortogràfica de Google Chrome. Un cop l’hagis instal·lat al navegador, només hauràs de fer clic i veure les opcions. Un cop acabat el termini, trobareu veu passiva, frases redundants i expressions complexes que us informin perquè pugueu treballar-les i escriure-les millor en el futur.

Característiques clau

 • Argument, negatius dobles i detecció de verbs ocults
 • Comprovació avançada d’estil
 • Detecció de paraules incorrectes
 • Explicació d’errors

Millors aplicacions gramaticals d’iOS

L’aprenentatge de la gramàtica s’ha fet encara més fàcil amb els telèfons intel·ligents ara. Diverses aplicacions gramaticals d’iOS corregeixen la puntuació i els errors gramaticals per ajudar-vos a llegir i escriure correctament.

De manera que, si busqueu una aplicació que corregeixi la vostra gramàtica fora de qualsevol lloc, podeu llegir el nostre anàlisi sobre dues de les millors aplicacions de comprovació de gramàtica iOS completament gratuïtes i que es poden trobar fàcilment a Apple Store.

CorrectMe

CorrectMe és una aplicació ràpida i fàcil d’utilitzar per millorar l’escriptura. No només corregeix tots els vostres errors de gramàtica i ortografia mentre escriviu, sinó que també utilitza un corrector de sinònims integrat per oferir suggeriments de paraules diferents. Tot i que aquesta aplicació és completament gratuïta per a tots els dispositius iOS, però inclou una versió professional que podeu comprar. La versió professional ofereix funcions avançades, com ara recomanacions intel·ligents i explicacions gramaticals.

Característiques clau

 • Detecta errors de gramàtica contextual
 • Detecta les faltes d’ortografia
 • Mostra recomanacions per solucionar-les
 • Explicació d’errors gramaticals

Speller

Speller és una altra aplicació fantàstica per a dispositius iOS. Es tracta d’un corrector ortogràfic de codi obert que combina diverses fonts per ajudar-vos a trobar definicions. Està equipat amb diccionaris espanyol, americà, britànic i canadenc. Al ser una aplicació de corrector ortogràfic, comprova les grafies mentre escriviu, ajudant-vos a escriure textos sense errors. És una excel·lent eina per millorar la vostra redacció, especialment per a anotacions formals.

Característiques clau

 • Comentari instantani al camp de text
 • Alternar suggeriments d’ortografia
 • Diccionaris disponibles en diversos idiomes

Millors aplicacions gramaticals per a Android

Els telèfons intel·ligents Android ara són més preferits que els ordinadors d’escriptori, ja que són fàcils d’utilitzar. Per tant, si voleu comprovar la gramàtica del contingut del vostre telèfon intel·ligent Android, hi ha diverses aplicacions disponibles a Play Store.

Mitjançant aquestes aplicacions interactives, no només et permeten detectar errors gramaticals i ortogràfics, sinó que et permeten aprendre i millorar les teves habilitats.

A continuació es mostren les millors aplicacions de corrector ortogràfic i de gramàtica mòbil, que són completament gratuïtes i es poden trobar a Google Play.

Corrector d’ortografia de gramàtica anglesa

Aquesta aplicació és com un diccionari gramatical portàtil que podeu portar a la butxaca. Corregeix tots els vostres errors de gramàtica i ortografia mentre escriviu i us ajuda a escriure frases sense errors. L’aplicació també inclou una opció de text a veu, que és perfecta si l’anglès és el vostre segon idioma i voleu aprendre una pronunciació adequada. L’aplicació pot llegir en veu alta tot el que escriviu.

Característiques clau

 • Ofereix 600 activitats interactives
 • Dissenyat per a principiants i experts
 • Ajuda integrada a l’aplicació
 • Múltiples idiomes

Corrector ortogràfic

L’aplicació Corrector d’ortografia és una altra fantàstica aplicació per a Android que us pot ajudar a escriure frases sense cap error d’ortografia. És excel·lent per revisar els vostres textos, sigui aquests missatges, correus electrònics, notes o qualsevol altre tipus de contingut. No inclou cap comprovació gramatical, però les seves revisions ortogràfiques són més que útils. Tan aviat com detecti un error d’ortografia, ho marca i proporciona suggeriments del seu diccionari per corregir l’error. El que fa ressaltar aquesta aplicació és l’opció d’enviar els seus missatges directament des de l’aplicació. Podeu enviar missatges a Facebook, Twitter, Skype i altres plataformes, inclòs el correu electrònic. D’aquesta manera estalvieu temps i l’aplicació fins i tot emmagatzema i organitza tots els vostres documents mecanografiats. L’aplicació també ofereix una funció de mecanografia de veu, de manera que podreu estalviar temps i escriure ràpidament.

Característiques clau

 • Desa tots els documents corregits
 • Entrada de veu a text
 • Edita i pren notes
 • Admet anglès, rus i armeni

Preguntes freqüents

Per què necessita un control de gramàtica i eines de puntuació?

Una bona gramàtica és vital per fer que el vostre contingut sembli versemblant als lectors. Tant si escriviu un bloc, un article de format llarg o un llibre electrònic, és important evitar les faltes d’ortografia, les puntuacions o els relliscaments gramaticals. Els controls gramaticals en línia només podien realitzar un bon grapat d’operacions en el passat, és a dir, amb majúscules incorrectes de l’alfabet. Però, amb el pas del temps, les eines s’han avançat i poden solucionar problemes gramaticals i suggerir l’ús de les paraules adequades.

A diferència dels humans, aquest programari gramatical és capaç de perfeccionar el contingut amb precisió, de manera que no us heu de preocupar de deixar els errors inconscientment. Els verificadors gramaticals també s’asseguren de produir una redacció ben elaborada que pugui entendre fàcilment el públic.

Com puc millorar la meva gramàtica?

Si sou un anglès parlant nadiu, és possible que tingueu coneixement dels fonaments bàsics de la gramàtica, però pot haver-hi algunes àrees en què necessiteu millora. Per tant, per convertir-vos en un millor escriptor, heu de practicar la parla o fer més lectura per millorar el vostre domini sobre l’idioma.

També podeu buscar llibres sobre gramàtica o inscriure-us a cursos de gramàtica en línia. Normalment ofereixen activitats, proves i jocs que us poden ajudar a millorar. Si utilitzeu una eina gramatical en línia, troba errors i els subratlla. Amb aquest programari, podeu millorar les vostres habilitats gramaticals i evitar errors en el futur.

Com puc consultar la meva gramàtica en línia?

Hi ha diversos programes de correcció de gramàtica en línia que us poden ajudar a comprovar la vostra gramàtica i identificar faltes d’ortografia, verbs, pronoms, preposicions, puntuació, tipografia i molt més..

Tot el que heu de fer és seleccionar el programari que escolliu, copiar i enganxar el contingut al quadre de text proporcionat, seleccionar l’idioma i fer clic al botó Comprova gramàtica. El verificador de text ressaltarà de forma immediata tots els errors amb les correccions suggerides perquè pugueu aprendre d’ells. Algunes eines de comprovació de gramàtica en línia també permeten penjar documents desats en format de text o doc a Google Drive o Dropbox.

Els verificadors gramaticals poden funcionar fora de línia?

Sí, el programari de revisió gramatical com el gingebre i el fum blanc funcionen fora de línia. Tot el que heu de fer és descarregar-les com a aplicacions al vostre PC. Després d’escriure una peça, podeu executar el programari fora de línia i detectar errors.

Quin és l’objectiu d’un verificador de gramàtica mòbil?

Un verificador de gramàtica mòbil us permet comprovar i editar la vostra redacció en qualsevol moment. Els verificadors gramaticals són aplicacions autònomes que es poden activar en programes.

Com comprovo la meva gramàtica a Chrome?

Podeu comprovar la vostra gramàtica fàcilment a Chrome afegint complements de diferents eines de comprovació de la gramàtica com ara Grammarly o ProWriting Aid. Si instal·leu l’extensió i accepteu els termes i les condicions de la plataforma, podeu eliminar els errors gramaticals ràpidament quan escriviu en una pestanya del navegador..

Conclusió

Hi ha moltes opcions a l’hora d’escollir un programari de verificació de gramàtica. Per triar l’eina adequada, heu d’entendre les vostres necessitats i familiaritzar-vos amb les funcions. Per exemple, si l’eina és massa senzilla, no detectarà errors quan escriviu contingut tècnic.

Preneu-vos el temps i passeu per cada eina, proveu-los i vegeu quina és la que més us convé. Recordeu treballar les vostres habilitats d’escriptura i continueu millorant. Tot i que aquest programari us pot ser de gran utilitat, no us poden convertir en un millor escriptor, tret que hi feu esforços!

En definitiva, posa a prova les versions gratuïtes d’aquestes eines i decideix quina és la que millor t’adapta. Per obtenir més preguntes sobre qualsevol de les millors eines del corrector gramatical anterior, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map