Najboljši spletni strežnik WordPress

Podatkovni sektor

V tem priročniku smo zbrali in analizirali podatke iz treh virov:


 • anketa strokovnjakov za WordPress (176 odgovorov)
 • zbrala priporočila najboljših blogerjev (71 blogerjev)
 • analizirane podatke iz najboljših rezultatov iskanja (ocene podjetij od top 50 rezultatov iskanja)

Te informacije vam bodo jasno razumele, katero spletno gostovanje je najboljša izbira.

3 najboljše izbire na podlagi rezultatov ankete

Bluehost

66-krat
priporočljivo

Povprečna ocena
4.19

GoDaddy

54-krat
priporočljivo

Povprečna ocena
3.31

SiteGround

20-krat
priporočljivo

Povprečna ocena
4,58

Upoštevajte, da večje ko je podjetje, več mnenj boste dobili in to bi lahko vplivalo na povprečno oceno podjetja. Glede na to so tukaj zgoraj omenjene velikosti podjetij:

 • BlueHost – gostovalo je 2.156.823 domen
 • GoDaddy (registrsko podjetje, zato niso vse domene dejanska spletna mesta) – gostilo je 43,163,218 domen
 • SiteGround – gostovalo je 1.900.000 domen

Podatki, zbrani s spletnega mesta Webhostinggeeks.com, 9. junija 2018

Podrobnosti o rezultatih ankete


Diagram

Mnenja + priporočila

Ocena

BlueHost

67

4.23

GoDaddy

57

3.31

SiteGround

24

4,58

HostGator

18

3.95

Gostovanje InMotion

15

4.43

Tekoča spletna stran

4

4.39

a2 Gostovanje

3

4,52

DreamHost

3

4.27

NeamCheap

3

4.02

WebHostingHub

2

4.19

iPage

2

3,91

Majhna pomaranča

2

3,58

1 in 1

1

3.03

Mnenje strokovnjakov za WordPress (Anketa – 176 odgovorov)

Raziskava je bila zelo preprosta. Strokovnjake smo prosili, da priporočijo eno podjetje, ki gosti gostovanje WordPress, s seznama ali vključijo drugega, če ga ni na seznamu. Prosili smo za dve možnosti družb v skupni rabi WordPress in upravljanih WordPress. Upoštevajte, da nekatera podjetja za gostovanje ponujajo storitve v skupni rabi in upravljanje WordPressa. Skupno gostovanje stane manj in bo dovolj za zagon in vodenje bloga ali spletnega mesta. Ko se promet spletnega mesta poveča, boste morda morali preiti na upravljano gostovanje (vendar ni potrebno). Če želite vključiti svoje mnenje, sledite temu povezava.

36

GoDaddy

32

BlueHost

23

SiteGround

14

V gibanju

10

HostGator

51

Drugo

Priporočilo najboljših blogerjev (71 mnenj)

Pregledali smo spletna mesta najboljših blogerjev in preverili, katera podjetja za WordPress gostovanje uporabljajo in priporočajo. Lahko preverite seznam blogerjev tukaj, in rezultati te analize spodaj.

35

BlueHost

21

GoDaddy

8

HostGator

3

DreamHost

2

HostMaster

12

Drugo

Ocena od prvih 50 rezultatov iskanja

Vzeli smo seznam vseh podjetij, ki jih ljudje omenjajo v anketi, in zbrali njihove ocene za najboljših 50 Googlovih rezultatov iskanja. Ogledate si lahko zbrane podatke tukaj spodaj so informacije s povprečnimi zbranimi ocenami.

Upoštevajte, da nekatere informacije prihajajo s spletnih mest, na katerih ljudje predstavljajo ocene urednika. To pomeni mnenje in oceno ene osebe o določenem podjetju. Toda nekatera spletna mesta zbirajo ocene uporabnikov in ocene, ki bi lahko odražale javno mnenje.

4,58

SiteGround

4,52

a2 gostovanje

4.43

V gibanju

4.39

Tekoča spletna stran

4.27

DreamHost

4.19

BlueHost

Dodatne informacije za preverjanje

Cena

Praviloma boste plačali nekje približno 5–15 dolarjev na mesec za svoj skupni program gostovanja v WordPressu in plus letno pristojbino za registracijo domene. Najdete lahko fantastične ponudbe in ponudbe, ki za spletno gostovanje znašajo le 1,00 USD / mesečno. Če preberete določila in pogoje te vrste ponudbe, boste razumeli, da je to promocijska cena, če se prijavite na večletne pakete. Po tem obdobju se stopnja običajno poveča. Ko sem prišel datum obnove, sem videl ljudi, ki so bili presenečeni, zato želimo, da se tega zavedate. Če želite uporabljati mesečne plačilne programe, si oglejte ali vodite najboljše mesečne mesečne WordPress načrte gostovanja.

Garancija za vračilo denarja

Večina podjetij ponuja določena obdobja polnega vračila (30, 45, 90 dni) in v tem obdobju boste dobili celotno povračilo. V nekaterih podjetjih boste morda videli zahtevke za vračilo denarja, kadar koli. Običajno to pomeni, da boste prejeli znesek prejetja nazaj po preteku predlaganega obdobja. Preberite “Pogoje storitev”.

Podpora

Dandanes večina podjetij ponuja tehnično podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vendar jih je vedno dobro preizkusiti tako, da jih pošljete po e-pošti ob polnoči in v soboto zvečer, ob nedeljah zjutraj itd. Preverite, koliko časa trajajo odziv. Poleg hitrosti odzivov preverite, ali so tehnično usposobljeni. Ne bi se želeli prijaviti pri gostitelju, ki ga upravlja kup prodajalcev, ki znajo samo prodati in ne odpravljati težav.

Namestitev z enim klikom

Medtem ko ima vsak gostitelj različne nadzorne plošče, bo postopek namestitve WordPress podoben. Večina ponudnikov gostovanja ponuja namestitev WordPress z enim klikom in zelo enostavno ga boste nastavili. Običajno se na nadzorni plošči gostitelja prikaže ikona z napisom »Namestite WordPress«. in preprosto je tako, da kliknete ikono in sledite navodilom po korakih za namestitev najnovejše različice WordPress-a.

Občasni čas

Večina podjetij bo ponudila 99,9% ali 100% uptime. Resničnost je, da vsak strežnik potrebuje čas za vnovični zagon in odpravljanje morebitnih okvar strojne opreme. Morate razumeti, da 0,01% izpadov pomeni, da bi bil vaš strežnik v enem letu nedosegljiv približno osem ur in pol. Tako 99,9% ni nobeno noro podjetje s številnimi številkami, ki bi vam obljubljalo, da bi moralo biti še večje. Resničnost je, da so strežniki kosi strojne opreme in čeprav občasno zanesljivi, potrebujejo občasno vzdrževanje.

Hitrost nalaganja

Hitrost vašega spletnega mesta je ključna in Napovedal je Google hitrost spletnega mesta bi vplivala na uvrstitev v iskalnem omrežju. Če iščete po internetu, boste morda našli nekatera spletna mesta, ki izvajajo hitrostne preizkuse različnih ponudnikov gostovanja. Ti testi so uporabni, vendar se lahko rezultati razlikujejo, saj so vsi ti testi potekali na podlagi uspešnosti enega samega spletnega mesta, ki je gostilo en sam strežnik ponudnika gostovanja. Tako so ti testi neuporabni in vam ne dajejo nobene vrednosti, saj ne veste, kako bi vaše spletno mesto delovalo. Ko nastavite svoje spletno mesto s ponudnikom gostovanja, ki ga izberete, bi bilo preveriti spletno mesto in si prizadevati za izboljšanje tega dejavnika. Tu je nekaj brezplačnih orodij, s katerimi lahko preizkusite svojo hitrost Obremenitev, Pingdom, Google PageSpeed.

Varnostne kopije

Ena stvar, na katero morate biti pozorni, je varnostna kopija. Med možnostmi za varnostno kopiranje spletnih gostiteljev je lahko velika razlika. Pomemben je dober rezervni načrt, zato bi bila najboljša izbira gostitelj, ki izvaja dnevne varnostne kopije. Najslabša možnost bi bila, če bi šli z gostiteljem, ki nima rezervnega načrta. Mnogi spletni gostitelji ponujajo varnostne kopije za nekaj doplačila, zato si oglejte to. Če se vam cena zdi smiselna, potem je dokončno vredno stroškov. Ne pozabite, da če vaše spletno mesto propade in nimate varnostne kopije, ga ni mogoče vrniti. Še enkrat ponovim: nujne so redne varnostne kopije!

SSL potrdilo

Če načrtujete prodajo blaga ali storitev prek svojega spletnega mesta, boste morda želeli preveriti, če vam spletni strežnik omogoča nastavitev SSL (Secure Sockets Layer). To ste morda videli na drugih spletnih mestih, kjer se njihov spletni naslov začne s “https: //” namesto z “http: //”. SSL potrdilo bo potrebno, če nameravate zbirati podatke o plačilih s kreditno kartico. Ker pa je Google napovedal, da bodo kot dejavnik razvrstitve uporabili “https: //”, to pomeni, da se vaše spletno mesto lahko uvrsti na višji položaj, če ga uporabljate, vedno več spletnih mest začne prehajati na varne povezave. Zato je pomembno, da preverite, ali je na voljo, preden se zavežete za gostitelja.

Lokacija strežnikov

Če ne ostanete v ZDA, imate možnost gostovanja svojega spletnega mesta pri nekem lokalnem ponudniku. Lahko bi se lažje spopadli s podporo in jih kontaktirali po telefonu ali po potrebi obiskali. Internet je svetoven in lahko odprete katero koli spletno mesto, ne glede na to, kje se nahaja. Če ima na primer francoski spletni naslov, kar ne pomeni, da je spletno mesto dejansko na strežniku, ki je nameščen v Franciji. Čeprav podatki potujejo z veliko hitrostjo, bo vedno večja časovna zamuda z večjo razdaljo med strežnikom in uporabnikovim računalnikom. Najboljša rešitev bi bila, da svoje spletno mesto najdete na strežniku, ki je najbližje vašemu občinstvu. Tako ne pozabite preveriti, kam spletni strežnik umešča svoje strežnike.

Hiter pregled najboljših 3 izbirov

Bluehost

Bluehost

66-krat
priporočljivo

Povprečna ocena

4.19

BlueHost je zrasel zraven interneta. Ustanovljeno leta 1996 je eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu, zato ga priporočajo številni vrhunski blogerji. Podjetje Endurance International Group je zdaj v lasti več kot dveh milijonov spletnih strani.

Prednosti

 • prilagodljiv cPanel
 • dobro podaljšanje
 • velika podpora
 • specializirano gostovanje v WordPressu

Slabosti

 • drage dodatne funkcije
 • pomanjkanje možnosti oblikovalcev spletnih strani
 • nejasne cene za načrte gostovanja

Cena

Skupno gostovanje (primerno za WordPress) z znižano ponudbo: Začetni načrt se začne z 2,75 dolarja.

Opomba: Paketi za gostovanje imajo znižano ceno za kupce, ki prvič kupujejo, in imajo časovne omejitve.

GoDaddy

Godaddy

54-krat
priporočljivo

Povprečna ocena

3.31

GoDaddy, ustanovljen leta 1997, se je začel kot registrator domene in se razvejal na spletno gostovanje. Danes je največji registrar ICANN, ki oskrbuje več kot 12 milijonov strank. GoDaddy je znan tudi po svojih reklamah Super Bowl in NASCAR. Ni zanikati, da je velikan v gostiteljski industriji.

Prednosti

 • veliko načrtov gostovanja
 • odlična uptime
 • Windows in Linux strežniki za vse načrte

Slabosti

 • plačljivi graditelj spletnih strani
 • omejeni e-poštni naslovi
 • neusmiljena prodaja

Cena

Gostovanje WordPress z znižano ponudbo: Osnovni načrt se začne s 3,99 USD.

Opomba: Paketi za gostovanje imajo znižano ceno za kupce, ki prvič kupujejo, in imajo časovne omejitve.

Siteground

SiteGround

20-krat
priporočljivo

Povprečna ocena

4,58

Leta 2004 je skupino univerzitetnih tehničnih čarovnikov ustanovila zasebna stran SiteGround. Globalni igralec, sedež SiteGround, ki se nahaja v Bolgariji, ki je imenoval Silicijevo dolino držav vzhodnega bloka. Podjetje ima strežnike v Chicagu, Amsterdamu in Singapurju. Glede tega je težko najti pritožbe
gostitelj; kupci so ponavadi zelo zadovoljni s storitvijo.

Prednosti

 • odlična podporna storitev
 • veliko podaljška
 • lahko izberete lokacijo strežnika
 • z uporabo Weebly graditelja spletnih strani

Slabosti

 • omejen prostor na disku za najmanj drag načrt skupnega gostovanja
 • brez brezplačnega imena domene

Cena

Skupno gostovanje (desno za WordPress) z znižano ponudbo: StartUp načrt se začne s 3,95 USD.

Opomba: Paket gostovanja odraža 60% popusta na prvi termin za kupce, ki prvič kupijo.

Dodatni ponudniki gostovanja WordPress

GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks je bil ustanovljen leta 2008 v Kaliforniji. Je eno izmed najbolj preglednih podjetij, s katerimi smo se srečali, in GreenGeeks zagotavlja preproste informacije o svojih storitvah. V drobnem tisku se nič ne skriva.

Če delite našo skrb za okolje, boste z veseljem vedeli, da strežniki GreenGeek delujejo na 300 odstotkov vetra. To jih uvršča v sam vrh okolju najbolj prijaznih gostovalnih podjetij.

Prednosti

 • eden najbolj ekološko osveščenih gostiteljev
 • 99,99 odstotka podaljška
 • elegantna armaturna plošča
 • ena prijava za vse

Slabosti

 • manjka podpora skupnosti
 • neskladni časi nalaganja
 • nezmožnost pridobitve ločenih prijav cPanel

Cena

Gostovanje WordPress z znižano ponudbo: Začetni načrt se začne s 3,95 USD.

Opomba: Paketi za gostovanje imajo znižano ceno za kupce, ki prvič kupujejo, in imajo časovne omejitve.

Kinsta

Kinsta

Kinsta je vrhunsko upravljan ponudnik gostovanja WordPress s infrastrukturo, ki jo poganja Google Cloud Platform. V poslu poslujejo že več kot pet let in ponujajo vrhunske storitve. Njihovo gostovanje je primerno za številne uporabnike, vključno z majhnimi podjetji in podjetji z velikim prometom.

Kinsta ima številne izjemne lastnosti, poleg hitro obsesivne arhitekture in visoke varnostne mreže imajo podporno skupino strokovnjakov za WordPress, ki delajo ves dan in so od začetka zgradili MyKinsta, lastno nadzorno ploščo za upravljanje spletnega mesta..

Prednosti

 • redni pregledi uptime, vsakodnevne varnostne kopije, skeniranje zlonamerne programske opreme, brezplačno jamstvo za popravljanje kramp
 • nadzorno ploščo za upravljanje spletnega mesta po meri
 • brezplačno SSL
 • brezplačno CDN
 • SSH dostop
 • brezplačne migracije

Cena

Načrti Kinsta se začnejo od 30 dolarjev. Pri vseh letnih naročninah ponujajo 2 meseca odmora.

Zaključek

Iskanje najboljšega ponudnika spletnega gostovanja za vaše spletno mesto WordPress je lahko nekoliko zahtevno. Še posebej, če vam je nekaj vpletene terminologije novo. Upamo, da vam bodo zgornje informacije pomagale izbrati najbolj zanesljivega in uglednega gostitelja WordPress-a na podlagi vseh zbranih podatkov. Vsako od prvih treh WordPress gostovalnih podjetij nudi izjemno storitev in pomoč. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas, saj smo preizkusili vse vrhunske ponudnike gostovanja v tej panogi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map