Τα καλύτερα σχέδια Web Hosting από μήνα σε μήνα το 2020

φιλοξενία ιστοσελίδων από μήνα σε μήνα


Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν τη βάση για τον ιστότοπό σας – προσφέρουν τα εργαλεία και τις τεχνολογίες για να διατηρούν τους ιστότοπους σε λειτουργία και να βοηθούν τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε αυτούς.

Από τον Μάιο του 2019, Υπάρχουν 154.608.076 τομείς παγκοσμίως, ενώ ο συνολικός αριθμός παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι 338.561 – αυτό δείχνει την ανάπτυξη και τις δυνατότητες αυτής της αγοράς. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η φιλοξενία ιστότοπων μπορεί να είναι ακριβή για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν μόνο την επιλογή πληρωμής για ένα ολόκληρο έτος, το οποίο μπορεί να κοστίσει πάνω από εκατοντάδες δολάρια. Αυτά τα ετήσια προγράμματα πληρωμών μπορούν ακόμη και να σας κλειδώσουν για έως και 2 χρόνια κάθε φορά. Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενία ιστοσελίδων από μήνα σε μήνα επιτρέπει στους κατόχους ιστότοπων να πληρώνουν κάθε μήνα και δεν χρειάζεται μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Ωστόσο, πριν επιλέξετε μια υπηρεσία φιλοξενίας, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας τον τύπο του ιστότοπου που δημιουργείτε, το απαιτούμενο εύρος ζώνης, τις δυνατότητες φιλοξενίας και την ανάγκη για πιστοποιητικά SSL.

Ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία ενός ιστότοπου από μήνα σε μήνα και να διερευνήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές.

Πότε και γιατί να αγοράζετε μηνιαία φιλοξενία ιστοσελίδων?

Πότε και γιατί να αγοράσετε μηνιαία φιλοξενία

Για ορισμένους κατόχους ιστότοπων, είναι συνετό να λαμβάνουν τη φιλοξενία ιστοσελίδων τους από μήνα σε μήνα. Σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την απόδοση, τα εργαλεία, την υποστήριξη πελατών και άλλες δυνατότητες που παρέχονται από τον κεντρικό υπολογιστή. Μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή και να κάνετε αναβάθμιση σε ετήσιες πληρωμές, εάν χρειάζεται – δεν υπάρχει κίνδυνος κυρώσεων ή πρόσθετων χρεώσεων με κάθε τρόπο.

Πολλοί οικοδεσπότες σας δίνουν επίσης την ελευθερία και την ευελιξία να εργάζεστε σε χαμηλές τιμές χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα.

Σύγκριση σχεδίων αρχικής φιλοξενίας ιστοσελίδων

DreamHostHostingerΌνομαΦιλοξενία Α2HostGator
Τιμή4,95 $9,99 $2,88 $4,90 $10,95 $
Ονομα τομέα7,99 $8,99 $9,06 $14,95 $12,95 $
Επιστροφής χρημάτων97 ημέρες30 μέρες30 μέρεςΚανένα όριο45 ημέρες
Πιστοποιητικό SSLΕλεύθεροςΧΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Παράβολο έναρξηςΧ4,99 $ΧΧΧ
εύρος ζώνηςΑπεριόριστος100 GBΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος

Μηνιαία και ετήσια προγράμματα φιλοξενίας

Σύγκριση τιμών - Μηνιαία Vs. Ετήσια σχέδια φιλοξενίας

Ιστορικά, τα προγράμματα συνδρομής φιλοξενίας πωλούνται σε ετήσια βάση, δηλαδή, έπρεπε να πληρώσετε συνολικά για 12, 24 ή 36 μήνες. Για παράδειγμα, οι εταιρείες εμφανίζουν μια τιμή προσφοράς 3,99 $ ανά μήνα στον ιστότοπό τους, αλλά στην πραγματικότητα, θα πρέπει να πληρώσετε ένα εφάπαξ ποσό για 12, 24 ή 36 μήνες. Για να δείτε μηνιαίες τιμές (στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εμφανίζεται δημόσια), πρέπει να ξεκινήσετε μια διαδικασία παραγγελίας και να επιλέξετε πληρωμή ανά μήνα από όλες τις διαθέσιμες επιλογές συνδρομής.

Αυτό θα προσελκύσει τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να πληρώσουν το μεγαλύτερο λογαριασμό εκ των προτέρων για μεγαλύτερη αξία μακροπρόθεσμα. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαν όλοι να πληρώσουν τεράστια χρηματικά ποσά με μία κίνηση. Πρόσφατα όμως, υπήρξε μια αλλαγή στις στρατηγικές τιμολόγησης φιλοξενίας ιστοσελίδων και οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας αυξάνονται με την ευκαιρία προσφέροντας περισσότερες φιλικές προς τον καταναλωτή επιλογές τιμολόγησης. Παρέχουν φθηνά μηνιαία προγράμματα πληρωμών φιλοξενίας ιστοσελίδων που διευκολύνουν τους χρήστες να κατέχουν και να πληρώνουν για τους ιστότοπούς τους.

Οι ιστότοποι μηνιαίων πληρωμών είναι πολύ φθηνότεροι βραχυπρόθεσμα, οπότε αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή απλά δοκιμάσετε να οδηγήσετε τον ιστότοπό σας, είναι ιδανικό να πληρώνετε μηνιαία φιλοξενία ιστοσελίδων. Αυτό καθιστά ευκολότερη από ποτέ για τους ανθρώπους να ξεκινήσουν τα ιστολόγιά τους, τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλους τύπους ιστότοπων.

Επιπλέον, οι επιλογές μηνιαίας χρέωσης φιλοξενίας ιστοσελίδων σάς επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες πριν δεσμεύσετε μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, λόγω των μικρών περιόδων σύμβασης, αυτά τα μηνιαία πακέτα τείνουν επίσης να είναι πιο ακριβά μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας εμφανίζουν τις ετήσιες χρεώσεις από προεπιλογή, επομένως προσέξτε στο ταμείο για να βεβαιωθείτε ότι θα πληρώνετε για τις υπηρεσίες από μήνα σε μήνα. Συγκρίναμε μερικούς από τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστότοπων εκεί έξω για να βρούμε τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων από μήνα σε μήνα σε διάφορες κατηγορίες και παρατίθενται εδώ. Τα παρακάτω είναι μερικές καλύτερες μηνιαίες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστότοπων, επιλέξτε με σύνεση.

Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας από μήνα σε μήνα

Φτηνές κοινές ιστοσελίδες φιλοξενίας από μήνα σε μήνα

Οι κοινόχρηστοι ιστότοποι φιλοξενίας μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς ιστότοπους κάθε φορά σε μία πλατφόρμα. Το πιο σημαντικό όφελος αυτού του προγράμματος είναι η προσιτή τιμή, καθώς οι πόροι και το κόστος μοιράζονται μεταξύ των ιδιοκτητών του ιστότοπου που χρειάζονται αυτές τις υπηρεσίες. Οι αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν κοινόχρηστα μηνιαία προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα blog ή ιστότοπο.

Διαλέξαμε μερικά από τα καλύτεροι μηνιαίοι κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας στη βιομηχανία που δεν είναι βαριά στην τσέπη.

DreamHost

αρχική σελίδα του dreamhost

Έχουν δραστηριοποιηθεί για περισσότερα από 20 χρόνια και η φήμη τους τους έχει κερδίσει μια θέση μεταξύ των 3 κορυφαίων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστηρίζονται από το WordPress. Είναι μια ιδανική πλατφόρμα φιλοξενίας για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, νέους μπλόγκερ και άτομα που δεν είναι τεχνολογικοί. Αυτή η υπηρεσία φιλοξενεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια ιστολόγια και ιστότοπους, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης

Τιμολόγηση

Τα προγράμματα τιμολόγησης Dreamhost ξεκινούν από 4,95 $ / μήνα για ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και μπορεί να φτάσουν τα 10,95 $ / μήνα για το πιο ισχυρό πρόγραμμα φιλοξενίας. Αυτά τα πακέτα είναι αρκετά ανταγωνιστικά σε σύγκριση με άλλους μηνιαίους ιστότοπους φιλοξενίας στην κατηγορία του. Τα μηνιαία προγράμματα δεν περιλαμβάνουν δωρεάν όνομα τομέα, είναι επιπλέον 7,99 $ / έτος.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Σαφείς και διαφανείς τιμές
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
Επισκεφτείτε το DreamHost για περισσότερες πληροφορίες >>

Hostinger

αρχική σελίδα hostinger

Αυτός ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεκίνησε το 2011 και ήταν γνωστός για τα φθηνά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του. Εξυπηρετούν πλέον 29 εκατομμύρια χρήστες σε 178 χώρες. Το Hostinger θεωρείται ένας από τους ηγέτες στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων με την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών φιλοξενίας τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 1-Κάντε κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης
 • Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Εύκολη κατασκευή ιστότοπου

Τιμολόγηση

Το βασικό πακέτο του Hostinger ξεκινά από 9,99 $ / μήνα. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Premium για 10,99 $ / μήνα ή ακόμα και για επιχειρηματικό πρόγραμμα για 15,99 $ / μήνα. Τα μηνιαία προγράμματα δεν περιλαμβάνουν δωρεάν όνομα τομέα, είναι επιπλέον 8,99 $ / έτος. Και πρέπει να πληρώσετε ένα εφάπαξ τέλος εγκατάστασης 4,99 $ όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • 10 GB χώρος στο δίσκο
 • Ισχυρός πίνακας ελέγχου

Όνομα

Αρχική σελίδα Namecheap

Αυτή η μηνιαία υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Αμερικής στη λίστα Inc. Η κοινή χρήση φιλοξενίας Namecheap επιτρέπει σε τρεις ιστότοπους να εκτελούνται σε διακομιστή με μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν δημιουργός ιστότοπων
 • Όνομα τομέα και προστασία απορρήτου
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τιμολόγηση

Τα πακέτα ξεκινούν από 2,88 $ / μήνα στο Namecheap – αυτός είναι ο σοβαρός ανταγωνισμός για άλλους φθηνούς κοινόχρηστους ιστότοπους μηνιαίας φιλοξενίας. Έτσι, αν έχετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, το πακέτο φιλοξενίας σε προσιτές τιμές μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Και αν βρείτε τις υπηρεσίες τους αξιόπιστες, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Stellar Plus για 4,44 $ / μήνα ή ακόμα και για ένα πρόγραμμα Stellar Business για 8,88 $ / μήνα. Τα μηνιαία προγράμματα δεν περιλαμβάνουν δωρεάν όνομα τομέα, είναι επιπλέον 8,88 $ / έτος.

Πλεονεκτήματα

 • 99,88% χρόνος λειτουργίας
 • Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών
 • 100% συμβατό με λειτουργίες και προσθήκες WordPress

Φιλοξενία Α2

A2 Φιλοξενία αρχικής σελίδας

Είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία μηνιαίας φιλοξενίας ιστοσελίδων που λειτουργεί στην επιχείρηση από το 2001. Το A2 Hosting είναι μια δημοφιλής επιλογή για ιστολόγια που απαιτούν επιπλέον ισχύ για το WordPress ή άλλες πλατφόρμες CMS. Χρησιμοποιεί λογισμικό επιτάχυνσης ιστότοπου για να αυξήσει το ρυθμό φόρτωσης σελίδων των σελίδων WordPress έως και 20 φορές. Αυτό είναι πλεονεκτικό, καθώς το 40% των επισκεπτών εγκαταλείπουν τον ιστότοπο εάν φορτώσει σε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 99,9% χρόνος λειτουργίας
 • Δωρεάν δευτερεύοντες τομείς
 • Διακομιστής Turbo SSD με απεριόριστο χώρο στο δίσκο
 • Πιστοποιητικό SSL
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Τιμολόγηση

Τα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν από 9,99 $. Ωστόσο, η τρέχουσα μακροπρόθεσμη πώληση τους είναι 51% έκπτωση για τον πρώτο κύκλο χρέωσης και θα πληρώνατε μόνο 4,90 $ / μήνα. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν μερικές φορές κατά τη διάρκεια του έτους κατά την οποία αυτή η έκπτωση αυξάνεται. Αν και όταν το μηνιαίο πακέτο τους είναι σε πλήρη τιμή, τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αντισταθμίζουν αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Βελτιωμένη ασφάλεια
 • Εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα
 • Εργαλεία για προγραμματιστές

HostGator

Αρχική σελίδα HostGator

Είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους παίκτες στο παιχνίδι web hosting από μήνα σε μήνα, που εξυπηρετεί περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια πελάτες με πολύ αξιόπιστες υπηρεσίες. Αυτή η υπηρεσία είναι γνωστή για την παροχή ισχυρών δυνατοτήτων σε προσιτές τιμές.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστη αποθήκευση δίσκου
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Εγκαθίσταται ένα κλικ στο WordPress

Τιμολόγηση

Το μηνιαίο βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας της HostGator Hatchling κοστίζει 10,95 $ και το επιχειρηματικό του σχέδιο κοστίζει 16,95 $, βαθμολογώντας πολύ υψηλά μεταξύ των άλλων προγραμμάτων μηνιαίων κοινόχρηστων ιστότοπων φιλοξενίας Αυτό το ανταγωνιστικό πρόγραμμα τιμολόγησης μπορεί να δικαιολογηθεί από τις δυνατότητες που παρέχει.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου
 • Υψηλά ποσοστά λειτουργίας και γρήγορης φόρτωσης
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
Επισκεφτείτε το HostGator για περισσότερες πληροφορίες >>

Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress από μήνα σε μήνα

Φιλοξενία WordPress από μήνα σε μήνα
Το WordPress είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων που διαθέτει το 61,8% του μεριδίου αγοράς CMS και τροφοδοτεί ιστολόγια, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και ακόμη και παγκόσμιες μάρκες στο διαδίκτυο. Η φιλοξενία WordPress παρέχει βελτιστοποιημένες λύσεις για ιστότοπους που ταιριάζουν καλύτερα στην απόδοση αυτού του CMS.

Ακολουθεί μια συλλογή από μερικά από τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας μηνιαίας χρέωσης WordPress.

SiteGround

Αρχική σελίδα SiteGround

Είναι μια από τις 3 κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστηρίζονται από το ίδιο το WordPress λόγω των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών και των εργαλείων κλιμάκωσης. Οι διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης πελατών και τα βελτιστοποιημένα επίπεδα απόδοσης, μαζί με διάφορες τοποθεσίες διακομιστή, το έχουν καταστήσει την κορυφαία επιλογή όπως ψηφίστηκε από τους χρήστες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν μεταφορές ιστότοπων WordPress
 • WordPress SuperCacher για μείωση του χρόνου φόρτωσης
 • Δωρεάν εγκατάσταση του Git
 • Αυτόματη ενημέρωση του WordPress

Τιμολόγηση

Το SiteGround παρέχει αρκετά προγράμματα μηνιαίας χρέωσης WordPress που ξεκινούν από 3,95 $ συν 14,95 $ εφάπαξ χρέωση ενεργοποίησης για το πρόγραμμα εκκίνησης. Μόλις τελειώσει η δοκιμή του πρώτου μήνα, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 11,95 $ / μήνα. Τα κλιμακωτά σχέδια τιμολόγησης καλύπτουν μικρές επιχειρήσεις, νεοσύστατες επιχειρήσεις και μεγαλύτερες εταιρείες με 10.000 έως 100.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Σύγχρονη και εξαιρετικά αξιόπιστη τεχνολογία
 • Πολλές επιλογές υποστήριξης
 • Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας
 • Ανταγωνιστική τιμή
Επισκεφτείτε το SiteGround για περισσότερες πληροφορίες >>

Φιλοξενία InMotion

Αρχική σελίδα InMotion

Είναι ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές μεταξύ υπηρεσιών φιλοξενίας για ιδιοκτήτες ιστότοπων που πρέπει να αναβαθμίσουν τον ιστότοπο ή να αποκτήσουν νέο στο WordPress. Αυτός ο μηνιαίος ιστότοπος φιλοξενίας παρέχει δύο τύπους υπηρεσιών: παραδοσιακή κοινή φιλοξενία και φιλοξενία WordPress. Ο πρώην εξυπηρετεί αρχάριους ενώ ο δεύτερος παρέχει υπηρεσίες σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και πρακτορεία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • ΔΩΡΕΑΝ όνομα τομέα
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Περιλαμβάνεται το cPanel
 • Προηγμένη προστασία τείχους προστασίας

Τιμολόγηση

Η αρχική μηνιαία τιμή για το πακέτο WP-4000S είναι 27,99 $. Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών καθώς και δωρεάν άδεια cPanel.

Πλεονεκτήματα

 • 99,95% ποσοστά λειτουργίας
 • Δωρεάν
 • Βελτιωμένη προστασία ασφάλειας
Επισκεφτείτε το InMotion Hosting για περισσότερες πληροφορίες >>

A2 Φιλοξενία WordPress

A2 Φιλοξενία WordPress

Αυτός ο ιστότοπος web hosting από μήνα σε μήνα ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του με τα εντυπωσιακά οφέλη και τις υψηλής ποιότητας λύσεις. Με εξαιρετικούς χρόνους λειτουργίας, μπορείτε να διασφαλίσετε τη γρήγορη απόδοση του ιστότοπού σας που εμποδίζει την επιστροφή των επισκεπτών σας. Είναι ο ιδανικός μηνιαίος ιστότοπος φιλοξενίας WordPress τόσο για ερασιτέχνες όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Επιλογή τοποθεσίας κέντρου δεδομένων
 • Δωρεάν δημιουργός ιστότοπων
 • Ρύθμιση λογισμικού 1 κλικ

Τιμολόγηση

Το A2 Hosting διαθέτει τα καλύτερα σχέδια πληρωμής WordPress για να διαλέξετε, ξεκινώντας από 9,99 $. Τα πακέτα τους περιλαμβάνουν δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών.

Πλεονεκτήματα

 • Οι καλύτερες ρυθμίσεις ασφαλείας
 • Αυτόματη ρύθμιση του WordPress
 • Διακομιστές Turbo

Οι καλύτεροι ιστότοποι φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζονται κάθε μήνα

Διαχειριζόμενη WordPress Hosting από μήνα σε μήνα

Αυτό είναι όπου οι πάροχοι φιλοξενίας διαχειρίζονται όλες τις τεχνικές πτυχές του ιστότοπού σας WordPress. Αυτό περιλαμβάνει απόδοση ταχύτητας, αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις λογισμικού, προσωρινή αποθήκευση και πολλά άλλα. Είναι η σωστή επιλογή για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που χρειάζονται μια υπηρεσία χωρίς προβλήματα που μπορεί να τους βοηθήσει να αποκτήσουν υψηλή επισκεψιμότητα και καθημερινούς χρήστες για τους ιστότοπούς τους στο WordPress.

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους διαχειριζόμενους ιστότοπους φιλοξενίας WordPress:

Μηχανή WP

Αρχική σελίδα WP Engine

Είτε δημιουργείτε ένα προσωπικό blog είτε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων, το WP Engine διαθέτει τεχνολογία και ταχύτητα για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ανίχνευση απειλών
 • Δωρεάν αυτοματοποιημένη μετεγκατάσταση στο WP Engine
 • Εύκολο στην ανάπτυξη

Τιμολόγηση

Το πακέτο εκκίνησης είναι 30 $ ανά μήνα – σας επιτρέπει να φιλοξενείτε έναν ιστότοπο με τοπικό αποθηκευτικό χώρο 10 GB και ένα όριο κυκλοφορίας 25.000 επισκεπτών ανά μήνα. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε μεγαλύτερο μηνιαίο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού έως και $ 290 / μήνα εάν θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερους ιστότοπους.

Πλεονεκτήματα

 • Αφιερωμένη 24/7 υποστήριξη πελατών
 • 10 φορές πιο γρήγορη κλιμάκωση
 • Διαθεσιμότητα πολλών εργαλείων WordPress

Κίνστα

Αρχική σελίδα Kinsta

Πρόκειται για μια συνολικά διαχειριζόμενη υπηρεσία που περιλαμβάνει δωρεάν μετεγκατάσταση, έγκαιρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και βελτιστοποίηση ταχύτητας. Όλα τα εργαλεία είναι φιλικά προς το χρήστη, παρέχοντας μια γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης και υψηλή ασφάλεια που εγγυάται ένα σύστημα κατά της εισβολής.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 20 τοποθεσίες διακομιστή
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου WordPress
 • Συχνός έλεγχος χρόνου λειτουργίας
 • Πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων επισκεπτών
 • Προσωρινή αποθήκευση ιστότοπου

Τιμολόγηση

Τα προγράμματα από μήνα σε μήνα της Kinsta είναι 30 έως 1500 $ το μήνα – αυτά περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL, πρόσβαση σε CDN και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα προγράμματα.

Πλεονεκτήματα

 • Μια υποδομή που βασίζεται σε σύννεφο που μεγιστοποιεί την ταχύτητα
 • 99,9% εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας
 • Εντυπωσιακή τεχνική υποστήριξη
Επισκεφθείτε την Kinsta για περισσότερες πληροφορίες >>

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Αρχική σελίδα FlyWheel

Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων από μήνα σε μήνα διευκολύνει τη ζωή των προγραμματιστών με επεκτάσιμες δυνατότητες και μια εύχρηστη διεπαφή. Διευκολύνει επίσης τη δημιουργία δοκιμαστικών ιστότοπων όπου ο πελάτης μπορεί να κάνει προεπισκόπηση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του ιστότοπου.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πλατφόρμα cloud FlyWheel
 • Ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης
 • Εργαλείο τοπικής ανάπτυξης
 • Εύκολη και γρήγορη σταδιοποίηση ιστότοπου και δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Τιμολόγηση

Το FlyWheel έχει σχέδια από μήνα σε μήνα που είναι 15 έως 290 $ το μήνα και περιλαμβάνει υπηρεσίες σταδιοποίησης και CDN. Εάν υπερβείτε τα όρια του προκαθορισμένου προγράμματος, θα χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση.

Πλεονεκτήματα

 • Διαισθητική διεπαφή
 • Εύκολη μεταπώληση φιλοξενίας
 • Μηνιαίες ενημερώσεις προσθηκών
Επισκεφτείτε το FlyWheel για περισσότερες πληροφορίες >>

Καλύτεροι ιστότοποι φιλοξενίας VPS από μήνα σε μήνα

Φιλοξενία VPS από μήνα σε μήνα

Η φιλοξενία VPS είναι ένα επίπεδο από τους κοινόχρηστους ιστότοπους φιλοξενίας – εξακολουθείτε να μοιράζεστε έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους, αλλά υπάρχουν λίγοι από αυτούς. Αυτό σας επιτρέπει μεγαλύτερο μερίδιο πόρων και οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση.

Υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες VPS εκεί έξω, αλλά οι υπηρεσίες που περιγράφονται παρακάτω ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Μπλε Χοστ

Αρχική σελίδα Bluehost

Είναι ηγέτης του κλάδου στον χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων VPS και η μόνη εταιρεία που παρέχει μόνιμα δωρεάν τομέα. Οι υπηρεσίες της BlueHost ξεχωρίζουν χάρη στην ανεξέλεγκτη ευελιξία που προσφέρουν οι διακομιστές της. Επομένως, είναι ιδανικό για ιστότοπους που χρειάζονται την επιλογή κλιμάκωσης χωρίς καθυστέρηση, τις οποίες μπορούν να επιτύχουν με άμεση πρόσβαση στο προηγμένο cPanel.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν τομέας
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τιμολόγηση

Τα μηνιαία προγράμματα χρέωσης φιλοξενίας ιστοσελίδων της BlueHost ξεκινούν από 29,99 $ το μήνα για το τυπικό πρόγραμμα και 119,99 $ για το απόλυτο πακέτο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλές δυνατότητες και ευρέως αξιόπιστες υπηρεσίες που έχουν κάνει το Bluehost ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο.

Πλεονεκτήματα

 • Ασφαλής και γρήγορη
 • 100% συμβατότητα με άλλες λειτουργίες και προσθήκες WordPress
 • 99,99% χρόνος λειτουργίας διακομιστή
Επισκεφτείτε το BlueHost για περισσότερες πληροφορίες >>

Hostwinds

Αρχική σελίδα Hostwinds

Αυτός ο μηνιαίος ιστότοπος φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει όλες τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις επιτυχημένες επιχειρήσεις. Αν ψάχνετε για μια ισχυρή και ευέλικτη εταιρεία, η Hostwinds παρέχει δέκα επίπεδα φιλοξενίας VPS με μια επιλογή αποκλειστικών διακομιστών Linux ή Windows.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπων
 • Προστασία από επιθέσεις DDoS
 • Επιλογή τοποθεσίας κέντρου δεδομένων
 • Τείχος προστασίας επιχείρησης

Τιμολόγηση

Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας Linux VPS ξεκινούν από 5,17 $ (συνήθως 10,9 $) το μήνα και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 247,69 $ / μήνα. Από την άλλη πλευρά, οι διαχειριζόμενες λύσεις VPS των Windows μπορεί να είναι δικές σας ξεκινώντας από 7,99 $ / μήνα για το πρόγραμμα εκκίνησης και μπορεί να κοστίσει 270,25 $ / μήνα για το μεγαλύτερο πακέτο.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικές επιλογές διαμόρφωσης
 • Ευέλικτα σχέδια
 • Νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας

iPage

Αρχική σελίδα iPage

Το iPage ιδρύθηκε το 1998 ως πλήρης πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου. Ωστόσο, τα επόμενα δέκα χρόνια, η εταιρεία εξελίχθηκε σε πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το 2009, εξαγοράστηκαν από το Endurance International Group, το οποίο κατέχει μερικούς άλλους γνωστούς οικοδεσπότες Ιστού. Έχουν αρκετά προσιτά πακέτα VPS.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν τομέας
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν δημιουργός ιστότοπων
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τιμολόγηση

Τα πακέτα φιλοξενίας VPS iPage από μήνα σε μήνα έχουν τιμή 24,99 $ / μήνα για το βασικό πρόγραμμα και 99,99 $ / μήνα για το πρόγραμμα Optimum.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά προσιτή τιμή γνωριμίας
 • Χρήσιμη υποστήριξη
 • Ενσωμάτωση του πίνακα ελέγχου και της πύλης πελατών
Επισκεφτείτε το iPage για περισσότερες πληροφορίες >>

συμπέρασμα

Εάν δεν θέλετε μακροπρόθεσμη δέσμευση με τον πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστότοπων, τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων από μήνα σε μήνα είναι οι καλύτερες επιλογές σας.

Αυτός ο οδηγός είναι γεμάτος με τους καλύτερους μηνιαίους ιστότοπους φιλοξενίας ιστοσελίδων – βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τύπο του ιστότοπου που ξεκινάτε και τη φιλοξενία που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, διαλέξτε τις επιλογές εδώ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked