Sådan finder du en niche til din blog (trinvis vejledning)

new8


Inden du opretter en blog og går videre med at blive en succesrig blogger, skal du overveje følgende:

Meningen med livet er at opnå den højeste form for viden, som er ideen om det gode. ” – Antikke græske filosofer

Det samme gælder blogging. Du ønsker at nå den højeste form for viden inden for det valgte emne. Så vælg den der appellerer til dig – den du brænder for og er mest interesseret i. Stræb efter succes, lykke, sikkerhed og anerkendelse. Ved at vælge din niche af interesse og have dit synspunkt vil du være i stand til at placere og differentiere din blog fra konkurrencen.

Der er mange måder at bestemme, hvilken niche der passer til din nye blog, men vi kan gøre processen endnu lettere. I denne artikel viser vi dig nøjagtige trin, du skal tage for at vælge den rigtige niche, når du opretter en ny blog.

Brainstorm dit emne

Uden at tænke på noget andet, skal du starte din niche-beslutningsproces ved at skrive ned alle de ting, der interesserer dig. Dette kan være personlige interesser eller faglige interesser.

 • Begynd med at tænke på de ting, du nyder at gøre, eller ville lide at gøre, hvis du havde chancen. For eksempel er du amatørfotograf. Fotografiblogging kan være en god niche. Du kan dele dine fotos, din detaljerede viden eller din oplevelse med kamerateknologi.
 • Tænk derefter på de ting, du kunne lide at lære. For eksempel er du interesseret i at deltage i madlavningskurser. Selv hvis du ikke har tid eller budget til at starte madlavningskurser, kan du starte en madblog, hvor du analyserer opskrifter, du finder online. Og diskuter, hvordan man vælger perfekte ingredienser, og vejer fordelene ved organiske kontra GMO-ingredienser.
 • Til sidst skal du tænke på de ting, du allerede dykker dybt ind i. Lad os for eksempel sige, at du er en voksen, der går tilbage for at afslutte din grad på college. Du vil lave en masse research på on-campus versus online-uddannelser, hvilket universitet du skal vælge, hvordan du kommer tilbage i svinget med at studere og så videre. Dette er gode emner til en nicheblog om videregående uddannelser.

Under denne øvelse får du en bedre følelse af de temaer, der genklang med dig. De, som du brænder mest for, er de bedste kandidater til din niche. Læs også dette indlæg for at forstå, hvilke typer blogs der findes på nettet.

Uanset om du er begejstret for en nicheidee eller flere af dem, så skriv dem ned. Dernæst viser vi dig en 3-trinsformel for at bekræfte din niche til succes.

Validering af blogsucces

Uanset om du vil blogge for prestige, indkomst, sjov eller forbindelser, vil du undersøge den niche, du vælger, og sikre dig, at emnet er levedygtigt. Den følgende “blogsuccesvalidering” -øvelse hjælper dig med at bestemme, om din blog har et reelt potentiale. Det vil også hjælpe dig med at forstå, hvorfor 90% af blogs mislykkes.

1. Potentiel nichestørrelse

Selv hvis du mener, det er en strålende blogidee, vil du sandsynligvis kæmpe for at få succes, medmindre du finder et nichemarked, der tiltrækker nok mennesker. Du ønsker ikke, at din niche skal være for lille eller for stor.

For eksempel er størrelsen på “golf” -niche for stor og bred med millioner af idéer til søgeord. Men hvis du forfølger en niche, der er meget smal, som f.eks. “Flygolfsvingbor,” ville mængden af ​​søgninger være for lille. En niche ned fra “golf” ville være “golftip” eller endda dybere ned “golftip til begyndere.”

Kontroller størrelsen på din niche

Kontroller de fem øverste nøgleord for dit nicheemne. Se efter mindst 10 tusind månedlige søgninger kombineret efter de fem nøgleord. Du kan bruge Google Nøgleordsplanlægning (gratis), SERPs værktøj (gratis) eller WordTracker (freemium) for at kontrollere omfanget af søgninger og få ideer til nøgleord. Du vil være sikker på, at der er et stort nok publikum på udkig efter den slags information, du vil give. Men det skal ikke være for stort, at du går tabt i mængden.

Med Google Nøgleordsplanlægningsværktøj kan du få de bedste søgeordsidéer. Det giver dig dog ikke nøjagtige antal søgevolumen og kun intervallet for almindelige søgninger. Denne information giver dig en grov idé om nøgleord og søgemængder. Vi foreslår således, at du bruger Google-værktøj til at få idéer til nøgleord og andre værktøjer til at få gennemsnitlige søgemængder for specifikke nøgleord.

Hvis du ønsker at få en nøjagtig søgevolumen, skal du bruge SERPs-værktøjet. Indtast dit primære nøgleord (f.eks. Brug “golftips”) og få idéer ved at se på listen over foreslåede søgeord. Vælg de fem øverste nøgleord, der passer til det nicheemne, du valgte. Kontroller søgevolumen for hvert søgeord, og tilføj dem sammen.

SERPs værktøj

For eksempel anvendte denne søgeproces på vores fem golftip-søgeord følgende søgeresultater:

 • “Golftip” – 6.600
 • “Golfsvingstip” – 6.600
 • “Golfputtetips” – 1.000
 • “Golftips til begyndere” – 880
 • “Golftips kørsel” – 880

Med disse fem nøgleord har vi lidt over 20.000 gennemsnitlige månedlige søgninger. Dette nichemarked (“golftips”) har tilstrækkelig volumen og ville være et godt valg for en blog.

Anbefalet værktøj: Rangsporing

2. Potentiel konkurrence

Det er et godt tegn, hvis du har konkurrence. Det betyder, at andre taler om din niche og forfølger den. Det er også vigtigt at bemærke, at bloggere i din niche ikke altid er din konkurrence. Og du bliver nødt til at lære dem at kende før eller senere gennem din blogging.

Følgende er en konkurrencegennemgangsproces, som du kan bruge:

 • Gør en Google søg efter “[niche] blog” eller “bedste [niche] blogs.” Kan du finde blogs, der i øjeblikket er målrettet mod din niche? Er der mindst fem populære blogs med fokus på dit emne? Mist ikke interessen, hvis du ser et stort antal blogs i din niche. Hvis de kan gøre det, så kan du også!
 • Gå til Facebook og søg efter [din niche]. Er der aktive Facebook-sider? Ikke alle emner egner sig til Facebook, men de fleste gør det. Se efter Facebook-sider, og se, hvor mange følgere de har. Store nicher vil udstille mindst 1.000 fans.
 • Gå til Twitter og søg efter [din niche]. Er der aktive Twitter-konti? Du skal finde mange henvisninger til din niche på Twitter. Tjek Twitter-konti for personer, der er involveret i din niche. Se hvor mange følgere de har (skal være mindst 1.000).
 • Er der offline magasiner? Dette er guldstandarden for en niche. Hvis nogen har problemer med at oprette et papirmagasin, der er centreret om din niche, kan du være sikker på, at online-fans leder efter den information. Du kan tjekke Amazon Magasiner eller bare google søgning efter “[din niche] magasin eller tidsskrift.” Med hensyn til vores “golftips” -eksempel var dette en no-brainer, vi ser alle de golfrelaterede magasiner i de lokale købmandsforretninger.

Hvis et eller to af disse punkter er positive, er det et godt tegn, at din niche har et potentiale.

3. Potentiel indtægtsgenerering

Ønsker du at tjene penge med din blog? Mange mennesker begynder at blogge som en hobby uden at se på at tjene penge på deres blog. Men andre ønsker at tjene ekstra penge eller endda drømme om at tjene til livets ophold ved at blogge. Det betyder ikke noget, hvilken kategori der er din. Det ville ikke skade at vide, om din blog kan producere den indkomst, du ønsker. Hvis du fandt andre blogs, aktive sociale profiler og offline magasiner i de foregående sektioner, indikerer dette, at nichen er levende og monetiserbar.

Undersøg følgende for at sikre, at din niche kan tjene penge.

 • Sælger nogen oplysninger eller produkter relateret til din niche? Den nemmeste måde at bestemme dette på er at se, hvad dine konkurrenter promoverer.
 • Er kendte annoncører i din niche? Dette kan være de store mærker eller e-handelswebsteder.
 • Er der tilknyttede tilbud i din niche? Sådan finder du tilknyttede tilbud: Kontroller tilknyttede netværk (Clickbank.com, CJ.com og ShareSale.com og Amazon-tilknyttet).
 • Foretag en Google-søgning efter “[dit søgeord] tilknyttet” eller “[dit søgeord] tilknyttet program.”

Disse punkter kan hjælpe dig med at bestemme, om du kan etablere en blog i den niche, du vælger, som hjælper dig med at generere indkomst.

At tage den endelige beslutning

Nu hvor du har udført en valideringsproces for alle de emner, du havde angivet. Du skal have en klar idé om størrelsen, konkurrencen og indtægtspotentialet for hvert emne. Og det er tid til at indsnævre dine nicher.

Hvis du afsluttede denne øvelse med en niche i tankerne, er du klar til at gå og kan starte din nye blog.

Hvis du er begejstret for flere nicher, kan du måske føle, at du vil oprette en blog om dem alle på samme tid. Den bedste tilgang, alligevel, ville være at fokusere på én ad gangen. På denne måde kan du oprette en solid blogstrategi og forbedre den ved at udforske nye emner senere.

Konklusion

Gå ikke ind i nichespecifik blogging uden en plan. Sørg for, at dit nichevalg er noget, du vil holde fast ved i de kommende år. Med personlig interesse, interesse fra andre og evnen til at skabe indtægter, kan din nicheblog blive en succesrig satsning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map