Najboljši mesec za načrtovanje spletnega gostovanja v letu 2020

mesečno v mesec gostovanje


Storitve spletnega gostovanja so osnova za vaše spletno mesto – ponujajo orodja in tehnologije, s katerimi lahko spletna mesta posodabljajo, hkrati pa obiskovalcem pomagajo do dostopa do njih.

Od maja 2019, po vsem svetu obstaja 154.608.076 domen, skupno število ponudnikov spletnih gostovanj pa je 338.561 – to kaže na rast in potencial tega trga. Težava pa je, da je gostovanje spletnih strani za lastnike spletnih strani lahko drago. Zato je, ker številne storitve gostovanja ponujajo samo možnost plačila za celo leto vnaprej, kar lahko stane več sto dolarjev. Ti letni plačilni načrti vas lahko celo zaklenejo za največ 2 leti. Po drugi strani gostovanje spletnega gostovanja mesečno omogoča lastnikom spletnih strani, da plačujejo vsak mesec in dolgoročne obveznosti niso potrebne..

Pred izbiro storitve gostovanja je treba upoštevati vrsto spletnega mesta, ki ga gradite, zahtevano pasovno širino, lastnosti gostovanja in potrebo po SSL certifikatih.

Preberite več o mesečnem gostovanju spletnega mesta in preučimo razpoložljive možnosti.

Kdaj in zakaj kupiti mesečno spletno gostovanje?

Kdaj in zakaj kupiti mesečno gostovanje

Za nekatere lastnike spletnih mest je smiselno, da svoje spletno gostovanje dobivajo iz meseca v mesec. Omogoča vam preizkušanje zmogljivosti, orodij, podpore strankam in drugih funkcij, ki jih ponuja gostitelj. Načrt lahko kadar koli prekličete in po potrebi nadgradite na letna plačila – v nobenem primeru ne obstaja nevarnost kazni ali dodatnih pristojbin..

Številni gostitelji vam nudijo tudi svobodo in prožnost za delo po nizkih cenah, ne da bi pri tem ogrožali kakovost.

Starter spletno gostovanje načrtuje primerjavo

DreamHostGostovanjeImenikA2 gostovanjeHostGator
Cena4,95 dolarja9,99 USD2,88 USD4,90 USD10,95 USD
Domena7,99 USD8,99 USD9,06 USD14,95 USD12,95 USD
Vračilo denarja97 dni30 dni30 dniNi omejitev45 dni
SSL potrdiloprostXprostprostprost
Pristojbina za namestitevX4,99 USDXXX
Pasovna širinaNeomejeno100 GBNeomejenoNeomejenoNeomejeno

Mesečni v primerjavi z letnimi načrti gostovanja

Primerjava cen - Mesečno Vs. Letni načrti gostovanja

V preteklosti so gostovanje naročniških načrtov prodajali na letni ravni, to je, da ste morali plačati 12, 24 ali 36 mesecev skupaj. Na primer, podjetja na svojem spletnem mestu prikazujejo promocijsko ceno 3,99 USD na mesec, v resnici pa boste morali plačati pavšalni znesek vnaprej za 12, 24 ali 36 mesecev. Da bi videli mesečne cene (v večini primerov se ne prikazuje javno), morate začeti postopek naročanja in izbrati plačilo na mesec iz vseh razpoložljivih možnosti naročnine.

S tem bi lastniki spletnih strani dolgoročno plačali večji račun za večjo vrednost. Toda težava je bila v tem, da si ne more vsakdo privoščiti, da bi plačal ogromne vsote denarja naenkrat. V zadnjem času se je spremenila strategija oblikovanja cen spletnega gostovanja in ponudniki storitev gostovanja se ob tej priložnosti povečujejo, saj ponujajo več uporabnikom prijaznih možnosti oblikovanja cen. Ponujajo poceni mesečne plačilne programe za spletno gostovanje, ki ljudem olajšajo lastništvo in plačevanje svojih spletnih mest.

Spletna mesta z mesečnim plačevanjem so kratkoročno precej cenejša, zato, če imate strog proračun ali samo preizkušate vožnjo svojega spletnega mesta, je kot nalašč za plačevanje spletnega gostovanja mesečno. Tako ljudje lažje kot kdaj koli prej zaženejo svoje bloge, podjetja za e-trgovino in druge vrste spletnih mest.

Poleg tega vam spletna gostovanja z možnostmi mesečnega zaračunavanja omogočajo testiranje storitev, preden se dolgoročno zavežete. Toda zaradi kratkih pogodbenih obdobij so tudi ti mesečni paketi dolgoročno dražji.

Ključnega pomena je razumeti, da večina načrtov gostovanja privzeto prikaže letne stroške, zato bodite pozorni na blagajni, da zagotovite, da boste plačevali mesečne storitve. Primerjali smo nekaj vodilnih gostiteljev spletnih strani, da bi našli najboljše ponudbe gostovanja v mesecu v mesecu v več kategorijah, in tukaj so navedene. Sledi nekaj najboljših mesečnih storitev gostovanja spletnih mest, izberite pametno.

Najboljši mesec na mesec poceni gostovanje storitev

Mesec za mesec poceni spletna gostovanja v skupni rabi

Spletna mesta v skupni rabi lahko na eni platformi hkrati naložijo več spletnih mest. Najpomembnejša prednost tega načrta je cenovna dostopnost, saj se sredstva in stroški delijo med lastnike spletnih mest, ki zahtevajo te storitve. Ugledna gostiteljska podjetja zagotavljajo skupne mesečne gostovalne načrte, ki ponujajo vse funkcije, ki jih potrebujete za zagon spletnega dnevnika ali spletnega mesta.

Nekaj ​​smo izbrali najboljši mesečni deljeni ponudniki gostovanja v industriji, ki ni težka po žepu.

DreamHost

domača stran dreamhost

Poslujejo že več kot 20 let, njihov ugled pa jim je prinesel položaj med top 3 podjetji za spletno gostovanje, ki jih je WordPress podprl. So idealna gostiteljska platforma za lastnike majhnih podjetij, nove blogerje in ljudi, ki niso dobro strokovni. Ta storitev je gostitelj več kot 1,5 milijona spletnih dnevnikov in spletnih mest, kar jo uvršča med najbolj zaupanja vredna gostiteljska podjetja.

Ključne funkcije

 • Samodejno varnostno kopiranje
 • 100-odstotno jamstvo za produktivnost
 • 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Neomejena pasovna širina

Cenitev

Načrtovalni načrti za Dreamhost se začnejo pri 4,95 USD / mesec za osnovni načrt gostovanja v skupni rabi, do bolj stabilnega načrta gostovanja pa lahko pridejo do 10,95 USD / mesec. Ti paketi so po konkurenčnih cenah v primerjavi z drugimi mesečnimi spletnimi stranmi v svojem razredu precej konkurenčne. Mesečni načrti ne vključujejo brezplačnega imena domene, dodatnih 7,99 USD / leto.

Prednosti

 • Odlična podpora strankam
 • Jasne in pregledne cene
 • Izjemna vrednost za denar
Obiščite DreamHost za dodatne informacije >>

Gostovanje

domača stran hostingerja

Ta ponudnik spletnega gostovanja se je začel v letu 2011 in slovi po poceni načrtih skupnega gostovanja. Zdaj oskrbujejo več kot 29 milijonov uporabnikov v 178 državah. Hostinger velja za enega vodilnih v industriji spletnih gostovanj s popolnim ravnovesjem med kakovostjo in ceno svojih storitev gostovanja.

Ključne funkcije

 • 1-krat kliknite namestitveni program
 • Tedenske varnostne kopije
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja
 • Enostaven graditelj spletnih strani

Cenitev

Osnovni paket Hostinger-a se začne pri 9,99 USD / mesec. Prav tako lahko nadgradite na njihov Premium načrt za 10,99 USD / mesec ali celo poslovni načrt za 15,99 USD / mesec. Mesečni načrti ne vključujejo brezplačnega imena domene, dodatnih 8,99 USD / leto. Pri izbiri načrta gostovanja za mesec v mesec morate plačati enkratno pristojbino za nastavitev v višini 4,99 USD.

Prednosti

 • 99,9% garancija za čas
 • 10 GB prostora na disku
 • Zmogljiva nadzorna plošča

Imenik

Domača stran z imeni

Ta mesečna storitev gostovanja spletnih strani je bila nedavno priznana kot eno najhitreje rastočih ameriških podjetij na seznamu Inc. 5000. Namecheap deljeno gostovanje omogoča, da se na strežniku zaženejo tri spletne strani z največjim časom delovanja.

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina
 • Zaščita zasebnosti
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Zaščita domenskega imena in zasebnosti
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Cenitev

Paketi se pri Namecheap začnejo pri 2,88 USD / mesec – to je resna konkurenca drugim poceni mesečnim spletnim gostovanjem. Torej, če imate strog proračun, je njihov cenovno ugoden načrt gostovanja lahko dobra možnost. In če se vam zdijo njihove storitve zanesljive, lahko nadgradite tudi na načrt Stellar Plus za 4,44 USD na mesec ali celo na poslovni načrt Stellar za 8,88 USD / mesec. Mesečni načrti ne vključujejo brezplačnega imena domene, to je dodatnih 8,88 USD na leto.

Prednosti

 • 99,88% podaljška
 • Učinkovita storitev za stranke
 • 100% združljiv s funkcijami in dodatki za WordPress

A2 gostovanje

A2 domača stran

To je samostojna mesečna storitev gostovanja spletnih strani, ki posluje od leta 2001. A2 gostovanje je priljubljena možnost za bloge, ki potrebujejo dodatno moč za WordPress ali druge CMS platforme. Uporablja programsko opremo za pospeševanje spletnega mesta za povečanje stopnje nalaganja strani WordPress strani do 20-krat. To je koristno, saj 40% obiskovalcev stran zapusti, če se naloži v več kot 2 sekundah.

Ključne funkcije

 • 99,9% podaljška
 • Brezplačne poddomene
 • Turbo SSD strežnik z neomejenim diskovnim prostorom
 • SSL potrdilo
 • Samodejno varnostno kopiranje

Cenitev

Načrti za gostovanje se začnejo od 9,99 USD. Vendar je njihova trenutna dolgoročna prodaja za 51% znižana za prvi obračunski cikel in plačevali bi le 4,90 USD / mesec. Čeprav se lahko v letu, v katerem se ta popust poveča, nekajkrat zgodi. Čeprav je njihov mesečni načrt po polni ceni, impresivne lastnosti to nadomeščajo.

Prednosti

 • Večja varnost
 • Zelo velika hitrost
 • Orodja za razvijalce

HostGator

Domača stran HostGator

Je eden najbolj uveljavljenih igralcev mesečno mesečno spletno gostovanje igre, ki skrbi za več kot osem milijonov strank z zelo zanesljivimi storitvami. Ta storitev je znana po zagotavljanju zmogljivih funkcij po dostopnih cenah.

Ključne funkcije

 • Neomejeno shranjevanje diska
 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • WordPress se namesti z enim klikom

Cenitev

Mesečni osnovni Hatchling načrt gostovanja v HostGatorju stane 10,95 USD, njihov poslovni načrt pa 16,95 USD, kar je precej visoko med drugimi mesečnimi spletnimi cenami spletnega gostovanja. Ta konkurenčni načrt cen je mogoče utemeljiti s funkcijami, ki jih ponuja.

Prednosti

 • Enostavna uporaba nadzorne plošče
 • Visoka uptime in hitre stopnje nalaganja
 • Izjemna storitev za stranke
Za dodatne informacije obiščite HostGator >>

Najboljši mesec za mesec WordPress gostovanje storitev

Mesec za mesec gostovanje v WordPressu
WordPress je najmočnejša platforma za gradnjo spletnih strani, ki ima 61,8% tržnega deleža CMS in pooblašča bloge, spletna mesta za e-trgovino in celo svetovne blagovne znamke na spletu. WordPress gostovanje ponuja optimizirane rešitve za spletna mesta, da bolje prilagodijo delovanje tega CMS-ja.

Sledi pregled nekaterih najboljših načrtov gostovanja mesečnih računov WordPress.

SiteGround

Domača stran SiteGround

Je eno izmed najboljših 3 podjetij za spletno gostovanje, ki ga je zaradi svojih impresivnih funkcij in orodij za skaliranje podprlo samo WordPress. Razpoložljive možnosti za podporo strankam in optimizirane ravni delovanja, skupaj z različnimi lokacijami strežnika, so postali najboljša izbira, kot so jo izglasovali uporabniki.

Ključne funkcije

 • Brezplačni prenosi strani WordPress
 • WordPress SuperCacher za zmanjšanje časa nalaganja
 • Brezplačna namestitev Gita
 • WordPress samodejno posodabljalnik

Cenitev

SiteGround ponuja več načrtov za mesečni obračun WordPress, ki se začnejo od 3,95 dolarja plus 14,95 evra enkratne pristojbine za aktivacijo načrta za zagon. Ko je preizkus prvega meseca končan, morate plačati 11,95 USD / mesec. Načrti z večplastnimi cenami poskrbijo za mala podjetja, startup podjetja in večja podjetja, ki se ponašajo z 10.000 do 100.000 obiskovalcev mesečno.

Prednosti

 • Sodobna in zelo odmevna tehnologija
 • Veliko možnosti podpore
 • Hitrost nalaganja strani
 • Konkurenčna cena
Obiščite SiteGround za dodatne informacije >>

Gostovanje InMotion

Domača stran InMotion

Je eden vodilnih konkurentov med ponudniki gostovanja za lastnike spletnih mest, ki morajo nadgraditi spletno mesto ali dobiti novo na WordPressu. To mesečno spletno gostovanje ponuja dve vrsti storitev: tradicionalno skupno gostovanje in gostovanje v WordPressu. Prvi skrbi za začetnike, drugi pa lastnikom podjetij in agencijam.

Ključne funkcije

 • BREZPLAČNO ime domene
 • Brezplačne migracije na spletnem mestu
 • cPanel vključen
 • Napredna zaščita za požarni zid

Cenitev

Izhodiščna mesečna cena za njihov načrt WP-4000S je 27,99 USD. Ponujajo tudi 90-dnevno garancijo vračila denarja in brezplačno licenco cPanel.

Prednosti

 • 99,95% uptime stopnje
 • Zastonj
 • Izboljšana varnostna zaščita
Za dodatne informacije obiščite InMotion Hosting >>

A2 gostovanje WordPress

A2 gostovanje WordPress

Ta mesec na mesec spletno gostovanje izstopa od svojih konkurentov s svojimi impresivnimi prednostmi in kakovostnimi rešitvami. Z izjemnimi posodobitvami lahko zagotovite hitro delovanje svojega spletnega mesta, ki obiskovalcem preprečuje, da bi se odbili. Je idealno mesečno spletno gostovanje WordPress za amaterje in napredne uporabnike.

Ključne funkcije

 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Izbira lokacije podatkovnega centra
 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Nastavitev programske opreme z enim klikom

Cenitev

A2 gostovanje se ponaša z najboljšimi načrti za plačilo WordPress, ki jih lahko izbirate, začenši z 9,99 USD. Njihovi paketi vključujejo brezplačne varnostne kopije in zanesljive storitve za podporo strankam.

Prednosti

 • Najboljše varnostne nastavitve
 • Samodejna nastavitev WordPress-a
 • Turbo strežniki

Najboljše mesečno urejene spletne strani za gostovanje WordPress-a

Mesečni mesec za upravljanje WordPress gostovanja

Tukaj ponudniki gostovanja upravljajo vse tehnične vidike vašega spletnega mesta WordPress. To vključuje hitro delovanje, varnostne kopije, posodobitve programske opreme, predpomnjenje in še veliko več. To je prava možnost za lastnike spletnih mest, ki potrebujejo storitev brez težav, ki jim lahko pomaga do velikega prometa in dnevnih uporabnikov za svoja spletna mesta WordPress.

Tu je nekaj najbolje upravljanih spletnih mest za WordPress, ki gostijo:

WP motor

Domača stran WP Engine

Ne glede na to, ali vzpostavljate osebni blog ali spletno mesto za majhna podjetja, ima WP Engine tehnologijo in hitrost, s pomočjo katere lahko kar najbolje izkoristite svoje spletno mesto WordPress.

Ključne funkcije

 • Dnevne varnostne kopije in odkrivanje groženj
 • Brezplačna avtomatizirana selitev na WP Engine
 • Enostaven za uporabo

Cenitev

Začetni paket znaša 30 dolarjev na mesec – omogoča vam gostovanje enega spletnega mesta z 10 GB lokalnega pomnilnika in omejitvijo prometa na 25.000 obiskovalcev na mesec. Prav tako lahko nadgradite na večji mesečni načrt spletnega gostovanja za do 290 USD / mesec, če želite gostiti več spletnih mest.

Prednosti

 • Namenska podpora strankam 24 ur na dan
 • 10-krat hitrejše skaliranje
 • Razpoložljivost več orodij WordPress

Kinsta

Kinsta domača stran

To je splošno upravljana storitev, ki vključuje brezplačno selitev, pravočasno varnostno kopiranje in optimizacijo hitrosti. Vsa orodja so uporabniku prijazna, zagotavljajo hiter postopek namestitve in visoko varnost, ki zagotavlja sistem proti kraji.

Ključne funkcije

 • 20 strežniških lokacij
 • Brezplačna selitev spletnega mesta WordPress
 • Pogosti pregledi uptime
 • Nadzorna plošča za analitiko obiskovalcev
 • Predpomnjenje spletnega mesta

Cenitev

Mesečni načrti Kinsta znašajo od 30 do 1500 dolarjev na mesec – ti vključujejo brezplačno SSL potrdilo, dostop do CDN in 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse načrte.

Prednosti

 • Infrastruktura v oblaku, ki maksimira hitrost
 • 99,9% zagotovljeno podaljšanje
 • Impresivna tehnična podpora
Za dodatne informacije obiščite Kinsta >>

FlyWheel

Domača stran FlyWheel

Ta mesec na mesec storitev spletnega gostovanja razvijalcem olajša življenje s prilagodljivimi funkcijami in enostavnim vmesnikom. Prav tako olajša izdelavo predstavitvenih spletnih mest, na katerih lahko odjemalec predogleda zasnovo in razvoj spletnega mesta.

Ključne funkcije

 • Oblačna platforma FlyWheel
 • Hitrejši časi nalaganja
 • Orodje za lokalni razvoj
 • Enostavna in hitra upodobitev spletnega mesta in brezplačne migracije

Cenitev

FlyWheel ima mesečne načrte, ki znašajo od 15 do 290 dolarjev na mesec in vključuje uprizoritve in CDN storitve. Če presežete meje svojega vnaprej določenega načrta, vam bomo zaračunali previsoko pristojbino.

Prednosti

 • Intuitiven vmesnik
 • Gostovanje preproste prodaje
 • Mesečne posodobitve vtičnikov
Za dodatne informacije obiščite FlyWheel >>

Najboljši mesec v mesec VPS gostovanje spletnih strani

Gostovanje v mesečnih mesecih VPS

VPS gostovanje je na višji ravni od spletnih mest v skupni rabi – strežnik še vedno delite z drugimi spletnimi mesti, vendar jih je malo. To vam omogoča večji delež virov in vodi do boljših zmogljivosti.

Tam je veliko gostiteljev VPS, vendar so storitve, podrobno opisane spodaj, izstopale iz množice.

Bluehost

Domača stran Bluehosta

Je vodilni v panogi v VPS prostoru za spletno gostovanje in edino podjetje, ki stalno ponuja brezplačno domeno. Storitve BlueHost izstopajo po nebrzdani fleksibilnosti, ki jo ponujajo njegovi strežniki. Zato je idealen za spletna mesta, ki potrebujejo možnost merjenja brez odlašanja, kar lahko dosežejo z neposrednim dostopom do naprednega cPanela.

Ključne funkcije

 • Brezplačna domena
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Cenitev

Mesečni načrti plačevanja spletnega gostovanja BlueHosta se začnejo od 29,99 USD na mesec za standardni načrt in 119,99 USD za končni paket. Izkoristite številne funkcije in široko zaupanja vredne storitve, zaradi katerih je Bluehost zanesljivo ime v panogi.

Prednosti

 • Varno in hitro
 • 100% združljivost z drugimi funkcijami in dodatki za WordPress
 • 99,99% podpora strežnika
Za dodatne informacije obiščite BlueHost >>

Domači vetrovi

Domača stran domačih vetrov

Ta mesečna spletna stran za gostovanje je zasnovana tako, da bo prijala vsem zagonskim in uspešnim podjetjem. Če iščete zmogljivo in prilagodljivo podjetje, Hostwinds ponuja deset stopenj VPS gostovanja z izbiro namenskih strežnikov za Linux ali Windows..

Ključne funkcije

 • Brezplačni prenosi spletnih strani
 • Zaščita pred napadi DDoS
 • Izbira lokacije podatkovnega centra
 • Enterprise Firewall

Cenitev

Njihove upravljane storitve Linux VPS gostovanja se začnejo od 5,17 dolarja (ponavadi 10,9 dolarja) na mesec, vse do 247,69 dolarja na mesec. Po drugi strani so lahko upravljane rešitve Windows VPS za vas že od 7,99 USD / mesec za začetni načrt in lahko stanejo 270,25 USD / mesec za največji paket.

Prednosti

 • Odlične možnosti konfiguracije
 • Prožni načrti
 • Nočne varnostne kopije

iPage

Domača stran iPage

iPage je bila ustanovljena leta 1998 kot celovit ponudnik spletnih storitev. Vendar se je podjetje v naslednjih desetih letih razvilo v ponudnika spletnega gostovanja. Leta 2009 jih je odkupila skupina Endurance International, ki ima v lasti še nekaj znanih spletnih gostiteljev. Imajo dokaj dostopne pakete VPS.

Ključne funkcije

 • Brezplačna domena
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Cenitev

iPageovi načrti VPS, ki gostijo mesečne mesece, so ceno 24,99 USD / mesec za osnovni načrt in 99,99 USD / mesec za optimalni načrt.

Prednosti

 • Izjemno ugodne uvodne cene
 • Koristna podpora
 • Integracija nadzorne plošče in portala za stranke
Obiščite iPage za dodatne informacije >>

Zaključek

Če ne želite dolgoročne zaveze s ponudnikom storitev spletnega gostovanja, so načrti za spletno gostovanje mesečno v mesec najboljše možnosti.

Ta priročnik je opremljen z najboljšimi mesečnimi spletnimi spletnimi gostovanji – prepričajte se, da poznate vrsto spletnega mesta, ki ga zaženete in gostovanje, ki ga potrebujete, nato pa izberite možnosti tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map