Najboljši generatorji spletnih dnevnikov – poiščite popolno domeno

Learn-Blogging_Blog-name-generatorji-instg


Ko začnete blog, je ena od stvari, o katerih se morate odločiti, ime vašega bloga (domene). Ko boste izbrali ime svojega spletnega dnevnika, bo tam večno in to ime bo tisto, kar vas predstavlja v spletu. Ključno je, da se vaše ime ujame in si ga enostavno zapomnite.

Dobro ime domene bo povečalo možnosti, da si ga ljudje zapomnijo. Stopnja klikov je lahko višja, če ljudje prepoznajo vaš blog v rezultatih iskanja. Dobro je imeti URL in ime spletnega dnevnika, ki se ujemata, saj bodo vaši potencialni bralci lažje našli svoj blog.

A glede na to, da je danes toliko blogov, obstaja velika verjetnost, da je URL, ki ga želite, že sprejet. V teh situacijah boste morali nekaj kopati, da dobite domeno, ki se dobro nanaša na vašo temo spletnega dnevnika.

Priporočeno orodje:

Toda izvirno ime domene ni lahka naloga. Zato smo se odločili deliti te generatorje imen spletnega dnevnika, ki vam lahko pomagajo do tega.

Bust ime

bustaname domača stran

Bust a Name je spletno mesto, ki ponuja različna orodja za filtriranje, ki vam bodo pomagala najti pravo ime domene za vaše blogerske potrebe. Prva stvar, ki jo morate storiti, je filtriranje ključnih besed, ki jih iščete. Ko to storite, preverite možnosti »konca« in »začetki« in si oglejte, kako se ključne besede sestavljajo z njimi.

Iskanje lahko zožite tako, da nastavite število znakov, ki jih želite imeti. Bust Name vam omogoča iskanje domen po njihovih razširitvah, vključno z .org, .net ali .com. Medtem ko iščete svoje popolno ime domene, boste na dnu strani lahko videli podobne predloge.

Ste pojma in nimate pojma, kje začeti? Ne skrbi. Bust a Name ponuja možnost naključne domene, ki jo lahko uporabite za razmišljanje in iskanje idej ali izbiro naključne domene, ki ustreza vašim potrebam.

Panabee

domača stran panabee

Za razliko od drugih generatorjev domen Panabee ne ponuja samo različnih fonetičnih možnosti izbrane fraze domen. Preko dveh največjih družbenih omrežij, Twitterja in Facebooka ter celotnega spleta, išče podobne besedne zveze ali imena, ki jih uporabljajo nekateri drugi.

Panabee ima tudi funkcijo prevajanja in omogoča iskanje po sorodnih stavkih na Wikipediji. Če je ime domene na voljo, ga lahko kupite prek njihovega partnerskega registrskega podjetja GoDaddy.

Pickydomains

izbirna domača stran

Če želite, da celotna skupnost blogerjev deluje na vašem imenu, potem je Pickydomains prava stvar za vas. Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate, razložite vse podrobnosti naloge: svojo nišo, občinstvo, trg, cilje in vrsto imena, ki vam je ljubše.

Ko to storite, bodo ljudje na Pickydomains vse te informacije delili z veliko skupnostjo uporabnikov. Tam je veliko tržnikov in začeli bodo razmišljanje o različnih domenskih idejah, ki bi se vam lahko zdele dragocene.

Dobili boste predloge izkušenih ljudi, vse kar morate storiti je, da izberete tistega, ki vam je najbolj všeč. Če želite pridobiti priporočeno ime domene, boste morali plačati pristojbino v višini 50 USD. Polovica bo namenjena osebi, ki jo je ustvaril, druga polovica pa PickyDomains.

Luknja domene

homehole domača stran

Domain Hole je popoln vsestranski generator domen, ki lahko služi v različne namene. Poleg tega ima osem različnih pristopov, ki jih lahko uporabite za iskanje popolnega naslova bloga, ki vam bo všeč. Tukaj je osem orodij, ki jih lahko uporabite z domeno luknjo:

 • Iskanje po domeni, ki je potekel: poišče obsežno bazo podatkov o potečenih imenih domen in lahko vidite, ali lahko za boljše rezultate uporabite katero koli.
 • Predenje imena: vnesite ključno besedo in jo kombinirajte z različnimi drugimi besedami, da najdete zanimive predloge za ime domene.
 • Preverjanje trenutne razpoložljivosti: nima toliko možnosti v primerjavi z nekaterimi drugimi orodji za iskanje neregistriranih domen.
 • Popolno preverjanje: poiščite TLD domene, ki so na voljo.
 • Generator imen: če nimate idej za ime spletnega dnevnika, uporabite to orodje za iskanje blagovnih in nepozabnih imen domen.
 • Opozorila o domeni: naročite se na to orodje in si boste lahko ogledali več imen domen in se obvestili, ko bodo na voljo.
 • Preverjanje obsežne domene: deluje kot druga orodja, če pa vnesete več možnosti ključnih besed ali imen domen, jih bo navzkrižno preverilo in prineslo boljše rezultate.
 • Brainstormer: ime tega orodja pove vse; pomaga vam pri oblikovanju novih idej za ime domene spletnega dnevnika.

Ime Mesh

namemesh domača stran

Name Mesh je odličen generator imen spletnega dnevnika, če imate nekaj ključnih besed v rokavu. V iskalno polje vstavite dve ali tri ključne besede in ustvarite svoj seznam. Name Mesh ima drugačen pristop k zagotavljanju rezultatov. Razvrstijo jih na podlagi dejavnikov, kot so SEO, podobna imena, nova imena, običajna imena in kratka imena.

Name Mesh se opira na antonime in sopomenke, s katerimi lahko ustvarite edinstvene domene, medtem ko uporabljate približno 20 drugih generatorjev. Ko iščete ključne besede, filtrira rezultate na podlagi dolžine, neregistriranih domen ali na podlagi njihove razširitve domene. Tako kot drugi generatorji domenskih imen vam bo tudi Ime Mesh dal predloge za iskanje po ključnih besedah ​​in po potrebi preučil več možnosti.

Domainr

domača stran domena

Domainr morda nima veliko orodij, funkcij ali filtrov za iskanje po vaši domeni, vendar to orodje deluje brezhibno. Domainr lahko gre skozi celoten prostor imen domen med .org, .net. in .com Pomaga vam lahko pri iskanju novih imen domen, ki imajo velik potencial.

Kot smo že omenili, je danes težko najti dobro, tržno ime bloga, ki se konča s tradicionalno pripono .com. To orodje lahko preišče različne TLD-je, po katerih so nekateri najuspešnejši nišni blogi izstopali in postali znani. Zanaša se na dve zunanji zbirki podatkov in ima moč za sledenje iskanj približno 2000 TLD. Domeno lahko registrirate pri več kot 200 pooblaščenih registrskih družbah.

Če iščete velik rezultat in ustvarite pravo strategijo okoli svojega imena, je Domainr orodje, ki ga potrebujete.

Lean iskanje domene

domača stran leandomainsearch

Ko vnesete Lean Search Domain, boste morali vnesti eno ključno besedo in iskalne domene. Ta generator ponuja veliko rezultatov, včasih pa je lahko več kot tisoč predlogov za ideje domenskih imen. Rezultati, ki jih dobite, so vse .com razširitve in vse so na voljo.

Poleg tega vam to orodje omogoča tudi filtriranje rezultatov po priljubljenosti, dolžini in po abecedi. Imena domen lahko shranite in jih pozneje preverite. Prav tako lahko spremljate svojo zgodovino iskanja, delite rezultate, če delate z nekom, in pozneje preverite svoje ideje, da vidite, ali so še na voljo.

Večina ljudi, ki uporabljajo vitko iskanje domen, nima novih idej, zato se zanašajo na to orodje in tako oblikujejo popolna imena domen. To je priljubljena izbira, deluje dobro, in zato je na našem seznamu.

Softwarefindr Generator imen

screenshotfindr zaslon

Softwarefindr ime generator je izvrstno orodje, ki vam omogoča takojšnje iskanje v tisočih različnih kombinacij domenskih imen v nekaj sekundah. To vam omogoča, da močno zmanjšate čas, porabljen za veliko ime in več časa za izvajanje svojih idej.

Za razliko od drugih generatorjev orodje Sofwarefindr opravi vse težje v zakulisju z dodajanjem več kot sto različnih predponov in pripon k ključni besedi, ki jih organizira najbolj priljubljena in najkrajša dolžina.

Večina ljudi, ki uporabljajo ta generator generatorjev domen, je tisti, ki želi odločno ukrepati in ne želi razvrščati na tisoče rezultatov. Namesto tega bi raje videli kombinacijo top 20, ki je na voljo za pospešitev postopka odločanja.

Wordoid

Wordoid domača stran

Če se trudite najti edinstveno ime za svoj blog, ki bo izstopalo iz množice, je Wordoid tisto, kar ste iskali. Kako deluje Wordoid? Omogoča vam veliko različnih možnosti imen, ki bodo ljudem pomagale najti vaš URL.

Wordoid ponuja številne jezike, vključno z angleščino, italijanščino, francoščino in španščino. Druga nenavadna lastnost je, da lahko izberete, če želite svoje rezultate temeljiti na nekaterih črkah na začetku, na sredini ali na koncu.

Tretja lastnost, ki v Wordoid privabi veliko ljudi, je dejstvo, da lahko izberete, če želite, da so vaše predlagane besede popolnoma naravne. Tako je celoten postopek veliko lažji, in to je precej priročno, strinjati se morate.

Vse besede, ki jih ustvari Wordoid, so edinstvene in zasnovane tako, da jih je mogoče označiti, kar pomeni, da izgledajo in zvenijo odlično. Generirane besede so dolge največ deset črk, največ pa lahko celo kombinirate dva različna jezika, da dobite nenavadno kombinacijo.

Nemožnost

domača stran nemogoče

Generator domenskih imen z drugačnim pristopom. Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da pametujete s ključno besedo in dodate glagole, pridevnike in samostalnike na njen začetek. Nemogočnost vam omogoča, da dodate besedo s 4, 5 ali 6 črk ali pa lahko s to ključno besedo zmešate karkoli želite.

To je odlično orodje za razmišljanje o imenih, ki so na voljo, medtem ko se ves čas zabavate. Nemogoče tudi povezave do imena Name ali GoDaddy za imena, ki so na voljo, in lahko še naprej kupujete svoje ime, ko ste se odločili. Nemožnost se zanaša na več strežnikov in tako zagotavlja najboljše rezultate.

Domensko kolo

Domača stran domačega kolesa

Domain Wheel ima lahko preprost in čist videz, vendar temelji na zapletenih kombinacijskih tehnikah. To je eno od nedavno predstavljenih orodij, ki se posodablja vsak dan. Tako kot pri večini generatorjev domen boste tudi sami lahko sami vnesli in vnesli (neomejeno) ključne besede, vendar boste tudi vi dobili nekaj predlogov, s katerimi začnete.

Po pritisku na gumb »Išči domeno« se rezultati prikažejo v treh kategorijah. S pestjo bodo prikazane najbolj priljubljene razširitve domen, kot so .com, .blog, .net, .org s poudarkom na razpoložljivih, označene z zeleno. Nato boste dobili pristne rezultate Domain Wheel s predlogi, ki so za vas “izbrani”.

Če s seznamom ustvarjenih domen niste zadovoljni, boste prejeli tretji seznam besed, ki jih je navdihnila izbrana ključna beseda. Temeljijo na različnih akcijah mešanja in vrtenja (dodajanje / dodajanje, spuščanje črk, črkovanje nazaj, mešanje zlog, podvajanje črk itd.).

Super je videti nova orodja, ki dvigujejo prečko in ustvarjajo super domene za nova spletna mesta, ki se pridružijo spletu.

Pripravljeni ste zagnati svoj lastni blog?

Če šele začenjate, priporočamo, da nadaljujete z WordPressom. Lahko boste namestili kakršne koli teme, vtičnike in storitve, ki jih želite, prikazovali oglase in blog zaslužili tako, kot želite. Za samostojen spletni blog WordPress praktično ni omejitev.

Za začetek vašega prvega bloga vedno priporočamo Bluehost. Pri Bluehostu vam ponuja celo najnižja cena Brezplačno ime domene, SSL potrdilo za vaš blog varno in 24/7 podpora.

Bluehost vam bo omogočil, da BREZPLAČNO registrirate novo ime domene. Obstaja 14 domen najvišje ravni, med katerimi lahko izbirate, vključno z .com, .net in .org. Odlična stvar pri njih je, da če želiš uporabniško ime, ki ga želiš, že uporablja, bo Bluehost pustil, da ga izbereš kasneje. Tako boste imeli čas za nekaj raziskav in razmišljanja.

Kasneje brezplačna domena

Zaključek

Z zgornjimi možnostmi boste lahko veliko izbirali in našli orodje, ki vam najbolj ustreza. Raziščite te generatorje domenskih imen in zagotavljamo vam, da boste lahko našli najboljše ime, ki bo ustrezalo vašim potrebam. Vzemite si čas in ne sprejemajte se hitro; ne pozabite, da boste morali z njo živeti nekaj časa, in marsikaj bo odvisno od tega. Na srečo in lahko delite svoje izkušnje s temi orodji ali omenite kakšen drug generator, ki smo ga pogrešali.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map