Най-добрите генератори на имена на блогове – Намерете перфектния домейн

Научете-Blogging_Blog-указателни генератори-instg


Когато стартирате блог, едно от нещата, които трябва да решите, е името на вашия блог (домейн). Когато изберете името на блога си, то ще бъде там завинаги и това име ще бъде това, което ви представя онлайн. От решаващо значение е вашето име да бъде запомнящо се и лесно да се запомня.

Доброто име на домейн ще увеличи шансовете хората да го запомнят. Честотата на кликванията Ви може да бъде по-висока, ако хората разпознаят блога Ви в резултатите от търсенето. Добре е да имате URL адрес и име на блога, които съвпадат, тъй като вашите потенциални читатели ще имат по-лесна работа да намерят блога ви.

Но предвид факта, че днес има толкова много блогове, шансовете са, че желаният URL адрес вече е взет. В тези ситуации ще трябва да направите копаене, за да получите домейн, който е добре свързан с темата на вашия блог.

Препоръчителен инструмент:

Но измислянето на оригиналното име на домейн не е лесна задача. Ето защо решихме да споделим тези генератори на имена на блогове, които могат да ви помогнат да постигнете това.

Бюст име

bustaname начална страница

Bust a Name е уебсайт, който предлага различни инструменти за филтриране, които ще ви помогнат да намерите правилното име на домейн за нуждите на вашия блог. Първото нещо, което трябва да направите, е да филтрирате ключовите думи, които търсите. След като направите това, проверете опциите „край“ и „стартира“ и вижте как вашата ключова дума се съчетава с тях.

Можете да стесните търсенето, като зададете броя знаци, които искате да имате. Bust a Name ви позволява да търсите домейни чрез разширенията им, включително .org, .net или .com. Докато търсите перфектното си име на домейн, ще можете да видите подобни предложения в края на страницата.

Неусетен ли си и нямаш идея откъде да започнеш? Не се безпокойте Bust a Name дава опция за случаен домейн, която можете да използвате за мозъчна атака и да получите някои идеи или да изберете произволен домейн, който отговаря на вашите нужди.

Panabee

Panabee начална страница

За разлика от други генератори на домейни, Panabee не предлага само различни фонетични опции на избраната от вас доменна фраза. Освен това преминава през двете най-големи социални мрежи, Twitter и Facebook и цялата мрежа, за да търси подобни фрази или имена, които някои други хора използват.

Panabee също така има функция за превод и ви позволява да търсите свързани фрази в Wikipedia. В случай, че името на домейна е достъпно, имате възможност да го закупите чрез тяхната партньорска фирма за регистрация GoDaddy.

Pickydomains

pickydomains начална страница

Ако искате да имате цяла общност от блогъри, работещи върху вашето име, тогава Pickydomains е правилното нещо за вас. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да обясните всички подробности на задачата: вашата ниша, аудитория, пазар, цели и тип име, което предпочитате.

След като направите това, хората в Pickydomains ще споделят цялата тази информация с голяма общност от потребители. Там има много търговци и те ще започнат мозъчна атака на различни идеи за домейни, които може да ви се струват ценни.

Ще получите предложения от опитни хора и всичко, което трябва да направите, е да изберете този, който ви харесва най-много. Ако искате да получите препоръчано име на домейн обаче, ще трябва да платите такса от 50 долара. Половината от него ще отиде при човека, който го е създал, докато другата половина ще отиде в PickyDomains.

Дупка на домейна

homehole начална страница

Domain Hole е цялостен генератор за имена на домейни, който може да служи за различни цели. На всичкото отгоре тя има осем различни подхода, които можете да предприемете, за да намерите перфектно заглавие на блога, което ще ви хареса. Ето осем инструмента, които можете да използвате с Domain Hole:

  • Търсене на домейн с изтекъл срок: минава през обширна база данни с изтекли имена на домейни и можете да видите дали можете да се възползвате от някой, за да получите по-добри резултати.
  • Завъртане на име: въведете ключовата си дума и я комбинирайте с различни други думи, за да намерите интересни предложения за име на домейн.
  • Незабавна проверка за наличност: няма толкова опции, в сравнение с някои други инструменти, за намиране на нерегистрирани домейни.
  • Пълна проверка: намерете TLD на домейни, които са на разположение.
  • Генератор на имена: ако нямате идеи за име на блог, използвайте този инструмент, за да намерите имена на запомнящи се и запомнящи се домейни.
  • Сигнали за домейни: абонирайте се за този инструмент и ще можете да гледате няколко имена на домейни и да получавате известия, когато са налични.
  • Групова проверка на домейн: работи като други инструменти, но ако въведете повече опции за ключови думи или имена на домейни, тя ще ги провери кръстосано и ще ви даде по-добри резултати.
  • Мозъчен штурм: името на тези инструменти казва всичко; той ви помага да излезете с нови идеи за име на домейн в блога.

Име Mesh

начална страница namemesh

Name Mesh е перфектен генератор на имена на блогове, ако имате няколко ключови думи в ръкава си. Поставете две или три ключови думи в полето за търсене и генерирайте свой собствен списък. Name Mesh има различен подход за предоставяне на резултати. Те ще бъдат категоризирани въз основа на фактори като SEO, подобни имена, нови имена, общи имена и кратки имена.

Name Mesh разчита на антоними и синоними, за да ви позволи да излезете с уникални домейни, докато използвате около 20 други генератори. Когато търсите ключови думи, той филтрира резултатите въз основа на дължина, нерегистрирани домейни или въз основа на тяхното разширение на домейн. Подобно на други генератори на имена на домейни, Името на мрежата ще ви даде предложения за търсене по ключови думи, за да проучите повече опции, ако е необходимо.

Domainr

начална страница на домейн

Domainr може да няма много инструменти, функции или филтри за търсенето на вашето име на домейн, но този инструмент работи безупречно. Domainr може да премине през цялото пространство на име на домейн между .org, .net. и .com Може да ви помогне да откриете нови имена на домейни, които имат голям потенциал.

Както споменахме по-рано, днес е трудно да се намери добро, марково име на блога, което завършва с традиционно разширение .com. Този инструмент има силата да търси чрез различни TLD, благодарение на които някои от най-успешните нишови блогове се открояват и стават известни. Той разчита на две външни бази данни и има силата да проследява търсенията на около 2000 TLD. Можете да регистрирате домейн с над 200 акредитирани фирми регистратори.

Ако искате да постигнете голям резултат и да създадете истинска стратегия около името си, Domainr е инструментът, от който се нуждаете.

Lean Търсене на домейни

leandomainsearch начална страница

Когато въведете Lean Search Domain, ще трябва да въведете една ключова дума и домейни за търсене. Този генератор предлага много резултати и понякога може да има над хиляда предложения за идеи за име на домейн. Резултатите, които получавате, са всички .com разширения и всички те са достъпни.

Освен това този инструмент ви позволява да филтрирате резултатите по популярност, по дължина и по азбучен ред. Можете да запазите имената на домейните, които харесвате и да ги проверите по-късно. Можете също да проследявате историята на търсенията си, да споделяте резултати, ако работите с някого, и да проверявате идеите си, за да видите дали те все още са налични.

Повечето хора, които използват Lean Търсене на домейни, нямат нови идеи и разчитат на този инструмент, за да измислят пълни имена на домейни. Това е популярен избор, работи добре и затова е в нашия списък.

Softwarefindr Generator Име

софтуерна снимка на екрана

Софтуерният генератор на имена е изящен инструмент, който ви позволява незабавно да търсите за хиляди различни комбинации от имена на домейни. Това ви позволява да намалите драстично времето, прекарано в създаването на страхотно име и повече време за изпълнение на вашите идеи.

За разлика от други генератори, инструментът Sofwarefindr прави цялото повдигане зад кулисите, като добавя над сто различни префикса и суфикси към вашата ключова дума, организирана от най-популярната и най-кратката дължина.

Повечето хора, които използват този генератор на имена на домейни, са тези, които искат да предприемат решителни действия и не искат да подреждат хиляди резултати. Вместо това те биха предпочели да видят топ 20 комбинацията, която е на разположение, за да ускори процеса на вземане на решения.

Wordoid

хордоидна начална страница

Ако се мъчите да намерите уникално име за вашия блог, което да се откроява от тълпата, тогава Wordoid е нещото, което сте търсили. Как работи Wordoid? Той ви дава много различни опции за име, които ще помогнат на хората да намерят вашия URL.

Wordoid предлага много езици, включително английски, италиански, френски и испански. Втората необичайна функция е, че можете да изберете дали искате да основавате резултатите си върху някои букви в началото, в средата или в края.

Третата характеристика, която привлича много хора към Wordoid, е фактът, че можете да изберете дали искате предлаганите от вас думи да са напълно естествени. Това прави целия процес много по-лесен и е доста удобно, трябва да се съгласите.

Всички думи, създадени от Wordoid, са уникални и са проектирани да бъдат маркирани, което означава, че изглеждат и звучат страхотно. Генерираните думи са дълги десет букви, макс. Можете дори да комбинирате два различни езика, за да получите необичайна комбинация.

невъзможност

невъзможност начална страница

Генератор на домейни с различен подход. Първото нещо, което трябва да направите, е мозъчната атака на собствена ключова дума и след това да добавите глаголи, прилагателни и съществителни към нейното начало. Невъзможността ви дава възможност да добавите дума от 4, 5 или 6 букви или можете да смесвате каквото искате с тази ключова дума.

Той е чудесен инструмент за мозъчни атаки на имена, които са достъпни, докато се забавлявате по време на целия процес. Невъзможността също се свързва към Namecheap или GoDaddy за имена, които са налични, и можете да продължите да купувате името си, когато сте взели решение. Невъзможността разчита на няколко сървъра, за да даде най-добрите възможни резултати.

Домен колело

начална страница на domainwheel

Доменното колело може да има прост и изчистен вид, но се основава на сложни комбинативни техники. Това е един от наскоро стартираните инструменти, които се актуализират от деня. Както в повечето генератори на имена на домейни, вие ще можете да дадете свой собствен вход и да въведете (неограничен) ключови думи, но също така ще получите някои предложения, за да започнете.

След натискане на бутона „Search Domain“, резултатите ще се покажат в три категории. Fist един ще направи най-популярните разширения на домейни като .com, .blog, .net, .org с акцент върху наличните, маркирани в зелено. След това ще получите истинските резултати от колелото на домейна с предложения, които са „подбрани“ за вас.

Ако не сте доволни от списъка на генерираните домейни, ще получите трети списък с думи, вдъхновени от избраната от вас първоначална ключова дума. Те се основават на различни действия за смесване и въртене (добавяне / добавяне, пускане на букви, заклинание назад, смесване на срички, удвояване на букви и т.н.).

Чудесно е да видите нови инструменти за повишаване на летвата и създаване на страхотни домейни за нови уебсайтове, които се присъединяват към мрежата.

Готови сте да започнете свой собствен самостоятелен блог?

Ако тепърва започвате, препоръчваме ви да отидете с WordPress. Ще можете да инсталирате всякакви теми, плъгини и услуги, които желаете, да пускате реклами и да печелите от блога по желания от вас начин. Практически няма ограничения за самостоятелно домакин на WordPress блог.

За стартиране на първия ви блог винаги препоръчваме Bluehost. При Bluehost, дори опцията с най-ниска цена ви дава Безплатно име на домейн, SSL сертификат, за да направите блога си сигурен, и 24/7 поддръжка.

Bluehost ще ви позволи БЕЗПЛАТНО да регистрирате ново име на домейн. Има 14 домена от най-високо ниво, от които можете да избирате, включително .com, .net и .org, за да посочите няколко. Страхотно нещо за тях е, че ако желаното име на домейн вече се използва, Bluehost ще ви позволи да изберете едно по-късно. Това ще ви даде време да направите някои изследвания и мислене.

Безплатен домейн по-късно

заключение

С горните опции ще имате много да избирате и да намерите инструмент, който ви е най-подходящ. Разгледайте тези генератори на имена на домейни и ние ви гарантираме, че ще можете да излезете с най-доброто име, което да отговаря на вашите нужди. Отделете време и не вземайте бързо решение; не забравяйте, че ще трябва да живеете с него известно време и много неща ще зависят от него. За късмет и не се колебайте да споделите опита си с тези инструменти или да споменете някой друг генератор, който сме пропуснали.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked