Најбољи генератори имена блога – пронађите савршен домен

Леарн-Блоггинг_Блог-наме-генераторс-инстг


Када започињете блог, једна од ствари о којој морате одлучити је име вашег блога (домена). Када одаберете име свог блога, оно ће бити тамо заувек, и то име ће бити оно што вас представља на мрежи. Важно је да ваше име буде упамћено и лако се памти.

Добро име домена повећаће шансу да га људи памте. Ваша стопа кликова може бити већа ако људи препознају ваш блог у резултатима претраге. Добро је имати УРЛ и име блога који се подударају, јер ће ваши потенцијални читаоци имати лакши посао пронаћи ваш блог.

Али, с обзиром на чињеницу да данас постоји толико блогова, шансе су да је УРЛ који желите већ заузет. У тим ситуацијама, мораћете да копате како бисте добили домену која се добро односи на вашу тему блога.

Препоручени алат:

Али, осмислити оригинално име домена није лак задатак. Због тога смо одлучили да поделимо ове генераторе имена блога који вам могу помоћи да то постигнете.

Буст А Наме

бустанаме почетна страница

Буст а Наме је веб локација која нуди разне алате за филтрирање који ће вам помоћи да пронађете право име домена за ваше потребе блогања. Прво што треба да урадите је да филтрирате кључне речи које тражите. Након што то учините, проверите опције „завршава“ и „започиње“ и погледајте како се ваша кључна реч слаже са њима.

Можете да сузите претрагу подешавањем броја знакова који желите да имате. Назив Буст вам омогућава да претражите домене према њиховим екстензијама, укључујући .орг, .нет или .цом. Док тражите своје савршено име домена, на дну странице моћи ћете да видите сличне предлоге.

Јесте ли појма и немате појма одакле започети? Не брини. Буст а Наме даје опцију случајног домена коју можете користити да размислите и добијете неке идеје или одаберете случајни домен који одговара вашим потребама.

Панабее

Панабее почетна страница

За разлику од других генератора домена, Панабее не нуди само различите фонетске опције ваше фразе домена. Такође пролази кроз две највеће друштвене мреже, Твиттер и Фацебоок, и цео веб, у потрази за сличним фразама или именима које неки други људи користе.

Панабее такође има функцију превођења и омогућава вам тражење сродних фраза на Википедији. У случају да је име домена доступно, имате могућност да га купите преко њихове партнерске компаније за регистрацију, ГоДадди.

Пицкидомаинс

пицкидомаинс почетна страница

Ако желите да имате читаву заједницу блогера који раде на вашем имену, онда је Пицкидомаинс права ствар за вас. Све што требате је да се региструјете, објасните све детаље задатка: вашу нишу, публику, тржиште, циљеве и врсту имена који желите.

Једном када то учините, људи на Пицкидомаинс-у ће делити све те информације са великом заједницом корисника. Тамо има пуно трговаца, а они ће започети браинсторминг разне идеје о доменима које бисте могли сматрати вредним.

Добићете предлоге искусних људи, а све што морате учинити је одабрати онај који вам се највише допада. Ако желите да добијете препоручено име домена, мораћете да платите накнаду у износу од 50 долара. Половина ће отићи особи која га је створила, док ће друга половина отићи на ПицкиДомаинс.

Холе Домаин

хомехоле хомепаге

Домаин Холе је свеобухватни генератор домена који може послужити у различите сврхе. Поврх свега, има осам различитих приступа које можете предузети како бисте пронашли савршени наслов блога који ће вам се свидети. Ево осам алата које можете користити са доменом отвора:

 • Истекло претраживање домена: пролази кроз обимну базу података истеклих имена домена и можете видети да ли можете да користите било који за постизање бољих резултата.
 • Предење имена: унесите кључну реч и комбинујте је са разним другим речима да бисте пронашли занимљиве предлоге за име домена.
 • Тренутна провера расположивости: нема онолико могућности у поређењу са неким другим алатима за проналажење нерегистрованих домена.
 • Комплетна провјера: пронађите ТЛД домене који су доступни.
 • Генератор имена: ако немате идеје за име блога, користите овај алат да бисте пронашли брендабилна и памтљива имена домена.
 • Упозорења о домену: претплатите се на овај алат и моћи ћете да гледате неколико имена домена и добијате обавештења када буду доступна.
 • Скупна провера домена: функционише као остали алати, али ако унесете више опција за кључне речи или имена домена, то ће их унакрсно прегледати и дати ће боље резултате.
 • Браинстормер: име овог алата говори све; помаже вам да смислите нове идеје за име домена блога.

Име Месх

намемесх хомепаге

Наме Месх је савршен генератор имена блога ако имате неколико кључних ријечи у рукаву. У поље за претрагу уметните две или три кључне речи и направите сопствену листу. Наме Месх има другачији приступ давању резултата. Они ће бити категорисани на основу фактора као што су СЕО, слична имена, нова имена, уобичајена имена и кратка имена.

Наме Месх се ослања на антониме и синониме како би вам омогућио да нађете јединствене домене док користите око 20 других генератора. Када тражите кључне речи, они филтрирају резултате на основу дужине, нерегистрованих домена или на основу проширења њиховог домена. Као и остали генератори имена домена, и Наме Месх ће вам дати предлоге за претраживање по кључним речима да бисте истражили додатне могућности.

Домаинр

хомер хомепаге

Домаинр можда нема пуно алата, функција или филтера за претраживање вашег имена домена, али овај алат ради беспрекорно. Домаинр може проћи кроз читав простор имена домена између .орг, .нет. и .цом То вам може помоћи да сазнате нова имена домена која имају велики потенцијал.

Као што смо раније споменули, тешко је данас наћи добро, марљиво име блога које завршава традиционалним .цом екстензијом. Овај алат има моћ претраживања различитих ТЛД-ова по којима су се неки од најуспешнијих блогова о ниши истакли и постали познати. Ослања се на две спољне базе података и има моћ да прати претраге око 2000 ТЛД-ова. Можете да региструјете домен са преко 200 регистрованих регистрационих компанија.

Ако желите да постигнете велики резултат и креирате праву стратегију око свог имена, Домаинр је алат који вам је потребан.

Леан Сеарцх Домаин

леандомаинсеарцх хомепаге

Када уђете у Леан Сеарцх Домаин, мораћете да унесете једну кључну реч и домене претраге. Овај генератор нуди пуно резултата, а понекад може бити и преко хиљаду предлога за идеје за име домена. Резултати које добијете су све .цом екстензије и сва су доступна.

Уз то, овај алат такође вам омогућава филтрирање резултата по популарности, дужини и абецедном реду. Имена домена можете да сачувате и касније проверите. Такође можете да пратите историју претраге, делите резултате ако радите с неким и касније проверите своје идеје да бисте видели да ли су још увек доступне.

Већина људи који користе Леан претрагу домена немају свеже идеје и ослањају се на овај алат како би смислили комплетна имена домена. То је популаран избор, делује добро, и зато је на нашој листи.

Генератор имена софтвера

сцреенсхотфиндр сцреенсхот

Софтварефиндр име генератора је сјајан алат који вам омогућава да одмах у секунди претражите хиљаде различитих комбинација имена домена. То вам омогућава да драстично смањите време проведено у стварању сјајног имена и више времена за извршавање својих идеја.

За разлику од других генератора, алат Софварефиндр обавља тешко подизање иза кулиса додавањем преко стотину различитих префикса и суфикса вашој кључној речи коју организује најпопуларнија и најкраћа дужина.

Већина људи који користе овај генератор имена домена су они који желе да предузму одлучне акције и не желе да сортирају на хиљаде резултата. Умјесто тога, они би радије видјели комбинацију топ 20 која је на располагању како би се убрзао процес доношења одлука.

Вордоид

Вордоид почетна страница

Ако се мучите да пронађете јединствено име за свој блог који ће се издвојити из гомиле, онда је Вордоид оно што сте тражили. Како функционише Вордоид? Даје вам пуно различитих опција имена које ће помоћи људима да пронађу ваш УРЛ.

Вордоид нуди многе језике, укључујући енглески, италијански, француски и шпански. Друга необична карактеристика је да можете бирати желите ли резултате базирати на неким словима на почетку, у средини или на крају.

Трећа карактеристика која привлачи пуно људи у Вордоид је чињеница да можете изабрати да ли желите да ваше предложене речи буду потпуно природне. То чини цео процес много лакшим, и прилично је згодан, морате се сложити.

Све речи креиране од Вордоида јединствене су и дизајниране тако да буду маркиране, што значи да изгледају и звуче сјајно. Генерисане речи су дугачке највише десет слова, а можете чак и да комбинујете два различита језика да бисте добили необичну комбинацију.

Немогућност

немогућност почетне странице

Генератор домена са другачијим приступом. Прво што морате да урадите јесте да напишете паметну реч сопствену кључну реч, а затим да на њен почетак додате глаголе, придеве и именице. Немогућност вам даје могућност да додате реч од 4, 5 или 6 слова или можете мешати шта год желите са том кључном речју.

То је сјајно средство за браинсторминг имена која су доступна током забаве током целог процеса. Немогућност такође повезује на Намецхеап или ГоДадди за имена која су доступна и можете наставити да купујете своје име када донесете одлуку. Немогућност се ослања на неколико сервера како би пружили најбоље могуће резултате.

Вхеел домена

почетна страница домаинвхеел

Вхеел домена може имати једноставан и чист изглед, али заснован је на сложеним комбинацијским техникама. То је један од недавно лансираних алата који се свакодневно ажурира. Као и код већине генеричара имена домена, моћи ћете да дате свој сопствени унос и унесете (неограничено) кључне речи, али добићете и неке предлоге за почетак.

Након притиска на дугме „Сеарцх Домаин“, резултати ће се приказати у три категорије. Фист оне ће приказати најпопуларнија проширења домена попут .цом, .блог, .нет, .орг са фокусом на доступна, означена зеленом бојом. Затим ћете добити оригиналне резултате Вхеел домена са предлозима који су „изабрани“ за вас.

Ако нисте задовољни са списком генерисаних домена, добићете трећу листу речи инспирисану почетном кључном речју коју сте одабрали. Оне се заснивају на разним акцијама мешања и предења (додавање / додавање, испуштање слова, правопис уназад, мешање слогова, удвостручавање слова итд.).

Одлично је видети нове алате како подижу траку и стварају феноменалне домене за придруживање нових веб локација.

Спремни сте за покретање властитог блога са властитим домаћинима?

Ако тек почињете, препоручујемо вам да одете са ВордПресс. Моћи ћете да инсталирате било које теме, додатке и услуге које желите, да покрећете огласе и уновчите блог онако како желите. Практично нема ограничења на самостојећем ВордПресс блогу.

За почетак вашег првог блога, увек препоручујемо Блуехост. Уз Блуехост вам нуди чак и опција са најнижим ценама Бесплатно име домена, ССЛ сертификат за безбедност блога и подршка 24 часа дневно.

Блуехост ће вам омогућити да бесплатно региструјете ново име домена. Постоји 14 домена највишег нивоа између којих можете одабрати .цом, .нет и .орг да бисте их именовали. Одлична ствар у вези с њима је да ако сте већ користили име домене, Блуехост ће вам дозволити да одаберете касније. Ово ће вам дати времена да истражите и размислите.

Бесплатно домена касније

Закључак

Уз горње опције, имаћете пуно тога за изабрати и пронаћи ћете алат који вам највише одговара. Истражите ове генераторе имена домена и ми вам гарантујемо да ћете моћи да пронађете најбоље име које ће одговарати вашим потребама. Одвојите време и не доносите брзу одлуку; запамтите, мораћете да живите с тим неко време, и многе ствари ће зависити од тога. Срећом и слободно подијелите своја искуства с овим алатима или спомените неки други генератор који нам је недостајао.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map