Kako postati avtor Blogger v svoji niši

Spoznajte-Blogging_Authority-blogger


Obstaja toliko različnih blogerjev, nekateri se želijo izraziti in dati navdihujoče nasvete tistim, ki jo potrebujejo, drugi pa želijo svoje bloge spremeniti v nekaj več, kar postanejo pravi avtorji blogerjev, cenjeni v svoji panogi in dosegajo divji uspeh.

Vendar pa veliko njih preprosto nima pojma, kako se iz amaterjev preoblikovati v profesionalce. V svoji niši se želijo uveljaviti kot avtoriteto, vendar na videz ne morejo zvišati svojega glasu in slišati.

To je zelo hrupni svet, zato, če želite imeti glasen glas, morate imeti avtoriteto. Brez tega le še na koncu šepetate in nihče res ne sliši, kaj imate povedati. Ko imate avtoriteto, imate tudi verodostojnost in zlahka pritegnete pozornost, izstopate iz množice in navdihnete zvestobo.

Kako lahko to dosežete? Kako lahko v svoji niši postanete avtorski bloger? Zagotovo ni nobene skrivne formule, s katero lahko dosežete želeni uspeh čez noč, vendar obstaja več preizkušenih tehnik, ki vam zagotovo lahko pomagajo, da postanete profesionalni bloger, zato preberite, da jih preverite..

8 korakov, da postanete Blogger avtoritete v svoji niši

Vzpostavitev zaupanja

Da bi vaš blog dobil več pozornosti, morate gradite zaupanje pri svojih bralcih. Graditi zaupanje navdihuje zvestobo in vam pomaga resnično izstopati med tisoči blogerjev tam. Vzpostavitev zaupanja pomeni občinstvu zagotoviti ustrezne in koristne informacije, ki jim dajejo resnično vrednost.

Vsebina je kraljična, kot ste morda slišali že tisočkrat, saj prav to pomaga ljudem izvedeti več o vas in o tem, kaj imate v ponudbi. Če dosledno zagotavljate kakovostne vsebine, ki pomagajo vašim ciljnim bralcem rešiti težave, vas bodo videli kot verodostojen in zaupanja vreden vir informacij. Postali boste njihov vir, ko bodo potrebovali nekaj, kar lahko samo vi zagotovite.

Morda boste mislili, da je to lažje reči kot storiti, toda če boste raziskali ciljno publiko in izvedeli več o njihovih interesih in željah, boste natančno vedeli, v katero smer se boste podali pri ustvarjanju vsebine, in lahko boste oblikovali prepričljive objave na spletnem dnevniku ki bo zadostilo vsaki bralčevi potrebi. Redno zagotavljanje vrednosti je natanko tisto, kar vam bo pomagalo vzpostaviti zaupanje pri svojih bralcih in vas postavilo na pravo pot, da postanete avtoritetni bloger.

Mreženje

mreženje

Mrežno povezovanje je eden največjih ključev uspeha v blogosferi. Obstaja veliko avtoritetnih blogerjev, ki imajo pozornost milijonov ljudi, in če se povežete z njimi in postanete del njihovega notranjega kroga, boste dobili neverjetno priložnost, da izstopate v prostranem morju blogerjev.

Mreženje z drugimi blogerji in vzpostavljanje odnosov z njimi vam lahko odpirajo veliko vrat in omogočajo doseganje znatnega števila novih bralcev. Ljudje, ki jim sledijo, jim resnično zaupajo, če bodo dobro besedo namenili vam in priporočili vaš blog, vas bodo njihovi sledilci videli tudi kot zanesljiv vir. Ne boste več samo še en bloger, ki bi ga poskušal doseči, ker se boste igrali z velikimi psi, sčasoma boste postali eno sami.

Če se udeležite blogerskih konferenc, boste v svoji niši spoznali več avtoritetnih blogerjev. Lahko ustvarite povezave, ki lahko privedejo do let plodnega sodelovanja in celo dolgotrajnih partnerstev. Lahko vas celo zaslišijo in povabijo, da se udeležijo nekaterih drugih konferenc in dogodkov, morda celo prosijo, da spregovorijo na nekem dogodku. Lahko se zgodi veliko vznemirljivih stvari, prav zato je mreženje ena najboljših stvari, ki se lahko zgodijo blogerju.

Ena najpomembnejših stvari, ki bi jo morali storiti, ko gre za mreženje, je vstop v svet gostujočega bloganja. Pomagal vam bo ustvariti neprecenljive povezave in doseči precej več bralcev. Pridobili boste večjo izpostavljenost in se postavili kot avtoriteta na svojem področju.

Profesionalne metode pisanja

metode pisanja

Znova smo pri vprašanju vsebine, vendar njenega pomena res ne moremo dovolj poudariti. Če želite postati uspešen bloger, morate naslikati portret pravega profesionalca. Vaš slog pisanja mora pokazati, da ste nekdo, ki pozna panogo znotraj in zunaj in točno ve, kaj je potrebno za reševanje težav bralcev..

Če dodate osebno noto in šaljive pripombe, kadar je primerno, vsekakor ni neprofesionalno. Pravzaprav je osebna vsebina tisto, v čemer ljudje uživajo in želijo brati. Zato se lahko sprostite in pokažite ljudem, kdo v resnici ste. Prav to vam bo pomagalo, da se z njimi bolje povežete in vključite v svoj blog.

Kar pa vam bo najbolj pomagalo pri vzpostavljanju avtoritete, so dobre raziskave in kreditiranje virov, ki jih uporabljate, namesto da jih predstavite le kot svoje mnenje. Nikoli ne ukradite vsebine drugih ljudi, temveč jih citirajte, če želite s svojimi objavami poudariti. Najpomembneje je, da se prepričate, da je vaša slovnica brezhibna, ker vam bo pomagala postati bolj verodostojna.

Sodelovanje

Sodelovanje z drugimi blogerji je vedno dobra izbira. Kljub temu ne zamenjujte sodelovanja z mreženjem. Medtem ko mreženje temelji na navezovanju novih povezav in vzpostavljanju odnosov z drugimi blogerji, je sodelovanje povezano z mreženjem.

Ko vzpostavite močne povezave, se prepričajte, da boste sodelovali z blogerji avtoritet, saj boste s tem presegli svoj potencial. Ko združite moči s podobno mislečimi, lahko dosežete toliko več, kot če bi delali sami.

Poleg objavljanja gostov lahko sodelujete tudi pri različnih skupinskih projektih, na primer pri pisanju e-knjige, za katero bo več blogerjev prispevalo enake prispevke. Stalno sodelovanje z vplivnimi blogerji lahko resnično gre daleč, zato ga vsekakor morate izkoristiti v celoti.

Pridobiti svoje napake in popraviti svoje delo

lastite svoje napake

Obstaja veliko napak v bloganju, ki se jim morate izogibati, a če na svojem spletnem potovanju storite napako, zagotovo ni konec sveta. Čeprav morate neprestano delati napake, se morate ustaviti in razmisliti, kaj lahko naredite za izboljšanje svojega spletnega dnevnika, da ne bi tvegali, da boste padli v zajčjo luknjo, iz katere ne boste našli poti..

Kljub temu, če se zmotite, se morate držati. Ne glede na to, ali gre za tipkano napako ali pa ste zaradi slabe raziskave posredovali lažne podatke, morate priznati, da niste bili v redu in popraviti svoje delo.

Če se ne skrivate za svojimi napakami ali jih celo krivite za koga drugega, boste vzpostavili več zaupanja. Konec koncev ste človek in napake so v vaši naravi, vendar je za njihovo obvladovanje potreben pogum in samozavedanje, in ravno zaradi tega vas bodo vaši sledilci bolj spoštovali.

Iskanje edinstvenega roba

Zagotoviti nekaj edinstvenega, česar vaši bralci ne najdejo nikjer drugje, je ravno tisto, kar vas bo razlikovalo od drugih blogerjev v vaši niši in vam pomagalo, da boste izstopali. Če najdete edinstven rob, boste svojim bralcem omogočili nekaj novega in svežega, kar bo resnično spremenilo.

Kolikokrat ste naleteli na novo objavo na blogu, za katero bi lahko prisegli, da ste že prebrali? Veste, da ni plagiat, vendar na videz ne daje ničesar, kar ni bilo že tisočkrat rečeno. Ljudje nočejo izgubljati časa za branje nečesa, kar že poznajo. Želijo si nekaj novega, kar jim lahko da vrednost in koristi njihovo življenje.

Ne utapljajte se v morju blogerjev, ki znova in znova vrtijo isto vrsto vsebine, ampak namesto tega naredite svoje zasuke in uporabite drugačen pristop. Oglejte si teme, ki se jih lotite s povsem novega zornega kota, in zagotovo boste usmerili svojo pot do resničnega postajanja avtoritetnega blogerja v svoji niši.

Komunicirajte kot profesionalec

Če želite avtoriteto, morate komunicirati kot profesionalec. Izogibajte se klišejem in se izogibajte žargonu, vendar ne pozabite pisati, ko govorite. Uporabite prijazen in pogovoren ton glasu, ker govorite občinstvu in ne pišete šolskega eseja.

Pomembno pa je, da se med prijazno komunikacijo in profesionalno uvrstite v to lepo mesto. Prva je ključnega pomena za angažiranje in povezovanje s svojimi bralci, vendar je slednje ključno za vzpostavitev zaupanja in verodostojnosti ter na koncu tudi avtoritete.

Eden najboljših nasvetov, ki ga lahko dobite, je, da ravnate tako, kot da imate avtoriteto, čeprav je še nimate. To pomeni, da morate pokazati zaupanje in trdno stati za vsako besedo, ki jo napišete. Pomagal vam bo resnično komunicirati kot profesionalec in preden ga boste spoznali, vas bodo vaši bralci prepoznali kot avtorja blogerja, ki ve, kako izboljšati svoje življenje.

Ne bodi lepljiv

To je ena hujših napak, ki jo lahko naredite kot bloger. Če ste lepljivi, bo edino, kar boste dosegli, pustilo slab okus v ustih bralcev, da ne omenjam drugih blogerjev v svoji niši. To je popolnoma enako, kot če se ti v vsakdanjem življenju lepšajo – nihče ne mara.

Na primer, ne oglašujte se v drugih blogih brez predhodnega soglasja in niti ne ukradite njihove vsebine ali slik, ki so jih objavili. To je velik maščob NE in zagotovo si ne boste zaslužili nobenega spoštovanja. Je zelo neprofesionalen in kakršna koli zaskrbljenost je zanesljiva pot do neuspeha.

Zaključek

Če želite postati avtorski bloger v svoji niši, se prepričajte, da upoštevate te nasvete, saj vam bodo zagotovo pomagali utirati pot do hitrega prehoda od ljubiteljskega do profesionalnega. V izgradnjo poti do uspeha morate vložiti veliko truda, vendar so ti načini ustvarjanja uspeha odlične bližnjice, ki jih morate upoštevati, saj vam bodo zagotovo pomagali dvigniti glas in izstopati v svetu blogiranja.

Dodatni vir, ki vam ga priporočamo, da ga preberete – če želite postati prepoznavni v svojem poklicnem življenju in vplivati ​​na druge, je knjiga z imenom “ZNANO”, ki jo je napisal Mark W. Schaefer, močan vplivni mojster in odličen tržnik. Lahko to preverite tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked