Hvordan bli autoritetsblogger i din nisje

Lær-Blogging_Authority-blogger


Det er så mange forskjellige bloggere der ute, noen ønsker å uttrykke seg og gi inspirerende råd til de som trenger det, andre som ønsker å gjøre bloggene deres til noe mer, og bli ekte autoritetsbloggere som er anerkjente i sin bransje og oppnår vill suksess..

Imidlertid har mange av dem ingen anelse om hvordan de kan forvandle seg fra amatører til proffer. De vil etablere seg som en autoritet i sin nisje, men ser bare ikke ut til å heve stemmen og bli hørt.

Det er en veldig støyende verden, så hvis du vil ha en høy stemme, må du ha autoritet. Uten det ender du bare med å hviske, og ingen kan virkelig høre hva du har å si. Når du har autoritet, har du også troverdighet, og du tiltrekker deg lett oppmerksomhet, skiller deg ut fra mengden og inspirerer lojalitet.

Hvordan kan du oppnå det? Hvordan kan du bli en autoritetsblogger i din nisje? Det er absolutt ingen hemmelig formel du kan bruke for å oppnå suksessen du ønsker over natten, men det er flere velprøvde teknikker som absolutt kan hjelpe deg på vei til å bli en proff blogger, så les videre for å sjekke dem ut.

8 trinn for å bli autoritetsblogger i din nisje

Etablere tillit

For at bloggen din skal få mer oppmerksomhet, må du gjøre det bygg tillit med leserne dine. Å bygge tillit inspirerer lojalitet og hjelper deg med å skille deg ut fra tusenvis av bloggere der ute. Å etablere tillit betyr å gi publikum relevant og nyttig informasjon som gir dem virkelig verdi.

Innhold er konge, slik du kanskje har hørt tusen ganger fordi det er akkurat det som hjelper folk å lære mer om deg og om hva du har å tilby. Hvis du konsekvent leverer innhold av høy kvalitet som hjelper målleserne dine å løse problemene sine, vil de se deg som en pålitelig og pålitelig informasjonskilde. Du vil bli deres ressurs når du trenger noe du bare kan tilby.

Du tror kanskje at dette er lettere sagt enn gjort, men hvis du forsker på målgruppen din og lærer mer om interessene og preferansene dine, vil du vite nøyaktig hvilken retning du skal ta når du lager innholdet ditt, og du vil kunne lage spennende blogginnlegg som tilfredsstiller enhver lesers behov. Å gi verdi med jevne mellomrom er nøyaktig det som vil hjelpe deg å etablere tillit hos leserne dine og sette deg på rett vei til å bli en autoritetsblogger.

Nettverk

nettverk

Nettverk er en av de ultimate nøklene til suksess i blogosfæren. Det er mange autoritetsbloggere som har oppmerksomhet fra millioner av mennesker, og hvis du tar kontakt med dem og blir en del av deres indre krets, vil du få den fantastiske muligheten til å skille seg ut i det store havet av bloggere.

Nettverk med andre bloggere og skape relasjoner med dem kan åpne mange dører for deg og gjøre det mulig for deg å nå et betydelig antall nye lesere. Mennesker som følger dem, stoler virkelig på dem. Hvis de legger inn et godt ord for deg og anbefaler bloggen din, vil deres følgere også se på deg som en pålitelig kilde. Du vil ikke lenger bare være en blogger som prøver å få det der ute fordi du skal leke med de store hundene og til slutt bli en selv.

Hvis du deltar på bloggkonferanser, vil du få en sjanse til å møte en rekke autoritetsbloggere i din nisje. Du kan opprette forbindelser som kan føre til mange års fruktbare samarbeid og til og med langvarige partnerskap. Du kan til og med bli intervjuet og invitert til å delta på andre konferanser og arrangementer, kanskje til og med bedt om å snakke på et arrangement. Det kan skje mye spennende, og det er nettopp derfor nettverk er noe av det beste som kan skje med en blogger.

Noe av det viktigste du bør gjøre når det kommer til nettverksbygging er å komme inn i gjestenes blogging. Det vil hjelpe deg å skape uvurderlige forbindelser og nå ut til ganske mange flere lesere. Du vil få større eksponering og posisjonere deg som en autoritet i ditt felt.

Profesjonelle skrivemetoder

skrivemetoder

Vi er tilbake med spørsmålet om innhold, men dets betydning kan virkelig ikke bli stresset nok. Hvis du skal bli en suksessfull blogger, må du male portrettet av en ekte profesjonell. Skrivestilen din må vise at du er noen som kjenner bransjen inn og ut, og som vet nøyaktig hva som trengs for at lesernes problemer skal løses.

Å legge til et personlig preg og en humoristisk kommentar når det passer er absolutt ikke uprofesjonelt. Personlig innhold er faktisk det folk liker og ønsker å lese. Føl deg derfor fri til å løsne og vise folk hvem du virkelig er. Det er nøyaktig det som vil hjelpe deg å få bedre kontakt med dem og engasjere dem i bloggen din.

Det som imidlertid vil hjelpe deg med å etablere autoritet mest er god forskning, samt kreditere kildene du bruker, i stedet for bare å presentere dem som dine egne meninger. Ikke stjele andres innhold, men siter dem snarere hvis du vil bruke innleggene deres til å gjøre et poeng. Det viktigste er at du sørger for at grammatikken din er feilfri fordi den vil hjelpe deg å bli mer troverdig.

Samarbeid

Å samarbeide med andre bloggere er alltid et godt valg. Ikke forveksle samarbeid med nettverk. Mens nettverk handler om å knytte nye forbindelser og skape relasjoner med andre bloggere, er samarbeid resultatet av nettverk.

Når du har opprettet sterke forbindelser, må du derfor samarbeide med autoritetsbloggere, da det vil hjelpe deg å gå langt utover potensialet ditt. Når du går sammen med likesinnede, kan du oppnå så mye mer enn hvis du jobbet på egen hånd.

Bortsett fra gjestepost, kan du samarbeide om forskjellige gruppeprosjekter, for eksempel å skrive en e-bok, for eksempel som flere bloggere vil gi like bidrag. Å ha et kontinuerlig samarbeid med innflytelsesrike bloggere kan virkelig gå en lang vei, så du bør absolutt bruke det til sitt fulle potensiale.

Å eie opp til dine feil og rette opp arbeidet ditt

eier dine feil

Det er mange bloggfeil du bør unngå, men hvis du gjør en feil på bloggreisen din, er det absolutt ikke verdens ende. Selv om du kontinuerlig gjør feil, må du stoppe og tenke på hva du kan gjøre for å forbedre bloggen din, for ikke å risikere å falle i et kaninhull hvor du ikke finner veien ut.

Likevel, hvis du gjør en feil, må du eie opp til det. Enten det er noe mindre som en skrivefeil eller om du tilfeldigvis har gitt falsk informasjon på grunn av dårlig forskning, må du innrømme at du tok feil og rette arbeidet ditt.

Hvis du ikke gjemmer deg bak dine egne feil eller til og med klandrer dem for noen andre, vil du få mer tillit. Du er tross alt et menneske, og feil er i din natur, men å eie opp til dem krever mot og selvinnsikt, og det er akkurat det som vil få dine tilhengere til å respektere deg mer.

Å finne en unik kant

Å tilby noe unikt som leserne dine ikke finner andre steder, er nettopp det som vil skille deg fra andre bloggere i din nisje og hjelpe deg med å skille deg ut. Å finne en unik kant vil gjøre det mulig for deg å gi leserne dine noe nytt og friskt som virkelig vil utgjøre en forskjell.

Hvor mange ganger har du kommet over et nytt blogginnlegg som du kan sverge at du allerede har lest før? Du vet at det ikke er plagiert, men det ser ikke ut til å gi noe som ikke allerede har blitt sagt tusen ganger. Folk vil ikke kaste bort tid på å lese noe de allerede vet. De vil ha noe nytt som kan gi dem verdi og komme livet til gode.

Ikke drukner i havet av bloggere som snurrer den samme typen innhold om og om igjen, men i stedet gjør din egen vri og tar en annen tilnærming. Ta en titt på temaene du takler fra et helt nytt perspektiv, og du vil helt sikkert tenne deg vei mot å virkelig bli en autoritetsblogger i din nisje.

Kommuniser som en profesjonell

Hvis du vil ha autoritet, må du kommunisere som en profesjonell. Unngå klisjeer og hold deg unna sjargong, men pass på at du skriver mens du snakker. Bruk en vennlig og samtale tone, fordi du snakker med et publikum, og ikke skriver en skoleoppgave.

Det er imidlertid viktig å treffe det søte stedet mellom vennlig kommunikasjon og en profesjonell. Førstnevnte er viktig for å engasjere og kontakt med leserne dine, men sistnevnte er avgjørende for å etablere tillit og troverdighet og til slutt autoritet.

En av de beste rådene du kan få er å oppføre deg som om du har autoritet, selv om du ikke har det helt enda. Dette betyr at du må vise selvtillit og stå fast bak hvert eneste ord du skriver. Det vil hjelpe deg å virkelig kommunisere som en profesjonell, og før du vet ordet av det, vil leserne dine kjenne deg igjen som en autoritetsblogger som vet hvordan de skal gjøre livet bedre.

Ikke vær klissete

Dette er en av de verre feilene du kan gjøre som blogger. Hvis du er klissete, er det eneste du vil oppnå å etterlate en dårlig smak i munnen til leserne dine, for ikke å snakke om andre bloggere i din nisje. Dette er nøyaktig det samme som å være klissete i hverdagen din – ingen liker det.

For eksempel må du ikke markedsføre deg selv på andre menneskers blogger uten tidligere samtykke eller stjele innholdet eller bildene de har lagt ut. Dette er et stort fett NEI, og du vil definitivt ikke tjene noen respekt. Det er enormt uprofesjonelt og enhver form for tackiness er en sikker måte å mislykkes.

Konklusjon

Hvis du vil bli en autoritetsblogger i din nisje, må du sørge for å følge disse tipsene, da de sikkert vil hjelpe deg med å bane vei for å raskt gå fra amatør til proff. Du må investere mye arbeid i å bygge din vei til suksess, men disse suksessgenererende måtene er utmerkede snarveier du bør ta, da de definitivt vil hjelpe deg å heve stemmen din og skille deg ut i bloggverdenen.

En ekstra ressurs vi anbefaler deg å lese – hvis du vil bli anerkjent i yrkeslivet og påvirke andre, er en bok kalt ‘KJENT’ skrevet av Mark W. Schaefer, en mektig påvirker og en stor markedsfører. Du kan sjekke det ut her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map