Hvad er et blogindlæg? – Den perfekte struktur

Lær-Blogging_blogspot-indhold


Hvis du vil starte en ny blog eller allerede har startet en, ville det næste skridt være at finde ud af, hvad du skal skrive. Uanset hvad formålet med en blog er, personlige eller forretningsmæssige, vil indhold spille en kritisk rolle i blogsuccesen.

Du er nødt til at indse, at internettet er overmættet med tekstindhold. For at dine blogindlæg skal skille sig ud, er du nødt til at investere seriøs indsats for at skabe godt indhold.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du skriver dine blogindlæg og gør dem informative.

Definition af et blogindlæg

Blogindlægget er en post (artikel), som du skriver på en blog. Det kan omfatte indhold i form af tekst, fotos, infografik eller videoer.

Strukturen af ​​et blogindlæg

Følgende er den grundlæggende struktur i et godt blogindlæg:

blogindlægsstruktur

Du er velkommen til at bruge denne skabelon på dit websted

Brug disse elementer til at optimere hvert indlæg til både læsere og søgemaskiner:

Overskrift

Overskriften eller titlen på dit blogindlæg skal fange opmærksomheden hos potentielle læsere. Folk kan se det i deres nyhedsfeed på sociale medier eller i søgeresultater. Sørg for at medtage den vigtigste søgeordsfrase, som folk kunne bruge, når de søger efter det emne, du dækker.

Udgivelsesdato

Udgivelsesdato for dit indhold er valgfrit, men anbefales. Hvis du ofte opdaterer din blog, kan postdatoer hjælpe dine besøgende med at bestemme de nylige indlæg. Det er ikke så vigtigt på stedsegrønne indholdssider, men bruges ofte på et dagligt offentliggjort indhold.

Forfatter by-line

En forfatter by-line hjælper læsere med at identificere, hvem der har skrevet indholdet, og er især vigtigt for blogs med mange forfattere. Derudover kunne forfatterbiblioteket give dit indhold mere tillid, hvis en anerkendt forfatter opretter det.

Post kategori

Kategoriklasser, der bruges til at gruppere dit indhold i forskellige sektioner. Det anbefales at bruge kategorimærker til hvert blogindlæg, du opretter. At gruppere relevant indhold sammen vil være nyttigt for dine besøgende og for søgemaskiner, der gennemsøger din blog.

Introduktion

Det første afsnit i dit blogindlæg får enten folk til at læse eller få folk til at forlade. Sørg for, at det tvinger folk til at læse resten af ​​dit indhold. Du skal bruge din målrettede søgeordssætning til søgemaskiner mindst en gang i dette afsnit.

Hovedindhold

Det er hoveddelen af ​​dit blogindhold. Tænk på overskriften som løftet og hovedindholdet som opfyldelsen af ​​dette løfte. Dit hovedindhold skal glæde alle, der besøger dit indlæg, baseret på overskriften. Hvis du opretter indhold, der ikke opfylder løfterne fra din overskrift, vil folk begynde at identificere din blog som utilfredsstillende. Længden på dine blogindlæg kan variere fra 300 til 3.000 eller flere ord. Det er bedst at skifte længde på dine indlæg, når du får indsigt i, hvad der fungerer bedst for dit publikum.

Sub-overskrifter

Mange mennesker scanner dit blogindhold i modsætning til at læse det ord for ord. Skriv underoverskrifter, der deler dit indhold i fordøjelige sektioner. Sørg for, at disse underoverskrifter repræsenterer indholdet i dem.

Fed skrift

Brug fed tekst i et par områder af dit hovedindhold for at hjælpe med at fremhæve vigtige punkter. Brug det selektivt. Ellers ser hele artiklen med fed skrift ud, hvilket fjerner muligheden for at fremhæve centrale dele af indholdet.

Punktliste / nummererede lister

Selvom du ikke ønsker, at hele dit indlæg skal være fyldt med kuglepunkter eller -numre, hjælper disse lister med at adskille trin og tabeller med nyttigt indhold.

Medier

Supplér tekstdelen af ​​dit indhold med medier, såsom relaterede billeder og video. Det vil hjælpe med at opdele dit indhold og illustrere dine point bedre.

Det mindste du kan gøre er at inkludere det fremhævede billede til dit indlæg. Tilføj dit indlægs vigtigste søgeordssætning i filnavnet på billedet såvel som ALT-tagget. Det vil hjælpe dig med at søgeoptimering af dit indlæg.

Konklusion

Konklusionen skal være et par eller to i slutningen af ​​dit indlæg for at opsummere det indhold, du har skrevet. Læseren skal forstå, hvilket materiale du har dækket. Hvis de ikke gjorde det, er chancerne for, at de vil gå tilbage for at se, hvad de måske har gået glip af.

Opfordring til handling

Den sidste linje i dit blogindlæg skal være en form for et opfordring til handling. Det kan være så simpelt som at bede læserne om at dele deres tanker i kommentarerne eller dele indlægget på sociale medier. Hvis du skrev indlægget for at markedsføre et bestemt produkt eller en tjeneste, bør opfordringen til handling opfordre læseren til at lære mere om det.

Sociale delingsknapper

Sociale medier er et nyttigt instrument til promovering af dit blogindhold. Du skal sørge for at inkludere sociale knapper til alt dit indhold, så folk nemt kan dele det på sociale netværk. Du kan placere dem øverst på dit indhold, i bunden af ​​dit indhold eller på siden, som en flydende widget.

Kommentarsektion

Bortset fra dit blogindhold er kommentarer den vigtigste del af din blog. Dette afsnit giver dine læsere en mulighed for at interagere med dig og andre besøgende. Det er vigtigt, at du svarer på kommentarerne og åbner samtalen.

Du behøver ikke at medtage alle elementerne fra denne liste i hvert indlæg. Sørg for, at du altid har en spændende introduktion, kvalitetsindhold og en solid konklusion.

Sådan skriver du dit første blogindlæg

Den første vil være den sværeste at skrive, og chancerne for at du har lyst til Alice i Eventyrland. Men det er vigtigt at skubbe dig ud af din komfortzone og få dit arbejde derude.

I dit første indlæg kan du tage et øjeblik og introducere dig selv. Fortæl dine læsere, hvem du er, hvad der motiverede dig til at blogge, og hvad du vil skrive. Titlen på indlægget kan være “Velkommen til min blog” eller “Mit første blogindlæg”. Du kan også introducere dit næste blogindlæg her, hvor du vil tale om et bestemt emne.

Anbefalet læsning: Hvordan man skriver et blogindhold

Eksempler på gode blogindlæg

Titlen på dit blogindlæg skal fange læsere og vise dem et værdiproposition. Det skal omfatte dine vigtigste nøgleord og fordelen, som dine læsere får ved blogindlægget.

Få ideer om blogindlæg:

Konklusion

Nu har du mestret det grundlæggende og forstå strukturen i et blogindlæg. Den næste ting er at eksperimentere med dit indhold. Dine blogindlæg skal skille sig ud fra havet af indhold, der oversvømmer internettet. Prøv at være anderledes og nærme dig dit emne fra en ny vinkel, der endda kan være kontroversiel. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked