De beste månedene til månedens webhotellplaner i 2020

måned til måned webhotell


Webhotellstjenester gir grunnlaget for nettstedet ditt – de tilbyr verktøy og teknologier for å holde nettsteder oppe og går, samtidig som de hjelper besøkende med å få tilgang til dem.

Fra mai 2019, Det er 154 608 066 domener over hele verden, mens det totale antallet webhotellleverandører er 338,561 – dette viser veksten og potensialet for dette markedet. Problemet er imidlertid at webstedshotell kan være dyrt for eiere av nettstedet. Det er fordi mange hosting-tjenester bare tilbyr muligheten til å betale for et helt år i forkant, noe som kan koste flere hundre dollar. Disse årlige betalingsplanene kan til og med låse deg i opptil 2 år om gangen. På den annen side, webhotell fra måned til måned gjør det mulig for eiere av nettstedet å betale hver måned, og det er ikke behov for en langsiktig forpliktelse.

Før du velger en hostingtjeneste, er det imidlertid viktig å huske på hvilken type nettsted du bygger, den nødvendige båndbredden, vertsfunksjonene og behovet for SSL-sertifikater.

La oss lære mer om en måned til måned webhotell og utforske tilgjengelige alternativer.

Når og hvorfor du skal kjøpe månedlig webhotell?

Når og hvorfor kjøpe en månedlig hosting

For noen nettstedseiere er det forsvarlig å få webhotellet måned til måned. Det lar deg teste ytelsen, verktøyene, kundesupporten og andre funksjoner levert av verten. Du kan når som helst avbryte planen og oppgradere til årlige betalinger – det er ingen risiko for straff eller tilleggsavgift på noen måte.

Mange verter gir deg også friheten og fleksibiliteten til å jobbe til lave priser uten at det går ut over kvaliteten.

Starter web hosting planer sammenligning

DreamhostHostingerNamecheapA2 HostingHostGator
Pris$ 4.95$ 9.99$ 2.88$ 4.90$ 10.95
Domenenavn$ 7.99$ 8.99$ 9.06$ 14.95$ 12.95
Pengene tilbake97 dager30 dager30 dagerIngen grense45 dager
SSL-sertifikatGratisXGratisGratisGratis
RegistreringsavgiftX$ 4.99XXX
båndbreddeubegrenset100GBubegrensetubegrensetubegrenset

Månedlige kontra årlige vertsplaner

Prissammenligning - Månedlig Vs. Årlige vertsplaner

Historisk sett ble hosting-abonnementsplaner solgt på årsbasis, dvs. du måtte betale for 12, 24 eller 36 måneder totalt. For eksempel viser selskaper en kampanjepris på $ 3,99 per måned på nettstedet sitt, men i virkeligheten må du betale et engangsbeløp på forhånd i 12, 24 eller 36 måneder. For å se månedlige priser (i de fleste tilfeller vises det ikke offentlig), må du starte en ordreprosess og velge betaling per måned fra alle tilgjengelige abonnementsalternativer.

Dette vil lokke eierne av nettstedet til å betale den større regningen på forhånd for mer verdi på lang sikt. Men problemet var at ikke alle hadde råd til å betale enorme summer på en gang. Nylig har det imidlertid skjedd en endring i prisstrategier for webhotell, og leverandører av hostingtjenester øker for anledningen ved å tilby mer forbrukervennlige prisalternativer. De tilbyr billige månedlige betalingsplaner for webhotell som gjør det enklere for folk å eie og betale for nettstedene sine.

Månedlige betalingsnettsteder er langt billigere på kort sikt, så hvis du har et stramt budsjett eller bare prøver å kjøre nettstedet ditt, er det perfekt å betale månedlig webhotell. Dette gjør det enklere enn noen gang for folk å starte blogger, e-handelsbedrifter og andre typer nettsteder.

Videre, web hosting månedlige faktureringsalternativer lar deg teste tjenestene før du forplikter deg på lang sikt. Men på grunn av de korte avtaleperiodene, har disse månedlige pakkene også en tendens til å bli dyrere i det lange løp.

Det er imidlertid viktig å forstå at de fleste hostingplaner viser de årlige kostnadene som standard, så vær oppmerksom på kassen for å sikre at du betaler for månedene til tjenestene. Vi sammenliknet noen av de ledende nettstedets verter der ute for å finne de beste webhotell-tjenestene fra måned til måned i flere kategorier, og de er listet opp her. Følgende er noen av de beste månedlige webhotellhotellene, velg med omhu.

Beste billige hostingtjenester fra måned til måned

Månedlig-til-billig nettsteder for delt delt hosting

Delt hosting-nettsteder kan huse flere nettsteder om gangen på en plattform. Den viktigste fordelen med denne planen er overkommelighet siden ressursene og kostnadene deles mellom nettstedseierne som trenger disse tjenestene. Anerkjente hostingfirmaer tilbyr delte månedlige hostingplaner som tilbyr alle funksjonene du trenger for å starte en blogg eller et nettsted.

Vi har plukket ut noen av beste månedlige delte hostingleverandører i bransjen som ikke er tunge på lommen.

Dreamhost

dreamhost hjemmeside

De har vært i virksomhet i mer enn 20 år, og deres rykte har skaffet dem en posisjon blant de 3 beste webhotellfirmaene som er godkjent av WordPress. De er en ideell vertsplattform for eiere av små bedrifter, nye bloggere og folk som ikke er teknisk kunnskapsrike. Denne tjenesten er vert for over 1,5 millioner blogger og nettsteder, noe som gjør den til et av de mest pålitelige hostingfirmaene.

Nøkkelegenskaper

 • Automatiske sikkerhetskopier
 • 100% oppetid garanti
 • 97-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Umeteret båndbredde

Priser

Dreamhost-prisplaner starter på $ 4,95 / måned for en grunnleggende delt hostingplan og den kan gå til $ 10,95 / måned for den mer robuste hostingplanen. Disse pakkene er ganske konkurransedyktige priser sammenlignet med andre månedlige hostingnettsteder i sin klasse. Månedlige planer inkluderer ikke et gratis domenenavn, det er en ekstra $ 7.99 per år.

Fordeler

 • Utmerket kundesupport
 • Tydelig og gjennomsiktig priser
 • Enestående verdi for pengene
Besøk DreamHost for mer informasjon >>

Hostinger

hostinger hjemmeside

Denne webhotellleverandøren startet tilbake i 2011 og har vært kjent for sine billige delte hostingplaner. De tjener nå over 29 millioner brukere i 178 land. Hostinger regnes for å være en av lederne i webhotellbransjen med den perfekte balansen mellom kvalitet og prisen på deres hosting-tjenester.

Nøkkelegenskaper

 • 1-klikk installasjonsprogram
 • Ukentlig sikkerhetskopi
 • 30-dager pengene tilbake-garanti
 • Enkel nettstedbygger

Priser

Hostingers grunnleggende pakke starter på $ 9,99 / måned. Du kan også oppgradere til Premium-planen deres for $ 10.99 / month eller til og med en forretningsplan for $ 15.99 / month. Månedlige planer inkluderer ikke et gratis domenenavn, det er en ekstra $ 8,99 per år. Og du må betale en engangsoppsetningsavgift på $ 4,99 når du velger en vertsplan for en måned til måned.

Fordeler

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 10 GB diskplass
 • Kraftig kontrollpanel

Namecheap

Namecheap hjemmeside

Denne månedlige webhotellvertjenesten ble nylig anerkjent som et av USAs raskest voksende selskaper på Inc. 5000-listen. Namecheap delt hosting lar tre nettsteder kjøre på en server med maksimal oppetid.

Nøkkelegenskaper

 • Umeteret båndbredde
 • Personvern
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Gratis nettstedbygger
 • Domenenavn og personvern
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Priser

Pakker starter på $ 2,88 / måned på Namecheap – det er en seriøs konkurranse om andre billige, delte, månedlige hostingnettsteder. Så hvis du har et stramt budsjett, kan hostingplanen deres til en rimelig pris være et godt alternativ. Og hvis du synes tjenestene deres er pålitelige, kan du også oppgradere til Stellar Plus-planen for $ 4,44 / måned eller til og med en Stellar forretningsplan for $ 8,88 / måned. Månedlige planer inkluderer ikke et gratis domenenavn, det er en ekstra $ 8,88 per år.

Fordeler

 • 99,88% oppetid
 • Effektiv kundeservice
 • 100% kompatibel med WordPress-funksjoner og plugins

A2 Hosting

A2 Hosting hjemmeside

Det er en uavhengig eid månedlig hostingwebsite-tjeneste som har vært i bransjen siden 2001. A2 Hosting er et populært alternativ for blogger som krever ekstra kraft for WordPress eller andre CMS-plattformer. Den bruker nettstedets akseleratorprogramvare for å øke sidehastigheten for WordPress-sider opptil 20 ganger. Dette er fordelaktig siden 40% av besøkende forlater nettstedet hvis det laster inn mer enn 2 sekunder.

Nøkkelegenskaper

 • 99,9% oppetid
 • Gratis underdomener
 • Turbo SSD-server med ubegrenset diskplass
 • SSL-sertifikat
 • Automatiske sikkerhetskopier

Priser

Hostingplanene starter fra $ 9.99. Men deres nåværende langsiktige salg er 51% avslag for den første faktureringssyklusen, og du vil bare betale 4,90 dollar per måned. Skjønt det kan være noen få anledninger gjennom året hvor denne rabatten øker. Selv om når deres månedlige plan er til full pris, utgjør de imponerende funksjonene det.

Fordeler

 • Forbedret sikkerhet
 • Ultrahurtig hastighet
 • Verktøy for utviklere

HostGator

HostGator hjemmeside

Det er en av de mest veletablerte aktørene i den månedlige måneden webhotell spillet, catering til mer enn åtte millioner kunder med svært pålitelige tjenester. Denne tjenesten er kjent for å tilby kraftige funksjoner til rimelige priser.

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset disklagring
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Ett klikk WordPress installerer

Priser

HostGators månedlige grunnleggende delte hostingsplan for Hatchling koster $ 10,95 og forretningsplanen deres koster $ 16,95, noe som scorer betydelig høyt blant andre delte månedlige vertsnettstedets prisplaner. Denne konkurransedyktige prisplanen kan rettferdiggjøres av funksjonene den gir.

Fordeler

 • Brukervennlig kontrollpanel
 • Høy oppetid og rask lasting
 • Eksepsjonell kundeservice
Besøk HostGator for mer informasjon >>

Beste WordPress hosting-tjenester fra måned til måned

WordPress Hosting fra måned til måned
WordPress er den kraftigste plattformen for bygging av nettsteder som har 61,8% av CMS markedsandel og styrker blogger, e-handelsnettsteder og til og med globale merkevarer på nettet. WordPress hosting tilbyr optimaliserte løsninger for nettsteder som passer bedre til ytelsen til dette CMS.

Her er en sammenstilling av noen av de beste WordPress månedlige faktureringshotellplanene.

Siteground

SiteGround hjemmeside

Det er et av de tre beste webhotellfirmaene som er godkjent av WordPress selv på grunn av sine imponerende funksjoner og skaleringsverktøy. De tilgjengelige alternativene for kundestøtte og optimaliserte ytelsesnivåer, sammen med forskjellige serverplasseringer, har gjort det til det øverste valget slik brukerne har stemt.

Nøkkelegenskaper

 • Gratis WordPress-nettstedoverføringer
 • WordPress SuperCacher for å redusere lastetiden
 • Gratis installasjon av Git
 • WordPress auto-updater

Priser

SiteGround tilbyr flere månedlige faktureringsplaner for WordPress som starter fra $ 3,95 pluss aktiveringsgebyret for $ 14,95 engang for oppstartplanen. Når prøveperioden din for første måned er over, må du betale $ 11,95 per måned. De planlagte prisplanene imøtekommer små bedrifter, nystartede selskaper og større selskaper med 10.000 til 100.000 besøkende månedlig.

Fordeler

 • Moderne og høyt anerkjent teknologi
 • Mange støttealternativer
 • Rask sidehastighet
 • Konkurransedyktig pris
Besøk SiteGround for mer informasjon >>

InMotion Hosting

InMotion hjemmeside

Det er en av de ledende utfordrerne blant hosting-tjenester for eiere av nettstedet som trenger å oppgradere nettstedet eller få et nytt på WordPress. Dette månedlige vertsnettstedet tilbyr to typer tjenester: tradisjonell delt hosting og WordPress hosting. Førstnevnte henvender seg til nybegynnere mens sistnevnte leverer tjenester til bedriftseiere og byråer.

Nøkkelegenskaper

 • GRATIS domenenavn
 • Gratis nettsted migrering
 • cPanel inkludert
 • Avansert brannmurbeskyttelse

Priser

Den startende månedsprisen for WP-4000S-planen er $ 27.99. De tilbyr også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti samt en gratis cPanel-lisens.

Fordeler

 • 99,95% oppetidssats
 • freebies
 • Forbedret sikkerhetsbeskyttelse
Besøk InMotion Hosting for mer informasjon >>

A2 Hosting WordPress

A2 Hosting WordPress

Denne månedlige måneden webhotell skiller seg ut fra konkurrentene med sine imponerende fordeler og løsninger av høy kvalitet. Med enestående oppetid kan du sikre den raske ytelsen til nettstedet ditt som forhindrer de besøkende i å sprette av. Det er det ideelle månedlige WordPress-hostingnettstedet for både amatører og avanserte brukere.

Nøkkelegenskaper

 • Gratis SSL-sertifikat
 • Valg av datasenterplassering
 • Gratis nettstedbygger
 • 1-klikk programvareoppsett

Priser

A2 Hosting kan skryte av de beste betalingsplanene for WordPress å velge mellom, fra $ 9.99. Deres pakker inkluderer gratis sikkerhetskopier og pålitelige kundesupporttjenester.

Fordeler

 • Beste sikkerhetsinnstillinger
 • Auto-oppsett av WordPress
 • Turbo-servere

Beste måned til måned administrerte WordPress hosting nettsteder

Administrert WordPress-måned til måned

Det er her hosting-leverandørene administrerer alle tekniske aspekter av WordPress-nettstedet ditt. Dette inkluderer hastighetsytelse, sikkerhetskopiering, programvareoppdateringer, hurtigbufring og mye mer. Det er det rette alternativet for eiere som trenger en problemfri tjeneste som kan hjelpe dem med å få høy trafikk og daglige brukere for WordPress-nettstedene sine.

Her er noen av de best administrerte WordPress-hostingnettstedene:

WP-motor

WP Engine hjemmeside

Enten du setter opp en personlig blogg eller en liten virksomhetsnettsted, har WP Engine teknologi og hastighet som hjelper deg å få mest mulig ut av WordPress-nettstedet ditt.

Nøkkelegenskaper

 • Daglige sikkerhetskopieringer og trusselregistrering
 • Gratis automatisk overføring til WP Engine
 • Lett å distribuere

Priser

Oppstartpakken er $ 30 per måned – den lar deg være vert for ett nettsted med 10 GB lokal lagring og en trafikkgrense på 25 000 besøkende per måned. Du kan også oppgradere til en større månedlig webhotellplan for opptil $ 290 / måned hvis du vil være vert for flere nettsteder.

Fordeler

 • Dedikert kundestøtte 24/7
 • 10 ganger raskere skalering
 • Tilgjengeligheten av flere WordPress-verktøy

Kinsta

Kinsta hjemmeside

Dette er en samlet administrert tjeneste som inkluderer gratis migrering, rettidig sikkerhetskopiering og hurtigoptimalisering. Alle verktøyene er brukervennlige, og gir en rask installasjonsprosess og høy sikkerhet som garanterer et anti-hack-system.

Nøkkelegenskaper

 • 20 serverplasseringer
 • Gratis WordPress-migrering av nettsteder
 • Hyppige oppetidskontroller
 • Besøkendes analytiske dashbord
 • Bufring av nettstedet

Priser

Kinstas planer fra måned til måned er $ 30 til $ 1500 per måned – disse inkluderer gratis SSL-sertifikat, CDN-tilgang og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle planer.

Fordeler

 • En skybasert infrastruktur som maksimerer hastigheten
 • 99,9% garantert oppetid
 • Imponerende teknisk support
Besøk Kinsta for mer informasjon >>

FlyWheel

FlyWheel-hjemmesiden

Denne månedlige månedens webhotell gjør livet enklere for utviklere med skalerbare funksjoner og et brukervennlig grensesnitt. Det gjør det også enkelt å lage demo nettsteder der klienten kan forhåndsvise designen og utviklingen av nettstedet.

Nøkkelegenskaper

 • FlyWheel skyplattform
 • Raskere lastetid
 • Lokalt utviklingsverktøy
 • Enkel og rask iscenesettelse av nettsteder og gratis migrasjoner

Priser

FlyWheel har en måned til måned plan som er $ 15 til $ 290 i måneden og inkluderer iscenesettelse og CDN tjenester. Hvis du går over grensene for den forhåndsbestemte planen, vil du bli belastet et meravgift.

Fordeler

 • Intuitivt grensesnitt
 • Enkel videresalgshosting
 • Månedlige pluginoppdateringer
Besøk FlyWheel for mer informasjon >>

Beste VPS-hostingnettsteder fra måned til måned

VPS-hosting fra måned til måned

VPS-hosting er et nivå opp fra de delte hosting-nettstedene – du deler fortsatt en server med andre nettsteder, men det er få av dem. Dette gir deg en større del av ressursene og fører til forbedret ytelse.

Det er mange VPS-verter der ute, men tjenestene beskrevet nedenfor skilte seg ut fra mengden.

Bluehost

Bluehost hjemmeside

Det er bransjeledende innen VPS webhotell og det eneste selskapet som tilbyr gratis domene permanent. Tjenester fra BlueHost skiller seg ut takket være den uhindrede fleksibiliteten som serverne tilbyr. Derfor er det ideelt for nettsteder som trenger muligheten til å skalere uten forsinkelse, noe de kan oppnå ved direkte tilgang til den avanserte cPanel.

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domene
 • Ubegrenset e-postkontoer
 • Gratis SSL-sertifikat
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Priser

BlueHosts webhotell for månedlige faktureringsplaner starter fra $ 29.99 per måned for standardplanen og $ 119.99 for den ultimate pakken. Du kan dra nytte av en rekke funksjoner og bredt pålitelige tjenester som har gjort Bluehost til et pålitelig navn i bransjen.

Fordeler

 • Sikkert og raskt
 • 100% kompatibilitet med andre WordPress-funksjoner og plugins
 • 99,99% server oppetid
Besøk BlueHost for mer informasjon >>

Hostwinds

Hostwinds hjemmeside

Dette månedlige vertsnettstedet er designet for å appellere til alle nystartede selskaper og vellykkede bedrifter. Hvis du er ute etter et kraftig og fleksibelt selskap, tilbyr Hostwinds ti lag med VPS-hosting med et utvalg av Linux- eller Windows-baserte dedikerte servere.

Nøkkelegenskaper

 • Gratis nettstedoverføringer
 • Beskyttelse mot DDoS-angrep
 • Valg av datasenterplassering
 • Enterprise Firewall

Priser

Deres administrerte Linux VPS-hosting-tjenester starter på $ 5.17 (vanligvis $ 10.9) per måned, og det kan gå helt opp til $ 247.69 / måned. På den annen side kan de administrerte Windows VPS-løsningene bli dine fra $ 7,99 / måned for startplanen og kan koste $ 270,25 / måned for den største pakken.

Fordeler

 • Utmerkede konfigurasjonsalternativer
 • Fleksible planer
 • Nattlig sikkerhetskopi

iPage

iPage hjemmeside

iPage ble grunnlagt i 1998 som en komplett leverandør av nettjenester. I løpet av de neste ti årene utviklet selskapet seg imidlertid til en leverandør av webhotell. I 2009 ble de kjøpt ut av Endurance International Group, som eier noen få andre kjente webverter. De har ganske rimelige VPS-pakker.

Nøkkelegenskaper

 • Gratis domene
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Gratis nettstedbygger
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Priser

iPages VPS-vertsplan for måned til måned er priset til $ 24.99 / måned for basisplanen og $ 99.99 / måned for den optimale planen.

Fordeler

 • Ekstremt rimelig introduksjonspris
 • Nyttig støtte
 • Integrering av kontrollpanel og kundeportal
Besøk iPage for mer informasjon >>

Konklusjon

Hvis du ikke ønsker en langsiktig forpliktelse med leverandøren av webhotellleverandører, er månedlige måneder webhotellplaner de beste alternativene.

Denne guiden er fullpakket med de beste månedlige webhotellnettstedene – sørg for at du kjenner til hvilken type nettsted du lanserer, og hvilken hosting du trenger, og velg deretter alternativene her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map