De bedste månedlige måneders webhosteplaner i 2020

måned til måned webhosting


Webhostingtjenester giver grundlaget for dit websted – de tilbyder værktøjer og teknologier til at holde websteder oppe og køre, samtidig med at de hjælper besøgende med at få adgang til dem.

Fra maj 2019, der er 154.608.076 domæner over hele verden, mens det samlede antal udbydere af webhosting er 338.561 – dette viser væksten og potentialet for dette marked. Problemet er imidlertid, at webstedshosting kan være dyrt for webstedsejere. Det skyldes, at mange hostingtjenester kun giver mulighed for at betale for et helt år foran, hvilket kan koste op mod hundreder af dollars. Disse årlige betalingsplaner kan endda låse dig i op til 2 år ad gangen. På den anden side tillader webhosting fra måned til måned webstedsejere at betale hver måned, og der er ikke behov for en langsigtet forpligtelse.

Før du vælger en hostingtjeneste, er det dog vigtigt at huske den type websted, du bygger, den krævede båndbredde, hostingfunktioner og behovet for SSL-certifikater.

Lad os lære mere om en hosting til en måned til måned og udforske tilgængelige muligheder.

Hvornår og hvorfor man køber månedlig webhosting?

Hvornår og hvorfor man køber månedlig hosting

For nogle webstedsejere er det klogt at få deres webhosting måned til måned. Det giver dig mulighed for at teste ydelsen, værktøjer, kundesupport og andre funktioner, som værten leverer. Du kan til enhver tid annullere planen og opgradere til årlige betalinger om nødvendigt – der er ingen risiko for bøder eller yderligere gebyrer på nogen måde.

Mange værter giver dig også friheden og fleksibiliteten til at arbejde til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Starter web hosting planer sammenligning

DreamHostHostingerNameCheapA2 HostingHostGator
Pris$ 4,95$ 9,99$ 2,88$ 4,90$ 10,95
Domænenavn$ 7,99$ 8,99$ 9,06$ 14,95$ 12,95
Penge tilbage97 dage30 dage30 dageIngen grænse45 dage
SSL-certifikatGratisxGratisGratisGratis
Opsætningsgebyrx$ 4,99xxx
båndbreddeUbegrænset100GBUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset

Månedlige kontra årlige hostingplaner

Prissammenligning - Månedlig kontra Årlige hostingplaner

Historisk set blev hosting-abonnementsplaner solgt på årsbasis, dvs. du skulle betale for 12, 24 eller 36 måneder i alt. For eksempel viser virksomheder en salgsfremmende pris på $ 3,99 pr. Måned på deres websted, men i virkeligheden er du nødt til at betale et engangsbeløb på forhånd i 12, 24 eller 36 måneder. For at se månedlige priser (i de fleste tilfælde vises det ikke offentligt), skal du starte en ordreproces og vælge betaling pr. måned blandt alle tilgængelige abonnementsmuligheder.

Dette vil lokke ejere af websteder til at betale den større regning på forhånd for mere værdi på lang sigt. Men problemet var, at ikke alle havde råd til at betale enorme summer på én gang. For nylig har der imidlertid været en ændring i prisfastsættelsesstrategier for webhosting, og hostingtjenesteudbydere stiger til lejligheden ved at tilbyde mere forbrugervenlige prisindstillinger. De leverer billige månedlige betalingsplaner for webhosting, der gør det lettere for folk at eje og betale for deres websteder.

Månedlige betalingswebsteder er langt billigere på kort sigt, så hvis du har et stramt budget eller bare prøver at køre dit websted, er det perfekt at betale månedlig webhosting. Dette gør det lettere end nogensinde for folk at starte deres blogs, e-handelsvirksomheder og andre typer websteder.

Desuden giver webhosting månedlige faktureringsmuligheder dig mulighed for at teste tjenesterne, før du forpligter dig på lang sigt. Men på grund af de korte kontraktperioder har disse månedlige pakker også en tendens til at være dyrere i det lange løb.

Det er dog vigtigt at forstå, at de fleste hostingplaner viser de årlige afgifter som standard, så vær opmærksom ved kassen for at sikre, at du betaler for de månedlige tjenester. Vi sammenlignede nogle af de førende webstedsværter derude for at finde de bedste webhostingtjenester fra måned til måned i flere kategorier, og de er nævnt her. Følgende er nogle af de bedste månedlige webstedshosttjenester, vælg med omhu.

Bedste måned til måned billige hosting-tjenester

Månedlig-til-billigt-delt websteds-hosting

Delt hosting-websteder kan rumme flere websteder ad gangen på en platform. Den mest markante fordel ved denne plan er overkommelig pris, da ressourcerne og omkostningerne deles mellem de webstedsejere, der har brug for disse tjenester. Anerkendte hostingfirmaer tilbyder fælles månedlige hostingplaner, der tilbyder alle de funktioner, du har brug for for at starte en blog eller et websted.

Vi har plukket nogle af dem ud bedste månedlige delte hostingudbydere i branchen, der ikke er tunge på lommen.

DreamHost

dreamhost hjemmeside

De har været i forretning i mere end 20 år, og deres omdømme har fortjent dem en position blandt de 3 bedste webhostingfirmaer godkendt af WordPress. De er en ideel hostingplatform for ejere af små virksomheder, nye bloggere og folk, der ikke er teknisk kyndige. Denne service er vært for over 1,5 millioner blogs og websteder, hvilket gør det til et af de mest pålidelige hostingfirmaer.

Nøglefunktioner

 • Automatiske sikkerhedskopier
 • 100% oppetidsgaranti
 • 97-dages pengene-tilbage-garanti
 • Gratis SSL-certifikat
 • Umeteret båndbredde

Prisfastsættelse

Dreamhost-prisplaner starter ved $ 4,95 / måned for en grundlæggende delt hostingplan, og det kan gå til $ 10,95 / måned for den mere robuste hostingplan. Disse pakker er meget konkurrencedygtige priser sammenlignet med andre månedlige hostingwebsteder i sin klasse. Månedlige planer inkluderer ikke et gratis domænenavn, det er en ekstra $ 7.99 pr. År.

Fordele

 • Fremragende kundesupport
 • Klar og gennemsigtig prisfastsættelse
 • Enestående værdi for pengene
Besøg DreamHost for yderligere information >>

Hostinger

hostinger hjemmeside

Denne web-hosting-udbyder startede tilbage i 2011 og har været berømt for sine billige delte hosting-planer. De betjener nu over 29 millioner brugere i 178 lande. Hostinger betragtes som en af ​​de førende inden for webhostingbranchen med den perfekte balance mellem kvalitet og prisen på deres hostingtjenester.

Nøglefunktioner

 • 1-Klik på installationsprogrammet
 • Ugentlige sikkerhedskopier
 • 30-dages pengene tilbage-garanti
 • Nem webstedsbygger

Prisfastsættelse

Hostinger’s basepakke starter på $ 9,99 / måned. Du kan også opgradere til deres Premium-plan for $ 10,99 / måned eller endda en forretningsplan for $ 15,99 / måned. Månedlige planer inkluderer ikke et gratis domænenavn, det er en ekstra $ 8.99 pr. År. Og du skal betale et engangsopsætningsgebyr på $ 4,99, når du vælger en hosting-plan fra måned til måned.

Fordele

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 10 GB diskplads
 • Kraftigt kontrolpanel

NameCheap

Namecheap hjemmeside

Denne månedlige webstedshostingstjeneste blev for nylig anerkendt som en af ​​Amerikas hurtigst voksende virksomheder på Inc. 5000-listen. Namecheap delt hosting giver tre websteder mulighed for at køre på en server med maksimal oppetid.

Nøglefunktioner

 • Umeteret båndbredde
 • Beskyttelse af personlige oplysninger
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis webstedsbygger
 • Domænenavn og beskyttelse af personlige oplysninger
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Prisfastsættelse

Pakker starter ved $ 2,88 / måned på Namecheap – det er en alvorlig konkurrence om andre billige delte månedlige hostingwebsteder. Så hvis du har et stramt budget, kan deres hostingplan med en overkommelig pris være en god mulighed. Og hvis du finder deres tjenester pålidelige, kan du også opgradere til Stellar Plus-planen for $ 4,44 / måned eller endda en Stellar Business-plan til $ 8,88 / måned. Månedlige planer inkluderer ikke et gratis domænenavn, det er en ekstra $ 8,88 / år.

Fordele

 • 99,88% oppetid
 • Effektiv kundeservice
 • 100% kompatibel med WordPress-funktioner og plugins

A2 Hosting

A2 Hosting-hjemmeside

Det er en uafhængigt ejet månedlig hostingwebsite-tjeneste, der har været i branchen siden 2001. A2 Hosting er en populær mulighed for blogs, der kræver ekstra strøm til WordPress eller andre CMS-platforme. Det bruger site accelerator-software til at øge sidehastighedshastigheden for WordPress-sider op til 20 gange. Dette er fordelagtigt, da 40% af besøgende forlader webstedet, hvis det indlæses på mere end 2 sekunder.

Nøglefunktioner

 • 99,9% oppetid
 • Gratis underdomæner
 • Turbo SSD-server med ubegrænset diskplads
 • SSL-certifikat
 • Automatiske sikkerhedskopier

Prisfastsættelse

Hostingplanerne starter fra $ 9.99. Men deres nuværende langtidssalg er 51% rabat for den første faktureringscyklus, og du betaler kun $ 4,90 / måned. Selvom der muligvis er et par lejligheder gennem året, hvor denne rabat dog øges. Selvom når deres månedlige plan er til fuld pris, udgør de imponerende funktioner det.

Fordele

 • Forbedret sikkerhed
 • Ultrahurtig hastighed
 • Værktøjer til udviklere

HostGator

HostGator-startside

Det er en af ​​de mest veletablerede spillere i den månedlige måned webhosting-spil, der serverer mere end otte millioner kunder med meget pålidelige tjenester. Denne service er kendt for at levere kraftfulde funktioner til overkommelige priser.

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset disklagring
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis SSL-certifikat
 • Et klik på WordPress installeres

Prisfastsættelse

HostGators månedlige grundlæggende Hatchling-delte hostingplan koster $ 10,95, og deres forretningsplan koster $ 16,95, hvilket scorer betydeligt højt blandt andre delte månedlige hostingwebsite’s prisplaner. Denne konkurrencedygtige prisplan kan begrundes med de funktioner, den leverer.

Fordele

 • Brugervenligt betjeningspanel
 • Høj oppetid og hurtig indlæsningshastighed
 • Enestående kundeservice
Besøg HostGator for yderligere information >>

Bedste WordPress hosting-tjenester fra måned til måned

WordPress-hosting fra måned til måned
WordPress er den mest kraftfulde platform til opbygning af websteder, der har 61,8% af CMS markedsandel og styrker blogs, e-handelswebsteder og endda globale mærker online. WordPress-hosting giver optimerede løsninger til websteder, der passer bedre til denne CMS-ydelse.

Her er en sammenlægning af nogle af de bedste WordPress månedlige faktureringshostingsplaner.

SiteGround

SiteGround-startside

Det er et af de 3 bedste webhostingfirmaer godkendt af WordPress selv på grund af dets imponerende funktioner og skaleringsværktøjer. De tilgængelige muligheder for kundesupport og optimerede ydelsesniveauer sammen med forskellige serverplaceringer har gjort det til det øverste valg, som brugerne har stemt.

Nøglefunktioner

 • Gratis WordPress-webstedsoverførsler
 • WordPress SuperCacher for at reducere indlæsningstid
 • Gratis installation af Git
 • WordPress automatisk opdatering

Prisfastsættelse

SiteGround leverer flere månedlige faktureringsplaner for WordPress, der starter fra $ 3.95 plus $ 14.95 engangs aktiveringsgebyr for opstartplanen. Når din første-måneders prøveperiode er forbi, skal du betale $ 11,95 / mo. De planlagte prisplaner tager højde for små virksomheder, startups og større virksomheder med 10.000 til 100.000 besøgende hver måned.

Fordele

 • Moderne og velrenommeret teknologi
 • Masser af supportmuligheder
 • Hurtig sideindlæsningshastighed
 • Konkurrencedygtig pris
Besøg SiteGround for yderligere information >>

InMotion Hosting

InMotion-startsiden

Det er en af ​​de førende konkurrenter blandt hosting-tjenester for webstedsejere, der har brug for at opgradere webstedet eller få et nyt på WordPress. Dette månedlige hosting-websted indeholder to typer tjenester: traditionel delt hosting og WordPress-hosting. Førstnævnte henvender sig til begyndere, mens sidstnævnte leverer tjenester til forretningsejere og agenturer.

Nøglefunktioner

 • GRATIS domænenavn
 • Gratis webstedsmigrationer
 • cPanel inkluderet
 • Avanceret firewall-beskyttelse

Prisfastsættelse

Den månedlige startpris for deres WP-4000S-plan er $ 27.99. De tilbyder også en 90-dages pengene-tilbage-garanti samt en gratis cPanel-licens.

Fordele

 • 99,95% oppetidssatser
 • Freebies
 • Forbedret sikkerhedsbeskyttelse
Besøg InMotion Hosting for at få yderligere oplysninger >>

A2 Hosting WordPress

A2 Hosting WordPress

Denne måned til måned web-hosting-site skiller sig ud fra sine konkurrenter med sine imponerende fordele og løsninger af høj kvalitet. Med enestående oppetid kan du sikre dig den hurtige ydelse på dit websted, der forhindrer dine besøgende i at hoppe af. Det er det ideelle månedlige WordPress-hostingwebsted for både amatører og avancerede brugere.

Nøglefunktioner

 • Gratis SSL-certifikat
 • Valg af datacenters placering
 • Gratis webstedsbygger
 • 1-klik softwareopsætning

Prisfastsættelse

A2 Hosting kan prale af de bedste WordPress-betalingsplaner at vælge imellem, fra $ 9.99. Deres pakker inkluderer gratis sikkerhedskopier og pålidelige kundesupport-tjenester.

Fordele

 • Bedste sikkerhedsindstillinger
 • Auto-opsætning af WordPress
 • Turbo-servere

Bedste måned til måned styrede WordPress-hostingwebsteder

Styret af WordPress fra måned til måned

Det er her hostingudbydere administrerer alle tekniske aspekter af dit WordPress-websted. Dette inkluderer hastighedsydelse, sikkerhedskopier, softwareopdateringer, cache og meget mere. Det er den rigtige mulighed for webstedsejere, der har brug for en problemfri service, der kan hjælpe dem med at få høj trafik og daglige brugere til deres WordPress-websteder.

Her er nogle af de bedst styrede WordPress-hostingwebsteder:

WP-motor

WP Engine hjemmeside

Uanset om du opretter en personlig blog eller et websted for mindre virksomheder, har WP Engine teknologi og hastighed, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit WordPress-websted.

Nøglefunktioner

 • Daglig sikkerhedskopi og trusselsdetektion
 • Gratis automatiseret migrering til WP Engine
 • Let at implementere

Prisfastsættelse

Startpakken er $ 30 pr. Måned – den giver dig mulighed for at være vært for et websted med 10 GB lokal opbevaring og en trafikgrænse på 25.000 besøgende pr. Måned. Du kan også opgradere til en større månedlig webhostingplan for op til $ 290 / måned, hvis du vil være vært for flere websteder.

Fordele

 • Dedikeret 24/7 kundesupport
 • 10 gange hurtigere skalering
 • Tilgængelighed af flere WordPress-værktøjer

Kinsta

Kinsta hjemmeside

Dette er en samlet administreret service, der inkluderer gratis migrering, rettidig sikkerhedskopiering og hastighedsoptimering. Alle værktøjer er brugervenlige og leverer en hurtig installationsproces og høj sikkerhed, der garanterer et anti-hack-system.

Nøglefunktioner

 • 20 serverplaceringer
 • Gratis WordPress-webstedsmigrering
 • Hyppig driftstidstjek
 • Besøgsanalyses kontrolpanel
 • Webstedscache

Prisfastsættelse

Kinstas planer fra måned til måned er $ 30 til $ 1500 pr. Måned – disse inkluderer et gratis SSL-certifikat, CDN-adgang og en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle planer.

Fordele

 • En skybaseret infrastruktur, der maksimerer hastigheden
 • 99,9% garanteret oppetid
 • Imponerende teknisk support
Besøg Kinsta for yderligere information >>

svinghjul

FlyWheel-startsiden

Denne måned til måned webhostetjeneste gør livet lettere for udviklere med skalerbare funktioner og en let at bruge interface. Det gør det også nemt at oprette demo-websteder, hvor klienten kan få et forhåndsvisning af design og udvikling af webstedet.

Nøglefunktioner

 • FlyWheel sky platform
 • Hurtigere ladetider
 • Lokalt udviklingsværktøj
 • Nem og hurtig webstedsstationering og gratis migrering

Prisfastsættelse

FlyWheel har en måned til måned planer, der er fra $ 15 til $ 290 om måneden og inkluderer iscenesættelse og CDN-tjenester. Hvis du går over grænserne for din forudbestemte plan, bliver du opkrævet et gebyr for overforbrug.

Fordele

 • Intuitivt interface
 • Nem videresalgshosting
 • Månedlige plugin-opdateringer
Besøg FlyWheel for yderligere information >>

Bedste VPS hosting-websteder fra måned til måned

VPS-hosting fra måned til måned

VPS-hosting er et niveau op fra de delte hosting-websteder – du deler stadig en server med andre sider, men der er få af dem. Dette giver dig en større andel af ressourcerne og fører til forbedret ydelse.

Der er masser af VPS-værter derude, men de tjenester, der er beskrevet nedenfor, skiller sig ud fra mængden.

Bluehost

Bluehost-startside

Det er branchens førende inden for VPS-webhosteplads og det eneste firma, der leverer gratis domæne permanent. Services fra BlueHost skiller sig ud takket være den uhæmmede fleksibilitet, som dens servere tilbyder. Derfor er det ideelt til websteder, der har brug for muligheden for at skalere uden forsinkelse, hvilket de kan udføre ved direkte adgang til det avancerede cPanel.

Nøglefunktioner

 • Gratis domæne
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis SSL-certifikat
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Prisfastsættelse

BlueHosts webhosting for månedlige faktureringsplaner starter fra $ 29.99 pr. Måned for standardplanen og $ 119.99 for den ultimative pakke. Du får fordel af adskillige funktioner og bredt betroede tjenester, der har gjort Bluehost til et pålideligt navn i branchen.

Fordele

 • Sikker og hurtig
 • 100% kompatibilitet med andre WordPress-funktioner og plugins
 • 99,99% server oppetid
Besøg BlueHost for yderligere information >>

Hostwinds

Hostwinds hjemmeside

Dette månedlige hostingwebsite er designet til at appellere til alle startups og succesrige virksomheder. Hvis du leder efter et magtfuldt og fleksibelt firma, tilbyder Hostwinds ti niveauer af VPS-hosting med et valg af Linux- eller Windows-baserede dedikerede servere.

Nøglefunktioner

 • Gratis webstedsoverførsler
 • Beskyttelse mod DDoS-angreb
 • Valg af datacenters placering
 • Enterprise Firewall

Prisfastsættelse

Deres administrerede Linux VPS-hostingtjenester starter ved $ 5.17 (normalt $ 10.9) pr. Måned, og det kan gå helt op til $ 247.69 / måned. På den anden side kan de administrerede Windows VPS-løsninger blive dine fra $ 7,99 / måned for startplanen og kan koste $ 270,25 / måned for den største pakke.

Fordele

 • Fremragende konfigurationsindstillinger
 • Fleksible planer
 • Natlige sikkerhedskopier

iPage

iPages hjemmeside

iPage blev grundlagt i 1998 som en komplet webserviceleverandør. I de næste ti år udviklede virksomheden sig imidlertid til en webhostingudbyder. I 2009 blev de købt ud af Endurance International Group, der ejer et par andre velkendte webhosts. De har relativt overkommelige VPS-pakker.

Nøglefunktioner

 • Gratis domæne
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis webstedsbygger
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Prisfastsættelse

iPages VPS-hosting-måned-til-måned-planer er prissat til $ 24.99 / måned for basisplanen og $ 99.99 / måned for den optimale plan.

Fordele

 • Ekstremt overkommelig introduktionspris
 • Hjælpsom støtte
 • Integration af kontrolpanel og kundeportal
Besøg iPage for yderligere information >>

Konklusion

Hvis du ikke ønsker et langsigtet engagement med din webstedsudbyder, er webhotellplaner dine bedste muligheder.

Denne guide er fyldt med de bedste månedlige webhostingwebsteder – sørg for at kende den type websted, du lancerer, og den hosting, du har brug for, og vælg derefter mulighederne her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map