De bedste bloggeneratorer – Find det perfekte domæne

Learn-Blogging_Blog-name-generatorer-instg


Når du starter en blog, er en af ​​de ting, du skal beslutte dig, navnet på din blog (domæne). Når du vælger dit blognavn, vil det være der for evigt, og dette navn vil være det, der repræsenterer dig online. Det er vigtigt, at dit navn er iørefaldende og let at huske.

Et godt domænenavn øger chancerne for, at folk husker det. Din klikfrekvens kan være højere, hvis folk genkender din blog i deres søgeresultater. Det er en god ide at have en URL og et blognavn, der matcher, da dine potentielle læsere får et lettere job med at finde din blog.

Men i betragtning af at der er så mange blogs i dag, er chancerne for, at den ønskede URL allerede er taget. I disse situationer bliver du nødt til at foretage nogle graver for at få et domæne, der relaterer godt til dit blogemne.

Anbefalet værktøj:

Men at komme med det originale domænenavn er ikke en let opgave. Derfor besluttede vi at dele disse blognavne-generatorer, der kan hjælpe dig med at opnå dette.

Bust et navn

bustanames hjemmeside

Bust a Name er et websted, der tilbyder forskellige filterværktøjer, der hjælper dig med at finde det rigtige domænenavn til dine blogbehov. Den første ting du skal gøre er at filtrere de nøgleord, du leder efter. Når du gør det, skal du kontrollere indstillingerne “ender” og “starter” og se, hvordan dit søgeord er messer med dem.

Du kan indsnævre din søgning ved at indstille antallet af tegn, du vil have. Bust a Name giver dig mulighed for at søge efter domæner ved hjælp af deres udvidelser inklusive .org, .net eller .com. Når du leder efter dit perfekte domænenavn, vil du kunne se lignende forslag i bunden af ​​siden.

Er du usikker og har ingen idé om, hvor du skal starte? Bare rolig. Bust a Name giver en tilfældig domæneindstilling, som du kan bruge til brainstorm og få nogle ideer eller vælge et tilfældigt domæne, der passer til dine behov.

Panabee

panabee-startside

I modsætning til andre domænegeneratorer tilbyder Panabee ikke kun forskellige fonetiske muligheder for dit valgte domæneudtryk. Det går også gennem de to største sociale netværk, Twitter og Facebook, og hele internettet for at søge efter lignende sætninger eller navne, som nogle andre mennesker bruger.

Panabee har også en oversættelsesfunktion, og det giver dig mulighed for at søge efter relaterede sætninger på Wikipedia. I tilfælde af, at domænenavnet er tilgængeligt, har du muligheden for at købe det gennem deres partnerregistreringsselskab, GoDaddy.

pickydomains

pickydomains hjemmeside

Hvis du vil have et helt samfund af bloggere, der arbejder på dit navn, er Pickydomains den rigtige ting for dig. Alt hvad du skal gøre er at registrere, forklare alle detaljer om opgaven: din niche, publikum, marked, mål og navnetype du foretrækker.

Når du har gjort det, vil folk på Pickydomains dele alle disse oplysninger med et stort fællesskab af brugere. Der er mange marketingfolk der, og de vil begynde at brainstorme forskellige domæneideer, som du måske finder værdifulde.

Du får forslag fra erfarne mennesker, og alt hvad du skal gøre er at vælge det, du kan lide mest. Hvis du ønsker at få et anbefalet domænenavn, skal du dog betale et gebyr på $ 50. Halvdelen af ​​det vil gå til den person, der oprettede det, mens den anden halvdel går til PickyDomains.

Domænehul

domænehul hjemmeside

Domain Hole er en komplet allround domænenavngenerator, der kan tjene forskellige formål. Derudover har det otte forskellige tilgange, du kan tage for at finde en perfekt blogtitel, som du vil elske. Her er otte værktøjer, du kan bruge med Domain Hole:

 • Udløbet domænesøgning: gennemgår en omfattende database med udløbne domænenavne, og du kan se, om du kan bruge noget til at få bedre resultater.
 • Navnespinner: indtast dit nøgleord og kombiner det med forskellige andre ord for at finde interessante forslag til domænenavne.
 • Kontrol med øjeblikkelig tilgængelighed: har ikke så mange muligheder, sammenlignet med nogle andre værktøjer, til at finde uregistrerede domæner.
 • Komplet kontrol: find TLD’er for tilgængelige domæner.
 • Navngenerator: hvis du ikke har nogen ideer til et blognavn, skal du bruge dette værktøj til at finde brandable og mindeværdige domænenavne.
 • Domænealarmer: Abonner på dette værktøj, og du kan se flere domænenavne og få besked, når de er tilgængelige.
 • Bulk domænekontrol: fungerer som andre værktøjer, men hvis du indtaster flere søgeordsindstillinger eller domænenavne, vil det krydskontrollere dem og give dig bedre resultater.
 • Brainstormer: navnet på disse værktøjer siger det hele; det hjælper dig med at komme med nye blog-domænenavnideer.

Navn Mesh

namemesh startside

Name Mesh er en perfekt bloggenerator, hvis du har et par søgeord på ærmet. Indsæt to eller tre søgeord i søgefeltet og generer en egen liste. Name Mesh har en anden tilgang til at levere resultater. De vil blive kategoriseret baseret på faktorer som SEO, lignende navne, nye navne, almindelige navne og korte navne.

Name Mesh er afhængig af antonymer og synonymer for at give dig mulighed for at komme med unikke domæner, mens du bruger omkring 20 andre generatorer. Når du søger efter nøgleord, filtrerer det resultaterne baseret på længde, uregistrerede domæner eller baseret på deres domæneudvidelse. Som andre domænenavnegeneratorer giver Name Mesh dig forslag til søgeordssøgning for at udforske flere muligheder, hvis nødvendigt.

Domainr

domænes hjemmeside

Domainr har muligvis ikke en masse værktøjer, funktioner eller filtre til dine domænenavnsøgninger, men dette værktøj fungerer fejlfrit. Domainr kan gennemgå hele domænenavnsområdet mellem .org, .net. og .com Det kan hjælpe dig med at finde ud af nye domænenavne, der har et stort potentiale.

Som vi nævnte før, er det svært at finde et godt, brandbart blognavn i dag, der ender med en traditionel .com-udvidelse. Dette værktøj har magten til at søge gennem forskellige TLD’er, der fik nogle af de mest succesrige nicheblogs til at skille sig ud og blive berømte. Det er afhængig af to eksterne databaser og har magten til at spore søgninger på omkring 2000 TLD’er. Du kan registrere et domæne hos over 200 akkrediterede registratorfirmaer.

Hvis du søger at score stort og skabe en reel strategi omkring dit navn, er Domainr det værktøj, du har brug for.

Lean Domain Search

leandomainsearch startside

Når du indtaster Lean Domain Search, skal du indtaste et enkelt nøgleord og søge domæner. Denne generator tilbyder en masse resultater, og nogle gange kan der være over tusind forslag til domænenavneideer. De resultater, du får, er alle .com-udvidelser, og de er alle tilgængelige.

Derudover giver dette værktøj dig også mulighed for at filtrere resultater efter popularitet, efter længde og i alfabetisk rækkefølge. Du kan gemme de domænenavne, du kan lide, og tjekke dem ud senere. Du kan også spore din søgehistorik, dele resultater, hvis du arbejder med nogen, og tjekke dine ideer senere for at se, om de stadig er tilgængelige.

De fleste mennesker, der bruger Lean Domain Search, er ude af nye ideer, og de er afhængige af dette værktøj til at komme med komplette domænenavne. Det er et populært valg, det fungerer godt, og det er derfor, det er på vores liste.

Softwarefindr Navnegenerator

softwarefindr skærmbillede

Softwarefindr navnegenerator er et smarte værktøj, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at søge i tusinder af forskellige domænenavnkombinationer på få sekunder. Dette giver dig mulighed for dramatisk at reducere den tid, du har brugt på at få et godt navn og mere tid på at udføre på dine ideer.

I modsætning til andre generatorer, gør Sofwarefindr-værktøjet alt det tunge løft bag kulisserne ved at tilføje over hundrede forskellige præfikser og suffikser til dit søgeord organiseret efter mest populære og korteste længde.

De fleste mennesker, der bruger denne domænenavngenerator, er dem, der ønsker at tage afgørende handlinger og ikke ønsker at sortere tusinder af resultater. I stedet ville de meget hellere se de 20 topkombinationer, der er tilgængelige for at fremskynde beslutningsprocessen yderligere.

Wordoid

wordoid hjemmeside

Hvis du kæmper for at finde et unikt navn til din blog, der skiller sig ud fra mængden, er Wordoid det, du har ledt efter. Hvordan fungerer Wordoid? Det giver dig en masse forskellige navnemuligheder, der hjælper folk med at finde din URL.

Wordoid tilbyder mange sprog, herunder engelsk, italiensk, fransk og spansk. Den anden usædvanlige funktion er, at du kan vælge, om du vil basere dine resultater på nogle bogstaver i begyndelsen, i midten eller i slutningen.

Den tredje funktion, der tiltrækker mange mennesker til Wordoid, er det faktum, at du kan vælge, om du vil have, at dine foreslåede ord skal være helt naturlige. Dette gør hele processen meget lettere, og det er ret praktisk, skal du være enig.

Alle ord oprettet af Wordoid er unikke og designet til at være brandable, hvilket betyder, at de ser godt ud og lyder godt. De genererede ord er ti bogstaver lange, maks, og du kan endda kombinere to forskellige sprog for at få en usædvanlig kombination.

umuligheden

umulighed hjemmeside

En domænenavngenerator med en anden tilgang. Den første ting, du skal gøre, er at brainstorme et eget søgeord og derefter tilføje verb, adjektiver og substantiver til dets begyndelse. Umulighed giver dig muligheden for at tilføje et ord på 4, 5 eller 6 bogstaver, eller du kan blande hvad du vil med det søgeord.

Det er et godt værktøj til brainstorming af navne, der er tilgængelige, mens du har det sjovt under hele processen. Umulighed linker også til Namecheap eller GoDaddy for navne, der er tilgængelige, og du kan fortsætte med at købe dit navn, når du har taget en beslutning. Umulighed er afhængig af flere servere for at give de bedst mulige resultater.

Domænehjul

domænehjulets hjemmeside

Domain Wheel kan have et enkelt og rent look, men det er baseret på komplekse kombinationsteknikker. Det er et af de for nylig lancerede værktøjer, der opdateres af dagen. Som i de fleste domænenavngeneratorer vil du være i stand til at give dine egne input og indtaste (ubegrænsede) nøgleord, men du får også nogle forslag til, hvordan du kommer i gang.

Når du har trykket på knappen “Søg domæne”, vises resultaterne i tre kategorier. Fist one gengiver de mest populære domæneudvidelser som .com, .blog, .net, .org med fokus på de tilgængelige, markeret med grønt. Dernæst får du de ægte Domain Wheel-resultater med forslag, der er ‘håndplukket’ til dig.

Hvis du ikke er tilfreds med listen over genererede domæner, modtager du en tredje liste med ord inspireret af det oprindelige søgeord, du valgte. Disse er baseret på forskellige blandings- og spindeaktioner (tilføj / prepend, drop letters, backward stelling, mix stavelser, dobling letters osv.).

Det er dejligt at se nye værktøjer hæve bjælken og skabe fantastiske domæner til nye websteder, der tilslutter sig internettet.

Klar til at starte din egen selvhostede blog?

Hvis du lige er startet, anbefaler vi, at du går med WordPress. Du vil være i stand til at installere alle de temaer, plugins og tjenester, du ønsker, køre annoncer og tjene penge på bloggen, som du ønsker. Der er praktisk taget ingen begrænsninger for en WordPress-blog, der er vært med selvhost.

Når du starter din første blog, anbefaler vi altid Bluehost. Med Bluehost giver selv den billigste mulighed dig en Gratis domænenavn, SSL-certifikat for at gøre din blog sikker og 24/7 support.

Bluehost giver dig mulighed for GRATIS at registrere et nyt domænenavn. Der er 14 domæner på øverste niveau, du kan vælge mellem inklusive .com, .net og .org for at nævne nogle få. En god ting ved dem er, hvis det domænenavn, du ønskede, allerede er i brug, vil Bluehost lade dig vælge et senere. Dette giver dig tid til at undersøge og tænke.

Gratis domæne senere

Konklusion

Med ovenstående indstillinger har du meget at vælge imellem og finde et værktøj, der passer dig bedst. Udforsk disse domænenavnegeneratorer, og vi garanterer, at du vil være i stand til at komme med det bedste navn, der passer til dit behov. Tag dig tid og tag ikke en hurtig beslutning; husk, du bliver nødt til at leve med det et stykke tid, og mange ting afhænger af det. Held og lykke og føl dig fri til at dele dine oplevelser med disse værktøjer eller nævne en anden generator, som vi har savnet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map