Cele mai bune planuri de găzduire web lună în lună în 2020

găzduire web lună în lună


Serviciile de găzduire web oferă fundamentul site-ului dvs. web – acestea oferă instrumentele și tehnologiile pentru a menține site-urile în funcțiune, ajutând în același timp vizitatorii să le acceseze.

Din mai 2019, există 154.608.076 de domenii în întreaga lume, în timp ce numărul total de furnizori de găzduire web este de 338.561 – acest lucru prezintă creșterea și potențialul acestei piețe. Cu toate acestea, problema este că găzduirea de site-uri web poate fi costisitoare pentru proprietarii de site-uri. Acest lucru se datorează faptului că multe servicii de găzduire oferă doar opțiunea de a plăti un an întreg înainte, ceea ce poate costa mai mult de sute de dolari. Aceste planuri anuale de plată vă pot bloca până la 2 ani la un moment dat. Pe de altă parte, găzduirea web lunară le permite proprietarilor de site-uri să plătească în fiecare lună și nu este nevoie de un angajament pe termen lung.

Cu toate acestea, înainte de a selecta un serviciu de găzduire, este esențial să țineți cont de tipul de site web pe care îl construiți, de lățimea de bandă necesară, de funcțiile de găzduire și de necesitatea certificatelor SSL.

Să aflăm mai multe despre găzduirea site-urilor de la o lună la lună și să explorăm opțiunile disponibile.

Când și de ce să cumpărați gazduire web lunară?

Când și de ce să cumperi gazduire lunară

Pentru unii proprietari de site-uri, este prudent să-și aducă găzduirea web lunar. Vă permite să testați performanța, instrumentele, asistența pentru clienți și alte funcții oferite de gazdă. Puteți anula planul în orice moment și puteți face upgrade la plățile anuale, dacă este cazul – nu există niciun risc de penalități sau taxe suplimentare..

Multe gazde vă oferă, de asemenea, libertatea și flexibilitatea de a lucra la prețuri mici, fără a compromite calitatea.

Compararea planurilor de găzduire web starter

DreamHostHostingerNameCheapA2 GazduireHostGator
Preț$ 4,95$ 9.99$ 2,88$ = 4,90$ 10.95
Numele domeniului$ 7,99$ 8.99$ de 9,06$ 14.95$ 12.95
Bani înapoi97 zile30 de zile30 de zileFara limita45 de zile
Certificat SSLLiberXLiberLiberLiber
Taxa de instalareX$ 4,99XXX
Lățime de bandăNelimitat100GBNelimitatNelimitatNelimitat

Planuri de găzduire lunare vs. anuale

Comparație de prețuri - Vs lunare. Planuri de găzduire anuală

Istoric, planurile de abonament de găzduire au fost vândute anual, adică trebuia să plătiți în total 12, 24 sau 36 de luni. De exemplu, companiile arată un preț promoțional de 3,99 USD pe lună pe site-ul lor web, dar, în realitate, va trebui să plătiți o sumă forfetară în avans pentru 12, 24 sau 36 de luni. Pentru a vedea prețurile lunare (în majoritatea cazurilor, acesta nu este afișat public), trebuie să începeți un proces de comandă și să alegeți plata pe lună dintre toate opțiunile de abonament disponibile.

Acest lucru ar încuraja proprietarii site-urilor să plătească factura mai mare în avans pentru mai multă valoare pe termen lung. Problema era însă că nu toată lumea își putea permite să plătească sume uriașe de bani dintr-o singură dată. Cu toate acestea, recent, a existat o schimbare în strategiile de stabilire a prețurilor de găzduire web, iar furnizorii de servicii de găzduire se ridică la această ocazie, oferind mai multe opțiuni de prețuri pentru consumatori. Acestea oferă planuri lunare ieftine de plată pentru găzduire web, care facilitează proprietatea și plata pentru site-urile lor.

Site-urile lunare de plată sunt mult mai ieftine pe termen scurt, așa că, dacă sunteți pe un buget restrâns sau pur și simplu faceți un test de conducere a site-ului dvs., este perfect să plătiți gazduire web lunară. Acest lucru face ca mai ușor ca oricând să își înceapă blogurile, afacerile de comerț electronic și alte tipuri de site-uri.

Mai mult decât atât, opțiunile de facturare lunare de găzduire web vă permit să testați serviciile înainte de a vă angaja pe termen lung. Dar, datorită perioadelor contractuale scurte, aceste pachete lunare tind, de asemenea, să fie mai scumpe pe termen lung.

Cu toate acestea, este esențial să înțelegeți că majoritatea planurilor de găzduire afișează taxele anuale în mod implicit, așa că acordați atenție la casă pentru a vă asigura că veți plăti serviciile lunare. Am comparat unele dintre cele mai importante gazde de site-uri pentru a găsi cele mai bune servicii de găzduire web lună în lună în mai multe categorii, iar acestea sunt listate chiar aici. Următoarele sunt câteva dintre cele mai bune servicii lunare de găzduire de site-uri web, alegeți cu înțelepciune.

Cele mai bune servicii de găzduire ieftine de la lună la lună

Site-uri de gazduire partajate ieftine de la lună la lună

Site-urile de găzduire partajate pot găzdui mai multe site-uri web simultan pe o singură platformă. Cel mai important beneficiu al acestui plan este accesibilitatea, deoarece resursele și costurile sunt împărțite proprietarilor site-ului care necesită aceste servicii. Companiile de găzduire cu reputație oferă planuri lunare de găzduire partajate care oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a începe un blog sau un site web.

Am selectat o parte din cei mai buni furnizori lunari de găzduire partajată în industrie care nu sunt grele pe buzunar.

DreamHost

pagina principală a viselor

Sunt în afaceri de mai bine de 20 de ani și reputația lor le-a câștigat o poziție printre primele 3 companii de găzduire web susținute de WordPress. Acestea sunt o platformă ideală de găzduire pentru proprietarii de afaceri mici, bloggeri noi și persoane care nu sunt tehnologice. Acest serviciu găzduiește peste 1,5 milioane de bloguri și site-uri web, ceea ce îl face una dintre cele mai de încredere companii de găzduire.

Caracteristici cheie

 • Copii de rezervă automate
 • 100% garanție uptime
 • Garanție de returnare de 97 de zile
 • Certificat SSL gratuit
 • Lățime de bandă neschimbată

Prețuri

Planurile de prețuri Dreamhost încep de la 4,95 USD / lună pentru un plan de bază de găzduire partajat și poate merge la 10,95 USD / lună pentru un plan de găzduire mai robust. Aceste pachete au un preț destul de competitiv în comparație cu alte site-uri web de găzduire lunare din clasa sa. Planurile lunare nu includ un nume de domeniu gratuit, este de 7,99 USD pe an.

avantaje

 • Suport excelent pentru clienți
 • Prețuri clare și transparente
 • Valoare excelentă pentru bani
Accesați DreamHost pentru informații suplimentare >>

Hostinger

pagina principală a gazdelor

Acest furnizor de găzduire web a început din 2011 și a fost renumit pentru planurile sale ieftine de găzduire partajată. Acum servesc peste 29 de milioane de utilizatori în 178 de țări. Hostinger este considerat a fi unul dintre liderii din industria de găzduire web, cu echilibrul perfect între calitate și prețul serviciilor de găzduire.

Caracteristici cheie

 • 1-Faceți clic pe instalator
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Creator de site-uri ușor

Prețuri

Pachetul de bază al Hostinger începe de la 9,99 USD / lună. De asemenea, puteți face upgrade la planul lor Premium pentru 10,99 USD / lună sau chiar un plan de afaceri pentru 15,99 USD / lună. Planurile lunare nu includ un nume de domeniu gratuit, este de 8,99 USD pe an. Și trebuie să plătiți o taxă de configurare unică de 4,99 USD atunci când alegeți un plan de găzduire lunar pentru lună.

avantaje

 • 99,9% garanție uptime
 • 10 GB spațiu pe disc
 • Panou de control puternic

NameCheap

Pagina principală Namecheap

Acest serviciu lunar de găzduire a site-urilor web a fost recent recunoscut drept una dintre cele mai rapide companii din America din lista Inc. 5000. Găzduirea partajată Namecheap permite rularea a trei site-uri web pe un server cu funcționare maximă.

Caracteristici cheie

 • Lățime de bandă neschimbată
 • Protecție a vieții private
 • Certificat SSL gratuit
 • Constructor de site-uri gratuit
 • Numele de domeniu și protecția vieții private
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Prețuri

Pachetele încep de la 2,88 USD / lună la Namecheap – adică o concurență serioasă pentru alte site-uri web lunare de găzduire partajate ieftine. Deci, dacă aveți un buget restrâns, planul lor de găzduire la prețuri accesibile poate fi o opțiune bună. Și dacă găsiți serviciile lor de încredere, puteți de asemenea să faceți upgrade la planul Stellar Plus pentru 4,44 USD / lună sau chiar un plan Stellar Business pentru 8,88 USD / lună. Planurile lunare nu includ un nume de domeniu gratuit, este de 8,88 USD pe an.

avantaje

 • 99,88% timp de funcționare
 • Serviciu eficient pentru clienți
 • 100% compatibil cu funcțiile și pluginurile WordPress

A2 Gazduire

A2 Gazduire homepage

Este un serviciu de gazduire lunar, independent, care funcționează în afaceri încă din 2001. A2 Gazduire este o opțiune populară pentru blogurile care necesită putere suplimentară pentru WordPress sau alte platforme CMS. Utilizează software-ul accelerator de site pentru a crește rata de încărcare a paginilor de pagini WordPress de până la 20 de ori. Acest lucru este avantajos, deoarece 40% dintre vizitatori părăsesc site-ul dacă se încarcă în mai mult de 2 secunde.

Caracteristici cheie

 • 99,9% timp de funcționare
 • Subdomenii gratuite
 • Server SSD Turbo cu spațiu disc nelimitat
 • Certificat SSL
 • Copii de rezervă automate

Prețuri

Planurile de găzduire pornesc de la 9,99 USD. Dar vânzarea lor actuală pe termen lung este cu 51% reducere pentru primul ciclu de facturare și veți plăti doar 4,90 USD / lună. Cu toate că pot exista câteva ocazii în cursul anului în care această reducere crește totuși. Deși atunci când planul lor lunar este la prețuri ridicate, caracteristicile impresionante compensează acest lucru.

avantaje

 • Securitate sporită
 • Viteză ultra-rapidă
 • Instrumente pentru dezvoltatori

HostGator

Pagina principală HostGator

Este unul dintre cei mai cunoscuți jucători din jocul de găzduire web de la lună la lună, oferind peste opt milioane de clienți cu servicii foarte fiabile. Acest serviciu este cunoscut pentru furnizarea de funcții puternice la prețuri accesibile.

Caracteristici cheie

 • Spațiu de stocare nelimitat pe disc
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Certificat SSL gratuit
 • Se instalează un clic pe WordPress

Prețuri

Planul de gazdă partajat lunar de la HostGator, Hatchling, costă 10,95 USD, iar planul lor de afaceri costă 16,95 dolari, punctaj considerabil ridicat printre celelalte planuri de stabilire a prețurilor site-ului de găzduire lunară. Acest plan competitiv de prețuri poate fi justificat de caracteristicile pe care le oferă.

avantaje

 • Panou de control ușor de utilizat
 • Rata ridicată de utilizare și viteze de încărcare rapide
 • Serviciu clienți excepțional
Accesați HostGator pentru informații suplimentare >>

Cele mai bune servicii de găzduire WordPress lună în lună

Gazduire WordPress lună-lună
WordPress este cea mai puternică platformă de construire a site-urilor web, care are 61,8% din cota de piață CMS și creează bloguri, site-uri de comerț electronic și chiar branduri globale online. Gazduirea WordPress oferă soluții optimizate pentru site-urile web care să se potrivească mai bine performanței acestui CMS.

Iată o prezentare a câtorva dintre cele mai bune planuri lunare de găzduire de facturare WordPress.

SiteGround

SiteGround pagina principală

Este una dintre cele 3 companii de găzduire web susținute de WordPress însuși datorită caracteristicilor sale impresionante și instrumentelor de scalare. Opțiunile disponibile de asistență pentru clienți și nivelurile de performanță optimizate, împreună cu diverse locații ale serverului, au făcut ca alegerea de top să fie votată de utilizatori.

Caracteristici cheie

 • Transferuri gratuite de site-uri WordPress
 • WordPress SuperCacher pentru a reduce timpul de încărcare
 • Instalarea gratuită a Git
 • Actualizare automată WordPress

Prețuri

SiteGround oferă mai multe planuri lunare de facturare WordPress care pornesc de la 3,95 USD, plus taxa de activare o singură dată pentru 14,95 USD pentru planul de pornire. După încheierea procesului de prima lună, trebuie să plătiți 11,95 USD / lună. Planurile de prețuri pe niveluri se referă la întreprinderi mici, startup-uri și companii mai mari care se mândresc cu 10.000 până la 100.000 de vizitatori lunar.

avantaje

 • Tehnologie modernă și de mare reputație
 • O mulțime de opțiuni de asistență
 • Viteza de încărcare rapidă a paginii
 • Preț competitiv
Accesați SiteGround pentru informații suplimentare >>

Gazduire InMotion

Pagina principală a InMotion

Este unul dintre principalii concurenți dintre serviciile de găzduire pentru proprietarii de site-uri care trebuie să actualizeze site-ul sau să obțină unul nou pe WordPress. Acest site web de găzduire lunară oferă două tipuri de servicii: găzduire tradițională comună și hosting WordPress. Primul se adresează începătorilor, în timp ce al doilea oferă servicii proprietarilor și agențiilor de afaceri.

Caracteristici cheie

 • Nume de domeniu GRATUIT
 • Migrații gratuite pe site
 • cPanel inclus
 • Protecție avansată pentru firewall

Prețuri

Prețul lunar de pornire pentru planul lor WP-4000S este de 27,99 USD. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 90 de zile, precum și o licență gratuită cPanel.

avantaje

 • 99,95% rate de funcționare
 • Freebies
 • Protecție îmbunătățită de securitate
Accesați InMotion Hosting pentru informații suplimentare >>

A2 Gazduire WordPress

A2 Gazduire WordPress

Această lună în lună site-ul de găzduire web se remarcă de concurenții săi prin beneficiile sale impresionante și soluțiile de înaltă calitate. Cu uptimes-uri excepționale, puteți asigura performanța rapidă a site-ului dvs. web care împiedică vizitatorii să renunțe. Este site-ul ideal de gazduire WordPress lunar atât pentru amatori, cât și pentru utilizatori avansați.

Caracteristici cheie

 • Certificat SSL gratuit
 • Alegerea locației centrului de date
 • Constructor de site-uri gratuit
 • Configurare software cu 1 clic

Prețuri

A2 Hosting se mândrește cu cele mai bune planuri de plată WordPress din care puteți alege, începând de la 9,99 USD. Pachetele lor includ copii gratuite și servicii de asistență fiabile pentru clienți.

avantaje

 • Cele mai bune setări de securitate
 • Configurarea automată a WordPress
 • Servere Turbo

Cele mai bune site-uri web de găzduire WordPress administrate luna de la lună

Găzduire WordPress administrată de la lună la lună

Aici furnizorii de găzduire gestionează toate aspectele tehnice ale site-ului dvs. WordPress. Aceasta include performanța la viteză, backup-uri, actualizări software, memorie în cache și multe altele. Este opțiunea potrivită pentru proprietarii de site-uri care necesită un serviciu fără probleme, care îi poate ajuta să obțină trafic mare și utilizatori zilnici pentru site-urile lor WordPress.

Iată câteva dintre cele mai bine administrate site-uri de găzduire WordPress:

Motor WP

Pagina de pornire a motorului WP

Indiferent dacă configurați un blog personal sau un site web pentru afaceri mici, WP Engine are tehnologie și viteză pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de pe site-ul dvs. WordPress.

Caracteristici cheie

 • Copii de rezervă zilnice și detectarea amenințărilor
 • Migrare automată gratuită către WP Engine
 • Ușor de implementat

Prețuri

Pachetul de pornire este de 30 USD pe lună – vă permite să găzduiți un site web cu 10 GB stocare locală și o limită de trafic de 25.000 de vizitatori pe lună. Puteți, de asemenea, să faceți upgrade la un plan lunar mai mare de găzduire web cu până la 290 USD / lună dacă doriți să găzduiți mai multe site-uri.

avantaje

 • Serviciu dedicat 24/7 pentru clienți
 • Scalarea de 10 ori mai rapidă
 • Disponibilitatea mai multor instrumente WordPress

Kinsta

Pagina principală Kinsta

Acesta este un serviciu administrat general care include migrație gratuită, copii de rezervă în timp util și optimizare a vitezei. Toate instrumentele sunt ușor de utilizat, oferind un proces de instalare rapidă și securitate ridicată care garantează un sistem anti-hack.

Caracteristici cheie

 • 20 de locații server
 • Migrarea site-ului WordPress gratuit
 • Verificări uptime frecvente
 • Tabloul de bord pentru analiza vizitatorilor
 • Cache-ul site-ului web

Prețuri

Planurile de la Kinsta lună la lună sunt între 30 și 1500 dolari pe lună – acestea includ un certificat SSL gratuit, acces CDN și o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile.

avantaje

 • O infrastructură bazată pe cloud care maximizează viteza
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Suport tehnic impresionant
Accesați Kinsta pentru informații suplimentare >>

Volant

Pagina de start a FlyWheel

Serviciul de găzduire web de la luna la lună facilitează viața dezvoltatorilor cu funcții scalabile și o interfață ușor de utilizat. De asemenea, simplifică crearea de site-uri demo în care clientul poate previzualiza designul și dezvoltarea site-ului.

Caracteristici cheie

 • Platforma cloud FlyWheel
 • Timpuri mai rapide de încărcare
 • Instrument de dezvoltare locală
 • Organizare rapidă și ușoară a migrației site-urilor web

Prețuri

FlyWheel are planuri de la o lună la lună, care sunt de la 15 la 290 de dolari pe lună și include servicii de înscenare și CDN. Dacă depășiți limitele planului prestabilit, vi se va percepe o taxă.

avantaje

 • Interfață intuitivă
 • Găzduire ușor de revânzare
 • Actualizări lunare de plugin
Accesați FlyWheel pentru informații suplimentare >>

Cele mai bune site-uri web de gazduire VPS lună în lună

Gazduire VPS lună-lună

Gazduirea VPS este la un nivel mai ridicat față de site-urile de găzduire partajate – încă împărțiți un server cu alte site-uri, dar există câteva dintre acestea. Acest lucru vă permite o pondere mai mare de resurse și duce la o performanță îmbunătățită.

Există o mulțime de gazde VPS acolo, dar serviciile detaliate mai jos au ieșit în evidență din mulțime.

Bluehost

Pagina de pornire Bluehost

Este un lider de industrie în spațiul de găzduire web VPS și singura companie care furnizează permanent domeniu gratuit. Serviciile BlueHost ies în evidență datorită flexibilității nestrămutate pe care o oferă serverele sale. Prin urmare, este ideal pentru site-urile web care au nevoie de opțiunea de a scala fără întârziere, pe care le pot realiza accesând direct cPanel-ul avansat.

Caracteristici cheie

 • Domeniu gratuit
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Certificat SSL gratuit
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Prețuri

Planurile de facturare lunare ale companiei BlueHost încep de la 29,99 USD pe lună pentru planul standard și 119,99 USD pentru pachetul final. Vei beneficia de numeroase caracteristici și servicii de încredere pe scară largă, care au făcut din Bluehost un nume de încredere în industrie.

avantaje

 • Sigur și rapid
 • Compatibilitate 100% cu alte funcții și plugin-uri WordPress
 • 99,99% uptime server
Accesați BlueHost pentru informații suplimentare >>

Hostwinds

Pagina de pornire Hostwinds

Acest site de gazduire lunar este conceput pentru a atrage toate startup-urile și întreprinderile de succes. Dacă sunteți în căutarea unei companii puternice și flexibile, Hostwinds oferă zece niveluri de găzduire VPS, cu o gamă de servere dedicate bazate pe Linux sau Windows.

Caracteristici cheie

 • Transferuri gratuite de site-uri web
 • Protecție împotriva atacurilor DDoS
 • Alegerea locației centrului de date
 • Firewall Enterprise

Prețuri

Serviciile lor de găzduire Linux VPS gestionate încep de la 5,17 USD (de obicei 10,9 USD) pe lună și pot merge până la 247,69 USD / lună. Pe de altă parte, soluțiile Windows VPS gestionate pot fi ale tale începând cu 7,99 USD / lună pentru planul inițial și pot costa 270,25 USD / lună pentru cel mai mare pachet.

avantaje

 • Opțiuni excelente de configurare
 • Planuri flexibile
 • Copii de rezervă de noapte

iPage

Pagina de start a iPage

iPage a fost fondată în 1998 ca furnizor complet de servicii web. Cu toate acestea, în următorii zece ani, compania a evoluat către un furnizor de gazduire web. În 2009, au fost cumpărate de către Endurance International Group, care deține câteva alte gazde web cunoscute. Au pachete VPS destul de accesibile.

Caracteristici cheie

 • Domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • Constructor de site-uri gratuit
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Prețuri

Planurile VPS de la iPage care găzduiesc lună până lună au un preț de 24,99 USD / lună pentru planul de bază și 99,99 USD / lună pentru planul optim.

avantaje

 • Prețuri introductive extrem de accesibile
 • Suport de ajutor
 • Integrarea panoului de control și a portalului clienților
Accesați iPage pentru informații suplimentare >>

Concluzie

Dacă nu doriți un angajament pe termen lung cu furnizorul dvs. de servicii de găzduire a site-urilor web, planurile de găzduire web lună în lună sunt cele mai bune opțiuni.

Acest ghid conține cele mai bune site-uri lunare de găzduire web – asigurați-vă că știți tipul de site pe care îl lansați și găzduirea de care aveți nevoie, apoi luați opțiunea dintre opțiunile de aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map